fbpx

VIRUS S KRUNOM

Andrej Plenković - Covid-19

Korona, oko korone, s koronom, uz koronu, zbog korone.

Korona jučer, danas, sutra

Nitko, baš nitko ne želi osporiti činjenicu postojanja virusa COVID-19. On je naša svakodnevica. Zovu ga nevidljivim neprijateljem. Da naš nevidljivi neprijatelj ne padne u, nedajbože, zaborav, naš vrli stožer silno se trudi od konferencija do priopćenja za medije na svakodnevnoj bazi već 8 mjeseci, ispirući nam mozak brojevima. Provode psihičku tortura građana.

Sve dostupne nam televizije i radio-postaje nekoliko puta dnevno ne propuste informirati nas o čemu, o brojevima. Ako Vam se ne da slušati, možete čitati: portali zdušno prate već spomenute brojeve. Dakle o njemu slušamo, čitamo ili živimo s njim u samoizolaciji ili nas je zarobio. Kraljevski virus ima identične simptome kao i dobro nam poznata gripa za koju svake godine pred sezonu slušamo i čitamo: gripa može biti opasna ili čak i smrtonosna bolest za starije i osobe slabijeg imuniteta i s kroničnim oboljenjima.

S virusom COVID-19 događa se isto. Opasan je, vrlo opasan za čovjeka koji već ima neke boljke.

Jasno je da su sve Vlade svijeta dobile upute od probisvijeta g. Tedrosa, a ovaj pak od svog nadređenog, kako se ponašati i djelovati u korona krizi. Umjesto da se obračunaju za začetnicima ovog komplota, 193 države svijeta pristale su šutke (osim g. Trumpa) riješiti se tereta starosti i odstraniti „bolesno tkivo“ čovječanstva, a pritom kroz ključanicu uvesti recesiju. Recesijski obrazac. Suočeni smo s virusom koji „zahtjeva“ novi svjetski poredak. U konačnosti, to je i bio plan vladara iz sjene. Zacrtano, možda ostvareno.

U Davosu na 50. Svjetskom ekonomskom forumu 23. 01. ove godine g. Plenković sastao se sa sinom Geroge Sorosa, Alexanderom, a razgovarali su o demografiji: “…bilo je sjajno razgovarati o rješenjima demografskog pada koji prijeti europskim integracijama te o važnosti europskog puta zapadnog Balkana” napisao je g. Soros jr na Twitteru. Stanite na čas i razmislite o ovoj rečenici. S jedne strane razni globalistički „dobrotvori“ u skladu s agendama 2021. i 2030. govore o prenapučenosti zemlje i smišljaju načine kako se riješiti pola čovječanstva, a s druge bi strane rješavali problem demografije???  Stvarno imamo želudac za gutati poniženja svake vrste pa i ova kad nas premijer pokušava praviti idiotima.

Povezujući novopridošli tajanstveni virus sa već najavljenom pandemijom 2015. godine pa gledajući video uradak „Event 201 a global pandemic exercise – Highlights Reel“ koji simulira pojavu pandemije po već davno zacrtanom obrascu, 18. listopada 2019. čovječanstvu je prezentirana budućnost koja samo što nije zakoračila u naše živote. Razgovor g. Sorosa i g. Plenkovića o „rješenjima demografskog pada“ itekako ima smisla. Sada je već posve jasno kako je tema njihova razgovora bila pandemija virusom COVID-19 kao rješenje za demografski pad i uloga Vlade u istoj. Gospodine Plenkoviću, naravno da ste znali, jednako kao što su znale sve Vlade svijeta.

(Izvor: https://narod.hr/koronavirus/video-event-201-simulacija-strasne-globalne-pandemije-koronavirusa-u-listopadu-2019-uz-sudjelovanje-billa-gatesa-i-john-hopkinsa)

“Ključna poruka koja bi svim zemljama trebala dati nadu, hrabrost i samopouzdanje jest da možemo obuzdati virus i zaista, mnoge su zemlje to upravo i učinile. Korištenje riječi ‘pandemija’ ne bi odgovaralo činjenicama, ali zasigurno može izazvati strah”, kazao je glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, objavljuje tportal.hr 25.02.2020.

Tog istog dana (25. 02. 2020.) u Hrvatskoj je zabilježen prvi slučaj bolesti nazvane COVID-19.

Achtung, achtung, pozivaju se predstavnici medija u audijenciju kod njegove malenkosti poglavnika radi uputa o sadržaju pitanja koja su dozvoljena na konferenciji za tisak stožera CZ.

Četiri jahača apokalipse

Budući su članovi nacionalnog stožera izgubili kredibilitet djelujući kao političko, a ne civilno tijelo, oni su dakle stožer PPP (politička potpora poglavniku ili Plenkoviću)

Dame imaju prednost. Uobičajeno je da uspješne osobe zaslužne za razvoj, unapređenje ili djelovanje u bilo kojem resoru unutar društva krajem tekuće ili početkom naredne godine, a po izboru raznih medija, budu proglašene osobom ili osobama godine. U ovom slučaju imamo presedan rekao bi 17 %-tni premijer: polovicom srpnja ove godine, a na „preporuku“ politike, časopis Zaposlena proglasio je gospođu Alemku Markotić ženom godine nakon što je svoju diplomu prodala vragu. Osim što su Vas kupili raskošnim buketom cvijeća, čime još? Naši europski zlotvori naredili su da novac poreznih obveznika potrošite na Remdesivir „ubojitu pilulu“. Zar su hrvati laboratorijski zamorci.

Europska komisija (Hrvatska zlotvorka i ne samo Hrvatska) potpisala je ugovor s farmaceutskom tvrtkom  Gilead fondacija Billa i Melinde Gates i na taj način osigurala dostupnost terapijskih doza lijeka Veklury koji je zaštićeno ime za Remdesivir. Inače, Remdesivir nije odobren za liječenje korona virusne bolesti COVID-19 uzrokovane SARS-CoV-2, budući su u III fazi ispitivanja, u skupini od 53 bolesnika kod njih 60 %  utvrđene  popratne pojave u smislu proljeva, osipa, bubrežnih oštećenje, a kod  njih 23 %  ozbiljnije kontraindikacije kao sindrom disfunkcije više organa, septički šok, akutna ozljeda bubrega, hipotenzija itd.

(Izvor: https://www.drugs.com/sfx/remdesivir-side-effects.html)

Nakon 8 mjeseci „napornog istraživanja“ laži i maltretiranja naroda gospođa Alemka Markotić: „Korona ‘ne voli’ slane otopine, redovito ispirite nos“. Nakon 8 mjeseci! Bogme ozbiljno istraživanje. Nije mala stvar svekolikom pučanstvu otkriti što virus ne voli. Znate, narodu je „pun je nos“ Vlade, stožera i prljave politike. Na žalost, fiziološka otopina nije dovoljno djelotvorna da vas „očistimo“ iz naših života ali šmrk sa sredstvom za deratizaciju, možda da.

(Op. a. Ništa osobno protiv gđe Markotić. Osim što ima lijepo ime, ona je znanstvenica i dama ali i osoba koja je na žalost iz bogzna kojih razloga podlegla politici. Jesu li možda članovi stožera ucijenjeni? Guza gaće žvače kada je u pitanju osobni status).


„Ah, čijem si se zahvalila,
tašta ljudska oholasti?
Sve što više stereš krila,
sve ćeš paka niže pasti!“

Ivan Gundulić, Osman, pjevanje prvo


Smjenom gospodina Kujundžića i preuzimanjem ministarske funkcije gospodina Vilija Beroša (Curriculum vitae dostupan je na Googleu) iz više razloga postaje zanimljiv naciji. Prije svega zbog sveopćeg rasula u zdravstvenom sustavu, a potom kao član stožera CZ (sada stožer PPP). Do preuzimanja ministarske dužnosti gospodin Beroš od 2018. godine u svojstvu pomoćnika ministra, svladava ministarski „zanat“.

Hrvatski sabor je 31. siječnja 2020. izglasao povjerenje gospodinu Berošu kojom prilikom je gospodin Bernardić (SDP)  ministra u odlasku prozvao odgovornim za stanje u zdravstvu i dodao: “Njegov pomoćnik, gospodin (Vili) Beroš, bio je u tom timu. Njegov izbor neće riješiti ništa. Ne možete raditi istu stvar, na isti način i očekivati drukčiji rezultat.” (izvor: jutarnji.hr 31.01.2020.) Ovako s odmakom, čini se da je gospodin Bernardić bio više nego u pravu.

Uz ministarsku fotelju našeg prijatelja Vilija dočekala ga Orthocoronavirinae. Virus s krunom.

Nema krunidbe bez krune. Postade gospodin Beroš članom nacionalnog stožera.

Umjesto da se bavi reorganizacijom odnosno organizacijom sustava, da pronalazi rješenja kako zdravstvo izvući iz gliba svake vrste, od dugova preko listi čekanja i kadroviranja do same funkcionalnosti sustava na razini države, gospodin ministar svaki dan na konferenciji za medije kao kakadu ponavlja brojke. Testirani, zaraženi, oboljeli, umrli, samoizolacija, proboj u staračke domove, etc. Pa zar je to posao ministra? Postadoste glasnikom samo Vam nedostaje trublja.

Gospodine Beroš zar ćete dozvoliti biti otiračem gospodinu Plenkoviću?

Na portalu mirovina.hr (vijest su prenijeli i drugi portali) od 30. srpnja ove godine gospodin Vili Beroš obznanio je kako je Hrvatska rezervirala i, dakako, platila rezervaciju za 1,5 miliona doza cjepiva namijenjenih prije svega osobama starije životne dobi, pa kroničnim bolesnicima, potom djeci i adolescentima sa dugotrajnim uzimanjem lijekova itd. A zdravstveno osoblje, gospodine Beroš? Pa oni bi prvi trebali dobiti cjepivo jer tko će se brinuti o bolesnima?

Unija je krovna organizacija za pomor stanovnika Europe pa je kao takva nadležna u ime svih članica poduzimati sve radnje u tom pravcu ali i trošiti naš novac. Niti možemo niti smijemo sami odabrati od kojeg ćemo cjepiva krepnuti. Svoju suverenost i samostalno odlučivanje prokockali smo onog časa kad smo zašli pod skute Unije.

Gospodine Beroš, niste rekli o kojem se cjepivu radi? O onom sa pročišćenim ispljuvcima Rothschilda, Morgana, Rockefeller, Karla von Habsburga-Lothringena, Sorosa, Komisije EU članova Komiteta 300, Rimskog kluba i ostalih moćnika, testirano u petrijevim zdjelicama na kulturi (medij) pilećeg zametka?

Ukratko o procesu nastajanja cjepiva

Razvoj, ispitivanje i regulacija cjepiva dugotrajan je proces u trajanju od deset, a možda i više godina, a FARMAKOMAFIJA bi kroz godinu dana u svijet poslala pripravak za eutanaziju čovječanstva i pritom ostvarila ogroman profit. Može si to priuštiti jer kao dio globalističke politike koja zgrće, a ne rasipa novac, za posljedice loše spravljenog lijeka nema zakonske, a bogme niti moralne odgovornosti pa niti plaćanja odšteta.

(Izvor o procesu i razvoju cjepiva: www.historyofvaccines.org/content/articles/vaccine-development-testing-and-regulation)

Bilo kuda Billi svuda

Navodni „filantrop“ i vrlo svestran William Henrya Gates III razvoj softvera zamijenio je farmaceutskim djelatnostima. Od istraživanja do proizvodnje lijekova, a naročito cjepiva, pa je u tom kontekstu zaslužio poneko slovo, a povodom nabavke rečenih 1,5 miliona doza cjepiva.

Činjenica o kojoj već i ptice na grani cvrkuću: gospodin William Henry Gatesa III  produžena je ruka vladara iz sjene onoga koji bi “hotjeo” biti jedinim i neprikosnovenim vladarom svijeta.

Pojavom korona virusa odnosno bolesti COVID-19, gospodin Gates III izuzetno je angažiran pri pronalaženju spasonosnog cjepiva za čovječanstvo do te mjere da je veliki broj farmaceutskih tvrtki postao zakladom Billa i Melinde Gates. Neke su stare, a neke bogme osnovane poslije 2015., koje godine je Billi pomoću kristalne kugle predvidio pandemiju COVID-19.

Dakle, radi se o rezervaciji cjepiva i mogućim opcijama odabira ponuđača (izvor: indeks.hr 29.07.2020.) „Iz dokumenata proizlazi da je jedna od razmatranih bila COVID-19 Vaccines Global Access (COVAX), koja je dio alijanse Global Alliance for Vaccines (GAVI).

Ideja iza te alijanse, koju podržavaju Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), Svjetska Banka (WB), UNICEF (svi redom članovi Kluba 300), Zaklada Billa i Melinde Gates  i druge svjetske organizacije, je da se kroz pretplate uloži u razvoj 12 cjepiva…“ Ideja zamotana u celofan govori o javnoj otimačini novca za pretplatu na bolesti.

U članku se pobrojane farmaceutske tvrtke koje se bave razvojem cjepiva. Osim što su osnivači tvrtke GAVI Bill i Melinda Gates, ponosni su vlasnici fondacija koje su, vidi vraga, na svjetskom popisu farmakomafije za razvoj cjepiva. Koga odabrati? AstraZeneca, BioNtech, Pfizer, Moderna, Merck & Co, Jonson & Jonson, etc.

Kako sile zla, nisu uspjele 2005. godine s ptičjom gripom, nastavili su 2009. sa svinjskom i evo nas danas s COVIDOM-19, a sutra, sutra nas čeka od Tedrosa obećana i najavljena pandemijska pošast. Zemlja postaje grobnicom globalističkih grobara.

Iz te 2009. godine, u vrijeme svinjske gripe, upečatljiva je priča poljske ministrice zdravstva Ewe Kopacz koja je usprkos politici i pritisku farmakomafije odlučila zaštiti pučanstvo od cjepiva upitne kvalitete i sačuvati proračun države od rasipanja novca. Tako se voli svoj narod. A tko nas voli i brine o nama? Gdje je hrvatska Ewa Kopacz?  Oni koji su „izabrani“ i debelo plaćeni bi trebali, ali ova zemlja je nepresušan izvor njihove pohlepe, s jedne strane, ali i njihova noćna mora ka putu do uspjeha porobljavanja nacije, s druge strane.

Dom za starije i nemoćne u Splitu, sjećate li se gospodine Beroš? Istraga je trajala umjesto tjedan, dva tjedna pa i više dok niste sa HDZ-ovskom škvadrom uspjeli zamagliti, zataškati i sakriti dokaze. Svako djelo ali i nedjelo ima svoje ime i prezime, gospodine Beroš. Može bit je u Vama na trenutak zaiskrila potreba za istinom? Ali ne, ne i ne. Veliki vođa ne dozvoljava da se jednom beznačajnom istinom, a naročito ne o staračkom domu (jer komu više trebaju stari, nemoćni i neupotrebljivi), poljuljaju temelji izgrađeni na lažima kojih bi se posramio i sam PINOKIO.

Pa, gospodine Beroš, što kažete? Treba imati muda, petelje,  smjelosti, čistu savjest i još ponešto. To sve ste izgubili po putu od Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu do ministarske fotelje. Što politika učini od čovjeka! Šteta.

Gospodin Krunoslav Capak, čovjek koji o maskama (ali ne samo o maskama) i nošenju istih u „pandemiji“ COVID-19 mijenja mišljenje češće nego gaće, bez osobnog stava, nedosljedan, politički sluga 17 %-tnog premijera, psihički „masira“ naciju stupidnim preporukama pa i odlukama u svezi ponašanja i ophođenja spram virusa COVID-19. Zašto ste, pobogu, pristali biti mučiteljem nacije?

Nije baš neka fora biti savjetnikom politici, ali moćno je biti donositeljem odluka. Uvalio Vas vožd. Kada sve krene u krivo, a hoće, “visjet ćete na prvoj šljivi“. Niste valjda mislili da će premijer preuzeti odgovornost? Perfidno je posložio laserski labirint. Pazite kako i kuda ćete stati.

Oprostite, gospodine Capak, može bit da ste Vi znanstvenik od formata i dobar čovjek, ali svakako ne za građane ove države dok god držite političke lojtre Pinokiju.

Gospodin Davor Božinović, čovjek respektabilne političke karijere. Od savjetnika pri  Republičkom sekretarijatu za narodnu obranu Hrvatske (1987.) dakle član SK, preko diplomacije u  veleposlanstvima regije, do Ministra unutarnjih poslova, možda bolje reći UDB-e s koje pozicije bi uz pomoć napredne tehnologije na mala vrata uveo kontrolu kretanja virusa ali i općenarodnu kontrolu po mogućnosti svjetlosnim pendrecima, a za veći dojam i dugim cijevima. Praćenje virusa nije uspjelo možda, no, ne brinite. Ne gine nam biometrijska osobna iskaznica. Kontrola über alles. Zasigurno će osim osnovnih podataka imati i podatke o broju gaća i cipela, s kim, kada i kako se družiš, pušiš li štogod osim Vladinih fora etc. Ušutkali nas brnjicama, uvukli se u računala i mobitele i vladaju našim životima dok smo mi hipnotizirani virusom COVID-19  i statusima, lajkovima, praćenjima i hologramskim svijetom. COVID-19, policija i represija  Kako se polica ponaša? Uglavnom onako kako su istrenirani i kako im je naređeno. Rade po zapovjednoj dužnosti. Malo je onih koji u datom trenutku imaju petlju sami procijeniti situaciju i donositi odluke. Ispravne odluke. Kako Vlada, pa niti UDB (Ministarstvo gospodina Božinovića) ne znaju niti umiju voditi državu uvažavajući volju naroda kojoj ta ista država pripada po svim hrvatskim ali i Božjim zakonima, koriste silu za ostvarenje svojih, za narod pogubnih ciljeva. Znam da ste zaboravili, ali prisjetite se brnjica na ustima koje još uvijek nosimo, samoizolacija, zabrane kretanja među županijama, zatvaranja tvrtki, zabrane bilo kakvih okupljanja, od naših domova učinili su zatvore bez rešetaka. Uporabom sile ukinuli su nam svako ljudskog dostojanstvo tretirajući nas stokom. Izdresirali nas: sjedi, lezi, ustani, k nozi, fuj, ostavi to, ne lajati, čekaj. I mi još uvijek to trpimo.

Od wuhanske upale pluća do pandemije

Dakle, virus kojeg je „vrbovana znanost“ nazvala SARS CoV2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus-2) uzročnik bolesti COVID-19 (CO = Corona, VI = virus, D = disease, broj 19 je godina pojavljivanja) zapravo je, što točno? Naime, SARS CoV2 dijagnosticiran je na temelju simptoma sličnih gripi u Wuhanu, gradu vrlo loše kakvoće zraka sa visokom koncentracijom zagađenja, a posljedično sa visokom stopom respiratornih bolesti.

Od 31. 12. 2019. kada je Kina obavijestila WHO o nepoznatoj vrsti upale plućna, preko „pokretanja mehanizama“ (12. 02. 2020.) za upravljanje kriznim situacijama (CMT), OCHA, IMO , UNICEF, ICAO, WFP, FAO, Svjetska banka i nekoliko odjela tajništva UN-a. (Op. a. da se ne zaboravi, svi redom navedeni su članovi Komiteta 300, krvnici čovječanstva) pa 07. 03. 2020. WHO „slavi“ 100-tisućitog oboljelog do 11. 03. 2020. kojeg dana je WHO proglasio pandemiju bolesti COVID-19, nema strategije. Niti kratkoročne, a kamoli dugoročne. Upute i odluke donose se uglavnom površno po preporuci WHO.

U začetku pojave SARS-CoV2 zapravo se nije bog zna što znalo osim da „ima slične  karakteristike“ kao i SARS-CoV1, ma što god to značilo za obične smrtnike ali i službenu znanosti.

Danas, jednako kao osam mjeseci prije, „struka“ još uvijek nema pojma s čime je suočena à priori odbijajući saslušati promišljanja znanstvenika, a ima ih, i to dosta, koji imaju drugačiji stav o virusu i njegovim značajkama.

I bez obzira na činjenično neznanje, stožer PPP na temelju ničega „sapuna glave“, određuje mjere, donosi preporuke i odluke i od naroda formira idiote po narudžbi infantilnih, narcisoidnih i paranoično-agresivnih likova.

Tiranizirano čovječanstvo bi rado čulo i drugo mišljenje jer znanstvenici i struka koja zagovara stavove duboke države, još uvijek tapka u mraku slijepo slušajući WHO. Tako je Unije naredila. Poslušnost, „k nozi“.  To je ona organizacija koja bi po svojoj funkciji trebala brinuti o zdravlju čovječanstva međutim, kako je pod dubokim nadzorom, odnosno u vlasništvu polivalentnog gospodina Williama Henrya Gatesa III zvanog Bill, a ovaj pak produljena ruka vladara iz sjene, SZO cjelokupnom čovječanstvu prenosi dirigirane preporuke. I nije „pokvareni telefon“. Svaki potez smišljen je još 70-tih godina. Znaju što i zašto čine.

Čelnik WHO-a, gospodin Tedros Adhanom Ghebreyesus, bivši je član nasilne komunističke organizacije TPLF, simpatizer diktatora i diktatura… U zdravom svijetu, umjesto da vodeća mjesta ovakvih organizacija predvode pouzdane neokaljane ličnosti na osnovu svojih kompetencija, na njihovom čelu očito mogu sjediti ličnosti upitne povijesti. (Izvor: https://tribun.hr/celnik-who-a-je-bivsi-clan-nasilne-komunisticke-organizacije-koji-nema-lijecnicku-titulu-a-simpatizer-je-diktatora/) Izvor: Amhara Professionals Union Research Department April 2017, www.ambapu.org kaže: „…slučaj kandidature dr. Tedrosa A. Ghebreyesusa za generalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)… Bez obzira na konačni ishod, činjenica da je pojedinac optužen za sustavno genocidno nasilje i kršenje ljudskih prava od strane njegovih protivnika, koji bi u budućnosti mogli biti predmet kriminalnih istraga u svojoj zemlji ili na međunarodnoj razini… Ovaj članak detaljno opisuje kako bivšeg etiopskog ministra Federalnog ministarstva zdravstva (FMOH) i vanjskih poslova dr. Tedrosa Adhanoma Ghebreyesusa njegovi politički protivnici optužuju za ulogu koju je imao u sustavnom genocidnom nasilju i grubim kršenjima ljudskih prava, uključujući, ali ne ograničavajući se na proizvoljna pritvaranja i van sudska pogubljenja“.

Ergo, dragi Vi, osoba takvog karaktera vodi Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Za ostvarenje i provođenje projekata (agende) 2021. i 2030., mračne, pohlepne i nečasne sile osobu takve biografije, vrbuju za svoju „stvar“.

“Ne znamo kakva će biti sljedeća zdravstvena kriza, ali znamo da će doći. I moramo biti spremni”, rekao je Tedros Adhanom Ghebreyesus generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i pojasnio kako ovo nije zastrašivanje nego poziv na djelovanje. (izvor: aa.com.tr.)

Test, test, test ključna je poruka gospodina Tedrosa generalnog eksecutora čovječanstva.

Ovom porukom koja je objavljena 16. 03. 2020. na bbc.com News, farmakomafija odnosno proizvođači dijagnostičkih testova za „COVID-19“, a koja osnovna namjena nije za testiranje našeg virusa, zaradili su do sada na našem „nosnom sekretu“ 80 milijardi dolara. A tek profit od respiratora,  dezificijensa, maskica etc. COVID-19 zapravo je sredstvo stvaranja profita na ljudskoj patnji. Živo neoliberalizam!

I tako, COVID-19 je politika, projekt, sredstvo do ostvarenja jedne, jedinstvene države s jednim vladarom. Svijet je postao teatar marioneta sa nekolicinom lutkara i 7,5 milijardi marioneta.

A mi i dalje podnosimo teror i što, testiramo se sa ili bez simptoma.

Ide vrijeme dođe rok, eto izbora skok na skok

Stožer šarafi, ljudi pod kontrolom, virus uvezen iz Kine bez carine i trošarine pod kontrolom, nemamo „točkice“ (prodajna karta iz 1949. kojom se mogla kupiti određena količina namirnica)  ali imamo e-propusnice. Kako vrag nikada ne spava, a niti jedna nevolja ne dolazi sama, osim virusa s krunom, Zagreb strefi zemljotres i sve se to složilo u godini kada nas u rujnu ili listopadu čekaju  parlamentarni izbori. Na zdravlje, rekli bi stari.

Poslušni i disciplinirani bez korona partija, bez života, zamrli u sadašnjosti, dođosmo do  nule ili gotovo do nule zaraženih.

Željezo se kuje dok je vruće reče Pinokio i… Manipulirajući stožerom iskovao je svoje izborne pohode dajući u zalog zdravlje i živote ljudi. Hrvatski građani umjesto na parlamentarne izbora u rujnu ili listopadu izlaze početkom srpnja. Smišljeno, ostvareno. Ovako besraman i bezkrupulozan potez može povući samo osoba kojoj venama umjesto krvi teče gnoj. Možda ste zato anemični.

Kampanja za izbore, nema više mjera i odluka. Ako se može na izbore, može se na svadbe i sprovode, imendane i rođendane pa i na more. Počinje „godišnji“.

Potom se dogodi Zadar, Adria Tour, a vrli nam gospodin Capak tom prilikom prospe biser: „Bio je manje od tri minute u zatvorenoj prostoriji s Đokovićem”. Gospodine Capak pa ovaj Vaš COVID-19 je lijenčina samo takva. Koliko vremena treba tom „vašem“ virusu da pljune na potencijalnog domaćina? I tako uz pomoć gospodina Capaka, koji nije imao hrabrosti Pinokiju dati nogom u guzicu, održali se parlamentarni izbori. A šećer na kraju, turistička sezona.

I sav taj izborni cirkus zbog 17 % mizernih glasova jednom cmizdravcu s povrijeđenom taštinom.

Na pitanje novinara o prvih sto dana rada Vlade gospodin Plenković je rekao kako je napravljeno sve što je rečeno u programu i podsjetio je na dosadašnje rezultate, kao što su istaknuo je, uvjerljiva potpora birača na parlamentarnim izborima (izvor: HRT vijesti 31. 10. 2020.)

Ma nije važno što je država pokradena, što dioba vlasti ne funkcionira, nisu važni gospodarski rast i radna mjesta, niti reforma javne uprave, ništa nije važno osim „uvjerljive potpore birača“. Premijeru, vi zacijelo odlazite k hipnotizeru na „trahtur tretman“ kad na dnevnoj bazi imate silnu potrebu uvjeriti prije svega sebe, a onda i naciju, u iluziju. Trabunjate bedastoće.

Prvo, ljude ne treba podsjećati na rezultate, jer ako postoje, oni se vide, što za vašu Vladu nije slučaj. A drugo, kako u svojoj vladavini nemate pokriće nizašta, ali baš nizašta, tako nemate niti za izbore, jer oni su pokradeni i nelegitimni. Svinjarije koje je radio DIP ali i Ustavni sud pod vašim pokroviteljstvom u  XI izbornoj jedinici koja predstavlja dijasporu, u ovom slučaju radi se o Livnu i Mostaru, gdje su falsificirani izborni rezultati. FALSIFICIRANI! Za ovu tvrdnju postoje dokazi pa ako o tome neće odlučivati hrvatski sudovi, hoće europski pa i svjetski.  Sve što se dešavalo na tim biračkim mjestima je za anale hrvatske demokracije. Kako su veleposlanstava pod vašim patronatom organizirala izbore za dijasporu? Kako ste organizirali glasanje u Düsseldorfu? Vi, da vi. Uskratili ste ljudima osnovno pravo, pravo glasa. Da ste se tako silno potrudili sa i oko korone od momenta kad ste saznali za nju, kao što ste se silno trudili opstruirati izbore dijaspore i ne samo dijaspore, danas ne bismo bili u korona govnima. Ma, vi ste jedan šlaprtek od čovjeka.

“Kao vlada smo još u siječnju prepoznali problem koji je bio u Kini. Kada smo predložili ministra Beroša, oporba se smijala. Puno prije nego što su drugi shvatili da koronavirus nije isto što i korona pivo”, rekao je premijer (izvor: indeks.hr 04.11.2020.)

Pinokio, u laži su kratke noge. Niste vi ništa prepoznali niti shvatili. Male sive stanice zapele su vam na neprohodnom šumskom puteljku obraslom političkim korovom. Da vam je korona virili iz nosa,  mislili biste da su bale.

U predizbornoj debati održanoj na RTL-u 29. 06. ove godine gospodin Bernardiće servirao vam je činjenicu kako ste 9. siječnja tražili pomoć od Kine poradi nabavke medicinske opreme. Mjesec i pol dana niste bili u stanju organizirati sustav. Da nije bilo Davosa i gospodina Sorosa jr. koji vam je crtao što i kako se trebaju ponašati Vlade u davno najavljenoj pandemiji, mi bismo danas pili corona pivo i uživali sa koronom na drugi način bez vaše i torture PPP stožera.

Ma, nećete još dugo. Upregnuli ste cijelu mašineriju novina, portala, društvenih mreža kako prava istina o boleštini zvanoj COVID-19 ne bi doprla do javnosti, plaćajući ih mojim i novcem moje djece, mojih unuka i novcem mojih prijatelja i susjeda, novcem naroda. Nije vaš, niti novac države, to je novac građana. Oteli ste, pokrali i uništili našu djedovinu. Stara narodna mudrost: „Svaka rit, dojde na šekret“ pa će tako i vaša.

I evo nas. Na dnevnoj razini nas uvjeravaju u notorne laži provodeći psihološko zlostavljanje nacije. Zastrašeni, sluđeni, hipnotizirani, psihički uništeni bez posla ili uskoro bez posla sa 300-tinjak tisuća ovršenih, s brnjicama na gubicama. Dječica i srednjoškolci umjesto u školskim klupama sa svojim učiteljima i profesorima, prijateljima, sa svojim dječjim simpatijama, čuče doma ispred računala prateći nastavu „na daljinu“ skupljajući frustracije. Neke će se uskoro manifestirati u benignim situacijama, ali što je s psihičkim razvojem djeteta kojem su političke prokletinje na najgori mogući način obilježile djetinjstvo.

I dalje šutimo dozvoljavajući da nam svojim torturama psihički uništavaju djecu.

Nema smisla prepričavati intervju sa prof. dr. Valerijom Vrčekom pa predlažem „baciti oko“, korisno je i frapantno.

https://www.glasistre.hr/hrvatska/strucnjak-dr-valerije-vrcek-upozorava-na-posljedice-svakodnevne-upotrebe-dezinficijensa-to-narusava-nas-imunoloski-sustav-hormonsku-ravnotezu-i-utjece-na-stvaranje-superbakterija-669165

Nakon pročitanog članka pitam se: zašto su vrli znanstvenici, ljudi od struke, članovi stožera, od nas napravili „očišćene kapute“ iz kemijske čistionice. Trovali nas iz ne znanja ili hotimice? Ne znam što je tužnije i gore. Osam mjeseci trujemo sebe i okoliš.

Tko je meta ovog korona projekta.

Doktor Hans Kluge, direktor Svjetske zdravstvene organizacije za Evropu rekao je, da je više od polovine potvrđenih smrtnih slučajeva od posljedica zaraze korona virusom u Europi bilo u staračkim domovima. Dr Kluge je naglasio da se “duboko zabrinjavajuća slika“ o utjecaju COVIDA-19 pojavljuje u domovima za starije osobe, gdje je briga “često bila očigledno zanemarena“ (Objavljeno: trt.net.tr  23. 04. 2020.)

A mi, narod ove zemlje gutamo servirana nam verbalna covid govna ko pljuvačku i šutimo.

Ne dajte se zastrašiti smrtima prikazanim u onim ružnim brojkama. Lažu nas. Naravno da ih ima, ali nisu sve korona smrti. Umiru naše mame i očevi generacija 50-te,  bake i djedovi, naše prabake, barbe, none i noneki. Umire starija populacija kojoj je bremenit život ostavio u nasljeđe neku od bolesti. Oslabljeni imunitet, bez sredstava za kvalitetniju ishranu, a naš nevidljivi neprijatelj ne bira stanodavca.

Sve su znali, a poduzeli ništa. Koliko licemjerja. Za proboj virusa u dom za stare i nemoćne u Splitu, kriv je virus, kaže gospodin Vili Beroš, ministar zdravstva.

Zanimalo me, kopkala sam i pronašla. Izvješće o umrlim osoba od 2013. -2019. godine.

U 2013. umrlo je 50.386 duša, a od bolesti dišnih putova 2144; 2015. godine napustilo nas je 54.205 duša, a onih s bolesnih plućima bilo je 2663 duša, dok je recimo u 2019. g. umrla 51.794 duša, a od bolesti dišnog sustava njih 2313.


Doviđenja, dragi, doviđenja;
ti mi, prijatelju, jednom bješe sve.
Urečen rastanak bez našeg htijenja
obećava i sastanak, zar ne?

Doviđenja, dragi, bez ruke, bez slova,
nemoj da ti bol obrve povije
umrijeti nije ništa na ovom svijetu nova,
al ni živjeti baš nije novije.

Sergej Jesenjin, Doviđenja dragi, doviđenja


Sadržaj članka je rezultat osobnog stava i promišljanja s obzirom na trenutačno stanje, ali i ono zadnjih nekoliko godina. Da li sam frustrirana? Itekako. Pitanje gospodinu Plenkoviću: koliko je „tanka“ linija između podnošljivosti i nesnošljivosti; nesnošljivosti i mržnje?

4.8 127 votes
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
311 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
piždro
Gost
piždro
21 dana prije

Prije u vrijeme tjelohraniteljskog
samovladajućeg socijalizma smo se smijali i šprdali sa Latino, Afro i nekim azijskim postkolonijalnim državama i nazivali ih BANANA REPUBLIKE i slično.. A sad ..? Sve Global Banana postalo..

Last edited 21 dana prije by piždro
pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
21 dana prije
Reply to  piždro

na kraju ce sve da bude dobro, a ako ne bude onda jos nije kraj;)

piždro
Gost
piždro
21 dana prije

Pa tako kažu naši stari – bog dao, bog uzeo..

Austrijanac101
Gost
Austrijanac101
21 dana prije
Reply to  piždro

Ne poznam Vaš glazbeni ukus ali sudeći po komentaru – preporučio bih:

Rambo Amadeus – Fela Kuti druže stari

piždro
Gost
piždro
21 dana prije
Reply to  Austrijanac101

Ne samo Amadeus, ima jos jedan austrijanac što je bodybilder bio i guverner californijeje i holivudski terminator postao.. da, da austrjanci su čudovište.. od jednog sa stuzovanim brčićima i rukom u voduranu položaju do mozarta te onog što je ‘osvojio’ euroviziiju vursta, kako li se zvao.. da da bečka šnicla, knedle i tirolske špetzle dada prste poli.. al ipak naša kuhinja je zakon.

Last edited 20 dana prije by piždro
Boro
Gost
Boro
20 dana prije
Reply to  Austrijanac101

Demokrate su uhvacene u kradji postanski glasacki listica , znali su za vodeni zig to je prvi stepen zastite glasackog listica ali nisu znali da taj glasacki listic ima i drugi stepen zastite . Brzo ce se otkriti koliko i gdje su ubacili lazni glasacki listica na stranu bajdena. I tu Tramp ima sanse da dokaze da su ubacili milione lazni glasacki listica . Demokrate su znale za vodeni zig to jest prvi stepen zastite glasackog listica ali nisu znali za drugi stepen zastite i onda su nastancali lazne listice ali samo sa prvim stepenom zastite . Znaci sami su upali u klopku.

Tututu
Gost
Tututu
20 dana prije
Reply to  Boro

Gdje se moze bilo sta procitati o tim zigovima?

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije
Reply to  piždro

“…A sad ..? Sve Global Banana postalo…”

Upravo tako.
Samo bih rekao da nije “postalo” – nego je poprilicno dugo (tacnije od pocetka) – takvo i bilo…

Mi to samo nismo vidjeli…
Trovali smo se glupavom “geopolitikom” i pseudo-naukom, vjerujuci u sva sranja koja nasm se predstavljaju kao “istina”.
Sada samo to iskonsko ZLO naprosto izlazi iz Tame – pa i najveca indoktrinirana budala – ne moze a da ne postavi pitanje “vjerodostojnosti” i “vjere” u Sistem…

Evo ona gnjida “pisac horor romana” – takodjer se razotkriva:
https://www.wnd.com/2020/11/stephen-king-drop-f-bomb-trump-concede-get/

Dakle pojedine protuve koje su bez ikakve dvojbe na strani ZLA (cijeli taj Cirkus: i novinari i pisci i politicari i naucnici…) – naprosto se vise ne mogu skrivati iza “titula” i slicnih sranja… Osjecaju se “pozvanim da djeluju” za kabalu…
Sve polako (ili cak ubrzano!) – izlazi na vidjelo…

… a kolega postavi jucer poveznicu na vrece listica bacenih na smece…
https://gab.com/GAB_not_GAP/posts/105170398704686064

(za one koji koriste FB – stvarno mi nie jasno zasto se izlazu teroru cionistickog smeca FB, uz mazohizam koje im to smece radi? Zasto jednostavno ne predju na GAB?)

… dok sa druge strane – 132000 listica nevazecih glasackih u Georgiji – otkriva enormnu prevaru u toj saveznoj “drzavi”!
Dakle ista banda iza “korone” – sada bi htjela da se “broje svi glasovi” – tj i oni koje su podmetnuli! A masu glasova su bacili u smece, kao sto se da vidjeti…
(Uzgred Georgia – je ona “drzava” gdje su satanisti postavili onaj “Obelisk” prije 40 godina – sa njihovih 10 zapovijesti, od kojijh je prva SMANJITI svjetsku populaciju na 500 miliona !)
https://rfangle.com/election/breaking-132000-ballots-in-georgia-likely-ineligible/

I sada – nakon samo par ovih “otkrica” od danas (a sve ih je vise) – protuve poput Stephena Kinga namjeravaju “pritiskom” na medije i mozgove (oslabljene propagandom pLandemije) – uticati da “priznaju” PREVARU?
A zasto?

A i pojedini Vatikanski satanisti – ocito zure… Zuri im se negdje?
https://abcnews.go.com/Politics/religious-leaders-joe-bidens-election-2nd-catholic-win/story?id=74099018

Last edited 20 dana prije by Istražuj
iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Zuri im se negdje?
da žuri im se…….ako imaš svoj teleskop ili nekoga blizu pogledaj svojim očima uz korištenje filtera a Vatikan jako dobro zna jer njihov najmoderniji na zemlji pozicija Arizona….teleskop Lucifer savršeno daje podatke koji se ne objavljuju…imaš na netu provjeri….stoga ostaje najava već spomenuta sječanj 2021 kao i slet u Davosu u isto vrime Iluminata i svih ispod svevidečeg oka sa piramide moći…naravno da Trump sve zna jer ima i znakovite savjetnike…tako do panike i rasula nije nam još puno preostalo – ukratko

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  iiiistina

Opet lazes ljude kako bi im pruzio laznu utjehu?
Kako bi ih naveo da nista ne poduzimaju?
Upravo ste procitali komentar osobe koja se krije pod nickom iiistina i koja za sebe tvrdi da ima telepatske moci.
Tvrdi da ljudi u crnome zive u podzemnim gradovima (valjda u supljoj zemlji) kao i da su gotovo svi svjetski lideri i mnoge javne osobe uhapsene, osudene u tajnosti i objesene te zamjenjene dvojnicima.
Naravno ne pojasnjava zasto bi ih netko zamjenio dvojnicima koji uz to prave veci kovid teror od orginala!

Kad god napisem to o cemu on pise, ljuti se na mene i spominje da ga vrijedam ili da sam prost.

Ponekad mi citira rjeci iz svete knjige a ponekad prijeti…

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije

“…Opet lazes ljude kako bi im pruzio laznu utjehu?…”

Ma cekaj Emiliano,
Ne bih se slozio da kolega iiistina – radi to sto ti tvrdis…
Covjek naprosto cita neke (meni takodjer cudne) diskusije i naprosto je opcinjem takvim informacijama.
Da li se tu radi o tracevima (a ocito se radi o dosta traceva, nesitina i ubacenih “informacija”) ili o nekim provjerenim, ali “buducim” informacijama – ko ce ga znati… Generalno mi to izgleda kao – blebetanje…
Ipak – covjek cini mi se naprosto – zeli samo dobro.

E sada sto se tice tih “cudnih priprema”….
Evo ja ti mogu dali link na intervju od jednog generala koji je napravljen – 2 dana prije izbora!
Od prilike general govori nesto slicno kao sto su mnogi do sada i rekli – tj da je ogromna prevara ne samo planirana, nego je cak i oprobana jos za vrijeme Obame!
Za vrijeme Killari im nije uspjela, ali sad su namjeravali – da poprave greske iz 2016.
Radi se naprosto o vojnom – informativnom oruziju – od prilike ono sto je objavljeno u onom videu od “Shadow gate”…

https://davejanda.com/general-tom-mcinerney-hammers-the-deep-state-voter-fraud-operation/

Logicno bi bilo – da ako neko (na tako visokim pozicijama u vojsci) posjeduje takve informacije, da ih onda posjeduje i Trump.
Druga logicna stvar bi bila – da se pripremi protiv takvog napada…
Zar ne?
Tako da, nemoj nepotrebno grditi kolegu iiiistina. Meni te njegove informacije – zvoce kao totalno prepricavanje “kosmarnih snova” – i najcesce to ne uizmam kao realno….
Medjutim, evo mozes se i sam uvjeriti da se o tome ili necem slicnom pricalo – cak 2 dana prije izbora.

Last edited 20 dana prije by Istražuj
iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije
Reply to  Istražuj

portal logično ovim tvojim istupom ima svjedočenje tvoje objektivnosti
sa pitbulom se gubi volja za bilokakvim uvjeravanjem i raspravom jer ovo što on meni čini je mobing-trolanje-omalovažavanje-ponašanje psihopate i ne vidi da smo na istoj str…. nek prestane trčati za mojim komentarima i proizvoljno govoriti i me omalovažavati jer protiv mojih navoda ne pruža nikakav argument i još po svome dodaje svoje laprdarije što se lako utvrdi gledajući komentare…da se upristoji još bih mu i pokazao dio rasprave oko tih zbivanja jer su to zbivanja koja komentiraju daleko kompententniji komentatori od nas a jedan je svakako Fulford kojeg svatko more naći na netu a za zbivanja u Davosu,Švicarska tvoj kalibar valjda zna.Sve što izkopiram i pokažem svaki imalo spretniji rukovalac ovom spravom more naći koristeći tražilicu i svoje sposobnosti jer net ima odgovore na sva naša pitanja samo triba znat naći……stoga taj popis se pojavio na netu bio je i oblik videa-nema ga više i popračen je proučavanjem fotografija a tko stoji iza toga pa odkud će to se znati pa ovo su info zbog kojih se gubi glava expresno jer kabala grize nemilosrdno primjer Snowden-Asanž i popis poubijanih je dug i po meni nije bez veze jer ima iz odluka Trumpa jasno osnivanje Tribunala javno objavljeno i epilog je pizagate-Epstein-adrenokrom i razotkrivanje raznih labosa strave no doći do objašnjenja tih radnji pa to su tajne akcije i koliko će izaći u javnost će se vidjeti -na potezu je Trump koji sve zna……a na što aludiram sam ti pokazao video tko je čuvao Obamu i svaki ga more naći jer nije obrisan pa ni na logičnom…pa za tvoju inteligenciju je to mačji kašalj a za ovog pitbula valjda je previše škrto pokazano pa mu sve triba onak lipo natenane s velikom pažnjom dadilje jer eto on je važna persona u razbijanju kabale i sprečavanja ovog porobljavanja cilega svita.
Što se tiče teksta ljudi u crnom sam lipo naveo ko je izvor…. izjava Medvedeva:
kad bih vam rekao koliko ih je već među nama nastala bi panika,pogledajte video obradu ljudi u crnom-i kreneš u čeprkanje i nađeš isto što sam pokazao a istina zvoni u Rumuniji planina Bucegi-eto posla ajde nađite i sami što i ja-tražilica je vrijedna…Medvedev je kao što znamo smjenjen jer Putin čisti svoje redove duboke države a što se to svijetu sprema pa elita sve zna i pomno je isplanirano sve osim tko će se sve umiješati u ovo veliko zlo nad čovječanstvom …živi bili pa vidjeli ali je doista veliko ALI…..zviždača ima dosta jer se ne boje smrti jer i Semir Osmanagić istupa o svemu ovome pa malo ga se prati a po meni manje mlati.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  iiiistina

Joj da, zaboravih kako tvrdi da je vidio da Obamu cuvaju vanzemaljci…
Mislim da je to dno dna.
Kao da npr. nije docoljno afera Plenkiu pa moramo jos napisat da je vampir, vanzemaljac ili sl.

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije
Reply to  iiiistina

Kolega,
ja se u mnogo cemu ne slazem sa vama, ali siguran sam da ne mislite nista zlo… (onih zvjezdica se sjecam, ali ih nisam nikad brojao)
Preporucio bih vam da umjseto sto c/p te komentare sa foruma koje citate – naprosto postavite poveznicu na taj forum – pa ko zeli neka sam istrazi.
Takodjer ako spominjete neki dogadjaj – evo kao ovdje Medvedeva… najbolje bi bilo da postavite poveznicu na to sto pricate, pa svako moze dalje sam da istrazi…
Dakle evo sta Medvedev kaze:
https://www.youtube.com/watch?v=BMRkwudO9oc
ja mislim da se radi o totalnom cirkusu, i mislim da mu je tesko zadrzati smijeh, kao i ovoj novinarki…mejdutim, ocito je da ima puno ljudi koji stvarno vjeruju u ovo… (kao u “ocenas”)… I sta da se radi…?
Dakle postavite poveznice na to sto vi istrazujete – pa ako nekog zanima – sam ce pogledati.
Niko vam zasigurno nece “izbrisati” poveznicu.
Ovako, vi postavljate neke “price i pricice” – ali je tesko napraviti neki koncept o tome sto pricate…A jasno je da su vremena malo u najmanju ruku “cudna” – pa ljudi su naprosto iznervirani – svakojakim pricama ali i lazima.
Pozdrav

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Istražuj

A zasto objavljuje lazi?
Zasto koristi uporno 12 zutih zvjezda u svojim komentarima poput onih na EU zastavi.
Govori li ti sto?
Mozda ti vjerujes da ima telepatske moci, ja nevjerujem…

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije

“…Mozda ti vjerujes da ima telepatske moci, ja nevjerujem…”

Ma kakve telepatske moci…
Covjek vjeruje u vanzemaljce i koliko sam skontao, smatra da ti vanzemaljci nesto se kao bore oko na “zemljana”…
Meni licno to sve izgleda skroz bezveze, ali neosporno ima izvjestan broj ljudi (mozda cak i puno löjudi) koji vjeruju u “vanzemaljce”.
Ja sam jedan od onih – koji u potpunosti – ne vjeruje u te price, a sta vise smatram da je prica o “vanzemaljcima” samo jedna od onih CIA-ubacenih “teorija zavjera”…
Medjutim, nije moje shvatanje Svijeta presudno.
Svako pravi svoj konstrukt, a neosporno puno ih i vjeruje u te price…
Tako i kolega iiistina…
ne vjerujem da se radi o bilo kakvoj zloj namjeri, a te zvjezdice, sad kad ih spominjes – sjecam se da sam ih vidio – ali ih nisam brojao 🙂

Mislim da je poenta vrli kolega – naprosto ne ulaziti u sukobe koji niti su potrebni, niti pomezu ikom od nas, a mogu samo donijeti nepotrebnu napetost na diskusijama…
U konacnici, svako od nas je u mogucnosti da da izuzetno dobru ideju ili podijelli neku izuzetno vaznu informaciju… U Informativnom ratu smo, pa cini mi se da nije potrebno jos i izmedju sebe ratovati.
Diskutirati, argumentirati – super…
Ja licno nemam prakticno nikakvu zelju da ulazim u polemiku sa ljudima koji vjeruju u “vanzemaljce”… medjutim, neosporno je da i takve kolege imaju vrlo cesto izuzetne diskusije i informacije, a nekad je dovoljno da kroz neki komentar dobijem samo “impuls” – i to vrlo lako moze pomoci u kreiranju realnijeg stava…
Pozdarav

Pietro
Gost
Pietro
20 dana prije

Pernar,idi grickaj cevi i peglaj talase.

piždro
Gost
piždro
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Istražuj sad ćemo podobrije upoznat u pravom svjetlu novog-starog kabalina starlinga . Sve govori da mu Rusija i Kina upoće nisu čestitale, a natan još i prije tri dana.. Sad se I sam Trump čudi sto mu ‘njegov’ fox news neće ništa da objavi o lažiranju izbora I glasača sa smrtovnica..A onaj stari varan od ‘news of the world’ murdoch koji je vlasnik i foxa neće ni telefon da uzme u ruke kad ga Trump zove.. Da imaš pravo- nije postalo nego je to ufatilo davne korenje I već odavno uzgojeno za gojime… Al sad će globalni playmakeri pokazivat bez imalo pardona svoje pravo lice i koliko su zli i zlobni u mašti. Trump je bio rdalina i često živce pio sa svojim duplim karakterom..- al nije imao svojim velikim ratova ko njegovu mračni predhodnici a imao je I notu country boya.. i smisla za narod. da pogledat ću te linkove pozz

Last edited 20 dana prije by piždro
rthgvdrffvbreffhbbb
Gost
rthgvdrffvbreffhbbb
19 dana prije
Reply to  Istražuj

1994 the stand- stevica kralj_ kako započinje serija?

Istražuj
Member
Istražuj
19 dana prije

“…
The Stand is a post-apocalyptic dark fantasy novel written by American author Stephen King and first published in 1978 by Doubleday. The plot centers on a pandemic of a weaponized strain of influenza that kills almost the entire world population.
…”

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Stand

Znaci govnar je “upucen” tj “iluminiran”!
Zanimljivo… ali sad vec 100% jasno zasto je – govnar Stevica Kralj – rekao ovo sto je rekao…
Samo mogu da popusit za “weaponized strain of influenza”…
Idioti to ni u kojem slucaju ne mogu napraviti.
Pseudo nauka “virusologija” – je samo za ove “iluminirane” govnare poput Stevice…(a i zaplasene indoktrinirane Gojime, koje idiotizirani tzv “virusolozi” prkaticki – ubijaju “ljekovima” poput respiratora…)

Last edited 19 dana prije by Istražuj
Mladen
Gost
Mladen
20 dana prije
Reply to  piždro

Možda su se inama smijali,sprdali ili sto već jesu.

piždro
Gost
piždro
20 dana prije
Reply to  Mladen

Nevjerujem Mladene-vidi se mlađa si generacija i možda još uz to opijen briselskom demonkracijom koju hadeze vjerno profitfurava! ja sam se u ta vremena bio zacopa u jedno zagrepčanku, tata joj bio ing.i sa našom firmom radio u sovjetskom savezu. poznavao sam isto nekoliko tipova koji su otisli radit preko naših čuvenih firmi (ključ u ruke il presjecanje vrpce)u afro I azijske zemlje; prije su kupili stan i lakše im je bilo na radilištu nego ovima što su odlazili u njemačku austriju itd. slušao sam il gledao na vjestima kad odlazi tadašnja polit garnitura u neku stranu zemlju u posjetu, vodi najmanje
i pedesetak stručnjaka i inžinjera sa njima… a svjetski brodova i tankera koje su izradila naša brodogradilišta – da su i pomorske sile zavidile.. stranih studenata koliko je tu bilo, pa nisu domaći mogli dobit sobu i smještaj u studenskim domovima.. u sportu su nas zvali svjetsko čudovište..

Last edited 20 dana prije by piždro
Mladen
Gost
Mladen
20 dana prije
Reply to  piždro

Nisam bas mlada generacija 56godina i nadam se ako ovo pročitaš da ćeš shvatiti da sam i ja bio u situaciji di su nas u zapadnoeuropskim zemljama podcjenjivali jer su nas držali za primitivne Balkance.Sjeti se ako si odlazio u shoping u Trst.Vrlo dobro se sjećam odlaska naših firmi na radove u Rusiju Irak Alžir,jer su i moji članovi obitelji tamo išli raditi.Vecinom smo radili građevinske vojne objekte u Iraku,bolnice u Sibiru.Ljudi su radili u izuzetno teškim uvjetima ruskih zima,ili iračkih vrućina.Morali su rješavati stambeno pitanje na taj način,jer su to većinom bili zanatlije a oni su bili vrlo rijetko u partiji.pa tako su vrlo teško mogli doći na stambenu listu od komunističkog kadra a pogotovo vojnih lica.A sto se tiče brodogradilišta i naše brodogradnje ja sam cijeli radni vijek u brodogradnji pa vrlo dobro znam sta su našabrodogradilista napravila.Tek krajem osamdesetih godina splitski škver je počeo raditi malo složenije putničke brodove za Finsku i Švedsku.Brodske strojeve smo radili po Njemačkoj licenci MAN. Do tada smo gradili jednostavne plovne jedinice tankere,brodove za rasute terete. To su vam obične konzerve kako ih mi brodograditelji zovemo.Bili smo treća brodograđevna sila u svijetu ali samo zato sto smo gradili konzerve brzo i jednostavno.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  Mladen

Nebih pljuvao po ljudima koji su svoj znoj ostavili u brodogradnji jer su kao pravili “konzerve”, malo više poštivanja prema tim ljudima. Činjenica je jedina da smo mi balkanci tada kad smo pravili “konzerve” od brodova bili najači.

Mladen
Gost
Mladen
20 dana prije

Kako bih pljuvao po tim ljudima kad sam i ja jedan od tih ljudi.Nagutao sam se ja dima i prašine po brodskim dvodnima i štivama33 godine.Ocito se ne razumijete u tipove brodova i složenost plovnih jedinica.Tek zadnjih 30 godina se rade složeni brodovi i dobivaju svjetske nagrade.Azijska brodogradilišta sudjeluju sa 85 posto udjela u svjetskoj brodogradnji a imaju samo 15 posto dobiti.Ostala europska i američka brodogradnja 85posto dobiti s 15 posto udjela .Znaci ovi rade tankere i brodove za rasute terete gdje nema zarade.Pogledajte Talijane kad su zadnji put napravili takve brodove.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  Mladen

Gledao sam izgradnju broda za prijevoz ukapljenog zemnog plina, gradnja u Južnoj Koreji, svemirska tehnika. Nebih rekao da oni to jeftino prodaju. Davno je prošlo vrijeme kad su korejci kupili licencu onog danskog proivođača brodskih motora.

Mladen
Gost
Mladen
20 dana prije

Ako ikad budeš imao priliku vidjeti uživo ophodne brodove sto se u splitskom škveru grade Ostat ćeš oduševljen.Nas Hrvatski sto posto projekt.Dosta zemalja zainteresirano za kupnju.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  Mladen

Najveći problem našim brodarima u ono vrijeme je bilo to što domaće željezare nisu mogle isporučivati dovoljno kvalitetan lim to jest nije bila konzistentna debljina lima. Sječam se da su pričali da su za Berge Istru, ili neki drugi, kupovali japanski lim koji na bilo kojoj točki bio iste debljine a naše željezare su isporučivale negdje tanji a negdje deblji.

Mucke
Gost
Mucke
20 dana prije

Ne bih da vam kvarim cavrljanje ali brodske celicne oplate iz Zenice su bile top 3 na svijetu, plus onda kad je Jadrolinija Cruises radila kruzere a domaca brodogradilista platforme za vadjenje nafte i plina , isti su bili misaona imenica za te vase Koreje i slicne.

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
19 dana prije
Reply to  Mucke

Ja znam što sam čitao prije 4 dekade u svezi lima Mucke.

Mladen
Gost
Mladen
19 dana prije

Donekle si u pravusto se tiče kvalitete limova.Svaka brodarska kompanija ima svoju službu kontrole kvalitete i oni određivaju i ispitivaju kvalitetu čelika.Zenicka čeličana je radila odlične limove i profile od kojih se napravio veliki broj brodova,ada nije tako svibi ih zaobilazili u širokom luku pa bih samom logikom stvar i propala.Sva sreća sto radi i dalje.Nemoj misliti da nisu i strani kontrolori imuni na mito pa će radije kupit čelik u jednoj Čeličani za dobar profit a drugi proglasit nekvalitetan.

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
19 dana prije
Reply to  Mladen

To za limove sam čitao u našem tisku prije rata, ne vjerujem da bi novinari, u ono vrijeme, smjeli lagati da bi posjepšili uporabu stranog lima u odnosu na domaći. Mislim da sam čitao da sa našim limom nisu mogli ostvariti specifikacije jer bi sa našim limovima dobili teži brod od zadanih specifikacija narućitelja pa su morali uzeti japanski lim da bi uopće dobili naruđbu.

Mladen
Gost
Mladen
19 dana prije

Teško mogu pisati o vremenima prije rata u brodogradnji jer sam tada bio mladi radnik uSplitskom škveru.Krajem osamdesetih godina smo gradili za ruse jednu flotu brodova a paralelno sa tim i kruzere za finske naručitelje.Finska kontrola kvalitete to se vrlo dobro sjećam bila je strašno rigorozna,za razliku od Rusa koje si mogao podmititi sa bocom rakije.Rusi su nam tada plaćali klirinškom novcem to jest sa naftom,a poslije smo dobili informaciju sa avionima MiG29 ali bez neke elektronike.Placu smo tada dobivali direktno iz Beograda sto stoji iza ove price

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
19 dana prije
Reply to  Mucke

Mućke
Kad Ti pričaš o željezari Zenica, pomislio bih da je to NASA.
Po onome što sam čuo za rata od više ljudi koji su tamo godinama radili u proizvodnji, prije će biti da je to za Juge bilo ovako: “Tamo je sastav pojedinih šarži željeza uglavnom najviše ovisio o tome koliko jaran na lopati odluči ubaciti lopata ovog ili onog dodatnog materijala u ljevačku peć…”
Što se tiče Južne Koreje, tamo drugo najveće brodogradilište na svijetu (na jednom otoku) ima svoju ljevaonicu limova i ne kupuje limove od drugih proizvođača. I već dugo je Južna Koreja misaona imenica za sve zemlje nastale iz bivše Juge. Zato, pusti grandiozne priče o bivšoj veličini. Toga nema i neće nikad više biti… A ni tada nije bilo tako grandiozno, kao što su neki pričali, a drugi vjerovali tim pričama…

Mladen
Gost
Mladen
19 dana prije

Vise Talijani zarade na ugrađenom drvenom namještaju na jednom kruzeru nego Koreanci na brodu za ukapljeni plin,figurativno rečeno.

piždro
Gost
piždro
20 dana prije
Reply to  Mladen

A šta sad radimo? ..rac od ovce… ja znam da je tad končar, enegoinvest, industrogradnja, pliva, vijadukt, jugoturbina, đuro đaković, 3 maj, ina, tpk, kutina, prvomajska, brodogrd. pula, brodg. split, jugo platika i td. Itd. bili giganini u zemljama nesvrstanim a i nekim zapadnom a bjele tehnike i kućanskih aparata su čak imale sve republike svoje firme. zagrebački velesajam je bio najposjećeniji u jugoistočnoj evropi a paviljoni domaćih firmi – treba ti par sati da ih obiđeš.. yu se nije raspao sto je slab bio – nego sto su svjetski moćnici tako odlućili! devide et impera i dolazak na cisto i razuđeno najljepše more.. tako tvrdi robert ber, agent cie i pisac vise knjiga – specijalno područje zapadni balkan.

Last edited 20 dana prije by piždro
Splićanin
Gost
Splićanin
20 dana prije
Reply to  piždro

Jugovinil ,tri tvornice cementa bez filtera ,Željezara ,tvornica azbesta,klaonica stoke s direktnim ispustom u Kaštelanski zaljev bez pročišćivača.brodogradiliste .sve neke ekološki ciste tvornice i zdrava industrija.Je li to slučajno ili namjerna koncentracija tvornica takve vrste u Splitskom bazenu.Prije par godina u tisku je jedan liječnik objavio da već djeca od nekoliko godina života u ovom bazenu imaju nekoliko desetaka postotaka vise azbesta u plućima od ostale dijece u Hrvatskoj.Nedaj Boze da je kojim slučajem Jugovinil explodirao katastrofa kao u Bopalu uIndiji.Na desetine tisuća mrtvih i otrovanih.Dali bih itko sadašnje pameti izgradio ovu vrstu industrije na ovim prostorima i tko bih uopće u njima htio raditi.Nego neznam zašto se sovjetski savez raspao ,možemi li NETKO preporučit koju knjigu bivšeg agenta CIE koji je obradio to područje.

piždro
Gost
piždro
20 dana prije
Reply to  Splićanin

šta sad imaš splićo? nemaš ni turista.. onda je bila čast biti hadukovac! a sad? sad ih sram i reći da su to.. ti si najvjerovatnije član velike “domoljubne” partije..? sad jos malo pa sve rasprodano i pokradeno… je, komulci su grijesili i javašluk radili, al ovi su sve otuđili i to vlastiti narod od vlastite zemlje.

Last edited 20 dana prije by piždro
Mariet
Gost
Mariet
20 dana prije
Reply to  piždro

Slažem se s vama gotovo u potpunosti. Ipak moram napomenuti da Split u Jugi nije bio turistički grad, već više prolaznički. Tek prije možda 12 godina Split je počeo bujati turistima. Prošle godine je dosegao onu najmasovniju točku do sada. Uvijek je čast biti hajdukovac jer slavna povijest toga kluba briše sve ove mrlje i mrljice koje se danas događaju. Briše čak i onu ogromnu mrlju kad su na krajnje pederski način zvijezdu zamijenili šahovnicom. Nije bitan bio sami čin, već vrijeme i mjesto. Kad danas pogledaš u nazad i vidiš ko je to napravio sve je potpuno jasno.

piždro
Gost
piždro
19 dana prije
Reply to  Mariet

Šta će ti turizam, turizam je više štete nego koristi. I nedaj bože da se split pretvori u paris, barcelonu, rim ili veneciju. Divoljno je koliko ga posjeti, i to je oteviše. SPLIT JE SAM PO SEBI POVJEST DIVOTA I LIPOTA.

Last edited 19 dana prije by piždro
Torcida
Gost
Torcida
18 dana prije
Reply to  piždro

Ja mislim da ste vi jedini čovjek na svijetu koji je izjavio da najaca svjetska gospodarska grana radi vise štete nego koristi.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
19 dana prije
Reply to  Mariet

Mariet
A jel’ Ti bilo čast biti Hajdukovac dok je “Štico” (Igor Štimac) drmao u klubu… Izgleda mi kao da bi se on sad opet htio vratiti tamo…

Mariet
Gost
Mariet
19 dana prije

Uvijek mi je bilo čast biti hajdukovac, ali Štimčeve manipulacije ne priznajem i osuđujem ih. Čast mi je jer Hajduk nikad nije bio samo nogomet. A Štimac više nikad neće primirisat Hajduk. Budite uvjereni

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
19 dana prije
Reply to  Mariet

Mariet
Bit će mi drago ako Štico nikad više ne primiriše Hajduk!
Još uvijek sam u dugogodišnjoj dilemi: je li veće smeće on ili Davor Šuker…

Splićanin
Gost
Splićanin
18 dana prije

Platini i Sep Blater cvijeće UEFE I FIFE!Pocela se širit dilema.

Splićanin
Gost
Splićanin
18 dana prije
Reply to  Mariet

Koje su to Štimčeve manipulacije bile.Daj molim vas da to objavite u novinama pa da i mi znamo.Uostalom kad ga vidiš u Splitu recite mu da vise neće primirisat u Hajduku.Pohvalit ćemo te u indexu i počastit ćemo vas sa sendvičem ja i Šime i Stina Didova sa ovog portala..

Splićanin
Gost
Splićanin
18 dana prije
Reply to  Mariet

Hajduk nije osnovan sa zvijezdom ni pod zvijezdom petokrakom.Znaci kako došla tako osla!Neznam o kojem pederskom načinu ti pises ,da je bio referendum o grbu 90godine sta misliš koji bih bio grb na dresu Hajduka.Moram te upozoriti da je stvar opće kulture ili nekulture zvat Hrvatski povijesni i službeni grb šahovnica.

Stina Didova
Gost
Stina Didova
20 dana prije
Reply to  piždro

“šta sad imaš splićo?” Ima sve, Svoju Državu, i u Njoj svoju Slobodu! U Njoj ga neće izrabljivati Austrijanci,niti će je prodavati talijanima četnici načelu sa diktatorom i zločincem kraljem aleksandrom, niti će nas ubijati kao Stjepana Radića i Hrvatske parlamentarc u skupštini beogradskoj puniše račići po naređenju kralja i srbske klike kao u prvoj jugoslaviji! niti će nas više ubijati bez suda i zakona od Bleiburga, Križnog puta, preko Golog otoka, Škabrnje, Dubrovnika, Vukovara ,niti će pivati četnici u Vukovaru:”miloševiću šalji nam salate bit će mesa klat ćemo Hrvate”! ŽIVILA HRVATSKA DRŽAVA!

piždro
Gost
piždro
19 dana prije
Reply to  Stina Didova

E baš fino didova stino. bitno je da si se ti snaša i uboo kartu sreće, u vremenima velike pretvorbe i prevare te brk omrsio. uvjek je tako bilo na tombuli i lutriji – dobitnici i gubitnici. uostalom to vječni zakon kabale, na žalost. samo je je velik broj onih koji su didovu stinu napustilo u vremenima “svoj na svome” i otislo za vazda u tiđinu i tamo tražit sriću i blagoslov , kojeg nikad neće naći. otići sa voljene didove stine nije baš fin i ugodan dozivljaj; di ih je sudba i viša sila pedodredila . a “slobodna dalmacija” izlazi i dalje sa crvenom bojom, da zavara iako je i ona private.. i puna je srceparajućih komenta o tajkunima koji su preko noći postali netko i nešto. koji su prije ‘velike pretvorbe’ prodavali galanteriju jeftine robe iz azije i bavili se sitnim švercom i preprodajom po pijacama i dernecima a sad veliki narodni glavaši i starešine.

Last edited 19 dana prije by piždro
ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
19 dana prije
Reply to  piždro

Hahaha, olešio si ga buraz……………

piždro
Gost
piždro
19 dana prije

šta ću buraz ja ga razumjem – on gleda samo sebe i svoj krug… ustvari takih je najviše na našem terenu.. osnuju čak i najmoćniju stranku sa predznakom “hr.dem zajednica” zvuči fino i primamljivo – nema šta.. . kod nas je uvjek bio imidž da vide kako si uspio i kako si se snašao – a ostalo ko hebe. a kad bi ga pitao: daj reci lozinko i patent da i ja malo umočim, da zavrtim da krene…e onda bi se tek javili problemi.. he onda ide ispitvanje i zavirivanje u facu očima imaš li prevarantske i varanske gene, pa bi te mjerkao pogledom od glave do pete.. hehee, ona bi pripitkova: odakle no si, kako ti se ćaća i mater zovu, a znaš li ovoga i onoga… hehe onda bi te opet par puta odmjerio i vodio da ti nemaš taj vrti i varaj gen i nisi sve maske i štoseve u zivotu naučio položio, još neke važne finese od ranije ..hehe pozz

Last edited 19 dana prije by piždro
Šime
Gost
Šime
19 dana prije
Reply to  piždro

A koga ti to gledaš i koji krug.Gdje to nije mjerilo uspjeh i društveni status.Nije mi jasno sto čekaš ,zavrti kreni!Nemoj tražit razlog za osobni neuspjeh u drugim .Zavist je bolest duše.Nego sta je bilo sa onom kćeri od inženjera sto si se u nju zaljubio.Nasla boljeg i uspješnijeg sa većom k..om,.

piždro
Gost
piždro
19 dana prije
Reply to  Šime

uuf koju ti formulu imaš!? ti si sam po sebi stina tvrda i Formula za uspjeh. zavist je naštiman upravo iz tvoje svete knjoge. ti vidi se, si pronicljiva teološka tehnokratska duša. iole poštena raspodjela ili na drugoj strani otimačina drustvenog i narodnog blaga – to je stvar kulture, dostojansva i na kraju usud jednog narda. a sa onom je bilo ko i sa cvjetovima i pčelama u rascvatu..

Last edited 19 dana prije by piždro
Šime
Gost
Šime
19 dana prije
Reply to  piždro

Nemam nikakvu formulu nizašto kao sto je nitko nema.Zavist nije naštimana u svetim knjigama nego je samo naglašena i opisana. Daj molim te objasni nam sto je to društveno a sto narodno blago .Po ovome tvome kmečanju ispada da ti je zao sto nisi nešto jamio.

piždro
Gost
piždro
19 dana prije
Reply to  Šime

ja ne kmečim, samo ti uživaj u svom znoju, u svom blagu. vidi, ljudi su izvodili revolucije i revolučije kroz povjest da bi se oslobodili pohlepni stvorova. no kao sto se vidi nije išlo. Iako će povjest to ponovo ponovit, još mnogo puta. pohlepa je u prokletim sitnim dušama u srcu, tjelu i duši prirasla i urođena… i sad malo prošetaj i adio

Last edited 19 dana prije by piždro
Šime
Gost
Šime
18 dana prije
Reply to  piždro

Nakon svake revolucije došli su još pohlepniji stvorovi.Od francuske revolucije preko boljševičke u Rusiji , kubanske idalje da ne nabrajam.

Mariet
Gost
Mariet
19 dana prije
Reply to  piždro

Bravo gospodine! Ipak, mislim da se jadnik nije okoristio ničim osim sendvičem pokušavajući na ovom portalu trolati o srbima, hrvatima, partizanima, ustašama i četnicima. Prokušava recept s indexa, ali mu ne ide. A možda nije ništa od toga, već je samo glup.

Stina Didova
Gost
Stina Didova
19 dana prije
Reply to  Mariet

“gospođo” ako tražiš tapun za češkanje, ja ću ti iz južne Karoline poslati bananu,, znate, ona daje PODMAZ, pa vas neće grebati kao krute stvari! TO BI ZA VAS BILO DOBRO ,JER VI SE IONAKO NE RAZUMITE U POLITIKU, NEGO SE BAVITE MASAŽOM! Uz pozdrav BOG I HRVATI ! ŽIVILA VJEČNO DRŽAVA HRVATSKA!

Mariet
Gost
Mariet
19 dana prije
Reply to  Stina Didova

Ovo više nije ni index. Više mi liči na kamenjar.hr, ali ok. Smišan si mi, a ono “gospođo” to je ipak malo index.hr. Ne brini primljen si za stalno jer su ti gazde neokrnjene intelektom. A sada tutanj ispod kamena!!!

piždro
Gost
piždro
19 dana prije
Reply to  Mariet

neznam Mariet – samu mu želi da se trzne dok još nije kasno, što pjeva veliki Mišo..

Last edited 19 dana prije by piždro
Stina Didova
Gost
Stina Didova
19 dana prije
Reply to  piždro

“Dalimi” vi, vaši komunisti, tito, partija, komunizam, socijalizam i jugoševija, kako prva, tako i druga u kojoj imam 0,0000000000 sekundi radnog staža ! A šo se tiče “šverca, pijaca i derneka” tos su radili i “galentariom i pretvorbom” se bavili i vladali komunisti, udba, kos, kako titini u jugosvlaviji, tako opet titini u današnjoj HRVATSKOJ! Danas imamo državu,iziđite na izbore,izaberite vlast po svojoj želji,paće te biti zadovoljni,kako hdz-e, tako, sdss, sdp-e i hns su drugovi koji su okrenuli galentarijske i komunističke jakete i danas vladaju HRVATSKOM,ZATO NE KMEČAT PO PORTALIMA, NEGO SE DOGOVORITE SA VAŠIM DRUGOVIMA, NAPRAVITE JAVNU LUSTRACIJU, IZBACITE ONO ŠTO NE VALJA I UREDITE DRŽAVU DA SVI U NJOJ IMADU JEDNAKA PRAVA! vi kmečali ili ne kmečali, nitko vam drugi ne može pomoći nego vi sami sebi “provićurni” komunisti takozvanog bravara ,stim da vas komunista ima 70% ,A SA PREDSJEDNIKOM , PREMIJEROM I PUPAVCOM JOŠ TRI VIŠ! BOG!

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
19 dana prije
Reply to  Stina Didova

Hehehe, baš si ko Stina…………….percepcija ti je ko kod djeteta………

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
19 dana prije
Reply to  Stina Didova

Stino Didiva
Sad će Plenki na brzaka da nas “riješi” novopečenom neisprobanom vakcinom protiv “Korone”.
To nijedan okupator nikad nije uspio… Živio ti meni u ovoj našoj državi kad Te cijepe! Samo ne znam koliko ćeš dugo…

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije

a ta vakcina je prst u guzicu i malo se zakašlji

Splićanin
Gost
Splićanin
19 dana prije
Reply to  piždro

Evo najnovija vijest o pronalasku uspješnog cjepiva protiv covida19.Skocile dionice na burzama,porasla cijena nafte.Sutra se pale misalice za beton,počinju raditi stemalice,bušiti će se na sve strane,širimo apartmane,gradimo nove i renovirano stare hotele na Jadranu.Hajduk će dogodine biti prvak,a Plenki će kupit novu eskadrilu F35.Bit će para u Splitu i okolici!U akciju kreće velika Domoljubna partija!

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
19 dana prije
Reply to  Splićanin

Splićo
Prije 10-15 godina bilo je tamo u Kaštelima i radioaktivnog otpada… Ne znam jesu li to poslije maknuli?

Splićanin
Gost
Splićanin
18 dana prije

Radioaktivni otpad je bio odbacivan uz samo more.Tako da je dobro natopio zemlju uz more i samu obalu.To je odpad iz bivšeg jugovinila.To vise ni dragi Bog ne može očistiti.Izmedu ostalog još se nije sanirali odlagalište azbesta u Vranjicu .Kad bura puse nosi ga po cijelom zaljevu.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
19 dana prije
Reply to  piždro

Piždro
Dok je bilo Istočnog bloka i “klirinškog dolara”, bilo je i posla za sve EX-Yu firme koje si naveo. “Borovo” je npr. imalo ogroman broj zaposlenih jer su njihove “čuvene” gumene čizme išle u milijunskim serijama samo u Rusiju. Nažalost, oni tamo u Borovu nisu ni danas otišli s asortimanom puno dalje od tih gumenih čizama.
Sve je to otišlo u bananu kao je pao Berlinski zid…

piždro
Gost
piždro
17 dana prije

da se razumio nisam nikakv exju nostalgico, ni pristalica nesto sto sto većini ne paše.. nego ondašnja vremena i ljudskiji socijalizam a pogotovo sto je kod nas bio samoupravni socijal sistem! da ti direktor il neki drkadžija nije moga dati otkaz a prehranjuješ 3-4 djece. . naspram brutalno kapitalizma u kojem živim.

Last edited 17 dana prije by piždro
JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
19 dana prije
Reply to  Mladen

Mladen
“Bili smo treća brodograđevna sila u svijetu ali samo zato sto smo gradili konzerve brzo i jednostavno.”
Bravo Mladene! Konačno da netko demistificira to priču o veličini hrvatske brodogradnje!
Ja sam Ti vrlo blizu godinama, a između ostalog sam više godina bio zaposlen kao tehnički (VSS) kadar u škverovima na sjevernom Jadranu i samo se se nasmijem na to kad mi netko priča kakvu smo grandioznu brodogradnju imali…

Eglise
Gost
Eglise
20 dana prije
Reply to  piždro

Bilo kuda VIRUS svuda.Ugodnu zarazu i karantenu vam želi Wuhan Virusna kompanija.
Dolazimo na vaš poziv, usluga besplatna.

Milivoj
Gost
Milivoj
20 dana prije
Reply to  piždro

Plenky fino papa od kad je u politici narasto je za 3 broja 3xxxlll glava mu se zaokružila i zabrinut sam za njegovo zdravlje općenito!

piždro
Gost
piždro
20 dana prije
Reply to  Milivoj

da da koji podvoljak ima? ko pravi naš veliki vođa, kako ga Suzy voli počastit i oslovit. čudno da ona ovaj članak preskočila, nije komentirala. jer inače, ona to iz prve kad vidi samo lik velikog vođe..

Last edited 20 dana prije by piždro
čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
19 dana prije
Reply to  piždro

vjerojatno ždere na “bazi živaca”-možda podsvijest radi na način da ono loše što je izašlo na usta,kao riječi,pokuša vratiti nazad, simbolički, bilo kako …

piždro
Gost
piždro
19 dana prije

Da čudila se aman ja, vi cure to još bolje vidite, kad su u pitanju velike vođe.. evo upravo gledam na frace kanalu samo sliku bez tona.. upali prosvjednici u parlament negdje na Kavkazu.. pitam se: kad će se i na drugim mjestima ovake scene vrtit….

Last edited 19 dana prije by piždro
Stara kuka
Gost
Stara kuka
21 dana prije

I vezii korone imam pitanje. Tko je to jučer organizirao anti-korona prosvjed u Zagrebu za koji sam saznao tek nakon što je održan? I zašto ga čak ni na ovom portalu niste najavili? Koliko sam mogao pročitati postoji nekakva grupa na fejbuku koja okuplja već 160.000 ljudi. Ni o tome ovaj portal nije pisao. Pitam zato jer mi se čini da se i mogući anti.korona pokret u Hrvatskoj počeo fragmentirati i prije nego je uopće nastao.

Situacija me podsjeća na ukradene referendume o izbornom zakonu i ratifikaciji istanbulske konvencije. I tamo su dvije različite grupacije organizirale referendume u isto vrijeme, a bez ikakve suradnje i koordinacije.Štoviše uglavnom su se ignorirali što je rezultiralo u konačnici manjim brojem potpisa dovoljno da Kušćević i Apis organiziraju svima nam znanu prevaru i krađu. Je li moguće da će i pokret otpora korona teroru krenuti tim putem pa će različite grupacije organizirati svaka svoj prosvjed bez suradnje s drugima? To definitivno nije dobar put što pokazuje primjer žutih prsluka u Francuskoj koji unatoč dugotrajnim i masovnim prosvjedima zbog te fragmentiranosti i nekoordiniranosti nisu postigli baš ništa.

I još nekoliko zanimljivosti vezano uz sada jako moderne antigenske testove. Slovačka je recimo do sada tim testovima testirala preko 3,5 milijuna ljudi uz otprilike 1 posto pozitivnih. Zanimljivost kod tih testova je slijedeća. Slovaci testiraju sve osim djece mlađe od 10 godina i pazite sad – starijih od 65 godina. Dakle ne testiraju narizičniju grupu. To bi također trebalo biti signal za razmišljanje o tome što je prava svrha tih testiranja.

Druga stvar je isto zanimljiva. Slovački premijer kaže da tu državu svaki dan lockdowna stoji između 80 i 100 milijuna eura. Pa da ne bi imali ogromne štete i troškove lockdowna oni su organizirali testiranje. Na koji način će to spriječiti širenje virusa i lockdown nije objasnio.

Još jedna zanimljivost. Slovačka je kako kažu kupila te antigenske testove po cijeni od 4 (četiri) eura po testu. S druge strani hrvatski HZZO je prije par dana objavio da je cijena antigenskog testa u Hrvatskoj 103,74 kune. Po srednjem tečaju to iznosi 13,72 eura po testu. To je skoro tri i pol puta više od cijene po kojoj Slovačka nabavlja te testove. Interesantno je da se nitko od “novinara” nije dosjetio pitati HZZO po kojoj računici su oni odredili cijenu tih testova i po kojoj cijeni ih je uopće Hrvatska nabavila.

I za kraj osvrnuo bih se na veliki porast broja umrlih navodno od korone. Jučer čak 42. Na stranu to što vjerujem da se sad baš svaka smrt koja se dogodi na intenzivnoj pripisuje koroni, druga stvar mi je upala u oči. Uglavnom se o tim mrtvima ne objavljuju nikakvi podaci. A kad se objave stave se njihove godine rođenja (što mnogi ne kuže pa misle da su to podaci o godinama života). I onda nam se tumači kako evo sve mlađi i mlađi ljudi umiru. Ljudi u šezdesetima, pedesetima pa čak i četrdesetima.

Pri tom se smišljeno izvrću teze. Jer više nigdje se ne iznose podaci o zdravstvenom stanju tih umrlih prije navodne zaraze korona virusom. Kronične bolesti, komorbiditeti i ostalo. A prethodno zdravstveno stanje, a ne dob pacijenta je ključan faktor u tome hoće li se on ozbiljno razboljeti ili čak umrijeti.

Neki dan čitam o čovjeku, mislim u Francuskoj, ali nisam siguran, koji je proslavio 109. rođendan. A proslavio ga je mjesec dana nakon što se oporavio od “kovida”. Imamo još primjera stogodišnjaka koji su se oporavili od “kovida”. Zato jer im je organizam unatoč starosti bio relativno zdrav. A isto tako mlad čovjek u dvadesetima i tridesetima može umrijeti ako već ima jednu ili niz teških bolesti.

A da ima jako puno ljudi koji su i prije pojave korone imali sličnih problema, osobito respiratornih govori i jedan drugi podatak koji nitko ne spominje. Naime, i prije početka korona histerije u Hrvatskoj mnogo puta smo vidjeli podatak da Hrvatska ima 800 respiratora. A zašto smo ih imali toliko dok još nismo ni znali za postojanje korone? Za ukras? Ili možda zato jer smo ih trebali. Jer smo imali mnogo pacijenata sa teškim respiratornim problemima i puno prije pojave korone. Njemačka je naprimjeri prije korone imala 25.000 respiratora Zašto su ih imali? Ovako ispada da ljudi završavaju na respiratorima i umiru samo zbog korone, a vidimo da su se isti ti respiratori u velikom broju koristili i prije. Jesu li ti problemi zbog kojih su oni prije korone bili potrebni nestali? Izliječeni? Ili jednostavno uračunati u korona smrti. Čisto malo za razmišljanje i raspravu.

Last edited 21 dana prije by Stara kuka
marty
Gost
marty
21 dana prije
Reply to  Stara kuka

Vezano za ove respiratore. Komentar jednog liječnika sa JIL-a: “sa respiratora se na 2 načina odlazi, na nogama ili nogama naprid, trećeg nema. A ovo prvo nam je rijetkost. Problem je generalno što ljudi respirator doživljavaju kao LIJEK! I uglavnom, ne polovica, nego 80% ljudi sa respiratora umre, u normalnoj svakodnevnoj situaciji bez korone!
Respirator je u stvari zadnja slamka koja osobu održava na životu, znači sve vitalne funkcije su ugrožene, najbrutalnije održavanje života. Respiratori su se i prije korone koristili u istim situacijama kao i danas kada se pacijentu toliko pogorša stanje da je to jedini način da još opstaje na životu.

Sunseeker
Gost
Sunseeker
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Svaka cast na razmisljanju I pisanju. A to sa protestom I meni nije jasno zasto portal Logicno nije nista ucinio po tome pitanju. Bas jadno sramotno od redakcije.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
19 dana prije
Reply to  Sunseeker

Prilikom pripreme protesta u Rijeci neki su tvrdili da im je g. Ponoš branio da koriste snimke s protesta u Zagrebu. Tako da nicemu se ne cudim.

Sunseeker
Gost
Sunseeker
19 dana prije
Reply to  Pera Detlic

Stvarno ne znam tko je kome sta branio da budem iskren. Samo sam zelio reci da je taj prosvjed zasluzio vise paznje Logicno portala. Taj prosvjed se zalaze za ono o cemu vecinom svi pisem I pricamo na ovome portslu. 🤷‍♂️

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije

..

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije

UZAS!
Ista se stvar dogadja u Austriji – saznao sam neki dan!
Dakle – sve je debelo koordinirano.
Djeca (u vrticu) – ce se testirati na (lazni!) tzv Covid19 – a podijelili su papire roditeljima gdje se samo mogu SLOZITI sa tim – zlocinackim testom!
I to male djece ispod 6 godina!

Moj prijatelj, koji ima dijete u vrticu – ne samo da je popizdio – nego je prvo nazvao advokata, a onda otisao kod idiota “teta” iz vrtica – te if fino i kulturno zaprijetio:

 1. da njegovo dijete nece dolazit kod IDIOTA u takav “vrtic” sve dok ne dodju razumnije (idioti) “tete” ili “direktori”… tj dok traje lazna “pLandemija”…
 2. predao im je papirinu koju su (zlocinci) podmetnuli idiotiziranim austrijskim roditeljima – ali je po savjetu advokata dodao recencu da se : NITI U KOJEM SLUCAJU – NJEGOVO DIJETE NE SMIJE “TESTIRATI” BEZ PRISUSTVA NJEGA!
 3. a na kraju je upozorio i (idiote) “tete” da i u buducnosti – ako slucajno bi nekom od (idiota) “teta” ili “direktora” tzv vrtica – palo na pamet da provedu “testiranje njegovog djeteta” – moci ce VLASTITE GLAVE traziti po obliznjem smecu...

Milim da mu je poruka bila izuzetno jasna.
Sokantno je da se dakle ista zlocinacka stvar desava paralelno i u Engleskoj, i u Austriji – a ne bi se ni malo iznenadio – i u svim tzv “drzavama” Svijeta…
Satanisti i eugenicari se ne zele sada zaustaviti – kada su dobili svog “predsjednika SAD”…

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Imas neki link za Austriju?

(Ovo pod 3.nevjerujem da mu je odvijetnik savjetovao jer je prijetnja i utuziva je.)
Mozda je sam dodao?

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije

“… Imas neki link za Austriju? …”

Nema link na zalost. Moraces mi vjerovat na rijec.
Jedino sljedeci put kad odem kod automehanicara, mogu skenirati onaj papir koji su podijelili roditeljima u tom vrticu.
(tacka 3 je naravno automehanicarevo “objasnjenje potencijalne situacije”… bez advokata naravno.. I slazem se u potpunosti sa njim, a idiotima-uposlenicima vrtica mislim, da je stvar takodjer bila – vise nego kristalno jasna – sta ce se desiti ako mu neko pipne dijete…)

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Vjerujem ti jer stalno objavljujes izvore, samo sam ga htio prosljediti.
Hvala.

Miha
Gost
Miha
19 dana prije

Upravo mi se javila poznanica iz Austrije, koja je zaposlena u domu za ostarjele. Kaže da su je testirali i da je jako boljelo, te da će to raditi svaki tjedan!

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Sviđa mi se reakcija od tvog prijatelja, tako bi trebali SVI roditelji uraditi!!!

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
19 dana prije
Reply to  Istražuj

Meni je sumnjivo sto su se ušutili glede cjepiva, a siluju testovima. Nekako sam sklon vjerovati da “cijepe” putem tih testova. Također sam sklon vjerovati da ce se procesi aktivirati nakon drugog ili treceg cijepljenja. Nece ici na prvu jer niko se ne bi cijepio kad vidi da se netko cijepio i drekno. Nesto kao dvokomponentno ili trokomponentno ljepilo. Tek kad se pomijesa djeluje. Usput ako netko vjeruje da ce se sve smirit ako se svi cijepe- nece!!!! Dapace bit ce jos gore. Novo normalna bezgranicna vlast psihopata. Tko voli nek izvoli.

Mali Borko
Gost
Mali Borko
20 dana prije

Auuuuuuu gadno, valjda neće do nas doći

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  Mali Borko

Hahaha, neće veliš……………..tješi se ti………….

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Mali Borko

Nece, ko sto nisu dosle ni maske u skole…

Branko
Gost
Branko
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Super ti je tekst, naročito mi se sviđa kako si opisao cijene vezano za antigenski test.
Pa znaš da smo mi hrvati majstori za zaraditi na brzak.
Nek te to ne čudi, takvi smo i gotovo.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
19 dana prije
Reply to  Branko

Zarada je jedno, a zlouporaba ovlasti i polozaja te protupravno ostvarivanje materijalne koristi drugo. Buduci da nema posljedica drugo se tretira kao zarada.

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

“…Tko je to jučer organizirao anti-korona prosvjed u Zagrebu za koji sam saznao tek nakon što je održan?…”

Stvarno logicno pitanje.
Imas li kakve informacije o tome?
Ima li @Redakcija Logično kakve informacije?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Prosvjed pod nazivom ‘Tražimo ukidanje Nacionalnog stožera’ organizira inicijativa Dosta je bilo, a grupa je skupila 160 tisuća ljudi.

Kažu da ”otvoreno i bez skrivanja” Stožeru žele poručiti da njihove odluke smatraju ”političkima, da imaju cilj širiti paniku i stvaranje koristi političkoj stranci, a ne narodu”.

”Članovi Stožera toliko su puta upleli politiku u brigu o zdravlju da su izgubili povjerenje građana i pretvorili znanost u predmet ismijavanja, što će imati trajne i neizbrisive posljedice na povjerenje u struku”, smatraju organizatori i dodaju da takvo ponašanje treba prestati.

“Traži se ukidanje obveze maski, ukidanje Stožera, a jedan od zahtjeva je i traženje odgovornosti “medija koji imaju cenzuru unatoč jasnim brojaka umrlih i zaraženih”, rekao je jedan od prosvjednika

L. R.
Admin
Famed Member
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Poštovani Istražuj,

Nitko nam se nije javio za taj prosvjed. Teško je znati što se događa u Facebook grupama.

Svima koji se jave u našu redakciju, rado damo prostor ako je cilj opće dobro.

Festival slobode je imamo komunikacijsku strategiju. Pisali su izvješća, na terenu su bili fotografi, imali su grafičke materijale i bili su vidljivi na Facebooku.

Profesionalni fotograf Ivica Matić nam je besplatno ustupio sve fotografije s Festivala slobode.

Primali smo govore u tekstualnom obliku. Nekada i prije nego su bili.

Nije dovoljno otvoriti Facebook grupu i misliti da će sve doći samo od sebe. Organizacija prosvjeda je veliki posao, kao i organizacija medija.

Mi se ne možemo oslanjati na površne informacije koje dolaze iz pete ruke. To nije ozbiljno.

Mnogi se obraćaju mainstream medijima s nadom da će ih onih poduprijeti. Ne vjeruju u alternativne medije. To je njihovo pravo koje poštujemo.

Nadamo se da smo svima dali više informacija?

Lp

Redakcija

Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  L. R.

Sve to stoji. Samo vi ste ipak portal koji se bavi vijestima i informacijama. I to upravo “površnim” vijestima i informacijama “iz pete ruke” tj. onima koje se u mainstream medijima prešućju i guraju pod tepih. Već mjesecima vam je u fokusu upravo korona problematika. Pa bi stoga ipak mogli malo pažljivije propratiti situaciju na društvenim mrežama po tom pitanju. Grupa od 160.000 ljudi za Hrvatsku nije tako malo.

A kako ste se i sami angažirali u organizacija prvog održanog prosvjeda ne bi bilo zgorega da za takve grupe i udruge znate, da i m se obratite i ponudite suradnju. I pritom nije važno tko kome prvi pristupi i pruži ruku suradnje. To nije mjerenje čiji je veći nego nasušna potreba da se svi koji po pitanju korona terora žele i mogu pružiti ikakav otpor sada ujedine i nastupaju zajedno.

L. R.
Admin
Famed Member
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani Stara kuka,

Ne znam radite li to ciljano ili slučajno, međutim Logično nije participiralo u organizaciji Festivala slobode, niti će ikada participirati u bilo kakvom prosvjedu ili festivalu.

Logično samo informira. Zbog toga ne nudimo nikakve suradnje, niti ćemo ih nuditi. Suradnja znači bliskost, a bliskost vodi u autocenzuru.

Imamo svoje ciljeve koje smo jasno istakli više puta. Hoće li te ciljeve ostvariti HDZ, SDP, DP, SNS, SNSD, SDA, HSP, Dveri, SDS, DF, HSLS, HSS, Putin, Merkel, Macron, Xi… nas nije briga. Tko god radi u interesu naroda koji gravitiraju oko portala Logično, dobit će prostor.

Bitna stvar. Redakciju portala Logično ne čine profesionalci koji po cijeli dan sjede i istražuju tko što radi u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i svijetu.

Svi imamo svoja zvanja, zanimanja i svoje osobne obveze. Logično nam ne dosnosi novac nego osobnu satisfakciju.

Dakle, biramo teme i analiziramo ono što čitamo, jer je to preslika stanja u društvu. Možda ćemo sutra biti strukturom jači pa ćemo imati svoje profesionalne novinare na terenu, do tada smo takvi kakvi smo.

Ne ovisi sve o nama.

Svako dobro,

Redakcija

Last edited 20 dana prije by L. R.
Sunseeker
Gost
Sunseeker
20 dana prije
Reply to  L. R.

Odgovor vam I nije neki da budem iskren. Pratim vas vec jako dugo I ovog puta ste nesto previse tihi….nekako kao da se nesto mijenja kod vas 🤔.
Grupa od 160 000 ljudi koji su ujedinjeni makar preko fejsa nije mala stvar u HR.

Last edited 20 dana prije by Sunseeker
L. R.
Admin
Famed Member
20 dana prije
Reply to  Sunseeker

Poštovani Sunseeker,

Da, da, kupljeni smo i ne smijemo pisati. 🙂

Lp

Sunseeker
Gost
Sunseeker
20 dana prije
Reply to  L. R.

To su vase rijeci ,a ne moje…
Jako los sarkazam. .
Lp

Last edited 20 dana prije by Sunseeker
Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  L. R.

Poštovani
Prije svega što ja to “radim” ciljano ili slučajno? Kakvu mi to rabotu implicitno pripisujete?

Ja zaista ne znam koliko Logično jeste a koliko nije participiralo u prvom prosvjedu. Ali dovoljno je pročitati vaš gornji odgovor komentatoru Istražuj. U njemu se praktično hvalite svojim sudjelovanjem. Osim što je vaš kolumnist gospodin Ponoš i u Zagrebu i u Rijeci bio jedan od glavnih govornika najavljivali ste taj prosvjed, i ne samo najavljivali nego i aktivno pozivali ljude na njega. Sami pišete da ste besplatno primili fotografije /neke su bile ekskluzivne) i govore čak i prije nego su održani, objavili ste desetak članaka o prosvjedima u Zagrebu i Rijeci. Naširoko ste analizirali incident sa hitnom i sve druge aspekte prosvjeda. To sve daleko prevazilazi “samo informiranje”.

A sada odjednom vi niste ni u čemu participirali niti ćete participirati. Ni sa kim ne surađujete niti namjeravate. Samo ako ono sa festivalom slobode nije bila suradnja onda ja zaista ne znam što vi smatrate suradnjom. Jer vi ste tu radili puno više od golog izvještavanja.

Ono što mene zbunjuje je to naglo pranje ruku kao Poncije Pilat. Zbog čega se odričete svega što ste napravili vezano uz te prosvjede. A napravili ste dobre stvari na koje biste trebali biti ponosni a ne odricati ih se.

Osim toga ne postoji nijedan medij koji samo informira. Mainstream mediji rade sve samo ne informiranje. I u takvoj situaciji neovisni mediji kao vi si ni ne mogu dozvoliti samo informirati čitaoce. Živimo u vremenu kad se svatko treba opredjeliti. I vi ste se očigledno opredijelili. Stali ste na stranu logike, zdravog razuma i čovječnosti i nema nikakvog razloga da se toga stidite ili odričete.

Znam također da niste profesionalci i da nemate vremena kao profesionalni novinari, odnosno “novinari”. Znam i da Logično ne donosi nekakve novce. Uostalom žalosno bi bilo kad biste ovo radili samo zbog novaca. Ali ipak mislim s obzirom na temu da ste za ovo trebali znati i tom skupu ipak dati pozornost barem približno onom u kojem “niste participirali”. Uostalom teško mi je povjerovati da je fb grupa od navodno 160.000 ljudi tako “nevidlljiva” na društvenim mrežama pa da o tome niste mogli ništa doznati.

“Logično samo informira. Zbog toga ne nudimo nikakve suradnje, niti ćemo ih nuditi. Suradnja znači bliskost, a bliskost vodi u autocenzuru.”

Ova misao je moram priznati preduboka za moj jednostavni mozak. Jer nije mi jasno što to znači da suradnja znači bliskost a još mi je manje jasno na koji način bliskost vodi u autocenzuru. Jer ja recimo puno slobodnije i sa manje autocenzure komuniciram s ljudima koji su mi bliski nego s onima koji nisu. No vaše je pravo odlučiti hoćete li s kim surađivati ili ne. Ja samo nisam siguran da je u ovoj situaciji takav odnos prema suradnji baš najpoželjniji i najučinkovitiji.

I vratit ću se još na moje prvo pitanje. Što mi to imputirate da ja radim “ciljano ili slučajno”? Jer, nažalost ne radim Bog zna što. Samo komentiram na ovom portalu. A ako vi smatrate svaku dobronamjernu kritiku ili savjet kao nekakvu zakulisnu rabotu protiv vas onda to molim vas jasno i napišite. Napišite što mi zamjerate i da ne želite da ja više ovdje komentiram. I ja više neću napisati nijedno slovo. Jednostavno se neću gurati tamo gdje sam nepoželjan i gdje me smatraju nekakvim “elementom”. Ali svejedno ću nastaviti čitati ovaj portal jer mislim da povremeno ovdje mogu dobiti zaista korisne i zanimljive informacije.

I ja vama također želim svako dobro.

P.S

Upravo sam vidio ovaj vaš odgovor komentatoru Sunseekeru i moram reagirati:

Da, da, kupljeni smo i ne smijemo pisati.

Ovo je na razini razmaženog petogodišnjaka. Kako sam već gore napisao možda bi trebali prestatisvaku dobronamjernu kritiku ili prijedlog smatrati napadom na sebe. Jer iako smatram da radite vrlo dobar posao nemojte ni na trenutak pomisliti da ste nepogrešivi, da neke stvari ne bi mogle biti bolje. I da sve najbolje znate pa vam ničije mišljenje, savjeti ili kritike ne mogu biti od koristi. .

Last edited 20 dana prije by Stara kuka
L. R.
Admin
Famed Member
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani,

Hvala što ste se potrudili i napisali opširan komentar.

Na našem portalu pišu osobe različitih svjetonazora, tako da ime i prezime osobe ne znači da portal Logično nešto organizira.

Rado prihvaćamo savjete i kritike. Ispunjavamo i želje naših čitatelja, ali nemamo vremena za odgovarati na neutemeljene insinuacije.

Kritika bez argumenata nema nikakvu vrijednosti u našim očima.

Lp

Redakcija

Last edited 20 dana prije by L. R.
Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Kolega,
Evo dole si negdje na pisao (sa pravom) da je nepotrebno se raspravljati i gubiti energiju oko sitnica – a pred nama je neman.
Dakle, meni je stvarno drado da postoji neka grupa sa 160k ljudi u Hr – koji se protiv ovom cionistickom teroru cijelog Svijeta.
Na zalost (ili na srecu) – ja ne koristim FB.
Tako da sam poprilicno neobavjesten o takvim grupacijama, ali me uvijek raduje da vidim da postoje i da udaraju.
Meni licno iznenadjuje da se ta grupacija nije povezala sa onom koja je organizirala onaj Festval Slobode…
Valjda bi bilo logicno?

A razumiijem i ljude iz portala Logicno – da nisu naprosto bili informirani.
Mozda mi sami sebi na portalu – umisljamo (ocito pogresno) da smo jedino “ostrvo” pobune na Balkanu “i sire”…

Stvarno ne znam niti jedan drugi portal, a niti ih citam sa Balkana – koji slobodno izvjestava o ovoj prevari…
Bio bih zahvalan kada bi neko podijelio informacija o tome, a jos i zahvalniji ako bi se ti razliciti portali uz saradnju preklapali i osnazili.
Dakle – imali li kakave mogucnosti da neko (bilo ko) iz te grupacije od 160k ljudi napise nesto, pojavi se ili bilo sata drugo ovde na portalu Logicno?
(Ne mogu vjerovati da niko od tih 160k ljudi nikad nije cuo za Logicno? Ocito sam u zabludi…)

Dakle, smireno i bez konflikta ako je moguce.

Pozdarv

Willer
Gost
Willer
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Kuka tvoja pitanja su dobra, njihovi odgovori klimavi. Grupa je reklamirala festival slobode, bozinovic se nekoliko puta osvrnuo na tu grupu, sad u otvorenom pricaju o toj grupi i oni opet ne znaju za nju, index je prosvjed drza na naslovnici… 160 k ljudi je tamo. Postavljaju se dobra pitanja, iznose se price obicnih ljudi, ljudi daju prijedloge, zbilja vrlo aktivna grupa. Clanovi su aktivniji su od pola komentatora ode koji uglavnom placu da ih ceka klanje.

Svaka cast na pitanju, ja san bia uvjeren da kontakti postoje, bas zbog festivala slobode kojeg su logicno i ta grupa skupa reklamirali. Kad ono, osta zaprepasten odgovorima redakcije upravo.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  L. R.

Postovani, dobro ste me podsjetili sto je s drugim festivalom slobode u Rijeci na koji nisam uspio otici?
Zanima me zasto ga niste popratili ili mi je mozda promaklo?
Izvinjavam se unaprijed ako je…
O prvome je dosta bilo rjeci posebice o hitnoj pomoci i detaljnih analiza a o drugoj nista ne uspjevam pronaci osim odlicnog govora Gorana Sarica.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  L. R.

Izvinite jer nisam dobro pojasnio.
Naime zanima ma nakon fetivala neki clanak, koliko je bilo ljudi, tko je od poznatih bio ondije, jel bilo obilazenja starackih domova, opet nekih provokacija od hitne ili policije, politicara, zanimljivosti, dali je polucen neki uspjeh, rezultat i sl.
Ova 2 linka sam odavno procitao. Prvi je poziv na festival a drugi neznam ni kako bi ga nazvao.
Izvinite na gnjavazi ali u ostalim medijima ni slova o ovome! Jedino sam na yt nasao odlican govor Gorana S.
Hvala i jos jednom se izvinjavam

selma
Gost
selma
20 dana prije
Reply to  L. R.

Redakcija Logično,

ok, niste morali znati za prosvjed ranije. Ali saznali ste kasnije. I dalje nikakav članak o tome niste sastavili, sad je već ponedjeljak navečer. O prosvjedima u drugim zemljama izvještavate. Dosta je bizarno da o ovom našem prosvjedu niste ništa napisali. Molim nekakvo Logično objašnjenje, ovo je zaista jako jako jako čudno…..?

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije
Reply to  selma

“…Dosta je bizarno da o ovom našem prosvjedu niste ništa napisali….”

Slazem se u potpunosti.
Imate li vi kolegice kakvih poveznica, snimaka ili dodatnih informacija?

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Mozda su prezauzeti

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije
Reply to  selma

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
3
selmaaaaa….seeelmmmaaa putuj seelmmaaa i ne nagiiinjiii seee kroooz prooozooor…….otvori svoj um i srce i razgovaraj sa svojom dušom-dobiti češ vodstvo jer duša je biblioteka života….uoči iskru života u svom srcu kojom smo svi pokrenuti u postojanje
1- naučimo konačno na primjeru ovih komentatora koji se silno trude kad ideš u repliciranje priloži nešto argumentirano i NE NAPADAJ već priloži što si našao-pročitao-shvatio-uočio i ako imaš materijal——-priloži…. i ne prigovaraj već se trudi dati nešto od sebe……..pa to stalno govori redakcija i dajte ljudi pročitajte prvo …impresum….portala logično…otvoreni su za svaku informaciju omogućuju nam razmjenu mišljenja i koristimo da se napreduje…….dobro si pročitajte ove rječi:
Istražuj
10 sati prije

Stara kuka
Kolega,
Evo dole si negdje na pisao (sa pravom) da je nepotrebno se raspravljati i gubiti energiju oko sitnica – a pred nama je neman.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ma ljudi moji, ma jel stvarno morete shvatiti pred kakvim je problemom ovo vrijeme čovječanstva……..spremit ću neke tekstove pa se čujemo……
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  iiiistina

Moze, sve lijepo pripremi i posalji telepatski, nemoj se zamarat pisanjem.

bumbar
Gost
bumbar
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Zanimljiv članak s videom o medicinskoj sestri Shelley Tasker iz V.Britanije koja je javno dala otkaz jer ih autoriteti prisiljavaju da lažu o stanju u bolnicama, oboljelima i smrtnosti, i tako opravdavaju novi lockdown:
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/nhs-worker-publicly-resigns-claiming-22965504
Prestrašno!

Last edited 20 dana prije by bumbar
Kkk
Gost
Kkk
20 dana prije
Reply to  bumbar

U Rusiji su letjele kroz prozor sestre

Diego
Gost
Diego
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Mislim da je jasno zašto oni od 65+ nisu zanimljivi.Ako ti je cilj drastično smanjivanje svetske populacije,naravno da im stariji ljudi nisu prioritet.Oni će biološkim putem,neminovno završiti svoj put relativno uskoro,neko malo pre,neko malo kasnije.Čak i nešto mlađi,oni od 45, 50+,i oni neće biti u fokusu.
U najvećem fokusu će biti populacija koja je sazrela za reprodukciju,kao i oni koji su blizu toga.Tu će zlotvori da stave fokus.Tu ogromnu grupu će pokušati što da sterilišu,što da razbole,što da ubiju.
Jedino tako mogu ozbiljno da smanje broj ljudi u roku od nekoliko decenija.Obavezno vakcinisanje starijih,šta će im to?Stariji idu svojim neminovnim putem,potpuno im je svejedno ko će od sadašnjih starijih doživeti 75,80,95 ili 100 godina.To im nimalo ne utiče na plan.
Osnova njihovog plana je,desetkovati mlade,što više smanjiti broj sposobnih za reprodukciju.To će oni raditi na najrazličitije načine,ne sumnjajte u njihovu maštovitost.

Last edited 20 dana prije by Diego
Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  Diego

Dijego to što ti pišeš je meni potpuno logično i slažem se u potpunosti. Ali je istovremeno u potpunoj suprotnosti s proklamiranim ciljevima “borbe protiv nevidljivog neprijatelja”. Jer navodno je briga kojekakvih stožeraša, “struke”, političara, “filantropa” i ostale bande spašavanje života. I to spašavanje otkrivanjem navodne zaraženosti.

A onda krenu testirati sve osim onih koji su najugroženiji. I nikome ne padne na pameti pitati po kojoj logici ne testiraju upravo one koji će im najvjerojatnije pretrpati bolnice, zauzeti sve respiratore i u konačnici one koji će činiti 90 posto umrlih. Nitko to nije primjetio. Nitko nije potegnuo to pitanje ni u Slovačkoj ni igdje drugdje. Meni je to jednostavno nevjerojatno. Nekad se stvarno pitam jesam li ja lud i neprilagođen ja ili je cijeli svijet poludio.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
19 dana prije
Reply to  Stara kuka

Test vrijedi 48 sati. Suludo je imat glupi test kad se nakon par minuta mozes opet zarazit. Kao sto maske sluze da obiljeze ovcoide tako i testovi imaju drugu skrivenu ulogu. Mozda unos rnk materijala (ili sto god su se dosjetili) blize “mozgiću”.

f334ot3ouof0909090
Gost
f334ot3ouof0909090
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ja sam također o prosvjedima saznao na indexu tek navečer.Nigdje niti slova.O samoj snazi te FB grupe govori podatak o postotku izlaznosti na prosvjede.I što upravu FB-a spriječava da sutra ukinu grupu?

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije

Ako su nosili maske tamini su.

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije

“… I što upravu FB-a spriječava da sutra ukinu grupu?…”

I to je tacno…
Medjutim sto ce cekati kod te satanisticke idiotske bande sa FB?
Zasto odmah ne predju svi (cijela grupa) – na GAB?

https://gab.com/

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Istina
Gost
Istina
17 dana prije
Reply to  Istražuj

Gab je jedina slobodna platforma bez cenzure.

Mariet
Gost
Mariet
19 dana prije
Reply to  Stara kuka

Dobro pitanje? Nisam na fejsu pa nisam ni znao za to. Ali rekli su mi prijatelji da ti naši prosvjedi liče na festivale. Razlika je što se umjesto pjevača izmjenjuju govornici. S tim se ništa ne rješava i žali bože izgubljenog vremena. Razbijen prozor ili prolivena boja također ništa ne rješavaju. Kao što oni vladaju strahom, tako i njih treba natjerati da se plaše. Strah je najbolji motivator za promjene

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
19 dana prije
Reply to  Stara kuka

Poznat je recept za formiranje cijena: pola meni pola tebi, a pola Bagi!

PlanetB
Gost
PlanetB
21 dana prije

Hrvatski Narode,
Srbski Narode,
Slovenski Narode,

Svi Slaveni koji zive zive na Helmskom Poluotoku.!
Kao i svi ostali terorizirani narodi Europe danas pa i ostatka svijeta
od strane farmakomafije i kriminalnih Globalista i MSM kriminalaca
Vrijeme Oslobodjenja je blizu jer TRUMP ima sve adute da pocne sa
isusivanjem Americke korupcijske Mocvare.

Sa isusivanjem Americke korupcijske Mocvare EU lutke kao Plenkovici, Berosi i
i Alemke ce biti potpuno raskrinkani.

Last edited 21 dana prije by PlanetB
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  PlanetB

Kao djecak vjerovao sam da likovi poput Supermana i Zagora Te Neja spasavaju svijet, ni sanjao nisam da bi to mogao biti neki stari multimilijarder

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije

Emiliano Zapata pa zar mislis da je TRUMP sam ?
TRUMP je samo frontalni covjek a iza njega su ljudi pravi amerikanci svjesni
da je Amerika bila sa svojim Ustavom ( Constitution) nesto tako velicanstveno u zadnjih skoro 300 godina da ako svijet to izgubi idemo natrag u mracno doba Srednji Vijek a i jos gore jer ce biti terror sa Visokom tehnologijom i AI sto nije bilo u srednjem vijeku u doba Feudalizma.

A tu su i milioni koji su za njega glasali pa pogledajte njegove skupove sve covjek do covjeka more ljudi.
Doslo je do samog vrhunca i ovo se vise ne moze podnositi. Da su neoboljsevici bili pametniji mozda su se mogli barem prikriti ali ne oni zele SVE ili NiSTA. e pa imat ce nista.

Kako Amerika tako ce i citav zapadni svijet jer je Zapada takav : Rim + Sateliti.

TRUMP nije samo naravno da kriminalni MSM ga upravo tako prikazuje da je TRUMP neka slucajna Aberacija. To je i krvolok Soros otvoreno rekao.

Last edited 20 dana prije by PlanetB
Netko
Gost
Netko
20 dana prije
Reply to  PlanetB

Ne uzdaj se u Trumpa. Sami smo u ovome.

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  Netko

Netko.

Nismo Sami.
I kako bi to islo sami ?
Italija, Spanjolska?
Gdje je frontalni covjek. Vodja ?
Dali ti znas nekog tko je barem iza kulisa pa da vodi sve ovo . Ja neznam znam samo da je TRUMP jedini na celu jedne zemlje koji ima sve skrese u lice, a oni se uzasavaju kao vrag od tamjana ili vampir na suncevoj svjetlosti.

Mali Borko
Gost
Mali Borko
20 dana prije
Reply to  PlanetB

PlanetB nemoj se ljutiti ali od šume ne vidiš stablo.
Šta misliš da Trump nije njihov igrač, dragi moj ovo s izborima u usa je samo još jedan reality show za naivne ovce.
Ne nasjedaj nema ovaj dobar ovaj loš svi su kontrolirani od istih a to su oni koji printaju novac.

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  Mali Borko

Mali Borko ne ljutim se imas pravo na misljenje koje cijenim i ja sam tako mislio do 2016-te ali kada sam cuo sto i kako Trump govori promjenio sam misljenje
Cijenim tvoj stav i to da ne mjenjas misljenje i da je Trump podmetnut od neznam Rotschilda i slicnih.

Sa svakim danom sa svakimsatom od 2016-te vidi sam samo da ga kriminalni MSM patoloski mrzi a zasto. Da ga pokusavaju unistiti na sve moguce nacine.
Da su pokusali oko 7 udara na Trumpa sa ciljem da ga zbrisu od tamo i sada ovi izbori su vrhunac. Pa zasto bi sve to radili ako stvarno nisu zabrinuti,
Oni su fake Mediia bas ih je sam Trump tako nazvao.
I to je najjace oruzje koje Duboka Drzava ima : krimialne medije.

Korupcijske mocvare su i ovdje i u Americi.
Ako je Amerika isusena to se mora odraziti na ostatak svijeta jer mi imamo isti problem: korupcijska mocvara od Zagreba do Beograda.

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije
Reply to  PlanetB

Ja se slazem da se “ne treba uzdati” – SAMO U TRUMPA…
(Premda mi se cini – da je svako ko je protiv Kabale na bilo koji nacin – pa makar to bilo i objavljivanjem tviter poruke na kojoj doktori pricaju o Hidroklorokinu – ako nista, privremeno na strani ljudi...)

Cak i da je Trumpov “otpor” – totalno lazan, tj da je samo igrokaz iz Kabale…Zar nije logicno iskoristiti svaku mogucnost – sirenja INFORMACIJE (kontra ove kabale koje cenzurira gore nego Inkvizicija) – u ovom Informacijskom Trecem svjetskom ratu?
Zar to u najmanju ruku nije “takticki”… dakle nemoj vjerovat – ali imas li alternativu? Da li si spreman stati sa toljagom, nozem, pistoljem, puskom – ispred idiotizirane grupe “policajaca” (placenika) – koji dolaze u tvoj dom da tebi i djec iti – zakucaju Gatesovu vakcinu – a svi susjedi samo gledaju kao debilne ovce, jer i ne znaju za nista drugo do za Rockfellerovu “nauku o zarazama” i “spasonosnim vakcinama” – te te jos gledaju kao stetocinu!… Kvaris im koncept “novog normalnog”…
Tolika je glupoca i manjak informacija…
Sta je alternativa?

Licno ne vidim – sto je problamaticno ako Trump (pa makar ga pojedini smatrali i totalnom budalom) – zahtijeva da se INFORMACIJE sire slobodno?
Zar nije dosta – terora Big Tech – sa Inkvizicijskom cenzurom i ukljanjanjem informacija?
Meni licno je taj teror – ogavan!
A teror tzv “medija” (i cionistickih i drzavnih) je ogroman. Bukvalno nevidjen u pisanoj istoriji! Uz to – zivimo i kroz teroro idiotske “nauke” tj pseudo-nauke – koja jedino uporiste ima u ovoj predhodno spomenutoj Cenzuri, Inkvizicijskom unistenju informacija i Teroru…

Ipak kako mi se cini – stvari ne izgledaju bas odlicne time sto ista banda koja je gurala LAZNU “pLandemiu” ocito stoji i iza ovog pedofila Bidena i njegovog “demokratkog tima”… Dakle – totalno ISTA banda…

Ali OK… Evo u Trumpa se ne treba uzdati…

E sada za ove koji pametuju da se ne treba uzdati u “Trumpa supermena”…
OK… Zasigurno nije “supermen” i ima masa stvari koje su odvratne…
.. Medjutim – da li ovi “pametnjakovici” sada smatraju:

 1. …da treba nastaviti sve po starom, tj “priznati” pobjedu pedofila Bidena, a time i prakticno – jasno istu ekipu koja stoji iza lazne “pLandemije”…?
 2. …cekati strpiljivo – sljedece naredbe kabale – posto niko normalan ne ocekuje da ce izlapjeli pedofil bilo sta sam naredjivati…?
 3. …pisati freneticno CINJENICE – o istoj onoj bandi satanista-eugenicara-“filantropa” kojoj pripada i Gates, te strpljivo cekati “spasonosne vakcine” protiv nepostojece pLandemije. sa brnjicama na ustima i sa policijskim satom…?
 4. … i dokle “pametnjakovici” smatraju onda da treba “cekati”…? …. Dok “stozer” ne objavi “kraj pandemie” (a to se nece nikad desiti – posto ze Bil Gates opetovano objavio da se NECE desiti, a on je “vidovit” pa sve sto on “vidi” prenese i WHO i idioti iz “stozera”)… ?

Medjutim – imam prosto pitanje…
U sta sad ti “pametnjakovici” – misle da se treba iskljucivo uzdati?

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Ja se slazem da se “ne treba uzdati” – SAMO U TRUMPA…

Ne treba se uzda SAMO u nikoga, ali treba prihvatiti suradnju i pomoć SVAKOG tko želi pomoći i suprotstaviti se. Najveća greška koju možemo počiniti je početi sad tražiti dlaku u jajetu i sitničariti na onome u čemu se ne slažemo. Te razlike i sumnje treba trenutno ostaviti po strani.

Cak i da je Trumpov “otpor” – totalno lazan, tj da je samo igrokaz iz Kabale…

Siguran sam da nije bio lažan. Pa pogledaj samo s kakvom žestinom su se cijelo vrijeme pokušali obračunati s njim. Podmetali su mu klipovi u baš svakoj mogućoj prilici i angažirali sve moguće resurse da ga sruše. Pokrenuli su nebo i zemlju da ukradu ove izbore.

I iako su Trumpu ukrali izbore jednu veliku stvar je postigao. Žestoko je uzburkao “močvaru” i natjerao kabalu i “duboku državu” da se pokažu i izađu na svjetlo dana.Milijuni ljudi koji uopće nisu bili svjesni da te strukture postoje i djeluju su progledali i shvatili. Istina još su neorganizirani i nisu se snašli, ali kabala se razotkrila i više ne može tako kao prije, na miru i u sjeni ostvarivati svoje perverzne paklene planove. Sada bar ljudi, narodu svijeta, znaju da neprijatelj postoji i da se protiv čovječanstva vodi dosad skriveni, a zahvaljujući Trumpu razotkriveni rat.

Last edited 20 dana prije by Stara kuka
iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

solidno posloženo…samo još malkice pronađi tko to stoji iza Trumpa i korisno je pogledati i videointervju sa svojim sinom jer on stalno odapinje skrivene poruke i kako to da u ovoj gunguli Trump mirno igra golf….sve ubrzava pa ćemo i doznati jer on kaže sprema mnoga iznenađenja-rećiću kako za koga….

Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  iiiistina

I tako ti opet siješ sumnje i podjele.I to onako potiho bez konkretnih dokaza i primjera. Samo insinuacijama. Ali bitno je naivcima baciti bubu u uho je li tako?Bravo za tebe. Sendvič zarađen za danas.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Cuvaj ga se, on ima telepatske moci!
A i cesto dodaje 12 zutih zvijezda u komentar poput onih na EU zastavi.
Mozda netko zna sto mu to znaci?

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

a ja mislio da su natuknice dovoljne za tvoj nivo pa kad se nađe info onda više nije insinuacija….eto jučer te upitah dali znaš što su to …zuji kutije……viđeno snimljeno i spriječena zloupotreba-i ima na netu…a zar tebe ne zanima tko je to iza Trumpa da se primio posla generala Patona jer kažu da je on njegova inkarnacija i pokazali usporedbu fotki nešto kao dokaz za Wilcock-Edgar Cajse..
fotke eto ne prilažem ima na netu pa ko želi će naći no valjda si uočio am.zviždače da se koriste na netu šifriranim načinom a jedan je i Q…dovoljno je pogledati nivo najave i događaj da se vidi da imaju izvor informacija unapred…a evo i pitbula ispod pa uzput 12 zvijezda je za mene simbol vibracije života na ovoj planeti-12 čakri postanka kako sam i pokazao na Top 12 suplemenata za jačanje mozga i pamćenja navodio pouku o br.12 kao i simbol 12 čuvara života na ovoj planeti za koje Balkan ima svjedoke koje nastojim pronači a jednog sam pronašao i koji napisa knjigu o tome u vrijeme sprečavanja klaonice Bihać-bili su prisutni…..a Unija ima svoje obrazloženje što je to za njih ima net……
mogu još spomenuti vijeće duboke države isto ima 12 članova MJ12 a engleski ogranak MI6-ak sam u krivu nek me netko ispravi

Last edited 20 dana prije by iiiistina
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  iiiistina

Opet ti s svojim QAnonom.
Svi bi trebali lijepo ostat doma i cekat da nas oni spase ha?
Opasan si s takvim sirenjem vijest no vecina to neprimjecuje.
Ja bi takodjer volio da nemoram ici na ulicu boriti se za pravdu i da to cini neko drugi umjesto mene ali nista od toga. Sto prije prestanes s lazima to ce prije ljudi shvatit da sami trebaju zasukati rukave.
Do tada nam se telepatski obracaj i nepisi gluposti i lazi.
HVALA.

iiiistina
Gost
iiiistina
20 dana prije

ma čovječe imaš na netu lipo objave Q….ako znaš ingliš ili imaš prevodioca utvrdi čovječe nešto ……s a m……usporedi stare objave i stvarna zbivanja…..svježa objava Q prije izbora je bila…….gledajte vodu……..aludira na vodeni žig na listiću glasovanja…i iiiiiiiii jel istina….eno na netu su snimljeni ti znakovi…stoga je to stupica za kabalu….dakle ti i Q pokret-prouči pa onda djeli svoje pametovanje…
dakle uzmi primjer i pokaži što si utvrdio..eto ja sam ti pokazao djelić

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Slazem se s obojicom

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Bravo Istrazuj, sazeto puno pravih i spasonosnih informacija tocno u sridu.
Upravo tako. Trump i kada bi bio necija lutka zasto je raskrinkao taj kabal koji nam sve ovo radi, Jednostavno ih raskrinkava svakoga dana. Od MSM-a do Farmakomije. !
Meisljenje Javnosti se svakako uzdiglo na novi visi nivo na kojem ta Javnost vidi svu gadost, pokvarenost i korupciju koja vlada u ovom svijetu pocevsi sa Amerikom.

Takodjer ovi americki izbori su vrhunac. Svatko sa malo pameti mogao je vidjeti da se nesto cudno desava na taj sudbonosni dan 3-ceg Novembra, Kao da su africki izbori a ne americki. E pa to je vrhunac. I to raskrinkava kriminalnu MSM. Sada se bez pretjerivanja mogu zvati kriminalci. Bez ikakvog pretjerivanja.
I ti isti kriminalci nam sole pamet o nekakvom Covid-u ili ti Koroni.

Kratko i jasno : MSM gubi svaki legitimitet!

Karma
Gost
Karma
21 dana prije

Koja je to stravicna snaga lucifera da u Davosu skupi prodane duse, koja su to obecanja i darovi sotone da nacionalni politicari kleknu pred surovom snagom moci, zla i pretvoru se u izvrsioce naredbi mracnih mozgova.
Sjetih se Vucica i njegove sprdacine da srbe rakija lijeci od virusa gripe. Par dana poslije blijeda lica uvodi policijske satove srbima. Sto i tko ga uplasio da bude uplasen blijed covjek?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Karma

Ili koliko je bog slab?
Ili koliko ga briga za nas?

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije

Ja bih to radije formulisao – koliko je Svjetina (tj “gojimi”) glupava…
Svi izvrsioci ZLOCINIA – prakticno moraju biti obicni “gojimi”…
Cisto fizicki – ovaj vrh cionisticke Piramide (moci i ZLA) – ne moze izvrsiti masovan zlocin…
Treba im masa “gojima” – koji ce biti sretni da za one ostampane papirice (koje zovu i “novac”, a uskoro i za digitalne “novce” iz cipa koje ti takodje “gojimi” u sluzbi onog Vrha ZLA ugrade u glavurde) – bukvalno i lazu, i tuku, i hapse, i masakriraju druge ljude koji su ito kao i oni sami – obicni “gojimi” …

A “gojima” – “samo 7.5 milijardi…”
Medjutim pameti kod “gojima” – NULA bodova.
Ljubavi kod “gojima” prema cionistickim “papiricima” (uskoro i digitima) zvanim “novac” – 100 bodova…
Nema ti tu price o Satani i slicnim glupostima…

Ako se posteno – vratimo u onu tzv “bibliju” – logican covjek bi postavio pitanje:

 1. od kuda ideja “izabranom narodu” za – zlatni sveti shekel…?
 2. sto ce Bogu “shekeli” …? … (a ocito mu trebaju – jer ko je god procitao Knjigu Brojeva, jasno mu je da “bogu trebaju” shekeli…)

Dakle – ako je ZLO tog “novca” (tad se navodno zvao “shekel”) – jos postavljeno u tzv “biblijska” vremena – KO je onda i napisao tu “bibliju”?

 • … BOG – Kreator svega…?
 • … ili neko ko voli “shekele” – pa je to i “obogotvorio”…?

Cisto za one sto se uporno pozivaju na gluposti i “prorocanstva” iz tzv “biblije”…

Last edited 20 dana prije by Istražuj
Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije

Bog je nama kao vrsti dao jako puno. Dao nam je inteligenciju, slobodnu volju i mogućnost izbora. To pak podrazumijeva i mogućnost pogrešnog izbora. Svaki izbor koji učinimo, svaka odluka koju donesemo ima svoje posljedice. Dobre i naravno loše.

Kad bi Bog nama dao samo sposobnost da donosimo jedino ispravne odluke onda to ne bi bio slobodan izbor. Bilo bi to programiranje. A kad bi svaki puta kad zaseremo uskakao i spašavao nas onda nikada ništa ne bismo naučili i nikada ne bismo napredovali. Pogledaj samo u što izrastaju razmažena derišta bogatih i moćnih roditelja koje oni uvijek spašavaju od posljedica i rješavaju sve probleme u koje svojim greškama upadnu.

Istražuj
Member
Istražuj
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Slazem se.
Nikad nisam doveo u pitanje postojanje Boga.
Niti ovde, niti na bilo kojoj predhodnoj diskusiji.
(Mislim da si to do sada upratio?)

Dovodim u pitanje “abrahamske prevare” – te tzv “svete knjige” i Kler koji te knjige “tumaci” tim samo zaglupljujuci i tekako zaglupljen narod…
Kler (i tzv “teologija”) je prakticno – praizvor ove prevare.
Oni su osnov – cjelokupne vlasti ovih cionista-satanista.
Jedina i iskljuciva zadaca Klera (tzv “teologije”) – jeste SKRIVANJE BOGA – za idiotizirane “gojime”…
Ja stvarno ne vidim nikakvu drugu zadacu koju taj kler ispunjava… Samo ZLO.
Cast izuzetno rijetkim LJUDIMA koji se i pojavljuju u tom kleru, ali na zalost iskljucivo na nizim pozicijama – piramide ZLA (Klera).
Njihovo zalaganje cijenim, pa sam se cak i prijavio na onu peticiju koju je pokrenuo americki biskup… Medjutim – sve je zaustavio jezuit i satanist “Rimski patrijah” (pontifes maximus) – Bergolio.
Kod pravoslavaca jedino znam za onog Nikodima i jos jednog kaludjera sto protestuje na ulici protiv lazne pLandemije…
Dakle – ista stuacija, sa tim da je satanist papa puno mocniji, jer indoktrinira ogromnu kolicinu ljudi.

Sve te “abrahamse prevare” (meni je to licno savrseno jasno, a za tebe ne znam) – vodile su i jos uvijek vode – iskljucivo stvaranju podijela medju ljudima, uz ogromnu (prosto nevjerovatnu) – kolicinu indoktrinacija i lazi – koja se provlaci kroz te “svete knjige” … toboze “inspirisane” od samog Boga…
(a da ne spominjem “tehnikalije” i ekstremno lazne “prevode”…)

Strah dominira tim spisima.
Strah je pored nevjerovatne protivrejcnosti (uz nevidjenu manipulaciju spisima) u tim knjigama – glavna karakteristika koja se uporno provlaci…
Strah od Mojsija… Starah od “svestenika” … Strah od “boga jhvh”… strah od ne postovanja pravila … strah od subote… strah od “spominjanja bozijeg imena”…
Strah… Samo strah – kao drevno oruzije kontrole ljudske rase!

I nista drugo, do stvarno nevjerovatne i meni vise nego “cudne” ljubavi i Mojsija, i svestenika i “boga jhvh” prema – zlatnim shekelima
Evo gore sam otvoreno to i pitao sve kolege…
Ti naravno nisi odgovorio, nego samo uopceno…
Ipak nista ti nisam slagao.
Otvori brate sam Knjigu brojeva – pa procitaj… (50tak strana)

Dakle, uopste ne sporim da u istinu u tim “svetim knjigama” ima i vrlo zanimljivih istorijskih detalja…mozda i detalja o samom nastanku svijeta… Detalja o Isusu… Izuzeto dobrih poruka…
Tacno. Ima i treba ih i citati i analizirati…

Medjutim, gledati (a nadam se i citati) te “svete knjige” kao nesto sto je Bogom dano – bez razuma i duhovne inteligencije – smatram da nema smisla.
Tim prije, sto je ta tzv “biblija” samo i bukvalno ZBIRKA raznoraznih spisa (koji se lazno nazivaju “zidovska biblija”)…
Na jedan sulud nacin – svaka tzv “konfesija” odabire iz te (lazne) tzv “zidovske biblije” – spise koje proglasava “kanonskim”…
Na osnovu toga ZBIRKA spisa – tzv “biblija” – ima razlicite spise (“knjige”) u razlicitim konfesijama, pa cak i drzavama…

Sto je jos i gore… (dovoljno je uzeti tzv “Srbe i Hrvate” tj “katolike i pravoslavce”)
Navodno na osnovu tih spisa (koje je svaka konfesija PROIZVOLJNO odabrala iz tzv “zidvske biblije”) – gradi se cijela “razlika” u konfesijama…
Na osnovu te “razlike” – vode se bratoublacki ratovi…
A nakon tih ratova – obicno dolazi jos gora banda na vlast…
Evo sad smo u situaciji – da prakticno nema razlike izmedju bande u Hrvatskoj i Srbiji (a i bilo gdje drugdje…)…
Svi izvrsavaju naredjenja “odozgo”…

A najgora i najgadnija banda je upravo onaj Kler – koji se kao navodno “brine za duse i spasenje ljudi”… GDJE su u ovoj laznoj pLandemiji?
Je li tebi to normalno?

Last edited 20 dana prije by Istražuj
PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  Istražuj

Istrazuj da u ovom ludilo korupcijskom i laznoj Plandemiji Kler je totalno pokazao tko je i sto je.
Ovo je bio trenutak da se cuje njihov glas. Bas ovo. Pa rad crkava je gotovo zabranjen na neko vrijeme pod izgovorom lazne plandemije a oni nista!

Umjesto toga cujemo ponekad glas razuma od usamljenih doktora i epidemiologa koij jednostavno riskiraju svoju karijeru da bi rekli istinu kao dr. Sladoljev ali ok on je sada u penziji.

Sto bi se dogodilo jednom sveceniku jednom biskupu jednom kardinalu ako bi postavi pitanja o opravdanosti nosenja maski kod djece o suludim zatvaranjima i slicno ?Cega se oni boje ? Izdajnickog pape ? Pa on je ionako dusu svoju djavolu prodao nema sumnje.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Stara kuka

Meni to sve vise lici kao da je pustio slonove u porculansku radnju da se igraju.
Ovaj svijet zahvaljujuci ljudima ali valjda nesto i njihovom stvoritelju izgleda kao da je trebao znatno vise od 7 dana stvaranja.
U pravu si za bogate roditelje i njihovu djecu no od svemoguceg boga punog ljubavi se valjda ocekuje neko bolje rjesenje od sumnjivih milijardera?

Mene bi npr.bilo sramota pokazati na zemlju i reci “ovo sam stvorio u 7dana i dao ljudima slobodu” no ja sam samo obicni covjek…

marty
Gost
marty
21 dana prije

Korona je globalna predstava a ne lokalna HDZSDP fantazija. Realna slika je da su u Hr trenutno najblaže mjere u odnosu na cijelu EU i Balkan. Iako mediji i svi mogući širitelji straha intenzivno mjesec dana vrše nevjerojatan pritisak da se pod hitno uvede lockdown, policijski sat i represija nad građanima, toga i dalje nema u Hr. Tako da iako se slažem sa većinom teksta u članku, mislim da mu nije prikladno vrijeme.

Smrt fašizmu
Gost
Smrt fašizmu
20 dana prije
Reply to  marty

Mislim da zaključavanje slijedi nakon 18.11. Samo se to čeka, da odrade kolonu sjećanja

marty
Gost
marty
20 dana prije
Reply to  Smrt fašizmu

Moguće je. Kao što Damir Nikšić kaže “živimo u zemlji mogućnosti i sve je moguće” :). Ja sam mislio da će LD uvesti čim su se brojevi počeli povećavati, pa onda rekoh čekaju što će napraviti Njemačka ili da prođe 1.11., kada je i to prošlo rekoh čekaju da senilnog proglase pobjednikom… Ali na našu sreću, sve te karavane prolaze a mi još imamo priličnu slobodu u odnosu na EU. Čak što više, taj omraženi stožer je prošli tjedan jako razljutio medije izjavom kako oni vide da mjere u okruženju uopće ne funkcioniraju.

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
20 dana prije
Reply to  marty

Stižu rigoroznije mjere…
”Uz zabranu kupovanja alkohola od ponoći do 6 ujutro, uvodi se zabrana kupovanja hladno prešanog ulja crnog kima iza 10 i po navečer. Za sve koji imaju broj košulje 38 – 46. I cipela 37-44. Kao i za one što ih je u snu izbacilo na ulicu. Nakon što su se posvađali sa ženom.”
P.S.
”I nadalje se cijelu noć mogu kupovati cigle i bloketi. U noćima bez mjesečine…”
”Za maslinovo ulje će se još vidjeti…. ”

Last edited 20 dana prije by onaj najve... Dalton
CAKE
Gost
CAKE
19 dana prije

Crni Kim? Nestao s polica u trgovnama, kako čujem uskoro i na trzistu!?
Zna neko više o tome?

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije

a zaboravio si na one koji imaju bijele čarape su parni a oni drugi nek se dogovore

plitki protektorat
Gost
plitki protektorat
20 dana prije
Reply to  marty

Mislim da sboje oruzja koje je nekima ostalo od rata

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  marty

Uradit će isto ko u Slovačkoj, pripremite nosne šupljine, konformisti naravno.

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  marty

Ako je tako mozda imamo Svedski Slucaj vidjet cemo.
Svako tko zeli dobro svojoj zemlji u svakom pogledu: Zdravlja, Privrede i buducnosti
ne bi nikada vise to napravio . Jos jedno zatvaranje i privreda ce postati tipa Sovjetskog Saveza. Sve manje firme nece to prezivjeti.

Onda cu ja na kraju balade hvaliti i stozer i samog Plenkovica da su dobro cinili. Medjutim u ovom trenutku jako sam skeptican.

marty
Gost
marty
19 dana prije
Reply to  PlanetB

Nismo baš u Švedskom modelu, ali su mjere daleko daleko blaže nego u okruženju. To je realnost, a ne hvalospijevi o stožeru. Svojim komentarom sam naveo činjenice i zakjučio da za ovakav članak nije dobar tajming, ništa drugo.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
20 dana prije
Reply to  Smrt fašizmu

Čini mi se da je onaj lucifer đikić sa svojim primjedbama premijera pogodio u njegovu osjetljivu žicu, spočitava njemu đikić da nije dovoljno dobro razvio strategiju borbe protiv virusa , možda nam slijedom očekivanih, kontra poteza uvrijeđenog AP bude još mrvicu lakše? Bezobrazna glupost protiv nadmene oholosti, tko je moćniji? Upalila sam tamjan.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije

Glumci tame oba, nebitno je što glume sukob kad rade za tamin narativ “virus”.

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije

Lucifer Djikic Gates-ova lutka nije jedini ima i drugih koji tvrde suprotno npr. Bakic.
Pa ako razmislja i ako nije lutka Plenkovic se moze pozvati i na Radmana i na Bakic-a i jos ih ima masa. Zapravo ima vise ovih koji su protiv nego za. I tko je Lucifer Djikic. Pa on niti ne zivi ovdje vise. Neka ide u Njemacku gdje je sada i neka njima soli pamet svojim laznim predvidjanjima,

Nazalost Milanovic osim sto je protiv policijskog sata i maski nisam vidio da je on protiv ‘zatvaranja’.

Last edited 20 dana prije by PlanetB
čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
20 dana prije
Reply to  PlanetB

Točno, ima varijantu a,varijantu b.-prema potrebi.Zoki lupeta svašta, što bi psihijatri rekli, radi salatu od riječi,ako je svjesno,ok, ali ,bojim se da je upravo takav-da blagog pojma nema.

marty
Gost
marty
19 dana prije
Reply to  PlanetB

Bakić je odličan, a od 4.mjeseca za mene je jedini stožer i relevantan izvor korona informacija. Njihovim podacima i matematikom čovjek ih rastavlja na proste faktore 🙂 Mišljenja sam da on ima prilične zasluge za ovako “blage” mjere koje su na snazi u Hr. Kod njega na zid su dolazili razni “znanstvenici” u pokušaju da dijelove okarakteriziraju kao teoriju zavjere, ali nakon dvije tri matematičke računice bi ucviljeni samo nestali. To je pokušao i glavni urednik 24sata, na kraju kada je ostao bez argumenata Bakića je prosvjedno blokirao, haha. To je bilo uživancija čitati i gledati.

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije
Reply to  Smrt fašizmu

smrt antifašizmu

Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  marty

Jorona naravno jeste globalna predstava. Ali i HDZSDP obrazac je isto globalni. Mi smo ga samo preuzeli. Republikanci i demokrati, torijevci i laburisti, demokršćani i socijaldemokrati. Svugdje isti obrazac. Dvije stranke jedna tobože”desni centar” druga tobože “lijevi”. Razlika? Skoro nikakva. Isti gazda, ista politika, iste “vrijednosti” samo ponekad malo različita retorika. Obično za potrebe predstave zvane izbori. Ali kad se pojavi netko treći onda “ljuti protivnici” složno kao jedan stanu rame uz rame protiv svakog tko remeti nirvanu.

A što se tiče nepostojanja lockdowna u Hrvatskoj to je samo zato jer nam još nisu naredili. Zar stvarno misliš da je to autonomna odluka briselskog brabonjka i njegovih patuljaka zvanih Vlada RH? A nisu nam naredili jer znaju da smo bijeda i sirotinja na rubu ponora i da bi nas lockdown u nekoliko mjeseci bacio na prosjački štap i da bismo na taj način mogli drugim narodima i državama postati “loš primjer” i jasno i očigledno upozorenje kuda korona histerija vodi. Pa bi se videći primjer naše propasti neki drugi veći narodi prije vremena mogli zapitati je li to baš ispravan put.

Osim toga mislim da tu dosta zasluga ide i ministru financija Mariću koji iako je vrlo sposoban za presipavanje iz šupljeg u prazno i do sada uspijeva krpati sve veće rupe sve više ostaje bez novaca novaca za to presipavanje i koji vjerojatno koči koliko može uvođenje najdrastičnijih mjera. Ali i to je moguće samo dok reptili iz EU, pogotovo sad ohrabreni Bidenovom “pobjedom” ne narede drugačije.

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  marty

marty to se moze promjeniti i u Engleskoj su govorili da nema sanse za drugi ‘lockdown’ i onda su promjenili misljenje za par dana. Dao Bog da Hrvatska ne ide u to ludilo.
Medjutim sumnjicav sam da bi tako i ostalo jer kao sto znamo naredbodavci su negdje drugdje a ne ovdje a vidjet cemo dali smo u pravu ili ne. Vrijeme ce pokazati i to vrlo brzo !

Ive
Gost
Ive
21 dana prije

Pljenković je naredio da vladin avion bude spreman 24 sata dnevno, da ga sa obitelji može pod hitno prevesti na konzultacije u Brisel ili Pariz.

Last edited 21 dana prije by Ive
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  Ive

Odakle ti ta informacija?

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije

pa tamo je tek sranje pusti priče

Mladen
Gost
Mladen
20 dana prije
Reply to  Ive

Pa sta će mu obitelj na konzultacijama uBriselu i Parizu pobogu crni Ive

plitki protektorat
Gost
plitki protektorat
20 dana prije
Reply to  Mladen

Pa sta postavljas glupa pitanja ako ne razumis poantu

Mladen
Gost
Mladen
19 dana prije

Ne postoje glupa pitanja samo neočekivani odgovori.Mislim da sam ti sa ovim sve rekao o poanti.

sunce
Gost
sunce
21 dana prije

jeste vi svi na ovom portal plaćeni da mislite (pišete)isto,ili nitko ko drugačije razmišlja nema pristup

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  sunce

Tvoje pitanje je ujedno i odgovor.

Jole
Gost
Jole
20 dana prije
Reply to  sunce

Mogu zamisliti kako ti pišti u mozgu spoznaja da se neko okupio oko istine na jednom mjestu. Siguran sam da novinari Logičnog pišu volonterski iz uvjerenja, iz čega proizilazi da o iskrenosti komentatora ne treba ni pričati.

Jači je jedan komentator portala Logično nego vas 50 plaćenih mrvičara s imbexa i to je ono što će vas poraziti.

Imate falinku u mozgu ali toga niste svjesni.

plitki protektorat
Gost
plitki protektorat
20 dana prije
Reply to  sunce

Ne . Placeni smonta ti amu pebemo ali zabusajemo

Stara kuka
Gost
Stara kuka
20 dana prije
Reply to  sunce

Vidiš da svatko ima pristup. I ti jednako kao i oni koji razmišljaju.

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije
Reply to  sunce

klik sunce moje malo sve ti piše primjetila si iz daleka

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije

Nije to samo u RH.
U citavu svijetu rade po istom obrascu, a oni narodni vode koji odbiju svome narodu priustit Korona teror, zavrse ko “diktatori” ili iznenada umru..

ja sam
Gost
ja sam
20 dana prije

Tocno. Slucaj Trump i korona kriza su to najbolje pokazali. Kad vlada u sjeni lupi sakom o stol svi samo sute i obaraju glave . Oni mogu sve , mogu napraviti pandemiju od obicne prehlade, mogu lazirati izbore u bilo kojoj zemlji na svijetu , mogu naprtaviti obojene revolucije , unistiti gospodarstva i najrazvijenijih zemalja na svijetu , mogu cenzurisati koga to zele, izazivati ratove , sukobe, atentate ….. sve , .Nama robovima se daje neki privid demokracije. Kao imamo izbor da li cemo glasovati za demokrate ili republikance , za HDZ ili SDP. U sustini njima nije vazno tko ce biti na vlasti u nekoj zemlji. Oni kontroliraju sve i rede ono sto im je volja. Cak i Putin koji je suverreni vladar jedne od najmocnijih zemalja u svijetu nije se usudio do kraja suprostaviti vladarima iz sjene kod ove lazne pandemije. Lukasenko je to pokusao i odmah je dobio po nosu.U svim drzavama na svijetu i u najvecim diktaturama oni imaju svoje ljude , ubacene elemente i u stanju su da sruse bilo koga i bilo gdje u svijetu ilibarem da ozbiljno poljuljaju bilo ciju vlast

Last edited 20 dana prije by ja sam
ja sam
Gost
ja sam
20 dana prije
Reply to  ja sam

Sto mislite kako bi zavrsio Plenkovic ili bilo tko iz male Hrvatske kad bi se usprotivio volji gospodara svijeta?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
20 dana prije
Reply to  ja sam

Evo ti plus… bas mi ga zao…

PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  ja sam

Svedska , Urugvaj, Bjelorusija ,Tajvan, Juzna Koreja i jos ih ima nisu imali zatvaranja ili ti lockdown i nijednom vladaru tamo nije pala vlas sa glave.

Iako su Juzna Koreja i Tajvan imali druge represivne mjeser ( maske, spijuniranje mobilnim telefonima).

‘https://www.dailysignal.com/2020/07/28/we-looked-at-10-countries-covid-19-approaches-heres-what-the-data-shows-about-lockdowns/’

xxx
Gost
xxx
20 dana prije
Reply to  ja sam

evo vlado ispicutura seks,zvani superhik, se slaze s tobom https://www.youtube.com/watch?v=xalCQNWqwDg

Last edited 20 dana prije by xxx
onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
20 dana prije
Reply to  ja sam

”A di bi sad stavljali krevete da ja nisam napravio Arenu?”
Ivo Sanader
Dugobabe bb

CAN
Gost
CAN
19 dana prije

Nije čuo za poljski krevet?

rimtu
Gost
rimtu
20 dana prije

Ili im se događa “obojana revolucija”, kao Lukiju.

Maya
Gost
Maya
20 dana prije

Ja bih podsjetila na Martin L. Pall – 5 G ozbiljan globalni izazov. Za manje respiratornih i ostalih problema probajte visokofrekventne aparate umotati u aluminijsku foliju ili barem držati podalje kad nisu u upotrebi poradi ionako prisutnog mikrovalnog zračenja u gradovima sa prisutnom 5G mrežom. Zar su pri takvim novitetima stručnjaci neophodni, razumljiva je valjda jedino svrsishodnost? Nije rijetko da su smiješne stvari popraćene zbiljom, za sada se još nagađa oko “ozbiljnog problema”.
P.S. Tehnika je valjda postala vrjednija i pametnija barem za obožavatelje. Zapad je samoubilački nastrojen pa još ujedinjen, ima toga i drugdje ali nije toliko zastupljeno. Kome je što na cijeni mogao bi na to i pasti ako stigne poradi planirane povijesti.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  Maya

Pall je briljantan u zaključcima.

Boris
Gost
Boris
20 dana prije

Dobar članak, puno toga govori.
Samo da li će dospjeti do ušiju većine hrvata?

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  Boris

Oni ne propuštaju vijesti i sa radija i sa tv-a, da nešto “bitno” po njihove jadne živote ne propuste, ostat će zdravi ako prime otrov. Kad budu umirali od njega bit će novi mutirani nevidljivi ubojica, daj još otrova i sve tako dok ne smanje planetarno broj zemljana koje su namjerno nakotili sa naftom!

meštar
Gost
meštar
20 dana prije

Oni se uopće više ne skrivaju. Da je riječ o bolesti koju treba svladati karantenom, njihove bi izjave i išle u tom smjeru, smirivali bi zabrinute ljude. Međutim, oni s visoka poručuju da nema više povratka na staro i da je sve novo normalno. Ja već duže vrijeme debatiram da urote više ne postoje jer oni već duže vrijeme ne skrivaju svoje namjere.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
20 dana prije
Reply to  meštar

ha, nikad se nije ni skrivalo, nego je izgledalo pevise jednostavno pa ljudi nisu vjerovali;)

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
20 dana prije
Reply to  meštar

Ja ne debatiram i ne dvojim jedno dva desetljeća…………………..

Civil
Gost
Civil
20 dana prije

Kako bi rekao David Knight: ne ubija virus,ubijaju mjere za borbu protiv istog. A show izgleda ide dalje…

Slonica
Gost
Slonica
20 dana prije

Svaka čast na pjesmi.
Prigodna ,u malo riječi sve kaže.
Nema se više o koroni što reći,
zauzela je sva top mjesta,zaraza je selektivna ,političari se samo zaraze,
građani su neodgovorni,druže se ,obiteljska i vjerska okupljanja su najopasnija.
Strašitelji su se toliko uživjeli u uloge da izgledaju otužno s tim mjerama,ko ce više ko će bolje ..

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
20 dana prije
Reply to  Slonica

”Juče se testirao na Coronu. Danas ga zvali da je umro…”

Slonica
Gost
Slonica
20 dana prije

Gospon doktor al ja sam živ..
Umrli ste asimptomatski…još ne znate..

Jel ono u kuduzu ili gdje
Kad je unuk došo dedu pitat kako je??
Boli me ruka,noga ,leđa ,glava-kaže dedo
Unuk će-previše mi je to za pamtit,reći ću da si umro!!

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
20 dana prije
Reply to  Slonica

Vi ste draga u pravu sto posto.
Jer i ja mislim isto! 🙂
P.S.
Zna li se jesu li danas šta novoga izjavili Šmrkavac i Plameni Jazavac?
Da mi bude lakše zaspat. Postao sam ovisnik o njihovom brbljanju i buncanju, lupetanju, blebetanju, trabunjanju, laprdanju….. a tome se još ne nazire kraj.
P.P.S.
Zadnje je bilo da su njih dva zadnji u ovoj državi shvatili šta je Hrvatska Pošta. I koliko dugo putuje kartolina s brda na brdo. Od Banskih do Predsjedničkih dvora. Drugi put nek’ pošalju Air mail…
Sa povratnicom.
Utješno je da je od Hrvatske Pošte gora još samo ona američka. Šta bi Trump sada dao da mu je naša Pošta. U nas ne mogu nać’ pismo za koje neki tvrde da su ga poslali. U njih još ne mogu prestat donosit glasačke listiće. Za koje neki tvrde da ih uopće nisu poslali.

Last edited 20 dana prije by onaj najve... Dalton
Slonica
Gost
Slonica
20 dana prije

Kartolina je predugo putovala,
zaruke su predugo trajale
Ima slike nema tona
Predstava se naglo prekida ,
nema aduta,premijer odbija daljnju debatu,u nedostatku aforizama

Al ima jedna dobra organizacija
Doček nove 2021 u Areni
Zanimljivi gosti i DJ😊

CAN
Gost
CAN
19 dana prije

šta-opet!?

emi
Gost
emi
20 dana prije

Kao, da ste ga pisali za sloveniju.

autor_itet
Gost
autor_itet
20 dana prije

“odlučivanje prokockali smo onog časa ovo kad smo zašli pod skute Unije”,ovo je suvisno,nisu ni bosna i hercegovina ni srbija u eu, pa su u istim *o**i*a ka i mi😊

Alex
Gost
Alex
20 dana prije

Pfizer je objavio 90% uspjeh pri testiranju cjepiva protiv corone. Sad će krenut prisilno cjepljenje! Tko se ne stigne sklonit na neki pusti otok…
Svijet će biti nalik na onaj iz filma Invazija.

Siki
Gost
Siki
20 dana prije

Zasto ne istrazite sta se dogadja u Australiji? Kako samo odjednom nula pozitivnih? Nema vise korone ili je vojska ili policija preuzela stvar u svoje ruke i rekli dosta?

Sretnick
Gost
Sretnick
20 dana prije
Reply to  Siki

U Australiji počinje ljeto a opće je poznata zakonitost da se respiratorni virusi povlače na toplom vremenu. Točnije, raste ljudima imunitet pa po staju otporniji.

selma
Gost
selma
20 dana prije
Reply to  Siki

i ja to očekujem od novinara… odnosno od ovog neovisnog portala. Pa nije valjda u vremenima telekomunikacijskih čudesa problem saznati što se tamo događa? o geopolitici članaka ima, a o najvećoj platformi za eksperimente (zemlje pod britanskom krunom), nema zadovljavajućih članaka….

tuf
Member
tuf
20 dana prije

Neću reći da postoji uzročno-posljedična veza, ali baš mi je simpatično kako su prvi radni dan nakon Bidenovog proglašenja predsjednikom (petak -> ponedjeljak) slučajno u istom danu dvije farmaceutske korporacije – Pfizer i Novavax – objavile da imaju gotovo spremna cjepiva. Vjerojatno su i Bidenovi obožavatelji već imali insajdersku informaciju čim su se u takvim gomilama okupljali a da ih mediji nisu optuživali za ‘superspreader events’. Khm.Ma znam, teorija zavjere.

piždro
Gost
piždro
20 dana prije
Reply to  tuf

Da tuf, sad će ljudi progledati sto je BIden! Sad će biti – aaajoj,ovaj još i gori od Trumpa..

Last edited 20 dana prije by piždro
tuf
Member
tuf
20 dana prije
Reply to  piždro

Inače naši briselski zaposlenici u RH su naručili većinu cjepiva od britanske tvrtke AstraZeneca. Među potencijalnim kandidatima, baš ‘slučajno’ su piknuli najgoreg:
“The Peruvian government has refused to sign an agreement with AstraZeneca to purchase coronavirus vaccine as the latter failed to provide sufficient data from its studies.
The company is also believed to have offered minimal amounts of inoculations.
Reuters quoted Peru Prime Minister Walter Martos as saying in a news conference that the government sought data from AstraZeneca’s vaccine studies, but the company had not sent the information.
Martos added: “The other labs have caught up with us accordingly, however, AstraZeneca has not.
“They were offering us a very low quantity of vaccines compared with other laboratories that are offering us large quantities at lower costs.”

piždro
Gost
piždro
20 dana prije
Reply to  tuf

Astrazeneka je totalni globani monopolist.. kao da se ti “naši” išta pitaju – glavni makro odlučuje! njihov glas vrijedi isto kao glas ‘prdavačice ljubavi’ u crvenom miljeu! gdje blicaju svjetla i gdje polugole profi dame gutaju pridošlog mušteriju pogledima i finim grimasama. a čovjek bi se negdje istresa..a u stvari i da si stari starac one bi isto to profi odradile.. jer one ne gutaju osobu i tipa kojem će se dopast-već gutaju zaradu šefu a malo i sebi.. . tako je i naredio meštar firme – inače dolazi zamjena. pisao sam prije o toj smrdljivoj asra zeneca; to je povezanon sa billovom fundacijom.. tu je pored mene sad knjiga “Vakcinisan | šokirajuća istina”( na nemackom)- sprica naslikana na crnim koricama rađena po filmu VAXXED predgovor je napisao dr. i homeopat Rolf Kron sa komentarom :’štete cjepljenja” tu serucka i onaj, nekad omiljeni a sad ogađeni robert de niro..
podnaslov: ‘štete cjepljena’ gadi mi se gledat – sa slikom šprice preko cjelih korica i totalno crnog okvira..

Last edited 20 dana prije by piždro
PlanetB
Gost
PlanetB
20 dana prije
Reply to  piždro

A zasto je TRUMP los ?
Zato sto ga kriminalni MSM i ostali zlikovci kao Gates i ostatak kabale ne vole ?

piždro
Gost
piždro </