Pismo g. Plenkoviću, promišljanje i stav jednog penzionera

Plenković

Redakcija portala Logično je primila pismo gospođe Silve Čikos, upućeno premijeru Plenkoviću, kojeg niti jedan medij nije htio objaviti. Hrabre ljude koji stanu iza svog pisanja moramo respektirati. Odlučili smo objaviti pismo gospođe Čikos u cijelosti.

Pismo A. Plenkoviću alias O’Briena (lik iz Orwellove 1984.). Vrč ide na vodu dok se ne razbije.

Budući je većina web portala, novinskih kuća i dakako novinara napustila struku i pretvorila se u političke plaćenike, copy paste administratore (svaka čast i dužno poštovanje nevelikom broju novinara koji časno rade svoj posao u interesu javnog mnijenja) i „žutilo“,  u velikoj većini hrvatskih medija javnog informiranja prezentira se i čita isključivo ono što dolazi iz pera političkog vrha odnosno vlade RH. Tko manipulira medijima, manipulira i narodom.

I tako taj narod nema nikakvih spoznaja što se uistinu dešava u državi. O političkim kretanjima u svijetu informirani smo nikako ili vrlo površno jer bi, može bit, mogli dokučiti u kom se pravcu kreće svijet i kakve su nakane globalističkih moćnika, a to svakako nije u interesu vladajućih.

Zbog prekinutog djetinjstva djevojčica i dječaka kojima se stavljaju brnjice kao životinjama da ne dišu i ne govore, i mladosti za koju se ne zna gdje će i kako završiti, u čijem će žitu tražiti koru hljeba i hoće li ostati jedinstveni i posebni ili utopljeni u projekte umobolnih svjetskih elita, zbog svih zbivanja unatrag četiri godine, a posebice ova zadnja tri mjeseca, uzimam si prokleto pravo iznijeti svoj stav i promišljanje o premijeru koji je uskočio u cipele g. O’Briena (lik iz Orwellove 1984.) i svojim (ne)djelovanjem  vodi ovaj narod tamo gdje ne postoji suverenost i integritet nego jedna globalističko-robovlasnička žabokrečina.

Dakle, gospodine premijeru, čime kancelarka A. Merkel hrani vaš ego?

Dobar dio hrvatskog puka polako uviđa da ste pijun na političkoj šahovskoj ploči Europe.

Naime, kada se na sceni Hrvatske pojavio gospodin Tihomir Orešković, naslutila se panika u Euronjemačkoj pa ste tako navrat-nanos, a milošću kancelarke, 2016. g. preuzeli HDZ, a ostatak je povijest. Uhljebila vas je za svoje interese jednako kao što vi uhljebljujete nesposobne i zgubidane za svoje interese.

O’Brajanovska  blagoglagoljivost o širokogrudnosti i blagonaklonosti Europe prema našoj državi, licemjerna je. Slažete se, zar ne? Nije Njemačkoj, a bogami niti Uniji (jednako kao i vama) stalo do Hrvatske iz poštovanja prema njenoj baštini i ljudima. One žele dragu nam grudu kolonizirati za eksploataciju preostalog bogatstva nakon što ju je poharala poslušnička neman HDZ-a (niti oni lijevo od centra nisu baš nevin. I oni bijahu umočili poneki prstić u pekmez); čast i slava poštenim i dragim ljudima čije su političke filozofije bilo lijeve bilo desne, poštene.

Europa treba naše more, naše planine, naše rijeke, naše žitnice, naše šume i robove. Jeftinu radnu snagu.

“Mladi ne iseljavaju zbog korupcije i nepotizma”, rekoste.

Ergo, svojom ste izjavom konačno priznali i objelodanili postojanje korupcije i nepotizma u državi Hrvatskoj.

Što o tom pitanju rade DORH, policija i pravosuđe? Zar oni uopće ikada nešto rade i koja je svrha „sudačke etike“ . Nikakva. Ništa više nije sveto. O svemu odlučuje g. O’Brajan u skladu s načelima moderne demokracije. Vaša čizma je veće od Hitlerove ali, bogami, i od Titove.

Kao glavni razlog rasipanja hrvatske mladosti diljem svijeta, naveli ste: „…da u kratkom roku poboljšaju svoju financijsku situaciju…“ (Poslovni.hr, 16. siječanj 2020. u 12:12)

I stvarno vam nije neugodno izgovoriti ovakvu bedastoću? Pa nisu mladi Hrvatske rođaci vaše oligarhije i interesnih skupina (nedodirljivi, zaštićeni ko lički medeki) pa bi, eto, preko noći hotjeli biti bogatašima. Ta mladost već četvrt stoljeća strpljivo čeka Godota.

Toj istoj mladosti oduzeli ste svako dostojanstvo i ponizili je svojim neznanjem i dodvoravanjem Europi.

Fućka se vama za iseljavanje mladih i demografiju (Bolje biti rob nego Hrvat). I onako će za 10-tak godina Hrvatska biti pod čizmom Euronjemačke, pa je svejedno gdje će narod raditi i živjeti. To je agenda (kako to zvuči belosvetski) Unije do 2030. ili možda prije? Ma da, čim uvedemo Euro. Znači 2023. g.

Isprika Njemačke sa figom u žepeku za strahote učinjene u 2. svjetskom ratu samo je lutkarska kazališna predstava. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada, a geopolitičke apetite  ponajmanje.

U nedostatku znanja, moradoh zaviriti u enciklopediju koja kaže:

„Kao politički izraz geografskoga determinizma geopolitika se odnosi na njemačku geopolitiku, koja se razvijala od 1920-ih … je opravdavala državnu potrebu za teritorijalnim širenjem pa je poslužila kao pseudoznanstvena osnova njemačkog imperijalizma“. *

I nakon što nam domaja bude silovana, obeščašćena i posramljena, vi ćete zaći pod skute ili Angele ili Ursule.  Za Angelu znamo tko je, ali Ursula von der Leyen? Predsjednica europske komisije za što točno? Za „aranžiranje“ magle i prezentiranje političkih floskula, „proizvodnju“ besmislenih akata, direktiva, uredbi, preporuka, odluka i molim vas, mišljenja.

Objavljeno na web stranicama Komisije:  mišljenja o paketu mjera za čisti zrak u Europi?

Gospođo Ursula, pošto litra?

Dakle, države članice Unije plaćaju europsku komisiju kako bi ta ista komisija  trenirajući moždane vijuge mislila umjesto nas, a potom i „ozakonila“  svoje mišljenje. Wow! Zar su nam se izravnale moždane vijuge? Postali smo imbecili?

Pitanje za Komisiju EU odnosno predsjednicu: što europska komisija misli o proizvodnji slamnatih šešira, izvoz na Grenland?

Eto mislim si: uz pretpostavku da recimo glupost boli, što bi se dogodilo zdravstvenom sustavu Unije? Kolaps, dakako, raspad sistema.

Komisija proizvodi silne paragrafe koji su sami sebi svrhom i nemaju veze sa stvarnim životom za niti jednu državu pa tako niti za Hrvatsku. Zagrizli smo „udicu“ pa upecani na parangal političkih nebuloza, plaćamo danak.

Predsjednica birokrata ili parazita poslušnika. Političko tijelo Unije u kojem države članice nemaju nikakvo pravo jer Ursula odlučuje neovisno o volji država članica i za to ima proračun od 1,547 milijardi eura uz plaću od cca 30 tisuća eura mjesečno.

Nekada Austro-ugarska, a danas Euronjemačka. Ma bravo g. O’Brien! Jeste li ponosni na sebe?  Naravno, ego vas lupa sa svih strana.

U kojoj ste mjeri imali prste pri izmjeni Ustavnog zakona u svezi s pristupanjem Hrvatske EU ili taj orden za izdaju i prevaru biračkog tijela hrvatske nacije pripada samo bivšoj premijerki i tvorcu Ustava RH?

Preko noći su pokrenute izmjene Ustavnog zakona NN 56/2010 mijenjajući tako i 4. alineju  čl. 135. Ustava a koji sada glasi:

Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu većinom glasova birača koji su pristupili referendumu.

Izmjenom odredbe čl. 135 alineja 4. Ustava, omogućeno je da 28 % biračkog tijela odredi sudbinu Hrvatske i oduzme joj sve što je definirano čl. 2. Ustava. Dakle, sve.

A, taj članak 135. Ustava RH (pisan je pod budnim okom g. Tuđmana. To je onaj isti čovjek čijim političkim putem vi navodno kročite.) NN 8/1998 kaže:

Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu većinom glasova ukupnog broja birača u državi. Premijeru, VEĆINOM!

Tada, kao i sada, bezobrazno su izigrani demokratski procesi zaslugom beskrupuloznih i pohlepnih likova čije guzice zijevaju za novcem i vlašću.

Padosmo ničice, bez glasa, ostavljeni europskim vucima da nas proždiru.

Svojim političkim djelovanjem nanijeli ste Hrvatskoj više štete nego svi bivši premijeri zajedno. Naravno, poslušnik Unije radi po partijskom zadatku.

Ma, niste vi g. O’Briane, jedini krivac za sve hrvatske političko ekonomske katastrofe,  ali ste najveći. Ako ste sebi uzeli za pravo ocjenjivati sposobnosti prethodnika  pa ih potom kritizirati, a niste napravili ništa dobro po čemu bi vas valjalo pamtiti, a kamoli podržati, zaslužujete kritiku i osudu svake vrste.

Svojom ste politikom oduzeli svako dostojanstvo „malom čovjeku“. Osudili ga da prebire po smeću za koru kruha, stoji u redovima pred pučkim kuhinjama, a uz malo sreće jede euronjemačke otpatke hrane sa polica Lidla, Špara, Kauflanda. Što se tiče kvalitete, niti hrvatski lanci ne zaostaju za gore imenovanima. Zatrti i uništiti sve što je hrvatsko. To je vaša politika.

600 tisuća hrvatskih duša opstaje na životu od mirovine manje od 2.321,00 kn, a od „sarme“ (čit. prosjek) u visini od 2.700,00 kn životari 600-tinjak tisuća umirovljenika dok se vaši Ministri i poslušnici lopine produciraju skupocjenim torbama i satovima, automobilima, kućerinama, vilama, jahtama. Vjetrodama, gđa Rimac po raznim eventima pokazuje žensku torbu vrijednu 20.000,00 kuna, vlada kupuje automobile u vrijednosti od 172 milijuna kuna, državne tvrtke propadaju poradi loših gospodara, a pri tom se ponašaju kao pijani bogataši, agencije za regulaciju protoka zraka i dizanje magle troše novac poreznih obveznika za nerad. A tek razne neprofitne organizacije i udruge… Tužno je to, g. O’Brien.

Koliko rasipanog i uzalud potrošenog novca, a nacija gladna. I zbog svega navedenog ali i više od toga, Hrvatska je u dužničkom ropstvu. Izgubili ste svaku mjeru u trošenju novaca na plaće državne uprave i hedonističke manire državnih dužnika (otvore se apetiti kad iz opanka skočiš u cipelu), servisirane su kamate iz kreditnih obveza, plaćalo se sve one niodkoga izabrane „samonikle“ svjetske organizacije koje vazda počinju slovom W.

Dobar će gospodar posuđeni novac, oploditi investirajući u potonulo gospodarstvo, a raspikuća šakom i kapom dijeliti i trošiti na ugode razne, a kada od posuđenih para ne ostane ni lipa,  Ministar od „kese“, doduše sada već prazne, krene u pohode prema bankama po novi kredit, onaj povoljniji s manjom kamatnom stopom. Dug države ostavljate u  nasljeđe budućim generacijama.

Što kažete na poticaje za poljoprivredu? Vrh! Čim je stigla lova, roktalo se pri kòpanji sve u nekoliko miliona.

Umjesto da ste započeli podizanje pale nam poljoprivrede i zaštitili hrvatskog seljaka, dopustili ste trgovačkim lancima Unije da nam prodaju smeće i trulež od hrane, dok istovremeno ta ista Unija pokazuje prijeteći kažiprst našem seljaku zahtijevajući tzv. “Zelene standarde EU“. Jadna ti majka, zemljo Horvatska!

Pitam se, kakva bi sudbina zadesila hrvatskog ribara da u Europskom parlamentu nema osobe koja se pokušava izboriti za tog istog ribara.

Manipulacijom demokratskih procesa Hrvatski je narod na silu gurnut u zvjersku gubicu  Unije ne sluteći što ga tamo čeka. Buketi dobrodošlice sadržajno besmislenih uredbi, direktiva, preporuka i inih bedastoća.

Oko niti jednog problema se niste odredili čvrsto i s argumentom. Jah, za argument treba struka i dosta znanja no, vama je imponiralo imati uz sebe prijatelje i one s partijskom iskaznicom. Snishodljive  kreature.

Puno ste govorili, a rekli malo ili ništa. Ikebana riječi složenih u bezlične rečenice bez sadržaja,  umotane u celofan pustih obećanja. Moderna demokracija, kažete…

Eto čitam, kako ipak treba „rezati“. Kakvim škarama? Predmnijevam da bi to imale biti prilično tupe cik-cak škare. Što ćete prvo otfikariti? Mirovine, one ionako mršave plaćice radnika, socijalu…

Znam! Sigurno donosite zakon o porijeklu imovine. One imovine koja je unatrag 20-tak pa i više godina stečena ne poštenim radom, već lopovlukom i kriminalnim radnjama uokvirenim zakonskim odredbama; zatvarate  pipu pijavicama poput raznih fondova, agencija i udruga koje sišu državni proračun i žive na pravdi boga; ukidate financiranje novine g. Pupovca koja bi da je pravde u ovoj državi odavno bila zabranjena  i procesuirana etc.

Kada sve to zarubite, biti će para

S obzirom da nisam školovano čeljade, ne razumijem čemu služe fondovi, agencije, zajednice i drugi nametnici državnog proračuna uz već postojeća resorna Ministarstva.

Što se osim lopovluka, spletki i „šutnje administracije“ događa u tim ministarstvima?

„Država je nastala radi čovjeka, a ne čovjek radi države…
To znači da država treba biti naš sluga, a ne mi njezini robovi“. (Albert Einstein)

Ostvario se hrvatski san. Imamo državu, a trideset godina ne znamo što bi s njom. Postali smo robovi te iste države.

Ratnici, hrabri i nesebični dali su svoje živote, a danas svjedočimo kako se i s kim krpa vlada.

Unija će znati. Postati ćemo etnička skupina.

Ponekad je dobro „pogledati istini u oči“. Hrvatski narod zapleten je u komunističko nasljeđe ko pile u kučine i treba vođu, pravog, istinskog, poštenog domoljuba, a ne izdajnika hrvatskog naroda.

Do devedesete su nas šamarali lijevi, a od devedesete nas i dalje šamaraju lijevi odjeveni u desne. Poslovicu  o vuku, znate.

A dragi nam Zagreb grad? Toliko ste zla učinili tom gradu.

Pitani ste u kampanji o „dugovima“ prema gradonačelniku Zagreba. Gledate u oko kamere i bezočno lažete naciju. Itekako ste dužni. Gradonačelnik vam je spasio političku guzicu. A da nije, gospoja Merkel našla bi novog ćatu za Balkan. Kako nema trgovine bez razmjene, sve pravne procese gradonačelnikovog lopovluka i kriminala spremili ste u sudačku fijoku. Neće niti te fijoke ostati zauvijek zatvorene, g. O’Brien.

„Uplivi“ u izbore velika su prijetnja modernoj demokraciji (direktno.hr  05.06.2019. u 22:25), kaže čovjek koji je na parlamentarnim izborima 2020. g. „pobijedio“ s 17 % glasova biračkog tijela,  zahvaljujući izigranim demokratskim procesima i prljavim rabotama. G. O’Brien, koja je definicija „moderne demokracije“ i  što je to izborni legitimitet?

Oprostite, ne razumijem. Radi nedostatka sive mase između lijevog i desnog uha, eto ne razumijem. Što ću drugo nego konzultirati Bratoljuba Klaića, za demokraciju piše: vlada naroda; politički poredak u kojem vlast pripada narodu; (kako narodu, kada pripada g. O’Brienu?), a za legitimitet piše: zakonit, osnovan na zakonu, pravedan… Zar stvarno g. O’Brien? Slijedom definicije što jest legitimitet, Vi i vaša vlada svakako niste legitimni.

Vlada koja ne poštuje Ustav RH i koja brutalno manipulira i prevari narod poradi prikupljenih potpisa za provođenje referendum o izmjeni postojećeg nakaradnog izbornog Zakona, ne poštuje svoj narod. Takvoj vladi nije mjesto u Hrvatskom saboru.

„Ja mogu što hoću…“ Pa što vi sebi utvarate, tko ste vi uopće, što i koga predstavljate? Nitko i ništa, običan Euronjemački potrčko. Politička zakrpa.

Hrvatska nacija postala je taocem jednog čovjeka i bolesnih europskih ideja. Vi se naprosto rugate hrvatskom narodu stvarajući manjinsko-globalističku prčiju u kaljuži Unije.

E nećete sa 17 % glasova hrvatskih građana sudjelovati u kreaciji „Euroazije“ ili kako god se zvala ta globalistička totalitarna tvorevina u nastajanju, a niti uvoditi euro na mala vrata, podmuklo i u jeku globalistički smišljene „pandemije“. Tih 17 % vam ne daje kredibilitet za političke igrice karijernog diplomata.

À propos, g. O’Brien, zašto vam se tako žuri satrti hrvatsku valutu, posljednju kariku hrvatskog suvereniteta?

Ah, da: Bruxelles, pladanj, serviranje, narod, država, Njemačka, Ursula, Unija, psihopat u sjeni.

Još u rujnu 2019. g. ali i prije, znali ste za ovu globalističku svinjariju zvanu  korona virus.

Korona je agenda, globalni projekt. To je zapravo biološki rat koji ima za cilj dva momenta: riješiti se starosti (ljudi iznad 65 godina)  koja više nikome nije korisna i uvesti recesiju.

Pa nećemo se lagati!

U rujnu 2019. Global Preparedness Monitoring Bord piše: A world at risk uz „sličicu“  sklepanu od clipartovih  elemenata na kojoj su ljudi sa maskama, veličanstveni covid i zaražena mreža svijeta. Dakle, u rujnu 2019. ???  Ta objava GPMB-a je zapravo uvod u insceniranu globalnu recesiju. To čine umobolni, poremećenih svjetski moćnici.

Svjesno ste manipulirali učincima i posljedicama korona virusa  koristeći zdravlje nacije radi prljave političke rabote jednako kao što koristite ljude u stožeru  u prepredenim političkim i diplomatskim igrama.

I da, ne postoji drugi val virusa covida-19. Hrvatskom još uvijek hara prvi val zahvaljujući vama i vašim političkim apetitima u ime i za račun Njemačke, Unije buduće globalističke svjetske države.

Uvodite diktaturu i  represiju zbog maski! Koliko drskosti i bezobraštine. Da li ste stanovništvu osigurali besplatne maske? Ona najranjivija i najsiromašnija skupina građana stavljena je pred gotov čin, mora birati: hoće li krepati od gladi ili od globalističkog sranja zvanog korona jer praktički nema novca niti za hranu niti za maske.

Vašom politikom ozakonili ste korona profiterstvo. Moraju i vaše interesne skupine od nečeg živjeti, zara ne?

Ma sram Vas bilo! Bahatost i samodopadnost pri obraćanju hrvatskom narodu govori o vašem egu i čovjeku bez skrupula.

Odluke vaše vlade potvrda su kako ste čast i ponos države nam Hrvatske prodali  „žabokrečini od Unije“ u kojoj čuče plaćenici u službi potvrđeno moralno posrnulih likova, psihopata, šizofrenih i poremećenih moćnika.

Na što ste spali. Morate plaćati istraživanja kojima, eto, pokušavate dokazati kako ste stekli popularnost. Ma molim vas. Važni ste sami sebi jer parama hrvatskih poreznih obveznika plaćate pale novinarčiće i pri tom nastojite hrvatski narod držati idiotima?  Ja mogu što hoću! Ali, ne još dugo! Uskoro ćete tražit azil u nekoj od država EU. „Vrč ide na vodu dok se ne razbije“, stara narodna.

I nemojte si utvarati da ste vi dobili ove izbore. Vi ste naprosto greška „u koracima“ ili ako hoćete, posljedica stanja rezigniranih građana.

Nije svaka pobjeda, pobjeda. Vaša je pirova.

Silva Čikos, 66 godina
Penzička  sa više nego izdašnom mirovinom od 2.776,74  kuna ili  368,54 € prema tečaju g. Vujčića na dan kada će Hrvati zauvijek izgubiti svoju državu. 2) Ergo, to sam Ja u očekivanju djelovanja misaone policije i Ministarstva ljubavi pod vodstvom g. Ministra.*

Privođenje, isljedničko ispitivanje, zatvorska kazna, „vaspitna palica“, zatim tužbe radi iznošenje osobnog stava i razmišljanja budući u O’Brienovoj modernoj demokratiji nije moguće imati stav i mišljenje,  montirani procesi sa „paketićima“ izmišljenih krimena i ode glava, kao za vrijeme Tita. I konačno, Orwellova soba 101 (predstavlja prostoriju za mučenje smještenu u zgradi Ministarstva ljubavi).

Probuditi će se Ona. Moja Hrvatska.

Nedopustivo je (tako g. O’Briena započinje svoje rečenice kada je iznenađen i uvređen) da u današnje vrijeme, netko misli …

U pravu ste, nedopustivo je da persona non grata vlada Hrvatskom.

Wow, može bit skončam kao g. Winston Smith, od nečeg se mora krepnuti.

Ah, g. O’Brien, ne vole vas niti onih 17 % koji su glasali za vas. No, sve se može kupiti. UDB-a za tili časak skupi one bez skrupula, obraza, srama, karaktera i kičme, Angela malo pripomogne u svom dvorištu, a potom neizbježni g. Pupovac, (bože s koje strane taj lik ima obraz), pa naši poneki vrli veleposlanici koji na pravdi boga čuče u veleposlanstvima;

U svakom žitu ima barem 17 % žitnih balaca, što crvenih što plavih.  Ne znate što je balac?

* Geopolitika. Hrvatska enciklopedija, mrežno izdanje. Leksikografski zavod Miroslav Krleža, 2020. Pristupljeno 11. 7. 2020. http://www.enciklopedija.hr/Natuknica.aspx?ID=21718

* Nakon svih usklađenja parametara temeljem kojih će se formirati tečaj kune u bankama Unije, gore iskaza mirovina od 368,54 €, iznosila bi zapravo cca 270,00 €. Blagi bože. Naime, osim što je od HNB g.Vujčić napravio malo bolje opremljenu mjenjačnicu u službi globalističkog bankarskog sustava,  sada svojim izjavama i komentarima o uvođenju Eura, obmanjuje javnost. Lakonski govoriti o visini tečaja  +/-  15% a da se pri tom ne istaknu sve relevantne okolnosti o kojima on ovisi, jeste stručna lakrdija. 

andrej plenkovićhrvatskapismoSilva Čikos
Pretplatiti se
Obavijesti o
140 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Rdam
3 godine prije

Tko je ovaj na slici?

Slonica
3 godine prije

Pisanje predugih pisama gubi sadržaj i liči na nepovezani zbir rečenica.
Gubi smisao i poantu.

Bosanac
3 godine prije

Draga Gospodjo sumnjam da ce Vam pomoc pisanje pisama ovakvim koji su danas ‘na vlasti’. Moj prijedlog Vam je da se skupite u velikom broju i https://youtu.be/IrCtwua1dbw Svi NA Ulice.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
pozitivan pesimista
3 godine prije

Vaša čizma je veće od Hitlerove ali bogami, i od Titove.

Citao sam do ovoga, a onda mi pao mrak na oci. Tito je bio covjek, vodja koji je po prvi put balkanske narode posteno nahranio, kad danas malo bolje razmislim, kamo srece da nije..

Ive
3 godine prije

Dakle da sam ja anemicni premijer ili ti Mr. O’Brien nakon ovoga pisma uzeo bih prvi pistolj koji mi dopadne ruke i oslobodio Hrvatski narod i Hrvatsku svojeg prisustva. Prethodno bih napisao oporuku od 9 rijeci:
OPROSTITE NARODE HRVATSKI JA SAM BIO SAMO VELIKI SERONJA.

Suzy
3 godine prije

Odlicno pismo
Plenković je jad i cemer.. vucibatina iz Hodnika Bruselexa.. izdajica ovog naroda..
Ali nezna on jadan kad Noziks

Suzy
3 godine prije

Kad ga Bozija ✋ udari da ga Potrkalo tj prvi pendrek Hrvatske nece spasiti kao ni ograde i barikade
Jadan

opančar
3 godine prije

bravo gospođo, direktno u sridu metak u centar , svaka čast.

buga
3 godine prije

Niti jedan rat se nije dobio pisanjem pisama, dosta je riječi potrebna su djela. Dame i gospodo mi smo u ratu za našu djecu, za naše duše, za našu budućnost. Marionete u obliku Plenkovića neće stati sve više će stezati obruč na nama je da odlučimo da li ćemo se suprostaviti ili pokleknuti.

Zagor
3 godine prije

Probuditi će se Ona. Moja Hrvatska.

Gaja
3 godine prije

Predugo, ali Izvrsno. Plenky i HDZ znaju što su napravili i sada idu na sve ili ništa. Nakon ove izdaje više nema povratka.

3 godine prije zadnji put uredio Gaja
Dmitar
3 godine prije

Pa problem je sto ljudi jos zive u proslim vremenima, novi sustav nova pravila, ili napravis update ili ides u otpad
Samo naivno je razmisljati da je korupcija problem samo ovog vremena, uvjek je mitarine bilo a i bit ce je jos, a tarkeljanje o 84 je isto ko dugorocna vremenska prognoza Zorana Vakule moze bit a i nemora.

nonwo
3 godine prije

Žena je zmaj.Bolje,sadržajnije,jače pismo vlastima koje izdaju narod kojim vladaju nisam odavno pročitala.Mozak joj radi sto na sat s obzirom na to da je detektirala bit SVEGA.
A ima i cojones.Nakon Karoline i Silve sad je red na muškarce,da pokažu da ih i oni imaju.Bravo gosp.Silva,naklon do poda,ne samo figurativno.

... ....
3 godine prije

Nema nikakve odgovornosti min. Božinovića, ni sada NI SLIJEDEĆE 4 GODINE.
Je li Bole svetac sa rokom trajanja?

Karma
3 godine prije

Veliki vodja, nas pastir. Cuvaj stado svoje. Dali smo glasove tebi pastiru nas. Vodi nas u buducnost, bilo kakvu. Tebe pratimo za tebe zivimo.

nezva
3 godine prije

Odlično je to napisala!

Frane
3 godine prije

Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje pa tako i mi lokalnu po selima i gradovima, regionalnu po županijama i na kraju u saboru.

Milivoj
3 godine prije

Ajoooj meni koliki tekst umoran sam i od naslova a kamoli dalje za čitat. Umoran sam od svega baš ovih dana evo sad da se malo i ja pojadam. Da sam crnac ili azijat u Americi Kanadi Australiji Njemačkoj UK itd. i ja bih propatio ne živi se niti vani bajno a svi da možemo bi pobjegli iz svojih Života.

piždro
3 godine prije

Ovaj tekst-članak trebalo bi kompletno ubacit da se nekoliko puta zarotira u Mass Medijima, printano i audio-vizualno izdanje. Pa šta košta da košta… Samo gl. urednici to nebi objavili, il ako bi mogli bi odmah kofere pakovat

Istina
3 godine prije

Plenković radi točno onako kako su ga naučili njegovi Briselski gospodari…

EVO što izjavio Jean-Claude Junker, kronični pijanac i donedavni predsjedavajući EU, poznatiji po ŠTIPANJU Hrvatskog Premijera Plenkovića ZA GUZICU (kojom prilikom mu je naš ugledni premijer uzvratio milim osmijehom).

Jean-Claude Juncker, 27.12.99 za SPIEGEL:
” Mi donesemo i objavimo neku odluku, pričekamo neko vrijeme, da vidimo što će se dogoditi. Ako nema pompe i pobune oko toga, jer većina i ne može shvatiti, što je u stvari odlučeno, onda nastavljamo dalje, korak po korak, sve dok ne dođemo u fazu nakon koje nema povratka.”

Sve dok se narod ne pobuni, IGRA ide dalje…

Suzy
3 godine prije

I ja sam se pitala tko je na slici.
Malo sam prosurfala po Netu i evo zaključak sto sam nasla citajuci
Zove se Andrej Plenković
Elokventni gad koji voli stipkanje po guzi u mračnim hodnicima Bruselexa..gad koji je doveden od tamo da nam unisti slobodu,duh i sve sto ova divna zemlja ima.
Gad koji ima Zemlju ali nema Domovine,koji ima imovinu ali nema Dom
Gad koji Ce sve prodati za svaku dolara i slusati kucku Merkelice ciji sotonistički osmjeh daje za drecu svih naroda
Gad kakvog ne pamti burna hrvatska povijest
Gad koji smrdi po svim lazima i manipulacijama
Gad koji Ce kad tad upasti u mrezu koju plete ovom narodu
A

Istina
3 godine prije

…da se ne zaboravi…

*U IME NARODA…*
POPIS poganih DOMAĆIH IZDAJNIKA u službi okupatora:
(Svi “rade samo svoj posao” kao što su radili i zaposlenici HITLEROVE “FIRME”. I sve je bilo “po zakonu”)

1.Capak Krunoslav – Farmakomafija
2.Plenković Andrej – Briselski komercijalista koji se odlično koristi hrvatskim jezikom
3.Beroš Vili, Markotić Alemka , Božinović Davor – pogane sluge zlih gospodara
4. …nastavite niz…

Spacevoodoo
3 godine prije

Ovo što ću napisati nema veze s imenom ovog portala koji je objavio pismo ove penzionerke što je po meni uredu. Činjenica je kako pismo ove penzionerke nije htio objaviti nijedan medij osim ovog. Također je činjenica kako je velika većina medija objavila oproštajno pismo Danijela Bezuka. Oba pisma pišu o istoj stvari, razlika je samo u dužini i izričaju u pismima. Pitanje koje se nameće je zašto je pismo nesretnog momka koje on uopće nije poslao ijednom portalu pročitalo miljun i više ljudi, a pismo ove penzionerke će pročitati eventualno nekh desetak tisuća ljudi. Razmjerno će biti i komentirana ta pisma na svim mjestima i razinama. Odgovor na pitanje je više nego logičan, međutim sljedi pitanje da li se pri promišljanju uvijek treba držati logike. Ja mislim kako ne treba jer racionalizacija do u beskonačno je put u slijepu ulicu. Upravo je racionalizacija od ovog kontrolnog sistema nametnuta kako… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Spacevoodoo
Bosanac
3 godine prije

.

3 godine prije zadnji put uredio Bosanac
Bosanac
3 godine prije

Na ulice od gospodjinog grada. Da pišu o BiH takodje bi pozivao na ulice a i BG-a ( iako sam u BG bio 2 put u zivotu, za tazliku od zG-a, Splita, Opatije i sl.). 🙂
Tebi sam već rekao izvadi DNK za početak, vidi ko si šta si.
Moje su teritorije od Triglava pa do Vardara, i neman problem uzet pasoš / putovnicu od bilo kije od novonastaluh državica ako mi zatreba i odlučim se za mjesto previvališta u nekoj od njih. Trenutni problemi su što se u svima njima odvija nevidjena pljačka i omalovažavanje prosječnog domicijelnog stanovnika.

Lol
3 godine prije

Nekako mi se čini da ce hrvatsko proljece uraniti ove godine….

Istina
3 godine prije

“Probuditi će se Ona. Moja Hrvatska.”
●●●○●

Joe
3 godine prije

Anemija

Puž
3 godine prije

Zaboravil si dodati i narkokartel Balkansku rutu koji su zadužili za razvoj kulture i turizma u ex-yu državama… Zato i imamo takve LIJEPE noćne klubove i samo domaćem stanovništvu je omogućeno zarađivati od turizma…

3 godine prije zadnji put uredio Puž
Mariet
3 godine prije

Slažem se gotovo u potpunosti sa dotičnom gospođom, ali me buni jedna njena rečenica. Iz cijelog njenog teksta uvidio sam jednu nevjerojatnu pismenost, elokventnost i sveobuhvatnu obavještenost, a onda napiše kako nije školovana. Ko je onda ovo sve napisao? Dok sam čitao ovo pismo imao sam osjećaj da ga piše doktor znanosti

Max
3 godine prije

Bravo gospođo imate petlje.

Vinko Marković
3 godine prije

Demokracija i višestranački sistem je jedna velika perfidna prevara.

ventilator
3 godine prije

SLAŽEM SE SA PRIMJEDBOM KOLEGE mariet DA OVO PISMO NIJE SASTAVILA JEDNA OSOBA , VEĆ DA JE OVDJE BILO VIŠE SUFLERA SA STRANE S OBZIROM NA DOSTA PODATAKA SA KOJIMA BARATAJU OSOBE SA DOBROM STRUČNOM POTKOVANOŠĆU, A NE NEŠKOLOVANE OSOBE.MIŠLJENJA SAM I DA NEŠKOLOVANA OSOBA MOŽE BITI NAČITANA I EDUCIRANA O RAZNIM SFERAMA LJUDSKE DJELATNOSTI I INTERESA, ALI OVO PISMO OBILUJE SA VEOMA KOMPLEKSNIM PODACIMA KOJA UPUĆUJU NA OSOBU UPRAVO SA AKADEMSKOM NAOBRAZBOM, A ŠTO ONDA DOVODI DO TOGA DA POSTAVIMO PITANJE, TKO STOJI IZA OVOG PISMA. NA STRANU DA STAVIMO TKO JE PLENKOVIĆ. DA BUDEM ISKREN I JA SAM LIČNO OGORČEN NJEGOVIM ČESTO BAHATIM PONAŠANJEM, OSOBITO U KONTAKTU SA NEKIM NOVINARIMA, A DA NE SPOMINJEM NJEGOVO DODVORAVANJE BRISELSKOJ NEOLIBERALNOJ BIROKRACIJI.I DA ZAKLJUČIM DA KRAJ OVOG PISMA ODAJE, A TO SE DA ZAKLJUČITI I IZ JOŠ NEKIH PRETHODNIH PASUSA, BOJU DESNE PROVIJENCIJE ŠTO NE UMANJUJE ISTINITOST TEŠKOG STANJA U HRVATSKOJ… Čitaj više »

Hrvoje
3 godine prije

Danijel Bezuk, sprovod 15.10.2020. u Kletištu, mjesno groblje u 13h

tihobl
3 godine prije

Na koje probleme mislis – stvarne ili izmisljene?
Izmisljenje probleme (prepucavanja izmedju tri naroda) imas po svim novinama.
Stvarne probleme niko ne smije pominjati jer ce se otkriti da ih je kreirala Medjunarodna Zajednica. Problemi u pravosudju – sve propise nametnula MZ i upravlja sa pravosudjem. Monetarni problemi – Centralnu banku osnovala MZ, i dalje upravlja sa njom. Ekonomski problemi – reforme, tranzicije i mjere su nas dovele dovde.

Sta mislis kolko bi potrajao sajt u Distrihtu kad bi poceo pisati o pravim problemima? Bolje bi bilo da cesce pisu o problemima u Makedoniji – situacija je ista, a OHR nebi obracao paznju jer Makedonija nije u njegovoj nadleznosti.

Felix
3 godine prije

O’Brien? Hahaha… Fenomenalno! Ovo je pucanj potpuno isti kao oni pucnjevi prije dva dana u Zagrebu. Ove mogu ignorirati, ali one ne, zato bi onih moglo biti sve više. A ni zidine Bastille ni policijski kordoni nisu spasile francuskog kralja ni rumunjskog diktatora, pa zašto naši feudalci misle da će ih spasiti ograde za stoku.

Branko
3 godine prije

Neki ili neka hitlerovih ideja, koji su davno izgubili i sada sa17% žele doći na vlast! Vi se po ničemu ne razlikujete od onoga koga prozivate, jedino, što je vama manje strano upotrijebiti kamu ili kremenjaču.

nessy
3 godine prije

Valter, da ti “ministri” imaju savjesti u tragovima, to ne bi radili. Hajde, jos mogu razumjeti da se ‘malo poprave’, ali ovo sto pojedini rade, nema veze sa pameti. Rimac, balavica, partijski podobna, odlucila je sa jatacima oteti drzavi, cije bi interese trebala cuvati, POLA MILJARDE EURA. To vise nije ni pohlepa, to je psihicki poremecaj, i to jedan od tezih. Neke drzave, Kina npr., ovakve slucajeve rijesava metkom. I jos prije izvrsenja, dovedu osmoskolce, da im predstave osudjenike i njihov ‘minuli rad’. Tada djeca idu nazad u skolu a ovi ‘zasluzni gradjani’ dobiju sto su zasluzili. Pustimo Kinu, ali demokratska USA, za pljacku drzave daje teske kazne, (sa punim pravom) pa i dozivotne. Dok Hrvatska ne bude imala slicne sankcije, za navedena nedjela, imat cemo stabilno, sadasnju situaciju. A sto se tice dvoje gorenavedenih ‘duznosnika’, ja sam spreman za 10% onoga sto su opljackali odlezat njihovu robiju (koje, najvjerojatnije,… Čitaj više »

pera lozac
3 godine prije

NEKO KO SLAVI DAN(90% Hrvata) KADA JE DEFINITIVNO PROTERANO 500.000 VEKOVNIH STANOVNIKA DANASNJE HRVATSKE; NI NE ZASLUZUJE NISTA BOLJE:

Sunseeker
3 godine prije

Istinito,hrabro I dobro napisano….svaka čast

Antinwo HR
3 godine prije

Na slici je onaj šta ga štipa briselski peder za dupe

mira schreng
3 godine prije

BRAVO,,,,no sta vrijedi kada sira javnost ove nam drzave nema uvid u vase pismo,,,

Tatjana
3 godine prije

E, ženo, svaka vama čast!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI