fbpx

Vlada EU protivi se predloženom zakonu kojim bi se zaustavila pedofilija

Eu Teen

Poljska zauzima stav protiv pedofilije i seksualne izopačenosti postavljanjem jasnih granica kada je u pitanju seksualni odgoj u školama. Europska unija intervenira u tom pitanju, tvrdeći da Poljska krši “ljudska prava” uskraćujući studentima otvoreno seksualno obrazovanje.

Poljska izgleda štiti djecu od seksualnog iskorištavanja, ali građani se suočavaju s protivljenjem EU-a.

Prema poljskom ustavu, građani mogu podnijeti vlastiti referendum i pozvati ga da glasa. Poljski prijedlog zakona “Stop pedofiliji” drži javne škole na novim standardima, sprječavajući školske službenike da promoviraju seksualnu aktivnost maloljetnicima pod krinkom “obrazovanja”.

Preko 265.000 poljskih državljana potpisalo je tu mjeru, zahtijevajući nove standarde za seksualno obrazovanje koji štite djecu od eksploatacije seksualnog ponašanja.

Uznemirujuće je što zastupnici u Parlamentu Europske unije osporavaju prijedlog zakona, kršeći suverenitet Poljske u tom procesu. EU želi zaustaviti prijedlog zakona jer je seksualno obrazovanje pitanje “pristupa zdravlju, uključujući seksualno i reproduktivno zdravlje”.

U stvari, 471 zastupnika izglasalo je osudu poljskog zakona “Stop pedofiliji”. Ti ljevičari na vlasti tvrde da zakon krši “ljudska prava” jer zakon navodno kriminalizira seksualno obrazovanje maloljetnika.

Evo ulomka koji su članice EU najoštrije osudile:

„Svatko tko promiče ili odobrava spolni odnos ili drugu seksualnu aktivnost maloljetnika u vezi s obavljanjem položaja, zanimanja ili obavljanja aktivnosti vezanih za odgoj, obrazovanje, zdravstvenu zaštitu ili njegu maloljetnika ili koji rade u školskim prostorijama ili drugom obrazovnom ili ustanovi za brigu djece, suočavaju se sa zatvorskom kaznom do 3 godine. ”

Nacrt predviđa snažne kazne za odgajatelje koji potiču maloljetnički seks.

Građanima Poljske dosadilo je takozvano “seksualno obrazovanje” koje odzvanja u glavama njihove djece. Od 2013. godine Svjetska zdravstvena organizacija i Njemački savezni centar za zdravstveno obrazovanje preuzeli su spolni odgoj zemlje. U ovom trenutku djeca od 4-6 godina trebaju učiti o seksualnim osjećajima i kako izraziti vlastitu seksualnost. Djeca u dobi od 6 do 9 godina uče se o seksualnom pristanku, kontracepciji i o različitim načinima seksa. Djeca u dobi od 9 do 12 godina podučavaju se o tome kako koristiti kondome, kako imati prvo seksualno iskustvo i kako postići orgazam. Kad je riječ o djeci u dobi od 12 do 15 godina, od učionica se traži da potaknu studente u raspravu o seksualnim željama “u cilju sigurnog i ugodnog seksa.”

Prema američkim alternativnim medijima, pravila seksualnog odgoja koje nameće WHO intenzivno upoznaju učenike u svakoj dobi s konceptom homoseksualnosti, čineći tako malu djecu da dovedu u pitanje njihove želje, pa čak i svoj spol. Ovo agresivno seksualno obrazovanje unosi izopačene misli u dječji um, učeći učenike da djeluju po njihovim željama, umjesto da grade zdrave odnose.

Ova ljevičarska indoktrinacija uči novu generaciju da zauzme kavalirski stav prema seksualnosti. Poljski državljani imaju pravo postavljati sumnje u te ljevičarske ideje i mijenjati “seksualno obrazovanje” koje kvari um djece. Kad službenici javnih škola počnu razgovarati s mladim učenicima o svojim seksualnim željama, to ne samo da pervertira djetetov um, već otvara i mogućnost pedofilije i silovanja tog djeteta.

Europska unija se ne treba miješati u poljske poslove. Svi oni europarlamentarci koji su glasali za zaustavljanje Poljske u postavljanju novih standarda u seksualnom obrazovanju trebaju biti dovedeni u pitanje. Na kraju, upravo su ti ljevičari koji podržavaju seksualizaciju djece i strahote pedofilije.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
54 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
mars
Gost
mars
1 godina prije

Stvar je logicna. Da u toj EU vladi sjede ubice – protivili bi se zakonu koji kaznjava ubice. Da u toj EU vladi sjede dzeparosi – protivili bi se zakonu koji kaznjava dzeparose. Ovako se protive samo zakonu koji kaznjava pedofile. Sta tu ima nejasno?

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
1 godina prije

”…. Poljska krši “ljudska prava” uskraćujući studentima otvoreno seksualno obrazovanje.”
Studentima? Seksualno obrazovanje?
A šta ti studiraju? Kad ih još treba seksualno obrazovati…..
Doktor izlazi iz ordinacije sa Fatom……
Gospodine, žena vam je bila frigidna… Stvar je riješena, dao sam joj ”Hofmanove kapi”.
Doktore, viri vam Hofman….
Alo studenti…..!! ”Fata….Hofman”….. šta tu nije jasno?
Po EU vladi bi joj prepisali kapi za oči….. jer ga nije vidjela šest mjeseci….
P.S.
En im oca i mater, dokle su nas dotjerali…..
Ovdje u nas žive najljepše žene, a natalitet opada……

mars
Gost
mars
1 godina prije

@ Dalton – sreca pa Fata nije bila kod zubara……

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
1 godina prije
Reply to  mars

Vala… 😉

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

I još jedan “s bradom” na istu temu…
Odveo Lala Sosu kod doktora…Sosa baš zgodna.
Nema nje, ne izlazi, 30 minuta, 40…
Proviri Lala kroz ključanicu i kaže: – koliko se ja razumim u medicinu, on nju je*ede…

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  mars

😊 A, ima jedan…
Dođe plavuša kod ginekologa i pita: – Jesam ovdje ostavila gaćice? Kaže on: – Ne.
Ah, uzdahne ona: – Onda su kod zubara…

mars
Gost
mars
1 godina prije
Reply to  Lucija

@ Lucija – 🤣🤣🤣
Cica zima, -2o*C, planincura, nigdje zive duse, a jedan kamiondzija mijenja puknutu gumu na sleperu. Pos’o tesko ide, promrzle sake lijepe se za metal. I konacno nakon mnogo muke privede mijenjanje kraju, pa onako ljutito, kritikujuci samog sebe, progoorii:
“A lijepo mi je otac govorio – uci sine za ginekologa, ruke ce ti biti njegovane i sto je najvaznije – uvijek u toplom”!

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
1 godina prije
Reply to  mars

Radi tamo gdje se drugi zabavljaju…… ginekolog. 🙂 🙂

mars
Gost
mars
1 godina prije

@ Dalton – dobar, dobar! A kad je umro slavni kardiolog, na sprovodu se skupilo mnostvo svijeta. Poslije komemorativnog govora, otkrise mu nadgrobni spomenik u obliku ogromnog srca koji je do tada bio pokriven crnom tkaninom. Odjednom se iz mase, u toj grobnoj tisini, zacu smijeh i svi se okrenuse prema liku koji se smijao, a ovaj progovori:
“Oprostite, ja sam inace slavni ginekolog, pa mi na trenutak pade na pamet na sta ce, poslije moje smrti, liciti spomenik meni”.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
1 godina prije
Reply to  mars

Imate li crne kondome?
Nema. Šta će vam crni?
Fati umro muž, pa da dam saučešće! 🙂

x@y
Gost
x@y
1 godina prije

onaj najgl…..veći Dalton
Apsolutno se slažem, ali prema osobnom iskustvu vani gdje god da sam bio svi koriste izraz studirati kada se netko negdje školuje iako nije ni univerzitet u pitanju… Sve samo čujem ovaj studira, ona studira, ono se mislim mora da su svi budući Einsteini..
Kad ono tamo upišeš tečaj od godinu dana, pa kaže da studira 😀

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
1 godina prije
Reply to  x@y

x@y
Istina….. pajdo, istina.
Al’ puno si rekao….. godina.
I tri mjeseca…..
P.S.
Što studiraš?
Privatni faks.
Imaš još koliko?
Još pet rata i gotovo. 🙂 🙂

student nije zapalio žito
Gost
student nije zapalio žito
1 godina prije
Reply to  x@y

“studirati” samo na hrvatskom (ili srpskom) vezuje se strogo uz univerzitetsko obrazovanje.

postaviti glagol studirati na hrvatskom (ili srpskom) u centar, pa onda na osnovu toga “mjeriti” ostale “geocentrički” je pogrešno…. doduše, sukladno je autorovom kreacionizmu. nadam se ne i ravnozemljaštvu.

naime, studiranje je u sve ostale jezike, pa tako i hrvatski, došlo iz latinskog. dakle latinski, a ne hrvatski je centar, tj. zaključke bi trebalo donositi “heliocentrički”.

nb
to je tipično hrvatski (geocentrični) način razmišljanja.
tako je npr. neki hrvat bez razmišljanja preveo slobodan ili prazan apartman u “free”. iako se u branši kaže vacant. izraz free se koristi slabo ili nikako (većinom u neanglofonim zemljama – kao i u hr, radi lošeg prijevoda).
i tako već desetljećima, apartmani i sobe su nam free, iako se u cijelom anglofonom svijetu koristi vacant… ali naše to ne zanima….

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

Pitanje je sta ce bit kad izumre ova generacija komentatora :)……hocemo’l evoluirat u nesto bolje ili ?

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Bosanac

Bosanac
Rekao Štulić J. 90etih: Idućih 50 godina na Balkanu – blejanje ovaca ” . Sa ovakvim obrazovnim sustavom 80 godina.
Ne treba nas žaliti. Žalim one stotine generacija koje su umrle braneći ove prostore…i gradeći. Da bi kikaši sve prodavali. Nekidan je Orban, koji ima kartu velike Mađarske, kao i neki turski dužnosnici kartu velike Turske pričao Plenkoviću o tome…ovaj nije niš’ rekao. Dezerter anemični. Slovenci jesu reagirali.

onaj najgl.....veći Dalton
Gost
onaj najgl.....veći Dalton
1 godina prije
Reply to  Lucija

Tako je…… predsjednice! 🙂
Junački odšutio……

Starina
Gost
Starina
1 godina prije

Umjesto da djecu uče kako biti poslušan roditeljima, umjesto da djecu uče kako biti kreativan u stvaranju nečeg novog, umjesto da ih uče osnovnim poslovima u domaćinstvu ( nekad se to zvao i predmet Domaćinstvo), umjesto da djecu uče financijama i pravu, kako i zašto plaćamo određene poreze, kako se snaći u šumi propisa i zakona, kako napraviti dozvolu i kuću, kako se brinuti o vrtu, životinjama, umjesto da ih uče kako se brinuti o vlastitom zdravlju: tjelesnom, emocionalnom, psihičkom i duhovnom, umjesto da ih uče visokim moralnim načelima kao nečemu hvalevrijedno, umjesto da ih uče o najnovijim znanstvenim dokazima o Bogu, oni samo promoviraju zabavu. Kao da silazi RTL u školske klupe (RTL-samo zabava)..
I to ona najsirovija, priprosta, skoro na razini životinje. Što je seks bez ljubavi, bez povezanosti sa osobom? Samo životinjsko pražnjenje. Nekada su samo muški promovirali takav seks, a danas su isprali mozak ženama tako da one ne samo prihvaćaju takav seks, nego pomalo i predvode..

mars
Gost
mars
1 godina prije
Reply to  Starina

@ Starina – globalistickim vlastodrscima ne trebaju novi mladi narastaji samosvjsnih, mislecih, siroko obrazovanih i vrijednih ljudi. Takvima se vrlo tesko vlada ili cak nikako. Treba im masa ljudske stoke ispranog mozga i prevladjujucih prirodnih animalnih instinkta, a ne visih osjecanja kao sto su ljubav i empatija. Pa zamisli da zivotinje koje ljudi ubijaju i jedu imaju ljudski mozak i inteligenciju. Ne bi se bas ljudski rod najeo mesa, vec bi prije bio redovan dnevni obrok na njihovom meniju s obzirom na prednost prirodnih fizickih predispozicija koje su na njihovoj strani. E ti globalisticki vlastodrsci upravo na sve moguce nacine i svim mogucim sredstvima pokusavaju od buducih narastaja stvoriti tu stoku kojom ce oni vladati i koju ce oni ubijati, jer ce ih u protivnom samosvjesna i misleca masa (zbog onoga sto jesu i sto rade toj masi), pojesti za dorucak i to u jednom zalogaju.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije
Reply to  Starina

@starino
Lijepo si započeo… ali
Znantsveni dokazi o bogu, vragu i sličnim zabavljačima NE postoje pa ih o tome nii ne “uče”

Starina
Gost
Starina
1 godina prije
Reply to  samo tako

Samo tako
Jel znaš šta je Biomimetika?
To je grana znanosti koja nastoji oponašati živu i neživu prirodu. Naprimjer, braća Wright konstruirala su avion nakon proučavanja leta velikih ptica. Ali onda su nakon godina i godina uspješnog razvoja avijacije aeronautički stručnjaci načinili su krila zrakoplova koja imaju slične karakteristike kao krila rode, škanjca i orla. Nakon što su proveli niz testiranja u zračnom tunelu, došli su do zanimljivog zaključka. Naime, ako su vertikalna krilca pravilno zakrenuta i ako su krila zrakoplova idealno postavljena u odnosu na zračne struje, aerodinamička svojstva zrakoplova mogu se poboljšati za 10 posto, a ponekad čak i više od toga. Nakon skoro 100 godina leta vrhunski stručnjaci uče od glupih ptica?! I smanje troškove goriva, povećaju domete, smanje krila i parkirne površine. I da je ptica to razvila igrom slučaja? A vrhunski znanstvenici su za to trebali stoljeće, i to tek kad su pomnije proučavali baš ptice?!
Prema tome, istraživanjem već stvorenog svijeta se dolazi do napretka tehnologije, a ne postoji niti jedna znanost koja bi oponašala mehanizme evolucije pa nešto korisno stvorila za čovječanstvo.
I nikada neće prestati napredak tehnologije promatrajući stvarstvo. Zašto?
Odgovor je u Rimljanima 11:33
“Kakvoga divnog Boga imamo! Kako su veliki njegovo bogatstvo, mudrost i znanje! Nedokučivi su nam njegovi sudovi i neistraživi njegovi putovi! ”
Biomimetika jasno dokazuje mudrost I preciznost stvorenog svijeta, što je nepresušni izvor proučavanja i napretka. I tako inteligentne,a jednostavne stvari da su nastale eksplozijom svemirske juhe?!
Ma dajte recite mi jel i Sveučilišna nastala eksplozijom, odmah lijepo posložena na policama, sa tisućama knjiga i enciklopedija?
A Sveučilišna je samo dio Stvarstva!
Molim navedite mi dokaze za evoluciju, osim nepotvrđenih teorija za evolucijske vjernike ..nikad viđenih, nikad eksperimentom dokazanih, niti empirijom, niti u praksi primjenjivih

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Starina

Starina
c/p sa onog teksta o zmiji s nogama…
Evolucija je dokazana u 19. stoljeću.
Paleontologija. Ostaci dinosaurusa i drugo.
Dalje: ontogeneza je kratka rekapitulacija filogeneze. Ljudski zametak prolazi sve faze, od škrga na dalje.
Danas postoje i GENETSKI i biokemijski dokazi. Fiziološki. Citološki. Tj sličnost stanica i fizioloških procesa raznih organizama…prema wiki
Čovjek i banana imaju 60% gena zajedničkih. Čovjek i čimpanza preko 98%.
Btw biokibernetika postoji desetljećima. Nedavno sam baš ovdje navodila primjer kako se koristi anatomija lubanje djetlića za projektiranje kaciga za motoriste…
Je li ovo o evoluciji opet…retoričko pitanje?
Naime, dokaze o evoluciji ste, kao i ja mogli pokupiti na internetu…

Starina
Gost
Starina
1 godina prije
Reply to  Lucija

Lucija
Kakav je to dokaz:Evolucija je dokazana u 19. Stoljeću ???
Čega su dokaz ostaci dinosaura?!
Ako postoje ostaci dinosaura, na temelju čega ste zaključili da oni nisu stvoreni? Koje su životinje bile prelazni stadij do dinosaura? Prema onome što pokazuju fosilni nalazi, dinosauri su se kao vrsta pojavili odjednom. Nema dokaza da su se evolucijom postupno razvili iz drugih vrsta. To znači da su stvoreni!
Ako su se ljudi razvili od životinja, naprimjer od čovjekolikih majmuna, zašto se po svojim intelektualnim sposobnostima toliko razlikuju od njih?
Kako ljudski zametak dokazuje evoluciju od majmuna do čovjeka, tj. od ribe do čovjeka? Taj zametak je uvijek u svakoj fazi ljudski zametak, nikad nije riblji zametak.
https://www.sott.net/article/419971-The-Theory-of-Evolution-is-Anti-Science
Evo ako znate engleski pa pročitajte.
Darwin nije imao pojma koliko je stanica komplicirana pa je bubao da je nastala eksplozijom. Ali ta stanica ima informacija kao cijela sveučilišna knjižnica, pa da li biste vjerovali da je Sveučilišna nastala eksplozijom?!
Nema niti jednog prijelaznog oblika životinja.
Teorija evolucije niti ima dokaze niti ima odgovore na pitanja Zašto?
To je dogma koju ogroman broj znanstvenika odbacuje.
Baš sve ove znanosti koje ste maveli dokazuju da je stanica izuzetno komplicirana i da nema šanse da je nastala sama od sebe.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Starina

Starina
Ovo nije tekst o evoluciji.
“dinosauri su se kao vrsta pojavili odjednom”- nisu.
“Nema niti jednog prijelaznog oblika životinja.”- netočno. Platipus. Galapagos.
Stanica je sustav za sebe. Jednostanični organizmi su izvrsno proučeni.
Sve ovo je opet – osnovna škola. Ja vama savjetujem evolucijsku knjigu iz 19 st.

Starina
Gost
Starina
1 godina prije
Reply to  Lucija

Lucija
Kako objašnjavate činjenicu da sve u svemiru teži neredu, zakon entropije, a prema teoriji evolucije je sve išlo obrnuto tj sve se samo od sebe ispravljalo, poboljšavalo, pa čak i napredovalo?
Zašto nema danas nikakvih evolucijskih procesa?
Kako se stvorio razum u čovjeka, koji može pojmiti estetiku, poeziju, povijest i budućnost? Koja je svrha takvog razuma za preživljavanje, ako je sve napredovalo samo radi preživljavanja?!

mars
Gost
mars
1 godina prije
Reply to  Starina

@ Starina – pitanje u vasem komentaru – “zasto nema dsnas nikakvih evolucijskih procesa”? – u najmanju ruku je smijesno, jer se posredno namece kao dokaz da evolucija kao proces nije stvarna i da to nikada nije ni bila. Jer evolucija je proces koji svoj rezultat pokazuje postepeno i nakon vise desetina i stotina hiljada godina ili miliona godina i normalno je da nije ocita i vidljiva covjeku za vrijeme njegovog kratkog zivotnog vijeka pa cak ni kroz mnoga ljudska generacijska pokolenja. Po vama, odnosno po pitanu koje ste postavili, nepobitan dokaz evolucije bio bi npr.da odredjena zivotinja uvece zaspi kao majmun, a jutrom se propudi kao covjek. Ili da u toku 10, 20 godina ili jednog ljudskog vijeka npr. neka opservirana riba postane zaba. Slazem se da bi to bio nepobitan dokaz njenog djelovanja, ali na nasu zalost to ne funkcionise tako, pa bilo da je evolucija proizvod samog Bozijeg djelovanja, bilo da je proizvod djelovanja koji sa Bogom (po njegovom religiskom predstavljanju) nema nikakve veze.

Starina
Gost
Starina
1 godina prije
Reply to  mars

Moje pitanje uopće nije smiješno. A Vaš odgovor je dogma bez ijefnog dokaza. Trla baba lan da je prođe dan. To nije nikakva znanost. To je vaše vjerovanje, tako da ste vi ovim dokazali da ste puno veći vjernik od mene. Samo što vjerujuete u nepostojećeg Boga Teoriju Evolucije.
Pokažite mi jedan procea evolucije, gdje se to vidi da se bilo koja vrsta mijenja u drugu?! Ne preko noći. Gdje je taj majmun koji postaje pećinski čovjek? Bar neka karakteristika bliža čovjeku morala bi biti na njemu? Zašto vi majmuni ne postaju ljudi, kad je to logičan korak naprijed?
A što je s ostalim mojim pitanjima?

mars
Gost
mars
1 godina prije
Reply to  Starina

@ Starina – poslije ovog vaseg odgovora, mogu samo ponovitti ono sto je @ Lucija napisala u svom zadnjem odgovoru – ovo je materija iz osnovne skole i za ocekivati je njeno makar i elementarno poznavanje koje kod vas ne vidim. Skrivati svoje neznanje ili dogmatska uvjerenja time sto ce se onom drugom reci da je dogmata je smijesno i pateticno, tako da vise ne vidim nikakav smislen razlog za dalju medjusobnu komunikaciju po ovoj temi. Lijep pozdrav i u zdravlje.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Starina

Zakon entropije je 2. zakon termodinamike. Entropija je savlađuje – energijom.
Sunčeva energija se pohranjuje u biljkama > klorofil > mesožderi.
Fizikalni zakoni su zakoni prve i osnovne razine.
Biološki sustavi su dakeko složeniji, bilo da promatramo biosferu kao sustsv, ili šumu kao sustav ili čovjeka kao sustav. Složeniji = teže predvidljivo ponašanje. Npr max djelovanje nekog lijeka 98%. U fizici i matematici (okretanje planeta) predvidljivost je 100%.
Još veća složenost je kod društvenih sustava i još manja predvidljivost.
Zakonitosti iz fizike nemogu se i neispravno ih je koristiti u sustavima višeg reda.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Lucija

Zaboravih. Entropija se savlađuje energijom i informacijom. Dnk. Prije toga Rnk. Kao kad uređujemo sobu, moramo uložiti energiju, ali i informaciju- stvari idu na svoje mjesto.
Nijedno drugo živo biće nema tako dugo djetinjstvo u kojem je sve podređeno učenju kao čovjek, – dakle , – skupljanju informacija.

Starina
Gost
Starina
1 godina prije
Reply to  Lucija

Tko šalje I usmjerava tu energiju i zapovjedne informacije koji se protive tako snažnom fizikalnom zakonu?? Svemirska juha?
Ili Inteligentni Stvoritelj čija su moć i mudrost i danas i ubuduće neshvatljivi našem umu.
Teorija evolucije ne daje odgovore na stotine logičnih pitanja, i zato i je i nakon 140 godina i dalje samo teorija.
Dvostruki standardi i selektivno sljepilo promoviraju darvinizam i teoriju evolucije kao činjenice iz osnovne škole nastojeći poniziti svako logično i ispravno pitanje koje zahtijeva dokaze i logične odgovore. Onda se pitam zašto takvi ljudi koji na drugim životnim poljima inzistiraju na logičnom, na ovom polju potpuno izbjegavaju i logiku i poštenje. Kao što već rekoh jedini odgovor je moralno poštenje. Da bi priznao Stvoritelja moraš biti moralno pošten i odati mu zasluženu čast i poštovanje. Takvi pojedinci očito to odbijaju svim silama ne mareći ni za kakve činjenice, i sve koji im se suprote satiru najnižim uvredama. Žalosno.
1) Momak zvan Darwin nije imao pojma o stanici, DNK, naslijeđu i genetici, jer da je znao sve to ne bi bubetao da je stanica nastala sama od sebe. I za vas je to činjenica iz osnovne škole?! Pa očito je da ste vi išli u osnovnu školu prije nego su otkrili DNK.
2) Darwinisti apsolutno ne mogu objasnit porijeklo života. Navodite mehanizam nastanka izuzetno složenog života kao slučajan i čak šta više nikad primjećen otkad je čovjeka na zemlji.
3) Darwinisti ignoriraju fosilne dokaze koji jasno ukazuju na postojeće vrste koje su najednom nestale, a nema njihovih polovičnih prijelaza iz vrste u vrstu.
Itd itd.. Možete više čitati u članku koji sam stavio link. A dogmatičnost i fanatičnost kojom uništavaju sve one koji iznose jasne dokaze za inteligentni dizajn se može vidjeti u ovom dokumentarcu starom preko 10 godina.
https://youtu.be/V5EPymcWp-g
Expelled: No intelligence allowed, od Ben Steina
Možete li se i vi pronaći među ovima koji proganjaju i ponižavaju svim silama one koji zastupaju inteligentni dizajn?

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Starina

Pred dosta godina ( nije vic!) u Usa neki svećenik tužio 4 žene za silovanje… Ali je sudac presudio, da to ne bi bilo moguće da on nije ” barem malo sudjelovao”…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Lucija

Hahahaha

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
1 godina prije

Odjebimo više tu eu kugu!Pedofile na streljanje,a one koji ih u toj jebenoj eu podržavaju na lomaču.Gamad

Max
Member
Max
1 godina prije

Poljaci imaju pravo . Zašto bi obrazovna ustanova raspravljala s maloljeticima o tjelesnin užicima i željama?

nessy
Gost
nessy
1 godina prije

Nikako ne mogu razumjeti, zasto djecu opterecivati takvim temama i to u djetinjstvu? Jedno su djeca, a nesto drugo tinejdzeri. Pa, i mi smo, ocito, naucili sve o toj temi bez ucitelja. Zasto ne mogu privatne stvari ostati privatnima, nego ih treba bagatelizirati? Kao sto je netko ovdje napisao, sto je seks bez emocionalne veze dvaju bica? Ovi moderni prosvjetitelji ga pokusavaju svesti na nivo fizioloske potrebe, sto on nikako nije. Nikada nisam mogao progutati onaj Americki pristup, gdje se dvoje ljudi, u kaficu, na primjer, sretnu, odu obaviti ‘fiziolosku potrebu’, i nikada se vise ne vide. Koliko znam, cak ni zivotinje ne pristupaju tom cinu tako rutinski i bezosjecajno. Pogotovo, govoreci o djeci, pustite ih na miru, kada dodje vrijeme, sve ce nauciti, ne treba im sponzor za to. Kao sto netko rece, ima dovoljno zivotno, stvarno vaznih stvari, koje djeca mogu uciti, bez tih domisljotina modernih pedagoga, koji ni sami ne znaju, ni sto su, ni tko su.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Jao, šta je ovo?
Ovdje sam dvaputa pisala da bi bilo dobro imati seksualni odgoj da bi djeca bila upozorena na pedofile i znala kako biologija funkcionira. U pubertetu upozoriti na spolne bolesti i navesti da su moguće homoseksualne sklonost vrlo vjerojatno prolazna epizoda da se dijete ne ubije…
Ali kad čovjek ovo vidi…aktivni poticaji…na štošta.
Daleko od normalnog.
Ali , pazite, ” njima” je obrazovanje osnov i od ovoga neće odustati.
U šta smo se uvalili…

x@y
Gost
x@y
1 godina prije
Reply to  Lucija

Eto Luce počnite samostalno sa satovima seksologije na portalu Logično.
Od nekud se treba krenuti, a koliko vidim dobro Vam ide. Za početak su i vicevi dobri.
Ja mislim da sve ima svoje vrijeme, a ne djecu indirektno još podučavati da rano ulaze u seksualne odnose, pa se često događa da djeca postanu majke …pa dijete odgaja dijete..
Znatiželja je vrag. Koliko god educirani bili, kao fol neka prevencija..:)

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  x@y

x@y
Jesu li moji vicevi dobri ili ne, to je stvar ukusa.
Ali za vaše komentare nemože se reći da su – dobri.
Kad je bila ona tema ‘meso’ pisali ste gluposti:
– ispravno, za razliku od vašeg: meso se najbrže probavlja.
– drugo, složeni ugljikohidrat je npr bijeli šećer i on nema nikakva vlakna.
A za ovo: Upozoravanje na spolne bolesti sigurno nije poticaj da ih netko ide tražiti.
Dalje, za vas neznam, ali ovdje vjerojatno ima podosta znanja o seksu…😊 pa predavanja nisu potrebna, ima i onih alfa mužjaka koje vi baš ne cijenite.
Btw ja sam kao još jedan ozbiljni i stabilni komentator ovdje (😊) u fazi “neda mi se”.
Šic, mini.

x@y
Gost
x@y
1 godina prije
Reply to  Lucija

E Luce @ UGLJIKOHIDRATI se dijele prvo na složene i jednostavne, pa onda na škrobne i vlaknaste.
Složeni ugljikohidrati jesu žitarice i tjestenina, riža, zobene pahuljice isl.. a nikakvo voće hahahahaha
Umirem od smijeha 😀
Voće su Vam jednostavni ugljikohidrati glukoza i fruktoza ili npr. razni slatkiši.

A meso Vam je namirnica bogata isljučivo proteinima i stoga je članak bio vezan za tu temu “muškosti”.!

Vaša nepismenost je katastrofalna, ali uvijek se sve to može naučiti tj. nikad nije kasno.

Apropos nutricionizma; u svoju educiranost nimalo ne sumnjam, što za Vašu po ovom pitaju to apsolutno ne mogu reći.
Da biste se uvjerili barem u neke osnove nutricionizma ovdje je jedan najjednostavniji link na kojem Vam objašnjavaju točno o makronutrijentima, ako uopće znate i razliku između makro i mikronutrijenata a o vrstama proteina Vas neću zamarati jer bi to možda moglo biti previše za Vas.

https://www.centarzdravlja.hr/hrana-i-zdravlje/zdrava-prehrana/ugljikohidrati-u-prehrani/

A što se seksa tiče u tom slučaju seks ne doživljavam kao ispraznost ili isključivo razmnožavanje kao u životinjskom svijetu, a i volim imati zadržati mišljenje da se žena ponaša ženstveno i dostojanstveno a ne obrnuto.
Bez uvrijede Luce.
No Vaši vicevi aludiraju na seksualnost i ispraznost totalno nevezano za srž ove teme ,no to Vas naravno ne može zaustaviti da ih i dalje pišete. U svakom slučaju, slažem se da ste ozbiljan komentator.

Toliko za sada Luce. Samo pozitivno i veselo.

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije
Reply to  x@y

ad astra, sad i pedofiliju braniš, pod nickom x@y. Stvarno si mnogo bolestan.

x@y
Gost
x@y
1 godina prije
Reply to  Ivo

A ti Ivo @ se drži tema o avionima, bombama i nuklearkama , jer ti one kudikamo bolje leže.

A što se pedofilije tiče, moj komentar uopće nije podržavao pedofiliju već jednostavno da nema potrebe djecu zamarati sa seksologijom u školi, jer će ta ista i bez seksologije, bez problema napraviti dijete i onda će dijete dijetetu biti roditelj, a to je apsoltuno neprimjereno za uzrast djece.
Na zapadu već sa 12 god ulaze u seksualne odnose a počinje i ovdje, a to je normalno i zdravo?

Sve ima svoje vrijeme.

Pedofilija je poremećaj kao i antisocijalan poremećaj osobnosi i tu nema lijeka za te nastrane glave. I ne vrijeđaj kao luđak i nepismenjak ,ako smatraš da to nisi!!

Ivo
Gost
Ivo
1 godina prije
Reply to  x@y

x@y, i sam si sad napisao da je pedofilija poremećaj, prema tome ne podržavaj to u svojim komentarima.

x@y
Gost
x@y
1 godina prije
Reply to  Ivo

Ivo @ čitaš valjda sa pogrešne perspektive… Ponavljam, pedofilija je poremećaj osobnosti kao i ostali antisocijalni poremećaji osobnosti tipo sociopata/psihopata i apsolutno ne podržavam nikakvu nastranost za razliku od tebe, pa tako niti ne podržavam pedofiliju za razliku od tebe .
Imam predobar feeling da nisi iskren po većini pitanja na ovom portalu; samo mene ne možeš zavarat.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 godina prije

Negdje sam pročitao da je patrijarh ruske pravoslavne rekao: “Europsku Uniju vode pedofili.” Ovo je samo potvrda toga.

X60
Gost
X60
1 godina prije

Vidim, ovje opet extremisti protiv extremista.
Sexualna edukacija je potrebna. Ali u pravo vrijeme i u pravoj mjeri.

Jovo
Gost
Jovo
1 godina prije

… tu kod nas u regionu imaju bordele sa životinjama.

puki
Gost
puki
1 godina prije

“Vlada EU protivi se predloženom zakonu kojim bi se zaustavila pedofilija”
——–
“Vlada EU”, hoćete reći Europska komisija, čija je nova predsjednica Ursula von der Leyen, Merkeličina ljubimica, sudjelovala na 3 zadnja godišnja skupa Bilderberga.
U.v. d. Leyen u 3 od 4 mandata Merkeličine vlade (u sva 3 mandata koalicija sa SPD-om), bila je ministrica za 3 različite stvari. U 1. mandatu (2005-2009) ministrica za obitelj, u 3. mandatu (2013-17) ministrica rada i u 4. sadašnjem mandatu od 2017. do nedavno, dakle do 2019. bila je ministrica obrane. Pa je dala ostavku nakon što su je gazde odabrale za novi predsjednicu EK, nasljednicu Junkera.
Eh baš za vrijeme tog 1. mandata Merkeličine vlade (2005-09), desio se pedofilski skandal u Njemačkoj, točnije 2007. godine. Naime, tada se otkrilo da se u njemačkim vrtićima koriste 2 brošure, kao navodni priručnici za roditelje; pod naslovom “Tijelo, ljubav, igre liječnika”. Namjenjene za onu najmanju djecu od 0 do 6 godina. Te su brošure bile faktički najkriminanija i najbljutavija pedofilija i dječija pornografija (pisanim riječima). U njima se preporučuje da je masturbacija za onu malu djecu od 2 godine starosti zdrava i poželjna, i da očevi trebaju dirati spolovila svojih malih kćerkica. Nakon što je to otkriveno, roditelji su tužili dotične vrtiće i podnešene su kaznene prijave protiv odgovornih: ISP (institut za seksualnu pedagogiju), čiji su autori pisali ove pedofilne brošure i uparvo ovaj “Njemački savezni centar za zdravstveno obrazovanje”, kojega sada optužuju i Poljaci. BZgA je njemačka kratica ove državne organizacije, a točniji prijevod bi zapravo bio “Savezna centrala za zdravstveno prosvjećivanje”, jer se u orginalu naziva “Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung”. Jer u originmalnom, njemačkom nazivu nema nigdje “njemački”, već samo savezni (“Bundes-“) , a sve što se u Njemačkoj naziva savezni(federalni) je državno. Tako se službeno naziva i Savezna republika Njemačka i “Savezna vlada” (Bundesregierung), i “Savezni kancelar odnosno kancelarka” (Bundeskanzler, Bundeskanzlerin)… itd. Riječ “Aufklärung” u nazivu BzGA ne znači dakle obrazovanje, već prosvjećivanje, ili objašnjenje, razjašnjenje i slično, ovisi o kontekstu u kojem se upotrebljava. Ovdje je najprigodnij prijevod “prosvjećivanje”, jer se ista riječ “Aufklärung” u njemačkom koristi i za obilježavanje povijesne epohe prosvjećenja, odnosno prosvjete, tamo negdje u 17. stoljeću. BzgA je dakle podorganizacija u nadležnosti njemačke vlade, a ovaj institut ISP, također se financira državnim novcem. Na njemu rade takozvani “seksolozi”, većinom predofili koji su učili zanat na Kinseyevom institutu u SAD; svjetskom centru pedofilnog lobija, pod okriljem elite, stvorenog Rockefelerovim novcima 50-ih godina. Te su brošure tada 2007. povučene iz prometa, ali ne i zabranjene, a nitko nije krivočno odgovarao, ni autori sa ISP-a, niti BzGA, koja je izdala brošure. Sve je zataškano, a nadležna ministrica koja je sve zataškala, bila je upravo Ursula von der Leyen, kako rekoh, tadašnja ministrica za obitelj, sada nova šefica EK. I ISP i BZgA su se od optužbi roditelja branili, tako da su naprosto rekli; to je sve “znanost”. Pa da naravno, ali tko je to odlučio da je to znanost i tko je izmislio tu znanost? Odlučila je to rokefelerovsko-rotšildska globalna elita, ona koja se naziva duboka država, koja vuče konce iza svih međuanrodnmih organizacija, tako i iza WHO; WHO koji je sastavni dio UN-a, odnosno podoreganizacija UN-a. Znamo da je WHO zapravo kriminalna i korumpirana organizacija koja usko surađuje sa farmaceutskom industrijom, na polju izmišlanja bolesti, da bi se prodavali lijekovi i vakcina, a na polju tzv. “seksologije”, Kinseyeva pedofilna “znanost” odavno je postala službena znanost, koju propagiraju WHO, UN, EU, vlada SAD-a… ne sada ova Trumpova, ali je propagirala ranija Obamina. Međutim, kako ova Trumpova vlada, ne kontrolira ni mali dio američkih državnih organizacija, tako su te razne državne organizacije koje se bave “zdravstvenim prosvjećenjem” oili “seksualnom edukacijom” ili “sekusalnim i reproduktivnim zdravljem” kako to elita naziva, i dalje šire Kinseyevu pro-pedofilonu znanost, bez da ih Trumpova vlada može kontrolirati, Najgori primjer jke zloglasna eugeničko-fašistička organizacija Planirano roditeljstvo , koja svugdje po svijetu propagira i sprovodi pobačaj i sterilizaciju, a bavi se i širenjerm “seksualne edukacije”, i to one Kinseyeve. Organizaciju je 1920. pod prvotnim imenom “Američka liga za kontrolu rađanja”, osnovala deklarirana fašistkinja i rasistkinja Margaret Sanger, koju elita danas slavi ako nekog borca za ženska prava, a organizaciju su od početka finmancirali Rockefeller i ostali oligarsi, te kasnije i mnoge američke vlade.

Kako je poznato, ja inače često kritiziram ljevičare, međutim ovo nije sasvim točno, što se ovdje kaže u članku, da je to u Poljskoj “ljevičarska indoktrinacija”. Ljevičari nisu izmislili sve ovo čime se pod maskom navodnog prosvjećivanja, seksualne edukacije, i slično, zapravo podmuklo pokušava sve više sprovodito pedofolija, već je to agenda globalističke elite i to odavno. Ta elita ima za cilj jednoga dana, legalizaciju pedofilije. Mnogi su pedofili u vrhiovima svjetske elite, što smo mogli pomalo vidjeti iz onih skandala koji su zadnjih godina procurili na jasvnost, kao slučaj Dutrox u Belgiji sredinom 90-ih, slučaj Saville u V. Britaniji koji je izašao na vidjelo prije 7-8 godina, te također potakao izlazak na vidjelo još većih i brojnijih slučajeva zlostavljanja djece i pedofilije, koje su vršili mnogi britanski političari 70-ih i 80-ih godina, a policija i MI6 sve zataškavali, pa onda slučaj Epstein, pa “pizza gate” prije 3 godine u vezi sa Johnom Podestom, tadašnjim članom izbornog stožera Hilary Clinton, itd.. itd. a tu se mogu ubrojiti i slučajevi zlostavljanja u okviru Vatikana i Crkve, koji su desetlječima zataškavani a Bergoglio i ostala njeguva vatikanska banda, pripadaju globalističkoj eliti, što je napokon pokazalo sudjelovanje kardinala Paolina, glavnog vatikanskog tajnika, na skupu Bilderverga 2017.

Međutim ljevičari su najveći pomagači elite, največi korisni idioti, ne samo što se tiče promicanja pedofilije, već i u svemu ostalom što radi elita: ratovi,. lihvarenje, pljačkanje, izrabljivanje, masovna migracija itd.. Ljevičarima je naprosto važnije, da poraze svoje ormrznute ideološke neprijatelje: nacionaliste, konzervativce, vjernike, nego istina i borba za istinu. David Icke, kojega mnogi nazivaju teoretiačrom zavjera i otkačenjako, međutim on je odavno govorio i pisao da je britanska i cijela zapadna globalna elita pedofilna i sotonistička. Icke to ne govori iz ugla nekog vjernika i religijskog fanatika, jer on nije nikakv vjernik, niti pripada ikojoj relogiji, on naprotiv oštro kritizira i organizirane religije. Icke je još prije 15-ak godina govorio da je bivši britanskii premjer Edward Heath pedofili i zlostavljač. I to se kasnije pokazalo točnim, ali tek kada je Heath umro, saznalo se. I baš Icke kaže da su pripadnici one radikalnije ljevice najveći pomagači elite i iluminata, odnosno njihovi najkorisniji idioti.

Ta ista banda u službi elite; WHO i ova njemačka BzGA su imali svoje prste i ovdje kod nas, kada se pravio i uvodio tzv. “zdravstveni odgoj” , koji je 2013, na zahtjev Brisela uveden u škole u Hrvatskoj, kao jedan od uvjeta za ulazak u EU. Sprovođenje gej parada je također bio jedan od ivjeta, a to je započelo već davno ranije, 2001. ,odmah nakon što je Hrvatska tad potpisala sa EU, onaj ugovor o pridruživanju. Ekscentrični Predsrag Raos je tada to najbolje i najkraće objasnio rekavši: “Ulazak u EU, Hrvatska je platila guzama naše djece”.

puki
Gost
puki
1 godina prije

(2)
Prvi pokušaj za legalizaciju pedofolije (i homoseksualnosti), rokefelerovska elita poduzela je sa Alfredem Kinseyem kasnih 40-ih i ranih 50-ih godina. Kada je Kinsey (koji je po zanimanju inače bio biolog, koji se bavio proučavanjem insekata), izdao svoj poznati “Kinsey report” o seksualnom ponašanju Amerikanaca. Ta knjiga je zapravo bila najgora i najodvratnija kriminalna pedofilija, a Kinsey se družio sa mnogim osuđenim pedofilima koji su mu pričali kako su zlostvaljali djecu, a i sam Kinsey je zlostavlajo više stotina, po nekima čak i oko 2000 djece i propagirao sve moguće pervezije, i incest i zoofiliju, itd, “potpuno oslobađanje” KInsey je tada bio tužen, međutim, zahvaljujći novcima Rockefellera i Carnegiea, spasio se od roboije,. i tako umjesto da ode u ropotarnicu povijesti, kao pedofil i zločinac i umbolni luđak, elita je od njega napravila “znastvenika” na polju tzv. seksologije, i danas je Kinseyeva “znanost”, službena znanost u EU, i UN-u.
U Iranu bi takav kao Kinsey završio viseći na banderi, a na Zapadu su od njega napravili “znastvenika”. Iako se sve zna o mračnom Kinseyu, da je bio osobni prijatelj elitnog sotonista Alistaira Crawleya, da je bio prijatelj osuđenoga njemačkog ratnog zločinca nacista, Fritza von Ballusecka, koji je u ratu, u konclogorima silovao djecu i to zapisivao u svoj dnevnik i kasnije taj dnevnik na zamolbu Kinseya, poslao Kinseyu (dnevnik se i danas čuva u Kinsey institutu), da se Kinsey družio sa najgorim pedofilima i zlostavlkjačima i da je osobno silovao mnogu djecu, itd. itd. , mainstream mediji u službi elite, od njega su napravili znastvenika i nekavog “seksualnog prosvjetitelja”, koji je navodno bio zaslužan za “oslobađanje” ljudi od “moralnih stega” u tada konzervativnoj Americi. A i Hollywood mu je 2004, posvetio propagndni film, prikazavši Kinseya, kao blagog, plementitog znanstvenika, koji je eto jadnik, bio cilj napada, zadrtih američkih konzervativaca, vjernika i moralista., Ipak i u tom filmu je prikazana činjenica, da je Kinsey prsiljavao svoju suprugu na seksulane odnose sa drugim muškarcima, navodno zbog “proučavanja”. Za ulogu Kinseya u Hollywoodu su izabrali Liama Neesona, koji za razliku od pravog Kinseya, ima simpatične i blage crte lica, sa očitom namjerom da prikažu Kinseya kao pozituvan lik. Međutim, svatko tko je vidio fotografije pravog Kinseya, može vidjeti da se Neeson razlikuje od njega kao nebo i zemlja jer Kinsey je imao ono nešto mračno demonsko u svom izgledu.
Kinsey je zastupao “potpunu slobodu”, i “nema nikakvih tabua”, za njega je sve bilo dozvoljenoi; i pedofilija i incest i zoofilija i nekrofilija, svaki oblik perverzije i bolesti.
I na tom mračnjaku i zločincu se temelji današnja tzv. “seksualna edukacija” zapadne globalističke elite. A da to većina ljudi još uvijek ne zna, i nema pojama o tome.
2013. elita je u EU parlamentu pokušala progurati takozvano “Izvješće Estrella” (Estrella Report), koje je podnijela stara portugalska ljevičarska zastupnica i bivša šezdesetosmašica Edit Estrella (71 godina). Po tom njenom reportu, odnosno planu, bilo je planirano, da se u cijeloj EU uvedu seksualni odgoji i to već i za onu najmanju djecu u vrtićima. Konzervativni aktivist Tobias Tauber tada je na njemačkom državnom radiju Deutschlandfunk optužio EU, da faktički želi provoditti pedofiliju i to na preporuku “WHO-a i BZgA”. Dakle, Tauber je tada spomenuo ove iste igrače: WHO i njemački BZgA. Izvješće tada ipak nije usvojeno, ali zastrašujuće je bilo da je skoro 40% zastupnika glasalo za njega, Sve se to tada odvijalo faktičiki izvan očiju javnosti, mainstream mediji uopće nisu izvještavali (po naređenju) i da nije bilo nezavisnih medija i aktivista ne bi ništa saznali o tome. Nekoliko mjeseci kasnije, EU pralament je većinom ipak usvojio jedno drugo izvješće “Izvješće Lunacek”, čija je autorica bila austrijska zastupnica Zelenih, i deklarirana lezba, Urlike Lunacek. Ovo izvješće bilo je ublaženo, ali sa njim se također propagirala sveopća seksualan edukacija i borba protiv takozvane homofobije, i “prosvjećivanje” djece i stanovništva o homioseksulanosti i slično, te uvođenje kaznenih mjera za javno izražavanje “homofobije”.

Kinsey je umro 1956. a njegov pokušaj “seksualne revolucije” uz poguranac rokefelerovske lite, ipak nije tada uspio, ali je faktički posijano sjeme zla, i ostao je Kinseyev institut. Elita je čekala drugu priliku, a ta se prilika ukazala, nakon izbijanja šezdestosmaškog pokreta koji je potaknuo i tadašnju “seksualnu revoluzciju”, a mnogi šezdestosmaši zahtjevali su tada ne samo “oslobađanje” homoseksualaca, već i pedofila, Od tada od kraja 60-ih i početka 70-ih pa sve do početka 90-ih trajala je tako reći 2. ofenziva za pokušaj legalizacije pedofilije, u kojoj se manje više otvoreno zahtjevala legalizacija pedofilije, a u tome su prednjačili Zeleni, i pojedini drugi ljeviačari. Skoro sve LGBT organizacije tada su zajednički sa pedofilima zahtjevale legalizacije pedofilije. Ipak ova “2. ofenziva” za legalizaciju pedofilije koja je trajala preko 2 desetlječa, naprasno je prekinuta baš nakon izbijanja na vidjelo slučaja Dutroux u Belgiji, jer se elita očito prepala bijesa javnosti.
Međutim, skoro odmah nakon okončanja “2. ofenzive”, elita starta 3, ofenzivu, ovaj put guranjem rodne ideologije “gender mainstreaming”. Seksualizacija djece je važan sastvani dio rodne ideologije, pod maskom rodne ravnopravnosti, borbe za ravnopravnost spolova i slično. 1995. na UN-ovoj konferenciji o stanovništvu, onako ispod stola je po prvi put usvojen službeni dokument u kojem se zahtjeva provođenje rodne ideologije ( i sveobuhvatne seksualne edukacije). Tad 99% ljudi vjerojatno uopće nisu znali što je to rodna ideologija, to je tada bilo kofol “neobavezno”, a vidimo što imamo danas, 24 godine kasnije…
Ljevičari su kako rekoh, pomagači elite i največi korisni idioti, Zato pedofiloni lobi stalno pokušava preko raznih ljevičaara, progurati nešto, tako je bilo i sa ovom starom portugalskom ljevičarkom Edit Estrela i njenim neuspjelim izvješćem….

puki
Gost
puki
1 godina prije

Oprez, što se nedavno sprema u Njemačkoj, a što velika većina ljudi, još uopće ne zna, ali o tome su izvjestili nezavisni mediji. Stvar na prvi pogled izgleda normalna, plemenita i bezazlena, ali nije tako.. Naime, Merkeličina vlada planira u ustav i zakone NJemačke uvesti “prava djece”. Svatko normalan tko logički misli zapitati će se, ali zar djeca već nemaju sva prava u svim normalnim demokratskim državama, to je razumljivo samo po sebi, zašto dakle to sada nešto posebno zapisibvati u zakone. He, he,… stvarni i prikriveni cilj, na kojem pedofili uz pomoć elite, popdmuklo rade godinama je: otimanje djece roditeljima, odnosno da se jednoga dana roditeljima aodzme pravo na skrb o svojoj djeci u ime navodnih “prava djece” i to takoa da se djeca tretiraju kao punoljetne odrasle osobe, koje mogu raditi što ih je volja i ne moraju za to pitati roditelje. Kome bi to najviše koristilo? Pa naravno, nije teško zaključiti: pedofilima, da bi onda stričeki mogli nekažnjeno zlostavljati djecu. Jer, ako se djeca jednoga dana budu tretirala kao odrasle osobe, kao dakle nezavisne od svojih roditelja i da njihovi roditelji nemaju pravo na skrb i vlasništvo nad tom djecom, već da djeca imaju “svoja prava”, onda je put za legalizaciju pedofilije otvoren. Jer pedofilni lobi oduvijek tvrdi, a to tvrdi i Kinsey, da djeca ustvari uživaju u tome, da imaju seksualne odnose sa odraslima, (na dobrovoljnoj bazi), ali da ih roditelji, okolina, društvo, zakoni, policija, itd.. u tomu sprečavaju i “prave histeriju”, i onda se djeca kao srame toga zbog pritiska roditelja i društva, a ustvari uživaju da ih stričeki siluju. U tom smislu, treba podsjetiti na onaj odlomak iz 4. modula hrvatskog zdravstvenog odgoja, kojega je unio Aleksandar Štulhofer, suradnik Kinsey instituta: U tom odlomku se kaže, da djeca imaju pravo da uživaju u seksu, i da ih u tome nitko ne smije sprječavati: ni roditelji, ni okolina, ni zakoni, ni policija, itd… To su naravno mokri snovi svih “djecoljubaca”… da djece “svojom voljom” “imaju pravo” na seks.

Inače, Kinseyev lobi u Hrvatskoj je naravno također povezan sa WHO i BzGA i sa vrhovima elite u Briselu: Aleksandar Štulhofer, dr. Gordana Buljan-Flander, gej aktivist Gordan Bosanac i još nekoliko njih, bili su suradnici Kinsey instituta. Buljan-Flanderica je prije 5 godina na portalu svoje poliklinike bila objavila “seksualnu edukaciju” po Kinseyu u kojoj se kaže, da je masturbacija za 2-godišnju djecu zdrava i poželjna, Ona je tada bila i objavila 2 brošure u kojima se sve to propagira…
Ali upravo se ta Buljan-Flanderica pretvara da se ona kofol bori protiv zlostavljanja. To vam je kao da se notorni alkoholičar bori protiv alkoholizma, na taj način, što nudi, da pijete što više rakije.

puki
Gost
puki
1 godina prije

brošure Gordane Buljan-Flander, izdane prije 6 godina, u kojima se propagira masturbacija za malu djecu, na prepruku WHO i BZgA, kao i U Poljskoj

http://zdravstveniodgoj.com/news/kinsey-na-ulicama-zagreba-brosura-o-seksualnom-razvoju-djeteta-dr-buljan-flander

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

Koja vražja ljevica ? Od 471 zastupnika, dajte jedno ime i prezime . Zar su pedofili ljevičari ili desničari ili bolesnici ?
Učitelj koji ne spriječi seks “dječice” od 18 godina-1dan je pod prijetnjom trogodišnjeg zatvora?
Djecu od 3-6 godina učiti kako koristiti zaštitu?
Tko je tu luđi ?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije

Sta se cudite? Tome i sluzi EU, da namece protivprirodne zakone kako bi drzali pod kotrolom ovce! Zar netko zbilja jos misli da je to organizacija koja pomaze siromasnim zemljama da se oporave???

Grom
Gost
Grom
5 mjeseci prije

Pobiti ih treba,te promicitalje,tzv sexualnog odgoja,,koji bi 9 godišnjaku objašnjavali kako postići orgazam…ko su oni..što se dešava. .

POVEZANE VIJESTI

Izbornik