Rusija ogorčena zbog tvrdnji da je povezana sa aktivistima protiv vakcinacije u Francuskoj

Francuska protesti protiv vakcina
20 komentara

Ruska ambasada u Francuskoj izrazila je u ponedjeljak negodovanje zbog izjava Cristophea Castanera, lidera grupe „La Republique En Marche!“ u parlamentu, zbog navoda o vezi između Moskve i zajednica protiv vakcinacije na društvenim mrežama.

U četvrtak je Castaner odgovorio potvrdno na pitanje voditelja francuske radio stanice RMC da li je moguće da druge zemlje, uključujući Rusiju, stoje iza takvih grupa zajednica.

“Sa iznenađenjem i negodovanjem čuli smo tvrdnju Christophea Castanera da bi” Rusija ili druge zemlje “mogle stajati iza grupa zajednica zagovornika antivakcina na društvenim mrežama. Željeli bismo da podvučemo da čvrsto podržavamo maksimalnu pokrivenost vakcinom protiv COVIDA-19 stanovništva planete“, napisala je ambasada na Facebooku.

Misija je dalje osudila „francusku politizovanu nespremnost“ da prizna rusku vakcinu Sputnjik V, prvu takvu vakcinu za ljudsku upotrebu.

Sputnjik V, koji je razvio ruski istraživački institut Gamaleja, odobren je za hitnu upotrebu u 69 zemalja svijeta.

francuskaprotestrusijavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zoran
2 godine prije

Vidi se tko im je gospodar🤢🤮

oringtowretngiwnrgtw
2 godine prije

Koji varanski ljevpro za jego……………….

radivoj nikolson
2 godine prije

u situaciji s ovom plandemijom treba igrati podmuklo i perfidno, onako kako se i protiv nas igra. kako su to floydi lijepo rekli: “you have to be trusted by the people that you lie to, so that when they turn their backs on you, you’ll get the chance to put the knife in.”

Max
2 godine prije

Rusi svoje cijepe.

Throne
2 godine prije

Svi vladari su isti i Eu i Rusiji, vedre se i oblace te imaju ista cjepiva pod drugim imenom pa im ti vjeruj, ja sigurno necu.

Sara
2 godine prije

Svaki dan u svakom pogledu, sve više mi se gadi Rusija. I njezin gaulajter.

AJeTo
2 godine prije

Rusi su ogortjeni i uvredjeni.

Dokurčilomi
2 godine prije

Pa normalno, Rusi su krivi za sve. Tko je ubio Kenedija, Rusi. Tko je potopio Titanik Rusi.Tko je organizirao prosvjede i upad u kongres, Rusi. Tko je pustio naftu u Meksičkom zaljevu, Rusi. Tko je kriv za eksploziju šatla, Rusi. Tko je kriv za prislukivanje njemačke babe, Rusi. Tko je kriv za prosvjede u Francuskoj, Rusi. Nestao malezijski avion, krivi Rusi. Japanski F-35 roni pod morem krivi, Rusi. Solarna baklja, krivi Rusi…… Hebate dobro je da ih ima kao Rusa da sve to mogu raditi.

Hattori Hanzo
2 godine prije

Nema nikakve razlike između vlasti Fra.i Rus.osim sto su rusi prvi poceli sa prisilom.Isti k…. i jedno i drugo.

Trsje
2 godine prije

Nit’ su francuske, nit’ su ruske tkz. političke elite na strani naroda, nit su to hrvatske, zaboravite da će se za dobrobit naroda ijedna zauzeti. Kapital im je gospodar i kapital im je nalogodavac, njemu i moći služe, njemu i moći se klanjaju, od njega i moći skupljaju mrvice koje ostanu za istinskim gospodarima svijeta, no svijet je njihovo vlasništvo samo ako mi obični ljudi na to pristajemo. Ne bojte te, svaka sila za vremena!

SonjaS.
2 godine prije

Cijela Francuska na ulicama! Pogledajte ovo izvjesce https://www.youtube.com/watch?v=ZibJ__cWzZw

rimtu
2 godine prije

.I. .I. .I.

Pravednik
2 godine prije

Za sve 2nevolje”, od predsjedničkih izbora, covida, protesta krive Rusiju samo da skrenu pozornost.Zapad stalno mora imati “nevidljivog” neprijatelja da može pravdati svoje sjevernokorejsko ponašanje prema narodu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI