Stotine djece seksualno zlostavljanih tijekom nekoliko desetljeća u skrbi Londonskog vijeća na ”teško razumljivoj” ljestvici

vijeće Lambeth-istraga o zlostavljanju djece
9 komentara

Neovisna istraga seksualnog zlostavljanja djece otkrila je da je više od 700 djece o koja su zbrinuta u londonskom Vijeću Lambeth zlostavljano nekoliko desetljeća u sklopu “igre toksične moći”.

U izvještaju od utorka istraga je tvrdila da su djeca koja su pod skrbništvom Vijeća Lambeth “bila izložena razinama okrutnosti i seksualnog zlostavljanja koje je teško shvatiti” u tri doma za njegu: Shirley Oaks, South Vale i Angell Road, “gdje je dopušteno da nasilje i seksualni napad cvjetaju.”

Od šezdesetih godina prošlog stoljeća vijeće Lambeth navodno je dobivalo pritužbe na seksualno zlostavljanje od 705 bivših štićenika domova za njegu, međutim Vijeće je disciplinski kaznilo samo jednog starijeg zaposlenika.

“Izvještaj otkriva da pravi razmjeri seksualnog zlostavljanja djece pod Lambethinom skrbi nikada neće biti poznati, ali će zasigurno biti znatno veći nego što je formalno zabilježeno”, objavila je istraga koja je također tvrdila da su crnačka djeca u skrbi doživjela rasizam i “nasilno postupanje”.

Nakon otkrića da se dijete koje je pronađeno mrtvo u Shirley Oaksu 1977. godine žalilo na seksualno zlostavljanje u domu za njegu, istraga sada poziva metropolitansku policiju da razmotri treba li pokrenuti kriminalističku istragu zbog okolnosti smrti.

Predsjednica istrage Alexis Jay, koja je 2014. vodila sličnu istragu seksualnog zlostavljanja djece u Rotherhamu, a koja je otkrila najmanje 1.400 žrtava i upletene članove vijeća, rekla je da su djeca u Lambethu “postala pijuni u toksičnoj igri moći” između “Vijeća i središnje vlade.”

“Postojala je opaka i regresivna kultura, za koju je niz vodećih izabranih članova uglavnom bio odgovoran, potpomognut i podržavan u nekim slučajevima od samoposluživanja visokih dužnosnika”, izjavila je Jay, dodajući da je ta kultura “pridonijela omogućavanju da djeca koja su bila u njihovoj brizi pretrpe najstrašnije seksualno zlostavljanje.”

Vijeće Lambeth službeno se ispričalo u utorak zbog neuspjeha u zaštiti ranjive djece, a čelnica vijeća Claire Holland nazvala je izvještaj “duboko šokantnim”.

“U ime vijeća želim ponoviti našu duboku i iskrenu ispriku svim žrtvama i preživjelima zlostavljanja i zanemarivanja dok su bili pod Lambethinom skrbi”, rekla je, prije nego što je nastavila kriviti “vijeće prošlosti”.

Holland je tvrdila da, iako vijeće prihvaća svoje “neoprostive propuste” i da je “iznevjerilo mnoge”, postoji “velika razlika između vijeća iz prošlosti i današnjeg vijećaLambeth”, koje je “drugačije, više usmjereno na djecu i pozitivno mjesto za mlade ljude.”

Vijeće je također promoviralo svoj pravni lijek koji omogućava žrtvama zlostavljanja prijavljivanje za novčanu naknadu i besplatno savjetovanje.

Lambethzlostavljanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zagten
2 godine prije

U svijetu godisnje nestane 10 miliona djece. Samo u Americi 800 tis godisnje. Najvise pred sotonisticki praznik Halloween. Djeca su zlostavljana, zrtvovana u satanistickim ritualima, koriste se za dobijanje droge Adrenochrome..Danasnja tzv civilizacija zrtvuje djecu na isti nacin kao paganski neznabozacki narodi koji su radili zrtvovanja na oltaru demonima Baalu, Molocku itd. Iz tog razloga Tvorac je naredio istrebljenje haananskih naroda koji su to navelike prakticirali
To je stvarno, to se radi. Postoje i ogromne manipulacije koje radi tzv Q pokret koji prodaje price o nekom spasavanju djece iz podzemnih tunela, sto je laz. Djecu ne spasava nitko.

RENEW
2 godine prije

Babilonska vlačuga bo padla. Pfizer in Moderna bosta poskrbela za padec naše zločinske civilizacije.

Throne
2 godine prije

Gledao sam dokumentarac o novinarki koja je istrazivala prije nekoliko godina ovakve slucajeve koristenja maloljetnika u Britaniji. Prvo maloljetnu djecu koja imaju problematicno pnasanje u skolama u Londonu, socijali djelatnicu salju u domove kojima vlada privatna tvrtka koja na toj djeci i smjestaju zaradjuju ogromne novce. No o djeci se ne berinu previse jedan dio djece u gradovima u kojem su domovi (cak i 200 km udaljeni od Londona) prepusteni su kadsu u gradu zakonu ulica (droga, prostitucija), a u domovima odrasle djevojke nudile su se nacelnicima grada, stranki tzv. opcina, kao i sefu policije. Neke od tih cura su izvrsile suicid, dok su neke iz tog slucaja vracene u familije (sto je najzanimljivije oni nisu upopce bili upoznati sa stanjem njihove djece u domovima), roditeljima je bio zabranjen kontakt s djecom, horrror. Te cure koje su prezivile i sada su kod svojih roditelja pokusavaju se vratiti u normalno stanje… Čitaj više »

Jadranka S
2 godine prije

Ovo je prestrasno za procitati sa dobokim bolom u dusi za djecu koja su neduzna stavljena u blizinu monstruma (prenjezna rijec) da dozive strasne nezamislive patnje kojima je unisten njihov njezan zivot i nigdje nikoga da zastiti njihove neduzne zivote.
Ma koja odsteta, ma sav novac svijeta je nista!!! Novcima se ne kupuje ono sto nije na prodaju, nicim nemogu unisteno ispraviti,nicim.
Ma nek mi netko samo kaze da je ovaj svijet normalan!

Max
2 godine prije

Masonsko pedofilska banda.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI