Gibonni predstavlja novi album sa Oliverom Dragojevićem u novembru u Beogradu

oliver-gibonni-cd-familija
0

Zlatan Stipišić Gibonni ponovo dolazi u Beograd. Koncerti se održavaju 11. i 12. novembra u Sava Centru. Ovaj put zajedno sa isto tako izvrsnim pevačem Oliverom Dragojevićem s kojim će predstaviti novi album „Familija“.

Vreme održavanja: 11. i 12. novembar 2016.

Mesto: Sava centar, Beograd

Beogradska publika će moći da čuje neke pesme sa albuma „Familija“, od kojih su ”Sreća“ i „Moja si kuća” dueti sa Oliverom, dok Gibonni izvodi sam „Onako, od oka“, Bella figura, Bella Pitura“, „Nisi više moja bol“ i „Udica“. Sa albuma su hit singl/spotovi “Onako, od oka” i duet sa Oliverom “Sreća“. Neizostavne su i stare pesme – njegovi hitovi pisane sa dalmatinskim zvukom, kao što su: „Oprosti”, “Žedam”, “Libar”, “Tempera”…

Album “Familija” ne nosi naziv po imenu pesme u albumu, kao što je uobičajeno. Nastao je spontano kao plod dugogodišnjeg prijateljstva Gibonnija i Olivera Dragojevića. U toku rada na pesmama dok su pevali i svirali uvek je bila prisutna porodica i odatle naziv za album “Familija”. Saradnja ova dva muzičara poznata je i pre ovog albuma. Gibonni je za Olivera Dragojevića pisao pesme, između kojih treba izdvojiti čuvenu pesmu “Cesarica” koja je postala jedan od najvećih hitova.

Sve pesme na albumu napisao je Gibonni, a album je nastajao malo na Korčuli, malo u Splitu, tokom dve godine druženja, dugih razgovora i puno muzike. Na albumu “Familija” učestvovalo je više izvrsnih muzičara kao što su gitaristi Steve Stevens, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, svetski priznati basista Pino Palladino i bubnjar Manu Katche.

Ulaznice za Gibonnijev koncert 11. i 12. novembra u Sava centru mogu se već od danas kupiti po cenama od 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 RSD na blagajni Sava Centra, kao i preko mreže Eventim.

 

FamilijaGibonnikoncertnovembarOliver DragojevićSava centar
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI