Trudeauov događaj u Ontariju otkazan nakon prosvjeda

Justin Trudeau
15 komentara

44. nacionalni izbori u Kanadi raspisani su nakon što je generalna guvernerka Mary Simon prihvatila Trudeauov zahtjev ranije ovog mjeseca za raspuštanje Parlamenta, a očekuje se da će se održati 20. rujna.

Kanadski premijer Justin Trudeau otkazao je u petak predizborni skup u Boltonu u Ontariju nakon što se na mjestu događaja okupilo mnoštvo bijesnih prosvjednika koji su počeli vikati opscenosti prije nego što je političar imao priliku govoriti, prenosi BBC.

Nakon dvosatnog kašnjenja, događaj je otkazan dok su Trudeauov autobus za kampanju morali otpratiti policajci.

Prema medijskim izvještajima, Trudeauovi nedavni napori u traženju uoči predstojećih izvanrednih općih izbora, koji bi se trebali održati 20. rujna, “progonjeni su prosvjedima protiv cjepiva protiv Covid-19 i vladinim ograničenjima”, kako su očito postali mandati za cjepiva ključno pitanje u općoj izbornoj kampanji.”

Također u petak, Trudeauov posjet pekari u Nobletonu navodno je poremetila “gomila”, a neki od prisutnih mahali su natpisima “Trudeau izdaja”, dok su u srijedu premijera dočekali “prosvjednici protiv cjepiva”, od kojih su neki “vikali da će odbiti ubod protiv”, tijekom njegova posjeta Britanskoj Kolumbiji.

Trudeau je sam ustvrdio da prosvjedi samo odražavaju utjecaj pandemije na ljude.

“Svi smo imali tešku godinu. Ti ljudi koji su protestirali, imali su i tešku godinu, a ja znam i čujem bijes, frustraciju, možda i strah”, rekao je, a prenosi BBC.

U Kanadi se održavaju 44. nacionalni izbori jer je generalna guvernerka Mary Simon prihvatila Trudeauov zahtjev ranije ovog mjeseca za raspuštanje Parlamenta, a glasovanje je zakazano za 20. rujna.

justin trudeaukanada
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Abe 04
2 godine prije

Koji je ovo klaun, lutak na koncu. Ovakve bi stavili posvuda za ‘lidere’. Gradonačelnik metropole je otprilike to, ali i on je medukorak, hrvatski džastin ima tek doći.

throne
2 godine prije

Tako treba nase usutkati, prije nego sto provale veliku kolicinu govana.

Uber Alles
2 godine prije

A šta reči Trudeauo je dajguz (dvocjevka) koju su postavili hazari.

baba štanga
2 godine prije

sjeme ti se zatrlo dabogda, nakazo iz pakla

Badzo
2 godine prije

A taj lik je otprije dva mjeseca na televiziji izjavio: “a vi što mislite da se ne ćete cijepiti, mislite ponovo”. Ovaj kubanski isprdak vjerno provodi agendu ali narodu još nije dogorilo do prstiju!!!
Cijepi si mamu.

Melita
2 godine prije

“Lijepi dečko” će pobijediti na izborima, unatoč tome što ga Kanađani ne mogu vidjeti nacrtanog. Naime, u Kanadi koriste Dominion mašine i ostalu izbornu “galateriju” koja jamči sigurni pobjedu, U protivnom izbori ne bi bili niti zakazani. Ipak, otpor korona mjerama raste pa je poprimio i organizirani oblik. Ujedinjeno nepoštivanje (united non-compliance) je doktrina koju je osmislio aktivist Chris Sky.. Cilj je nepoštivanje mjera koje vlada nameće: zaključavanja, maski i covid putovnica. Možda baš Kanada bude prva država koja će zbaciti korona tehnokrate s vlasti.

wipernpbiwenrgwneprg
2 godine prije

Ništa bez linča komplet establišmenta koji radi za stvora, naglašavam komplet……………………

Max
2 godine prije

Trudeau isti Hitler

The Beatles
2 godine prije

Računi polako dolaze na naplatu

Sven
2 godine prije

Ovaj lik bi bio isti komandant mark vođa vukova sa ontarija da stavi onu njegovu kapu 😁

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI