Studija povezuje cjepiva protiv COVID-a s Parkinsonovom bolešću

Kako cjepivo utice na mozak
14 komentara

Akumuliraju li se šiljaste bjelančevine iz “cjepiva” protiv koronavirusa (COVID-19) u mozgu i izazivaju demenciju? Najnovija istraživanja tako sugeriraju.

Kanadski znanstveni i regulatorni konzultant Peter Oldfield, zajedno s nekoliko drugih, objavio je rad u časopisu Vaccines skrećući pozornost na strašne implikacije šiljastih bjelančevina Faucijeve gripe na rad mozga, što uključuje povećan rizik od Parkinsonove bolesti. “Ovaj mini pregled usredotočen je na mehanizme kako SARS-CoV-2 utječe na mozak, s naglaskom na ulogu bjelančevina šiljaka kod pacijenata s neurološkim simptomima”, navodi se u studiji.

“Nakon infekcije, pacijenti s poviješću neuroloških komplikacija mogu biti izloženi većem riziku od razvoja dugotrajnih neuroloških stanja povezanih s prionom alfa-sinukleina, kao što su Parkinsonova bolest i demencija Lewyjevih tjelešaca.”

Ali čekajte, oni samo govore o samom “virusu” COVID-a, zar ne? Ne baš. Studija dalje otkriva “uvjerljive dokaze” da su šiljasti proteini “nastali iz cjepiva” opasni jer imaju sposobnost “izazvati upalu i/ili krvne ugruške u mozgu”.

„Slijedom toga, ako cjepivom inducirana ekspresija šiljastih proteina ne bude ograničena na mjesto injekcije i drenažne limfne čvorove, postoji mogućnost dugoročnih implikacija nakon inokulacije [cijepljenja] koje mogu biti identične neurološkim komplikacijama viđenim kod pacijenata koji su bili zaraženi sa SARS-CoV-2”, navodi se dalje u studiji.

Covid cjepiva uništavaju mozak

Važno je naglasiti činjenicu da je u potpunosti utvrđeno, unatoč suprotnim tvrdnjama vlade, da šiljaste bjelančevine i drugi sadržaj bočice ne ostaju lokalizirani u ruci. Nakon ubrizgavanja, te se smrtonosne kemikalije šire tijelom i nakupljaju na raznim mjestima. Ovisno o povećanom opterećenju proteinima i mjestu gdje se ugrađuju, ishod može izgledati kao degeneracija mozga, oštećenje organa, gubitak motoričkih sposobnosti i više. U slučaju demencije s Parkinsonovim ili Lewyjevim tjelešcima, ova su dva stanja razgraničena pogrešno presavijenim alfa-sinukleinskim proteinima u mozgu. Zajedno, ove dvije bolesti su drugi najčešći uzrok neuro-degenerativne demencije, a ispred njih je samo Alzheimerova bolest.

“…mnogi ozbiljni neurološki simptomi povezani s COVIDOM-19 posljedica su hipoksije, citokinskih oluja i krvnih ugrušaka, što sve pridonosi oštećenju neurona u mozgu”, dalje otkriva Oldfieldova studija. “Neki od simptoma ozljede mozga uključuju gubitak mirisa i okusa (anozmija), jake glavobolje, iscrpljujući umor, probleme s jasnim razmišljanjem (”magla u glavi”), napadaje, moždane udare i različite stupnjeve paralize.”

Sada također znamo da šiljasti proteini mogu ući u mozak različitim putovima, uključujući kroz vaskulaturu ili izravno kroz krvno-moždanu barijeru.

Usput, ovo nije prva studija koja je identificirala vezu između injekcija COVID-a i Parkinsonove bolesti. Izvijestili smo o još jednoj studiji bivšeg ugovornog znanstvenika Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) i vlasnika Classen Immunotherapies J. Barta Classena, koji je došao do sličnih zaključaka o riziku od oštećenja mozga zbog izlaganja proteinima u skokovima.

Postojala je i studija na miševima, koja je otkrila da šiljasti (S1) proteini označeni jodom (I-S1) mogu s relativnom lakoćom prijeći krvno-moždanu barijeru. U tom je radu pokazano da je više od 50 posto proteina I-S1 lako prešlo stijenku kapilara i ušlo u mozak i međustanične tekućinske prostore unutar 30 minuta nakon injekcije.

“To se dogodilo mojoj majci nakon druge injekcije”, napisao je komentator, potvrđujući ove nalaze osobnom anegdotom. Nekada snažna, živahna žena postala je gotovo biljka. Umrla je dva mjeseca kasnije.”

“Usred velikog eksperimenta smo; ne samo tjelesnog nego i društvenog”, dodao je drugi.

“Vlada i Big Pharma željeli su vidjeti kako lako mogu natjerati ljude na cijepljenje misterioznim kemikalijama pod prijetnjom gubitka posla, društvene izolacije i gubitka zdravstvene skrbi.”

Covidparkinsonova boleststudija
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Optimista
1 godina prije

Sudeci po komentarima, sljedba se cijepila sa 3 booster doze 😞

petar schroder
1 godina prije

Vakcine i corona dolaze iz istoga labora.Corona je pustena zbog vakcine , jer je farma do sada zaradila MILIARDE MILIARDE DOLARA:Corona je bila planirana od mocni psihopata godinama Bill Gates je prijavio patent 2004 godine na virus koji je napravio u svome laboru On je napravio jos nekoliko virusa za koje je imao patent Patent ne mozes dobiti na virus iz prirode Covjek je najavljivao coronu godinama, i stalno prijetio kako dolazi strasan virus i da se trebamo pripremiti vakcinama.Kako je moguce da je on sve znao? Covjek je psihopat on DR Fauci Klaus Schwab Soros su godinama ovo pripremali da nas uniste Sve zivo su kupili od prese do vladara Meni su gori novinari od ovi psihopata Kako je moguce DA MI CUJEMO SAMO JEDNU STRANU? DRUGO MISLJENJE JE ZABRANJENO:KAKAV JE TO NOVINAR KOJI PISE SAMO STO MU SE NAREDI? Istinu zna ali ne smije da o tome pise

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Ovo – ko – ono .. ” Cjepiva uzrokuju trajni mekokitis ( impotenciju ) ” 😁 😁 😁 .. Batalite ljudi , tko hoce – hoce , tko ne zeli ( poput mene 😇 ) opet dobro ..Digao san ruke od humane medicine dok ne pocnu davat rezultata ! Od nekoc se lecim kod … VETERINARA 😎 ! Moj pajdo a jes pravi Doktor !! Dok kod onih Dr.Mr. …. Ko kod Popa na ispovjed kod ovoga , jedino sto mu pacijent veli je —- MUUUU !!! A ovaj mora znat — sto mu je !!! E TI SU PRAVI !!! A vidim da im i ljekovi bolji od onih za dvonoznu krmad ! Istina .. I ovi .. Skolovani Berberi ! Umiju dat , dobrih rezultata . Jos da znaju pustat pijavice za vrat , brijat i pravit frizure !!! DUPLA ZARADA + OSMIJEH KO U HOLIVUDSKIH GLUMACA !!!… Čitaj više »

nonwo
1 godina prije

20 Million Dead from the Jab, 2.2 Billion Injuries – Analyst Estimates [VIDEO]red voice media So, EU+US deaths(smrti) (EUDRA + VAERS) = 13,972 + 46,999 = 60,971 deaths and EU+US injuries(ozljede) = 854,084 + 6,089,773 = 6,943,857 (multiple per person, half of which are “serious”). Multiply by 40 for URF (underreporting factor) -pomnoženo s 40 -faktor na koji je procijenjeno NEPRIJAVLJIVANJE nuspojava), and then mutiply by 8 to “globalize” (the total number). Global deaths are around 19.5 million SO FAR, and global injuries are around 2.2 billion. Those injuries are likely to develop into “conditions” and then morbidities. Dr. Roger Hodkinson, an esteemed Canadian pathologist(brzi prijevod) “Ovi brojevi su najbolje procjene, u ovom trenutku, korištenjem vladinih podataka o globalnim posljedicama cjepiva u smislu smrti i morbiditeta… Ovi brojevi su više nego zapanjujući. Za razliku od ranije povijesti, cjepiva su se obično povlačila s tržišta – posljednje, cjepivo protiv ptičje gripe… Čitaj više »

Buničar
1 godina prije

sto ne napisaste da je Vaccines dio Fox newsa?

Realno
1 godina prije

A zato krmato đubre nepismeno piše onako. Bolest je uzela maha. Ostala mu je još samo crna kesa da ga spakuju. Ceo komšiluk će da slavi.

Max
1 godina prije

Jedna od brojnih poslijedica.

Lucija, prva
1 godina prije

“da šiljaste bjelančevine i drugi sadržaj bočice ne ostaju lokalizirani u ruci”

“ako cjepivom inducirana ekspresija šiljastih proteina ne bude ograničena na mjesto injekcije i drenažne limfne čvorove,”

😄😄 Pa o tome se ovdje raspravljalo početkom 2021.
Detaljan članak je bio na Indexu, pa smo komentirali.
Kako uopće ta kuglica od lipida i plastike (da bi se strani protein zaštitio od našeg imunog sustava), sa mRna treba znati GDJE ide?
Po tome je cjepivo kojem je virus nositelj, tzv vektorska cjepiva u velikoj prednosti.

To je bilo prvo pitanje.
Drugo je bilo: do kada traje proizvodnja Spikeova?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI