Predsjednik Makedonije Ivanov se sutra u Moskvi sastaje s Vladimirom Putinom

Đorđe Ivanov
5 komentara

Ured za odnose s javnošću Kremlja je danas priopćio da će se predsjednik Rusije Vladimir Putin sutra u Moskvi sastati sa svojim makedonskim kolegom Đorđom Ivanovom.

Čelnici država će raspravljati o situaciji u regiji Balkana i daljnjem razvoju bilateralne suradnje između Ruske Federacije i Republike Makedonije.

“Dvojica čelnika će razgovarati su o pitanjima daljnjeg razvoja bilateralne suradnje. Također se planira razmjena stajališta o ključnim regionalnim temama”, navodi se u kratkom službenom priopćenju.

Predsjednik Makedonije je stigao u Moskvu u radni posjet, tijekom kojeg će sudjelovati u svečanoj dodijeli nagrade “Svetoga patrijarha Alekseja II” od strane Međunarodne zaklade za jedinstvo pravoslavnih naroda.

Sutra opširnije…

posjetĐorđe Ivanov
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MilanCZ
6 godine prije

Danas su aerikanci podrzali prijedlog Truma dá se financijski i vojno uskrati pomoc dosadasnjim zemljama kóje su pomáhali npr.ukrajina itd..odjednom. prrdstavnici Makedonie i hrvatske u Moskvi.Da neponavljam,pisao sám dá dolazi nova geopoliticka podjela,svi odjednom na konzultacije kód Putina,cudno..bití ce veselo za nekogs ovo ljeto..

Jupiter
6 godine prije

Nagrada za suprostavljanje Obama-Hilari administraciji

Bill Clinton jr.
6 godine prije

izgleda da nam je trump (nama, europskim vazalima) srezao donacije za proizvodnju aerosola za chemtrailse…! ne skroz, al’ osjetno… tužni smo.

subaru
6 godine prije

Nije smio dati vlast Zajebu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI