Pariz: Otkriven identitet boksera koji je natjerao francuske žandare na povlačenje

Bokser koji je napao žandare
61 komentar

Na jučerašnjim prosvjedima Žutih prsluka, došlo je do incidenta u kojem su se sukobili prosvjednici i žandarmerija. Svi televizijski kanali su ponavljali scenu gdje se osoba s boksačkim vještinama suprotstavlja francuskoj žandarmeriji.

Već danas, s velikom vjerojatnosti, znamo da se radi o profesionalnom bokseru Christophe Dettingeru koji je već uhićen.

Policija se obratila javnosti na društvenim mrežama, šaljući Dettingeru jasnu poruku:

“Gospodine, vi koji ste udarili ste našeg kolegu na zemlju, identificirani ste. Za jednog boksera, očito ne respektirate pravila. Mi ćemo vas naučiti kako izgleda kazneni postupak”.

Ministar Castaner također u svome obraćanju obećava primjerenu kaznu za sve one koji napadaju institucije Republike Francuske. Političari oporbe, ljevice i desnice (Nicolas Dupont-Aignan, Jean-Luc Mélenchon i Florian Philippot), ne daju potporu agresivnom ponašanju, ali se svi slažu da Žuti prsluci moraju nastaviti borbu za pravdu, tvrdeći da je vlast legalna, ali je izgubila kredibilitet.

Odmah nakon pritvaranja Christophea Dettingera, javili su se Žuti prsluci koji pitaju “kada će biti zatvoreni policajci zbog napada na osobe koje ne predstavljaju nikakvu opasnost“, dijeleći snimku koja govori sama za sebe. Na snimci se vidi kako policajac napada osobu afričkog podrijetla koja mirno stoji uza zid. Policajac prilazi i osobu udara bez ikakvog razloga, dok neke kolege pokušavaju zaustaviti agresora u odori. Isti policajac samo par trenutaka kasnije, napada i drugu osobu. Prema Suite & Investigation, policajac je bivši pripadnik specijalnih policijskih postrojbi, a samo 5 dana ranije je odlikovan “Legijom časti” od strane predsjednika Macrona.

Žuti prsluci zahtjevaju da se agresivni policajci doživotno odstrane iz policije, jer oni ne štite sustav, nego ga svojim ponašanjem diskreditiraju i urušavaju.

Napad nagrađenog policajca Didier Andrieuxa na osobe koje ne predstavljaju nikakvu opasnost:

Žuti prsluci
Pretplatiti se
Obavijesti o
61 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
5 godine prije

…hoće li na al lažiri stati u obranu boksača kao što su stali u obrani likova koji su bacili banjalučkog policajca pod noge…hoće moj kuhac…

Šuplja priča
5 godine prije

Onaj osjecaj kada od tebe naprave heroja,a u stvari si iskalio svoj bijes na par “mekih policajaca” koji su u stanju samo da intervenisu kada skidaju macku sa drveta nekoj starici. Kod nas se ovaj ne bi dobro proveo,jer bi mu to zadnje u gradu bilo jer bi mu igrali vatreni ples na leđima. Pravi heroji su oni poput onog crnog momka koji se kao spiderman popeo na balkon i spasio dijete od sigurne smrti….To je jedan obicni kreten,podrzan od strane mase koji glumi nekog mangupa. Kako god,on bi po meni krivicno odgovarao,jer ovo je napad na sluzbeno lice. Napao je ljude koji rade svoj posao,ljude koji imaju svoje porodice,ljude koji su isto nezadovoljni svojim zivotom. Ko shvati sta sam htjeo reci,razumjet ce…

Ana
5 godine prije

Postovani pisce clanka- vidim da ste ili pravi novinar, kakvi se danas broje na prste jedne ruke, ili zivite u Francuskoj pa su vam stvari poznate. U svakom slucaju, i te kako vam je dobro poznato da se prvi video vec neprekidno vrti po svim (kupljenim) mas medijima. Drugog videa nema nigdje – kao i zadnjih 30-35 godina- isti sistem! Znate i to da se, navodno, napad na sluzbenu osobu kaznjava puno vise nego da je zrtva civil- ali ne u (i iz) banlieues (predgradjima)i sa “nadom i buducnosti Francuske.” Tamo niti policajac, niti zandar, niti pompier, niti ambulancier, niti docteur- nisy ama bas nista.

preseren3
5 godine prije

Ovakve reakcije represivnog organa, policije, treba da uzroče 100.000 više žutih prsluka na ulice.
I onda če biti bolje…. Sledeči zahtjev, izspustiti sve zatvorenike!!!!

aron ezra
5 godine prije

CIONISTIČKA MASONSKA SVINJA MAKRON i njegovi bankarski kriminalci moraju se ako to nejde mirnim putem nasiljem i pokrenuti “Pronunizalimiento” – bankarsko cionističko kontragensko – frašističko kopile MAKRON se mora uhapsiti izvesti pred prijeki sud i giljotirati GADA.

Tadmur Palmirović
5 godine prije

Hajde ljudi… nismo djeca. Zar neko misli da je ovaj bokser stvarno natjerao žandare nanpovlačenje?? Neću se svrstavati ni na čiju stranu ali da su htjeli na njega danas bi bio u komi.

njonjo
5 godine prije

Nije u redu nasrtati na “službene osobe”. A, dali je u redu mirne prosvjednike zalijevati vodenim topovima, gušiti suzavcem i paper sprayom i gumenim mecima od kojih može doći i do smrtnih posljedica i bilo je takvih tijekom ovih prosvjeda. Samo razmišljam.

Kurjaca
5 godine prije

Pa ovaj jadnik je na pocetku dvaput falio covjeka koji sa spustenim rukama mirno stoji naslonjen na zid.da su jedan na jedan takav fajter bi dobio po piksli da bi se samo cudio

posmatrac
5 godine prije

Lik se bar ne krije iza maske kao ove p… pandurske!

garobul
5 godine prije

nije bokser vec boksac….bokser je pas.

elyse fist
5 godine prije

prebio je štit golim rukama…..

karantanac
5 godine prije

Nesvrstani,ne bih ja rekao da si ti baš nesvrstan.Ne bi me iznenadilo da si neki od ovih koji čuvaju raznorane makrone, kolinde, vučiće, dodike,izetbegoviće i ostalu političku i bankarsku bagru. Te pse čuvare koji su zarad svojih benificija spremni pobiti ceo narood, treba napadati i tući kad se god ukaže prilika.Nisam za to da se nasilje prenosi i na njihove porodice ali ti kerberi moraju biti svesni da batina ima dva kraja i da će doći vreme kda će narod tu batinu prvo isprobati na tim plaćenicima.Ovaj bokser će postati heroj žutih prsluka i ne bih baš savetovao ovim makronovim psima da čačkaju mečku jer taj bokser i njegova sudbina može biti upaljač koji upaliti požar koji se teško da kontrolisati

karantanac
5 godine prije

Nesvrstani, te gluposti o kamenu i hlebu te o isusu i Gandiju, su gluposti koje treba da drže narod u pokornosti da sluša gospodare i da se ne suprotstavlja nasilnicima.Nadam se da dolazi vreme kada će se postići kritična masa i kada će narod skinuti verske okove koje im namiču raznorazni popovi,hdže, fratri i ostala lopovska bagra i kad će slobodno krenuti protiv nasilnika svih vrsta. Ti nasilnici se posebno plaše onih koji “zakon ne poštuju, a boga se ne boje.”

Luka Fatorini
5 godine prije

Bravo Majstore

Petar
5 godine prije

Pilicija je već odavno izgubila smisao. (Čast pojedincima). Oni štite globaliste, ili one koji su na vlasti, umjesto pojedinca, ili naroda. Zašto ne mlate one koji nas dovode u ovakve probleme i one koji su krivi za ovo stanje? Ne, oni mlate poštene ljude, koji žele maknuti kriminalce s vlasti. Kada privedu ( vrlo vrlo rijetko) nekoga tko je na visokom položaju BRUTALNO pokrao narod, kuvaju mu kavu, časte kolačima…, a kada privedu nekoga jadnika, koji je kknzumirao marihuanu, ili švercao robe u vrijednosti par stotina kuna, BRUTALNO PRIMLATE i za to dobivaju NAGRADE. UŽAS. Roditeljima oduzimaju djecu kada zagalame na svoje dijete, jer ga žele odgojiti, a ovim BATINAŠIMA je sve dozvoljeno, pa čak i premlaćivanje do SMRTI. Dosta je toga više. TREBA KAZNITI SVAKOG NASILNIKA, BEZ OBZIRA O KOME JE RIJEČ!!!

N. Vlada
5 godine prije

Sve sami nenasilnici. On bi njemu i nogu slomio, ona tamo nije nasilna ali je nasilna, ovaj bi mu i familiju zatro…Ah, sve mnogo fin svet. Ma lako nam je ovde glumiti kao ja sam pravedan, pošten, ja sam ovo ja sam ono a ono samo mala iskrica negde izroni a ona zver prokulja ispod maske, automatski… a onda kao ma ne bre ne bih ja ma to mi se omaklo.
I hoćete bolji svet . I hoćete bolji svet. I hoćete bolji svet.
Kakav bolji svet ? Ne može muž sa ženom, ova ne može sa svojom majkom, dete ne može sa ocem. Ko s kim uopšte može ? A menjali bi svet palicom i navijanjem ? Pa valjda prvo menjaj sebe, nenasilniče nasilni.

zoki
5 godine prije

ti neznaš što je bokser a što boksač?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI