Perverzije nad djecom – vrtići u Salzburgu uvode testove-lizalice

PCR testovi za djecu
35 komentara

Salzburg čini novi pokušaj opsežnog testiranja na korona virus za djecu u vrtićima. Od danas će u dječje vrtiće biti poslano ukupno 180.000 testova na lizalice.

Prošle jeseni testovi na lizalicama bili su PCR testovi, ovaj put radi se o brzim antigen testovima koje bi trebala raditi vrtićka djeca. Budući da će to znatno olakšati korištenje, pokrajina se nada većem sudjelovanju nego što je to bio slučaj u ranijem pokušaju.

Iako su ovi brzi testovi manje točni od PCR testova koji su korišteni u listopadu, oni također mogu poslužiti svrsi. Više ne morate slati test s video snimkom testa i čekati rezultate, već vidite rezultat nakon nekoliko minuta.  U zapadnim zemljama testovi koji nude točnost od 80 i više posto su valjani za Covid propustnice. Antigenski testovi daju točnost od 85% i više posto. Nije nam jasno zašto u Hrvatskoj instistiraju na neugodnim PCR testovima?

Zbog toga se vijećnica za brigu o djeci Andrea Klambauer (NEOS) nada većoj stopi sudjelovanja, jer je tek nešto više od četvrtine vrtićke djece sudjelovalo u PCR testovima u listopadu. Kako se organiziraju testovi, prepušteno je nadležnim institucijama, naglašava Klambauer.

Većina vrtića vjerojatno će dati testove roditeljima kako bi kod kuće mogli testirati djecu ujutro prije vrtića, navode iz njihovog odjela. Sudjelovanje u testiranjima je svakako dobrovoljno.

Pokrajina Salzburg naručila je ukupno 180.000 ovih testova, koji će biti podijeljeni u sljedećih nekoliko tjedana. Troškovi za to su oko 440.000 eura.

CovidDjecaPCR testvrtić
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Fauci i cjepivo
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/QS0dSqPkhYZ3/

Anthony Fauci…..ups….možda ipak cjepivo ne valja.

Joe
2 godine prije

Koji K mi tražimo u toj EU i NATO? To je brod luđaka.

Slow motion
2 godine prije

Di ste samo nasli ovu sliku..ovo jadno dijete ne zna kolko je jadno kraj ove lude matere..

Slow motion
2 godine prije

Nista nije bolje..a jedina bolest je to raditi ma na koji god nacin..

mMat
2 godine prije

Test lizalice se koriste u Austriji već dugo, malo kasnite sa objavom.

Toxic_Zombie
2 godine prije

Gamad. Kaj imaju testirat zdravu djecu koju PM? Sa lažnim testovima za lažnu pandemiju

nnNeznanje
2 godine prije

“Perverzije nad djecom – vrtići u Salzburgu uvode testove-lizalice”? Što je tu perverzno? Perverznjak vidi perverziju u svemu oko sebe! Tko naj glasnije viče:”Dr’te lopova!”. Zna se.

Ivan
2 godine prije

To je oko 18 kuna po testu.

Mačeta
2 godine prije

Pretjeruješ sa papajom. Moja ćerka je prije par dana dobila temperaturu, grlobolja, kašalj, curenje iz nosa i otišla do bolnice. Pregledana i doktor joj rekao da vjerojatno nije covid već bakterijsksa upala gornjih respiratornih organa. Sutradan testirana pcr metodom i bila je negativna. U međuvremenu smo uzeli test iz apoteke i testirali i ponovo negativna. Nije baš da su testovi bezvezni. Kako su oba testa pokazala da je negativna iako je imale sve simptome da nas zatvore minimum 10 dana u kući?

Dokurčilomi
2 godine prije

Evo susjed koji radi u upravi prije dva tjedna tražio je bris iz grla, što je do tada prolazilo jer ima problema sa sinusima. Doktorica ga je hladno odbila i rekla da nije sigurno. Upitao ju je treba li donijeti potvrdu od svog liječnika zbog njegovih zdravstvenih problema odgovor je bio da nikakva potvrda ne pomaže i jedino iz nosa se priznaje na što je on izvadio dopis ureda za zdravstvo, potpisano od pročelnice gdje se ne spominje vrsta testa nego samo da su zaposleni dužni dva puta tjedno ići na antigensko testiranje. Doktorica opet okreće priču da je njima dozvoljeno odlučiti da li hoće ili neće bris iz grla i da ona osim iz nosa neće raditi test. Znači nikakvo poštivanje zakona, uputa i propisa u korist ne cijepljenih nego se mora mučiti i patiti dok ne pristane na cjepivo.

Amigo
2 godine prije

Ako su ovi doktori zli i hoće ubiti našu i vašu djecu zašto su se grčevito borili da spase malu Anđelu iz Bos.Broda koja je teško stradala u prevrtanju traktora i lječena u Klaićevoj?

Tupko Glupko
2 godine prije

U Austriji upravo uvedene Ninja putovnice za djecu od 12 do 15 godina (vrijedi i za djecu koja idu na skijanje u Austriju) za blagdane.

Pet dana za redom obavezan negativan korona test (od toga obavezno dva PCR testa).
Šesi i sedmi dan vrijedi kao “bonus” gdje ne moraju biti testirana.

Od 17. siječnja 2022. sva djeca u školama bit će obavezno dva puta tjedno PCR testirana zbog tzv. omikron soja.

Sve to možete pročitati ovdje:

Upozorenje Hrvatima koji putuju u Austriju: Djeca od 12 do 15 godina trebaju ‘Ninja putovnice’ – Večernji.hr (vecernji.hr)

Cijepljeni će – naravno – i dalje nesmetano širiti virus temeljem svojih Covid potvrda koje vrijede 12 mjeseci.

Bosanac
2 godine prije

Za sve što se dešava maloj djeci, odgovorni su njihovi roditelji. Koji su ih K…. pravili ako neće pazit na njih.

ledeno doba
2 godine prije

pogledajte samo na slici ovu sretnu zadhebiliziranu goyimku…kako dopušta da njenoj kćerkici stavljaju otrovni štapić u usta dok je ovoliko goyima, koji rade sve što kabala predloži, -kabala ima lak posao.. rotšildi, rokefeleri, kissinger i ostale reponje se grohotom smiju… koliki su ovo goyimi, koji će im sutra i žrtvovati vlastitiu djecu i izručiti ih na klanje generacija šetdestosmaša i hipija u zapadnmim državama.. to su danas djedovi i bake, između negdje 68 i 76,77 godina. oni su prije 50 i nešto godina pušili droge, sudjelovali u tzv. seksualnoj revoluciji, u kojoj se otvoreno zahtjevala legalizacija pedofilije.. neki od njih tada su i sami zlostavljali vlastitu djecu–jer su doista vjerovali kabalinoj “nauci” Rokefelerovog štićenik, Kinseya,- da ne postoji nikakav tabu- da su incest i pedofilija sasvim prirodni i normalni, da su to samo zabranile zločeste religije. šokantano svjedočanstava o tome je prije 7 godina iznjela njemačka književnica Sophie Dannenberg, koja… Čitaj više »

rade iz niša
2 godine prije

ova gadarija zadobiva sve obrise minulih epoha i najboljih distopijskih ostvarenja. shvatili su orwella i drugove malo preozbiljno, pa sad možemo očekivati i neke varijante hitlerjugenda odnosno komsomola odnosno misaone policije. evo ti, sinko, lizalica s okusom PCR testa i prokazuj po susjedstvu. ako budeš dobar, dobit ćeš i značku s likom capka.

Davorin
2 godine prije

ODVRATNO. Prije ili kasnije globalisti će platiti za ovo…

Daniel S
2 godine prije

Zivim u pokrajini Salzburg, ljudi su za sve krivi, Vecina naroda je zaglupljena. Pozitivno je samo da mozemo Povjest puno bolje shvatiti, imamo citav Socioloski experiment kojeg bih mogao nazvati kako je to bilo u 30im ovdje, samo sto ovaj puta nemate gdje pobjeci.

Tak
2 godine prije

Pa što nama ne daju ove testove, i ja bi radije lizalicu nego onaj za nos?

ledeno doba
2 godine prije

perverzija nad djecom u propaloj, zadhebiliziranoj, prdezh državi austriji, ima tradiciju ne samo poznati slučaj, onog Fritzla, koji j godinama držao vlastitu kći u zatočeništvu zlostavljao je, imao incest sa njom pisao sam ovdje na forumu ljetos, o “umjetničkoj izložbi” u austriji, (U linzu) pod naslovom “dijete kao erotski objekt”. ta je izložba dakle bila ove godine, a pokrovitelje je bio i Kurzova navodno “konzervativna” stranka ÖVP. Gabrielle Hosek, iz austrijskih socijaldemokrata, prije 6 godina, dok je SPÖ, još bio u vladajućoj koaliciji sa Kurzevim ÖVP,- zahtjevala je uvođene seksualnog odoja u cijeloj EU, i to i za onu najmanju djecu u vrtićima u prethodnom postu ovdje, spomenuo sam austrijskog slikara Otta Muehla (1925-2013)… jedan od idola šezdestosmaša u austriji 60-ih i 70-ih godina, teška pedofilčina i zlostavljač djece, zločinac… 1968. on i još dvojica njegovih pajdaša su u u bečkom sveučilištu kao “umjetnički performans” organizirali javno uriniranje.. potpuno goli… Čitaj više »

Zoki
2 godine prije

Onog trena kada se okomis na djecu, eksperimentises na njima, zrtvujes ih za spas starih…tada si dosegao tacku pred izumiranje. Civilizacije koje su zrtvovali svoju djecu su nestale.

Tim Kunić
2 godine prije

Ova plandemija nam je barem otkrila tko su zvijeri u društvu. Kada ljudski rod odluči izbrisati zvjerad koja nam svima steže omču oko vrata, barem ćemo imati adrese gdje ćemo sjekirom pokucati na vrata. Mi ili oni.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI