fbpx

Krišto: “Predvodnica kriminalne skupine Borg, Martina Dalić, biti će nova predsjednica uprave Podravke”

Plenković - Dalić

Nakon što je predsjednik vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, na iznenađenje svih, na čelo Podravke postavio Martinu Dalić, oglasila se saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto. Oštrim riječima je upozorila premijera Plenković na hrvatsko blago koje je postalo plijen kriminalnih skupina.

Martina Dalić je već bila potpredsjednica Vlade Repubike Hrvatske. Tijekom svog mandata, Dalićka je bila primorana napustiti funkciju, jer su otkriveni e-mailovi koji dokazuju umješanost Dalićke i njenih bliskih kolega u donošenju krucijalnih odluka po Agrokor. Umjesto istrage i suđenja, danas je Dalička iznova postala osoba od “povjerenja” Andreja Plenkovića. Maske su definitivno pale i od danas Andrej Plenković više nije ozbiljan političar,  nego osoba koja će, kao i Ivo Sanader morati objasniti svoje motive pri donošenju pogubnih odluka za Republiku Hrvatsku.

Izlaganje saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto:

“Dame i gospodo, u Hrvatskoj smo suočeni s dramatičnim nepovjerenjem hrvatskih građana u državne institucije. Razlog takovog stanja jest, što je povjerenje u institucije moguće samo ako su pravila u društvu jednaka za sve, a to, naravno, podrazumijeva da se same državne institucije i njihovi predstavnici pridržavaju zakona. Upravo suprotno čine vladajuće elite.
U Hrvatskoj smo svjedoci svakodnevnog kršenja zakona od strane najviših nositelja vlasti, te nesankcioniranja tih protuzakonitosti od strane pravosuđa. Tužno i žalosno je da sve to moraju plaćati hrvatski građani koji su ujedno žrtve te nepravedne politike koju provode društveni moćnici.

Evo primjera funkcionalnosti sustava, konkretno na primjeru Njemačke, i usporednog, drskog kršenja zakona u našoj Domovini.
Današnja predsjednica Europske komisije, Ursula von der Leyen, prije nego što je postala predsjednica Europske komisije, bila je njemačka ministrica obrane.
Nakon što su jedne novine objavile da ministarstvo obrane plaća previsoke račune savjetnicima, oporbeni su zastupnici tražili iznose koje je ministarstvo plaćalo savjetničkim tvrtkama. U funkcionalnoj demokratskoj državi na parlamentarni se upit mora odmah i bespogovorno odgovoriti.

Kako su iznosi bili visoki, parlamentarna oporba je zatražila istražno povjerenstvo, koje je potom i uspostavljeno. Iako Ursula von der Leyen više nije ministrica, već predsjednica EK, ona nije mogla izbjeći saslušanje, jer vladavina prava – kao što znamo – nema alternative, a kršenje zakona ili manipuliranje zakonima se ničim ne može opravdati.

Ono što mora Ursula von der Leyen, ili Angela Merkel, morao bi i Andrej Plenković! Ali on to ne čini.

G. Plenković ne dostavlja ugovore Hrvatskome saboru o skandaloznom korupcionaškom projektu Krš-Pađene. Vladi postavljam pitanja o prihodima odvjetničkog ureda Šeparović, a oni mi, kao da su pali s marsa, odgovaraju da mi ne mogu dati podatke o dobiti? O tomu ih nitko nije ni pitao. O možebitnoj utaji poreza svog tajkuna Tedeschija već više od 4 mjeseca mi ne daju odgovor, krše zakon o trgovačkim društvima te mjesecima obezglavljeno drže tvrtku HEP ne imenujući, tj. kasneći s imenovanjem Nadzornog odbora.

Ovo je dio dokaza kršenja zakona od strane vlade na koje ne reagiraju ni pravosuđe, ni tzv. društveni analitičari, a nažalost ni mediji. Njihovo ne-reagiranje nije slučajno, već je odraz međusobne zaštite u zajedničkom korupcionaškom pothvatu protiv hrvatskih građana.

Kako se može opravdati da Državno odvjetništvo skriva kriminalnu privatizaciju Croatia osiguranja, i to već sedmu godinu, a iznos za koji su hrvatski građani oštećeni je minimalno 4 milijarde kuna? Iako je sve dokumentirano, iako je državna revizija utvrdila da je privatizacija Croatia osiguranja protuzakonita, DORH i SDP-HDZ-SDSS-moćnici skrivaju taj kriminal.

Ali ta korupcionaška i antihrvatska struktura ide dalje. Čovjeka koji je vršio to kriminalno preuzimanje Croatie od strane Adrisa, Damira Vanđelića, vlada postavlja da upravlja milijardama, a duboka udbaška država tog Vanđelića priprema pak za gradonačelnika grada Zagreba.

Ova protuzakonita i ignorantska metoda vladanja je uzročnik svih nepravdi u Hrvatskoj, ona je uzročnik siromaštva hrvatskih građana. Tu drskost vladajuća struktura neometano nastavlja.

Jučer je objavljeno da će predvodnica kriminalne skupine Borg, Martina Dalić, biti nova predsjednica uprave Podravke. Njezine nekažnjene rabote u skupini Borg sada se nagrađuju. Suprug Martine Dalić je istovremeno član Uprave INE, u ime Vlade. Ima li ova Vlada mjere u svojim antieuropskim, korupcionaškim I nepotističkim eskapadama?!

Hrvatska ima sposobnih ljudi, poznam pojedince koji su apsolvirali najbolja svjetska sveučilišta ali oni nisu poslušnici I njihovu sposobnost Vlada ne želi. Ali bez sposobnih ljudi nema napretka I blagostanja.

Vratimo se na početak. Zašto Ursula von der Leyen i Angela Merkel moraju izaći pred istražno povjerenstvo i odgovarati parlamentu? Zato što njihov pravni poredak funkcionira. Zato što se sve relevantne društvene snage odnose odgovorno prema svome narodu. Da nekim slučajem Angela Merkel odbije istražno povjerenstvo gdje postoji ozbiljna sumnja u korupciju, pritisak medija, političkih analitičara, tj., cjelokupne društvene elite bio bi takav da bi zbog pokušaja skrivanja korupcije morala automatski odstupiti.

U Hrvatskoj je pravosuđe servis vlasti te ih zakoni ne zanimaju, a društveni analitičari imaju ugovore s državnim tvrtkama, ministarstvima, tj. – prodali su svoje intelektualne sposobnosti za nekoliko srebrnjaka. Hrvatske vladajuće elite Hrvatsku smatraju svojim plijenom s kojim smiju raditi što žele.

Međutim, dame i gospodo, u Hrvatskoj više nema nepoznanica. Na jednoj strani je nezasitna i gramzljiva elita za koju nema svetinja osim njihovog hedonističkog materijalizma a na drugoj strani je većinska Hrvatska koju je ova prva skupina dovela u siromaštvo i beznađe.
Vladajući zaboravljaju jednu činjenicu, a ona glasi: hrvatski narod je se znao riješiti i opasnijih protivnika pa će smoći snage i riješiti se pokvarenih elita. Mi ćemo se izboriti za Hrvatsku u kojoj se zakoni primjenjuju na sve jednako i Hrvatska će biti pravedna Država na zadovoljstvo ogromne većine hrvatskih građana. A sadašnji moćnici će morati odgovarati za svo zlo koje čine Hrvatima!” završava Karolina Vidović Krišto.”

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
183 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Joe
Gost
Joe
27 dana prije

Zla baba.

Marija
Gost
Marija
27 dana prije
Reply to  Joe

Joe,nije jasno na koga ste mislili: pretpostavljam na Dalić, a ne na Krišto.

Joe
Gost
Joe
27 dana prije
Reply to  Marija

Na Borgovicu naravno.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
26 dana prije
Reply to  Joe

I mi na Balkanu, svoju Hillary imamo!

Pingvin
Gost
Pingvin
27 dana prije
Reply to  Marija

Na obadvije.

Noman
Gost
Noman
27 dana prije
Reply to  Joe

Za male pare će otjerati Podravku u stečaj, raskomadati i prodati. Bitno da se ona i stečajni sudac namire.

Roki
Gost
Roki
27 dana prije
Reply to  Noman

Ne. Ona je tamo po narudžbi. Sada Podravku čeka sudbina Agrokora. Znači nova pljačka stoljeća i dodatno slabljenje Hrvataske.

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  Roki

Ako će se to desiti onda ne preostaje ništa drugo nego samo streljanje, nje i onoga tko ju je postavio na to mjesto. Od nekoga se mora početi.

Raulko
Gost
Raulko
27 dana prije
Reply to  Noman

Podravci su od 91. do 95. ratovali u odbrani Hrvatske na svim bojištima diljem lijepe naše i nemoj misliti da ćemo mirno gledati kako nam pred očima uništavaju i rasprodaju Podravku(svojedobno je i Todorić želio preuzeti Podravku ali je naišao na barikade već u Vrbovcu)
, naš Podravski Ponos koji smo MI Podravci stvarali 70 godina, počevši od profesorice Zlate Bartl koja je osmislila 1959 godine svjetski poznati brand Vegetu pa do dan danas kad Podravka proizvodi oko 1500 prehrambenih proizvoda..ako treba budu radili “kalaši” kao i u Šibeniku..!!

Bruno
Gost
Bruno
27 dana prije
Reply to  Raulko

Ne samo da ćete gledati, već ćete i aplaudirati, a onda na HTV- ućete morati gledatati i reprize u nedogled. Zatim će vam mis dalić i napisati knjigu “kako sam spasila Podravku” i moraćete ju znati na pamet. Ko ne bude znao ide zbog nepoštivanja mjera u pržun.

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  Bruno

Bojim se da si u pravu !
Nije podravcima jasno što ih je strefilo.

Raulko
Gost
Raulko
26 dana prije
Reply to  Bruno

Previše puta si ti Bruno gledal reprize Gruntovčana, pa si se i previše uživil u ulogu Dudeka..nije Dudek cijeli Gruntovec, bio je tu i Cinober, Presvetli, Besni itd.
Nemoj misliti da su Podravci svi Dudeki..!!

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  Raulko

Jeje al su ti Presvetli i Cinober vu hadezeju, Besni je posteklil pa ga je alkohol vmoril a ostali su prešli v nemačku.

nonwo
Member
nonwo
26 dana prije
Reply to  Raulko

Lupiga Ivor Car,2011. “Priča o Plivi toliko je zastrašujuća da prelazi gotovo sve mogućnosti racionalne analize. Tekst koji slijedi antološki je prikaz rastakanja hrvatske ekonomije tijekom posljednjih petnaest godina. Ali, on nije samo to… Pliva je bila hrvatski ‘brand’; nešto po čemu je ova država bila naširoko poznata daleko prije osamostaljenja. Pliva je bila hrvatski tehnološki i znanstveni vrh, upravo ono o čemu kao cilju vole govoriti naši vrli teoretičari ‘uklapanja i svjetsku podjelu rada’ ili tržišta. Pliva i njezin istraživački centar apsorbirali su tisuće znanstvenih radnika; a ovi su pak dolazili s fakulteta i škola koje bi imale malo smisla da nije bilo Plive u kojoj su se mogli razvijati. Taj je centar imao opremu vrijednu stotine milijuna eura i u koncentraciji znanja i mogućnosti mogao se mjeriti sa samo šačicom sličnih na cijelom europskom kontinentu. Sve je to našim ‘političkim strukturama’ izazivalo vodu na usta ali ne kao što bi se moglo pomisliti zbog mogućnosti koje se otvaraju samim postojanjem takvog znanstvenog i proizvođačkog diva. Ne, voda na usta hrvatskim stranačkim šerifima proizlazila je iz mogućnosti zadovoljavanja primitivnih političkih apetita jedne još primitivnije konglomeracije pljačkaša o kojima je narodna pjesma davno spjevala stih ‘kud je prošo’ trava ne… Pročitaj više »

nonwo
Member
nonwo
26 dana prije
Reply to  nonwo

“Od 1997. do 2002. godine Pliva je provela akviziciju Polfe Krakow, poljske firme, europskih firmi Farmacom, Mixis Genetics Ltd, Lacheme- češke firme, Dominiona – engleske firme, AWD Pharma iz Njemačke. Slijedi akvizicija Sidmaka, američke firme. Kompanije koje su akvirirane, nisu bile uspješne u svojim matičnim zemljama. Pliva im nije dodala vrijednost! Ali ulagala je u njih (npr Polfe Krakow) i prenijela tamo sve svoje uspješne lijekove. Zato jer je Poljska vlada diktirala uvjete kupovine svojih dobara. Sačuvali su tzv Zlatnu dionicu za slučaj da Pliva ne bi ulagala u Poljsku tvornicu ili ne bi donijela novu grupu lijekova. Značaj te dionice je bio takav da bi Poljska vlada oduzela tvornicu Plivi i ne bi joj vratila ništa od onoga što je do tada bilo investirano u slučaju nepoštovanja odredbi ugovora. Vrlo efikasno sredstvo čuvanja vlastite imovine. U Hrvatskoj su otvoreni pogoni: azitromicina u Savskom Marofu (investicija oko 100 mil US) i suhih oralnih oblika u Zagreb (investicija oko 150 mil US). Otvorena je i nova zgrada Istraživačkog instituta u Zagrebu (investicija oko 200 mil US). Od cca 3 mld U$ prihoda samo od azitromicina, jedva je 450 mil uloženo u Hrvatskoj. Kupljena je zgrada u Vukovarskoj ulici za navodno potrebe Uprave.… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
26 dana prije
Reply to  nonwo

tako je kad se ima peta kolana koja se kune u domoljublje.. sad se vidi da koji su odlučivali – da im nije stalo do te države ni naroda ni dostojanstva ni ponosa, nego do svog egoističkog profita – fuj koji izrodi.

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  nonwo

Nacionalizacija privatne (društvena je privatna sa više vlasnika) imovine u SR Hrvatskoj počela je 1988/89 a traje do dana kada je država preuzela vlasništvo nad svima koje nije mogla ili željela prodati zbog mira u kući.
Nego, gdi je onaj džafer koji je sudejlovao u prodaji Plive i pobjegau u USA te se zatvorio u neki dvorac koji je kupio radničkim novcima, jel su ga službe smaknule ili se još smije budalama preko oceana?

roberto
Gost
roberto
26 dana prije
Reply to  nonwo

dobar..

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  nonwo

“Oko 20% dionica mogli su KUPITI radnici Plive. Od „svoje“ tvornice!”
Od tvornice koja je stvorena odricanjem i radom kroz desetljeća i onda pričaju o tamnici naroda i kako smo dobili slobodu, da oslobodili su nas od naših tvornica a sada spremaju i oslobođenje od slobode.

rimtu
Gost
rimtu
27 dana prije
Reply to  Noman

To nije primarno (novčana korist), primarno je uništit hrvatsku firmu, takvo je naređenje.
Doprinos “velikom resetu”.

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  rimtu

Je, dobit će za to zlatnu vakcinu a uterat će joj je Bill osobno i vlastoručno.

tri p
Gost
tri p
26 dana prije
Reply to  Noman

Zašto niste napisali cijeli slučaj oko trostrukog ubojstva u Vodicama, znam da nije tema, ali usko povezano. Znači Tadija preuzima robu od pekara (Kolopera) i naravno valuta plaćanja 360 dana, kao nekad kod todorića, nagomilani dug Tadja ne može vratiti, te rade kompenzaciju preko brašna, ali mudri Tadja diže cijenu brašna u zamjeni, i sisa lovu od Kolopera. Čovjek završi u blokadi i tu dolazi poštena vjećnica HDZ a, koja kao stečajna upraviteljica nudi halu na prodaju, naravno oglase ju u Slavonskom listu ili glasu Goncila i na prve dvije ne javlja se nitko, na trećoj, gle čuda, javlja se Tadja sa višestruko manjim iznosom od procijenjene vrijednosti i stečajna upraviteljica prodaje Tadji halu, karikiram, za 800 000 kn, a realno vrijedi 3 milje kuna. Dugovi Kolopera nisu vraćeni, a čovjek nema više ništa. Lepi Tadja odmah diže cijenu x3 i stavlja halu u preprodaju, uz naravno dio kolača stečajnoj upraviteljici. Čovjek gubi živce, uzima oružje i na žalost katastrofa. Ali tako funkcionira RH. To je legalna i normalna praksa u RH.

Farwin
Gost
Farwin
26 dana prije
Reply to  tri p

ziva istina,

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  tri p

I sad pitanje svih pitanja, da li se je sam ubio ili su ga ubili ?
Ovo drugo mi je više logično jer na suđenju bi se svašta toga čulo.

tri p
Gost
tri p
26 dana prije
Reply to  Noman

Evo legalnog načina kako se domoći para u RH…..Nađete firmu u stečaju sa dobrim komadom zemlje….Stečajni sudac napiše riješenje da je zemlja Vaša (niste platili ni lipe), sa tim papirom odlazite u banku i po procjeni banke zemlja vrijedi 2 mil evra, a Vi dižete hipoteku na zemlju i kredit od 1 mil evra. Sa dobijenim novcem odlazite kod sudca, te sada za stvarno kupujete zemlju za 700 000 evra. Dobijate papir sa kojim odlazite u gruntovnicu i upisujete se kao vlasnik zemlje vrijedne 2 mil evra, a platili je sa novcem od banke za 700 000 eura. Slučaj sam pojednostavnio zbog ljenosti 🙂
Naravno da su u kombinaciji stečajni upravitelj, stečajni sudac, “poduzetnik” i naravno za svaku prevaru tih razmjera čovjek iz banke. To prolazi u RH pod normalno.

farwin
Gost
farwin
26 dana prije
Reply to  tri p

nkon incidenta pred Saborom,situacij se mijenj iz dana u dan, a kao zadnje slucj je ove teretane na Tresnjevci…..pred 6 mjeseci se ne bi tako odvrtilo,
Vldajuca grnitura ne shvaca situaciju duboko uljuljkana u svoje lijepe raskosne
zivote, a ukoro cini se svaki ministarcek imati osiguranje………zivi bili pa vidjeli

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  farwin

Pa naka si sam plati životno osiguranje kod Croatie ili po izboru a da će narod plačati osobno fizičko osiguranje to neka si zaborave ili napuste taj posao ako se ne osječaju sigurnima. Kad ti ne paše na poslu, mjenjaš posao, zar ne ?

tihobl
Gost
tihobl
27 dana prije
Reply to  Joe

Jeste zla. Ova Karolina stalno vrsi vrsnjacko nasilje nad sinom gospodje Plenkovic. Sta rade ombudsamni, sto ne zastite jadnog sincica gospodje Plenkovic od ovog verbalnog nasilja?

nekoime
Gost
nekoime
27 dana prije
Reply to  tihobl

Ne samo da je intelektualno inferioran, nego je i fizički teško hendikepiran anemijom s kojom se herojski nosi.

B.A.N.
Gost
B.A.N.
27 dana prije
Reply to  nekoime

Herojski cirkus ide dalje, smrd. Martin izjavila i da,
joj je osobno iznimno drago da je prijedlog za njeno imenovanje iskazao najveći dioničar, a to je Vlada.
Jbt. nisam znao da je hrvat Vlado najveći pojedinačni dioničar, ja mislio država, zna se?!
Mislim si, dobro da Veliki Anemija nije stavio Đosipi Rimak, ovaj nju, i ona je isto osoba od osobnog A.Velikog povjerenja.

nonwo
Member
nonwo
27 dana prije
Reply to  B.A.N.

“Ispostavilo se tako da su upravo osobe koje su bile involvirane u proces izrade lex Agrokor, poput Ante Ramljaka i njegova suradnika Tomislava Matića iz tvrtke Texo Management, odvjetnika Borisa Šavorića, ljudi iz InterCapitala i Altera savjetovanja, poslije aktivno sudjelovale u primjeni tog zakona. I pritom više nego dobro zaradile. Naime, ispada da su za Vladu na izradi zakona radili neformalno i besplatno, ali su poslije neki od njih, bolje rečeno gotovo svi, postali “podizvođači” glavnog savjetnika izvanredne Uprave Alix Partnersa. I ne samo to, nego ima naznaka da su upravo neki od navedenih birali glavnog savjetnika koji je onda njih, s obzirom na to da ovdje nema podružnicu, izabrao kao hrvatske podizvođače. Protiv Martine Dalić, Ramljaka i drugih osoba koje su imale određene uloge u događanjima u Agrokoru nakon odlaska Ivice Todorića još prošle godine podnesene su kaznene prijave zbog navodnih kriminalnih radnji. Jednu od tih kaznenih prijava podnijela je i obrana samog Ivice Todorića. Kad je nedavno u javnosti buknula afera Hotmail, uslijedile su nove kaznene prijave koje su podnijele stranke Živi zid i Slobodna Hrvatska. S obzirom na to da su se prijave odnosile i na službene osobe, potpredsjednicu Vlade, kao i za djela iz sfere korupcije, provođenje izvida u ovom slučaju… Pročitaj više »

B.A.N.
Gost
B.A.N.
27 dana prije
Reply to  nonwo

Sve je to lijepo i točno navedeno, ali koristili su dobar sapun. Ruka ruku mije, lice obadvije, i sad su lijepi čisti, ko’ novi.

roberto
Gost
roberto
26 dana prije
Reply to  nonwo

Stigla je Martina(Bu)Dalić a mladog Reslera,spremaju za novog vodju hdz..

nonwo
Member
nonwo
27 dana prije
Reply to  Joe

Borgovica na čelu Podravke je nasilje nad razumom.
Ako se s ovime složimo priznajemo da smo mentalni bolesnici.Normalan čovjek toliko izrugivanje ne može trpiti.

nonwo
Member
nonwo
27 dana prije
Reply to  nonwo

kompilacija ,..Martina Dalić i svi njeni promašaji…

“Od ožujka 2005. do svibnja 2012. bila je član Pregovaračkog tima za pregovore o pristupanju RH Europskoj uniji u kojem je obavljala dužnost zamjenika glavnog pregovarača (2005. – 2008.) i vodila pregovore u poglavljima oporezivanje, carinska unija, financijske i proračunske odredbe i financijski nadzor.Pregovori o članstvu u Europskoj uniji bili su podijeljeni u nekoliko faza. Prva faza, analiza usklađenosti zakonodavstva zemlje kandidata s europskim propisima (tzv. screening) započela je nakon otvaranja pregovora (20. listopada 2005. godine), i trajala je godinu dana (završila je 18. listopada 2006.). Nakon screeninga, započeli su pregovori. Pregovori su se fokusiraju na uvjete pod kojima će država kandidatkinja usvojiti, implementirati i izvršavati acquis communautaire (odnosno pravnu stečevinu Europske unije). Inače, o sadržaju pravne stečevine nema pregovora, jer se pregovori temelje na načelu da svaka država kandidatkinja tijekom pregovora mora usvojiti cjelokupnu pravnu stečevinu.”
Koji smo ih k tamo slali,mogli smo samo pokupiti papire…

nonwo
Member
nonwo
27 dana prije
Reply to  Joe
 • Martina Dalić: “Posao koji sam obavila u Agrokoru predstavlja referencu za ovaj posao”

osobine psihopata:

 • manipuliranje tuđim emocijama,
 • upadanje u rizične situacije,
 • nerealno samopouzdanje,
 • problemi s koncentracijom,
 • manjak prave brige za druge,
 • ravnodušnost i hladnoća,
 • proračunatost i nezainteresiranost,
 • manjak samokontrole,
 • nedostatak empatije,
 • nedostatak krivnje ili kajanja.
roberto
Gost
roberto
26 dana prije
Reply to  nonwo

Stara je to nihilistica..

farwin
Gost
farwin
26 dana prije
Reply to  nonwo

narcis se to kaze

tri p
Gost
tri p
26 dana prije
Reply to  Joe

“Jadna” Martina, konačno je dobila “zasluženu” nagradu za odrađeni posao u Agrokoru. Znači vještica je morala otići iz vlade zbog slučaja Borg, ali nakon nekog vremena može na čelnu poziciju u profitabilnu državnu tvrtku. Samo u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu. Tako nam i treba, sve više i više mi sjeda ona konstatacija o slučajnoj državi.

navijala
Gost
navijala
26 dana prije
Reply to  Joe

Odkud ti to da je zla ???
Osobno poznam nju i njenu obitelj,mislim na tatu i mamu,sestru.
Tipiöna hrvatski odgojena obitelj,sa modernim naglaskom.
Ta ta (pokoj mu duši ) bio je moje godište i družili smo se povremeno.
Ništa zlobno nisam osjetio u toj obitelji,čak suprotno plemenitost ih je krasila.
Tata Mate bio je izuzetno poslovan i uspješan čovjek.
Od ničega je stvorio i raspolagao milijunima.

Lux
Gost
Lux
27 dana prije

” Mogu šta hoću”- izjavio je jednom prilikom Premijer. Čini se da je bio u pravu.
G. Krišto kristalno jasno daje prikaz stanja u Domovini.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
27 dana prije
Reply to  Lux

Slazem se. Ovo je dokaz da se ne boji naroda a ni suda u buducnosti!

Joe
Gost
Joe
27 dana prije

Štakori od 7 kg se ne boji ni pasa a kamoli mačaka.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
27 dana prije

Emiliano
Ali se bogme Anemični dobrano uplašio kad je onaj mali Bezuk pucao iz kalašnjikova na Markovom trgu. Anemični uopće nije bio tamo, ali je bio uvjeren da je mali tražio baš njega. Mada se mali interesirao i za kretanje Zorančeta Milančeta…

farwin
Gost
farwin
26 dana prije

Vajt Erp !!!

Joe
Gost
Joe
27 dana prije
Reply to  Lux

Kojoj? Njihovoj?

Noman
Gost
Noman
27 dana prije
Reply to  Lux

preneseno:

“U Bosni i Hercegovini potvrđen prvi prijenos zaraze koronavirusom s čovjeka na psa, životinja nije pokazivala nikakve simptome.”

Još jedna
Gost
Još jedna
27 dana prije
Reply to  Noman

Nije ga se primilo

duki
Gost
duki
27 dana prije
Reply to  Lux

@ lux
Da,može što hoće, gdje hoće i kad hoće ali ne mogu DOKLE HOĆE !
koliko ono imaše pokojni(nažalost)direktor Podravke?49-50 god. ?? 👃🤧😖malo ?
Neće se smiriti dok sve ne razj…bu!

Tomislav
Gost
Tomislav
27 dana prije

BRAVO Krišto.. naš ponos i diko !!!

sumljivom tomi
Gost
sumljivom tomi
27 dana prije
Reply to  Tomislav

Mogao si dodati tako i za Dalićku, ona uz Plenkija,ova druga uz “Lunjicu”,a kada okreneš kolo sriće u prošlost, vidit ćeš da su to sve dica druga šumskog jednonožnog bravara! bravara i njegovih šumskih partizana, đenerala, skojevaca, komunista udbe kosa i ostaloga “bisnog” “veleumnog” skj-a, vođeni udbom i komnističkom partiom i avnoja,a kao takove i Crkva je se svojih vjernika odrekla da bi njih nama za uzor prikazala ,a ti ih diliš na bitne i nebitne,a država i ljudi isti, samo se državama minjaju imena, “ljudi” se prisvlače i mjenjaju imena vjera i novonastajućih bogova poput bravara !

nekoime
Gost
nekoime
27 dana prije

Podravka mijenja ime u Borgavka.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
27 dana prije
Reply to  nekoime

Ajmo se sad ispucat ovdije da mozemo mirno spavati dok otimaju zadnje blago zemlje…
Ajde da vidimo ko ce vise pljuvat po tipkovnici?

tenkić por grubera
Gost
tenkić por grubera
27 dana prije

Kreneš prvi?

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
27 dana prije
Reply to  nekoime

nekoime
Modernije i europskije će biti “Borgina”… Borg + (Mart)ina!
Uspjeh kombinacije zagarantiran: na brzaka će biti stečaj pred vratima i rasprodaja za kikiriki… Za to će naša pijana baba Marta poslije dobiti i nagradu od svog dosadašnjeg poslodavca: Svjetske banke, koja je kao i MMF u vlasništvu Rotšilda. Ta “svjetska” banka financira ubrzanu digitalizaciju zemljišnih knjiga u Hrvatskoj (da bi se što prije uknjižila na što više nekretnina, a sve na osnovi dugova koje naši sposobni političari i gospodarstvenici iz trgovačkog društva “ZNA SE” i njihovu partneri prave nama iza leđa)…

matija
Gost
matija
27 dana prije

Uglavnom KRIMINAL KRECE POD POKROVITELJSTVOM ANDREJA PLENKOVICA.
PRESTRAŠNO I ISTINA.

Joe
Gost
Joe
27 dana prije
Reply to  matija

UDBA i sinovi

navijala
Gost
navijala
27 dana prije

Psi laju,karavane prolaze ! Uzalud vam trud svirači !

Dokurčilomi
Gost
Dokurčilomi
27 dana prije

Ode Podravka u zaborav. Ima li još što što nije prodano ili raskućeno?

Mat
Gost
Mat
27 dana prije
Reply to  Dokurčilomi

Sinhrozinovani nastavak lika I djela…..franje tudjmana.

EU dismr
Gost
EU dismr
27 dana prije
Reply to  Dokurčilomi

Ima, HEP, Vodovod, Hr.šume, otoci (pojedini su riješeni “koncesijama”) i slatkiš na kraju, obradivo zemljište u vlasništvu Hr.

Sparkling
Gost
Sparkling
27 dana prije

Ista meta isto odstojanje. Ništa se neće promijeniti dok Gđa. Krišto samo iza govornice iznosi istinu, misleći da to priječi kriminalnu organizaciju Kradeze-a. Ako vidi da nema pomaka govorom, prijeđi na druge metode. Pozovi narod, zajedno s cijelom oporbom na legalne prosvjede protiv vladajućih. Ne dolazite u sabornicu. Bojkotirajte bilo kakvu suradnju s njima. Gandijevski se suprostavite MSM. Iznesite imena korumpiranih sudaca.
Ima načina. Ako su ovi mogli s plinskim bocama rušiti legalno izabranu vlast, zašto nebi mogli promijeniti i prije izbora ili ih natjerati da raspišu prijevremene izbore.
I mi koji sjedimo iza tipkovnice moramo odigrati svoju ulogu. Za promjenu je dovoljno cca. 20% Hrvata koji će izaći na ulice. Dali je ta kritična masa u ovom vremenu realna? Nisam baš siguran?? Raspišite referendum, možda uspije. (samo da ga Kušćevič ne broji)

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
27 dana prije
Reply to  Sparkling

Dali je osvojeno kakvo prvensto svi bi izasli i veselili se tudjem uspjehu (sada se pokazalo koliko je sportašima bitan navjiač). Ali kada treba izaći da se skinu korumpirani vlastodržci onda šuti ko će to, valja protestvovati….

Vendetta
Gost
Vendetta
27 dana prije
Reply to  Sparkling

Za tako nesto bi bilo potrebno imat oporbu i nekoga tko ce povesti ljude. Ova gospođa to sigurno nije.Protestovat protiv ovakvog sistema nema smisla jer se i sa dolaskom novih ne njena nista, sistem ostaje isti.

farwin
Gost
farwin
26 dana prije
Reply to  Sparkling

prkling nemojmo biti naivni….i Trump su nasamarili sa glasackim stosevima, a da nebi ovo malo Hrvata sto je ostalo…………………….polovica ne izllazi a druga polovica je uz sistem
nista bez revolucije . ..a za istu nema sanse dok 20 stanovnistva ima nekretnine u milijonima eura….
to e sve labudji pjev

tenkić por grubera
Gost
tenkić por grubera
27 dana prije

Anemičnom otilšli radari u mp3.Svi suradnici I ministri varaju ga ispod
radara,a on blage veze nema.Neka kupi Sustav za rano upozorenje.
Za Velike zvjerke npr. NEBO-M.
Za Male zvjerke može I Pantsir – 1 (stari).
Moja podrška premijeru ,koji je došao reformirati Zločinačku 🙂

nekoime
Gost
nekoime
27 dana prije

Radari su mu usmjereni prema radikaliziranoj desnici i majicama s natpisom Za Dom spremni, pa ne stignu registrirati opću pljačku države.

AlanisM
Gost
AlanisM
27 dana prije

Svi suradnici I ministri varaju ga ispod
radara, “a on blage veze nema“.

Sarkazam?

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
27 dana prije
Reply to  AlanisM

Jok, realnost

AlanisM
Gost
AlanisM
26 dana prije

@tenkić por grubera

Već sam se bila narogušila za odgovorit.

tenkić por grubera
Gost
tenkić por grubera
27 dana prije
Reply to  AlanisM

Sarc.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
27 dana prije

…predvodnica kriminalne skupine Borg, Martina Dalić…

Nisam baš siguran da je Kokaina Dalić predvodnica skupine Borg. Prje će biti da je ona “lice s naslovnice”, a da konce iz pozadine kaoi obično vuku razni anonimni i javnosti nepoznati “puppetmasteri” vjerojatno pripadnici određene religijeske i etničke grupe.

Inače, tko voli Podravkine proizvode, neka napravi zalihe, jer će ih u slijedeću godinu dvije nestati, jednako kao i Podravke same kad se Martina dobro našmrkana sklopi biznis sa Bridgewaterom ili Black Rockom.

nekoime
Gost
nekoime
27 dana prije
Reply to  Stara kuka

Umjesto Vegete za dodavanje jelima, proizvodit će Vegetu za šmrkanje.

Vesa Golubica
Gost
Vesa Golubica
27 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ide se na to, bojim se, da ostanemo i bez hrane.

Sparkling
Gost
Sparkling
27 dana prije
Reply to  Stara kuka

Vrlo lako je shvatiti o čemu se radi. Onome tko vidi (već odavno) da neprestano i nelogično zaduživanje da bi vladajući “držali glavu iznad površine” moraju davati ustupke ratnim lešinarskim fondovima koji su usko povezani s štamparijom “preko bare”.
Znači za papir, daje se opipljiva vrijednost nečega što je na tržištu momentalno vrijedno.
Oni i ne žele bezvrijedni papir natrag. Njihova agenda pljačke je upravo ta. I sada neka mi netko kaže da je Todorić sam kriv za propast Agrokora. Sve je unaprijed isplanirano.
Postavi u nadzorni odbor nekoga koji je dovoljno dobar da uvjeri ostale u uzimanje povoljnog kredita i širenja proizvodnje. Ostalo naslućujete.

nonwo
Gost
nonwo
27 dana prije
Reply to  Stara kuka

“Definicija kroni-kapitalizma Službeni dokumenti (Ustav) i najveća stranka (HDZ) određuju da se od 1990. u Hrvatskoj razvija „socijalno tržišno gospodarstvo“. Te tri riječi ne preciziraju da se radi o kapitalizmu, gospodarstvu privatnog vlasništva, ali naglašavaju da je glavni oblik razmjene tržište, da se ekonomska sudbina vlasnika kapitala određuje tržišnom arbitražom, ali da ishodi ne moraju uvijek biti društveno prihvatljivi pa se dodaje društvena osjetljivost na ishode. Takav opis hrvatskoga gospodarstva sasma sigurno ne odgovara političkoj ekonomiji koja vlada od 1990. nadalje. Većina ekonomista-istraživača smatra da pojam „socijalno tržišno gospodarstvo“ ne odražava bitne osobine političke ekonomije hrvatskog kapitalizma, no nema dogovora o tome kako nazvati oblik kapitalizma koji se od 1990. razvija u Hrvatskoj. Tri najčešće korištena pojma su „ortački kapitalizam“, „klijentelistički kapitalizam“ ili „tajkunski kapitalizam“, potom „dogovorna ekonomija“, dok neki smatraju da je „kroni-kapitalizam“ najprikladniji pojam. Promicatelji pojmova ortačkog kapitalizma, tajkunskog kapitalizma ili klijentelističkog kapitalizma ne nude definiciju, nego smatraju svoj izbor samorazumljivim. Dogovorna ekonomija sasma je sigurno pogrešan pojam jer se tako zvao institucionalni okvir u Jugoslaviji nakon 1974. koji s Hrvatskom nakon 1990. nema nikakve sličnosti. Nijedan od prvih triju pojmova nema svoju međunarodnu inačicu niti ga koriste ekonomisti-istraživači izvan ovoga govornog područja. To ne vrijedi za kroni-kapitalizam,… Pročitaj više »

tenkić por grubera
Gost
tenkić por grubera
27 dana prije
Reply to  Stara kuka

Dobro našminkana.

roberto
Gost
roberto
26 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ček,pa nije valjda da i ona ima respiratornih problema sa sinusima..heheheh

dobagan rogić
Gost
dobagan rogić
27 dana prije

Martina je prdež.

kfvmsdogfnbpigisrpbg
Gost
kfvmsdogfnbpigisrpbg
27 dana prije

Ode i Podravka varanima.

Iva
Gost
Iva
27 dana prije

Ne dajte Podravku! Borite se da ostane Vaša.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
27 dana prije

Kada otkriju nekog političara u lopovluku ili kriminalu, onda ga njegova masonsko-bankarska ekipa prebaci na neko drugo, još bolje plaćeno radno mjesto, umjesto da ga strpaju u zatvor.
Isti recept imaju svećenici – kada se otkrije neki pedofilski skandal, onda tog svećenika jednostavno premjeste u drugu županiju ili u drugu državu – od kazne naravno ništa.

Za robove vrijede tzv. “ustavi, zakoni, odredbe i propisi” – u prijevodu novčana i zatvorska kazna.

kfvmsdogfnbpigisrpbg
Gost
kfvmsdogfnbpigisrpbg
27 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Samo onaj koji radi kontra interesa tame završi na suđenju i pržunu (Sandi itd.). Svi ostali koji rade za tamu mogu ubijati i krasti i mučiti (da li je itko odgovarao za miljune pobijene od strane Čemerike i ostalih koji su radili za stora) do mile volje ako su dobili tu zapovjed i u tome imaju zaštitu onog tko vlada svijetom. A da bi bili uvjerljivi u glumi koknu i nekog tko je njihov i radi za njih.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
27 dana prije

Gnosticima je odavno bilo jasno da ovim svijetom, koji oni zovu Carstvo Tame, vlada zli Demijurg Yaldabaoth (neki ga zovu Jahve) i njegovih sedam Arhonata.
Svaki od njih ima svoje nebo (Arhonti 1-7, Yaldabaoth 8), a čovjek postiže Spasenje (povratak u Duhovni Svjetlosni Svijet kod Boga) tako da nadvlada njihove utjecaje i preko sedam ili osam suptilnih bestjelesnih razina pobjegne od njih kod Boga u Carstvo Svjetlosti i da se više nikada ponovo ne rodi u materijalnom svijetu, Carstvu Tame, gdje oni vladaju.

Financijska Oligarhija i njihovi masoni, bankari, političari, tajkuni i drugi pomagači rade za Yaldabaotha i Arhonte koji čine onaj nevidljivi vrh masonske piramide.
Mi smo rođeni doslovno u Carstvu Tame, pogrešnom svijetu, gdje se svi ovi nabrojani demonski igrači iživljavaju nad svima koji su ovdje rođeni.
Neki kažu da je Bog pokrenuo proces oslobođenja Čovječanstva od tiranije i tlačenja Demonske Države i ako je to točno, onda bi Čovječanstvo, nakon uklanjanja te mafijaške hobotnice, po prvi puta u povijesti moglo normalno živjeti.

Blaza
Gost
Blaza
26 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Bog se ne miješa u ljudske poslove, ljudi se trebaju osloboditi sami, kako bi živjeli mirno i nakon života otišli kod Boga da se više ne rađaju.

piždro
Gost
piždro
27 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Legendarni sve su krivi ljudi koji su rođeni u ljudskoj koži i obliku, a sebe su umislili i utuvili u praznu glavu da su obične sluge i ovce.

rimtu
Gost
rimtu
27 dana prije
Reply to  piždro

“Nevidljiva ruka” ih i “navodi” na to i pomogla im je to utuvit u glavu.
Koliko god ljudi bili naivni, konformni i tašti, ne mogu ih “krivit” u potpunosti jer “igra” je osmišljena od superiornije inteligencije.

piždro
Gost
piždro
26 dana prije
Reply to  rimtu

znam ja njih prilično – svi oni vole Bauhaus, interdiscont, ikeu, Kaufland smart televizor i smartphon na kredit i izvest djecu u McDonalds na hamburger, sapunice i reklame gledat, Auto sa toliko konja.. i sad je kriva vmađioničarska viša inteligencija i neki Übermensch (lat. homo superioro) koji su izumili novce, izme i ostale igre. naravno, i ta uzvišena kasta – ali ona nebi mogla, da se nije izrodilo toliko ovaca. jer za igru potrebno je dvoje. ti nose brnjicu od kad su rođeni i prija corone

rimtu
Gost
rimtu
26 dana prije
Reply to  piždro

Slažemo se u potpunosti.
Ljudi su “krivi” zato što zbog svog konformizma nastavljaju igrat po njihovim pravilima, iako im je (bar podsvjesno) jasno da nešto “ne štima”.

Blaza
Gost
Blaza
27 dana prije

Saborski zastupnici, oporbeni i vladajući svojim prisustvom i sudjelovanjem u donošenju zakona daju legitimitet Plenkovicu. To što gdja Krišto kuka za govornicom sabora ne znači da je nešto napravila. Mi znamo za sve što je kazala no ona je izabrana od dijela birača i trebala bi znati sto poduzeti da zaštiti iste te birače. Ako ne može ništa napraviti neka ode raditi nešto drugo. Ne samo ona, nego svi koji se ne slažu sa radom sabora i vlade.

hrvat
Gost
hrvat
27 dana prije
Reply to  Blaza

blaza
koji si ti debbbbbbiiillll ili debiiilliiccca.
ajd se zavuci u svoju jazbinu.
kristo jedina zdravorazumsko proziva na nelogicnosti.ona argumentira svoje izjave.
PODRZIMO JE…
ZDS

EU dismr
Gost
EU dismr
27 dana prije
Reply to  hrvat

ZaDeSilo te izgleda dok si još bio mali .. 🙂 🙂

piždro
Gost
piždro
27 dana prije

Jako simpatican ovaj domogojski par..

kfvmsdogfnbpigisrpbg
Gost
kfvmsdogfnbpigisrpbg
27 dana prije
Reply to  piždro

Domogojski hahaha…………

piždro
Gost
piždro
27 dana prije

Buraz a šta bi treba.. palo mi napamet, paše sa.. i braniocima i kritičarima pozz

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
27 dana prije

Tko su ti moćnici koji se i jedni i drugi predstavljaju kao “međunarodna zajednica” i kakvom silom oni raspolažu kada su u stanju da korumpiraju čitave “demokratski” izabrane vlade, parlamente, da uređuju pravne sustave i državno uređenje desetina država, da im transformiraju nacionalne vojske u međunarodne profesionalne vojske, te da kontroliraju ne samo medije, već i sustav obrazovanja i uopće količinu znanja kojima će stotine milijuna obrazovanih građana moći dobiti ili će im to biti uskraćeno? Samo u Europi oni objedinjuju 500 milijuna servilnih podanika. Kako se dolazi do tolike moći i tko su pojedinci koji o našim životima žele potpuno odlučivati? Da bismo ovo shvatili trebamo znati da politička karta svijeta nije onakva kakvu nam serviraju u školama i na građanskim univerzitetima. Istina je da svijetom već tisućama godina vlada oligarhijski sustav nasljedne vlasti koji uz pomoć svećenstva koje nam stoljećima ispire mozak i danas skriveno od očiju javnosti upravlja našim životima. Mi njihova imena uglavnom ne znamo, baš kao što ne znamo poslove kojima se bave i koliko je tko od njih u svakom trenutku moćan. Ali znamo da su u posjedu enormnog bogatstva koje je kontinuirano nagomilavano tisućama godina i kojim kupuju i šire svoj posjed gdje… Pročitaj više »

Iva
Gost
Iva
27 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

I đenovsko plemstvo je deo crnog plemstva. Njima pripada porodica Anjeli.

farwin
Gost
farwin
26 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Grk ! Izvrsno,procitah u dahu, moze nastavak svaki dan…………………..

pozdrav

Starina
Gost
Starina
27 dana prije

Meni se ne sviđa nazivanje ” vladajuće elite”, po čemu su to oni elita?!
Zašto ih ne bi barem zvala “vladajuće kaste “.
A još bolje bi bilo zvati ih vladajuće dekadentne skupine. ( uništavaju sve dobro i napredno)
Ne odgovara istini da je Njemačka funkcionirajuća parlamentarna demokracija, korona je to jasno dokazala. To je magloviti privid koji je sad razotkriven, a Uršula je usprkos očitoj korupciji napredovala. Sve isto kao i kod nas.

Blaza
Gost
Blaza
27 dana prije
Reply to  Starina

Oni su stovaoci El-a i zato su elita.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
27 dana prije
Reply to  Starina

Pošten uvid u lokalnu i globalnu nomenklaturu. Angela,Ursula,Kolinda, Karolina,…..Princip je isti sve su to nijanse.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
27 dana prije
Reply to  Starina

Starina, K.V.K. stvari ne razumije ili ih razumije.
Teško se odlučiti što je gore.

TortelinoMaraskino
Gost
TortelinoMaraskino
27 dana prije

Sta kazete na poduzetne brnjicare sitnog zuba. prosvjeduju s maskam. A ovaj neki place za stranim investitorima.

mladen
Gost
mladen
27 dana prije

Ti uopće ne prosvjeduješ a popuješ drugima?

KonstantTiranija
Gost
KonstantTiranija
27 dana prije
Reply to  mladen

Prosvjed s maskom nije prosvjrd nego potpora novim brnjicarskom poretku dresiranih pudlica. Strane 8nvesticije su pljacka domace drzave

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
27 dana prije

Istina, ali mnogi od nas su bili bez brnjica.

rimtu
Gost
rimtu
27 dana prije
Reply to  mladen

Prosvjed je 13.2.

AlanisM
Gost
AlanisM
27 dana prije

Što veći kriminalac –> to viša pozicija.

Martin Silenus
Gost
Martin Silenus
27 dana prije

Sve si mislim – daj sirotinji i robovima da komentiraju članke, nek se ispucaju i ispušu pa će si mislit da čine nekog vraga. Poput “dvije minute mržnje” u 1984.
“Đavolski je mračno na ovoj našoj mrtvoj straži pameti ljudske.”

dinko grgat
Gost
dinko grgat
27 dana prije

Eto,došlo je vrijeme da napokon demontiraju i “Podravku”.Svojevremeno ju je koliko se sjećam pokušao Todorić privatizirati,ali mu to nije pošlo za rukom zbog reakcije branitelja koji su kao mali dioničari imali svoje udjele u njoj.Ne znam kakva je danas situacija po tom pitanju,ali mi sve nekako govori da je “Podravki” odzvonilo.Koji je Plenković predator.Pa Sanader je prema njemu bio baš beba.Jest da je Sanader bio korumpiran i nemilice grabio za svoj džep,međutim u svemu tome se ponašao “pretransparentno”.Plenković naprotiv radi kao spiderman.Najprije zaplete mrežu oko svoje žrtve da postane potpuno bespomoćna,a onda joj preko svojih “izvršitelja” isiše “dušu”.Koji mega-nitkov.

Vladimir
Gost
Vladimir
27 dana prije

Najbolja zasrupnica usaboru

Mat
Gost
Mat
27 dana prije

Trojanski konj, zenskog roda,polako I sigurno ulazi u…..nase zivote.

Bepo
Gost
Bepo
27 dana prije

E moj narode hrvatski
Glup si da je to nemoguće izmjeriti.
Zar je moguće da. Velika većina ljudi ne vidi sta se dogadja

Perun
Gost
Perun
27 dana prije

meni ne imponuje nista od ovih likova koji se posipaju pepelom (citaj HDZi i ostali ) ….Meni je vazno sto je Peđa Grbin napravio . Podrska SDP- u jednom je ito moralo doci na red … reorganizacija i preustroj socijalista …P.S. Poslije smrti Sv.Franje Tuđmana u HDZ-u su se uhljebili ,,dup..lizci” iz raznih politickih frakcija koji nemaju pojma o politici … Sucut obitelji Tuđmana Stjepana … Laka mu Zemlja .Slaven Bijelac Slobodan Strijelac

Zdenko
Gost
Zdenko
27 dana prije

Gospođo Martina Dalić? Da li se čujemo?? Gdje su milijarde kuna koje smo izgubili mi nesretni mali dioničari koji smo ulagali u dionice Leda Jamnica Belja?? Ono što moram jedino čestitati gospođi Martini da odlučila na početku živjeti u Koprivnici što je jako lijepo jer su upravo likovi iz Zagreba bojkotirali taj grad. prvi Darko Marinac koji se bahato vozio debeli mercedesom 600 jer ništa ne mora platiti po dva puta na liniji Zagreb Koprivnica a kad mu je dojadilo pre mjesto je ured uprave u Zagreb?? Desna ruka istog Darka Marinca, uhapšenog i i kaznenog je upravo ovaj Želimir Vukina koji sad stoji do Martine Dalić. Ne znam Da li njemu bolje stoji Vukina ili lupina ali znam da sam sat vremena razgovarao s tim bijelosvjetskim prevarantom mislim da je bio predsednik uprave Lure tada. Makar me i u tvornici duhana Rovinj nešto zajebao ne mogu se točno više sjetiti. malo je u Hrvatskoj top menadžera s ljudskim likom kao Željko Perić ili Miho Glavić. meni je Luka Rajić 20 godina dužan više od 3.000 EUR ali ja tu đubre nigdje ne mogu vidjeti uživo da mu to kažem možda da kažem tom Želimir u vukina taj viri iz… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
26 dana prije
Reply to  Zdenko

Jel si napisao 3.000 (tri tisuće) eura ili si se zabunio pa si mislio 300.000E jer tri tisuće oni plaćaju noćenje s doručkom kada idu po belom svetu i sad bi se oni zajabavali sa tvojih 3.000 , pa to si mogao naplatiti na razne načine da sad ne uzimam prostor.

Bosanac
Gost
Bosanac
27 dana prije

Eh, pa vlada samo prati trendove sa ‘zapada’ kao i vecina ‘vlada’ danas na kugli zemaljskoj. A narodi ce pasivnim otporom (a ni njega nesto nema) daleko dogurat, svaki sa svojim domacim izdajnicima.

Meštar
Gost
Meštar
27 dana prije

Pa što sad? Pa mora bit malo pljačke, dugo je nije bilo… Pa malo aferica, pa malo se obogate, pa malo sud , pa malo sve padne u zaborav, pa onda opet malo pljačkice…..

SULE
Gost
SULE
27 dana prije

Sve firme tvornice trgovacka drustva data su na upravljanje komunističkom kadru-djeca,unuci itd-kad se pojave masoni oni to rasprodaju kao na akciji u trgovačkom centru i vi tu sad pišete plačete kukate a tako vam je 30g-sve što odluče vi će te šutjeti i potpisat takav smo narod?

SULE
Gost
SULE
27 dana prije

Dosta cmizdrenja i plakanja po tipkovnici-ako stožer odluči svi će te se CJEPIT jer ste takvi ljudi nema vam pomoci

SULE
Gost
SULE
27 dana prije

A ti Karolina da si pametna kako se predstavljaš kao desni sektor nebi ulazila kod Skore u stranku jer njegova žena te je već otpisala iz stranke’osnuje svoju desnu stranku pa ujedini sve desnicare pod jedan kišobran -samo se pripazi UDBE

Pero
Gost
Pero
27 dana prije

Politički smo nepismen narod. Još uvijek volimo kult ličnosti i jedini lijek za to promjena izbornog zakona i lustracije…

nessy
Gost
nessy
27 dana prije

U ovoj jadnoj, od Boga zaboravljenoj zemlji, nizaju se afere, sto vece, sto manje, otprilike jedna-dvije tjedno. Rimac, po islasku iz pritvora, za aferu tesku 500.000.000e, pred novinare izadje kao reality zvijezda, a ne optuzenica za djelo za koje bi u Kini bila pokojna. Dalic su pustili da se stvar malo ohladi, i evo je natrag, u punom sjaju. Ocito se dobro pobrinula za sve one koji joj cuvaju ledja. A i mogla je, to samo Bog zna koliko je Borg izvukao miljardi, na one krasne otoke, Kajmanske ili Djevicanske. Ljudi afere vise ni ne komentiraju bijesno, navikli su, kako bilo, kriminalnoj organizaciji nitko nista ne moze. Upravo kao i Camorra, usla je u sve segmente drustva. A vrli premijer sa svojim parolama, na Burilovicevu placu od vise od 60.000kn mjesecno, netto, jedino zna reci “mogli bi zakljuciti da je to pozamasan iznos”, kao da je to neki vrhunski zakljucak, a ne cinjenica, jasna svakom idiotu. Poanta? Jedina poanta stane u jednu recenicu Stipe Petrine “Dok ne umre HDZ, Hrvatska nece ozivjeti”. Tragicno i tuzno, i do bola istinito. No, budemo li cekali da HDZ sam ugine, nacekat cemo se.

Vendetta
Gost
Vendetta
27 dana prije

Povedi nas Karolina u nove pobjede u aaaaaaa. Ona me podsjeća na onaj prosvjed danas u Zg. Klasican bot sistema plaćen da vrti drugu stranu cisto da se stvori privid neke opozicije i nekog kk se bori protiv njih.
Karolina Karolina nismo svi tako naivni

nessy
Gost
nessy
27 dana prije
Reply to  Vendetta

Eto, srecom imamo tebe, pa si je procitao. Kako ti zamisljas opoziciju? Da iz prkosa suti?

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
27 dana prije

još jedna sveta stručna krava

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
27 dana prije

naravno, mislim na md

Mali Mujica
Gost
Mali Mujica
27 dana prije

Tako je najveci anemicni seronja u hrvata platio riming sa Martinom i sada su oboje zadovoljeni. Istian njoj je jos nesto anemicnog dreka na nosu.

Ive
Gost
Ive
27 dana prije
Reply to  Mali Mujica

Dobro znamo da je najveci anemicni seronja jako zabrinut za svoju guzicu i da je zeljan stipanja i … pa i ostlih radnji povezanih sa njegovom guzicetinom, dakle tu dolazi do riminga sa pravim kandiadatima.

Elektrotehničar
Gost
Elektrotehničar
27 dana prije

Podravka je dakle otpisana. Nego jeste li primjetili kako su prije par dana masovni mediji raskokodakali više dana kako je eto dalekovodno čvorište u Ernestinovu skoro srušio cijeli evropski energetski sustav i time umalo zamračilo cijelu Evropu. Problem je navodno bio u razlici frekvencija (nominalno u Evropi je to 50 Hz) izmjeđu mreža koje se spajaju preko tog čvorišta, razlika u frekenciji je iznosila gotovo 1 Hz, što je možda i istina. Generatori različitih frekvencija vide jedne druge medjusobno kao kratke spojeve, pa nije potrebno zamisliti što se može dogoditi kad frekvencije nisu sinkronizirane, to je zaista problem u elektrodistibuciji. I čovjek bi pomislio dobro to je nekakav dogadjaj o kojem će pogonski inženjer razglabati s kolegama stručnjacima za ručkom, na razini anegdote, ali zašto se time opterećuje opća javnost, što to čovjeku laiku za elektrotehniku uopće znači? Meni se to čini kao “artiljerijska” priprema za nekakvo otimanje, privatiziranje HEP, kao eto hrvatski inženjeri nesposobni i uhljebi kad ne mogu pravilno prospojiti mreže, pa treba doći pravi gazda da rastjera te uhljebe. Eh …

KISIK
Gost
KISIK
27 dana prije

Ne samo HEP ,i sve (pre)ostalo,slijedi…do 2025e,
nebu’ni kamen na kamenu ostao

Boba Lazarević
Gost
Boba Lazarević
27 dana prije

Krišto: “Gospodine premijeru, okružili ste se kriminalcima.”
Plenković. “To sam i namjeravao.”

Ive
Gost
Ive
27 dana prije

S kim si takav si!! Kaze stara narodna.

EU dismr
Gost
EU dismr
27 dana prije

Topla voda otkrivena ..

Max
Member
Famed Member
Max
27 dana prije

Bojim se za Podravku.

Francek
Gost
Francek
27 dana prije

“Predvodnica kriminalne skupine Borg, Martina Dalić, biti će nova predsjednica uprave Podravke”
Pa naravno tko bi drugi, šta vam je tu čudno?

nonwo
Member
nonwo
26 dana prije
Reply to  Francek

24 sata,Martina Dalić ide na plaću od 45 000 kuna:”Jedini uvjet je bio da dođe netko sposoban” 260 komentara-ni jedan jedini pozitivan ljudi moji je li to moguće???!! Marun3.2.2021 ako napišem što ih spada opet će me blokirati… Anunaki3.2.2021 Sramim se gdje živim   roland963.2.2021 godinu dana max i podravka propala   KrikNaglas3.2.2021 Šta je iduće…!? Horvatinčić ministar prometa i veza? milicioner3.2.2021 proklet bio dan kad sam krenuo ratovati za ovu državicu. hnph2o3.2.2021 I hajd’ ti sad vodi ”civiliziranu raspravu”. Pa nebo bi pocrvenilo od kartona.. slabokrvni prodavač magle3.2.2021 OK, to je to. Svoje novce više ne trošim na proizvode od Podravke. Leon Black3.2.2021 45000 plaća, i još će se toliko nakupiti dnevnica, putnih troškova i sličnih stvari.. riba193.2.2021 hahaha,jesmo banana drzava,ako si veci lopov,bolje ti je universe3.2.2021 Šteta od korone 3 milijarde kn, šteta od HDZ-a 40 milijardi kn.  A e3.2.2021 ‘Male tajne velikih majstora korupcije’  Divni3.2.2021 Pa ova bi upropastila tvornicu wc papira. Di nece unistit i pokrast Podravku. Hahaha ajme sta radi taj Hdz, Sdp itd od Hr. Od goreg, moze uvijek gore Zubić – vila3.2.2021 Plenkovicu, nemas vise moj glas, nikad!!! Ravnostožeraš3.2.2021 Stavili lisicu u kokošinjac https://s.w.org/images/core/emoji/13.0.1/svg/1f615.svg LinoČoko_3.2.2021 U godinu dana će Podravku rastavit na dijelove,rasprodat… Pročitaj više »

Kera Kokot
Gost
Kera Kokot
26 dana prije
Reply to  nonwo

Bravo na komentaru, hrpi komentara, dapace…🙂

Bruno
Gost
Bruno
27 dana prije

Gospođo Vidović Krišto, pa ne mogu na takvo mjesto dovesti nekog brucoša sa ekonomije. Osoba mora biti dokazani megalopov, koji će, ne samo sebi donijeti korist već i stranci. Zna se kojoj.

Jon
Gost
Jon
27 dana prije

Bravo!

Ive
Gost
Ive
27 dana prije

Dobro bratje Crovati sto ste Bogu skrivili da vama ZLOCINACKI HDZ vec 30 godina vedri i oblaci? Imali ste lopina raznijeh al’ ne lopine do ANEMICNOG VELIKOG SERONJE.

Doko
Gost
Doko
27 dana prije

Naslov!
će biti, bit će

Pero
Gost
Pero
26 dana prije

Rothschildova bankarica je tu postavljena da Podravka otiđe u zna se čije ruke.

Mimo
Gost
Mimo
26 dana prije

Hm, zanima me kakva bi gospodja Kristo bila kao predsjednica vlade. ???

Kera Kokot
Gost
Kera Kokot
26 dana prije
Reply to  Mimo

Karolina je nesto zaista novo, nesto puno jace od Bozanica i Argentinca u belom, Karolina je glas istine. Pernar je recimo govorio dosta istine, ali je istovremeno u mnogim stvarima bio i izrod i klaun i kukavica i stetocina, Mostovci su donekle o.k., ali njihov glavni financijer je teska komunjara i ljevicar, a Raspudic je isto nedorecen u previse stvari…Karolina je predobra da bi bila istinita…Zato sumnjam da je ona s ovog svijeta…Ali naravno da je ona tako nadrealna pojava u ovoj krokodilskoj bari samo zato sto tako male bare s toliko krvolocnih krokodila nema nigdje na svijetu. To je onaj fenomen kad jedan normalan ude u sobu u kojoj se nalazi 10 super ludaka. Zato Karolina tako nadrealno djeluje u ovoj zlocinackoj organizaciji zvanoj Sabor.

rimtu
Gost
rimtu
26 dana prije
Reply to  Kera Kokot

“Pernar je recimo govorio dosta istine, ali je istovremeno u mnogim stvarima bio i izrod i klaun i kukavica i stetocina,”

U kojim to stvarima, pojasni, molim te?

magi
Gost
magi
26 dana prije

ja nema rijeci 😡 da se ovo narodu radi pred nosom da ovoliko zla i nepravde mogu ljudi bez stida i srama radit a da se opet jadne duse prodaju za jedno rsdno mjesto i onda glasaju za ovakve lopove ovo je dno dna ! svu svoju ljagu i lopovluk vise niti ne kriju sad su poceli javno svoje ljage da skidaju i drsko unistavaju i obi zadnje jadno sto ostalo od ove nase napacene drzave ! Gori su od cetnika meni dodje da povracam na ovo sve 😡😡

Kera Kokot
Gost
Kera Kokot
26 dana prije

Kraljica!!!

gigi pinna
Gost
gigi pinna
25 dana prije

Ova slučajno država je odavno “captured state”, kako kaže Vedran Đulabić.

pero
Gost
pero
25 dana prije

Je, pripadnica Borga, ali zasigurno ne 7-ma od 9. 7-ma od 9 je ljepša, puno.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik