SKANDAL: Direktorica NGO Ariel Ricker: “Granični djelatinci su jeb**i moroni, koje migranti trebaju lagati i varati” (VIDEO)

NGO laže pogranične službe
36 komentara

Nevladina organizacija Advocates Abroad pomaže migrantima da dođu u Europu preko Grčke već od 2016. godine, te tvrdi da je već uspjela dovesti 15.000 migranata. Međutim, prema nedavnim otkrićima, članovi nevladine udruge potiču migrante na laganje pograničnim službama.

Ariel Ricker, ravnateljica ove nevladine udruge, koja pomaže migrantima savladati granicu Europe, snimljena je skrivenom kamerom. Na video snimci možemo čuti iz prve ruke objašnjenje kako savjetuju migrante koji se žele domoći europske teritorije, pogotovo preko Grčke. Razgovor je objavio kanadski aktivist Lauren Southern.

Advocates Abroad je neprofitna, nevladina udruga osnovana 2016. godine koja djeluje uglavnom u Grčkoj i na svojim web stranicama ponosno ističe brojku od 15.000 prebačenih migranata u Europu.

Tijekom rasprave, Ariel Ricker iznosi pojedinosti o savjetima koje daju migrantima. Posebno inzistira na dojmu kojeg migranti moraju dati pograničnim službama da su traumatizirani i da se osjećaju progonjenim.

Kažem im da moraju glumiti i da je sve to kazalište. Moraju davati sliku traumatiziranih izbjeglica, jer ovi iz EASO (European asylum support office) su jeb**i moroni… Sve što oni znaju je ono što je napisano na njihovom papiru na kojem piše kako izgleda traumatizirana izbjeglica. Stoga obučavamo ljude da prezentiraju ove osobine. Oni (pogranični djelatnici) uzimaju u obzir ponašanje migranata, jesu li emocionalno pogođeni ili ne. Zato migranti moraju plakati, povraćati i tražiti stanku. […] S njima organiziramo igre uloga. […] Prvo, igramo njihovu ulogu i oni se moraju staviti u ulogu agenta, a zatim mijenjamo uloge. Kako ući u sobu, kako se predstaviti, kako sjediti, kako ustati i kako moliti. To je dobar način da pokažete svoju iskrenost. […] Ponekad [agenti] pitaju “koji su vam omiljeni praznici?” i neki migranti odgovaraju “Božić”. Objasnili smo im da ovo nije dovoljan odgovor. Moraju također navesti da je taj praznik 25. prosinca i da je to dan rođenja našega Gospodina.

Kako vidimo stvari su potpuno jasne. Cijeli cirkus oko migranata je organizirana zavjera u pravom smislu. Laganje pograničnim službama je kazneno djelo. Umjesto da su članovi ovih nevladinih organizacija u zatvoru, oni i dalje rade na terenu uz punu političku i mainstream medijsku potporu. Do kada će to trajati, nitko ne zna. Ostaje nam da čekamo. Vrijeme će pokazati što je prava istina.

LezbosMigranti
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
PDVNK bre
5 godine prije

I sta je rekla novo. Nista. Sve to zna ceo svet. Grci su i ovako debili koje ih vode veoma prepredni politicari. Sljam levicarski koji se he** izmedju sebe. naravno istoploni sex.

eu kolonija
5 godine prije

sve sami europljani iz amerike I kanade u ovoj ngo. zato je mađarska I postavila žicu, da jednostavno migranti nemogu doći do policajca a kako bi lagali. mudri viktor ih je nadmudrio. a ovim amerikancima I kanađanima preporučam da iznajme brod I migrante ukrcaju na brod I voze ih u njemačku ili još bolje u svoju ameriku I kanadu I neka tako dokažu da ne rade za cia

Moreno
5 godine prije

Društveni inženjering oviga tipa geberira enormni kaos, a režiseri ovoga i nemogu bit normalni ljudi nego psihopati.
Problem je puno veći nego šta se čini

Riddick
5 godine prije

Sto se tice ove dame Lauren Southern , njeno pravo ime je Lauren Simonsen i radi za Rebel Media , radi se o najnovijem projektu Cionista koji sa padom liberalnog poredka i dolaskom konzervativnijih struja i dalje zele da osiguraju podrsku za Izrael u svetu ,poruke koje sire su anti-muslimanske u skladu sa politikom Izraela u Palestini , kao i masovne migracije sa Bliskog Istoka koje su organizovane od strane NVO sektora pod kontrolom Cionista , cilj je stvoriti anti muslimansko raspolozenje da bi Izrael mogao sa sto manje otpora na Zapadu da jednoga dana srusi dzamiju Al Aksa i da na njenom mestu izgrade 3 Hram , to je njihova stara zelja …
https://youtu.be/B6mnwW4g1G4
Mnogi istaknuti glasnogovornici “desnice” ili “alternativni mediji” su druga strana istog novcica.
Samo gledajte koji medij krititikuje Izrael i Cionizam to je lakmus papir za objektivnost.

Ana
5 godine prije

O obmanama, emocionalnim ucjenama i prijevarama uvijek treba učiti od najboljih.

Ana
5 godine prije

Nego sto pokusavaju uspostaviti na granici Hrvatske scenarijima po kojima policajci 15 puta u deset dana premlate jednog te istog ilegalnog imigranta i oduzmu mu sve sto ima! Kad ima toliko, zasto si noje platio privatni avion? Sva ona galama protiv hrvatske policije, protiv Hrvatske (za BiH i Srbiju nitko i ne pita) i Powerpointi o ézlocinima policijskih djelatnika Hrvatske”- sve je to ista kampanja!

Iza_horizonta
5 godine prije

U naslovu bi trebalo da piše KRIMINAL. Kontrola štete se vrši preko izraza “skandal”, “kontroverza” i sl. Preko ovakvih izraza mediji pokrivaju svoje kriminalce i ljude navode da je neko dešavanje u ravni kao kad neka pjevaljka izbaci sise.

Kajzer Soze
5 godine prije

Ariel Ricker hmmmm da sam antisemita rekao bih da je ova židovka i da je ovo još jedna židovska zavjera protiv hrišćana ….. ček,ček pa ja i jesam antisemita !

Alex
5 godine prije

Samo me zanima da li bi gospodična Ariel Rickef savjetovala iste kako da se dočepaju Izraela ha ha

Rokokoko
5 godine prije

Invazija muslimanskih migranata je projekt judeomasonskih elita.Oni su mastermind tog zla koje se valja.

Rokokoko
5 godine prije

Inace,ovu bih Zidovku potjerao u Izrael prvim letom.

alan ford
5 godine prije

Riddick, ciohazari faktički kontroliraju sve strane. Sebastian Kurz koji je do 2016. još podržavao migraciju ( i bio član Sorosevog ECFR-a), preko noći je kofol postao desničar i protivnik migracije, jer je prijetila opasnost da desna stranka FPÖ na izborima 2017. postane najjača stranka. promjena politike Kurza donijela je pobjedu njegovoj narodnoj stranci OVP, i OVP je ušao u kolaciju sa FPO, i upadljivo je bilo da iz Brisla nitko nije dizao galamu zbog toga. Kurz je ljetos bio u posjeti Izraelu, gdje je oduševljeno dočekan, kao “prijatelj Izraela”, a nedavno je Kurz u Beču organizirao neki znastveno-politički skup; borba protiv antisemitizma i pazite ovo “borba protiv anticionizma”. dakle sada je i anticionizam zlo. i stavlja se u isti rang kao i antisemitizam. Netanjahu je lani na svojoj turenji po Europi pokušao pridobiti sve desničare, Orbanova vlada je jedina nezavisna vlada i nju cionisti ne kontroliraju , ali se i… Čitaj više »

Red Dog
5 godine prije

I morali ste staviti i Jude-zvedu?
Sad razumem zasto vas je izbacio Advance :/

Borut Koščić
5 godine prije

Refugees Welcome to israel

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI