VIRUS S KRUNOM

Andrej Plenković - Covid-19
291 komentar

Korona, oko korone, s koronom, uz koronu, zbog korone.

Korona jučer, danas, sutra

Nitko, baš nitko ne želi osporiti činjenicu postojanja virusa COVID-19. On je naša svakodnevica. Zovu ga nevidljivim neprijateljem. Da naš nevidljivi neprijatelj ne padne u, nedajbože, zaborav, naš vrli stožer silno se trudi od konferencija do priopćenja za medije na svakodnevnoj bazi već 8 mjeseci, ispirući nam mozak brojevima. Provode psihičku tortura građana.

Sve dostupne nam televizije i radio-postaje nekoliko puta dnevno ne propuste informirati nas o čemu, o brojevima. Ako Vam se ne da slušati, možete čitati: portali zdušno prate već spomenute brojeve. Dakle o njemu slušamo, čitamo ili živimo s njim u samoizolaciji ili nas je zarobio. Kraljevski virus ima identične simptome kao i dobro nam poznata gripa za koju svake godine pred sezonu slušamo i čitamo: gripa može biti opasna ili čak i smrtonosna bolest za starije i osobe slabijeg imuniteta i s kroničnim oboljenjima.

S virusom COVID-19 događa se isto. Opasan je, vrlo opasan za čovjeka koji već ima neke boljke.

Jasno je da su sve Vlade svijeta dobile upute od probisvijeta g. Tedrosa, a ovaj pak od svog nadređenog, kako se ponašati i djelovati u korona krizi. Umjesto da se obračunaju za začetnicima ovog komplota, 193 države svijeta pristale su šutke (osim g. Trumpa) riješiti se tereta starosti i odstraniti „bolesno tkivo“ čovječanstva, a pritom kroz ključanicu uvesti recesiju. Recesijski obrazac. Suočeni smo s virusom koji „zahtjeva“ novi svjetski poredak. U konačnosti, to je i bio plan vladara iz sjene. Zacrtano, možda ostvareno.

U Davosu na 50. Svjetskom ekonomskom forumu 23. 01. ove godine g. Plenković sastao se sa sinom Geroge Sorosa, Alexanderom, a razgovarali su o demografiji: “…bilo je sjajno razgovarati o rješenjima demografskog pada koji prijeti europskim integracijama te o važnosti europskog puta zapadnog Balkana” napisao je g. Soros jr na Twitteru. Stanite na čas i razmislite o ovoj rečenici. S jedne strane razni globalistički „dobrotvori“ u skladu s agendama 2021. i 2030. govore o prenapučenosti zemlje i smišljaju načine kako se riješiti pola čovječanstva, a s druge bi strane rješavali problem demografije???  Stvarno imamo želudac za gutati poniženja svake vrste pa i ova kad nas premijer pokušava praviti idiotima.

Povezujući novopridošli tajanstveni virus sa već najavljenom pandemijom 2015. godine pa gledajući video uradak „Event 201 a global pandemic exercise – Highlights Reel“ koji simulira pojavu pandemije po već davno zacrtanom obrascu, 18. listopada 2019. čovječanstvu je prezentirana budućnost koja samo što nije zakoračila u naše živote. Razgovor g. Sorosa i g. Plenkovića o „rješenjima demografskog pada“ itekako ima smisla. Sada je već posve jasno kako je tema njihova razgovora bila pandemija virusom COVID-19 kao rješenje za demografski pad i uloga Vlade u istoj. Gospodine Plenkoviću, naravno da ste znali, jednako kao što su znale sve Vlade svijeta.

(Izvor: https://narod.hr/koronavirus/video-event-201-simulacija-strasne-globalne-pandemije-koronavirusa-u-listopadu-2019-uz-sudjelovanje-billa-gatesa-i-john-hopkinsa)

“Ključna poruka koja bi svim zemljama trebala dati nadu, hrabrost i samopouzdanje jest da možemo obuzdati virus i zaista, mnoge su zemlje to upravo i učinile. Korištenje riječi ‘pandemija’ ne bi odgovaralo činjenicama, ali zasigurno može izazvati strah”, kazao je glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, objavljuje tportal.hr 25.02.2020.

Tog istog dana (25. 02. 2020.) u Hrvatskoj je zabilježen prvi slučaj bolesti nazvane COVID-19.

Achtung, achtung, pozivaju se predstavnici medija u audijenciju kod njegove malenkosti poglavnika radi uputa o sadržaju pitanja koja su dozvoljena na konferenciji za tisak stožera CZ.

Četiri jahača apokalipse

Budući su članovi nacionalnog stožera izgubili kredibilitet djelujući kao političko, a ne civilno tijelo, oni su dakle stožer PPP (politička potpora poglavniku ili Plenkoviću)

Dame imaju prednost. Uobičajeno je da uspješne osobe zaslužne za razvoj, unapređenje ili djelovanje u bilo kojem resoru unutar društva krajem tekuće ili početkom naredne godine, a po izboru raznih medija, budu proglašene osobom ili osobama godine. U ovom slučaju imamo presedan rekao bi 17 %-tni premijer: polovicom srpnja ove godine, a na „preporuku“ politike, časopis Zaposlena proglasio je gospođu Alemku Markotić ženom godine nakon što je svoju diplomu prodala vragu. Osim što su Vas kupili raskošnim buketom cvijeća, čime još? Naši europski zlotvori naredili su da novac poreznih obveznika potrošite na Remdesivir „ubojitu pilulu“. Zar su hrvati laboratorijski zamorci.

Europska komisija (Hrvatska zlotvorka i ne samo Hrvatska) potpisala je ugovor s farmaceutskom tvrtkom  Gilead fondacija Billa i Melinde Gates i na taj način osigurala dostupnost terapijskih doza lijeka Veklury koji je zaštićeno ime za Remdesivir. Inače, Remdesivir nije odobren za liječenje korona virusne bolesti COVID-19 uzrokovane SARS-CoV-2, budući su u III fazi ispitivanja, u skupini od 53 bolesnika kod njih 60 %  utvrđene  popratne pojave u smislu proljeva, osipa, bubrežnih oštećenje, a kod  njih 23 %  ozbiljnije kontraindikacije kao sindrom disfunkcije više organa, septički šok, akutna ozljeda bubrega, hipotenzija itd.

(Izvor: https://www.drugs.com/sfx/remdesivir-side-effects.html)

Nakon 8 mjeseci „napornog istraživanja“ laži i maltretiranja naroda gospođa Alemka Markotić: „Korona ‘ne voli’ slane otopine, redovito ispirite nos“. Nakon 8 mjeseci! Bogme ozbiljno istraživanje. Nije mala stvar svekolikom pučanstvu otkriti što virus ne voli. Znate, narodu je „pun je nos“ Vlade, stožera i prljave politike. Na žalost, fiziološka otopina nije dovoljno djelotvorna da vas „očistimo“ iz naših života ali šmrk sa sredstvom za deratizaciju, možda da.

(Op. a. Ništa osobno protiv gđe Markotić. Osim što ima lijepo ime, ona je znanstvenica i dama ali i osoba koja je na žalost iz bogzna kojih razloga podlegla politici. Jesu li možda članovi stožera ucijenjeni? Guza gaće žvače kada je u pitanju osobni status).


„Ah, čijem si se zahvalila,
tašta ljudska oholasti?
Sve što više stereš krila,
sve ćeš paka niže pasti!“

Ivan Gundulić, Osman, pjevanje prvo


Smjenom gospodina Kujundžića i preuzimanjem ministarske funkcije gospodina Vilija Beroša (Curriculum vitae dostupan je na Googleu) iz više razloga postaje zanimljiv naciji. Prije svega zbog sveopćeg rasula u zdravstvenom sustavu, a potom kao član stožera CZ (sada stožer PPP). Do preuzimanja ministarske dužnosti gospodin Beroš od 2018. godine u svojstvu pomoćnika ministra, svladava ministarski „zanat“.

Hrvatski sabor je 31. siječnja 2020. izglasao povjerenje gospodinu Berošu kojom prilikom je gospodin Bernardić (SDP)  ministra u odlasku prozvao odgovornim za stanje u zdravstvu i dodao: “Njegov pomoćnik, gospodin (Vili) Beroš, bio je u tom timu. Njegov izbor neće riješiti ništa. Ne možete raditi istu stvar, na isti način i očekivati drukčiji rezultat.” (izvor: jutarnji.hr 31.01.2020.) Ovako s odmakom, čini se da je gospodin Bernardić bio više nego u pravu.

Uz ministarsku fotelju našeg prijatelja Vilija dočekala ga Orthocoronavirinae. Virus s krunom.

Nema krunidbe bez krune. Postade gospodin Beroš članom nacionalnog stožera.

Umjesto da se bavi reorganizacijom odnosno organizacijom sustava, da pronalazi rješenja kako zdravstvo izvući iz gliba svake vrste, od dugova preko listi čekanja i kadroviranja do same funkcionalnosti sustava na razini države, gospodin ministar svaki dan na konferenciji za medije kao kakadu ponavlja brojke. Testirani, zaraženi, oboljeli, umrli, samoizolacija, proboj u staračke domove, etc. Pa zar je to posao ministra? Postadoste glasnikom samo Vam nedostaje trublja.

Gospodine Beroš zar ćete dozvoliti biti otiračem gospodinu Plenkoviću?

Na portalu mirovina.hr (vijest su prenijeli i drugi portali) od 30. srpnja ove godine gospodin Vili Beroš obznanio je kako je Hrvatska rezervirala i, dakako, platila rezervaciju za 1,5 miliona doza cjepiva namijenjenih prije svega osobama starije životne dobi, pa kroničnim bolesnicima, potom djeci i adolescentima sa dugotrajnim uzimanjem lijekova itd. A zdravstveno osoblje, gospodine Beroš? Pa oni bi prvi trebali dobiti cjepivo jer tko će se brinuti o bolesnima?

Unija je krovna organizacija za pomor stanovnika Europe pa je kao takva nadležna u ime svih članica poduzimati sve radnje u tom pravcu ali i trošiti naš novac. Niti možemo niti smijemo sami odabrati od kojeg ćemo cjepiva krepnuti. Svoju suverenost i samostalno odlučivanje prokockali smo onog časa kad smo zašli pod skute Unije.

Gospodine Beroš, niste rekli o kojem se cjepivu radi? O onom sa pročišćenim ispljuvcima Rothschilda, Morgana, Rockefeller, Karla von Habsburga-Lothringena, Sorosa, Komisije EU članova Komiteta 300, Rimskog kluba i ostalih moćnika, testirano u petrijevim zdjelicama na kulturi (medij) pilećeg zametka?

Ukratko o procesu nastajanja cjepiva

Razvoj, ispitivanje i regulacija cjepiva dugotrajan je proces u trajanju od deset, a možda i više godina, a FARMAKOMAFIJA bi kroz godinu dana u svijet poslala pripravak za eutanaziju čovječanstva i pritom ostvarila ogroman profit. Može si to priuštiti jer kao dio globalističke politike koja zgrće, a ne rasipa novac, za posljedice loše spravljenog lijeka nema zakonske, a bogme niti moralne odgovornosti pa niti plaćanja odšteta.

(Izvor o procesu i razvoju cjepiva: www.historyofvaccines.org/content/articles/vaccine-development-testing-and-regulation)

Bilo kuda Billi svuda

Navodni „filantrop“ i vrlo svestran William Henrya Gates III razvoj softvera zamijenio je farmaceutskim djelatnostima. Od istraživanja do proizvodnje lijekova, a naročito cjepiva, pa je u tom kontekstu zaslužio poneko slovo, a povodom nabavke rečenih 1,5 miliona doza cjepiva.

Činjenica o kojoj već i ptice na grani cvrkuću: gospodin William Henry Gatesa III  produžena je ruka vladara iz sjene onoga koji bi “hotjeo” biti jedinim i neprikosnovenim vladarom svijeta.

Pojavom korona virusa odnosno bolesti COVID-19, gospodin Gates III izuzetno je angažiran pri pronalaženju spasonosnog cjepiva za čovječanstvo do te mjere da je veliki broj farmaceutskih tvrtki postao zakladom Billa i Melinde Gates. Neke su stare, a neke bogme osnovane poslije 2015., koje godine je Billi pomoću kristalne kugle predvidio pandemiju COVID-19.

Dakle, radi se o rezervaciji cjepiva i mogućim opcijama odabira ponuđača (izvor: indeks.hr 29.07.2020.) „Iz dokumenata proizlazi da je jedna od razmatranih bila COVID-19 Vaccines Global Access (COVAX), koja je dio alijanse Global Alliance for Vaccines (GAVI).

Ideja iza te alijanse, koju podržavaju Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), Svjetska Banka (WB), UNICEF (svi redom članovi Kluba 300), Zaklada Billa i Melinde Gates  i druge svjetske organizacije, je da se kroz pretplate uloži u razvoj 12 cjepiva…“ Ideja zamotana u celofan govori o javnoj otimačini novca za pretplatu na bolesti.

U članku se pobrojane farmaceutske tvrtke koje se bave razvojem cjepiva. Osim što su osnivači tvrtke GAVI Bill i Melinda Gates, ponosni su vlasnici fondacija koje su, vidi vraga, na svjetskom popisu farmakomafije za razvoj cjepiva. Koga odabrati? AstraZeneca, BioNtech, Pfizer, Moderna, Merck & Co, Jonson & Jonson, etc.

Kako sile zla, nisu uspjele 2005. godine s ptičjom gripom, nastavili su 2009. sa svinjskom i evo nas danas s COVIDOM-19, a sutra, sutra nas čeka od Tedrosa obećana i najavljena pandemijska pošast. Zemlja postaje grobnicom globalističkih grobara.

Iz te 2009. godine, u vrijeme svinjske gripe, upečatljiva je priča poljske ministrice zdravstva Ewe Kopacz koja je usprkos politici i pritisku farmakomafije odlučila zaštiti pučanstvo od cjepiva upitne kvalitete i sačuvati proračun države od rasipanja novca. Tako se voli svoj narod. A tko nas voli i brine o nama? Gdje je hrvatska Ewa Kopacz?  Oni koji su „izabrani“ i debelo plaćeni bi trebali, ali ova zemlja je nepresušan izvor njihove pohlepe, s jedne strane, ali i njihova noćna mora ka putu do uspjeha porobljavanja nacije, s druge strane.

Dom za starije i nemoćne u Splitu, sjećate li se gospodine Beroš? Istraga je trajala umjesto tjedan, dva tjedna pa i više dok niste sa HDZ-ovskom škvadrom uspjeli zamagliti, zataškati i sakriti dokaze. Svako djelo ali i nedjelo ima svoje ime i prezime, gospodine Beroš. Može bit je u Vama na trenutak zaiskrila potreba za istinom? Ali ne, ne i ne. Veliki vođa ne dozvoljava da se jednom beznačajnom istinom, a naročito ne o staračkom domu (jer komu više trebaju stari, nemoćni i neupotrebljivi), poljuljaju temelji izgrađeni na lažima kojih bi se posramio i sam PINOKIO.

Pa, gospodine Beroš, što kažete? Treba imati muda, petelje,  smjelosti, čistu savjest i još ponešto. To sve ste izgubili po putu od Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu do ministarske fotelje. Što politika učini od čovjeka! Šteta.

Gospodin Krunoslav Capak, čovjek koji o maskama (ali ne samo o maskama) i nošenju istih u „pandemiji“ COVID-19 mijenja mišljenje češće nego gaće, bez osobnog stava, nedosljedan, politički sluga 17 %-tnog premijera, psihički „masira“ naciju stupidnim preporukama pa i odlukama u svezi ponašanja i ophođenja spram virusa COVID-19. Zašto ste, pobogu, pristali biti mučiteljem nacije?

Nije baš neka fora biti savjetnikom politici, ali moćno je biti donositeljem odluka. Uvalio Vas vožd. Kada sve krene u krivo, a hoće, “visjet ćete na prvoj šljivi“. Niste valjda mislili da će premijer preuzeti odgovornost? Perfidno je posložio laserski labirint. Pazite kako i kuda ćete stati.

Oprostite, gospodine Capak, može bit da ste Vi znanstvenik od formata i dobar čovjek, ali svakako ne za građane ove države dok god držite političke lojtre Pinokiju.

Gospodin Davor Božinović, čovjek respektabilne političke karijere. Od savjetnika pri  Republičkom sekretarijatu za narodnu obranu Hrvatske (1987.) dakle član SK, preko diplomacije u  veleposlanstvima regije, do Ministra unutarnjih poslova, možda bolje reći UDB-e s koje pozicije bi uz pomoć napredne tehnologije na mala vrata uveo kontrolu kretanja virusa ali i općenarodnu kontrolu po mogućnosti svjetlosnim pendrecima, a za veći dojam i dugim cijevima. Praćenje virusa nije uspjelo možda, no, ne brinite. Ne gine nam biometrijska osobna iskaznica. Kontrola über alles. Zasigurno će osim osnovnih podataka imati i podatke o broju gaća i cipela, s kim, kada i kako se družiš, pušiš li štogod osim Vladinih fora etc. Ušutkali nas brnjicama, uvukli se u računala i mobitele i vladaju našim životima dok smo mi hipnotizirani virusom COVID-19  i statusima, lajkovima, praćenjima i hologramskim svijetom. COVID-19, policija i represija  Kako se polica ponaša? Uglavnom onako kako su istrenirani i kako im je naređeno. Rade po zapovjednoj dužnosti. Malo je onih koji u datom trenutku imaju petlju sami procijeniti situaciju i donositi odluke. Ispravne odluke. Kako Vlada, pa niti UDB (Ministarstvo gospodina Božinovića) ne znaju niti umiju voditi državu uvažavajući volju naroda kojoj ta ista država pripada po svim hrvatskim ali i Božjim zakonima, koriste silu za ostvarenje svojih, za narod pogubnih ciljeva. Znam da ste zaboravili, ali prisjetite se brnjica na ustima koje još uvijek nosimo, samoizolacija, zabrane kretanja među županijama, zatvaranja tvrtki, zabrane bilo kakvih okupljanja, od naših domova učinili su zatvore bez rešetaka. Uporabom sile ukinuli su nam svako ljudskog dostojanstvo tretirajući nas stokom. Izdresirali nas: sjedi, lezi, ustani, k nozi, fuj, ostavi to, ne lajati, čekaj. I mi još uvijek to trpimo.

Od wuhanske upale pluća do pandemije

Dakle, virus kojeg je „vrbovana znanost“ nazvala SARS CoV2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus-2) uzročnik bolesti COVID-19 (CO = Corona, VI = virus, D = disease, broj 19 je godina pojavljivanja) zapravo je, što točno? Naime, SARS CoV2 dijagnosticiran je na temelju simptoma sličnih gripi u Wuhanu, gradu vrlo loše kakvoće zraka sa visokom koncentracijom zagađenja, a posljedično sa visokom stopom respiratornih bolesti.

Od 31. 12. 2019. kada je Kina obavijestila WHO o nepoznatoj vrsti upale plućna, preko „pokretanja mehanizama“ (12. 02. 2020.) za upravljanje kriznim situacijama (CMT), OCHA, IMO , UNICEF, ICAO, WFP, FAO, Svjetska banka i nekoliko odjela tajništva UN-a. (Op. a. da se ne zaboravi, svi redom navedeni su članovi Komiteta 300, krvnici čovječanstva) pa 07. 03. 2020. WHO „slavi“ 100-tisućitog oboljelog do 11. 03. 2020. kojeg dana je WHO proglasio pandemiju bolesti COVID-19, nema strategije. Niti kratkoročne, a kamoli dugoročne. Upute i odluke donose se uglavnom površno po preporuci WHO.

U začetku pojave SARS-CoV2 zapravo se nije bog zna što znalo osim da „ima slične  karakteristike“ kao i SARS-CoV1, ma što god to značilo za obične smrtnike ali i službenu znanosti.

Danas, jednako kao osam mjeseci prije, „struka“ još uvijek nema pojma s čime je suočena à priori odbijajući saslušati promišljanja znanstvenika, a ima ih, i to dosta, koji imaju drugačiji stav o virusu i njegovim značajkama.

I bez obzira na činjenično neznanje, stožer PPP na temelju ničega „sapuna glave“, određuje mjere, donosi preporuke i odluke i od naroda formira idiote po narudžbi infantilnih, narcisoidnih i paranoično-agresivnih likova.

Tiranizirano čovječanstvo bi rado čulo i drugo mišljenje jer znanstvenici i struka koja zagovara stavove duboke države, još uvijek tapka u mraku slijepo slušajući WHO. Tako je Unije naredila. Poslušnost, „k nozi“.  To je ona organizacija koja bi po svojoj funkciji trebala brinuti o zdravlju čovječanstva međutim, kako je pod dubokim nadzorom, odnosno u vlasništvu polivalentnog gospodina Williama Henrya Gatesa III zvanog Bill, a ovaj pak produljena ruka vladara iz sjene, SZO cjelokupnom čovječanstvu prenosi dirigirane preporuke. I nije „pokvareni telefon“. Svaki potez smišljen je još 70-tih godina. Znaju što i zašto čine.

Čelnik WHO-a, gospodin Tedros Adhanom Ghebreyesus, bivši je član nasilne komunističke organizacije TPLF, simpatizer diktatora i diktatura… U zdravom svijetu, umjesto da vodeća mjesta ovakvih organizacija predvode pouzdane neokaljane ličnosti na osnovu svojih kompetencija, na njihovom čelu očito mogu sjediti ličnosti upitne povijesti. (Izvor: https://tribun.hr/celnik-who-a-je-bivsi-clan-nasilne-komunisticke-organizacije-koji-nema-lijecnicku-titulu-a-simpatizer-je-diktatora/) Izvor: Amhara Professionals Union Research Department April 2017, www.ambapu.org kaže: „…slučaj kandidature dr. Tedrosa A. Ghebreyesusa za generalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)… Bez obzira na konačni ishod, činjenica da je pojedinac optužen za sustavno genocidno nasilje i kršenje ljudskih prava od strane njegovih protivnika, koji bi u budućnosti mogli biti predmet kriminalnih istraga u svojoj zemlji ili na međunarodnoj razini… Ovaj članak detaljno opisuje kako bivšeg etiopskog ministra Federalnog ministarstva zdravstva (FMOH) i vanjskih poslova dr. Tedrosa Adhanoma Ghebreyesusa njegovi politički protivnici optužuju za ulogu koju je imao u sustavnom genocidnom nasilju i grubim kršenjima ljudskih prava, uključujući, ali ne ograničavajući se na proizvoljna pritvaranja i van sudska pogubljenja“.

Ergo, dragi Vi, osoba takvog karaktera vodi Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Za ostvarenje i provođenje projekata (agende) 2021. i 2030., mračne, pohlepne i nečasne sile osobu takve biografije, vrbuju za svoju „stvar“.

“Ne znamo kakva će biti sljedeća zdravstvena kriza, ali znamo da će doći. I moramo biti spremni”, rekao je Tedros Adhanom Ghebreyesus generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i pojasnio kako ovo nije zastrašivanje nego poziv na djelovanje. (izvor: aa.com.tr.)

Test, test, test ključna je poruka gospodina Tedrosa generalnog eksecutora čovječanstva.

Ovom porukom koja je objavljena 16. 03. 2020. na bbc.com News, farmakomafija odnosno proizvođači dijagnostičkih testova za „COVID-19“, a koja osnovna namjena nije za testiranje našeg virusa, zaradili su do sada na našem „nosnom sekretu“ 80 milijardi dolara. A tek profit od respiratora,  dezificijensa, maskica etc. COVID-19 zapravo je sredstvo stvaranja profita na ljudskoj patnji. Živo neoliberalizam!

I tako, COVID-19 je politika, projekt, sredstvo do ostvarenja jedne, jedinstvene države s jednim vladarom. Svijet je postao teatar marioneta sa nekolicinom lutkara i 7,5 milijardi marioneta.

A mi i dalje podnosimo teror i što, testiramo se sa ili bez simptoma.

Ide vrijeme dođe rok, eto izbora skok na skok

Stožer šarafi, ljudi pod kontrolom, virus uvezen iz Kine bez carine i trošarine pod kontrolom, nemamo „točkice“ (prodajna karta iz 1949. kojom se mogla kupiti određena količina namirnica)  ali imamo e-propusnice. Kako vrag nikada ne spava, a niti jedna nevolja ne dolazi sama, osim virusa s krunom, Zagreb strefi zemljotres i sve se to složilo u godini kada nas u rujnu ili listopadu čekaju  parlamentarni izbori. Na zdravlje, rekli bi stari.

Poslušni i disciplinirani bez korona partija, bez života, zamrli u sadašnjosti, dođosmo do  nule ili gotovo do nule zaraženih.

Željezo se kuje dok je vruće reče Pinokio i… Manipulirajući stožerom iskovao je svoje izborne pohode dajući u zalog zdravlje i živote ljudi. Hrvatski građani umjesto na parlamentarne izbora u rujnu ili listopadu izlaze početkom srpnja. Smišljeno, ostvareno. Ovako besraman i bezkrupulozan potez može povući samo osoba kojoj venama umjesto krvi teče gnoj. Možda ste zato anemični.

Kampanja za izbore, nema više mjera i odluka. Ako se može na izbore, može se na svadbe i sprovode, imendane i rođendane pa i na more. Počinje „godišnji“.

Potom se dogodi Zadar, Adria Tour, a vrli nam gospodin Capak tom prilikom prospe biser: „Bio je manje od tri minute u zatvorenoj prostoriji s Đokovićem”. Gospodine Capak pa ovaj Vaš COVID-19 je lijenčina samo takva. Koliko vremena treba tom „vašem“ virusu da pljune na potencijalnog domaćina? I tako uz pomoć gospodina Capaka, koji nije imao hrabrosti Pinokiju dati nogom u guzicu, održali se parlamentarni izbori. A šećer na kraju, turistička sezona.

I sav taj izborni cirkus zbog 17 % mizernih glasova jednom cmizdravcu s povrijeđenom taštinom.

Na pitanje novinara o prvih sto dana rada Vlade gospodin Plenković je rekao kako je napravljeno sve što je rečeno u programu i podsjetio je na dosadašnje rezultate, kao što su istaknuo je, uvjerljiva potpora birača na parlamentarnim izborima (izvor: HRT vijesti 31. 10. 2020.)

Ma nije važno što je država pokradena, što dioba vlasti ne funkcionira, nisu važni gospodarski rast i radna mjesta, niti reforma javne uprave, ništa nije važno osim „uvjerljive potpore birača“. Premijeru, vi zacijelo odlazite k hipnotizeru na „trahtur tretman“ kad na dnevnoj bazi imate silnu potrebu uvjeriti prije svega sebe, a onda i naciju, u iluziju. Trabunjate bedastoće.

Prvo, ljude ne treba podsjećati na rezultate, jer ako postoje, oni se vide, što za vašu Vladu nije slučaj. A drugo, kako u svojoj vladavini nemate pokriće nizašta, ali baš nizašta, tako nemate niti za izbore, jer oni su pokradeni i nelegitimni. Svinjarije koje je radio DIP ali i Ustavni sud pod vašim pokroviteljstvom u  XI izbornoj jedinici koja predstavlja dijasporu, u ovom slučaju radi se o Livnu i Mostaru, gdje su falsificirani izborni rezultati. FALSIFICIRANI! Za ovu tvrdnju postoje dokazi pa ako o tome neće odlučivati hrvatski sudovi, hoće europski pa i svjetski.  Sve što se dešavalo na tim biračkim mjestima je za anale hrvatske demokracije. Kako su veleposlanstava pod vašim patronatom organizirala izbore za dijasporu? Kako ste organizirali glasanje u Düsseldorfu? Vi, da vi. Uskratili ste ljudima osnovno pravo, pravo glasa. Da ste se tako silno potrudili sa i oko korone od momenta kad ste saznali za nju, kao što ste se silno trudili opstruirati izbore dijaspore i ne samo dijaspore, danas ne bismo bili u korona govnima. Ma, vi ste jedan šlaprtek od čovjeka.

“Kao vlada smo još u siječnju prepoznali problem koji je bio u Kini. Kada smo predložili ministra Beroša, oporba se smijala. Puno prije nego što su drugi shvatili da koronavirus nije isto što i korona pivo”, rekao je premijer (izvor: indeks.hr 04.11.2020.)

Pinokio, u laži su kratke noge. Niste vi ništa prepoznali niti shvatili. Male sive stanice zapele su vam na neprohodnom šumskom puteljku obraslom političkim korovom. Da vam je korona virili iz nosa,  mislili biste da su bale.

U predizbornoj debati održanoj na RTL-u 29. 06. ove godine gospodin Bernardiće servirao vam je činjenicu kako ste 9. siječnja tražili pomoć od Kine poradi nabavke medicinske opreme. Mjesec i pol dana niste bili u stanju organizirati sustav. Da nije bilo Davosa i gospodina Sorosa jr. koji vam je crtao što i kako se trebaju ponašati Vlade u davno najavljenoj pandemiji, mi bismo danas pili corona pivo i uživali sa koronom na drugi način bez vaše i torture PPP stožera.

Ma, nećete još dugo. Upregnuli ste cijelu mašineriju novina, portala, društvenih mreža kako prava istina o boleštini zvanoj COVID-19 ne bi doprla do javnosti, plaćajući ih mojim i novcem moje djece, mojih unuka i novcem mojih prijatelja i susjeda, novcem naroda. Nije vaš, niti novac države, to je novac građana. Oteli ste, pokrali i uništili našu djedovinu. Stara narodna mudrost: „Svaka rit, dojde na šekret“ pa će tako i vaša.

I evo nas. Na dnevnoj razini nas uvjeravaju u notorne laži provodeći psihološko zlostavljanje nacije. Zastrašeni, sluđeni, hipnotizirani, psihički uništeni bez posla ili uskoro bez posla sa 300-tinjak tisuća ovršenih, s brnjicama na gubicama. Dječica i srednjoškolci umjesto u školskim klupama sa svojim učiteljima i profesorima, prijateljima, sa svojim dječjim simpatijama, čuče doma ispred računala prateći nastavu „na daljinu“ skupljajući frustracije. Neke će se uskoro manifestirati u benignim situacijama, ali što je s psihičkim razvojem djeteta kojem su političke prokletinje na najgori mogući način obilježile djetinjstvo.

I dalje šutimo dozvoljavajući da nam svojim torturama psihički uništavaju djecu.

Nema smisla prepričavati intervju sa prof. dr. Valerijom Vrčekom pa predlažem „baciti oko“, korisno je i frapantno.

https://www.glasistre.hr/hrvatska/strucnjak-dr-valerije-vrcek-upozorava-na-posljedice-svakodnevne-upotrebe-dezinficijensa-to-narusava-nas-imunoloski-sustav-hormonsku-ravnotezu-i-utjece-na-stvaranje-superbakterija-669165

Nakon pročitanog članka pitam se: zašto su vrli znanstvenici, ljudi od struke, članovi stožera, od nas napravili „očišćene kapute“ iz kemijske čistionice. Trovali nas iz ne znanja ili hotimice? Ne znam što je tužnije i gore. Osam mjeseci trujemo sebe i okoliš.

Tko je meta ovog korona projekta.

Doktor Hans Kluge, direktor Svjetske zdravstvene organizacije za Evropu rekao je, da je više od polovine potvrđenih smrtnih slučajeva od posljedica zaraze korona virusom u Europi bilo u staračkim domovima. Dr Kluge je naglasio da se “duboko zabrinjavajuća slika“ o utjecaju COVIDA-19 pojavljuje u domovima za starije osobe, gdje je briga “često bila očigledno zanemarena“ (Objavljeno: trt.net.tr  23. 04. 2020.)

A mi, narod ove zemlje gutamo servirana nam verbalna covid govna ko pljuvačku i šutimo.

Ne dajte se zastrašiti smrtima prikazanim u onim ružnim brojkama. Lažu nas. Naravno da ih ima, ali nisu sve korona smrti. Umiru naše mame i očevi generacija 50-te,  bake i djedovi, naše prabake, barbe, none i noneki. Umire starija populacija kojoj je bremenit život ostavio u nasljeđe neku od bolesti. Oslabljeni imunitet, bez sredstava za kvalitetniju ishranu, a naš nevidljivi neprijatelj ne bira stanodavca.

Sve su znali, a poduzeli ništa. Koliko licemjerja. Za proboj virusa u dom za stare i nemoćne u Splitu, kriv je virus, kaže gospodin Vili Beroš, ministar zdravstva.

Zanimalo me, kopkala sam i pronašla. Izvješće o umrlim osoba od 2013. -2019. godine.

U 2013. umrlo je 50.386 duša, a od bolesti dišnih putova 2144; 2015. godine napustilo nas je 54.205 duša, a onih s bolesnih plućima bilo je 2663 duša, dok je recimo u 2019. g. umrla 51.794 duša, a od bolesti dišnog sustava njih 2313.


Doviđenja, dragi, doviđenja;
ti mi, prijatelju, jednom bješe sve.
Urečen rastanak bez našeg htijenja
obećava i sastanak, zar ne?

Doviđenja, dragi, bez ruke, bez slova,
nemoj da ti bol obrve povije
umrijeti nije ništa na ovom svijetu nova,
al ni živjeti baš nije novije.

Sergej Jesenjin, Doviđenja dragi, doviđenja


Sadržaj članka je rezultat osobnog stava i promišljanja s obzirom na trenutačno stanje, ali i ono zadnjih nekoliko godina. Da li sam frustrirana? Itekako. Pitanje gospodinu Plenkoviću: koliko je „tanka“ linija između podnošljivosti i nesnošljivosti; nesnošljivosti i mržnje?

andrej plenkovićCOVID-19hrvatskaKoronavirus
Pretplatiti se
Obavijesti o
291 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
piždro
3 godine prije

Prije u vrijeme tjelohraniteljskog
samovladajućeg socijalizma smo se smijali i šprdali sa Latino, Afro i nekim azijskim postkolonijalnim državama i nazivali ih BANANA REPUBLIKE i slično.. A sad ..? Sve Global Banana postalo..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Stara kuka
3 godine prije

I vezii korone imam pitanje. Tko je to jučer organizirao anti-korona prosvjed u Zagrebu za koji sam saznao tek nakon što je održan? I zašto ga čak ni na ovom portalu niste najavili? Koliko sam mogao pročitati postoji nekakva grupa na fejbuku koja okuplja već 160.000 ljudi. Ni o tome ovaj portal nije pisao. Pitam zato jer mi se čini da se i mogući anti.korona pokret u Hrvatskoj počeo fragmentirati i prije nego je uopće nastao. Situacija me podsjeća na ukradene referendume o izbornom zakonu i ratifikaciji istanbulske konvencije. I tamo su dvije različite grupacije organizirale referendume u isto vrijeme, a bez ikakve suradnje i koordinacije.Štoviše uglavnom su se ignorirali što je rezultiralo u konačnici manjim brojem potpisa dovoljno da Kušćević i Apis organiziraju svima nam znanu prevaru i krađu. Je li moguće da će i pokret otpora korona teroru krenuti tim putem pa će različite grupacije organizirati svaka svoj… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
PlanetB
3 godine prije

Hrvatski Narode,
Srbski Narode,
Slovenski Narode,

Svi Slaveni koji zive zive na Helmskom Poluotoku.!
Kao i svi ostali terorizirani narodi Europe danas pa i ostatka svijeta
od strane farmakomafije i kriminalnih Globalista i MSM kriminalaca
Vrijeme Oslobodjenja je blizu jer TRUMP ima sve adute da pocne sa
isusivanjem Americke korupcijske Mocvare.

Sa isusivanjem Americke korupcijske Mocvare EU lutke kao Plenkovici, Berosi i
i Alemke ce biti potpuno raskrinkani.

3 godine prije zadnji put uredio PlanetB
Karma
3 godine prije

Koja je to stravicna snaga lucifera da u Davosu skupi prodane duse, koja su to obecanja i darovi sotone da nacionalni politicari kleknu pred surovom snagom moci, zla i pretvoru se u izvrsioce naredbi mracnih mozgova.
Sjetih se Vucica i njegove sprdacine da srbe rakija lijeci od virusa gripe. Par dana poslije blijeda lica uvodi policijske satove srbima. Sto i tko ga uplasio da bude uplasen blijed covjek?

marty
3 godine prije

Korona je globalna predstava a ne lokalna HDZSDP fantazija. Realna slika je da su u Hr trenutno najblaže mjere u odnosu na cijelu EU i Balkan. Iako mediji i svi mogući širitelji straha intenzivno mjesec dana vrše nevjerojatan pritisak da se pod hitno uvede lockdown, policijski sat i represija nad građanima, toga i dalje nema u Hr. Tako da iako se slažem sa većinom teksta u članku, mislim da mu nije prikladno vrijeme.

Ive
3 godine prije

Pljenković je naredio da vladin avion bude spreman 24 sata dnevno, da ga sa obitelji može pod hitno prevesti na konzultacije u Brisel ili Pariz.

3 godine prije zadnji put uredio Ive
sunce
3 godine prije

jeste vi svi na ovom portal plaćeni da mislite (pišete)isto,ili nitko ko drugačije razmišlja nema pristup

Emiliano Zapata
3 godine prije

Nije to samo u RH.
U citavu svijetu rade po istom obrascu, a oni narodni vode koji odbiju svome narodu priustit Korona teror, zavrse ko “diktatori” ili iznenada umru..

Maya
3 godine prije

Ja bih podsjetila na Martin L. Pall – 5 G ozbiljan globalni izazov. Za manje respiratornih i ostalih problema probajte visokofrekventne aparate umotati u aluminijsku foliju ili barem držati podalje kad nisu u upotrebi poradi ionako prisutnog mikrovalnog zračenja u gradovima sa prisutnom 5G mrežom. Zar su pri takvim novitetima stručnjaci neophodni, razumljiva je valjda jedino svrsishodnost? Nije rijetko da su smiješne stvari popraćene zbiljom, za sada se još nagađa oko “ozbiljnog problema”.
P.S. Tehnika je valjda postala vrjednija i pametnija barem za obožavatelje. Zapad je samoubilački nastrojen pa još ujedinjen, ima toga i drugdje ali nije toliko zastupljeno. Kome je što na cijeni mogao bi na to i pasti ako stigne poradi planirane povijesti.

Boris
3 godine prije

Dobar članak, puno toga govori.
Samo da li će dospjeti do ušiju većine hrvata?

meštar
3 godine prije

Oni se uopće više ne skrivaju. Da je riječ o bolesti koju treba svladati karantenom, njihove bi izjave i išle u tom smjeru, smirivali bi zabrinute ljude. Međutim, oni s visoka poručuju da nema više povratka na staro i da je sve novo normalno. Ja već duže vrijeme debatiram da urote više ne postoje jer oni već duže vrijeme ne skrivaju svoje namjere.

Civil
3 godine prije

Kako bi rekao David Knight: ne ubija virus,ubijaju mjere za borbu protiv istog. A show izgleda ide dalje…

Slonica
3 godine prije

Svaka čast na pjesmi.
Prigodna ,u malo riječi sve kaže.
Nema se više o koroni što reći,
zauzela je sva top mjesta,zaraza je selektivna ,političari se samo zaraze,
građani su neodgovorni,druže se ,obiteljska i vjerska okupljanja su najopasnija.
Strašitelji su se toliko uživjeli u uloge da izgledaju otužno s tim mjerama,ko ce više ko će bolje ..

emi
3 godine prije

Kao, da ste ga pisali za sloveniju.

autor_itet
3 godine prije

“odlučivanje prokockali smo onog časa ovo kad smo zašli pod skute Unije”,ovo je suvisno,nisu ni bosna i hercegovina ni srbija u eu, pa su u istim *o**i*a ka i mi😊

Alex
3 godine prije

Pfizer je objavio 90% uspjeh pri testiranju cjepiva protiv corone. Sad će krenut prisilno cjepljenje! Tko se ne stigne sklonit na neki pusti otok…
Svijet će biti nalik na onaj iz filma Invazija.

Siki
3 godine prije

Zasto ne istrazite sta se dogadja u Australiji? Kako samo odjednom nula pozitivnih? Nema vise korone ili je vojska ili policija preuzela stvar u svoje ruke i rekli dosta?

tuf
3 godine prije

Neću reći da postoji uzročno-posljedična veza, ali baš mi je simpatično kako su prvi radni dan nakon Bidenovog proglašenja predsjednikom (petak -> ponedjeljak) slučajno u istom danu dvije farmaceutske korporacije – Pfizer i Novavax – objavile da imaju gotovo spremna cjepiva. Vjerojatno su i Bidenovi obožavatelji već imali insajdersku informaciju čim su se u takvim gomilama okupljali a da ih mediji nisu optuživali za ‘superspreader events’. Khm.Ma znam, teorija zavjere.

Max
3 godine prije

Bravo draga Silva napisali ste analizu bolje nego svjeuski Stručnjaci i svima rekli što ih ide.

dino
3 godine prije

Trump će napravit Balvan revoluciju!

žalosna sova
3 godine prije

Vrane prvo uglas grakću, tek onda kljucaju oči.

Gill Bates
3 godine prije

Učlanite se u fondaciju CIJEPIMO CJEPITELJE.
Za Billa, Melindu, fejsbukovce, tviteraše, stožeraše, političare i sve ostale cenzorske propagandiste zagovaratelje prisilnog cjepljenja – OBAVEZNO. Prednost pri cijepljenju navedenih imaju crnci i domoroci.
Za sve ostale – Tko voli nek izvoli.

crodaemon1
3 godine prije

U 2013. umrlo je 50.386 duša, a od bolesti dišnih putova 2144; 2015. godine napustilo nas je 54.205 duša, a onih s bolesnih plućima bilo je 2663 duša, dok je recimo u 2019. g. umrla 51.794 duša, a od bolesti dišnog sustava njih 2313.

Ovo bi tribalo pisat po zidovima da se ljudima utuvi u glavu

CAN
3 godine prije

…Siromašni su krivi isključivo zbog toga što su bogati postali bogati!…napisa netko..

“Male sive stanice zapele su vam na neprohodnom šumskom puteljku obraslom političkim korovom. Da vam je korona virila iz nosa,  mislili biste da su bale…”
Dobar opis nedostaje,još samo otpis gosp.Navedenog…

3 godine prije zadnji put uredio CAN
mario
3 godine prije

transformacija svijesti con: izvanzemaljska zavjera: Barem pet ljudskih ponašanja ima izvor u gmazovskom mozgu. Bez ulaženjau njihovo definiranje, jednostavno ću reći da se u ljudskim aktivnostima ona izražavaju kroz: opsesivno kompulzivno ponašanje; svakodnevne osobne rituale i praznovjerne postupke; ropsko pokoravanje običajima; ceremonijalna ponavljanja; štovanje običaja kao u pravnim, religijskim, kulturnim i drugim pitanjima te svi oblici obmanjivanja.«82 Dodajte tome druge osobine gmazovskog mozga kao što su hladnokrvno ponašanje bez suosjećanja sa žrtvama vlastitih djela; ‘teritorijalnost’ – kontroliranje svijeta oko vas; opsjednutost hijerarhijskim strukturama vladanja i kontrole; agresivnost i ideja da je sila uvijek u pravu, da pobjednik uzima sve. U tim karakternim crtama gmazovskog mozga imate upravo one osobine koje Iluminati i njihovi agenti pokazuju već tisućama godina. Ne biste ih mogli bolje opisati. Rasizam potječe od gmazovskog mozga i agresivnog, nasilnog seksa kojem se iluminatske krvne loze naveliko prepuštaju – pitajte oca Busha, Cheneva, predsjednika Geralda Forda i druga… Čitaj više »

Stara kuka
3 godine prije

Evo održani su i prosvjedi protiv korona terora u Manchesteru koje je pšolicija na kraju upotrebom sile i poslije sukoba s prosvjednicima uspjela rastjerati. to potvrđuje ono što sam pisao. Fragmentirani otpor prosvjedi u organizaciji raznih grupa i nedostatak bilo kakvog zajedničkog plana, koordinacije i suradnje. I sve završava isto. Prosvjedi budu, policija ih rastjera i pojeo vuk magare. Ništa se ne mijenja. Nadam se da će ljudi koji organiziraju te prosvjede koji imaju tih sposobnosti i mogućnosti shvatiti da je došlo vrijeme sve to dići na jednu višu i znatno intenzivniju razinu. I još jednu zanimljivost uočavam. Jednako kao i u SAD, tako i ovdje iako u Britaniji, a pogotovo u velikim gradovima poput Londona ili Manchestera ima vrlo velik broj neeuropskih imigranata prve, druge i treće generacije na ovakvim prosvjedima gotovo svi sudionici su bijelci. Zanemarivo je malo recimo Pakistanaca, Indijaca, crnaca, Arapa… A tu bi pojavu bilo… Čitaj više »

Zorule
3 godine prije

Malo offtopic, saljem ovaj video koji bi mogao biti maknut sa YT-a, radi se o analizi strojeva za glasanje u SAD-u, i ostalim drzavama gdje navedene kompanije posluju.
https://youtu.be/ficae6x1Q5A

pantagana
3 godine prije

Lako je za koronu, nego pijane ruse niko vise ne zarezuje……

Azerbaijan confirms it shot down Russian Mi-24 military helicopter over Armenia.
2 killed & 1 injured as Russian military helicopter shot down by mobile surface-to-air missile over Armenia – Moscow/
Wit

hiber
3 godine prije

Redakciji Logično meni nije jasno sto ste se uhvatili korone i vlade RH. Kao da ne vidite da je Plenkoviću od kada je dobio izbore korona zadnja rupa na svirali. Da nije bilo Slovenaca i Austrijanaca ovo ljeto ne bi ni bilo nikakve glume oo korone. Sada je to očigledno. Kao što sam rekao prošli tjedan Hrvatska sa 2800 zarazenih dnevno ima američki ekvivalent od 250.000 zaraženih, 40 mrtvih odgovara 3500 američkih. A toliko Ameri nikada nisu imali ni blizu. I sto radi vlada. Zapravo ništa. Samo glumataju reda radi i zbog EU, a zapravo ih zaboli neka stvar. Ispada da Logično ovakvim člancima zapravo podržava Vladu RH jer ih kritizira za poduzete mjere kojih zapravo nema. Valjda Plenki šalje ove članke da bi pokazao da trpi strašne kritike. Neki me čudilo da je i financirao ovaj antimjera skup. P.S. A u Nagornom se događa ludilo. Armenci bježe u kolonama… Čitaj više »

Bokan
3 godine prije

Bravo Silva! Očistimo cijelu ploču zemaljsku od tih lažova , lopova, guštera i hadezovaca!

hiber
3 godine prije

Ovo sa Trumpom i koronom je mila majka sto se dogodilo u Karabahu. Prvo je oboren ruski helikopter koji je pratio rusku kolonu, zatim su Azeri priznali obaranje i izrazili sućut, pa je Kremlj izrazio zadovoljstvo što su Azeri priznali, pa je Armenski premjer defakto potpisao kapitulaciju.

PlanetB
3 godine prije

Komunizam i Socijalizam, ljudske zrtve:

Najmanje 100 miliona ljudi poubijanih na razne nacine, po zatvorima, u prepadima po stranim zemljama kao ideoloski protivnici i slicno.

Sa novim valom prvo fasizma a ond i komunnizma biti ce puno vose nego 100 milijuna mrtvih.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI