fbpx

VIRUS S KRUNOM

Andrej Plenković - Covid-19

Korona, oko korone, s koronom, uz koronu, zbog korone.

Korona jučer, danas, sutra

Nitko, baš nitko ne želi osporiti činjenicu postojanja virusa COVID-19. On je naša svakodnevica. Zovu ga nevidljivim neprijateljem. Da naš nevidljivi neprijatelj ne padne u, nedajbože, zaborav, naš vrli stožer silno se trudi od konferencija do priopćenja za medije na svakodnevnoj bazi već 8 mjeseci, ispirući nam mozak brojevima. Provode psihičku tortura građana.

Sve dostupne nam televizije i radio-postaje nekoliko puta dnevno ne propuste informirati nas o čemu, o brojevima. Ako Vam se ne da slušati, možete čitati: portali zdušno prate već spomenute brojeve. Dakle o njemu slušamo, čitamo ili živimo s njim u samoizolaciji ili nas je zarobio. Kraljevski virus ima identične simptome kao i dobro nam poznata gripa za koju svake godine pred sezonu slušamo i čitamo: gripa može biti opasna ili čak i smrtonosna bolest za starije i osobe slabijeg imuniteta i s kroničnim oboljenjima.

S virusom COVID-19 događa se isto. Opasan je, vrlo opasan za čovjeka koji već ima neke boljke.

Jasno je da su sve Vlade svijeta dobile upute od probisvijeta g. Tedrosa, a ovaj pak od svog nadređenog, kako se ponašati i djelovati u korona krizi. Umjesto da se obračunaju za začetnicima ovog komplota, 193 države svijeta pristale su šutke (osim g. Trumpa) riješiti se tereta starosti i odstraniti „bolesno tkivo“ čovječanstva, a pritom kroz ključanicu uvesti recesiju. Recesijski obrazac. Suočeni smo s virusom koji „zahtjeva“ novi svjetski poredak. U konačnosti, to je i bio plan vladara iz sjene. Zacrtano, možda ostvareno.

U Davosu na 50. Svjetskom ekonomskom forumu 23. 01. ove godine g. Plenković sastao se sa sinom Geroge Sorosa, Alexanderom, a razgovarali su o demografiji: “…bilo je sjajno razgovarati o rješenjima demografskog pada koji prijeti europskim integracijama te o važnosti europskog puta zapadnog Balkana” napisao je g. Soros jr na Twitteru. Stanite na čas i razmislite o ovoj rečenici. S jedne strane razni globalistički „dobrotvori“ u skladu s agendama 2021. i 2030. govore o prenapučenosti zemlje i smišljaju načine kako se riješiti pola čovječanstva, a s druge bi strane rješavali problem demografije???  Stvarno imamo želudac za gutati poniženja svake vrste pa i ova kad nas premijer pokušava praviti idiotima.

Povezujući novopridošli tajanstveni virus sa već najavljenom pandemijom 2015. godine pa gledajući video uradak „Event 201 a global pandemic exercise – Highlights Reel“ koji simulira pojavu pandemije po već davno zacrtanom obrascu, 18. listopada 2019. čovječanstvu je prezentirana budućnost koja samo što nije zakoračila u naše živote. Razgovor g. Sorosa i g. Plenkovića o „rješenjima demografskog pada“ itekako ima smisla. Sada je već posve jasno kako je tema njihova razgovora bila pandemija virusom COVID-19 kao rješenje za demografski pad i uloga Vlade u istoj. Gospodine Plenkoviću, naravno da ste znali, jednako kao što su znale sve Vlade svijeta.

(Izvor: https://narod.hr/koronavirus/video-event-201-simulacija-strasne-globalne-pandemije-koronavirusa-u-listopadu-2019-uz-sudjelovanje-billa-gatesa-i-john-hopkinsa)

“Ključna poruka koja bi svim zemljama trebala dati nadu, hrabrost i samopouzdanje jest da možemo obuzdati virus i zaista, mnoge su zemlje to upravo i učinile. Korištenje riječi ‘pandemija’ ne bi odgovaralo činjenicama, ali zasigurno može izazvati strah”, kazao je glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, objavljuje tportal.hr 25.02.2020.

Tog istog dana (25. 02. 2020.) u Hrvatskoj je zabilježen prvi slučaj bolesti nazvane COVID-19.

Achtung, achtung, pozivaju se predstavnici medija u audijenciju kod njegove malenkosti poglavnika radi uputa o sadržaju pitanja koja su dozvoljena na konferenciji za tisak stožera CZ.

Četiri jahača apokalipse

Budući su članovi nacionalnog stožera izgubili kredibilitet djelujući kao političko, a ne civilno tijelo, oni su dakle stožer PPP (politička potpora poglavniku ili Plenkoviću)

Dame imaju prednost. Uobičajeno je da uspješne osobe zaslužne za razvoj, unapređenje ili djelovanje u bilo kojem resoru unutar društva krajem tekuće ili početkom naredne godine, a po izboru raznih medija, budu proglašene osobom ili osobama godine. U ovom slučaju imamo presedan rekao bi 17 %-tni premijer: polovicom srpnja ove godine, a na „preporuku“ politike, časopis Zaposlena proglasio je gospođu Alemku Markotić ženom godine nakon što je svoju diplomu prodala vragu. Osim što su Vas kupili raskošnim buketom cvijeća, čime još? Naši europski zlotvori naredili su da novac poreznih obveznika potrošite na Remdesivir „ubojitu pilulu“. Zar su hrvati laboratorijski zamorci.

Europska komisija (Hrvatska zlotvorka i ne samo Hrvatska) potpisala je ugovor s farmaceutskom tvrtkom  Gilead fondacija Billa i Melinde Gates i na taj način osigurala dostupnost terapijskih doza lijeka Veklury koji je zaštićeno ime za Remdesivir. Inače, Remdesivir nije odobren za liječenje korona virusne bolesti COVID-19 uzrokovane SARS-CoV-2, budući su u III fazi ispitivanja, u skupini od 53 bolesnika kod njih 60 %  utvrđene  popratne pojave u smislu proljeva, osipa, bubrežnih oštećenje, a kod  njih 23 %  ozbiljnije kontraindikacije kao sindrom disfunkcije više organa, septički šok, akutna ozljeda bubrega, hipotenzija itd.

(Izvor: https://www.drugs.com/sfx/remdesivir-side-effects.html)

Nakon 8 mjeseci „napornog istraživanja“ laži i maltretiranja naroda gospođa Alemka Markotić: „Korona ‘ne voli’ slane otopine, redovito ispirite nos“. Nakon 8 mjeseci! Bogme ozbiljno istraživanje. Nije mala stvar svekolikom pučanstvu otkriti što virus ne voli. Znate, narodu je „pun je nos“ Vlade, stožera i prljave politike. Na žalost, fiziološka otopina nije dovoljno djelotvorna da vas „očistimo“ iz naših života ali šmrk sa sredstvom za deratizaciju, možda da.

(Op. a. Ništa osobno protiv gđe Markotić. Osim što ima lijepo ime, ona je znanstvenica i dama ali i osoba koja je na žalost iz bogzna kojih razloga podlegla politici. Jesu li možda članovi stožera ucijenjeni? Guza gaće žvače kada je u pitanju osobni status).


„Ah, čijem si se zahvalila,
tašta ljudska oholasti?
Sve što više stereš krila,
sve ćeš paka niže pasti!“

Ivan Gundulić, Osman, pjevanje prvo


Smjenom gospodina Kujundžića i preuzimanjem ministarske funkcije gospodina Vilija Beroša (Curriculum vitae dostupan je na Googleu) iz više razloga postaje zanimljiv naciji. Prije svega zbog sveopćeg rasula u zdravstvenom sustavu, a potom kao član stožera CZ (sada stožer PPP). Do preuzimanja ministarske dužnosti gospodin Beroš od 2018. godine u svojstvu pomoćnika ministra, svladava ministarski „zanat“.

Hrvatski sabor je 31. siječnja 2020. izglasao povjerenje gospodinu Berošu kojom prilikom je gospodin Bernardić (SDP)  ministra u odlasku prozvao odgovornim za stanje u zdravstvu i dodao: “Njegov pomoćnik, gospodin (Vili) Beroš, bio je u tom timu. Njegov izbor neće riješiti ništa. Ne možete raditi istu stvar, na isti način i očekivati drukčiji rezultat.” (izvor: jutarnji.hr 31.01.2020.) Ovako s odmakom, čini se da je gospodin Bernardić bio više nego u pravu.

Uz ministarsku fotelju našeg prijatelja Vilija dočekala ga Orthocoronavirinae. Virus s krunom.

Nema krunidbe bez krune. Postade gospodin Beroš članom nacionalnog stožera.

Umjesto da se bavi reorganizacijom odnosno organizacijom sustava, da pronalazi rješenja kako zdravstvo izvući iz gliba svake vrste, od dugova preko listi čekanja i kadroviranja do same funkcionalnosti sustava na razini države, gospodin ministar svaki dan na konferenciji za medije kao kakadu ponavlja brojke. Testirani, zaraženi, oboljeli, umrli, samoizolacija, proboj u staračke domove, etc. Pa zar je to posao ministra? Postadoste glasnikom samo Vam nedostaje trublja.

Gospodine Beroš zar ćete dozvoliti biti otiračem gospodinu Plenkoviću?

Na portalu mirovina.hr (vijest su prenijeli i drugi portali) od 30. srpnja ove godine gospodin Vili Beroš obznanio je kako je Hrvatska rezervirala i, dakako, platila rezervaciju za 1,5 miliona doza cjepiva namijenjenih prije svega osobama starije životne dobi, pa kroničnim bolesnicima, potom djeci i adolescentima sa dugotrajnim uzimanjem lijekova itd. A zdravstveno osoblje, gospodine Beroš? Pa oni bi prvi trebali dobiti cjepivo jer tko će se brinuti o bolesnima?

Unija je krovna organizacija za pomor stanovnika Europe pa je kao takva nadležna u ime svih članica poduzimati sve radnje u tom pravcu ali i trošiti naš novac. Niti možemo niti smijemo sami odabrati od kojeg ćemo cjepiva krepnuti. Svoju suverenost i samostalno odlučivanje prokockali smo onog časa kad smo zašli pod skute Unije.

Gospodine Beroš, niste rekli o kojem se cjepivu radi? O onom sa pročišćenim ispljuvcima Rothschilda, Morgana, Rockefeller, Karla von Habsburga-Lothringena, Sorosa, Komisije EU članova Komiteta 300, Rimskog kluba i ostalih moćnika, testirano u petrijevim zdjelicama na kulturi (medij) pilećeg zametka?

Ukratko o procesu nastajanja cjepiva

Razvoj, ispitivanje i regulacija cjepiva dugotrajan je proces u trajanju od deset, a možda i više godina, a FARMAKOMAFIJA bi kroz godinu dana u svijet poslala pripravak za eutanaziju čovječanstva i pritom ostvarila ogroman profit. Može si to priuštiti jer kao dio globalističke politike koja zgrće, a ne rasipa novac, za posljedice loše spravljenog lijeka nema zakonske, a bogme niti moralne odgovornosti pa niti plaćanja odšteta.

(Izvor o procesu i razvoju cjepiva: www.historyofvaccines.org/content/articles/vaccine-development-testing-and-regulation)

Bilo kuda Billi svuda

Navodni „filantrop“ i vrlo svestran William Henrya Gates III razvoj softvera zamijenio je farmaceutskim djelatnostima. Od istraživanja do proizvodnje lijekova, a naročito cjepiva, pa je u tom kontekstu zaslužio poneko slovo, a povodom nabavke rečenih 1,5 miliona doza cjepiva.

Činjenica o kojoj već i ptice na grani cvrkuću: gospodin William Henry Gatesa III  produžena je ruka vladara iz sjene onoga koji bi “hotjeo” biti jedinim i neprikosnovenim vladarom svijeta.

Pojavom korona virusa odnosno bolesti COVID-19, gospodin Gates III izuzetno je angažiran pri pronalaženju spasonosnog cjepiva za čovječanstvo do te mjere da je veliki broj farmaceutskih tvrtki postao zakladom Billa i Melinde Gates. Neke su stare, a neke bogme osnovane poslije 2015., koje godine je Billi pomoću kristalne kugle predvidio pandemiju COVID-19.

Dakle, radi se o rezervaciji cjepiva i mogućim opcijama odabira ponuđača (izvor: indeks.hr 29.07.2020.) „Iz dokumenata proizlazi da je jedna od razmatranih bila COVID-19 Vaccines Global Access (COVAX), koja je dio alijanse Global Alliance for Vaccines (GAVI).

Ideja iza te alijanse, koju podržavaju Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), Svjetska Banka (WB), UNICEF (svi redom članovi Kluba 300), Zaklada Billa i Melinde Gates  i druge svjetske organizacije, je da se kroz pretplate uloži u razvoj 12 cjepiva…“ Ideja zamotana u celofan govori o javnoj otimačini novca za pretplatu na bolesti.

U članku se pobrojane farmaceutske tvrtke koje se bave razvojem cjepiva. Osim što su osnivači tvrtke GAVI Bill i Melinda Gates, ponosni su vlasnici fondacija koje su, vidi vraga, na svjetskom popisu farmakomafije za razvoj cjepiva. Koga odabrati? AstraZeneca, BioNtech, Pfizer, Moderna, Merck & Co, Jonson & Jonson, etc.

Kako sile zla, nisu uspjele 2005. godine s ptičjom gripom, nastavili su 2009. sa svinjskom i evo nas danas s COVIDOM-19, a sutra, sutra nas čeka od Tedrosa obećana i najavljena pandemijska pošast. Zemlja postaje grobnicom globalističkih grobara.

Iz te 2009. godine, u vrijeme svinjske gripe, upečatljiva je priča poljske ministrice zdravstva Ewe Kopacz koja je usprkos politici i pritisku farmakomafije odlučila zaštiti pučanstvo od cjepiva upitne kvalitete i sačuvati proračun države od rasipanja novca. Tako se voli svoj narod. A tko nas voli i brine o nama? Gdje je hrvatska Ewa Kopacz?  Oni koji su „izabrani“ i debelo plaćeni bi trebali, ali ova zemlja je nepresušan izvor njihove pohlepe, s jedne strane, ali i njihova noćna mora ka putu do uspjeha porobljavanja nacije, s druge strane.

Dom za starije i nemoćne u Splitu, sjećate li se gospodine Beroš? Istraga je trajala umjesto tjedan, dva tjedna pa i više dok niste sa HDZ-ovskom škvadrom uspjeli zamagliti, zataškati i sakriti dokaze. Svako djelo ali i nedjelo ima svoje ime i prezime, gospodine Beroš. Može bit je u Vama na trenutak zaiskrila potreba za istinom? Ali ne, ne i ne. Veliki vođa ne dozvoljava da se jednom beznačajnom istinom, a naročito ne o staračkom domu (jer komu više trebaju stari, nemoćni i neupotrebljivi), poljuljaju temelji izgrađeni na lažima kojih bi se posramio i sam PINOKIO.

Pa, gospodine Beroš, što kažete? Treba imati muda, petelje,  smjelosti, čistu savjest i još ponešto. To sve ste izgubili po putu od Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu do ministarske fotelje. Što politika učini od čovjeka! Šteta.

Gospodin Krunoslav Capak, čovjek koji o maskama (ali ne samo o maskama) i nošenju istih u „pandemiji“ COVID-19 mijenja mišljenje češće nego gaće, bez osobnog stava, nedosljedan, politički sluga 17 %-tnog premijera, psihički „masira“ naciju stupidnim preporukama pa i odlukama u svezi ponašanja i ophođenja spram virusa COVID-19. Zašto ste, pobogu, pristali biti mučiteljem nacije?

Nije baš neka fora biti savjetnikom politici, ali moćno je biti donositeljem odluka. Uvalio Vas vožd. Kada sve krene u krivo, a hoće, “visjet ćete na prvoj šljivi“. Niste valjda mislili da će premijer preuzeti odgovornost? Perfidno je posložio laserski labirint. Pazite kako i kuda ćete stati.

Oprostite, gospodine Capak, može bit da ste Vi znanstvenik od formata i dobar čovjek, ali svakako ne za građane ove države dok god držite političke lojtre Pinokiju.

Gospodin Davor Božinović, čovjek respektabilne političke karijere. Od savjetnika pri  Republičkom sekretarijatu za narodnu obranu Hrvatske (1987.) dakle član SK, preko diplomacije u  veleposlanstvima regije, do Ministra unutarnjih poslova, možda bolje reći UDB-e s koje pozicije bi uz pomoć napredne tehnologije na mala vrata uveo kontrolu kretanja virusa ali i općenarodnu kontrolu po mogućnosti svjetlosnim pendrecima, a za veći dojam i dugim cijevima. Praćenje virusa nije uspjelo možda, no, ne brinite. Ne gine nam biometrijska osobna iskaznica. Kontrola über alles. Zasigurno će osim osnovnih podataka imati i podatke o broju gaća i cipela, s kim, kada i kako se družiš, pušiš li štogod osim Vladinih fora etc. Ušutkali nas brnjicama, uvukli se u računala i mobitele i vladaju našim životima dok smo mi hipnotizirani virusom COVID-19  i statusima, lajkovima, praćenjima i hologramskim svijetom. COVID-19, policija i represija  Kako se polica ponaša? Uglavnom onako kako su istrenirani i kako im je naređeno. Rade po zapovjednoj dužnosti. Malo je onih koji u datom trenutku imaju petlju sami procijeniti situaciju i donositi odluke. Ispravne odluke. Kako Vlada, pa niti UDB (Ministarstvo gospodina Božinovića) ne znaju niti umiju voditi državu uvažavajući volju naroda kojoj ta ista država pripada po svim hrvatskim ali i Božjim zakonima, koriste silu za ostvarenje svojih, za narod pogubnih ciljeva. Znam da ste zaboravili, ali prisjetite se brnjica na ustima koje još uvijek nosimo, samoizolacija, zabrane kretanja među županijama, zatvaranja tvrtki, zabrane bilo kakvih okupljanja, od naših domova učinili su zatvore bez rešetaka. Uporabom sile ukinuli su nam svako ljudskog dostojanstvo tretirajući nas stokom. Izdresirali nas: sjedi, lezi, ustani, k nozi, fuj, ostavi to, ne lajati, čekaj. I mi još uvijek to trpimo.

Od wuhanske upale pluća do pandemije

Dakle, virus kojeg je „vrbovana znanost“ nazvala SARS CoV2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus-2) uzročnik bolesti COVID-19 (CO = Corona, VI = virus, D = disease, broj 19 je godina pojavljivanja) zapravo je, što točno? Naime, SARS CoV2 dijagnosticiran je na temelju simptoma sličnih gripi u Wuhanu, gradu vrlo loše kakvoće zraka sa visokom koncentracijom zagađenja, a posljedično sa visokom stopom respiratornih bolesti.

Od 31. 12. 2019. kada je Kina obavijestila WHO o nepoznatoj vrsti upale plućna, preko „pokretanja mehanizama“ (12. 02. 2020.) za upravljanje kriznim situacijama (CMT), OCHA, IMO , UNICEF, ICAO, WFP, FAO, Svjetska banka i nekoliko odjela tajništva UN-a. (Op. a. da se ne zaboravi, svi redom navedeni su članovi Komiteta 300, krvnici čovječanstva) pa 07. 03. 2020. WHO „slavi“ 100-tisućitog oboljelog do 11. 03. 2020. kojeg dana je WHO proglasio pandemiju bolesti COVID-19, nema strategije. Niti kratkoročne, a kamoli dugoročne. Upute i odluke donose se uglavnom površno po preporuci WHO.

U začetku pojave SARS-CoV2 zapravo se nije bog zna što znalo osim da „ima slične  karakteristike“ kao i SARS-CoV1, ma što god to značilo za obične smrtnike ali i službenu znanosti.

Danas, jednako kao osam mjeseci prije, „struka“ još uvijek nema pojma s čime je suočena à priori odbijajući saslušati promišljanja znanstvenika, a ima ih, i to dosta, koji imaju drugačiji stav o virusu i njegovim značajkama.

I bez obzira na činjenično neznanje, stožer PPP na temelju ničega „sapuna glave“, određuje mjere, donosi preporuke i odluke i od naroda formira idiote po narudžbi infantilnih, narcisoidnih i paranoično-agresivnih likova.

Tiranizirano čovječanstvo bi rado čulo i drugo mišljenje jer znanstvenici i struka koja zagovara stavove duboke države, još uvijek tapka u mraku slijepo slušajući WHO. Tako je Unije naredila. Poslušnost, „k nozi“.  To je ona organizacija koja bi po svojoj funkciji trebala brinuti o zdravlju čovječanstva međutim, kako je pod dubokim nadzorom, odnosno u vlasništvu polivalentnog gospodina Williama Henrya Gatesa III zvanog Bill, a ovaj pak produljena ruka vladara iz sjene, SZO cjelokupnom čovječanstvu prenosi dirigirane preporuke. I nije „pokvareni telefon“. Svaki potez smišljen je još 70-tih godina. Znaju što i zašto čine.

Čelnik WHO-a, gospodin Tedros Adhanom Ghebreyesus, bivši je član nasilne komunističke organizacije TPLF, simpatizer diktatora i diktatura… U zdravom svijetu, umjesto da vodeća mjesta ovakvih organizacija predvode pouzdane neokaljane ličnosti na osnovu svojih kompetencija, na njihovom čelu očito mogu sjediti ličnosti upitne povijesti. (Izvor: https://tribun.hr/celnik-who-a-je-bivsi-clan-nasilne-komunisticke-organizacije-koji-nema-lijecnicku-titulu-a-simpatizer-je-diktatora/) Izvor: Amhara Professionals Union Research Department April 2017, www.ambapu.org kaže: „…slučaj kandidature dr. Tedrosa A. Ghebreyesusa za generalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)… Bez obzira na konačni ishod, činjenica da je pojedinac optužen za sustavno genocidno nasilje i kršenje ljudskih prava od strane njegovih protivnika, koji bi u budućnosti mogli biti predmet kriminalnih istraga u svojoj zemlji ili na međunarodnoj razini… Ovaj članak detaljno opisuje kako bivšeg etiopskog ministra Federalnog ministarstva zdravstva (FMOH) i vanjskih poslova dr. Tedrosa Adhanoma Ghebreyesusa njegovi politički protivnici optužuju za ulogu koju je imao u sustavnom genocidnom nasilju i grubim kršenjima ljudskih prava, uključujući, ali ne ograničavajući se na proizvoljna pritvaranja i van sudska pogubljenja“.

Ergo, dragi Vi, osoba takvog karaktera vodi Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Za ostvarenje i provođenje projekata (agende) 2021. i 2030., mračne, pohlepne i nečasne sile osobu takve biografije, vrbuju za svoju „stvar“.

“Ne znamo kakva će biti sljedeća zdravstvena kriza, ali znamo da će doći. I moramo biti spremni”, rekao je Tedros Adhanom Ghebreyesus generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i pojasnio kako ovo nije zastrašivanje nego poziv na djelovanje. (izvor: aa.com.tr.)

Test, test, test ključna je poruka gospodina Tedrosa generalnog eksecutora čovječanstva.

Ovom porukom koja je objavljena 16. 03. 2020. na bbc.com News, farmakomafija odnosno proizvođači dijagnostičkih testova za „COVID-19“, a koja osnovna namjena nije za testiranje našeg virusa, zaradili su do sada na našem „nosnom sekretu“ 80 milijardi dolara. A tek profit od respiratora,  dezificijensa, maskica etc. COVID-19 zapravo je sredstvo stvaranja profita na ljudskoj patnji. Živo neoliberalizam!

I tako, COVID-19 je politika, projekt, sredstvo do ostvarenja jedne, jedinstvene države s jednim vladarom. Svijet je postao teatar marioneta sa nekolicinom lutkara i 7,5 milijardi marioneta.

A mi i dalje podnosimo teror i što, testiramo se sa ili bez simptoma.

Ide vrijeme dođe rok, eto izbora skok na skok

Stožer šarafi, ljudi pod kontrolom, virus uvezen iz Kine bez carine i trošarine pod kontrolom, nemamo „točkice“ (prodajna karta iz 1949. kojom se mogla kupiti određena količina namirnica)  ali imamo e-propusnice. Kako vrag nikada ne spava, a niti jedna nevolja ne dolazi sama, osim virusa s krunom, Zagreb strefi zemljotres i sve se to složilo u godini kada nas u rujnu ili listopadu čekaju  parlamentarni izbori. Na zdravlje, rekli bi stari.

Poslušni i disciplinirani bez korona partija, bez života, zamrli u sadašnjosti, dođosmo do  nule ili gotovo do nule zaraženih.

Željezo se kuje dok je vruće reče Pinokio i… Manipulirajući stožerom iskovao je svoje izborne pohode dajući u zalog zdravlje i živote ljudi. Hrvatski građani umjesto na parlamentarne izbora u rujnu ili listopadu izlaze početkom srpnja. Smišljeno, ostvareno. Ovako besraman i bezkrupulozan potez može povući samo osoba kojoj venama umjesto krvi teče gnoj. Možda ste zato anemični.

Kampanja za izbore, nema više mjera i odluka. Ako se može na izbore, može se na svadbe i sprovode, imendane i rođendane pa i na more. Počinje „godišnji“.

Potom se dogodi Zadar, Adria Tour, a vrli nam gospodin Capak tom prilikom prospe biser: „Bio je manje od tri minute u zatvorenoj prostoriji s Đokovićem”. Gospodine Capak pa ovaj Vaš COVID-19 je lijenčina samo takva. Koliko vremena treba tom „vašem“ virusu da pljune na potencijalnog domaćina? I tako uz pomoć gospodina Capaka, koji nije imao hrabrosti Pinokiju dati nogom u guzicu, održali se parlamentarni izbori. A šećer na kraju, turistička sezona.

I sav taj izborni cirkus zbog 17 % mizernih glasova jednom cmizdravcu s povrijeđenom taštinom.

Na pitanje novinara o prvih sto dana rada Vlade gospodin Plenković je rekao kako je napravljeno sve što je rečeno u programu i podsjetio je na dosadašnje rezultate, kao što su istaknuo je, uvjerljiva potpora birača na parlamentarnim izborima (izvor: HRT vijesti 31. 10. 2020.)

Ma nije važno što je država pokradena, što dioba vlasti ne funkcionira, nisu važni gospodarski rast i radna mjesta, niti reforma javne uprave, ništa nije važno osim „uvjerljive potpore birača“. Premijeru, vi zacijelo odlazite k hipnotizeru na „trahtur tretman“ kad na dnevnoj bazi imate silnu potrebu uvjeriti prije svega sebe, a onda i naciju, u iluziju. Trabunjate bedastoće.

Prvo, ljude ne treba podsjećati na rezultate, jer ako postoje, oni se vide, što za vašu Vladu nije slučaj. A drugo, kako u svojoj vladavini nemate pokriće nizašta, ali baš nizašta, tako nemate niti za izbore, jer oni su pokradeni i nelegitimni. Svinjarije koje je radio DIP ali i Ustavni sud pod vašim pokroviteljstvom u  XI izbornoj jedinici koja predstavlja dijasporu, u ovom slučaju radi se o Livnu i Mostaru, gdje su falsificirani izborni rezultati. FALSIFICIRANI! Za ovu tvrdnju postoje dokazi pa ako o tome neće odlučivati hrvatski sudovi, hoće europski pa i svjetski.  Sve što se dešavalo na tim biračkim mjestima je za anale hrvatske demokracije. Kako su veleposlanstava pod vašim patronatom organizirala izbore za dijasporu? Kako ste organizirali glasanje u Düsseldorfu? Vi, da vi. Uskratili ste ljudima osnovno pravo, pravo glasa. Da ste se tako silno potrudili sa i oko korone od momenta kad ste saznali za nju, kao što ste se silno trudili opstruirati izbore dijaspore i ne samo dijaspore, danas ne bismo bili u korona govnima. Ma, vi ste jedan šlaprtek od čovjeka.

“Kao vlada smo još u siječnju prepoznali problem koji je bio u Kini. Kada smo predložili ministra Beroša, oporba se smijala. Puno prije nego što su drugi shvatili da koronavirus nije isto što i korona pivo”, rekao je premijer (izvor: indeks.hr 04.11.2020.)

Pinokio, u laži su kratke noge. Niste vi ništa prepoznali niti shvatili. Male sive stanice zapele su vam na neprohodnom šumskom puteljku obraslom političkim korovom. Da vam je korona virili iz nosa,  mislili biste da su bale.

U predizbornoj debati održanoj na RTL-u 29. 06. ove godine gospodin Bernardiće servirao vam je činjenicu kako ste 9. siječnja tražili pomoć od Kine poradi nabavke medicinske opreme. Mjesec i pol dana niste bili u stanju organizirati sustav. Da nije bilo Davosa i gospodina Sorosa jr. koji vam je crtao što i kako se trebaju ponašati Vlade u davno najavljenoj pandemiji, mi bismo danas pili corona pivo i uživali sa koronom na drugi način bez vaše i torture PPP stožera.

Ma, nećete još dugo. Upregnuli ste cijelu mašineriju novina, portala, društvenih mreža kako prava istina o boleštini zvanoj COVID-19 ne bi doprla do javnosti, plaćajući ih mojim i novcem moje djece, mojih unuka i novcem mojih prijatelja i susjeda, novcem naroda. Nije vaš, niti novac države, to je novac građana. Oteli ste, pokrali i uništili našu djedovinu. Stara narodna mudrost: „Svaka rit, dojde na šekret“ pa će tako i vaša.

I evo nas. Na dnevnoj razini nas uvjeravaju u notorne laži provodeći psihološko zlostavljanje nacije. Zastrašeni, sluđeni, hipnotizirani, psihički uništeni bez posla ili uskoro bez posla sa 300-tinjak tisuća ovršenih, s brnjicama na gubicama. Dječica i srednjoškolci umjesto u školskim klupama sa svojim učiteljima i profesorima, prijateljima, sa svojim dječjim simpatijama, čuče doma ispred računala prateći nastavu „na daljinu“ skupljajući frustracije. Neke će se uskoro manifestirati u benignim situacijama, ali što je s psihičkim razvojem djeteta kojem su političke prokletinje na najgori mogući način obilježile djetinjstvo.

I dalje šutimo dozvoljavajući da nam svojim torturama psihički uništavaju djecu.

Nema smisla prepričavati intervju sa prof. dr. Valerijom Vrčekom pa predlažem „baciti oko“, korisno je i frapantno.

https://www.glasistre.hr/hrvatska/strucnjak-dr-valerije-vrcek-upozorava-na-posljedice-svakodnevne-upotrebe-dezinficijensa-to-narusava-nas-imunoloski-sustav-hormonsku-ravnotezu-i-utjece-na-stvaranje-superbakterija-669165

Nakon pročitanog članka pitam se: zašto su vrli znanstvenici, ljudi od struke, članovi stožera, od nas napravili „očišćene kapute“ iz kemijske čistionice. Trovali nas iz ne znanja ili hotimice? Ne znam što je tužnije i gore. Osam mjeseci trujemo sebe i okoliš.

Tko je meta ovog korona projekta.

Doktor Hans Kluge, direktor Svjetske zdravstvene organizacije za Evropu rekao je, da je više od polovine potvrđenih smrtnih slučajeva od posljedica zaraze korona virusom u Europi bilo u staračkim domovima. Dr Kluge je naglasio da se “duboko zabrinjavajuća slika“ o utjecaju COVIDA-19 pojavljuje u domovima za starije osobe, gdje je briga “često bila očigledno zanemarena“ (Objavljeno: trt.net.tr  23. 04. 2020.)

A mi, narod ove zemlje gutamo servirana nam verbalna covid govna ko pljuvačku i šutimo.

Ne dajte se zastrašiti smrtima prikazanim u onim ružnim brojkama. Lažu nas. Naravno da ih ima, ali nisu sve korona smrti. Umiru naše mame i očevi generacija 50-te,  bake i djedovi, naše prabake, barbe, none i noneki. Umire starija populacija kojoj je bremenit život ostavio u nasljeđe neku od bolesti. Oslabljeni imunitet, bez sredstava za kvalitetniju ishranu, a naš nevidljivi neprijatelj ne bira stanodavca.

Sve su znali, a poduzeli ništa. Koliko licemjerja. Za proboj virusa u dom za stare i nemoćne u Splitu, kriv je virus, kaže gospodin Vili Beroš, ministar zdravstva.

Zanimalo me, kopkala sam i pronašla. Izvješće o umrlim osoba od 2013. -2019. godine.

U 2013. umrlo je 50.386 duša, a od bolesti dišnih putova 2144; 2015. godine napustilo nas je 54.205 duša, a onih s bolesnih plućima bilo je 2663 duša, dok je recimo u 2019. g. umrla 51.794 duša, a od bolesti dišnog sustava njih 2313.


Doviđenja, dragi, doviđenja;
ti mi, prijatelju, jednom bješe sve.
Urečen rastanak bez našeg htijenja
obećava i sastanak, zar ne?

Doviđenja, dragi, bez ruke, bez slova,
nemoj da ti bol obrve povije
umrijeti nije ništa na ovom svijetu nova,
al ni živjeti baš nije novije.

Sergej Jesenjin, Doviđenja dragi, doviđenja


Sadržaj članka je rezultat osobnog stava i promišljanja s obzirom na trenutačno stanje, ali i ono zadnjih nekoliko godina. Da li sam frustrirana? Itekako. Pitanje gospodinu Plenkoviću: koliko je „tanka“ linija između podnošljivosti i nesnošljivosti; nesnošljivosti i mržnje?

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
291 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije

Prije u vrijeme tjelohraniteljskog
samovladajućeg socijalizma smo se smijali i šprdali sa Latino, Afro i nekim azijskim postkolonijalnim državama i nazivali ih BANANA REPUBLIKE i slično.. A sad ..? Sve Global Banana postalo..

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

na kraju ce sve da bude dobro, a ako ne bude onda jos nije kraj;)

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije

Pa tako kažu naši stari – bog dao, bog uzeo..

Austrijanac101
Gost
Austrijanac101
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Ne poznam Vaš glazbeni ukus ali sudeći po komentaru – preporučio bih:

Rambo Amadeus – Fela Kuti druže stari

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Austrijanac101

Ne samo Amadeus, ima jos jedan austrijanac što je bodybilder bio i guverner californijeje i holivudski terminator postao.. da, da austrjanci su čudovište.. od jednog sa stuzovanim brčićima i rukom u voduranu položaju do mozarta te onog što je ‘osvojio’ euroviziiju vursta, kako li se zvao.. da da bečka šnicla,… Pročitaj više »

Boro
Gost
Boro
7 mjeseci prije
Reply to  Austrijanac101

Demokrate su uhvacene u kradji postanski glasacki listica , znali su za vodeni zig to je prvi stepen zastite glasackog listica ali nisu znali da taj glasacki listic ima i drugi stepen zastite . Brzo ce se otkriti koliko i gdje su ubacili lazni glasacki listica na stranu bajdena. I… Pročitaj više »

Tututu
Gost
Tututu
7 mjeseci prije
Reply to  Boro

Gdje se moze bilo sta procitati o tim zigovima?

Ogledalce
Gost
Ogledalce
7 mjeseci prije
Reply to  Austrijanac101

Rambo Amadeus je za tebe doktor nauka u svemu, ali priznajem da si ti bolji u vrijeđanju.

CAN
Gost
CAN
7 mjeseci prije
Reply to  Austrijanac101

Hehee a dobro zna da tamo gdje ide…mu maska i konvertibile …ne pomažu.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Austrijanac101

Rambo je genijalac a ako je popušio službeni narativ onih koji skovaše termin teorije urote i službenu “znanost” istih minhauzena onda je to samo dokaz da i genijalac zna biti budala u nekim stvarima. Poslušaj njegov uradak, Čaobane vrati se ovce tvoje ne mogu bez tebe…………

od savjesti truba
Gost
od savjesti truba
7 mjeseci prije

Na kraju će mu biti:
Đe sam bio, što sam radio, kako sam se sudbom kletom na rođeni sega-mega drajv nasadio…

Duh Vremena
Gost
Duh Vremena
7 mjeseci prije

Postoji. Cenzurirana je. Za tu je znanost pitagorin poučak još uvijek isti. Za službenu više nije jer se u prošlom stoljeću hipotenuza ubola na šestar i dobila tetanus pa katete više nisu pod pravim kutom. Dok se ne pronađe vakcina za hipotenuzu službeno se primjenjuje novonormalna matematika. Osobito u medijskom… Pročitaj više »

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Austrijanac101

Intervju Ramba: “ Foto: Ivan Dinić/Nova S Muzičar Rambo Amadeus, dao je intervju za nedeljnik Vreme, gde je upitan o koronavirusu imao i više nego zanimljiv odgovor koji će vas naterati da stavite prst na čelo i dobro razmislite. Jedan deo intervjua već je postao viralan na društvenim mrežama, a… Pročitaj više »

Duh Vremena
Gost
Duh Vremena
7 mjeseci prije

Informacije su prije ove covid cenzure bile još dostupnije, samo čovjek sam bira koje će informacije i kako propitivat, ispitivat i u koje na osnovu vlastitog ispitivanja vjerovat, a kojima će se ismijavat. Isprani mozgovi kao i ispirači mozga prihvaćaju informacije bez ikakvog propitivanja i ismijavaju suprotne od vlastite ispranosti… Pročitaj više »

Istrazuj
Gost
Istrazuj
7 mjeseci prije

“….. postao sam višak kao konj u industrijskoj revoluciji”, zaključio je Rambo ….”

Sve receno.
A streberi zaglupljeni pricaju o “4. Industrijskoj revoluciji”…

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
7 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

“…izgubi se negdje Alija…..imamo dovoljno bagera…” (staro zabranjeno pušenje, iz pjesme “srce,ruke,lopata”)

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
7 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Tebi se ne treba objašnjavati, sam vidiš obmanu i manipulaciju onih kojima mogu iskriviti percepciju da postanu slijepi pored vlastitih očiju.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Austrijanac101

Intervju Ramba, Novars: “Dobro razmislite o onome što je Rambo Amadeus rekao o koroni”

pa ti razmišljaj
Gost
pa ti razmišljaj
7 mjeseci prije

ne laje kuja zbog sela

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

“…A sad ..? Sve Global Banana postalo…” Upravo tako. Samo bih rekao da nije “postalo” – nego je poprilicno dugo (tacnije od pocetka) – takvo i bilo… Mi to samo nismo vidjeli… Trovali smo se glupavom “geopolitikom” i pseudo-naukom, vjerujuci u sva sranja koja nasm se predstavljaju kao “istina”. Sada… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istražuj sad ćemo podobrije upoznat u pravom svjetlu novog-starog kabalina starlinga . Sve govori da mu Rusija i Kina upoće nisu čestitale, a natan još i prije tri dana.. Sad se I sam Trump čudi sto mu ‘njegov’ fox news neće ništa da objavi o lažiranju izbora I glasača sa… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Opet lazes ljude kako bi im pruzio laznu utjehu? Kako bi ih naveo da nista ne poduzimaju? Upravo ste procitali komentar osobe koja se krije pod nickom iiistina i koja za sebe tvrdi da ima telepatske moci. Tvrdi da ljudi u crnome zive u podzemnim gradovima (valjda u supljoj zemlji)… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

A zasto objavljuje lazi?
Zasto koristi uporno 12 zutih zvjezda u svojim komentarima poput onih na EU zastavi.
Govori li ti sto?
Mozda ti vjerujes da ima telepatske moci, ja nevjerujem…

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

“…Mozda ti vjerujes da ima telepatske moci, ja nevjerujem…” Ma kakve telepatske moci… Covjek vjeruje u vanzemaljce i koliko sam skontao, smatra da ti vanzemaljci nesto se kao bore oko na “zemljana”… Meni licno to sve izgleda skroz bezveze, ali neosporno ima izvjestan broj ljudi (mozda cak i puno löjudi)… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

Joj da, zaboravih kako tvrdi da je vidio da Obamu cuvaju vanzemaljci…
Mislim da je to dno dna.
Kao da npr. nije docoljno afera Plenkiu pa moramo jos napisat da je vampir, vanzemaljac ili sl.

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

Kolega, ja se u mnogo cemu ne slazem sa vama, ali siguran sam da ne mislite nista zlo… (onih zvjezdica se sjecam, ali ih nisam nikad brojao) Preporucio bih vam da umjseto sto c/p te komentare sa foruma koje citate – naprosto postavite poveznicu na taj forum – pa ko… Pročitaj više »

Pietro
Gost
Pietro
7 mjeseci prije

Pernar,idi grickaj cevi i peglaj talase.

rthgvdrffvbreffhbbb
Gost
rthgvdrffvbreffhbbb
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

1994 the stand- stevica kralj_ kako započinje serija?

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

“… The Stand is a post-apocalyptic dark fantasy novel written by American author Stephen King and first published in 1978 by Doubleday. The plot centers on a pandemic of a weaponized strain of influenza that kills almost the entire world population. …” https://en.wikipedia.org/wiki/The_Stand Znaci govnar je “upucen” tj “iluminiran”! Zanimljivo…… Pročitaj više »

Eglise
Gost
Eglise
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Bilo kuda VIRUS svuda.Ugodnu zarazu i karantenu vam želi Wuhan Virusna kompanija.
Dolazimo na vaš poziv, usluga besplatna.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

Zasto su dopustili da covjeka stave na respirator?

Ogledalce
Gost
Ogledalce
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

Želim dečku da nadvlada bolest i da što prije ozdravi. Ova četvorica koji su ti udjelili minus, su neljudi koji valjda misle da izmišljaš. Valjda bi bolje razumjeli da se to događa neko,j njima bliskoj osobi.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
7 mjeseci prije
Reply to  Ogledalce

Nemam vremena sad to istrazivati, ali na prvu jako mi sumnjivo to da odjednom netko samo tako ne moze disati. Vjerojatno moze samo mi je izgledno da je tu problem s hemoglobinom. To cu prvo razmotriti kad budem “kokošio” tu tematiku. Moj tip ide na to da je hemoglobin na… Pročitaj više »

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
7 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Vrlo vjerojatno to što pišeš.

Rabotnik
Gost
Rabotnik
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

A jeli?
A kletva kralja Zvonimira? 😜

Splićanin
Gost
Splićanin
7 mjeseci prije
Reply to  Rabotnik

Povijest je znanost koja se bavi pisanim imaterijalnim dokazima.Ona se ne bavi mitovima i legendama .Volio bih da nam podastrijes jedan od ova dva materijala.Unaprijed hvala.

Hokahey
Gost
Hokahey
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

Đuro, misliti će sada svi da si ćipiran i da si pod daljinskim jer si okrenuo ploču a siguran sam da će i mnogi drugi antimaskeri. Tvome nećaku želim sve najbolje ali si u prošloj diskusiji zaželio svima koji nisu jugovići kao ti poželio veliko zlo. Baš ono jugoslavensko balkanski.… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

Apaurin.

CAKE
Gost
CAKE
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

do kraja 2022,sigurno slijedi.

Mariet
Gost
Mariet
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

A na Bidena? Svi su krivi mamicu im imperijalističku!!!

Mariet
Gost
Mariet
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

Želim momku što skorije ozdravljenje!!!

Splićanin
Gost
Splićanin
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

Svi mi nosimo cijeli život maske.Netko ih na trenutak skine i pokaže svoje pravo lice .Reklo bih se ono nekako!,,Jel tako!,

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
7 mjeseci prije
Reply to  Eglise

Pogledati video na fes tv. Dr. Milorad je pricao o slucaju s respiratorima. Smanjili tlak na 1 bar (ako sam dobro zapamtio) i malo povecali frekvenciju upuhivanja i nitko od upucenih Francuza u Njemacku bolnicu nije drekno na respiratoru. Zanimljiv komentar doktora koji rece ajd da se to desilo u… Pročitaj više »

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
7 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Dobro si upamtio, sa 1.4 na jedan bar.

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Nevjerujem Mladene-vidi se mlađa si generacija i možda još uz to opijen briselskom demonkracijom koju hadeze vjerno profitfurava! ja sam se u ta vremena bio zacopa u jedno zagrepčanku, tata joj bio ing.i sa našom firmom radio u sovjetskom savezu. poznavao sam isto nekoliko tipova koji su otisli radit preko… Pročitaj više »

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Nebih pljuvao po ljudima koji su svoj znoj ostavili u brodogradnji jer su kao pravili “konzerve”, malo više poštivanja prema tim ljudima. Činjenica je jedina da smo mi balkanci tada kad smo pravili “konzerve” od brodova bili najači.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije

Gledao sam izgradnju broda za prijevoz ukapljenog zemnog plina, gradnja u Južnoj Koreji, svemirska tehnika. Nebih rekao da oni to jeftino prodaju. Davno je prošlo vrijeme kad su korejci kupili licencu onog danskog proivođača brodskih motora.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije

Najveći problem našim brodarima u ono vrijeme je bilo to što domaće željezare nisu mogle isporučivati dovoljno kvalitetan lim to jest nije bila konzistentna debljina lima. Sječam se da su pričali da su za Berge Istru, ili neki drugi, kupovali japanski lim koji na bilo kojoj točki bio iste debljine… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
7 mjeseci prije

Ne bih da vam kvarim cavrljanje ali brodske celicne oplate iz Zenice su bile top 3 na svijetu, plus onda kad je Jadrolinija Cruises radila kruzere a domaca brodogradilista platforme za vadjenje nafte i plina , isti su bili misaona imenica za te vase Koreje i slicne.

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
7 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Ja znam što sam čitao prije 4 dekade u svezi lima Mucke.

Mladen
Gost
Mladen
7 mjeseci prije

Donekle si u pravusto se tiče kvalitete limova.Svaka brodarska kompanija ima svoju službu kontrole kvalitete i oni određivaju i ispitivaju kvalitetu čelika.Zenicka čeličana je radila odlične limove i profile od kojih se napravio veliki broj brodova,ada nije tako svibi ih zaobilazili u širokom luku pa bih samom logikom stvar i… Pročitaj više »

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
7 mjeseci prije
Reply to  Mladen

To za limove sam čitao u našem tisku prije rata, ne vjerujem da bi novinari, u ono vrijeme, smjeli lagati da bi posjepšili uporabu stranog lima u odnosu na domaći. Mislim da sam čitao da sa našim limom nisu mogli ostvariti specifikacije jer bi sa našim limovima dobili teži brod… Pročitaj više »

Mladen
Gost
Mladen
7 mjeseci prije

Teško mogu pisati o vremenima prije rata u brodogradnji jer sam tada bio mladi radnik uSplitskom škveru.Krajem osamdesetih godina smo gradili za ruse jednu flotu brodova a paralelno sa tim i kruzere za finske naručitelje.Finska kontrola kvalitete to se vrlo dobro sjećam bila je strašno rigorozna,za razliku od Rusa koje… Pročitaj više »

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
7 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Mućke Kad Ti pričaš o željezari Zenica, pomislio bih da je to NASA. Po onome što sam čuo za rata od više ljudi koji su tamo godinama radili u proizvodnji, prije će biti da je to za Juge bilo ovako: “Tamo je sastav pojedinih šarži željeza uglavnom najviše ovisio o… Pročitaj više »

Mladen
Gost
Mladen
7 mjeseci prije

Vise Talijani zarade na ugrađenom drvenom namještaju na jednom kruzeru nego Koreanci na brodu za ukapljeni plin,figurativno rečeno.

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

A šta sad radimo? ..rac od ovce… ja znam da je tad končar, enegoinvest, industrogradnja, pliva, vijadukt, jugoturbina, đuro đaković, 3 maj, ina, tpk, kutina, prvomajska, brodogrd. pula, brodg. split, jugo platika i td. Itd. bili giganini u zemljama nesvrstanim a i nekim zapadnom a bjele tehnike i kućanskih aparata… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

šta sad imaš splićo? nemaš ni turista.. onda je bila čast biti hadukovac! a sad? sad ih sram i reći da su to.. ti si najvjerovatnije član velike “domoljubne” partije..? sad jos malo pa sve rasprodano i pokradeno… je, komulci su grijesili i javašluk radili, al ovi su sve otuđili… Pročitaj više »

Mariet
Gost
Mariet
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Slažem se s vama gotovo u potpunosti. Ipak moram napomenuti da Split u Jugi nije bio turistički grad, već više prolaznički. Tek prije možda 12 godina Split je počeo bujati turistima. Prošle godine je dosegao onu najmasovniju točku do sada. Uvijek je čast biti hajdukovac jer slavna povijest toga kluba… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Mariet

Šta će ti turizam, turizam je više štete nego koristi. I nedaj bože da se split pretvori u paris, barcelonu, rim ili veneciju. Divoljno je koliko ga posjeti, i to je oteviše. SPLIT JE SAM PO SEBI POVJEST DIVOTA I LIPOTA.

Torcida
Gost
Torcida
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Ja mislim da ste vi jedini čovjek na svijetu koji je izjavio da najaca svjetska gospodarska grana radi vise štete nego koristi.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
7 mjeseci prije
Reply to  Mariet

Mariet
A jel’ Ti bilo čast biti Hajdukovac dok je “Štico” (Igor Štimac) drmao u klubu… Izgleda mi kao da bi se on sad opet htio vratiti tamo…

Mariet
Gost
Mariet
7 mjeseci prije

Uvijek mi je bilo čast biti hajdukovac, ali Štimčeve manipulacije ne priznajem i osuđujem ih. Čast mi je jer Hajduk nikad nije bio samo nogomet. A Štimac više nikad neće primirisat Hajduk. Budite uvjereni

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
7 mjeseci prije
Reply to  Mariet

Mariet
Bit će mi drago ako Štico nikad više ne primiriše Hajduk!
Još uvijek sam u dugogodišnjoj dilemi: je li veće smeće on ili Davor Šuker…

Splićanin
Gost
Splićanin
7 mjeseci prije

Platini i Sep Blater cvijeće UEFE I FIFE!Pocela se širit dilema.

Splićanin
Gost
Splićanin
7 mjeseci prije
Reply to  Mariet

Koje su to Štimčeve manipulacije bile.Daj molim vas da to objavite u novinama pa da i mi znamo.Uostalom kad ga vidiš u Splitu recite mu da vise neće primirisat u Hajduku.Pohvalit ćemo te u indexu i počastit ćemo vas sa sendvičem ja i Šime i Stina Didova sa ovog portala..

Splićanin
Gost
Splićanin
7 mjeseci prije
Reply to  Mariet

Hajduk nije osnovan sa zvijezdom ni pod zvijezdom petokrakom.Znaci kako došla tako osla!Neznam o kojem pederskom načinu ti pises ,da je bio referendum o grbu 90godine sta misliš koji bih bio grb na dresu Hajduka.Moram te upozoriti da je stvar opće kulture ili nekulture zvat Hrvatski povijesni i službeni grb… Pročitaj više »

Stina Didova
Gost
Stina Didova
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

“šta sad imaš splićo?” Ima sve, Svoju Državu, i u Njoj svoju Slobodu! U Njoj ga neće izrabljivati Austrijanci,niti će je prodavati talijanima četnici načelu sa diktatorom i zločincem kraljem aleksandrom, niti će nas ubijati kao Stjepana Radića i Hrvatske parlamentarc u skupštini beogradskoj puniše račići po naređenju kralja i… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Stina Didova

E baš fino didova stino. bitno je da si se ti snaša i uboo kartu sreće, u vremenima velike pretvorbe i prevare te brk omrsio. uvjek je tako bilo na tombuli i lutriji – dobitnici i gubitnici. uostalom to vječni zakon kabale, na žalost. samo je je velik broj onih… Pročitaj više »

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Hahaha, olešio si ga buraz……………

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije

šta ću buraz ja ga razumjem – on gleda samo sebe i svoj krug… ustvari takih je najviše na našem terenu.. osnuju čak i najmoćniju stranku sa predznakom “hr.dem zajednica” zvuči fino i primamljivo – nema šta.. . kod nas je uvjek bio imidž da vide kako si uspio i… Pročitaj više »

Šime
Gost
Šime
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

A koga ti to gledaš i koji krug.Gdje to nije mjerilo uspjeh i društveni status.Nije mi jasno sto čekaš ,zavrti kreni!Nemoj tražit razlog za osobni neuspjeh u drugim .Zavist je bolest duše.Nego sta je bilo sa onom kćeri od inženjera sto si se u nju zaljubio.Nasla boljeg i uspješnijeg sa… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Šime

uuf koju ti formulu imaš!? ti si sam po sebi stina tvrda i Formula za uspjeh. zavist je naštiman upravo iz tvoje svete knjoge. ti vidi se, si pronicljiva teološka tehnokratska duša. iole poštena raspodjela ili na drugoj strani otimačina drustvenog i narodnog blaga – to je stvar kulture, dostojansva… Pročitaj više »

Šime
Gost
Šime
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Nemam nikakvu formulu nizašto kao sto je nitko nema.Zavist nije naštimana u svetim knjigama nego je samo naglašena i opisana. Daj molim te objasni nam sto je to društveno a sto narodno blago .Po ovome tvome kmečanju ispada da ti je zao sto nisi nešto jamio.

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Šime

ja ne kmečim, samo ti uživaj u svom znoju, u svom blagu. vidi, ljudi su izvodili revolucije i revolučije kroz povjest da bi se oslobodili pohlepni stvorova. no kao sto se vidi nije išlo. Iako će povjest to ponovo ponovit, još mnogo puta. pohlepa je u prokletim sitnim dušama u… Pročitaj više »

Šime
Gost
Šime
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Nakon svake revolucije došli su još pohlepniji stvorovi.Od francuske revolucije preko boljševičke u Rusiji , kubanske idalje da ne nabrajam.

Mariet
Gost
Mariet
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Bravo gospodine! Ipak, mislim da se jadnik nije okoristio ničim osim sendvičem pokušavajući na ovom portalu trolati o srbima, hrvatima, partizanima, ustašama i četnicima. Prokušava recept s indexa, ali mu ne ide. A možda nije ništa od toga, već je samo glup.

Stina Didova
Gost
Stina Didova
7 mjeseci prije
Reply to  Mariet

“gospođo” ako tražiš tapun za češkanje, ja ću ti iz južne Karoline poslati bananu,, znate, ona daje PODMAZ, pa vas neće grebati kao krute stvari! TO BI ZA VAS BILO DOBRO ,JER VI SE IONAKO NE RAZUMITE U POLITIKU, NEGO SE BAVITE MASAŽOM! Uz pozdrav BOG I HRVATI ! ŽIVILA… Pročitaj više »

Mariet
Gost
Mariet
7 mjeseci prije
Reply to  Stina Didova

Ovo više nije ni index. Više mi liči na kamenjar.hr, ali ok. Smišan si mi, a ono “gospođo” to je ipak malo index.hr. Ne brini primljen si za stalno jer su ti gazde neokrnjene intelektom. A sada tutanj ispod kamena!!!

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Mariet

neznam Mariet – samu mu želi da se trzne dok još nije kasno, što pjeva veliki Mišo..

Stina Didova
Gost
Stina Didova
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

“Dalimi” vi, vaši komunisti, tito, partija, komunizam, socijalizam i jugoševija, kako prva, tako i druga u kojoj imam 0,0000000000 sekundi radnog staža ! A šo se tiče “šverca, pijaca i derneka” tos su radili i “galentariom i pretvorbom” se bavili i vladali komunisti, udba, kos, kako titini u jugosvlaviji, tako… Pročitaj više »

ndfgvbierngtnewrgnwe
Gost
ndfgvbierngtnewrgnwe
7 mjeseci prije
Reply to  Stina Didova

Hehehe, baš si ko Stina…………….percepcija ti je ko kod djeteta………

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
7 mjeseci prije
Reply to  Stina Didova

Stino Didiva
Sad će Plenki na brzaka da nas “riješi” novopečenom neisprobanom vakcinom protiv “Korone”.
To nijedan okupator nikad nije uspio… Živio ti meni u ovoj našoj državi kad Te cijepe! Samo ne znam koliko ćeš dugo…

bauštelac
Gost
bauštelac
7 mjeseci prije

a ta vakcina je prst u guzicu i malo se zakašlji

Splićanin
Gost
Splićanin
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Evo najnovija vijest o pronalasku uspješnog cjepiva protiv covida19.Skocile dionice na burzama,porasla cijena nafte.Sutra se pale misalice za beton,počinju raditi stemalice,bušiti će se na sve strane,širimo apartmane,gradimo nove i renovirano stare hotele na Jadranu.Hajduk će dogodine biti prvak,a Plenki će kupit novu eskadrilu F35.Bit će para u Splitu i okolici!U… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

dobro Valti, sad nam je svima super tigar u stvarnosti, bajnovito samo čekimo našeg, obožavanog, slavnog, spasitelja djeda mraza billkila i njegova cjepiva. samo trebamo joś malo sačekat to dok dođe nano tehnol, i onda je to to. svak svakog gleda u facu sa osmjesima, i dubokim povjerenjem hehe… ja… Pročitaj više »

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Piždro Dok je bilo Istočnog bloka i “klirinškog dolara”, bilo je i posla za sve EX-Yu firme koje si naveo. “Borovo” je npr. imalo ogroman broj zaposlenih jer su njihove “čuvene” gumene čizme išle u milijunskim serijama samo u Rusiju. Nažalost, oni tamo u Borovu nisu ni danas otišli s… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije

da se razumio nisam nikakv exju nostalgico, ni pristalica nesto sto sto većini ne paše.. nego ondašnja vremena i ljudskiji socijalizam a pogotovo sto je kod nas bio samoupravni socijal sistem! da ti direktor il neki drkadžija nije moga dati otkaz a prehranjuješ 3-4 djece. . naspram brutalno kapitalizma u… Pročitaj više »

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Splićo
Prije 10-15 godina bilo je tamo u Kaštelima i radioaktivnog otpada… Ne znam jesu li to poslije maknuli?

Splićanin
Gost
Splićanin
7 mjeseci prije

Radioaktivni otpad je bio odbacivan uz samo more.Tako da je dobro natopio zemlju uz more i samu obalu.To je odpad iz bivšeg jugovinila.To vise ni dragi Bog ne može očistiti.Izmedu ostalog još se nije sanirali odlagalište azbesta u Vranjicu .Kad bura puse nosi ga po cijelom zaljevu.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Mladen “Bili smo treća brodograđevna sila u svijetu ali samo zato sto smo gradili konzerve brzo i jednostavno.” Bravo Mladene! Konačno da netko demistificira to priču o veličini hrvatske brodogradnje! Ja sam Ti vrlo blizu godinama, a između ostalog sam više godina bio zaposlen kao tehnički (VSS) kadar u škverovima… Pročitaj više »

Milivoj
Gost
Milivoj
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

Plenky fino papa od kad je u politici narasto je za 3 broja 3xxxlll glava mu se zaokružila i zabrinut sam za njegovo zdravlje općenito!

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije
Reply to  Milivoj

da da koji podvoljak ima? ko pravi naš veliki vođa, kako ga Suzy voli počastit i oslovit. čudno da ona ovaj članak preskočila, nije komentirala. jer inače, ona to iz prve kad vidi samo lik velikog vođe..

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
7 mjeseci prije
Reply to  piždro

vjerojatno ždere na “bazi živaca”-možda podsvijest radi na način da ono loše što je izašlo na usta,kao riječi,pokuša vratiti nazad, simbolički, bilo kako …

piždro
Gost
piždro
7 mjeseci prije

Da čudila se aman ja, vi cure to još bolje vidite, kad su u pitanju velike vođe.. evo upravo gledam na frace kanalu samo sliku bez tona.. upali prosvjednici u parlament negdje na Kavkazu.. pitam se: kad će se i na drugim mjestima ovake scene vrtit….

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije

I vezii korone imam pitanje. Tko je to jučer organizirao anti-korona prosvjed u Zagrebu za koji sam saznao tek nakon što je održan? I zašto ga čak ni na ovom portalu niste najavili? Koliko sam mogao pročitati postoji nekakva grupa na fejbuku koja okuplja već 160.000 ljudi. Ni o tome… Pročitaj više »

marty
Gost
marty
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Vezano za ove respiratore. Komentar jednog liječnika sa JIL-a: “sa respiratora se na 2 načina odlazi, na nogama ili nogama naprid, trećeg nema. A ovo prvo nam je rijetkost. Problem je generalno što ljudi respirator doživljavaju kao LIJEK! I uglavnom, ne polovica, nego 80% ljudi sa respiratora umre, u normalnoj… Pročitaj više »

Sunseeker
Gost
Sunseeker
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Svaka cast na razmisljanju I pisanju. A to sa protestom I meni nije jasno zasto portal Logicno nije nista ucinio po tome pitanju. Bas jadno sramotno od redakcije.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
7 mjeseci prije
Reply to  Sunseeker

Prilikom pripreme protesta u Rijeci neki su tvrdili da im je g. Ponoš branio da koriste snimke s protesta u Zagrebu. Tako da nicemu se ne cudim.

Sunseeker
Gost
Sunseeker
7 mjeseci prije
Reply to  Pera Detlic

Stvarno ne znam tko je kome sta branio da budem iskren. Samo sam zelio reci da je taj prosvjed zasluzio vise paznje Logicno portala. Taj prosvjed se zalaze za ono o cemu vecinom svi pisem I pricamo na ovome portslu. 🤷‍♂️

Sunseeker
Gost
Sunseeker
7 mjeseci prije
Reply to  Sunseeker

Ajd nek sam bagra, ne ljuti me to….ali da sam sa imbexa ,mogu ti samo reci idi u 3PM.

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

..

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

UZAS! Ista se stvar dogadja u Austriji – saznao sam neki dan! Dakle – sve je debelo koordinirano. Djeca (u vrticu) – ce se testirati na (lazni!) tzv Covid19 – a podijelili su papire roditeljima gdje se samo mogu SLOZITI sa tim – zlocinackim testom! I to male djece ispod… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Imas neki link za Austriju?

(Ovo pod 3.nevjerujem da mu je odvijetnik savjetovao jer je prijetnja i utuziva je.)
Mozda je sam dodao?

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

“… Imas neki link za Austriju? …” Nema link na zalost. Moraces mi vjerovat na rijec. Jedino sljedeci put kad odem kod automehanicara, mogu skenirati onaj papir koji su podijelili roditeljima u tom vrticu. (tacka 3 je naravno automehanicarevo “objasnjenje potencijalne situacije”… bez advokata naravno.. I slazem se u potpunosti… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Vjerujem ti jer stalno objavljujes izvore, samo sam ga htio prosljediti.
Hvala.

Miha
Gost
Miha
7 mjeseci prije

Upravo mi se javila poznanica iz Austrije, koja je zaposlena u domu za ostarjele. Kaže da su je testirali i da je jako boljelo, te da će to raditi svaki tjedan!

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Kolega, Moja su djeca Bogu hvala odrasla, ali ovo sto gledamo sada – jeste nevidjeni satanisticki napad na buduca ljudska pokoljenja. Ove uciteljice, vaspitacice pa cak i idioti-direktori tih skola i vrtica, najverovatnije i nemaju veze sta se to desava… Radi se o tipicnim MEGA-idiotima koji “samo” debilno izvrsavaju “naredbe… Pročitaj više »

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Treba bježati iz gradova torova, sad će doći Zapi pa ironizirati bijeg na selo i divljinu. Sa ovim zombijima smo nahebali totalno, bit će gori od esesovaca.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

A dobro, onda ces imati unuke pa se opet imas za koga boriti

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

Ako blagi Bog da… 🙂

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Sviđa mi se reakcija od tvog prijatelja, tako bi trebali SVI roditelji uraditi!!!

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Svaka ovca sluša samo čobana a on je uvijek iznajmljen od strane vlasnika stada (države-narodi). Badava ovcu osvješčivati, ona se osvjesti tek kad je krenu klati isti ti koje je slušala.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Meni je sumnjivo sto su se ušutili glede cjepiva, a siluju testovima. Nekako sam sklon vjerovati da “cijepe” putem tih testova. Također sam sklon vjerovati da ce se procesi aktivirati nakon drugog ili treceg cijepljenja. Nece ici na prvu jer niko se ne bi cijepio kad vidi da se netko… Pročitaj više »

Mali Borko
Gost
Mali Borko
7 mjeseci prije

Auuuuuuu gadno, valjda neće do nas doći

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Mali Borko

Hahaha, neće veliš……………..tješi se ti………….

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Mali Borko

Nece, ko sto nisu dosle ni maske u skole…

Branko
Gost
Branko
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Super ti je tekst, naročito mi se sviđa kako si opisao cijene vezano za antigenski test.
Pa znaš da smo mi hrvati majstori za zaraditi na brzak.
Nek te to ne čudi, takvi smo i gotovo.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
7 mjeseci prije
Reply to  Branko

Zarada je jedno, a zlouporaba ovlasti i polozaja te protupravno ostvarivanje materijalne koristi drugo. Buduci da nema posljedica drugo se tretira kao zarada.

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

“…Tko je to jučer organizirao anti-korona prosvjed u Zagrebu za koji sam saznao tek nakon što je održan?…”

Stvarno logicno pitanje.
Imas li kakve informacije o tome?
Ima li @Redakcija Logično kakve informacije?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Prosvjed pod nazivom ‘Tražimo ukidanje Nacionalnog stožera’ organizira inicijativa Dosta je bilo, a grupa je skupila 160 tisuća ljudi. Kažu da ”otvoreno i bez skrivanja” Stožeru žele poručiti da njihove odluke smatraju ”političkima, da imaju cilj širiti paniku i stvaranje koristi političkoj stranci, a ne narodu”. ”Članovi Stožera toliko su… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Poštovani Istražuj, Nitko nam se nije javio za taj prosvjed. Teško je znati što se događa u Facebook grupama. Svima koji se jave u našu redakciju, rado damo prostor ako je cilj opće dobro. Festival slobode je imamo komunikacijsku strategiju. Pisali su izvješća, na terenu su bili fotografi, imali su… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Sve to stoji. Samo vi ste ipak portal koji se bavi vijestima i informacijama. I to upravo “površnim” vijestima i informacijama “iz pete ruke” tj. onima koje se u mainstream medijima prešućju i guraju pod tepih. Već mjesecima vam je u fokusu upravo korona problematika. Pa bi stoga ipak mogli… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani Stara kuka, Ne znam radite li to ciljano ili slučajno, međutim Logično nije participiralo u organizaciji Festivala slobode, niti će ikada participirati u bilo kakvom prosvjedu ili festivalu. Logično samo informira. Zbog toga ne nudimo nikakve suradnje, niti ćemo ih nuditi. Suradnja znači bliskost, a bliskost vodi u autocenzuru.… Pročitaj više »

Sunseeker
Gost
Sunseeker
7 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Odgovor vam I nije neki da budem iskren. Pratim vas vec jako dugo I ovog puta ste nesto previse tihi….nekako kao da se nesto mijenja kod vas 🤔.
Grupa od 160 000 ljudi koji su ujedinjeni makar preko fejsa nije mala stvar u HR.

L. R.
Admin
Famed Member
7 mjeseci prije
Reply to  Sunseeker

Poštovani Sunseeker,

Da, da, kupljeni smo i ne smijemo pisati. 🙂

Lp

Sunseeker
Gost
Sunseeker
7 mjeseci prije
Reply to  L. R.

To su vase rijeci ,a ne moje…
Jako los sarkazam. .
Lp

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Poštovani Prije svega što ja to “radim” ciljano ili slučajno? Kakvu mi to rabotu implicitno pripisujete? Ja zaista ne znam koliko Logično jeste a koliko nije participiralo u prvom prosvjedu. Ali dovoljno je pročitati vaš gornji odgovor komentatoru Istražuj. U njemu se praktično hvalite svojim sudjelovanjem. Osim što je vaš… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani, Hvala što ste se potrudili i napisali opširan komentar. Na našem portalu pišu osobe različitih svjetonazora, tako da ime i prezime osobe ne znači da portal Logično nešto organizira. Rado prihvaćamo savjete i kritike. Ispunjavamo i želje naših čitatelja, ali nemamo vremena za odgovarati na neutemeljene insinuacije. Kritika bez… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Kolega, Evo dole si negdje na pisao (sa pravom) da je nepotrebno se raspravljati i gubiti energiju oko sitnica – a pred nama je neman. Dakle, meni je stvarno drado da postoji neka grupa sa 160k ljudi u Hr – koji se protiv ovom cionistickom teroru cijelog Svijeta. Na zalost… Pročitaj više »

Willer
Gost
Willer
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Kuka tvoja pitanja su dobra, njihovi odgovori klimavi. Grupa je reklamirala festival slobode, bozinovic se nekoliko puta osvrnuo na tu grupu, sad u otvorenom pricaju o toj grupi i oni opet ne znaju za nju, index je prosvjed drza na naslovnici… 160 k ljudi je tamo. Postavljaju se dobra pitanja,… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Postovani, dobro ste me podsjetili sto je s drugim festivalom slobode u Rijeci na koji nisam uspio otici? Zanima me zasto ga niste popratili ili mi je mozda promaklo? Izvinjavam se unaprijed ako je… O prvome je dosta bilo rjeci posebice o hitnoj pomoci i detaljnih analiza a o drugoj… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Izvinite jer nisam dobro pojasnio. Naime zanima ma nakon fetivala neki clanak, koliko je bilo ljudi, tko je od poznatih bio ondije, jel bilo obilazenja starackih domova, opet nekih provokacija od hitne ili policije, politicara, zanimljivosti, dali je polucen neki uspjeh, rezultat i sl. Ova 2 linka sam odavno procitao.… Pročitaj više »

selma
Gost
selma
7 mjeseci prije
Reply to  L. R.

Redakcija Logično, ok, niste morali znati za prosvjed ranije. Ali saznali ste kasnije. I dalje nikakav članak o tome niste sastavili, sad je već ponedjeljak navečer. O prosvjedima u drugim zemljama izvještavate. Dosta je bizarno da o ovom našem prosvjedu niste ništa napisali. Molim nekakvo Logično objašnjenje, ovo je zaista… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  selma

“…Dosta je bizarno da o ovom našem prosvjedu niste ništa napisali….”

Slazem se u potpunosti.
Imate li vi kolegice kakvih poveznica, snimaka ili dodatnih informacija?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Mozda su prezauzeti

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  selma

Moze, sve lijepo pripremi i posalji telepatski, nemoj se zamarat pisanjem.

bumbar
Gost
bumbar
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Zanimljiv članak s videom o medicinskoj sestri Shelley Tasker iz V.Britanije koja je javno dala otkaz jer ih autoriteti prisiljavaju da lažu o stanju u bolnicama, oboljelima i smrtnosti, i tako opravdavaju novi lockdown:
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/nhs-worker-publicly-resigns-claiming-22965504
Prestrašno!

Kkk
Gost
Kkk
7 mjeseci prije
Reply to  bumbar

U Rusiji su letjele kroz prozor sestre

Diego
Gost
Diego
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Mislim da je jasno zašto oni od 65+ nisu zanimljivi.Ako ti je cilj drastično smanjivanje svetske populacije,naravno da im stariji ljudi nisu prioritet.Oni će biološkim putem,neminovno završiti svoj put relativno uskoro,neko malo pre,neko malo kasnije.Čak i nešto mlađi,oni od 45, 50+,i oni neće biti u fokusu. U najvećem fokusu će… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  Diego

Dijego to što ti pišeš je meni potpuno logično i slažem se u potpunosti. Ali je istovremeno u potpunoj suprotnosti s proklamiranim ciljevima “borbe protiv nevidljivog neprijatelja”. Jer navodno je briga kojekakvih stožeraša, “struke”, političara, “filantropa” i ostale bande spašavanje života. I to spašavanje otkrivanjem navodne zaraženosti. A onda krenu… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Test vrijedi 48 sati. Suludo je imat glupi test kad se nakon par minuta mozes opet zarazit. Kao sto maske sluze da obiljeze ovcoide tako i testovi imaju drugu skrivenu ulogu. Mozda unos rnk materijala (ili sto god su se dosjetili) blize “mozgiću”.

f334ot3ouof0909090
Gost
f334ot3ouof0909090
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Ja sam također o prosvjedima saznao na indexu tek navečer.Nigdje niti slova.O samoj snazi te FB grupe govori podatak o postotku izlaznosti na prosvjede.I što upravu FB-a spriječava da sutra ukinu grupu?

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije

Ako su nosili maske tamini su.

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

“… I što upravu FB-a spriječava da sutra ukinu grupu?…”

I to je tacno…
Medjutim sto ce cekati kod te satanisticke idiotske bande sa FB?
Zasto odmah ne predju svi (cijela grupa) – na GAB?

https://gab.com/

Istina
Gost
Istina
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Gab je jedina slobodna platforma bez cenzure.

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Pa valjda zato što se narodu na protestu nisu pridružili policijoti, vojska, mediji, obavještajne službe itd… ne smiju to uraditi jer su SVI piramidalno uređeni i imaju svoje šefove koje slušaju i sprovode nad ljudima teror sa maskama itd. a uskoro još veći. Moraju ti navedeni vračati kredite istima koji… Pročitaj više »

Mariet
Gost
Mariet
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Dobro pitanje? Nisam na fejsu pa nisam ni znao za to. Ali rekli su mi prijatelji da ti naši prosvjedi liče na festivale. Razlika je što se umjesto pjevača izmjenjuju govornici. S tim se ništa ne rješava i žali bože izgubljenog vremena. Razbijen prozor ili prolivena boja također ništa ne… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Poznat je recept za formiranje cijena: pola meni pola tebi, a pola Bagi!

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije

Hrvatski Narode, Srbski Narode, Slovenski Narode, Svi Slaveni koji zive zive na Helmskom Poluotoku.! Kao i svi ostali terorizirani narodi Europe danas pa i ostatka svijeta od strane farmakomafije i kriminalnih Globalista i MSM kriminalaca Vrijeme Oslobodjenja je blizu jer TRUMP ima sve adute da pocne sa isusivanjem Americke korupcijske… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Kao djecak vjerovao sam da likovi poput Supermana i Zagora Te Neja spasavaju svijet, ni sanjao nisam da bi to mogao biti neki stari multimilijarder

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije

Emiliano Zapata pa zar mislis da je TRUMP sam ? TRUMP je samo frontalni covjek a iza njega su ljudi pravi amerikanci svjesni da je Amerika bila sa svojim Ustavom ( Constitution) nesto tako velicanstveno u zadnjih skoro 300 godina da ako svijet to izgubi idemo natrag u mracno doba… Pročitaj više »

Netko
Gost
Netko
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Ne uzdaj se u Trumpa. Sami smo u ovome.

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  Netko

Netko. Nismo Sami. I kako bi to islo sami ? Italija, Spanjolska? Gdje je frontalni covjek. Vodja ? Dali ti znas nekog tko je barem iza kulisa pa da vodi sve ovo . Ja neznam znam samo da je TRUMP jedini na celu jedne zemlje koji ima sve skrese u… Pročitaj više »

Mali Borko
Gost
Mali Borko
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

PlanetB nemoj se ljutiti ali od šume ne vidiš stablo. Šta misliš da Trump nije njihov igrač, dragi moj ovo s izborima u usa je samo još jedan reality show za naivne ovce. Ne nasjedaj nema ovaj dobar ovaj loš svi su kontrolirani od istih a to su oni koji… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  Mali Borko

Mali Borko ne ljutim se imas pravo na misljenje koje cijenim i ja sam tako mislio do 2016-te ali kada sam cuo sto i kako Trump govori promjenio sam misljenje Cijenim tvoj stav i to da ne mjenjas misljenje i da je Trump podmetnut od neznam Rotschilda i slicnih. Sa… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Ja se slazem da se “ne treba uzdati” – SAMO U TRUMPA… (Premda mi se cini – da je svako ko je protiv Kabale na bilo koji nacin – pa makar to bilo i objavljivanjem tviter poruke na kojoj doktori pricaju o Hidroklorokinu – ako nista, privremeno na strani ljudi...)… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

“Ja se slazem da se “ne treba uzdati” – SAMO U TRUMPA…” Ne treba se uzda SAMO u nikoga, ali treba prihvatiti suradnju i pomoć SVAKOG tko želi pomoći i suprotstaviti se. Najveća greška koju možemo počiniti je početi sad tražiti dlaku u jajetu i sitničariti na onome u čemu… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

I tako ti opet siješ sumnje i podjele.I to onako potiho bez konkretnih dokaza i primjera. Samo insinuacijama. Ali bitno je naivcima baciti bubu u uho je li tako?Bravo za tebe. Sendvič zarađen za danas.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Cuvaj ga se, on ima telepatske moci!
A i cesto dodaje 12 zutih zvijezda u komentar poput onih na EU zastavi.
Mozda netko zna sto mu to znaci?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Opet ti s svojim QAnonom. Svi bi trebali lijepo ostat doma i cekat da nas oni spase ha? Opasan si s takvim sirenjem vijest no vecina to neprimjecuje. Ja bi takodjer volio da nemoram ici na ulicu boriti se za pravdu i da to cini neko drugi umjesto mene ali… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Slazem se s obojicom

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Bravo Istrazuj, sazeto puno pravih i spasonosnih informacija tocno u sridu. Upravo tako. Trump i kada bi bio necija lutka zasto je raskrinkao taj kabal koji nam sve ovo radi, Jednostavno ih raskrinkava svakoga dana. Od MSM-a do Farmakomije. ! Meisljenje Javnosti se svakako uzdiglo na novi visi nivo na… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Engleska je vec pala iako je to rezim blizi fasistickom
ali Amerika se bori za zivot.
Ali buduci da znamo da je Fasizam samo jedna grana Socijalizma onda si u pravu.

Karma
Gost
Karma
7 mjeseci prije

Koja je to stravicna snaga lucifera da u Davosu skupi prodane duse, koja su to obecanja i darovi sotone da nacionalni politicari kleknu pred surovom snagom moci, zla i pretvoru se u izvrsioce naredbi mracnih mozgova. Sjetih se Vucica i njegove sprdacine da srbe rakija lijeci od virusa gripe. Par… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Karma

Ili koliko je bog slab?
Ili koliko ga briga za nas?

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije

Ja bih to radije formulisao – koliko je Svjetina (tj “gojimi”) glupava… Svi izvrsioci ZLOCINIA – prakticno moraju biti obicni “gojimi”… Cisto fizicki – ovaj vrh cionisticke Piramide (moci i ZLA) – ne moze izvrsiti masovan zlocin… Treba im masa “gojima” – koji ce biti sretni da za one ostampane… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije

Bog je nama kao vrsti dao jako puno. Dao nam je inteligenciju, slobodnu volju i mogućnost izbora. To pak podrazumijeva i mogućnost pogrešnog izbora. Svaki izbor koji učinimo, svaka odluka koju donesemo ima svoje posljedice. Dobre i naravno loše. Kad bi Bog nama dao samo sposobnost da donosimo jedino ispravne… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Slazem se. Nikad nisam doveo u pitanje postojanje Boga. Niti ovde, niti na bilo kojoj predhodnoj diskusiji. (Mislim da si to do sada upratio?) Dovodim u pitanje “abrahamske prevare” – te tzv “svete knjige” i Kler koji te knjige “tumaci” tim samo zaglupljujuci i tekako zaglupljen narod… Kler (i tzv… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Istrazuj da u ovom ludilo korupcijskom i laznoj Plandemiji Kler je totalno pokazao tko je i sto je. Ovo je bio trenutak da se cuje njihov glas. Bas ovo. Pa rad crkava je gotovo zabranjen na neko vrijeme pod izgovorom lazne plandemije a oni nista! Umjesto toga cujemo ponekad glas… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Meni to sve vise lici kao da je pustio slonove u porculansku radnju da se igraju. Ovaj svijet zahvaljujuci ljudima ali valjda nesto i njihovom stvoritelju izgleda kao da je trebao znatno vise od 7 dana stvaranja. U pravu si za bogate roditelje i njihovu djecu no od svemoguceg boga… Pročitaj više »

marty
Gost
marty
7 mjeseci prije

Korona je globalna predstava a ne lokalna HDZSDP fantazija. Realna slika je da su u Hr trenutno najblaže mjere u odnosu na cijelu EU i Balkan. Iako mediji i svi mogući širitelji straha intenzivno mjesec dana vrše nevjerojatan pritisak da se pod hitno uvede lockdown, policijski sat i represija nad… Pročitaj više »

Smrt fašizmu
Gost
Smrt fašizmu
7 mjeseci prije
Reply to  marty

Mislim da zaključavanje slijedi nakon 18.11. Samo se to čeka, da odrade kolonu sjećanja

marty
Gost
marty
7 mjeseci prije
Reply to  Smrt fašizmu

Moguće je. Kao što Damir Nikšić kaže “živimo u zemlji mogućnosti i sve je moguće” :). Ja sam mislio da će LD uvesti čim su se brojevi počeli povećavati, pa onda rekoh čekaju što će napraviti Njemačka ili da prođe 1.11., kada je i to prošlo rekoh čekaju da senilnog… Pročitaj više »

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
7 mjeseci prije
Reply to  marty

Stižu rigoroznije mjere… ”Uz zabranu kupovanja alkohola od ponoći do 6 ujutro, uvodi se zabrana kupovanja hladno prešanog ulja crnog kima iza 10 i po navečer. Za sve koji imaju broj košulje 38 – 46. I cipela 37-44. Kao i za one što ih je u snu izbacilo na ulicu.… Pročitaj više »

CAKE
Gost
CAKE
7 mjeseci prije

Crni Kim? Nestao s polica u trgovnama, kako čujem uskoro i na trzistu!?
Zna neko više o tome?

bauštelac
Gost
bauštelac
7 mjeseci prije

a zaboravio si na one koji imaju bijele čarape su parni a oni drugi nek se dogovore

plitki protektorat
Gost
plitki protektorat
7 mjeseci prije
Reply to  marty

Mislim da sboje oruzja koje je nekima ostalo od rata

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije
Reply to  marty

Uradit će isto ko u Slovačkoj, pripremite nosne šupljine, konformisti naravno.

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  marty

Ako je tako mozda imamo Svedski Slucaj vidjet cemo. Svako tko zeli dobro svojoj zemlji u svakom pogledu: Zdravlja, Privrede i buducnosti ne bi nikada vise to napravio . Jos jedno zatvaranje i privreda ce postati tipa Sovjetskog Saveza. Sve manje firme nece to prezivjeti. Onda cu ja na kraju… Pročitaj više »

marty
Gost
marty
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Nismo baš u Švedskom modelu, ali su mjere daleko daleko blaže nego u okruženju. To je realnost, a ne hvalospijevi o stožeru. Svojim komentarom sam naveo činjenice i zakjučio da za ovakav članak nije dobar tajming, ništa drugo.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
7 mjeseci prije
Reply to  Smrt fašizmu

Čini mi se da je onaj lucifer đikić sa svojim primjedbama premijera pogodio u njegovu osjetljivu žicu, spočitava njemu đikić da nije dovoljno dobro razvio strategiju borbe protiv virusa , možda nam slijedom očekivanih, kontra poteza uvrijeđenog AP bude još mrvicu lakše? Bezobrazna glupost protiv nadmene oholosti, tko je moćniji?… Pročitaj više »

iejfnviwerfvuewrfvwe
Gost
iejfnviwerfvuewrfvwe
7 mjeseci prije

Glumci tame oba, nebitno je što glume sukob kad rade za tamin narativ “virus”.

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije

Lucifer Djikic Gates-ova lutka nije jedini ima i drugih koji tvrde suprotno npr. Bakic. Pa ako razmislja i ako nije lutka Plenkovic se moze pozvati i na Radmana i na Bakic-a i jos ih ima masa. Zapravo ima vise ovih koji su protiv nego za. I tko je Lucifer Djikic.… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Točno, ima varijantu a,varijantu b.-prema potrebi.Zoki lupeta svašta, što bi psihijatri rekli, radi salatu od riječi,ako je svjesno,ok, ali ,bojim se da je upravo takav-da blagog pojma nema.

marty
Gost
marty
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Bakić je odličan, a od 4.mjeseca za mene je jedini stožer i relevantan izvor korona informacija. Njihovim podacima i matematikom čovjek ih rastavlja na proste faktore 🙂 Mišljenja sam da on ima prilične zasluge za ovako “blage” mjere koje su na snazi u Hr. Kod njega na zid su dolazili… Pročitaj više »

bauštelac
Gost
bauštelac
7 mjeseci prije
Reply to  Smrt fašizmu

smrt antifašizmu

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  marty

Jorona naravno jeste globalna predstava. Ali i HDZSDP obrazac je isto globalni. Mi smo ga samo preuzeli. Republikanci i demokrati, torijevci i laburisti, demokršćani i socijaldemokrati. Svugdje isti obrazac. Dvije stranke jedna tobože”desni centar” druga tobože “lijevi”. Razlika? Skoro nikakva. Isti gazda, ista politika, iste “vrijednosti” samo ponekad malo različita… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  marty

marty to se moze promjeniti i u Engleskoj su govorili da nema sanse za drugi ‘lockdown’ i onda su promjenili misljenje za par dana. Dao Bog da Hrvatska ne ide u to ludilo. Medjutim sumnjicav sam da bi tako i ostalo jer kao sto znamo naredbodavci su negdje drugdje a… Pročitaj više »

Ive
Gost
Ive
7 mjeseci prije

Pljenković je naredio da vladin avion bude spreman 24 sata dnevno, da ga sa obitelji može pod hitno prevesti na konzultacije u Brisel ili Pariz.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Ive

Odakle ti ta informacija?

bauštelac
Gost
bauštelac
7 mjeseci prije

pa tamo je tek sranje pusti priče

plitki protektorat
Gost
plitki protektorat
7 mjeseci prije
Reply to  Ive

Pa sta postavljas glupa pitanja ako ne razumis poantu

Mladen
Gost
Mladen
7 mjeseci prije

Ne postoje glupa pitanja samo neočekivani odgovori.Mislim da sam ti sa ovim sve rekao o poanti.

sunce
Gost
sunce
7 mjeseci prije

jeste vi svi na ovom portal plaćeni da mislite (pišete)isto,ili nitko ko drugačije razmišlja nema pristup

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

Tvoje pitanje je ujedno i odgovor.

Jole
Gost
Jole
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

Mogu zamisliti kako ti pišti u mozgu spoznaja da se neko okupio oko istine na jednom mjestu. Siguran sam da novinari Logičnog pišu volonterski iz uvjerenja, iz čega proizilazi da o iskrenosti komentatora ne treba ni pričati. Jači je jedan komentator portala Logično nego vas 50 plaćenih mrvičara s imbexa… Pročitaj više »

plitki protektorat
Gost
plitki protektorat
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

Ne . Placeni smonta ti amu pebemo ali zabusajemo

plitki protektorat
Gost
plitki protektorat
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

Probaj onanirat s maskicom pa javi kako je

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

našla krpa zakrpu

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
7 mjeseci prije

čovjek krpa, maska zakrpa

Stara kuka
Gost
Stara kuka
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

Vidiš da svatko ima pristup. I ti jednako kao i oni koji razmišljaju.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

Obrisu te nakon 2,3 dana?
Pa tko tebe uopce cita danas a ne nakon 3dana?
Evo ja se sad zaje*o jer nisam procitao nick vec prvo komentar..

bauštelac
Gost
bauštelac
7 mjeseci prije
Reply to  sunce

klik sunce moje malo sve ti piše primjetila si iz daleka

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

Nije to samo u RH.
U citavu svijetu rade po istom obrascu, a oni narodni vode koji odbiju svome narodu priustit Korona teror, zavrse ko “diktatori” ili iznenada umru..

ja sam
Gost
ja sam
7 mjeseci prije

Tocno. Slucaj Trump i korona kriza su to najbolje pokazali. Kad vlada u sjeni lupi sakom o stol svi samo sute i obaraju glave . Oni mogu sve , mogu napraviti pandemiju od obicne prehlade, mogu lazirati izbore u bilo kojoj zemlji na svijetu , mogu naprtaviti obojene revolucije ,… Pročitaj više »

ja sam
Gost
ja sam
7 mjeseci prije
Reply to  ja sam

Sto mislite kako bi zavrsio Plenkovic ili bilo tko iz male Hrvatske kad bi se usprotivio volji gospodara svijeta?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  ja sam

Evo ti plus… bas mi ga zao…

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  ja sam

Svedska , Urugvaj, Bjelorusija ,Tajvan, Juzna Koreja i jos ih ima nisu imali zatvaranja ili ti lockdown i nijednom vladaru tamo nije pala vlas sa glave.

Iako su Juzna Koreja i Tajvan imali druge represivne mjeser ( maske, spijuniranje mobilnim telefonima).

‘https://www.dailysignal.com/2020/07/28/we-looked-at-10-countries-covid-19-approaches-heres-what-the-data-shows-about-lockdowns/’

xxx
Gost
xxx
7 mjeseci prije
Reply to  ja sam

evo vlado ispicutura seks,zvani superhik, se slaze s tobom https://www.youtube.com/watch?v=xalCQNWqwDg

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
7 mjeseci prije
Reply to  ja sam

”A di bi sad stavljali krevete da ja nisam napravio Arenu?”
Ivo Sanader
Dugobabe bb

CAN
Gost
CAN
7 mjeseci prije

Nije čuo za poljski krevet?