Sva pitanja o skandalu oko tunela Chabad nazivaju se “antisemitskima”

Skandal oko tunela Chabad
272 komentara

Iz nekog razloga, sva pitanja o nedavnom otkriću ilegalnih tunela ukopanih ispod globalnog sjedišta judaističke sekte Chabad-Lubavitch u Crown Heightsu u New Yorku su rasistička, prema korporativnim medijima.

Kopanje tipova tunela koji su otkriveni ne samo da je protuzakonito bez odgovarajućih dozvola, već je također otkriveno da sadrže jezive i uznemirujuće predmete poput zaprljanog možda krvavog madraca i dječje stolice. Sve ovo stvara više pitanja nego odgovora, a čini se da nikoga, uključujući i Policijsku upravu grada New Yorka (NYPD), nije briga za bilo što od toga.

Zapravo, sam čin postavljanja pitanja o otkriću naširoko se smatra “antisemitskim”, kao da bilo kakva istraga potencijalnog nedjela znači da osoba mrzi židovski narod ili tako nešto.

Slično kao i karta rase, antisemitska karta se igra svaki put kada židovski entitet, bilo da je to Chabad, židovska država Izrael, cionistički političar ili što već, dobije bilo kakvu vrstu nadzora zbog sumnjivog ponašanja. A skandal oko tunela nije iznimka.

Čemu zapravo služe Chabad tuneli?

Postoje razne vrste naslovnica koje lebde uokolo koje pokušavaju objasniti tajne tunele kao ništa više od ostatka “skupine studenata [koja] je odlučila uzeti širenje 770’s u svoje ruke”, kaže jedan naslov iz The Jerusalem Post.

Pokušavajući objasniti tunele, Post nije rekao gotovo ništa o tome zašto su uopće iskopani. U članku se samo objašnjava da su građene bez odobrenja i dozvola, što svijet već zna da je istina.

Drugi članak iz The Guardiana (Ujedinjeno Kraljevstvo) tvrdi da je “skupina studenata ješive protiv establišmenta iz izraelskog grada Tzfat” odgovorna za kopanje tunela nakon što su “preuzeli kontrolu nad sinagogom Chabad-Lubavitch u Brooklynu i počeli kopati. ”

Baš kao i članak Posta, članak The Guardiana izbjegao je objasniti zašto su tuneli uopće tu. Umjesto toga, govori o povijesti ustanove i njezinim unutarnjim sukobima tijekom godina dok na neki način tvrdi da je proširena kako bi se smanjila prenapučenost.

“Tuneli su zapravo besmislica”, napisala je Chananya Groner, tvrdeći da je tijekom posebnih židovskih praznika kao što je Rosh Hashanah, “svetište toliko puno da je kratka šetnja do vrata za odmor u kupaonici 20-minutna avantura koja zahtijeva penjati se preko stolova i klupa, provlačiti se kroz tijesno zbijeno mnoštvo i moliti se da vam pritom ne otpadnu gumbi na jakni.”

Oba članka puna su sadržaja koji zaobilaze pričanje “prave priče” iza tunela, i umjesto toga odvraćaju od istine o tome da su tuneli vrlo sumnjivi na temelju onoga što je otkriveno u njima i zato što vode do vanjskih područja za bijeg poput drenažnih vrata ispod:

“Ono što je ‘bez pameti’ je da je Chabad potpuno iznad zakona”, napisao je Chris Menahan za Information Liberation o skandalu.

Komentator je dodao da “kada imamo posla s Chabadom, imamo posla s ljudima koji obožavaju antikrista, lažnog “mesiju”.

Drugi je podijelio video ispod, koji prikazuje sagu o tunelima i Sotoninu sinagogu kao “mnogo gore nego što svi mislite:”

AntisemitizamChabadtuneli
Pretplatiti se
Obavijesti o
272 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Starlight
3 mjeseci prije

Prema Jevrejskom insajderu Eduardu Hodosu (Jevrejski sindrom 3) Habad je judeo-nacistička sekta, izgrađena na klanovskom principu, na čijem čelu stoji „kum“ — Lubavič reb. Sekta je nastala u 17. veku na granici tri slovenska naroda — Rusije, Belorusije i Ukrajine — u selu Lubaviči (u to vreme deo Ukrajine, sada deo Smolenske oblasti, Rusija). Habad je jedini pokret u judaizmu sa obaveznim firer-vođom na čelu — Lubavičkim Rebeom. Tokom 200 godina – sedam generacija – ova titula se nasledno prenosila sa jedne generacije na drugu. Sekta je nastala, kako tvrde njeni ideolozi, kao odgovor na progone Bogdana Hmeljnickog , koji su [navodno] bili praćeni smrću hiljada Jevreja. Pravoslavno hrišćanstvo — duhovna osnova Hmeljnickog — Habad smatra zakletim neprijateljem, koji zaslužuje odgovarajući tretman . [Hmeljnicki je bio ukrajinski vojskovođa koji je izbacio Jevreje i Poljake iz Ukrajine u 17. veku i ponovo ujedinio Ukrajinu sa Rusijom. Početkom 1930-ih Josif Staljin ,… Čitaj više »

Starlight
3 mjeseci prije

Intervju sa Eduardom Hodosom: P: Barone, u koju svrhu otkrivate u svojim knjigama intrigu Habada, ipak ste Jevrejin?  O: Habad je zatvoren, hermetička kabalistička religiozna organizacija sa kojom nemam nikakve veze. Odakle ja onda znam za to? Još 1991 godine u Njujorku sam, na poziv vođe ove organizacije Lubavičer Rebe, bio na obuci. Međutim, to ne znači da sam bio član Habada. Po mom shvatanju, Jevrejin i Habad su nekompatibilni pojmovi. Npr. u Ukrajini ima 100 hiljada Jevreja, ali samo 3% među njima su oni koji ispovedaju judaizam. Smatram sebe jevrejskim antinacistom, koji je više od 10 godina u ratu sa nacističkom ideologijom među Jevrejima, čije je oličenje Habad. Habad me podseća na Černobil-smrtonosno zračenje, koje niko ne vidi, ali pati od njega. A smrtonosnu dozu može da identifikuje samo onaj ko ima dozimetar u rukama. Dakle, ja sam taj dozimetar u borbi protiv Habada. P: Imate li dokaze da… Čitaj više »

Schwarze Hunderte
3 mjeseci prije

Pa … Otimanje žena i djece za seksualne devijantnosti je njima u tradiciji ! Uvijek su to činili !!! S toga su ih i zatvarali u Ghetto te oduzimali – lihvu ⚠️ ! Bez zelenašenja , silovanja i djecojeba – oni sami odlaze – u zone gdje mogu prodati doktrinu izabiranosti i mudrosti …Dok se lokalci ne uvjere — u realnost 🤷 ——>>>> youtube.com/watch?v=ZperpwdVDbw&pp=ygUJSnVkIFN1c3Mg 😈

3 mjeseci prije

E, da – slika govori više od hiljadu reči. A tek video… Jeste li videli onaj deo gde vešaju lutku veličine deteta? Jeste li videli njihovo maloumno ponašanje koje je prevazišlo normalno dete od 5 godina? Da li zaista mislite da takvi vladaju planetom??? Nema nikakve dileme da se radi o teško poremećenim ljudima koji su “dresirani” od detinjstva bez obzira da li vrše monstruozne rituale koji im se pripisuju ili ne. Kad ih vidite takve ne treba vam posebna inteligencija da shvatite da su korisni !d!0ti u osnovnom značenju tog termina! Ali… onda dolazimo do činjenice da su zaštićeni “kao beli medved” što znači da imaju jak uticaj! Razmislite sami odakle im uticaj… i zašto, ja sam to pisao mnogo puta i ovaj video sve to jasno potvrđuje. p.s. Jedino nisam u pravu ako ovim svetom vlada nekakva mračna, nadprirodna sila – što ne mogu apsolutno da tvrdim jer… Čitaj više »

Željko
3 mjeseci prije

Pitam se kako jedan narod, čast iznimkama, cca. 20 milijuna može “je.av.ti u mozak” cijeli planet Zemlja?!

tihobl
3 mjeseci prije

Zaboga kakve su to teorije zavjere?
I te tunele je iskopao hamas. Zna se ko kopa tunele – hamas i hezbolah.

Koja
3 mjeseci prije

Mnogi misle da im je ovo “promaklo”, kao nisu smeli dozvoliti da ovo dođe do medija! Da li je baš tako.. imamo primer korone, u oči su nam rekli da je pelc eksperimentalan i dali su “preporuke” da se svaki čovek ubode! Jasno i glasno su sve rekli, ništa nisu krili i narod je pored svega toga izrečenog ipak, zasukanog rukava stajao u koloni, po kiši, suncu, vetru! Ovi tuneli, ovaj snimak dakle samo pokazuje koliko su moćni, pokažu nam to bez da trepnu, krvav madrac, neke lutke i mi im ne možemo ništa! Kakvu dakle poruku šalju gojimima, misli li neko da će prost narod sada napokon pophizdeti, uzeti stvar u svoje ruke ili će se pak još više učauriti u svoju već postojeću ćauru?

alexosijek
3 mjeseci prije

Ja ću ovaj moj upis temeljiti isključivo na mom gledanju stvari, dakle neću koristiti neke teške dokaze (kojih ima danas i previše, no govor mržnje i dezinformacije, zar ne?)….Dakle, radi se o ovome: šefovi i operativa sinagoge sotone su zajebali stvar, bili su oholi, sve im ide na ruke stotinama godina i nisu očekivali kako njihovi gnjusni zločini, ubojstva, psy-opsi, lihvarenje i laž o novcu ikada može osvanuti negdje javno. Previdjeli su internet. Iako ga kontroliraju danas kroz tražilice i društvene mreže, internetska komunikacija nadilazi sredstva njihove kontrole. I to je neminovno. Njih ima u svim baš porama društva, osobito u strukturama vlasti i trude se kontrolirati narativ. No, ne ide. Ova priča o zlu sinagoge sotone izlazi na vidjelo sve više i više svakim danom. I jako me podsjeća na priču o covidu i cjepivima – samo onda su problem bili antivakseri. Danas je fokus opet na nekom antisemitizmu… Čitaj više »

Oki
3 mjeseci prije

Koji psihopate !!!!!!

3 mjeseci prije

Prije dva – tri mjeseca sam napisao ovakav komentar: ” Ugledaš židova kako odlazi u šumu sa upaljačem i kantom benzina. Prokažeš ga da ima namjeru zapaliti šumu a on se okrene upirući prstom u tebe govoreći – antisemit , antisemit”!
Tada sam dobio negativne komentare a takvi još nisu shvatili tko su židovi , da se ne izražavam pogrdno!

iiiistina
3 mjeseci prije

Pozdrav svima koliko će prisutnih da Vas ima ! Sva pitanja o skandalu…………???………………široko je to polje. Iz sagledavanja šire slike stanja na ovom prekrasnom planetu vratimo se i malo do vremena kad je ovaj planet bio teraformiran i stižu prvi genetičari-zovite ih kako god si je ko zauzeo mišljenje i jasno je valjda svima da takav pothvat će biti uočen i od ostalih koji su stasali za stvaranje novog svijeta. Ovaj post je taknuo u dio organiziranoga zla koje vuče korijen iz spomenutog vremena zasijavanja života na ovom planetu di danas imamo dokaze različitosti o tome jer smo stigli do zagledavanja u ljudski DNK koji svjedoči znalcu o ugrađivanim dijelovima i prisutnoj različitosti rasa ljudi s različitim nabojem inteligentnosti.Današnji svijet je suočen upravo sa jednom instalacijom nedobronamjerne grupacije za koju ima starih zapisa koje ste valjda malo i pogledavali zahvaljujuči ovim škatulama na struju koje nisu slučajno instalirane i dostupne i… Čitaj više »

Biti-ili-ne-biti
3 mjeseci prije

Globalistički UN i njegove agencije su besramno provukli ekstremne prijedloge neposredno prije Božića.
Sada, samo tri tjedna u 2024. godini, oni već počinju gurati to ludilo:


  • UN-ovo izvješće ima za cilj kontrolirati globalni govor, potencijalno cenzurirajući vaša mišljenja i misli kad god su u suprotnosti s globalističkom “woke” ideologijom.
  • Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) želi redefinirati prirodu i biologiju “trans smjernicama” koje mogu nepovratno štetiti dječjem obrazovanju, ugroziti radna mjesta, javni život i obiteljske vrijednosti.
  • Osim toga, Pandemijski sporazum se gura kako bi potkopao zdravstvene slobode i nacionalni suverenitet stavljajući odluke o zdravlju u ruke globalističkih organizacija, a ne izabranih predstavnika.
  • Povrh svega, prošlotjedni Svjetski ekonomski forum u Davosu poslužio je kao okupljanje vodećih “woke” i globalističkih političara i poslovnjaka, iznimno odlučnih u širenju svojih spletki za oduzimanje slobode na globalnoj razini.
Josip
3 mjeseci prije

Zar i dalje antisemitska farsa nako sto se Izrael pokazao najvecim fasistom u cijeloj povijesti svijeta? Da je tako Hitler radio ne bi ih bilo.

Гавран
3 mjeseci prije

Jevreji su nedržavotvorni narod.
.
Posle 2000 godina rasejanja usavršili su antiljudsku religiju i mafijaško-bankarske veštine.
U svakoj zdravoj sredini se ponašaju kao paraziti. Nagrizaju je i pretvaraju u prašinu.
Kraj Amerike je došao kada su paraziti u potpunosti preuzeli vlast.
Propao je i nasilnički i potpuno veštački pokušaj pravljenja Jevrejske države na bliskom istoku. Države fanatika bez ljudske i državničke mudrosti.

iiiistina
3 mjeseci prije

Neosporno je da na ovom portalu osvanu vrlo upućeni i ostave komentiranje-postova je puno kao i komentara jer je ovo način da si međusobno rastjeramo maglu na svijesti. kopirati ću mali zagriz u doista tešku istinu zlostavljanja čovječanstva a svima želim da se izjasne u svojim promišljanjima ne vređajući nikoga jer je vidljivo da mnogi ovdje osjete da su pred nama zahtijevna vremena jer ovo zlo neće mirnim putem otići a tako su i najavili jer misle da imaju dovoljno jaku silu na svojoj strani zaboravljajući da ovaj planet postoji voljom Jedinog vladara svih postojanja………pa dio teksta iz mnogih brujanja koja lete internetom; ……Na tapiseriji povijesti, krvne loze Aškenazi-Kazara iluminata često su zauzimale središnje mjesto, a njihova su imena sinonim za moć i zavjeru. Međutim, obitelji rimske papinske krvne loze, Crno plemstvo, djelovale su u sjeni, vršeći svoj utjecaj na tijek događaja sa suptilnošću koja nije ništa manje nego izvanredna.… Čitaj više »

Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Zna li netko kako prosljediti video u kojem maloumnik tuce lutku djeteta?

Steve
3 mjeseci prije

Koliko rovokopača, zemlja će nam uskoro postati termitnjak…

Max
3 mjeseci prije

Ne bih se čudio da nađu još i kosture.

vrlodrag
3 mjeseci prije

Smrdi na pedofiliju i zlostavljanje. Šabateanci su opasni ko kuga i zbog toga su protjerivani odasvud. Slobodno ispovijedanje vjere ne podrazumjeva otimanje krštene djece i potom u sotonskim ritualima prinošenje ljudske žrtve.

Smrtna kazna je opravdana ali u New York se ništa neće dogoditi njima jer je to njihov glavni grad. oni tamo vedre i oblaće a goje su im stoka. Tako kaže talmud,

Lud je to narod.

Necjepljeni Kokot
3 mjeseci prije

Gle štakora kako se izvlači iz kanalizacije , a istrebljivača nigdje !

Osam Šezdeset
3 mjeseci prije

U Zagrebu u Praškoj 7 gradit će se nova sinagoga na 10 etaža. Imat će i muzej koji će biti otvoren za sve posjetitelje, a ostali dijelovi koristit će se u komercijalne svrhe. Na jednom od katova bit će i dječji vrtić, prenosi Jutarnji list danas. U zemlji će biti ukopane 3 etaže s garažama.
P.S.
Pitaju plavušu što više voli, jutarnji ili večernji? 24 sata, kaže ona.

Mrčikola
3 mjeseci prije

Prckaju nas nježno…što bi rekli; “programiraju” nam podsvijest…kad pravi ribar ide “pod sviću” i naiđe na žensku i mušku sipu, “riješit” će obje jer zna kako se to radi…zato se ovakve “vijesti” propuštaju kroz uši…jer ćemo, u protivnom, nayebat ko’…sipe.😁

Kornel
3 mjeseci prije

Magija iz Newyorških tunela nezaustavljivo izvire i opsjeda globalni propagandni prostor 🙃🙃🙃

Darko
3 mjeseci prije

Prokleta gamad židovska pokvarena..

Ante
3 mjeseci prije

U tunelima je nađeno hrpe madraca. Čemu su služili ti madraci? Da idem pretpostavljati?

Jadranka S.
3 mjeseci prije

Žrtvovanje ljudi stoljećima se izvodilo otvoreno, a kada je to masama postalo neprihvatljivo nastavilo se, do dana današnjeg u tajnosti. Svi su čuli drevnu globalnu temu o žrtvovanju ljudi pri kojem su bogovima bile žrtvovane “mlade djevice”. Ti “bogovi” su arkoni, Gmazovi, Sivi i demonski entiteti u raznim svojim oblicima. “Mlade djevice” su šifra za djecu. Rituali omogućuju da energetski oblici straha koje odašilju žrtve apsorbiraju arkonska očitovanja u svojem pojasu frekvencije. To je ono što doista znači izraz “žrtvovanje bogovima”. Starozavjetni “bog” je zahtjevao žrtve, a zuluški povjesničar i šaman Credo Mutwa je rekao da legende opisuju kako su žrtvovanje ljudi i kanibalizam – kani – baal – izam – počeli tek s pojavom gmazovskih Chituara koji su to zahtjevali. Arkonski opsjednuti sotonisti iz elitnih krvnih loza piju žrtvinu krv, što im daje energetsku okrepu a također i kemikaliju bogatu adrenalinom koji pri žrtvovanju ulazi u krvotok u golemim… Čitaj više »

Srbin
3 mjeseci prije

Jevreji su govna najveca.

vrlodrag
3 mjeseci prije

Normalnom čovjeku se želudac okrene kad pomisli na ono što su radili tamo. sama pomisao na to je odvratna i grozna. Kako mogu živjeti i podizati vlastitu djecu a to raditi neznam.
Znam samo da ih nitko neće kazniti i da će pokušati prikriti ovo nedjelo.

Gotovo sam siguran da zlostavljaju i svoju djecu da ih siluju i vrag ih znao što još.

Upravo tako
3 mjeseci prije

Jo.o im p.s ma.er he.rejsku.

Yahoo
3 mjeseci prije

@ Observatus
Međutim, kad su u pitanju oponiranja u Rusiji, ljude proguta noć.
Zar ti mislis da za vrijeme SSSR nije toga bilo na zapadu?
Juzna Koreja, Cile, Argentina…i jos jedno 100-tinak drzva. Jer u onio vrijeme je bilo ako nisi komunisticka zemlja onda si zapad.
Tako je bilo onda.

Roccos
3 mjeseci prije

Ovaj zadnji video mi je više djelovao kao trailer nekog novog holivudskog filma po romanu Stephena Kinga.Gadno i uznemirujuće.

Lucija, prva
3 mjeseci prije

Potpuno zakrčena rasprava svim i svačim.
Slučajno? 😏

Da vidimo: Tko je otkrio tunele/ ulaz u tunele?
Tko je ušao u njih?
TKO JE IZDAO NAREDBU ZA CEMENTIRANJE?

Kako je moguće da nitko nije ništa čuo?
Vibracije, bez obzira na buku prometa?
Tu priču da je nekih 6 studenata nešto gradilo… moguće, ali malo vjerojatno.

Radovi su u nadležnosti grada.
Ovdje je trebalo doći nekoliko institucija gradske vlasti.

I postojati nekoliko tužbi na gradskoj razini.
A postoje osnove da se ovdje uključi i vlast države i federalna vlast.
Po osnovu vlasništva zemlje (dubina), po osnovi što se radi o objektu javne namjene.
E, lijepo. Pošto se još ništa nije dogodilo, zna o koja je ura.

Ne li vam jasno o kojim razinama sve govorim?

Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Lijepo je Bog htio sve da ih unisti kad su kukali Mojisiju al ne, moro je Mosije da moljaka da ih se spasi…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI