Ruska stranka poziva na pritvor Arnolda Schwarzeneggera

Arnold Schwarzenegger
10 komentara

Poznati bodybuilder, glumac i političar stigao je u Rusiju kako bi 4. listopada sudjelovao na Synergy Global Forumu u Sankt Peterburgu.

“Komunistička stranka Rusije” pozvala je Istražni odbor Rusije da pokrenu krivičnu prijavu protiv glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera, što bi bio njihov odgovor na to što je FBI, u New Yorku, pritvorio i ispitivao rusku zastupnicu Ingu Yumashevu.

Stranka tvrdi kako bi Moskva trebala zadržati glumca, te tim činom zaustaviti SAD u oživljavanju “prljavih metoda iz vremena hladnog rata”. Aktivisti su predložili da izlika za pritvor bude njegov stav o legalizaciji marihuane, kako bi izradili slučaj protiv njega.

Do sada nije bilo reakcija na prilično neobične Schwarzenegerove izjave.

Yumashevu, članicu Državne dume, priveo je FBI dok je išla na forum za dijalog u Fort Rossu. Prema riječima ruskog izaslanika u Sjedinjenim Državama, Anatolija Antonova, službenik joj je sat vremena postavljao “nejasna i neprihvatljiva pitanja”, a zatim joj ponudio da je odvede u obližnji kafić na “neformalni razgovor”.

Ruska ambasada uputila je protestnu notu Ministarstvu vanjskih poslova SAD-a, ali još nije dobila službeno objašnjenje incidenta.

Američka diplomacija
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
CPGS
4 godine prije

Ne dirati Ivana Danka!

no hard feelings
4 godine prije

Politika reciprociteta je nužno zlo, nametnuta je, ne sviđa ti se al ju moraš sprovesti ako iz ničeg drugog onda iz samopoštovanja, ali u ovom slučaju to ne bi bilo dobro, čak naprotiv, trebali bi Arnoldu pokazati dobrodošlicu i toplinu, mislim da će tako i biti.

Perun
4 godine prije

Pustite Terminatora ,neka pomogne oko ukidanja sankcija Rusiji..Neka politicari rade svoj ,,posao”…To mu je ,,uloga ” zivota …valjda zna sto radi …a kako misli i o cemu to prepustite FSB -u …znaju oni zasto je on dosao u posjetu….

Zax
4 godine prije

Sylvester Stallone bi mozda bio bolji izbor. Zbog ratnih zlocina i suradnje s talibanima u afganistanu. Ubio je tamo tisuce rusa kao rambo

Kvisko
4 godine prije

NE pakovat Arnoldu!

muda labudova
4 godine prije

jes, kad bi rusi imali muda. pa oni bi prodali rodjenu mater da ih amerika (I zapad) samo potapsu po ramenu

Max Payne
4 godine prije

Schwarzie je ipak nazy u duši. Naturalizirani Amerikanac iz Austrije. Mogu mu prišiti jedino grijehe predaka ako su bili među onima koji su jurišali na tadašnji SSSR ali to bi bilo glupo. Ta Komunistička Partija Ruske Federacije koliko znam nema neki utjecaj pa idu s ovakvim prijedlozima da malo skrenu pažnju na sebe.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI