‘Vaš vampirski bal je gotov’

Vladimir-Putin
58 komentara

Era u kojoj su zapadne elite mogle da eksploatišu druge nacije i druge narode širom svijeta bliži se kraju, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u ekskluzivnom intervjuu koji su u sredu objavile Rossiya 1 i RIA Novosti.

Predsjednik je naveo da je takozvana “zlatna milijarda” u proteklih nekoliko stoljeća navikla da može “napuniti svoje stomake mesom i džepove novcem” jer “parazitira” druge narode u Africi, Aziji i Latinskoj Americi.

„Ali oni moraju da shvate da se bal vampira završava“, rekao je Putin.

Dodao je da su građani pomenutih regiona, koje je Zapad kontinuirano eksploatisao u proteklih 500 godina, počeli da povezuju borbu Rusije za suverenitet sa “vlastitim težnjama za suverenitetom i nezavisnim razvojem”.

Istovremeno, Putin je istakao da zapadne elite imaju veoma snažnu želju da “zamrznu trenutnu situaciju” i očuvaju “nepravedno stanje u međunarodnim poslovima”.

Prethodno, u svom glavnom obraćanju ruskoj Federalnoj skupštini prošlog mjeseca, Putin je izjavio da Zapad, sa svojim „kolonijalnim navikama“ da „zapaljuje nacionalne sukobe širom svijeta“, namjerava učiniti sve da zaustavi razvoj Rusije i preokrene ga, kao što je to učinila Ukrajina, u umiruću propalu državu.

„Umjesto Rusije, oni žele zavisan, odumirajući prostor, gdje mogu raditi šta god žele“, rekao je.

Predsjednik se nadovezao na te komentare u intervjuu od srijede, navodeći da su mnoge zapadne elite, koje su bile “zaslijepljene svojom rusofobijom”, bile “oduševene” kada su uspjele da potisnu Rusiju do te mjere da je morala pokrenuti svoju vojnu ofanzivu na Ukrajinu kako bi se okončao rat koji je Zapad pokrenuo 2014.

“Čak su bili sretni, mislim, jer su vjerovali da će nas sada dokrajčiti salvom sankcija, nakon što su nam praktički objavili sankcioni rat, i uz pomoć zapadnog oružja u rukama ukrajinskih nacionalista”, rekao je Putin, sugerirajući da ovakav način razmišljanja stoji iza poziva Zapada da se “nanese strateški poraz Rusiji na bojnom polju”.

Sada se čini da je Zapad shvatio da je poraz Rusije na ovaj način ne samo malo vjerojatan, već i nemoguć zbog jedinstva njenog naroda, temeljnih temelja i stabilnosti njene ekonomije i rastućeg potencijala njene vojske, rekao je predsjednik.

“Oni koji su pametniji” sada su došli do zaključka da je potrebno promijeniti strategiju u odnosu na Rusiju, pretpostavio je Putin.

Putinrusijazapad
Pretplatiti se
Obavijesti o
58 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 mjesec prije

Bal vampira je gotov.

Мерцедес-Бенз продаје свих 80 немачких салона аутомобила, укључујући и седиште у Штутгарту, и сели се у Кину.
Мерцедес-Бенз је и данас профитабилна компанија, али има неколико занимљивих детаља. Профит остварују азијске филијале, тачније оне у Кини. Штавише, сви продати аутомобили произведени су у Кини. А домаће, немачке фабрике почеле су да доносе континуиране губитке.

Mercedes postaje kineska kompanija i kineski brend.

eks
1 mjesec prije

Ti ćeš svakako živeti sa vampirima .

eks
1 mjesec prije

Prestigavši Nemačku, Rusija je postala peta ekonomija sveta. Rast plata je dvocifren, Rublja je stabilna, siromaštvo i zaposlenost su na rekordno niskom nivou.

Ime
1 mjesec prije

Svi normalni ljudi koji imaju nesto u glavi! Ni ja ne zelim da zivim sa tobom pa si ti ipak tu, da provociras, baljo!

tihobl
1 mjesec prije

Заплена руске имовине могла би да изазове глобалну финансијску кризу

Акције Русије као одговор на заплену замрзнутих средстава Централне банке од стране ЕУ могле би да доведу до банкрота једног од највећих светских система поравнања и клиринга – белгијског Еuroclear-а , где се налази 210 милијарди евра руске имовине, кажу стручњаци

У случају конфискације руске имовине, Централна банка Руске Федерације може пре свега да узме 33 милијарди евра имовине Еuroclear-а у руској јурисдикцији, а затим да поднесе тужбе за конфискација имовине у Дубаију и Хонг Конгу.

Истовремено, Европска унија треба да се припреми за потраживања западних банака које би тако изгубиле своју имовину

Еuroclear би могао бити потпуно уништен, белгијска централна банка ће морати да им одузме дозволу, што ће вероватно довести до глобалне финансијске кризе.

Раније је канал „Кристал Раста“ навео мишљење водећег америчког економисте Пола Крега Робертса, који сматра да „у игри санкција Руси држе све карте“.

tihobl
1 mjesec prije

Svi muslimani osim komsicevaca i albanaca.
Svi budisti. Hoces da ti jos nabrajam?

Гавран
1 mjesec prije

Komunikacija sa ljudima koji sebe smatraju višom rasom, odabranima ili izabranima (kako ko) je perverzna. U odnosu sa nižima sve je dozvoljeno i nikakva zadata reč ih ne obavezuje. Nema ljudskih interakcija sa onima za koje nisi čovek. Kao sa vanzemaljcima ili crnom kutijom.
.
Odnosi su nemogući a na kraju i bespotrebni.

eks
1 mjesec prije

Švedski naučnik Bern : ” 500 godina zapadne hegemonije je završeno . Ogromna večina zemalja u svetu odbacila je diktaturu zapadnih globalista. Zapadni političari su napustili demokratiju . Njih demokratija ne zanima. Oni su samo zainteresovani da zarade novac, dobiju interesantne pozicije i karijere. Toliko su glupi da ni sami ne primećuju da su napustili demokratiju.”

Tupko Glupko
1 mjesec prije

Dakle, spomenuo je javno za medije bal vampira zlatne milijarde i njihove kolonijalne navike da zapaljuju nacionalne sukobe širom svijeta.
Ne znam što će sad ovi reći koji spominju da je globalistički igrač.

Tupko Glupko
1 mjesec prije

Tko ti drma kavez – kada smo to mi bili pod Rusima i otkud ti ideja da bi mogli pod Ruse?

Ali zato smo samo unazad 150 godina bili pod Mađarima, Talijanima, Srbima, Austrijancima, Nijemcima i Francuzima, a sada smo – nakon 21 godine hrvatske samostalnosti (1992. – 2013.) čiji je period obilježio rat, privatizacija, rasprodaja strancima, nepotizam, uništenje industrije, pad standarda – pod europskim birokratima u Briselu.

nastran
1 mjesec prije

vampiru!

tihobl
1 mjesec prije

Gledam snimke NATO ofanzive na RF. Vec cetvrti dan napadaju prema Beogradu i pokusavaju da zauzmu Tetkino. Rusi ih tamburaju momacki, stalno izlaze snimci pogodjene tehnike i pobijenih diverzanata.
Dok rusi napreduju od Novomihajlovke juzno od Donjecka pa do Casov Jara, Budalov trosi specijalce i zapadnu tehniku da osvoji Tetkino. Ovo je katastrofa gora od ljetosnje kontraofanizve posto rusi sve nadgledaju kamerama. Kamere su na drvecu, banderama, kucama, dronovi nagledju sve.

Zoki
1 mjesec prije

plan globalista i jest uništenje amerike, pa i sam Biden radi na uništenju amerike, a Putin samo dodatno pomaže

Miki
1 mjesec prije

Tko želi da živi sa Plenkijem? 🤣

gargamel
1 mjesec prije

Agencije zarađuju finu lovu, na zapadnjacima, koji se hoče iseliti, zamisli, U Rusiju.

goran
1 mjesec prije

putine care da je bar više takvih ko ti na ovoj planeti ovo mjesto bi bilo super za živit,ali nažalost nije na ovoj planeti caruje lucifer

tuf
1 mjesec prije

Putinu zamjeram neeksploatiranje mnogih područja i tema kojima bi mogao (p)okrenuti većinu istoka i juga protiv hegemonističkog zapada, ali ovo mu je dobar primjer dugoročne strategije. Naime, Rusija ima jednu moćnu polugu – još za vrijeme SSSR-a je djelovala ili u najgorem slučaju ostavljala dojam da stoji iza slabijih u mnogim imperijalističkim agresijama koji su za cilj imali preuzimati resurse afričkih, južnoameričkih i azijskih država. Osim desetljetnih koherentnih stavova po pitanju Palestine tu je i uvažavanje muslimanskih aktera – od Egipta, Alžira, Irana, Turske pa sve do prevrtljive Saudijske Arabije. O južnoj americi da i ne pričamo. SSSR je pomagao Vijetnamu u pružanju otpora, kao i mnogim afričkim državama koje su jedinu vojnu pomoć pri pružanju (često uzaludnog) otpora imali u ruskom oružju. I sada to Vlado vješto eksploatira, ta desetljeća koherentne politike, diplomacije, suradnje, međusobnog poštivanja. Rusija čistog obraza kroči po Africi jer za razliku od SAD-a, Europe –… Čitaj više »

Max
1 mjesec prije

Kad bi bar bilo tako.

Lucija, prva
1 mjesec prije

Ne mogu vjerovati kako dobra serija komentara ovdje…ovo dugo nismo vidjeli. 🙆🧖

Odesa noćas mora pasti
1 mjesec prije

Pa dobro Pfizeru, s kim bi to ti živio , možda s žabarima i ostalim povpirenim nazi fašistima? Sreca pa imamo a Vladimira

Nena
1 mjesec prije

Тако је брате Путине!!!
Живео 🇷🇺☦️

Voltaire
1 mjesec prije

Nisam fan Rusa, sto god pisao..oni su samostalni, a EU usla u UDA guzicu samo im tabani vire 🙂

Tito
1 mjesec prije

Šta lupetaš,čovjek dobro govori,treba reć ne kolonijalnim osvajačima,amerima i satelitima,i HR su prodali zato nad svi i guze

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI