Beogradski Beer fest u avgustu i ove godine sa puno izvođača i puno vrsta piva

Beer Fest Beograd, Srbija
0

Izuzetan muzički program i raznovrsna ponuda piva doprinosi da se  Beogradski beer festival rangira kao najveći pivski festival u jugoistočnoj Evropi. Godišnje festival poseti preko 500.000 posetilaca u rasponu od 5 dana, koliko festival traje.

Zahvalnost za postojanje i organizaciju Beogradskog Beer festivala odajemo  Beogradskoj kulturnoj mreži. I ove godine u avgustu mesecu omogućili su svojim posetiocima da uživaju u zvuku raznovrsne muzike i ukusu domaćih i internacionalnih piva. Ako se tome doda i besplatan ulaz, može se slobodno očekivati i ove godine, ukoliko budu dobre vremenske prilike, rekordan broj posetilaca.

Tokom pet dana festivala publiku očekuju nastupi čak preko 40 izvođača i bendova, kao i svetski poznati sastav Rudimental live, koji će nastupiti već prve večeri. Ovo je jedini njihov koncert ove godine u regionu. Beogradski Beer fest 17. avgusta otvara pančevačka grupa Counterfate. Isti dan posetioci će uživati pored navedenih u ritmu muzike bendova Elektro kvartet, veličanstvenog hora Viva Vox, rep grupe Elemental, a od ponoći na bini će svirati kontroverzni riječki sastav Let 3 i James Brown Tribute band.

U četvrtak 18. avgusta nastupaju bendovi različitih muzičkih pravaca Evolucija, Laorska, Irvas, Empathy Soul Project, pobednik BRM Festivala – Degeneza. Od 20 h na scenu stupa legendarni Zvonko Bogdan. Posle dve godine ponovo će na Beogradskom Beer festivalu nastupiti grupa Bajaga i Instruktori. Prvi put na festivalu pojavljuje se glumac, scenarista i reditelj Nikola Pejaković Kolja koji nastupa sa bendom Kolja i Grobovlasnici. Zatim sledi svima poznati rock band Yu grupa i kruševački rege sastav Zaa.

Treće veče festivala obeležiće nastupi poznatog balkanskog sastava Mostar Sevdah Reunion kao i nastupi jednog od najpopularnijih bendova na ovim prostorima – Dubioza Kolektiva. U toku iste večeri nastupiće grupa Garlic i Danilo Petrović trio. Kako noć teče publiku će takođe zagrejati beogradski hip hop rock bend Sunshine, crnogorski hip hoperi Who See, razdragani Orthodox Celts i rege bend Irie FM.

Subota je rezervisana za najvećeg virtuoza na gitari – Vlatka Stefanovskog, inspirativni etno zvuk Bilje Krstić & Bistric Orchestra, rokenrol Vatrenog poljupca sa Milićem Vukašinovićem, čuveni bend S.A.R.S. Pored navedenih publika će uživati u pesmama Blues Rezervata, Itcha, Dino Dvornik tribute benda i Baneta Lalića & MVP.

U nedelju 21. avgusta energičnu atmosferu će stvoriti novosadski bend Ritam nereda i rock sastav Psihomodo Pop. Publika će imati priliku da čuje i pevača predivnog i jedinstvenog vokala Massima Savića. Na bini će takođe pevati srpska reperka Sajsi MC, VIS Perfect Game, Džon Vejn, Svremenaši.

Satnicu programa možete preuzeti ovde.

Posetioci će imati priliku da uživaju u ukusima preko 100 vrsta piva. Partneri festivala, Apatinska pivara i Heineken, za potrebe Beogradskog Beer festivala će uvesti razne brendove piva. Oni koji žele potpuni užitak i poseban status mogu da kupe ulaznice za Crown Vip tribinu. Broj mesta za posetioce koji žele VIP status je ograničen. Cena jednodnevne ulaznice iznosi 3600 dinara i u okviru nje dobija se 5 besplatnih piva po izboru i suvenir festivala.

Beogradski Beer fest svojim postojanjem jača turističku ponudu. Na to ukazuje i nagrada koju su dobili 2014.godine u kategoriji „Najbolja manifestacija u funkciji promocije Srbije“. Ima status svetskog događaja i definitivno ga treba posetiti i uživati u raznovrsnom zvuku i u ukusima.

Vreme održavanja: 17. avgust 2016–21. avgust 2016.

Mesto održavanja: Ušće, Beograd

Beogradski Beer festfestivalkoncertpivo
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI