U Australiji vojska počela odvoditi ljude kamionima u logore

karantenski kamp Howard Springs
406 komentara

U Redakciji Logičnog malo je toga što nas može iznenaditi, jer mi dobro znamo kuda ovo ludilo vodi i što nam se sprema. Ipak, ponekad čak i mi ostanemo iznenađeni brzinom kojom se stvari odvijaju, i koliko očito se ostvaruju teorije zavjera o kojima smo pisali. Pogledajte ovu vijest i svakako poslušajte izjave Australskih političara:

Australska vojska počela je prisilno premještati stanovnike sjevernih teritorija u karantenski kamp Howard Springs koji se nalazi u Darwinu, nakon što je identificirano devet novih slučajeva Covid-19 u zajednici Binjari. Taj potez uslijedio je nakon što su u subotu navečer uvedena stroga blokada u zajednicama Binjari i obližnjeg Rockholea.

Karantenski objekt Howard Springs ima kapacitet za 2000 dolazaka iz inozemstva i oko 1000 domaćih putnika.

“Stanovnici Binjarija i Rockholea više nemaju pet razloga da napuste svoje domove“, rekao je glavni ministar Sjevernog teritorija, Michael Gunner, misleći na pet dopuštenih razloga u zemlji za izlazak iz karantene (kupovina hrane i zaliha, vježbanje do dva sata, njegu ili njegu drugih, rad ili obrazovanje ako se to ne može obaviti od kuće, te cijepljenje).

“Mogu otići samo na liječničku pomoć, u hitnim slučajevima ili prema zakonu.”

“Veoma je vjerojatno da će više stanovnika danas biti prebačeno u Howard Springs, bilo kao pozitivni slučajevi ili bliski kontakti”, nastavio je, dodajući “Već smo identificirali 38 bliskih kontakata iz Binjarija, ali će se taj broj povećati. Tih 38 se prebacuje sada.”

“Sinoć sam kontaktirao premijera. Zahvalni smo na potpori oko 20 pripadnika Australske vojske, kao i vojnih kamiona da pomognu u prijenosu pozitivnih slučajeva i bliskih kontakata – i da podržimo zajednice.

Danas radimo procjenu koja bi nam dodatna sredstva mogla trebati od FED-a, a premijer je spreman dodatno pomoći – zahvaljujem mu na tome.”

“Svjesni smo činjenice da to može imati određene utjecaje na mentalno zdravlje ljudi, kao i na njihovu opću dobrobit”, rekao je policijski komesar Jamie Chalkner za NT News.

Treba napomenuti da su Sjeverni Teritoriji dom velikog postotka autohtonih Australaca. Kako bilježi Steve Milne iz Epoch Timesa:

Prema Australskom institutu za zdravlje i dobrobit, u 2018-19, gotovo svaki peti domorodački Australac živio je u prenapučenim stanovima (18 posto), u usporedbi s 5 posto neautohtonih Australaca. Iako se taj postotak smanjio sa 27 posto u 2004., to je i dalje značilo da je oko 145.340 autohtonih Australaca živjelo u prenapučenim stanovima u 2018.-19.

Osim toga, što je neko područje udaljenije, veći je udio autohtonih Australaca koji žive u prenapučenim stanovima (26 posto u udaljenim područjima i 51 posto u “vrlo udaljenim” područjima), u usporedbi s 8 i 22 posto u neudaljenim područjima.

Prije pet dana, NT senator Malarndirri McCarthy rekao je za ABC da je prekomjerna gužva u autohtonim zajednicama “masovni problem”, ukazujući na drugu grupu novih infekcija u regiji – koja je uključivala devet članova McCarthyjeve izravne obitelji, uključujući njezinu sestru koja je doletjela iz Katherine u Robinson River dok je nesvjesno donijela COVID-19 sa sobom, prema izvješću.

“Kada bismo sada mogli tamo napraviti stambeni prostor, to bih odmah uputila saveznoj vladi i vladi NT da rade na tome, ali očito su nam potrebni resursi za to”, rekla je.

Od devet novih slučajeva u Binjari, četiri su žene i pet muškaraca, uključujući 78-godišnju ženu koja je prevezena u bolnicu Darwin. U nedjelju nije bilo prijavljenih novih slučajeva COVID-19, no ministar Gunner je rekao da je zabrinut zbog ‘miješanja između kućanstava’ u Binjari i Rockholeu, čija je populacija oko 220 odnosno 130.

Gunner je u nedjelju rekao: “Da, ovo su jake mjere, ali prijetnja virusa životima je ekstremna.”

IZVOR: zerohedge.com

australijacjepivoCovidLogorivakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
406 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ljeto64
2 godine prije

Svaki komentar je suvišan . Mogu samo reći da je krenulo Biblijsko odvajanje kukolja od žita , borba između Boga i Sotone, borba između dobra i zla.Tko to sad ne vidi neće nikada ni vidjeti.

2 godine prije

“Da, ovo su jake mjere, ali prijetnja virusa životima je ekstremna.”
?!?

Da li on zna nešto što mi ne znamo?

NeBudiOvca
2 godine prije

Da li kad stignu idu odmah u hale za dezinfekciju, ili taj dio kreće tek iza nove godine?

2 godine prije

Sada ni streljenje necijepljenih više nije daleko, jer predstavljaju opasnost. Konc logori su samo prijelazno razdoblje. I sve za dobro zajednice. Prihopati nemaju granica, a cijepljeni??? Evo im budućnosti (samo jedna od…):
https://odysee.com/@Eratosten:f/qa:d5

preseren3
2 godine prije

Sve je ovo provjera kritične mase gloopih ljudi… Koliko se može njih izmanipulirati.
Pitajte se, da li bi ikad Hitler uspio sprovocirati drugi svjetski rat, da nije bilo u Njemačkoj toliko gloopih?
Nije cijepljenje zaštita u korist zdravlja… Cijepljenje je svaranje večine, koje če ušutkati pametne….

A neg.
2 godine prije

There are two ways to control a smallpox epidemic – vaccine and isolation. Yugoslavia’s Communist leader, Josip Tito, used both. He instituted a nation-wide quarantine, and immunized the entire country of 20 million people using vaccine supplied by the World Health Organization.

hope
2 godine prije

evo bez teksta sam.ne mogu da vjerujem da se ovo dogadja.sto se to dogadja sa ljudima?meni definitivno sad vise nista nije jasno.

Siniša
2 godine prije

Kaže Dejan Lučić da je odustao od kinezke vakcine jer je saznao da je jedna za Kineze a druga za ostalu stoku.
Želim reći…kako je moguće da se u jednoj jednopartijskoj i komunističkoj Kini a samim time nedemokratskoj po zapadnim mjerilima a koja je i začetnica Korone živi recimo normalno a u demokratskim zapadnim zemljama provodi nacifašistički sistem.
Pa ljudi moji da li je moguće da se ovo sešava u zemljama demokratije i u zemljama slobodarskog NATOa!!???

Fantom
2 godine prije

“Ovce se čitav život boje vuka,a na kraju ih čoban pojede.” – Bugarska narodna poslovica.

zeus
2 godine prije

To u vezi Avstralije je jasno samo po sebi . Več u početku je tamu bilo priseljneo govno od govana – dakle kloaka od anglo-sakson zapada – I odmah se počelo ubijati i logorovati aborigine . Tako da prozapadni svet ima u tom smislu vrlo krvave ruke . Ovo što se dogadja sada dakle ima svoj izvor i svoju budučnost …

Karma
2 godine prije

PRIJE NEGO VAS POSALJU U KONC LOGOR POSALJITE VI TU GAMAD SOTONI U PAKAO.
MASONSKI MANIJACI U SLUZBI SOTONE.

Barbara
2 godine prije

Australcima su smučkali neko posebno cjepivo jer to normalan um ne može raditi. Od prije dvije godine obećane zemlje u što se ta zemlja pretvorila. Isto cjepivo je očito dobio RTL i Zoran Šprajc.

Feniks
2 godine prije

Znaci ubacili u petu brzinu.

kleopatra
2 godine prije

bilo je samo pitanje vremena kada ce otvoriti logore

Nenad
2 godine prije

lud narod. što i očekivati od potomaka kažnjenika i zatvorenika.

Jimmy Onions
2 godine prije

Arbeit macht frei

petar schroder
2 godine prije

A sta da kazem? jer ste vi prvi pisali o tome a i jedan Francuski portal,Valjda to i nas ceka ako se svi ne probudimo.Logori postoje u nekoliko zemalja u Evropi a kako kaze SEF OPOZICIJE U AUSTRIJI FPO KOJI JE ORGANIZOVAO PROTESTE U BECU TO NAS SVE CEKA; JER SU ONI PUNO TOGA UZELI OD TRECEG REICH .Sutona ne miruje.Ona 24 sata radi i gleda koga ce progutati. Ovi vladari su je se poklonili a sada hoce da joj se pokloni svako koljeno.Merkl je na vlasti jos nekoliko dana ali hoce na silu da dovrsi njeno djelo koje , kao i njen ministar Spann, da PLASE ;PRIJETE I DA SVI PRIME TAJ EKSPIRIMENT.Ono sto Austrija planira mislim da nece uspijeti u Njemackoj da uvedi obavezno cjepljenje, je su ovdje sudovi neutralni; ALI NEZNAM; ?Kako su kupili sve TVi medije i politicare tako mozda kupe i sudove

Kovid jew
2 godine prije

Izgleda da ćemo ih goloruki docekati kad budu po nas dolazili.

Uno
2 godine prije

Yebiga, ipak se vidi razlika, barake su daleko boljeg kvaliteta nego prije 80 godina, sljunak, nema blata, betonirana staza… Ostaje samo nadati se da su i tuševi u kupatilu u skladu sa tim, da se može spokojno otputovati…

Resursu isteko rok trajanja.

Mrčikola
2 godine prije

Izgleda da nepodobni neće trebati trošiti vrijeme i novac za premještanje i organizaciju života na selu jer će odlasci “na selo” biti organizirani od strane “države”😁.
Nije ovo došlo “nako”…Veliki duh i Manitu su odradili svoje i sad “Vrhovni” odrađuje selekciju duša.
Aboriđini i Indijanci su ovo najavili, čekali i, konačno, dočekali
Sad već mnogi ovo i vide kao najveću selekciju duša u ovomu civilizacijskom ciklusu i zato
razum, inteligenciju i logiku treba staviti u drugi plan kao potporu, a pustiti da nas dalje, kroz sve ovo što se događa, vodi “ono unutarnje”; duh, srce, instinkt (“stomak”)
Iako se čini da nije vrijeme za zajebanciju, s kojom sam započeo, zayebajem se jer trebamo biti maksimalno smireni i opušteni da bi čuli “unutarnji glas”.

Božo
2 godine prije

Podrška australskoj vojsci

Bibo
2 godine prije

Podrška vojsci

Fantom
2 godine prije
Jery
2 godine prije

Prisjetite se dogadanja u Australiji kada je kod nas bila zima i prolječe! U čudu i gađenju smo gledali rastuči fašizam misleči ujedno da mi to necemo doživiti. Pa eto… sve sto se na tom poligonu desava dolazi i kod nas! Jesmo li jos uvijek ubjeđeni da vlada i stozer razmislja drugacije? Hocemo li i dalje nijemo gledati kada odmazda krene i kod nas? Ovo su trenutci žalosti a ujedno i gađenja u odnosu do kretena koji se imaju za demokratsku vlast!

kiki
2 godine prije

Pricam od 3mj 2020 da se moramo ili naoruzati i probati ih zaustaviti ili odman pobjeci u sume(al i tamo moramo biti naoruzani). Ovi monstrumi su nam u 3mj 2020 objavili rat al to nitko ne kuzi.
Bez oruzanog otpora ih nemozemo zaustaviti. Postojala je mogucnost totalnog gradjanskog neposluha al sad su cijepili vise od 55% lljud u RH pa nikaj od toga. Na ljutu ranu ljutu travu !

Legendarni Grk
2 godine prije

Jim Stone o događajima u Australiji: Vlade počinju ići potpuno agresivno na ljude, jer ih mirni prosvjed ne može zaustaviti. Ljudi mi šalju hitne poruke iz Australije (gdje ova stranica ima tisuće čitatelja) rekavši da počinju zaokruživanje i otvaranje kampova za disidente. Sada u Australiji na forumima zabranjuju svakoga tko govori o pokretanju izravne fizičke akcije kako bi se zaustavilo vladu i njihovo uništenje na temelju toga što oni kao “promiču nasilje”. Svi koji objavljuju pozive za poduzimanje akcije pokušavaju pronaći načine da se obrane od tirana silom, jer u ovom trenutku se to tako mora, ako žele ostati živi. Za ime Božje, ljudi – svatko tko ima javno komunikacijsko mjesto neka se probudi za ono što se događa i neka bude na pravoj strani povijesti. Spašavanje foruma nije vrijedno da se dopusti genocid. Reći ću to kao što jeste: bilo tko koji zabranjuje i blokira ljude samo zato što… Čitaj više »

Fantom
2 godine prije

Ovde je dokaz da svako ko primi “Covid vakcinu” postaje neciji patent i vlasnistvo promenom DNK.I odredba Zakona da Vas mogu pratiti sa tim sto je u vakcinama,leciti bolesti ili pak i ubiti ako to zele https://www.bitchute.com/video/ZhWvXboowPkL/

BTK
2 godine prije

Eto i budi dopisnik logičnog dole.

Konkobra
2 godine prije

Ovo je trenutak kad bi teniseri iz cijelog Svijeta trebali jednoglasno da kažu NE australskom fašizmu i bojkotuju njihov turnir.

Mr.T
2 godine prije

Sta ces ti tamo? Jedino ako se prijavljujes za nudjenje dupeta i zabavu zagorjelih logirasa

Dodo
2 godine prije

“Neka mi bog podari dobar mač i nijedan razlog da ga upotrijebim”

Emiliano Zapata
2 godine prije

Ovime mogu biti iznenadeni samo oni koji nisu citali sto sam pisao zadnjih skoro 2g….
Gdje je sad Stara Kuka i svi ostali koji mi nisu vjerovali, vec su mi lupali etikete defetiste i pesimiste…

Emiliano Zapata
2 godine prije

Zamislite lica Debelog Djure, Malomorgena i ostalih operativaca kad njih budu vodili u logor skupa s porodicama …

Filip F
2 godine prije

Izuzetno zanimljin intervju sa Markom Francičkovićem:

https://www.youtube.com/watch?v=z46KhmOpJNg

Tko nezna ništa o njemu neka ne nasjeda hrpi novih komentatora(trolova?) koji ga ocrnjuju. Sjećam ga se još davno kada su ga čak i pokušali zatvoriti u psihijatrijsku ustanovu u pokišaju da ga ušutkaju, ali nije htio ušutit. To mi jako puno govori o čovjekovom kredibilitetu. Inače ga nisam do sada pratio ali nakon odgledanog intervjua ostao mi dojam izuzetno bistre i osobe nesalomljivog karaktera. Definitivno osoba koja može pokrenuti mase i ima čvrst i konkretan stav i plan djelovanja. Zaista netko ko je u stanju povesti otpor.
Nastupi sa kukanjem i jadikovkama nas samo vode u propast. Njegovo izlaganje je motivirajuće. To je ono što nam nedostaje jer napokon ima netko sa konkretnim planom djelovanja. Zato će ga bez sumnje blatit i pokušavat na sve moguće načine diskreditirat.
Pružite pasivni otpor i ismijavajte i ignorirajte “mjere” gdje god stignete !

Dupla Kamilica
2 godine prije

Tako će kod nas na kraju arena biti za zdrave a ne za bolesne.

Red Dog
2 godine prije

Hrana, voda, krov nad glavom, toplota – sigurnost. Utopija.
Drugovi, vodite i mene 🙂

Sparkling
2 godine prije

Mama mi je govorila kao klincu: znaš sine, Djeda mraz ne postoji.

burt
2 godine prije

jedna medicinska sestra sa covid odjela sad je dobila i treću dozu cijepiva i rekla mi je da i doktori i medicinske sestre primaju cijepivo koje se daje i građanima i da nema nikakvih otopina koje dobijaju tako da ako netko ima izjavu kakvog doktora ili medicinske sestre da im davaju otopinu umjesto cijepiva ja takve priče nisam čuo

ljeto64
2 godine prije

Ahahahahaaaaa , a tko tebe i takve doživljava majko mila ?!

Ante
2 godine prije

Ovakve mjere bi u Evropi doći na snagu tamo negdje za godinu dana

Kornel
2 godine prije

Recimo lavu NE.
Ne diraj lave mladu teletinu, vidiš kako telad mirno prosvjeduje slušajući glazbu koju si ti odabrao 😀

Filip F
2 godine prije

Tako ćemo i mi i naša djeca završiti ako ne krenemo u organizirani otpor!
Intervju sa Markom Franciškovićem:
https://www.youtube.com/watch?v=z46KhmOpJNg

Pružiti pasivni otpor i ismijavati i ignorirati “mjere” na svakom koraku!

NEdam rame
2 godine prije

Ako ovo dođe kod nas, a ne bude otpora odoh u šumu.

Pera Detlic
2 godine prije

Ja sam shvatio vašu poruku. Glina scenarij čeka i nas ostale. Nažalost puno ih nema blage što se događa, a imamo jedinstvenu nikad ponovljivu povijesnu priliku da bljesnemo usred tamne europe. Bez obzira na bolje kućice ne bih u logor koji čuva vojska. Trebala bi vam se upalit lampica već kod prve doze. Sad samo trebate malo sačekat koji mjesec i nećete imat nikakvih problema.

Kovid jew
2 godine prije

Znali netko zasto Franciskovic i Klarić se sad prepiru, osim onih razloga koje oni spominju. Jer cisto sumnjam da je Klarić Plenkovicev covjek

mislim
2 godine prije

najkreativnija emocija je strah! i kao takva može da nam uzme slobodu, zdravlje i na kraju život.

tedi
2 godine prije

pitaj u Australijskoj ambasadi.

Kornel
2 godine prije

Balkanski domorodci ipak nisu isto što i australski domorodci na kojima se trenutno primjenjuje camping.
Nije slučajna pojava kako i danas masa indoktriniranih pljuje po Balkanu unatoč sveobuhvatnoj ekspresiji totalitarizma na zapadu kao pojmu civilizacije. To je duboko cementirano u percepcije bez obzira na dobne skupine.

Zozo
2 godine prije

Moj narode ovo uskoro očekuje i nas a tada mi ili oni,dobro protiv zla,svjetlo protiv tame…neće ovo ići bez prolivene krvi

Vesna Šipuš
2 godine prije

Baš sam se pitala kad su potresi uništili gradove, kakvog smisla ima smjestiti ljude u kontejnere ako se zna da se u njima ne može živjeti ni ljeti ni zimi. Istovremeno ima toliko praznih kuća, stanova u kojima nitko ne živi. Država je dobila novac za proglašenu KATASTROFU, mogla je otkupiti sve prazne stanove i podijeliti postradalima. Umjesto toga – kontejneri, jednaki onima na slici iz Australije. Sad je jasno: naši istrebljivači odlučili su nas mučiti sve dok ne poželimo umrijeti. A onda će nam dragi epidemiolozi dati eutanaziju i riješili su problem zlatne milijarde.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI