fbpx

Pismo g. Plenkoviću, promišljanje i stav jednog penzionera

Plenković

Redakcija portala Logično je primila pismo gospođe Silve Čikos, upućeno premijeru Plenkoviću, kojeg niti jedan medij nije htio objaviti. Hrabre ljude koji stanu iza svog pisanja moramo respektirati. Odlučili smo objaviti pismo gospođe Čikos u cijelosti.

Pismo A. Plenkoviću alias O’Briena (lik iz Orwellove 1984.). Vrč ide na vodu dok se ne razbije.

Budući je većina web portala, novinskih kuća i dakako novinara napustila struku i pretvorila se u političke plaćenike, copy paste administratore (svaka čast i dužno poštovanje nevelikom broju novinara koji časno rade svoj posao u interesu javnog mnijenja) i „žutilo“,  u velikoj većini hrvatskih medija javnog informiranja prezentira se i čita isključivo ono što dolazi iz pera političkog vrha odnosno vlade RH. Tko manipulira medijima, manipulira i narodom.

I tako taj narod nema nikakvih spoznaja što se uistinu dešava u državi. O političkim kretanjima u svijetu informirani smo nikako ili vrlo površno jer bi, može bit, mogli dokučiti u kom se pravcu kreće svijet i kakve su nakane globalističkih moćnika, a to svakako nije u interesu vladajućih.

Zbog prekinutog djetinjstva djevojčica i dječaka kojima se stavljaju brnjice kao životinjama da ne dišu i ne govore, i mladosti za koju se ne zna gdje će i kako završiti, u čijem će žitu tražiti koru hljeba i hoće li ostati jedinstveni i posebni ili utopljeni u projekte umobolnih svjetskih elita, zbog svih zbivanja unatrag četiri godine, a posebice ova zadnja tri mjeseca, uzimam si prokleto pravo iznijeti svoj stav i promišljanje o premijeru koji je uskočio u cipele g. O’Briena (lik iz Orwellove 1984.) i svojim (ne)djelovanjem  vodi ovaj narod tamo gdje ne postoji suverenost i integritet nego jedna globalističko-robovlasnička žabokrečina.

Dakle, gospodine premijeru, čime kancelarka A. Merkel hrani vaš ego?

Dobar dio hrvatskog puka polako uviđa da ste pijun na političkoj šahovskoj ploči Europe.

Naime, kada se na sceni Hrvatske pojavio gospodin Tihomir Orešković, naslutila se panika u Euronjemačkoj pa ste tako navrat-nanos, a milošću kancelarke, 2016. g. preuzeli HDZ, a ostatak je povijest. Uhljebila vas je za svoje interese jednako kao što vi uhljebljujete nesposobne i zgubidane za svoje interese.

O’Brajanovska  blagoglagoljivost o širokogrudnosti i blagonaklonosti Europe prema našoj državi, licemjerna je. Slažete se, zar ne? Nije Njemačkoj, a bogami niti Uniji (jednako kao i vama) stalo do Hrvatske iz poštovanja prema njenoj baštini i ljudima. One žele dragu nam grudu kolonizirati za eksploataciju preostalog bogatstva nakon što ju je poharala poslušnička neman HDZ-a (niti oni lijevo od centra nisu baš nevin. I oni bijahu umočili poneki prstić u pekmez); čast i slava poštenim i dragim ljudima čije su političke filozofije bilo lijeve bilo desne, poštene.

Europa treba naše more, naše planine, naše rijeke, naše žitnice, naše šume i robove. Jeftinu radnu snagu.

“Mladi ne iseljavaju zbog korupcije i nepotizma”, rekoste.

Ergo, svojom ste izjavom konačno priznali i objelodanili postojanje korupcije i nepotizma u državi Hrvatskoj.

Što o tom pitanju rade DORH, policija i pravosuđe? Zar oni uopće ikada nešto rade i koja je svrha „sudačke etike“ . Nikakva. Ništa više nije sveto. O svemu odlučuje g. O’Brajan u skladu s načelima moderne demokracije. Vaša čizma je veće od Hitlerove ali, bogami, i od Titove.

Kao glavni razlog rasipanja hrvatske mladosti diljem svijeta, naveli ste: „…da u kratkom roku poboljšaju svoju financijsku situaciju…“ (Poslovni.hr, 16. siječanj 2020. u 12:12)

I stvarno vam nije neugodno izgovoriti ovakvu bedastoću? Pa nisu mladi Hrvatske rođaci vaše oligarhije i interesnih skupina (nedodirljivi, zaštićeni ko lički medeki) pa bi, eto, preko noći hotjeli biti bogatašima. Ta mladost već četvrt stoljeća strpljivo čeka Godota.

Toj istoj mladosti oduzeli ste svako dostojanstvo i ponizili je svojim neznanjem i dodvoravanjem Europi.

Fućka se vama za iseljavanje mladih i demografiju (Bolje biti rob nego Hrvat). I onako će za 10-tak godina Hrvatska biti pod čizmom Euronjemačke, pa je svejedno gdje će narod raditi i živjeti. To je agenda (kako to zvuči belosvetski) Unije do 2030. ili možda prije? Ma da, čim uvedemo Euro. Znači 2023. g.

Isprika Njemačke sa figom u žepeku za strahote učinjene u 2. svjetskom ratu samo je lutkarska kazališna predstava. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada, a geopolitičke apetite  ponajmanje.

U nedostatku znanja, moradoh zaviriti u enciklopediju koja kaže:

„Kao politički izraz geografskoga determinizma geopolitika se odnosi na njemačku geopolitiku, koja se razvijala od 1920-ih … je opravdavala državnu potrebu za teritorijalnim širenjem pa je poslužila kao pseudoznanstvena osnova njemačkog imperijalizma“. *

I nakon što nam domaja bude silovana, obeščašćena i posramljena, vi ćete zaći pod skute ili Angele ili Ursule.  Za Angelu znamo tko je, ali Ursula von der Leyen? Predsjednica europske komisije za što točno? Za „aranžiranje“ magle i prezentiranje političkih floskula, „proizvodnju“ besmislenih akata, direktiva, uredbi, preporuka, odluka i molim vas, mišljenja.

Objavljeno na web stranicama Komisije:  mišljenja o paketu mjera za čisti zrak u Europi?

Gospođo Ursula, pošto litra?

Dakle, države članice Unije plaćaju europsku komisiju kako bi ta ista komisija  trenirajući moždane vijuge mislila umjesto nas, a potom i „ozakonila“  svoje mišljenje. Wow! Zar su nam se izravnale moždane vijuge? Postali smo imbecili?

Pitanje za Komisiju EU odnosno predsjednicu: što europska komisija misli o proizvodnji slamnatih šešira, izvoz na Grenland?

Eto mislim si: uz pretpostavku da recimo glupost boli, što bi se dogodilo zdravstvenom sustavu Unije? Kolaps, dakako, raspad sistema.

Komisija proizvodi silne paragrafe koji su sami sebi svrhom i nemaju veze sa stvarnim životom za niti jednu državu pa tako niti za Hrvatsku. Zagrizli smo „udicu“ pa upecani na parangal političkih nebuloza, plaćamo danak.

Predsjednica birokrata ili parazita poslušnika. Političko tijelo Unije u kojem države članice nemaju nikakvo pravo jer Ursula odlučuje neovisno o volji država članica i za to ima proračun od 1,547 milijardi eura uz plaću od cca 30 tisuća eura mjesečno.

Nekada Austro-ugarska, a danas Euronjemačka. Ma bravo g. O’Brien! Jeste li ponosni na sebe?  Naravno, ego vas lupa sa svih strana.

U kojoj ste mjeri imali prste pri izmjeni Ustavnog zakona u svezi s pristupanjem Hrvatske EU ili taj orden za izdaju i prevaru biračkog tijela hrvatske nacije pripada samo bivšoj premijerki i tvorcu Ustava RH?

Preko noći su pokrenute izmjene Ustavnog zakona NN 56/2010 mijenjajući tako i 4. alineju  čl. 135. Ustava a koji sada glasi:

Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu većinom glasova birača koji su pristupili referendumu.

Izmjenom odredbe čl. 135 alineja 4. Ustava, omogućeno je da 28 % biračkog tijela odredi sudbinu Hrvatske i oduzme joj sve što je definirano čl. 2. Ustava. Dakle, sve.

A, taj članak 135. Ustava RH (pisan je pod budnim okom g. Tuđmana. To je onaj isti čovjek čijim političkim putem vi navodno kročite.) NN 8/1998 kaže:

Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu većinom glasova ukupnog broja birača u državi. Premijeru, VEĆINOM!

Tada, kao i sada, bezobrazno su izigrani demokratski procesi zaslugom beskrupuloznih i pohlepnih likova čije guzice zijevaju za novcem i vlašću.

Padosmo ničice, bez glasa, ostavljeni europskim vucima da nas proždiru.

Svojim političkim djelovanjem nanijeli ste Hrvatskoj više štete nego svi bivši premijeri zajedno. Naravno, poslušnik Unije radi po partijskom zadatku.

Ma, niste vi g. O’Briane, jedini krivac za sve hrvatske političko ekonomske katastrofe,  ali ste najveći. Ako ste sebi uzeli za pravo ocjenjivati sposobnosti prethodnika  pa ih potom kritizirati, a niste napravili ništa dobro po čemu bi vas valjalo pamtiti, a kamoli podržati, zaslužujete kritiku i osudu svake vrste.

Svojom ste politikom oduzeli svako dostojanstvo „malom čovjeku“. Osudili ga da prebire po smeću za koru kruha, stoji u redovima pred pučkim kuhinjama, a uz malo sreće jede euronjemačke otpatke hrane sa polica Lidla, Špara, Kauflanda. Što se tiče kvalitete, niti hrvatski lanci ne zaostaju za gore imenovanima. Zatrti i uništiti sve što je hrvatsko. To je vaša politika.

600 tisuća hrvatskih duša opstaje na životu od mirovine manje od 2.321,00 kn, a od „sarme“ (čit. prosjek) u visini od 2.700,00 kn životari 600-tinjak tisuća umirovljenika dok se vaši Ministri i poslušnici lopine produciraju skupocjenim torbama i satovima, automobilima, kućerinama, vilama, jahtama. Vjetrodama, gđa Rimac po raznim eventima pokazuje žensku torbu vrijednu 20.000,00 kuna, vlada kupuje automobile u vrijednosti od 172 milijuna kuna, državne tvrtke propadaju poradi loših gospodara, a pri tom se ponašaju kao pijani bogataši, agencije za regulaciju protoka zraka i dizanje magle troše novac poreznih obveznika za nerad. A tek razne neprofitne organizacije i udruge… Tužno je to, g. O’Brien.

Koliko rasipanog i uzalud potrošenog novca, a nacija gladna. I zbog svega navedenog ali i više od toga, Hrvatska je u dužničkom ropstvu. Izgubili ste svaku mjeru u trošenju novaca na plaće državne uprave i hedonističke manire državnih dužnika (otvore se apetiti kad iz opanka skočiš u cipelu), servisirane su kamate iz kreditnih obveza, plaćalo se sve one niodkoga izabrane „samonikle“ svjetske organizacije koje vazda počinju slovom W.

Dobar će gospodar posuđeni novac, oploditi investirajući u potonulo gospodarstvo, a raspikuća šakom i kapom dijeliti i trošiti na ugode razne, a kada od posuđenih para ne ostane ni lipa,  Ministar od „kese“, doduše sada već prazne, krene u pohode prema bankama po novi kredit, onaj povoljniji s manjom kamatnom stopom. Dug države ostavljate u  nasljeđe budućim generacijama.

Što kažete na poticaje za poljoprivredu? Vrh! Čim je stigla lova, roktalo se pri kòpanji sve u nekoliko miliona.

Umjesto da ste započeli podizanje pale nam poljoprivrede i zaštitili hrvatskog seljaka, dopustili ste trgovačkim lancima Unije da nam prodaju smeće i trulež od hrane, dok istovremeno ta ista Unija pokazuje prijeteći kažiprst našem seljaku zahtijevajući tzv. “Zelene standarde EU“. Jadna ti majka, zemljo Horvatska!

Pitam se, kakva bi sudbina zadesila hrvatskog ribara da u Europskom parlamentu nema osobe koja se pokušava izboriti za tog istog ribara.

Manipulacijom demokratskih procesa Hrvatski je narod na silu gurnut u zvjersku gubicu  Unije ne sluteći što ga tamo čeka. Buketi dobrodošlice sadržajno besmislenih uredbi, direktiva, preporuka i inih bedastoća.

Oko niti jednog problema se niste odredili čvrsto i s argumentom. Jah, za argument treba struka i dosta znanja no, vama je imponiralo imati uz sebe prijatelje i one s partijskom iskaznicom. Snishodljive  kreature.

Puno ste govorili, a rekli malo ili ništa. Ikebana riječi složenih u bezlične rečenice bez sadržaja,  umotane u celofan pustih obećanja. Moderna demokracija, kažete…

Eto čitam, kako ipak treba „rezati“. Kakvim škarama? Predmnijevam da bi to imale biti prilično tupe cik-cak škare. Što ćete prvo otfikariti? Mirovine, one ionako mršave plaćice radnika, socijalu…

Znam! Sigurno donosite zakon o porijeklu imovine. One imovine koja je unatrag 20-tak pa i više godina stečena ne poštenim radom, već lopovlukom i kriminalnim radnjama uokvirenim zakonskim odredbama; zatvarate  pipu pijavicama poput raznih fondova, agencija i udruga koje sišu državni proračun i žive na pravdi boga; ukidate financiranje novine g. Pupovca koja bi da je pravde u ovoj državi odavno bila zabranjena  i procesuirana etc.

Kada sve to zarubite, biti će para

S obzirom da nisam školovano čeljade, ne razumijem čemu služe fondovi, agencije, zajednice i drugi nametnici državnog proračuna uz već postojeća resorna Ministarstva.

Što se osim lopovluka, spletki i „šutnje administracije“ događa u tim ministarstvima?

„Država je nastala radi čovjeka, a ne čovjek radi države…
To znači da država treba biti naš sluga, a ne mi njezini robovi“. (Albert Einstein)

Ostvario se hrvatski san. Imamo državu, a trideset godina ne znamo što bi s njom. Postali smo robovi te iste države.

Ratnici, hrabri i nesebični dali su svoje živote, a danas svjedočimo kako se i s kim krpa vlada.

Unija će znati. Postati ćemo etnička skupina.

Ponekad je dobro „pogledati istini u oči“. Hrvatski narod zapleten je u komunističko nasljeđe ko pile u kučine i treba vođu, pravog, istinskog, poštenog domoljuba, a ne izdajnika hrvatskog naroda.

Do devedesete su nas šamarali lijevi, a od devedesete nas i dalje šamaraju lijevi odjeveni u desne. Poslovicu  o vuku, znate.

A dragi nam Zagreb grad? Toliko ste zla učinili tom gradu.

Pitani ste u kampanji o „dugovima“ prema gradonačelniku Zagreba. Gledate u oko kamere i bezočno lažete naciju. Itekako ste dužni. Gradonačelnik vam je spasio političku guzicu. A da nije, gospoja Merkel našla bi novog ćatu za Balkan. Kako nema trgovine bez razmjene, sve pravne procese gradonačelnikovog lopovluka i kriminala spremili ste u sudačku fijoku. Neće niti te fijoke ostati zauvijek zatvorene, g. O’Brien.

„Uplivi“ u izbore velika su prijetnja modernoj demokraciji (direktno.hr  05.06.2019. u 22:25), kaže čovjek koji je na parlamentarnim izborima 2020. g. „pobijedio“ s 17 % glasova biračkog tijela,  zahvaljujući izigranim demokratskim procesima i prljavim rabotama. G. O’Brien, koja je definicija „moderne demokracije“ i  što je to izborni legitimitet?

Oprostite, ne razumijem. Radi nedostatka sive mase između lijevog i desnog uha, eto ne razumijem. Što ću drugo nego konzultirati Bratoljuba Klaića, za demokraciju piše: vlada naroda; politički poredak u kojem vlast pripada narodu; (kako narodu, kada pripada g. O’Brienu?), a za legitimitet piše: zakonit, osnovan na zakonu, pravedan… Zar stvarno g. O’Brien? Slijedom definicije što jest legitimitet, Vi i vaša vlada svakako niste legitimni.

Vlada koja ne poštuje Ustav RH i koja brutalno manipulira i prevari narod poradi prikupljenih potpisa za provođenje referendum o izmjeni postojećeg nakaradnog izbornog Zakona, ne poštuje svoj narod. Takvoj vladi nije mjesto u Hrvatskom saboru.

„Ja mogu što hoću…“ Pa što vi sebi utvarate, tko ste vi uopće, što i koga predstavljate? Nitko i ništa, običan Euronjemački potrčko. Politička zakrpa.

Hrvatska nacija postala je taocem jednog čovjeka i bolesnih europskih ideja. Vi se naprosto rugate hrvatskom narodu stvarajući manjinsko-globalističku prčiju u kaljuži Unije.

E nećete sa 17 % glasova hrvatskih građana sudjelovati u kreaciji „Euroazije“ ili kako god se zvala ta globalistička totalitarna tvorevina u nastajanju, a niti uvoditi euro na mala vrata, podmuklo i u jeku globalistički smišljene „pandemije“. Tih 17 % vam ne daje kredibilitet za političke igrice karijernog diplomata.

À propos, g. O’Brien, zašto vam se tako žuri satrti hrvatsku valutu, posljednju kariku hrvatskog suvereniteta?

Ah, da: Bruxelles, pladanj, serviranje, narod, država, Njemačka, Ursula, Unija, psihopat u sjeni.

Još u rujnu 2019. g. ali i prije, znali ste za ovu globalističku svinjariju zvanu  korona virus.

Korona je agenda, globalni projekt. To je zapravo biološki rat koji ima za cilj dva momenta: riješiti se starosti (ljudi iznad 65 godina)  koja više nikome nije korisna i uvesti recesiju.

Pa nećemo se lagati!

U rujnu 2019. Global Preparedness Monitoring Bord piše: A world at risk uz „sličicu“  sklepanu od clipartovih  elemenata na kojoj su ljudi sa maskama, veličanstveni covid i zaražena mreža svijeta. Dakle, u rujnu 2019. ???  Ta objava GPMB-a je zapravo uvod u insceniranu globalnu recesiju. To čine umobolni, poremećenih svjetski moćnici.

Svjesno ste manipulirali učincima i posljedicama korona virusa  koristeći zdravlje nacije radi prljave političke rabote jednako kao što koristite ljude u stožeru  u prepredenim političkim i diplomatskim igrama.

I da, ne postoji drugi val virusa covida-19. Hrvatskom još uvijek hara prvi val zahvaljujući vama i vašim političkim apetitima u ime i za račun Njemačke, Unije buduće globalističke svjetske države.

Uvodite diktaturu i  represiju zbog maski! Koliko drskosti i bezobraštine. Da li ste stanovništvu osigurali besplatne maske? Ona najranjivija i najsiromašnija skupina građana stavljena je pred gotov čin, mora birati: hoće li krepati od gladi ili od globalističkog sranja zvanog korona jer praktički nema novca niti za hranu niti za maske.

Vašom politikom ozakonili ste korona profiterstvo. Moraju i vaše interesne skupine od nečeg živjeti, zara ne?

Ma sram Vas bilo! Bahatost i samodopadnost pri obraćanju hrvatskom narodu govori o vašem egu i čovjeku bez skrupula.

Odluke vaše vlade potvrda su kako ste čast i ponos države nam Hrvatske prodali  „žabokrečini od Unije“ u kojoj čuče plaćenici u službi potvrđeno moralno posrnulih likova, psihopata, šizofrenih i poremećenih moćnika.

Na što ste spali. Morate plaćati istraživanja kojima, eto, pokušavate dokazati kako ste stekli popularnost. Ma molim vas. Važni ste sami sebi jer parama hrvatskih poreznih obveznika plaćate pale novinarčiće i pri tom nastojite hrvatski narod držati idiotima?  Ja mogu što hoću! Ali, ne još dugo! Uskoro ćete tražit azil u nekoj od država EU. „Vrč ide na vodu dok se ne razbije“, stara narodna.

I nemojte si utvarati da ste vi dobili ove izbore. Vi ste naprosto greška „u koracima“ ili ako hoćete, posljedica stanja rezigniranih građana.

Nije svaka pobjeda, pobjeda. Vaša je pirova.

Silva Čikos, 66 godina
Penzička  sa više nego izdašnom mirovinom od 2.776,74  kuna ili  368,54 € prema tečaju g. Vujčića na dan kada će Hrvati zauvijek izgubiti svoju državu. 2) Ergo, to sam Ja u očekivanju djelovanja misaone policije i Ministarstva ljubavi pod vodstvom g. Ministra.*

Privođenje, isljedničko ispitivanje, zatvorska kazna, „vaspitna palica“, zatim tužbe radi iznošenje osobnog stava i razmišljanja budući u O’Brienovoj modernoj demokratiji nije moguće imati stav i mišljenje,  montirani procesi sa „paketićima“ izmišljenih krimena i ode glava, kao za vrijeme Tita. I konačno, Orwellova soba 101 (predstavlja prostoriju za mučenje smještenu u zgradi Ministarstva ljubavi).

Probuditi će se Ona. Moja Hrvatska.

Nedopustivo je (tako g. O’Briena započinje svoje rečenice kada je iznenađen i uvređen) da u današnje vrijeme, netko misli …

U pravu ste, nedopustivo je da persona non grata vlada Hrvatskom.

Wow, može bit skončam kao g. Winston Smith, od nečeg se mora krepnuti.

Ah, g. O’Brien, ne vole vas niti onih 17 % koji su glasali za vas. No, sve se može kupiti. UDB-a za tili časak skupi one bez skrupula, obraza, srama, karaktera i kičme, Angela malo pripomogne u svom dvorištu, a potom neizbježni g. Pupovac, (bože s koje strane taj lik ima obraz), pa naši poneki vrli veleposlanici koji na pravdi boga čuče u veleposlanstvima;

U svakom žitu ima barem 17 % žitnih balaca, što crvenih što plavih.  Ne znate što je balac?

* Geopolitika. Hrvatska enciklopedija, mrežno izdanje. Leksikografski zavod Miroslav Krleža, 2020. Pristupljeno 11. 7. 2020. http://www.enciklopedija.hr/Natuknica.aspx?ID=21718

* Nakon svih usklađenja parametara temeljem kojih će se formirati tečaj kune u bankama Unije, gore iskaza mirovina od 368,54 €, iznosila bi zapravo cca 270,00 €. Blagi bože. Naime, osim što je od HNB g.Vujčić napravio malo bolje opremljenu mjenjačnicu u službi globalističkog bankarskog sustava,  sada svojim izjavama i komentarima o uvođenju Eura, obmanjuje javnost. Lakonski govoriti o visini tečaja  +/-  15% a da se pri tom ne istaknu sve relevantne okolnosti o kojima on ovisi, jeste stručna lakrdija. 

4.5 165
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
149 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Rdam
Gost
Rdam
14 dana prije

Tko je ovaj na slici?

Ive
Gost
Ive
14 dana prije

Na slici je VELIKI SERONJA, ljudska spodoba!!!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Ive evo ti plus cisto da vidis koliko nas je malo koji se slazemo s tobom.
Vecina je glasala za njega tako sto je ostala doma i dozvolila da si ga izaberu uhljebi.
Ti, ova gospoda, pokojni Danijel i ja smo malobrojni i Nadglasani!

Dominik
Gost
Dominik
14 dana prije

Dobar dio glasova su pokrali+iskoristili one koji nisu glasali kao što kažete. Evo ja sam izašao na izbore i glasao za MOŽEMO i gdje su sad? Razvodnili se sa svojim izjavama i pametuju kao i HDZ SDP. Sve je to isto. Možda par pojedinaca su dobri ali njih većina samo ignorira.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Normalno kad si glasao za sistemsku stranku.
Navukao te index ili jutarnji?
Trebali ste glasati svi za onoga koga su najvise mrzili u saboru!

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
14 dana prije

Opet ti moram ogovoriti kao prije.
I ne izlazak na izbor je oblik glasanja.
E sad mi nemoj samo ono ako si ostao kod kuće tvoj glas ide njima i slične floskue.
Shvati jednu stvar kad bi glasanje išta mijenajlo nebi nam dali glasati.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
13 dana prije

To i treba da se dogodi. Da ukinu glasanje i demokraciju a ne da toboze daju ljudima prilku da biraju.
Maske demokracije treba da padnu a kako ce drugo ako nam je zabrane jer biramo bas onog kojega oni ne zele!?
Valjda shvacas napisano pa se neces opet ponavljat?

Suljo Veliki
Gost
Suljo Veliki
8 dana prije

Košer Nostra,stranka ima uvid u biračke spiskove koje neko poslije svakih izbora ažurira i unosi u sistem.Svi koji ne izlaze na glasanje,mijenjaju mu mjesto prebivališta i onda za njega glasaju dopisno,recimo iz Srbije,Bosne i Hercegovine.Zato ti sve stranke imaju svoje sestrinske stranke u okolnim državama koje odrađuju taj posao za njih.Ja tebi,ti meni.

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
14 dana prije

Raznosač plinskih boca u Savskoj ulici.

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
14 dana prije

Ive,pripazi malo,sinoć je bila emisija na HRT.
Cyber policija prati potencijalne teroriste i one
koje rovare protiv protiv Domovine.

Nije ni čudno što slabije prate JANAF,KNINSKU KRALJICU VJETRENJAČA,
INU – MOL,ZLOČINAČKU ORGANIZACIJU I OSTALE SITNICE.

buga
Gost
buga
14 dana prije

Najgori primjerak ljudskog roda, izdajnik, lopov i ubojica vlastitog naroda.

Goki
Gost
Goki
13 dana prije

Ja ali ko ste vi i koji ste vi cuj, narod.?!.

Milanče
Gost
Milanče
14 dana prije

Oko svega toga puno sve to drugaicje izgleda..puno drugacije nego sto mediji pisu.Treba sve to drugacijim ocima gledati nego sto se pise ..

nessy
Gost
nessy
14 dana prije

Tako je Milance, ti si u pravu. Meni je zao ove gospodje, a i ostalih (kojih, nazalost ima jako puno), ljudi koji tesko zive. Ali…
Nazalost, gospodja je ocito lose informirana. Prateci medije, dade se zakljuciti da u nasoj zemlji tece mlijek i medo, prosjecna placa 950e (samo ne znam tko ima toliku placu, radni ljudi sigurno ne), demografska slika nam je kao da ju je radio Lackovic, mladi su sretni i zadovoljni, od objesti putuju po Evropi, po Irskoj i Njemackoj, trose lovu koju ovdje vise ne mogu potrositi. Drzavni aparat tako dobro funkcionira, da bi bilo bahato traziti nesto bolje. Nasi smjerni i skromni politicari i po 16 sati dnevno se grce radeci u interesu naroda. Kao sto je jednom izjavila Kokos, njezine prognoze su se obistinile. Hrvatska je skoro prva u Evropi po standardu. Nazalost, sa donje strane ljestvice. Neka g-dja cesce prati medije, pa ce ustanoviti da ovdje sve sljaka savrseno, a onaj tko kaze da nije tako, to je drzavni neprijatelj, srbojugocetnikonostalgicar i defetista, sram ga i stid bilo.

P.S.
Ne bih zelio da netko misli da se sprdam sa gospodjom. I sam poznajem jako puno ljudi koji zive doslovno ispod granice ljudskog dostojanstva. Nasi stariji gradjani, nakon cijelog radnog vijeka, umjesto da dobiju penzije od kojih se moze zivjeti, dobijaju, doslovno, milostinju, nedovoljnu i za dva tjedna, a kamoli cetiri. Naravno da u budzetu nema novaca, kada politicari kradu, nevjerojatne iznose. Rimac terete za 500 miljuna kuna, kroz 20 godina. Miljuni kod Kovacevica…
Vece bi cudo bilo da u kasi ima novaca, nego cinjenica da ga nema. Ovakvu pohlepnu razbojnicku bandu ne bi izdrzala ni Norveska, a kamoli Hrvatska.

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
13 dana prije

Istina…

žrec
Gost
žrec
14 dana prije

Bezlični apartčik koji je uz pomoć medija i Merkelice Bog i batina u Hrvatskoj.

Joe
Gost
Joe
14 dana prije

Anemični

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
13 dana prije

Konačno i neka dobra vijest ove 2020. g. Tu, pored nas……
”Imam nekoliko važnih vesti za vas, a prva je da MMF poboljšava prognozu za Srbiju! Iako će zvanična procena biti za dva dana, ovlastili su me da ovo smem da kažem! To znači da će Srbija biti najbolja u Evropi po stopi privrednog rasta, dobiće zlatnu medalju! Čestitam građanima Srbije”, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.”
P.S.
2020. g.
”Ljudi nemojte da brinete, biće lakše u Srbiji nego u zemljama koje će primiti 40 milijardi evra podrške, verujte!”
”Cilj je da Srbija 2026. g. postane punopravni član Evropske unije.”
”Plate u “Beogradskom metrou” 1.000 evra…”
(A metroa nema. Samo da ne čuje Bandić..)
2013.g.
”Ne krijemo da je cilj da Srbija 2020. g. postane punopravni član Evropske unije. I mi ćemo taj zadatak da ostvarimo. Vi znate da, za razliku od drugih, kad kažemo da ćemo neki zadatak da ostvarimo, mi ćemo to stvarno i da uradimo”.
”Proizvodićemo leteće automobile.” ”Srbija će praviti delove za Boing i Erbas.”
2011.g.
”U preduzećima i upravnim odborima će raditi nestranački kadrovi”.
P.P.S.
Šta sve ne napriča ”najbolji student u istoriji Pravnog fakulteta” kojem je kao sekretaru Srpske radikalne stranke, Telekom Srbije 2004. g. isključio kućni telefon, jer petnaest mjeseci nije plaćao račune.
A vid ga sad…. Zadnji diktator na Balkanu. Susjedstvom vedri i oblači.
”Nije istina da moj brat poseduje pola Vojvodine!”
”Istina je da pola Vojvodine ne poseduje.”
A vi o Plenkoviću… 🙂 🙂

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Hahaha, Vučko tavistok “znanje”……………

Vidovnjak
Gost
Vidovnjak
12 dana prije

persona non grata.

Slonica
Gost
Slonica
14 dana prije

Pisanje predugih pisama gubi sadržaj i liči na nepovezani zbir rečenica.
Gubi smisao i poantu.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
14 dana prije

U pravu si, oni koji stvarno znaju o cemu govore ne govore puno.

Slonica
Gost
Slonica
14 dana prije

Smiješno al i na portalu se osjeti kult ličnosti,davanje pluseva i minusa čisto tako da bi prevladala većina.
Ako je mišljenje drugačije ,nikoga ne vrijeđa javljaju se neki likovi samo da bi popratili i dali obol..a svoje mišljenje ne iznose.
Izazovno je vrijeme u kojem živimo,a možda je uvijek bilo tako??😊

iiiistina
Gost
iiiistina
13 dana prije

imaš dobro zapažanje što je odlika napredne duše u kojoj Božanska iskra raste da bi svjesnost bila veća i iako je ovo virtualno iz tebe se more čuti pozitivnu energiju koju ugradiš u ispisane rječi
🌹 …..

Sparkling
Gost
Sparkling
13 dana prije

Možda ovi ne govore ali max. su zapeli i rade. I to uspješno.
“Rusija odobrila još jedno cjepivo za korona virus”

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
13 dana prije

sram ih bilo, dok mi ovdje ozbiljno razmisljamo oni vec zavrsili posao?

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
14 dana prije

Gospođa je briljirala , apsolutno .

Slonica
Gost
Slonica
14 dana prije

Stvarno uz najbolju volju ne vidim ništa brilijantno
Ulaz u Eu ,izborni zakon ,von der Lyen,Pupovca,Orwela, bivša premijerka…
Svega nečega i ništa konkretno…

Sparkling
Gost
Sparkling
14 dana prije

Svatko vidi ono što želi vidjeti a ono što ne želi, misli da i drugi ne vide.
Dali je Gospođa možda nešto neistinito navela? Ili se vama baš neda sve čitati, pa preskačete i tako lakše donosite zaključke?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Ljudima internet mjenja neuroplastiku mozga koji pak gubi koncentraciju.
Pokusajte nakon upotrebe mobitela i poduze pauze od citanja knjiga ponovo poceti citat knjige pa cete vidjeti da neide ko prije!

Sparkling
Gost
Sparkling
14 dana prije

Ja redovito mj. pročitam barem jednu knjigu iako u elektronskom obliku stranice ali nema puno razlike.

CAKE
Gost
CAKE
13 dana prije

ima ima.

Suzy
Gost
Suzy
14 dana prije

Bravo!!!!

Sparkling
Gost
Sparkling
14 dana prije

Zašto????

Suzy
Gost
Suzy
14 dana prije

Sorry..greskom sam tebi napisala Bravo

Sparkling
Gost
Sparkling
14 dana prije

No bad feelings

Suzy
Gost
Suzy
14 dana prije

Sorry.. greska
Htjela sam reći Bravo na komentar Slonica gdje je napisala da svatko vidi ono sto zeli

Arkaj
Gost
Arkaj
13 dana prije

Gospođs je napisala dobro argumentiranu kritikj ali imam jednu primjedbu. Krizika je napisana s idealističke i pomalo.”desne” pozicije a time postaje neobjektivna.
Ljudi se uvijek prilagođavaju okolišu kako bi lakše živjeli, to važi za fizički ali i društveni okoliš. Padom socijalističke ideje naše društvo palo je kao plijen u šake kapitalističke ideje i u osnovi jednu religiju zamjenilo drugom. A ta druga ima svoje zakonitosti koje se zeško mogu izbjeći u ovom političkom mofelu i olruženju. Sanader i Plenković nisu greške sistema nego njegovi standardni proizvodi. Promjena na bolje može početi samo raspadom sistema na višem nivou, kod nas već odavno nema društvene snage koja bi počela te promjene tevizijom na lokalnom nivou….

micica
Gost
micica
13 dana prije

Jablane.dragi….odi ti na kiosk pa si kupi… Tom i Jerry…pa citaj…to ces valjda razumjeti.. 😉

micica
Gost
micica
13 dana prije

Sorry…ovo gore..je odgovor za slonicu…oprosti jablane..nisam odma skuzio..

Slonica
Gost
Slonica
13 dana prije

Možda da i vi počnete s Tom i Jery
pa tek onda na komentare,
pa ćete skužiti da s desne strane ima gumbić i možete ispraviti tekst..
Ali ne odustajte,skužit ćete s vremenom…par komentara i onda možda potrefite kome upućujete odgovor😉

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
14 dana prije

recimo da si u pravu, sto danas vrijedi, nista, ako se gospodja bavi posljedicama al’ ne i uzrokom, gdje je bila davno, davno prije Plenkovica kad se u ime Hrvatske za sitan gros prodalo i potpisalo i ono sto nije trebalo?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
14 dana prije

Ili dok je najpametniji od svih pitao “kolko’ košta kila mozga na pijaci”?

tihobl
Gost
tihobl
13 dana prije

Baba je fulala do kraja.
Mi u BiH znamo kako nam se zove Visoki Prestavnik, a vi u hrvatskoj jos uvijek pricate kako ste neovisni.
Hrvati u BiH (a i srbi) su za protjerivanje VP, a vi u Hrvatskoj glumite europejce i eurounijate.
Baba se fokusirala na Plenkovica, a i sama zna da je on lakozamjenljiva potrosna roba, umjesto da se fokusirala na negove gazde. Smjena Plenkvica nece donijeti nikakvu promjenu, problem je sistemski. Najzalonije je sto je ovo njeno pismo vrhunac krticke misli u Hrvatskoj.

Eto, rekoh vam, pa sad lupajte minuse. Nama je u Bosni nesto lakse, mi bar znamo kome mozemo opsovati mater.

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Pa i HR ima svog visokog predstavnika, on se zove Gremi, po Šeksu, al nije medijski eksponiran, to rade za njega vlade, sabori, predsjednici, premijeri. I kod vas dolje vladaju isti, gremiji, zovu se kako se zovu al SVA trojica bez obzira na retoriku rade za istog a to nije visoki predstavnik. On je samo tu da pazi na stado da ne pobjegne.

Borna
Gost
Borna
14 dana prije

@ ako Vam je ovaj tekst predugačak držite se FB, tamo Vam nije potrebnakoncentracija

Slonica
Gost
Slonica
14 dana prije

Borna …dobro da je vaš tekst konstruktivan i odnosi se na članak.
Drugi put uz opasku na moje,napišite i svoje mišljenje …i pazite na pravopis i razmak…

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
14 dana prije

slažem se kad sam počeo čitati super a onda otišla u širinu i razvodnila se

CAKE
Gost
CAKE
13 dana prije

Naprotiv
Pričitah u jednom dahu

Bosanac
Gost
Bosanac
14 dana prije

Draga Gospodjo sumnjam da ce Vam pomoc pisanje pisama ovakvim koji su danas ‘na vlasti’. Moj prijedlog Vam je da se skupite u velikom broju i https://youtu.be/IrCtwua1dbw Svi NA Ulice.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
14 dana prije

Vaša čizma je veće od Hitlerove ali bogami, i od Titove.

Citao sam do ovoga, a onda mi pao mrak na oci. Tito je bio covjek, vodja koji je po prvi put balkanske narode posteno nahranio, kad danas malo bolje razmislim, kamo srece da nije..

nekoime
Gost
nekoime
14 dana prije

Tito je na Top 10 listi ratnih zločinaca 20 stoljeća.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
14 dana prije

ma bravo, bravo, a sto su onda bili svi oni koji su mu odali poslednju pocast, svi oni
u cije je vrijeme onaj svijet bio daleko, daleko bolje mjesto za zivot maloga covjeka?

Sparkling
Gost
Sparkling
14 dana prije

Molim lijepo dokaze za iznesenu tvrdnju ili službeni link neke organizacije koje su ovo verificirale kao istinu i to isto objavile.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Naravno i to na listi onih koji do sada 40g.od njegove smrti nisu uspijeli jos sve pokrasti i unistiti

šeronja
Gost
šeronja
14 dana prije

gdje je ta top lista, adresu molim

Eto i mene
Gost
Eto i mene
14 dana prije

Jel nadrealista?

Ive
Gost
Ive
14 dana prije

Dakle da sam ja anemicni premijer ili ti Mr. O’Brien nakon ovoga pisma uzeo bih prvi pistolj koji mi dopadne ruke i oslobodio Hrvatski narod i Hrvatsku svojeg prisustva. Prethodno bih napisao oporuku od 9 rijeci:
OPROSTITE NARODE HRVATSKI JA SAM BIO SAMO VELIKI SERONJA.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
14 dana prije

E moj Ive, tako bi vjerojatno uradio svaki castan covijek, ali Plenkovic niti je castan niti je covijek, on se nece ubiti radije ce zrtvovati jos koju stotinu tisuca hrvatske mladosti.
Plenkovic je ljudska spodoba, sklona svim marifetlucima da zadovolji svoj bolesni ego.

Mrcikola
Gost
Mrcikola
14 dana prije
  • Plenko je hibrid ljudske vrste i umjetne inteligencije. O se ne moze ubiti ili samoubiti nego iskljuciti.
  • p.s. ljudski je oblik tu da nas zavara.
jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Hahahaha………….

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

On je spremio negdje milijarde i zasto da se ubije?
Nije ni trepnio sto se decko od 22g. ubio zbog njegove pljacke i pustosenja zemlje..
Nije se ubio ni kada su uzalud ginuli hrvarski vojnici u Afganistanu.
On razmislja kako da nas sto vise pobije i sterilizira uz pomoc Kill Billova cjepiva!
Hebe se njemu za Hrvate!
Gdje ti zivis?

Suzy
Gost
Suzy
14 dana prije

Odlicno pismo
Plenković je jad i cemer.. vucibatina iz Hodnika Bruselexa.. izdajica ovog naroda..
Ali nezna on jadan kad Noziks

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Sad ga svi pljuju a na dan izbora se islo u Shoping…

Suzy
Gost
Suzy
14 dana prije

Kad ga Bozija ✋ udari da ga Potrkalo tj prvi pendrek Hrvatske nece spasiti kao ni ograde i barikade
Jadan

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Koji Bog?
O cemu ti sada???
Nisam primjetio da su mnogi gori od njega bili uudareni bozjom rukom?
Staljin na broju 1.
Od Nacista njih 11 objeseno a 1600 se zaposlilo na raketnom programu.
Nitko nije udaren Bozjom rukom za porobljavanje africkih robova, za istrebljenje indijanaca i Aboridzana, za civilne zrtve u Vietnamu, Iraku ma dala bi se knjiga napisati…
Cak i Pol Pot dozivio prirodnu smrt.
E sad jedino ako se tjesis kako ce svi oni nakon smrti nahebat a ti svirat harfu u raju onda ok. Sretno s tim..

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Svjatoslav, Ivan Veliki i Staljin su oni koje ne vole oni koji drmaju svijetom.

Mrcikola
Gost
Mrcikola
13 dana prije

Subaru, zbog njih SU gospodari kaosa izgubili skoro stoljece ostvarivanju sotonskog plana.

  • Kreatorima nije bilo dovoljno slugama otkriti nuklearnu tehnologiju da rijese osvijestene pa SU im dali nule i jedinice.
Ive
Gost
Ive
14 dana prije

Suzy Draga, mislila si reci PODRKALO!!!

opančar
Gost
opančar
14 dana prije

bravo gospođo, direktno u sridu metak u centar , svaka čast.

buga
Gost
buga
14 dana prije

Niti jedan rat se nije dobio pisanjem pisama, dosta je riječi potrebna su djela. Dame i gospodo mi smo u ratu za našu djecu, za naše duše, za našu budućnost. Marionete u obliku Plenkovića neće stati sve više će stezati obruč na nama je da odlučimo da li ćemo se suprostaviti ili pokleknuti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Jesmo da. Ratujemo tabletima, smartphonima i laptopima pisuci komentare kako smo u ratu!

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
14 dana prije

Emil idemo malo povjesti. Bata Hile krenuo osvajat svijet pjesadijom, topovima, tenkovima, brodovima, podmornicama, dalekometnim raketama i avionima. Dokle je stigao? Pojavi se neugledna babuskara i osvoji sve s kemijskom olovkom. Samo potpisi. Potpisi da neces stampat svoju lovu, potpisi da nas ovlascujes samo potpisi bice ti bolje. Pomocu tableta zakljucali su sve u mjesec dana. Sad na pametnim tel. imamo google covid aplikacije. Vlada nista. Kazu napravicemo svoje. Prepisacemo od googla. Stara babuskara je osvojila i unistila vise ljudi nego bata Hile sa armadom. Tako da ne bih potcjenjivao moc tableta i modernog ratovanja. Hibridnog ratovanja, specijalnog rata. Specijalnog po tome sto ne kuzis da se odvija. Samo imas osjecaj da nesto sevi nase koke, a ne znas sto. Odjednom sve nesto kao moras. Nosis masku a nitko te ne batina da je nosis. Tutnes zbog drugih. Da neka teta trgovkinja na minimalcu s dvoje dijece ne dobije kaznu od nekog civilnog inspektora pa krepa od gladi. To pokazuje da jos uvijek taj rat nije toliko tazoran bio i da jos uvijek postoji briga za druge. Trpis zbog drugog. Ipak je to velika stvar. Poanta: u pocetku bijase rijec. Prva vibracija. Ako je pravi ton moze cuda uciniti. Sve je bolje osim onog najgoreg. Kad izbora ne bude bilo onda se nece ni razmisljati. Sto se mora nece ni bit tesko.

Zagor
Gost
Zagor
14 dana prije

Probuditi će se Ona. Moja Hrvatska.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
14 dana prije

Pa kad nije nakon privatizacije, rasprodaje najvrednije imovine, pljacke, nakon odlaska 300k mladih, nakon sto nam se smiju u lice jer se moramo drzati besmislenih korona pravila koja ne vrijede za njih, kad mlade zamjenjuju migrantima, kad se djeca guse pod maskama u skolama, a bake i djedovi umiru sami KAD CE?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
14 dana prije

Jednostavno. Kad dobro ogladne!

Zagor
Gost
Zagor
13 dana prije

Kad se ta frustracija koja je očita i u tebi, pretvori u bijes.

Dali će to biti nešto masovno? Mislim da ne na početku. I mislim da je početak bio jučer. Jedino sam se prevario u pretpostavci tko će potegnuti prvi.
Mislio sam da će to biti neki branitelj doveden do ruba, ali dovoljno lucidan da ne puca u sebe nego u one koji mu stvaraju probleme.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
13 dana prije

Greska. Uooce nisam bijesan na sistem. Uvijek ce netko pokusati nekog prevarit, zajasit, pokusat se domoci novca i moci i sl.
Mene razocarao narod koji to odabere a zatim tolerira…

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Sam si sebe doveo u zabludu o tome što može jedan resurs, u stvari bilo koji resurs na planetu, on može biti samo iskorištavan po bilo kojoj osnovi.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
13 dana prije

Neslazem se.

Gaja
Gost
Gaja
14 dana prije

Predugo, ali Izvrsno. Plenky i HDZ znaju što su napravili i sada idu na sve ili ništa. Nakon ove izdaje više nema povratka.

Dmitar
Gost
Dmitar
14 dana prije

Pa problem je sto ljudi jos zive u proslim vremenima, novi sustav nova pravila, ili napravis update ili ides u otpad
Samo naivno je razmisljati da je korupcija problem samo ovog vremena, uvjek je mitarine bilo a i bit ce je jos, a tarkeljanje o 84 je isto ko dugorocna vremenska prognoza Zorana Vakule moze bit a i nemora.

piždro
Gost
piždro
14 dana prije

Znači za tebe vrijedi novokomhadeze pravo – ‘ko je jamio je jamio’, fino bogme.. najvjerovatnije svake nedjelje ideš na misu..

Dmitar
Gost
Dmitar
14 dana prije

Ne ne vrijedi i ne ne idem,
Mislim da si fulno u komentaru al et kad vec ljepis etikete vidi da nemas “Bonata” etiketu na celu

piždro
Gost
piždro
13 dana prije

dobro isprika. to je bilo više modalno jer poznajem puno simpatizera ‘ko je jamio je jamio’ a za ostale kažu: ‘ko im je.. mater kad se nisu snašli.. ‘ a vole ići na misu cisto radi reklame..

CAN
Gost
CAN
13 dana prije

šta čito!!!??
Držo u ruci!!!

nonwo
Gost
nonwo
14 dana prije

Žena je zmaj.Bolje,sadržajnije,jače pismo vlastima koje izdaju narod kojim vladaju nisam odavno pročitala.Mozak joj radi sto na sat s obzirom na to da je detektirala bit SVEGA.
A ima i cojones.Nakon Karoline i Silve sad je red na muškarce,da pokažu da ih i oni imaju.Bravo gosp.Silva,naklon do poda,ne samo figurativno.

nonwo
Gost
nonwo
14 dana prije

Izaslanik Velike Britanije pri Svetskoj zdravstvenoj organizaciji Dejvid Nabaro pozvao je svetske lidere da prestanu da “koriste karantin kao primarnu metodu kontrole” virusa korona, tvrdeći da takve mere prouzrokuju siromaštvo.

“Mi u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji ne zagovaramo karantin kao primarnu meru kontrole virusa.
Ova izjava, kako ocenjuju mediji, predstavlja promenu prvobitnog stava SZO prema merama borbe protiv kovida-19.
Komentar: Pa, ako zaključavanje ne dolazi od Svjetske zdravstvene organizacije, odakle dolazi??

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
13 dana prije

Dolazi iz glavica malih slugana koji se natjecu koji ce vise naguzit svoju raju. Eto vam primjer Vucka. Prvo se zekali na presici, a kad se cuo s babuskarom onda se morao iskupiti pa samo jako po raji. Naj jace u regiji.

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Od dthinka i dthinks čildrensa.

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Bojim se da puno očekuješ od onih koji su u zadnjih pola stoljeća kastrirani ptalatima, bisfenolima itd. itd. za ono što ih čini time čime se diće. Žene danas imaju veće kahones jer su muški kemijom ubijeni u pojam, nit im se diže nit imaju testoterona.

... ....
Gost
... ....
14 dana prije

Nema nikakve odgovornosti min. Božinovića, ni sada NI SLIJEDEĆE 4 GODINE.
Je li Bole svetac sa rokom trajanja?

Karma
Gost
Karma
14 dana prije

Veliki vodja, nas pastir. Cuvaj stado svoje. Dali smo glasove tebi pastiru nas. Vodi nas u buducnost, bilo kakvu. Tebe pratimo za tebe zivimo.

veliki vodja
Gost
veliki vodja
14 dana prije

oj, narode, diko moja!

nezva
Gost
nezva
14 dana prije

Odlično je to napisala!

Frane
Gost
Frane
14 dana prije

Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje pa tako i mi lokalnu po selima i gradovima, regionalnu po županijama i na kraju u saboru.

Milivoj
Gost
Milivoj
14 dana prije

Ajoooj meni koliki tekst umoran sam i od naslova a kamoli dalje za čitat. Umoran sam od svega baš ovih dana evo sad da se malo i ja pojadam. Da sam crnac ili azijat u Americi Kanadi Australiji Njemačkoj UK itd. i ja bih propatio ne živi se niti vani bajno a svi da možemo bi pobjegli iz svojih Života.

piždro
Gost
piždro
14 dana prije

Ovaj tekst-članak trebalo bi kompletno ubacit da se nekoliko puta zarotira u Mass Medijima, printano i audio-vizualno izdanje. Pa šta košta da košta… Samo gl. urednici to nebi objavili, il ako bi mogli bi odmah kofere pakovat

Antun Tun
Gost
Antun Tun
14 dana prije

2018.umre vlasnik Hanza Media(Jutarnji List,Slobodna Dalmacija itd.)advokat Hanzekovic.Lik je uz pomoc HDZ-a kroz ovrhe iskamatario hrvatsku sirotinju i tim novcem kupio stvorio HanzaMediu.On umre Plenkovic i Kolinda sluzbeno i u ime opljackane sirotinje izjave na HRT-u sucut njegovoj obitelji.

piždro
Gost
piždro
13 dana prije

šta da ti kažem Antune- da je sreće ka što nije u toj drzavi bi trebalo živjet bar 7- 8 miljuna i da im svima dobro bude!!! I nitko nebi treba poći iz tako bogom dane zemlje. naravno i generacije prijašnjih pečalbera koji su lutali bijelim svijtom, za boljim i sretnijim životom… pusti hdz, ovrhe, rasprodaju bur zasto drustvene umovine.. na to se obični ljudi navikli, a radi se o čistoj prevari..pozz

Istina
Gost
Istina
14 dana prije

Plenković radi točno onako kako su ga naučili njegovi Briselski gospodari…

EVO što izjavio Jean-Claude Junker, kronični pijanac i donedavni predsjedavajući EU, poznatiji po ŠTIPANJU Hrvatskog Premijera Plenkovića ZA GUZICU (kojom prilikom mu je naš ugledni premijer uzvratio milim osmijehom).

Jean-Claude Juncker, 27.12.99 za SPIEGEL:
” Mi donesemo i objavimo neku odluku, pričekamo neko vrijeme, da vidimo što će se dogoditi. Ako nema pompe i pobune oko toga, jer većina i ne može shvatiti, što je u stvari odlučeno, onda nastavljamo dalje, korak po korak, sve dok ne dođemo u fazu nakon koje nema povratka.”

Sve dok se narod ne pobuni, IGRA ide dalje…

Suzy
Gost
Suzy
14 dana prije

I ja sam se pitala tko je na slici.
Malo sam prosurfala po Netu i evo zaključak sto sam nasla citajuci
Zove se Andrej Plenković
Elokventni gad koji voli stipkanje po guzi u mračnim hodnicima Bruselexa..gad koji je doveden od tamo da nam unisti slobodu,duh i sve sto ova divna zemlja ima.
Gad koji ima Zemlju ali nema Domovine,koji ima imovinu ali nema Dom
Gad koji Ce sve prodati za svaku dolara i slusati kucku Merkelice ciji sotonistički osmjeh daje za drecu svih naroda
Gad kakvog ne pamti burna hrvatska povijest
Gad koji smrdi po svim lazima i manipulacijama
Gad koji Ce kad tad upasti u mrezu koju plete ovom narodu
A

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
13 dana prije

Super sto si to proucila. Barem da si to ucinila prije nego li si otisla u shoping na dan glasanja i tako dozvolila onim malobrojnim uhljebima da ga odaberu!

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Zapi, jel tebi jasno da bi on ili bilo koji drugi za kojeg se odlući tama pobjedio pa taman da je izašlo sto ljudi na izbore?????? Pa imaju SVA sredstva da prikažu i to kao pobjedu, koji izbori koji bakraći, što je tebi.

Istina
Gost
Istina
14 dana prije

…da se ne zaboravi…

*U IME NARODA…*
POPIS poganih DOMAĆIH IZDAJNIKA u službi okupatora:
(Svi “rade samo svoj posao” kao što su radili i zaposlenici HITLEROVE “FIRME”. I sve je bilo “po zakonu”)

1.Capak Krunoslav – Farmakomafija
2.Plenković Andrej – Briselski komercijalista koji se odlično koristi hrvatskim jezikom
3.Beroš Vili, Markotić Alemka , Božinović Davor – pogane sluge zlih gospodara
4. …nastavite niz…

Puž
Gost
Puž
14 dana prije

Da nastavimo niz? Očemo krenuti od 90te?

  1. FRANJO TUĐMAN – izdajnik Hrvatske i njenog življa no1 …
  2. a sad bi bilo bolje nastaviti sa popisom ljudi koji NISU izdajnici vlastite rodne grude a bave se politikom:

Ima koji? Šta, ovi iz Mosta i Raspudići (a i to bumo još vidli)… I to je to?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
13 dana prije

IP

Puž
Gost
Puž
14 dana prije

Pardon, zaboravil sam dodati i ovu gđu Krišto.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
14 dana prije

Ovo što ću napisati nema veze s imenom ovog portala koji je objavio pismo ove penzionerke što je po meni uredu.
Činjenica je kako pismo ove penzionerke nije htio objaviti nijedan medij osim ovog.
Također je činjenica kako je velika većina medija objavila oproštajno pismo Danijela Bezuka.
Oba pisma pišu o istoj stvari, razlika je samo u dužini i izričaju u pismima.
Pitanje koje se nameće je zašto je pismo nesretnog momka koje on uopće nije poslao ijednom portalu pročitalo miljun i više ljudi, a pismo ove penzionerke će pročitati eventualno nekh desetak tisuća ljudi. Razmjerno će biti i komentirana ta pisma na svim mjestima i razinama.
Odgovor na pitanje je više nego logičan, međutim sljedi pitanje da li se pri promišljanju uvijek treba držati logike. Ja mislim kako ne treba jer racionalizacija do u beskonačno je put u slijepu ulicu. Upravo je racionalizacija od ovog kontrolnog sistema nametnuta kako bi svi ušli u tu slijepu ulicu i u njoj ostali. Također društvenim inženjeringom se postiglo to da svima koji se sa svojim promišljanjima nađu u sliiepoj ulici svojom odlukom u njoj i ostanu odnosno svi takvi daju pristanak na funkcioniranje ovog kontrolnog sistema bez obzira koliko mrmljali sebi u bradu.

jgrnbertgiuerntivrns
Gost
jgrnbertgiuerntivrns
13 dana prije

Odgovor na pitanje je dao Moše još jučer na pirotehnici u galiji.

Bosanac
Gost
Bosanac
14 dana prije

.

Bosanac
Gost
Bosanac
14 dana prije

Na ulice od gospodjinog grada. Da pišu o BiH takodje bi pozivao na ulice a i BG-a ( iako sam u BG bio 2 put u zivotu, za tazliku od zG-a, Splita, Opatije i sl.). 🙂
Tebi sam već rekao izvadi DNK za početak, vidi ko si šta si.
Moje su teritorije od Triglava pa do Vardara, i neman problem uzet pasoš / putovnicu od bilo kije od novonastaluh državica ako mi zatreba i odlučim se za mjesto previvališta u nekoj od njih. Trenutni problemi su što se u svima njima odvija nevidjena pljačka i omalovažavanje prosječnog domicijelnog stanovnika.

Bosanac
Gost
Bosanac
14 dana prije

Redakcija,
Ovo je odgovor onom XYZ na moj gornji post a izgelda ste obrisali njegovu repliku na moj gornji post pa sad ovo ovdje stoji, pa mozete i obrisat kad on to procita da ne ispadne nelogicno zasto ovo tu stoji sad samo za sebe bilo je replika.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
13 dana prije

Vjerojatno cilj opravdava sredstvo. Opravdanja su za “alibi” igrace koji uvijek imaju opravdanje. “Do jaja” ili bez cenzure je moja opcija uvijek bila i ostala.

Lol
Gost
Lol
14 dana prije

Nekako mi se čini da ce hrvatsko proljece uraniti ove godine….

Istina
Gost
Istina
14 dana prije

“Probuditi će se Ona. Moja Hrvatska.”
●●●○●

Joe
Gost
Joe
14 dana prije

Anemija

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
14 dana prije

Više manje s slažem s gospođom šta je napisali osim onog dijela o njemačkoj.
Tu na vidjelo dolazi ili neznanje ili isprani mozgovi zadnjih 70.tak godina kako je njemačka neka agresivna država koja želi vladati cijelim svijetom etc.
Gospođo drga, niste šta se tiče njemačke u pravo već totalno u krivu, a da vam ja sada ovdje ne tumačim dajem vam jedan kratki film da pogledate pa shvatite tko je započeo rat i zašto a vjerujte mi nije njemačka.
https://www.youtube.com/watch?v=tclAbWvBt70
Ovo o Plenkoviću i političkoj eliti kod nas se slažem, sve rvatina do rvatine a 90.tih su bili ili anemični ili po njemačkoj na baušteli.
REDAKCIJA svaka čast super tekst, ma šta više razmišljam vidim da je Logicno.com jedini preostali portala gdje se može iznositi svoje mišljene i istina.
REDAKCIJI SVE POHVALE.

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
14 dana prije

Btw., anemični je briselski aparatčik, i nije ga briga za HR.
Njegov glavni grad nije Zagreb već brisel.
I tu svaka priča prestaje.
Mislim da je njegov najbolji dan u životu bio kad ga je Junker uštipnuo za guzu, a naš njonjo je bio tužan jer bi volio da i njega netko uštipne iz brisela za guzu.
Eto to je hrvatska politička scena, to smo dobili domovinskim ratom osim 500.000 lažnih branitelja.

Puž
Gost
Puž
14 dana prije

Zaboravil si dodati i narkokartel Balkansku rutu koji su zadužili za razvoj kulture i turizma u ex-yu državama… Zato i imamo takve LIJEPE noćne klubove i samo domaćem stanovništvu je omogućeno zarađivati od turizma…

Mariet
Gost
Mariet
13 dana prije

Slažem se gotovo u potpunosti sa dotičnom gospođom, ali me buni jedna njena rečenica. Iz cijelog njenog teksta uvidio sam jednu nevjerojatnu pismenost, elokventnost i sveobuhvatnu obavještenost, a onda napiše kako nije školovana. Ko je onda ovo sve napisao? Dok sam čitao ovo pismo imao sam osjećaj da ga piše doktor znanosti

CAKE
Gost
CAKE
13 dana prije

Komuniciraj sa starijim osobama češće,iznenadićeš se koliko njih je doktor životne znanosti,ako nisu nakljukani terapijom,da se puno naučit.

Max
Member
Max
13 dana prije

Bravo gospođo imate petlje.

Vinko Marković
Gost
Vinko Marković
13 dana prije

Demokracija i višestranački sistem je jedna velika perfidna prevara.

ventilator
Gost
ventilator
13 dana prije

SLAŽEM SE SA PRIMJEDBOM KOLEGE mariet DA OVO PISMO NIJE SASTAVILA JEDNA OSOBA , VEĆ DA JE OVDJE BILO VIŠE SUFLERA SA STRANE S OBZIROM NA DOSTA PODATAKA SA KOJIMA BARATAJU OSOBE SA DOBROM STRUČNOM POTKOVANOŠĆU, A NE NEŠKOLOVANE OSOBE.MIŠLJENJA SAM I DA NEŠKOLOVANA OSOBA MOŽE BITI NAČITANA I EDUCIRANA O RAZNIM SFERAMA LJUDSKE DJELATNOSTI I INTERESA, ALI OVO PISMO OBILUJE SA VEOMA KOMPLEKSNIM PODACIMA KOJA UPUĆUJU NA OSOBU UPRAVO SA AKADEMSKOM NAOBRAZBOM, A ŠTO ONDA DOVODI DO TOGA DA POSTAVIMO PITANJE, TKO STOJI IZA OVOG PISMA. NA STRANU DA STAVIMO TKO JE PLENKOVIĆ. DA BUDEM ISKREN I JA SAM LIČNO OGORČEN NJEGOVIM ČESTO BAHATIM PONAŠANJEM, OSOBITO U KONTAKTU SA NEKIM NOVINARIMA, A DA NE SPOMINJEM NJEGOVO DODVORAVANJE BRISELSKOJ NEOLIBERALNOJ BIROKRACIJI.I DA ZAKLJUČIM DA KRAJ OVOG PISMA ODAJE, A TO SE DA ZAKLJUČITI I IZ JOŠ NEKIH PRETHODNIH PASUSA, BOJU DESNE PROVIJENCIJE ŠTO NE UMANJUJE ISTINITOST TEŠKOG STANJA U HRVATSKOJ KOJEMU SU PRVENSTVENO KUMOVALE DOSADAŠNJE VLADE HDZ I SADAŠNJA BIROKRACIJA NA VLASTI.NEŠTO MANJE U TOME IMAJU UDJELA I VLADE SDP, TOJEST PROPORCIONALNO ONOLIKO KOLIKO SU BILE NA VLASTI.

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan
13 dana prije

Danke Dojcland-Sanja Trumbic

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan
13 dana prije

Sve sto vam se dogadja vama rvatima velikim % ste zasluzili.Cast rijetkim pojedincima medj vama rvatima.Dabogda vam bilo onako kako ste zasluzili tokom vase bijedne i sramne istorije tj.,,povijesti,,

Velaga
Gost
Velaga
13 dana prije

i dalje ste mi zakon. Od vas ovi ameteri sa zapada trebaju učiti. Jednio što bi se kao bosanski portal mogli malo više okrenuti problemima u Bosni i Hercegovini.

tihobl
Gost
tihobl
13 dana prije

Na koje probleme mislis – stvarne ili izmisljene?
Izmisljenje probleme (prepucavanja izmedju tri naroda) imas po svim novinama.
Stvarne probleme niko ne smije pominjati jer ce se otkriti da ih je kreirala Medjunarodna Zajednica. Problemi u pravosudju – sve propise nametnula MZ i upravlja sa pravosudjem. Monetarni problemi – Centralnu banku osnovala MZ, i dalje upravlja sa njom. Ekonomski problemi – reforme, tranzicije i mjere su nas dovele dovde.

Sta mislis kolko bi potrajao sajt u Distrihtu kad bi poceo pisati o pravim problemima? Bolje bi bilo da cesce pisu o problemima u Makedoniji – situacija je ista, a OHR nebi obracao paznju jer Makedonija nije u njegovoj nadleznosti.

Hrvoje
Gost
Hrvoje
13 dana prije

Danijel Bezuk, sprovod 15.10.2020. u Kletištu, mjesno groblje u 13h

Ive
Gost
Ive
13 dana prije

Treba mu na nadgrobni spomen napisaati; PRVA ZRTVA KOJA JE ZA SLOBODNU HRVATSKU BEZ LOPOVA LOPINA, DALA ZIVOT.

Felix
Gost
Felix
13 dana prije

O’Brien? Hahaha… Fenomenalno! Ovo je pucanj potpuno isti kao oni pucnjevi prije dva dana u Zagrebu. Ove mogu ignorirati, ali one ne, zato bi onih moglo biti sve više. A ni zidine Bastille ni policijski kordoni nisu spasile francuskog kralja ni rumunjskog diktatora, pa zašto naši feudalci misle da će ih spasiti ograde za stoku.

Branko
Gost
Branko
13 dana prije

Neki ili neka hitlerovih ideja, koji su davno izgubili i sada sa17% žele doći na vlast! Vi se po ničemu ne razlikujete od onoga koga prozivate, jedino, što je vama manje strano upotrijebiti kamu ili kremenjaču.

nessy
Gost
nessy
13 dana prije

Valter, da ti “ministri” imaju savjesti u tragovima, to ne bi radili. Hajde, jos mogu razumjeti da se ‘malo poprave’, ali ovo sto pojedini rade, nema veze sa pameti. Rimac, balavica, partijski podobna, odlucila je sa jatacima oteti drzavi, cije bi interese trebala cuvati, POLA MILJARDE EURA. To vise nije ni pohlepa, to je psihicki poremecaj, i to jedan od tezih. Neke drzave, Kina npr., ovakve slucajeve rijesava metkom. I jos prije izvrsenja, dovedu osmoskolce, da im predstave osudjenike i njihov ‘minuli rad’. Tada djeca idu nazad u skolu a ovi ‘zasluzni gradjani’ dobiju sto su zasluzili. Pustimo Kinu, ali demokratska USA, za pljacku drzave daje teske kazne, (sa punim pravom) pa i dozivotne.
Dok Hrvatska ne bude imala slicne sankcije, za navedena nedjela, imat cemo stabilno, sadasnju situaciju.
A sto se tice dvoje gorenavedenih ‘duznosnika’, ja sam spreman za 10% onoga sto su opljackali odlezat njihovu robiju (koje, najvjerojatnije, nece ni biti, sudeci po ‘hudoj sudbi’, koja je dopala Sanadera, Vidosevica i slicne glodavce. Treba im na ime stete konfiscirati SVE, ostaviti krevet i odjecu koju imaju na sebi.

Valter Sapaje
Gost
Valter Sapaje
12 dana prije

Hvala na odgovoru na moj komentar kojeg vise nema jer redakcija sramotno briše i uklanja skoro sve nije postove. Toliko o njihovom zalaganju za slobodu govora

pera lozac
Gost
pera lozac
13 dana prije

NEKO KO SLAVI DAN(90% Hrvata) KADA JE DEFINITIVNO PROTERANO 500.000 VEKOVNIH STANOVNIKA DANASNJE HRVATSKE; NI NE ZASLUZUJE NISTA BOLJE:

pera lozac
Gost
pera lozac
13 dana prije

A da nespominjem one sto oplakuju bleiburg, njima zelim da ni u kantama za smece nenadju nista.

Promatrac
Gost
Promatrac
13 dana prije

Gospodji svaka cast. Oni koji misle da mogu bolji clanak napisati sto ih u tome sprijecava?

Onaj drugi razlog, sto ubijanjem necijeg duha pojedini komentatori idu na ruku vladajucoj mafiokraciji je toliko gadljiv da svi koji bi trebali zivjeti u orwelijanskoj distopiji nisu ni svijesni da su zivi pa se evo, nece ni buniti.
Evo, i Branimir Bunjac je zbog takvih odustao, pokupio stvari i otisao za Irsku.

Jos je jedina svijetla tocka Karolina Vidovic Kristo, ali toliko smo razjedinjeni da doista svijesno neizlaskom biramo neprijatelje naroda za predstavnike naroda, krminalce za direktore javnih poduzeca i stozerase za zdravlje nacije.
Nista se nece promijeniti dok narod umjesto vatrenih nd krene dicskati konstituirajucu sjednicu sabora pa na u posjet upravnom sudu, jednima i drugima radi preuzimanja vlasti u ruke naroda.
Hrvatska je stvarnost toliko bijedna da biram sanjati.

Sunseeker
Gost
Sunseeker
13 dana prije

Istinito,hrabro I dobro napisano….svaka čast

Antinwo HR
Gost
Antinwo HR
12 dana prije

Na slici je onaj šta ga štipa briselski peder za dupe

mira schreng
Gost
mira schreng
12 dana prije

BRAVO,,,,no sta vrijedi kada sira javnost ove nam drzave nema uvid u vase pismo,,,

Tatjana
Gost
Tatjana
12 dana prije

E, ženo, svaka vama čast!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
149
0
()
x