Teksaška državna policija nasilno je napala snimatelja Fox Newsa u sklopu napora da se suzbiju studentski prosvjedi i zaštiti izraelski genocid u Gazi

Propalestinski protest u SAD
12 komentara

Fašizam je živ i zdrav u Teksasu dok državna policija proganja studente i napada medije u odanosti svojim cionističkim gospodarima.

Po nalogu guvernera Grega Abbotta, moderna Lone Star State ekvivalent Stasija upala je u kampus Teksaškog sveučilišta u Austinu u pokušaju da ušutka studente i članove fakulteta koji se protive izraelskom genocidu u Gazi.

Mnogi predstavnici medija bivaju uhvaćeni u unakrsnoj vatri, uključujući reportera i snimatelja Fox Newsa kojeg možete vidjeti u videu u nastavku kako ga teksaška državna policija vuče i napadaju u nasilnom napadu.

Cionisti mrze slobodu govora

Usprkos svim svojim pričama o podršci Ustavu, desničarski cionisti poput Abbotta sigurno mrze Prvi amandman, barem kad god ga netko primjenjuje i prkoseći svojim osobnim uvjerenjima.

Usput, to je uobičajeno među cionistima i lijevim i desnim. Mrze kad se ljudima dopušta reći stvari koje ih uzrujavaju, pa smišljaju svakakve isprike zašto se prava njihove opozicije na slobodu govora više ne primjenjuju.

Govorenje protiv genocida obuhvaćeno je Ustavom, ali američki cionistički infiltratori se ne slažu s tim. A budući da na raspolaganju imaju policiju i vojsku, Amerikanci koji odbijaju vući cionističku liniju sve će se više naći na nišanu fašizma.

To se događa u New Yorku od strane lijevih cionista, kao i u Teksasu od strane desnih cionista. Jedna od tajni cionizma je da igraju na obje strane, što Amerikanci sada kušaju zahvaljujući manijakalnim akcijama Izraela u Gazi nakon 7. listopada.

“Ovo je policijska brutalnost”, napisao je netko na X-u o sadržaju gornjeg videa. “Oni ovo rade za Izrael.”

“Uhitili su tog tipa samo zato što je držao kameru”, napisao je drugi o čistoj ludosti bespotrebnog nasilja koje su provodili samo-pokorni-poput-njihovim-naredbama nacisti Texas State Troopers.

U slučaju da ste zaboravili zašto ljudi uopće prosvjeduju, pogledajte donji video koji prikazuje majku koja drži svoju ozlijeđenu djecu nakon izraelskog bombardiranja u blizini obiteljske kuće u Rafahu.

Za desničarske kršćane koji podržavaju Izrael i koji još uvijek ovo čitaju, obratite pozornost na nevine živote stvorene na Božju sliku i zapitajte se: jesu li židovska nadmoć i nasilje koje iz nje proizlazi doista usklađeni s učenjima Isusa Krista kojeg je tvrdiš da služiš?

“Šalju li ih na granicu? Ne. Krši li se Prvi amandman? Da”, napisao je drugi na Twitteru o fašističkoj tiraniji koju je u Teksasu pustio Abbott.

Drugi je razotkrio čisto licemjerje Abbotta koji se ne tako davno na X-u hvalio kako je “potpisao zakon koji štiti slobodu govora na sveučilišnim kampusima”. Istina je, naravno, da je Abbott potpisao zakon o “slobodi govora” isključivo za onu vrstu govora koju voli.

Drugi je napisao da je dvostranački sustav koji dominira u SAD-u “samo dvosmjerno ogledalo”.

“Nitko od ovih ‘javnih službenika’ više ne služi Amerikancima”, dodala je ova osoba. “AIPAC mora otići.”

gazaIZRAELPalestinaPrvi amandmanSADTeksas
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Herc
12 dana prije

U Austin je D gradonačelnik koji je zakuvao priglupe studente , garavu garež i arape radi reizbora organizujući napad na policiju ,nered i šatordžije Ej pa nije ti ovo BLM Greg Abot je odličan R guverner i puna podrška što mlati bagru a garavi ako hoće što čekaju, potrpat na brodove ,sjekire i toljage u ruke pa juriš na izraelskuvojsku.

tatamata
12 dana prije

potpuno u skladu ono sto im pise sa strane auta ,,,, to serve and protect . Bitno je da se nasi sendvicari loze na made in usra

vrlodrag
12 dana prije

Mora da su i ova djeca u bolnici hamas. Pripadnik hamasa dijete staro 5 godina. Sve uredno sve po talmudu.
Što se tiče ove razvaline sjevernoameričje judeje nemaju se čemu nadati ovi prosvjednici osim da će i oni biti proglašeni za hamas a onda im se i zna.

Dobro je netko napisao da su židovi sekta koja nevjeruje u Boga ali umišlja da je od Boga izabrana.

Bruno
12 dana prije

To nije fašizam, to se zove demokracija. Naše vrijednosti i naš stil života. Svi imaju pravo govora, ali samo ako se narativ slaže s Mekom kitom.

da_se_zna_istina
11 dana prije

Znači kad muž tuče ženu on je fašist.
Kad je obrnuto onda je ona fašistica.
Kad god netko nekog tuče onda je on fašist.
Pobjednik u boksačkom meču zove se fašist.
Zašto nam nisu onda tako jednostavno objasnili što je fašizam, a ne da proučavamo simboliku rimskog faša i slično?

Max
11 dana prije

Eh na što je spala zemlja slobode.

crodaemonx
11 dana prije

Vjerojatno je odbio izravnu naredbu da se odmakne par metara.

goran
11 dana prije

pa šta se čudite pa amerika je rasistička država oduvijek bila pa pogledajte koliko godina ugnjetavalju crnce a koliko desetljeća ugnjetavaju prave amerikance tj indijance.

Tonto
11 dana prije

“Vidimo iz iskustva, da je mržnja prema narodima za Židova načelo održanja.“
Baruch de Spinoza, Židovski filozof
  
“Židovski ce narod sam predstavljati svojega mesiju. Židovi će svoju vlast protegnuti nad cijelim svijetom onda, kada im uspije pročistiti sve ljudske rase, kada odstrane granice i monarhije, kada ostvare svjetsku republiku.“
Židov Baruch Levi, prijatelj Karla Marxa

“Predstoji pobjeda Židovstva nad svim narodima svijeta“.
Arthur Trebisch, Židovski pisac
 
 
“Hazarski ce narod sam predstavljati svojega mesiju. Hazari će svoju vlast protegnuti nad cijelim svijetom onda, kada im uspije pročistiti sve ljudske rase, kada odstrane granice i monarhije, kada ostvare svjetsku republiku.“
Hazar Baruch Levi, prijatelj Karla Marxa

Tito
10 dana prije

Gori su od fašista,poslije 45′ su ionako s njima šurovali i petljali u tajnosti

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI