Zaštititi američki ženski sport od transrodnih osoba je nemoguća misija

Transgender
18 komentara

Republikanski kongresmen Greg Steube predložio je zakon o zabrani saveznog financiranja sportskih događaja žena ako su u njih uključeni biološki muškarci, prenosi Fox News. Ukratko, on zahtijeva da se zbog situacije, koja je u Sjedinjenim Državama degenerirala do razine kada se netko jednog dana probudi i kaže da je žena može takmičiti na ženskom natjecanju, usvoji zakon kako bi bilo jasno da se žene natječu sa ženama na ženskim sportskim događajima. Ništa više.

Prema kanalu, ovaj pokušaj zaštite ženskog sporta u Sjedinjenim Državama osuđen je na neuspjeh, jer Zastupnički dom kontrolira Demokratska stranka, koja ženska prava podržava samo riječima i podržava rodnu ideologiju u okviru koje biološki muškarci koji su postali žene, a to je dogma koja se ne propituje, imaju prednosti u odnosu na ostale natjecateljice koje su se rodile i ostale su žene.

Zanimljivo, na Facebook stranici  „Tucker Carlson Tonight“ nema videa od 15. siječnja, kada je emitirana ova epizoda, ali smo snimku uspjeli pronaći i prevesti s internetske stranice RT-INOTV. Razlog? Vjerojatno zato što „krši standarde zajednice“ govorom protiv rodne ideologije.

Tucker Carlson: Što god javno rekli u prilog feminizmu i rodnoj ravnopravnosti, nedavno je „demokratska ljevica“ razvila neshvatljivu i nelogičnu strast, strast koja uništava ženski sport, prisiljavajući djevojke da se natječu s biološkim muškarcima. Kongresmen, republikanac Greg Steube, predložio je zakon Zastupničkom domu kojim se školama zabranjuje da koriste savezna sredstva dodijeljena u skladu s odredbom za podršku sportskim događajima žena u slučaju da se natjecanje dozvoli biološkim muškarcima. To je razumno. Na kraju krajeva, ako muškarci sudjeluju u natjecanjima, o kakvom je ženskom sportu riječ?  Prije samo 15 godina savezni zakon i nije bio potreban, ali danas on nema nikakvih šansi za usvajanje, jer Zastupnički dom kontroliraju demokrati. Kongresmen Stube je danas s nama. Hvala vam puno što ste došli.

Greg Steube, američki kongresmen: Puno vam hvala što ste me pozvali.

Tucker Carlson: Po mom mišljenju, predlažući zakon za kojeg nam se činilo da ne treba stekli ste nagradu za “zdrav razum”. Ali što se može reći protiv ovoga?

Greg Steube: Protiv toga mogu reći da  “diskriminiramo ljude koji se tog dana osjećaju kao žene i žele se natjecati”. Zamislite samo na što je naša država spala. Moramo usvojiti zakone kako bi bilo jasno i da se žene natječu sa ženama na ženskim sportskim događajima.

Tucker Carlson: Nevjerojatno je da je ovo jedan od onih slučajeva kada je posve jasno tko su žrtve. To su djevojke! Radi njihove zaštite usvojena je “Odredba IX”. A one trpe i kažu da pate. Ovo nisu  nagađanja. Malo je feministica imalo hrabrosti progovoriti na ovu temu. Kako je moguće da osobe koje se pretvaraju da su feministice i da se bore za žene podržavaju nešto zbog čega djevojke pate?

Greg Steube: Ne znam I, zanimljivo, čak i ljudi koji sigurno nisu konzervativci, poput sjajne tenisačice Martine Navratilove,… ona podržava ovaj račun. Međutim, on je u suprotnosti s drugim zakonom, amandmanom o jednakim pravima kojeg su podržali demokrati. Tako je dana potpuno drugačija definicija ženskog sporta i omogućava se muškarcima sudjelovanje na natjecanjima za žene. Međutim, čak i pristaše druge stranke kažu: “Čekaj malo, ovo je glupost! Ako dopustimo biološkim muškarcima da se natječu sa ženama na studentskim natjecanjima, potpuno ćemo uništiti ženski sport.”

Tucker Carlson: Ali ovo nije napad na bilo koga, transrodne ljude ili bilo koga drugoga. To je samo dokaz da smo s tim što smo to dopustili doveli do toga da djevojke pate. I to je očito. To svi znaju, ali samo zbog uznemiravanja od strane „psihosa“ na internetu, nitko nema hrabrosti to izgovoriti naglas. Mislite li da među demokratima postoji barem netko tko bi podržao prijedlog zakona koji ste predložili?

Greg Steube: Podnio sam dokument s gotovo istim sadržajem kao i moj prijedlog zakona, kao amandman na amandman o jednakim pravima. Upućen je pravnom odboru, ali nijedan demokrat nije glasao za njega. Pokušali smo sve ponoviti kada smo tražili ponovnu raspravu u Zastupničkom domu. Po mom mišljenju, glasali su samo jedan ili dva demokrata. Stoga je danas sve ovo tako žalosno. Uništavaju se ženski sportovi, a demokrate ne žele braniti žene u ženskom sportu.

Tucker Carlson: Da. To jest, nakon otprilike milijun godina, mi svojim formulacijama ukidamo pojam spola. Što se loše može dogoditi? Mislim da će nas priroda osuditi zbog ovoga, jer je sve postalo pretjerano ludo.

Tucker Carlson Tonight / Videos / RT-INOTV

Transrodne osobe sport sad
FOTO: MMA „borac“ Fallon Fox, „plivačica“ Schuyler Bailar i  „igračica“ američkog nogometa Hannah Mouncey
sportistatransrodne osobe
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mateja
4 godine prije

Kar sosedu narediš se povrne tudi tebi. Kar so Američani naredil Rusom, se jim je pač povrnilo. Rusi so ostali brez himne, obleke in zastave a Američani bodo kmalu ostali brez žensk. Ženskam se bo zdelo pač brez veze tekmovati na tako nepravičnih tekmovanjih in posledično bodo pač nehale, kot je nehali Rus Anton Šipulin in Rusinje, Alina Zagitova, Julija Lipnickaja in še kdo, ki niso več videli veze. Prav tako Švedinje plačujejo za tisto z Julianom Assange. Švedinje si ponoči več ne upajo iz svojih brlogov, ker se Iračani in Afganistanci šetajo po Švedski in prav je tako.

Brainstorm
4 godine prije

postoji diskriminacija po osnovu tezine i starosti.

Mateja
4 godine prije

Si sploh prestavljate Ameriške obraze, če bi se pojavila nov-(a) Erik Erika Schinegger ali Eva Klobukova? Ali pa bi prišel kinnar interseks ali pa kakšna transrodna oseba iz Indije in bi hkrati igral v moški in ženski košarkarski kategoriji? Takrat bi pa Ameriki ne bilo več lepo.

nonwo
4 godine prije

Bob@Svjetska nwo politika je da sve osobe pretvori u transrodne osobe,počevši od vrtića…
Pa nije normalno da nekome to nije bitna tema!

Weteran
4 godine prije

Sve dok Hardver SAD radi na aktuelnom Softveru, teško nama!?

Emiliano Zapata
4 godine prije

Treba prestati gledat takve sportove pa da vidis kad usfali sponzora i novca!

GoCro
4 godine prije

Čitajući ovaj članak pala mi je ideja kako da se Hajduk napokon dočepa naslova prvaka 🙂
Šalu na stranu, ovo je tragedija za ženski sport i propast zdravog razuma.

Mateja
4 godine prije

So in bodo. Samo ni prav, da moške tlačijo v ženske športe. S tem bi se strinjala, če ne bi imeli moške kategorije. Tako pa ne morejo interseksov tlačiti med moške, če je pravilo, da se štejejo pod ženske ali moških med ženske, če se štejejo med moške. Ali pa ukinemo pravila, ampak za vse, tudi ga pijane Ruse, ki bi bili lahko med tekmo pijani in Škote, da bi lahko med partijo tenisa v Wimbledonu nosili kilte (na igrišču) in Sereno Williams, da bi lahko nosila tole
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8pDZ6wtKwmvO9_-LNMcdJznga-RC9PQIGU5_Hkl5VieiRLlEM0QH4ZiATqKKdZQ&s in nastopila proti Mariji Šarapovi, ki bi bil v resnici preoblečencomment image?w=980&q=75

Max
4 godine prije

Ima čovjek pravo to je zbilja nakazno i nefer Prema ženama.

nomen est omen
4 godine prije

Tucker Carlson se pita kako je moguće da osobe koje se pretvaraju da su feministice podržavaju nešto zbog čega djevojke pate. Moguće je jer se, kako je i sam rekao, pretvaraju da su feministice. Jedan dio njih su pozerice, drugi “progresivke” koje do podne mrze sebe, a od podne cijeli svijet, a treći muškarci koji bi da su žene. Feministice koje su uvidjele da je “queer” feminizam najviše usmjeren protiv žena, bilo onih koje se smatraju tradicionalnim bilo modernim, nazvane su “trans exclusionary radical feminists”, odnosno TERF. 😂 Vidjeli smo što se dogodilo J.K. Rowling kad je stala u obranu jedne takve “radikalne” feministice. Optužena je za rasizam i mržnju.

Trt
4 godine prije

Transrodno je novo rodno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI