Vlada EU protivi se predloženom zakonu kojim bi se zaustavila pedofilija

Eu Teen

Poljska zauzima stav protiv pedofilije i seksualne izopačenosti postavljanjem jasnih granica kada je u pitanju seksualni odgoj u školama. Europska unija intervenira u tom pitanju, tvrdeći da Poljska krši “ljudska prava” uskraćujući studentima otvoreno seksualno obrazovanje.

Poljska izgleda štiti djecu od seksualnog iskorištavanja, ali građani se suočavaju s protivljenjem EU-a.

Prema poljskom ustavu, građani mogu podnijeti vlastiti referendum i pozvati ga da glasa. Poljski prijedlog zakona “Stop pedofiliji” drži javne škole na novim standardima, sprječavajući školske službenike da promoviraju seksualnu aktivnost maloljetnicima pod krinkom “obrazovanja”.

Preko 265.000 poljskih državljana potpisalo je tu mjeru, zahtijevajući nove standarde za seksualno obrazovanje koji štite djecu od eksploatacije seksualnog ponašanja.

Uznemirujuće je što zastupnici u Parlamentu Europske unije osporavaju prijedlog zakona, kršeći suverenitet Poljske u tom procesu. EU želi zaustaviti prijedlog zakona jer je seksualno obrazovanje pitanje “pristupa zdravlju, uključujući seksualno i reproduktivno zdravlje”.

U stvari, 471 zastupnika izglasalo je osudu poljskog zakona “Stop pedofiliji”. Ti ljevičari na vlasti tvrde da zakon krši “ljudska prava” jer zakon navodno kriminalizira seksualno obrazovanje maloljetnika.

Evo ulomka koji su članice EU najoštrije osudile:

„Svatko tko promiče ili odobrava spolni odnos ili drugu seksualnu aktivnost maloljetnika u vezi s obavljanjem položaja, zanimanja ili obavljanja aktivnosti vezanih za odgoj, obrazovanje, zdravstvenu zaštitu ili njegu maloljetnika ili koji rade u školskim prostorijama ili drugom obrazovnom ili ustanovi za brigu djece, suočavaju se sa zatvorskom kaznom do 3 godine. ”

Nacrt predviđa snažne kazne za odgajatelje koji potiču maloljetnički seks.

Građanima Poljske dosadilo je takozvano “seksualno obrazovanje” koje odzvanja u glavama njihove djece. Od 2013. godine Svjetska zdravstvena organizacija i Njemački savezni centar za zdravstveno obrazovanje preuzeli su spolni odgoj zemlje. U ovom trenutku djeca od 4-6 godina trebaju učiti o seksualnim osjećajima i kako izraziti vlastitu seksualnost. Djeca u dobi od 6 do 9 godina uče se o seksualnom pristanku, kontracepciji i o različitim načinima seksa. Djeca u dobi od 9 do 12 godina podučavaju se o tome kako koristiti kondome, kako imati prvo seksualno iskustvo i kako postići orgazam. Kad je riječ o djeci u dobi od 12 do 15 godina, od učionica se traži da potaknu studente u raspravu o seksualnim željama “u cilju sigurnog i ugodnog seksa.”

Prema američkim alternativnim medijima, pravila seksualnog odgoja koje nameće WHO intenzivno upoznaju učenike u svakoj dobi s konceptom homoseksualnosti, čineći tako malu djecu da dovedu u pitanje njihove želje, pa čak i svoj spol. Ovo agresivno seksualno obrazovanje unosi izopačene misli u dječji um, učeći učenike da djeluju po njihovim željama, umjesto da grade zdrave odnose.

Ova ljevičarska indoktrinacija uči novu generaciju da zauzme kavalirski stav prema seksualnosti. Poljski državljani imaju pravo postavljati sumnje u te ljevičarske ideje i mijenjati “seksualno obrazovanje” koje kvari um djece. Kad službenici javnih škola počnu razgovarati s mladim učenicima o svojim seksualnim željama, to ne samo da pervertira djetetov um, već otvara i mogućnost pedofilije i silovanja tog djeteta.

Europska unija se ne treba miješati u poljske poslove. Svi oni europarlamentarci koji su glasali za zaustavljanje Poljske u postavljanju novih standarda u seksualnom obrazovanju trebaju biti dovedeni u pitanje. Na kraju, upravo su ti ljevičari koji podržavaju seksualizaciju djece i strahote pedofilije.

Pedofilijaseksualni odgoj
Pretplatiti se
Obavijesti o
54 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mars
4 godine prije

Stvar je logicna. Da u toj EU vladi sjede ubice – protivili bi se zakonu koji kaznjava ubice. Da u toj EU vladi sjede dzeparosi – protivili bi se zakonu koji kaznjava dzeparose. Ovako se protive samo zakonu koji kaznjava pedofile. Sta tu ima nejasno?

onaj najgl.....veći Dalton
4 godine prije

”…. Poljska krši “ljudska prava” uskraćujući studentima otvoreno seksualno obrazovanje.”
Studentima? Seksualno obrazovanje?
A šta ti studiraju? Kad ih još treba seksualno obrazovati…..
Doktor izlazi iz ordinacije sa Fatom……
Gospodine, žena vam je bila frigidna… Stvar je riješena, dao sam joj ”Hofmanove kapi”.
Doktore, viri vam Hofman….
Alo studenti…..!! ”Fata….Hofman”….. šta tu nije jasno?
Po EU vladi bi joj prepisali kapi za oči….. jer ga nije vidjela šest mjeseci….
P.S.
En im oca i mater, dokle su nas dotjerali…..
Ovdje u nas žive najljepše žene, a natalitet opada……

Starina
4 godine prije

Umjesto da djecu uče kako biti poslušan roditeljima, umjesto da djecu uče kako biti kreativan u stvaranju nečeg novog, umjesto da ih uče osnovnim poslovima u domaćinstvu ( nekad se to zvao i predmet Domaćinstvo), umjesto da djecu uče financijama i pravu, kako i zašto plaćamo određene poreze, kako se snaći u šumi propisa i zakona, kako napraviti dozvolu i kuću, kako se brinuti o vrtu, životinjama, umjesto da ih uče kako se brinuti o vlastitom zdravlju: tjelesnom, emocionalnom, psihičkom i duhovnom, umjesto da ih uče visokim moralnim načelima kao nečemu hvalevrijedno, umjesto da ih uče o najnovijim znanstvenim dokazima o Bogu, oni samo promoviraju zabavu. Kao da silazi RTL u školske klupe (RTL-samo zabava).. I to ona najsirovija, priprosta, skoro na razini životinje. Što je seks bez ljubavi, bez povezanosti sa osobom? Samo životinjsko pražnjenje. Nekada su samo muški promovirali takav seks, a danas su isprali mozak ženama tako… Čitaj više »

ANTINWO.HR
4 godine prije

Odjebimo više tu eu kugu!Pedofile na streljanje,a one koji ih u toj jebenoj eu podržavaju na lomaču.Gamad

Max
4 godine prije

Poljaci imaju pravo . Zašto bi obrazovna ustanova raspravljala s maloljeticima o tjelesnin užicima i željama?

nessy
4 godine prije

Nikako ne mogu razumjeti, zasto djecu opterecivati takvim temama i to u djetinjstvu? Jedno su djeca, a nesto drugo tinejdzeri. Pa, i mi smo, ocito, naucili sve o toj temi bez ucitelja. Zasto ne mogu privatne stvari ostati privatnima, nego ih treba bagatelizirati? Kao sto je netko ovdje napisao, sto je seks bez emocionalne veze dvaju bica? Ovi moderni prosvjetitelji ga pokusavaju svesti na nivo fizioloske potrebe, sto on nikako nije. Nikada nisam mogao progutati onaj Americki pristup, gdje se dvoje ljudi, u kaficu, na primjer, sretnu, odu obaviti ‘fiziolosku potrebu’, i nikada se vise ne vide. Koliko znam, cak ni zivotinje ne pristupaju tom cinu tako rutinski i bezosjecajno. Pogotovo, govoreci o djeci, pustite ih na miru, kada dodje vrijeme, sve ce nauciti, ne treba im sponzor za to. Kao sto netko rece, ima dovoljno zivotno, stvarno vaznih stvari, koje djeca mogu uciti, bez tih domisljotina modernih pedagoga, koji… Čitaj više »

Lucija
4 godine prije

Jao, šta je ovo?
Ovdje sam dvaputa pisala da bi bilo dobro imati seksualni odgoj da bi djeca bila upozorena na pedofile i znala kako biologija funkcionira. U pubertetu upozoriti na spolne bolesti i navesti da su moguće homoseksualne sklonost vrlo vjerojatno prolazna epizoda da se dijete ne ubije…
Ali kad čovjek ovo vidi…aktivni poticaji…na štošta.
Daleko od normalnog.
Ali , pazite, ” njima” je obrazovanje osnov i od ovoga neće odustati.
U šta smo se uvalili…

JumpingJackFlash
4 godine prije

Negdje sam pročitao da je patrijarh ruske pravoslavne rekao: “Europsku Uniju vode pedofili.” Ovo je samo potvrda toga.

X60
4 godine prije

Vidim, ovje opet extremisti protiv extremista.
Sexualna edukacija je potrebna. Ali u pravo vrijeme i u pravoj mjeri.

Jovo
4 godine prije

… tu kod nas u regionu imaju bordele sa životinjama.

puki
4 godine prije

“Vlada EU protivi se predloženom zakonu kojim bi se zaustavila pedofilija” ——– “Vlada EU”, hoćete reći Europska komisija, čija je nova predsjednica Ursula von der Leyen, Merkeličina ljubimica, sudjelovala na 3 zadnja godišnja skupa Bilderberga. U.v. d. Leyen u 3 od 4 mandata Merkeličine vlade (u sva 3 mandata koalicija sa SPD-om), bila je ministrica za 3 različite stvari. U 1. mandatu (2005-2009) ministrica za obitelj, u 3. mandatu (2013-17) ministrica rada i u 4. sadašnjem mandatu od 2017. do nedavno, dakle do 2019. bila je ministrica obrane. Pa je dala ostavku nakon što su je gazde odabrale za novi predsjednicu EK, nasljednicu Junkera. Eh baš za vrijeme tog 1. mandata Merkeličine vlade (2005-09), desio se pedofilski skandal u Njemačkoj, točnije 2007. godine. Naime, tada se otkrilo da se u njemačkim vrtićima koriste 2 brošure, kao navodni priručnici za roditelje; pod naslovom “Tijelo, ljubav, igre liječnika”. Namjenjene za onu najmanju… Čitaj više »

puki
4 godine prije

(2) Prvi pokušaj za legalizaciju pedofolije (i homoseksualnosti), rokefelerovska elita poduzela je sa Alfredem Kinseyem kasnih 40-ih i ranih 50-ih godina. Kada je Kinsey (koji je po zanimanju inače bio biolog, koji se bavio proučavanjem insekata), izdao svoj poznati “Kinsey report” o seksualnom ponašanju Amerikanaca. Ta knjiga je zapravo bila najgora i najodvratnija kriminalna pedofilija, a Kinsey se družio sa mnogim osuđenim pedofilima koji su mu pričali kako su zlostvaljali djecu, a i sam Kinsey je zlostavlajo više stotina, po nekima čak i oko 2000 djece i propagirao sve moguće pervezije, i incest i zoofiliju, itd, “potpuno oslobađanje” KInsey je tada bio tužen, međutim, zahvaljujći novcima Rockefellera i Carnegiea, spasio se od roboije,. i tako umjesto da ode u ropotarnicu povijesti, kao pedofil i zločinac i umbolni luđak, elita je od njega napravila “znastvenika” na polju tzv. seksologije, i danas je Kinseyeva “znanost”, službena znanost u EU, i UN-u. U… Čitaj više »

puki
4 godine prije

Oprez, što se nedavno sprema u Njemačkoj, a što velika većina ljudi, još uopće ne zna, ali o tome su izvjestili nezavisni mediji. Stvar na prvi pogled izgleda normalna, plemenita i bezazlena, ali nije tako.. Naime, Merkeličina vlada planira u ustav i zakone NJemačke uvesti “prava djece”. Svatko normalan tko logički misli zapitati će se, ali zar djeca već nemaju sva prava u svim normalnim demokratskim državama, to je razumljivo samo po sebi, zašto dakle to sada nešto posebno zapisibvati u zakone. He, he,… stvarni i prikriveni cilj, na kojem pedofili uz pomoć elite, popdmuklo rade godinama je: otimanje djece roditeljima, odnosno da se jednoga dana roditeljima aodzme pravo na skrb o svojoj djeci u ime navodnih “prava djece” i to takoa da se djeca tretiraju kao punoljetne odrasle osobe, koje mogu raditi što ih je volja i ne moraju za to pitati roditelje. Kome bi to najviše koristilo? Pa… Čitaj više »

puki
4 godine prije

brošure Gordane Buljan-Flander, izdane prije 6 godina, u kojima se propagira masturbacija za malu djecu, na prepruku WHO i BZgA, kao i U Poljskoj

http://zdravstveniodgoj.com/news/kinsey-na-ulicama-zagreba-brosura-o-seksualnom-razvoju-djeteta-dr-buljan-flander

samo tako
4 godine prije

Koja vražja ljevica ? Od 471 zastupnika, dajte jedno ime i prezime . Zar su pedofili ljevičari ili desničari ili bolesnici ?
Učitelj koji ne spriječi seks “dječice” od 18 godina-1dan je pod prijetnjom trogodišnjeg zatvora?
Djecu od 3-6 godina učiti kako koristiti zaštitu?
Tko je tu luđi ?

Emiliano Zapata
4 godine prije

Sta se cudite? Tome i sluzi EU, da namece protivprirodne zakone kako bi drzali pod kotrolom ovce! Zar netko zbilja jos misli da je to organizacija koja pomaze siromasnim zemljama da se oporave???

Grom
3 godine prije

Pobiti ih treba,te promicitalje,tzv sexualnog odgoja,,koji bi 9 godišnjaku objašnjavali kako postići orgazam…ko su oni..što se dešava. .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI