Sumnjiv paket upućen profesoru Raoultu, intervenirala posebna jedinica

Prijetnja profesoru Raoultu
22 komentara

Profesor Raoult je već ranije bio predmet prijetnji. Zbog toga su dolazak sumnjivog paketa iz Guadeloupe u bolnicu shvatili vrlo ozbiljno. Unutar paketa su bile tri staklene bočice s tajanstvenim sadržajem, izvijestila je La Provence.

U četvrtak, 2. srpnja, Didier Raoultova tajnica otkrila je sumnjiv paket upućen direktoru mediteranskog IHU-a u Marseilleu. Otkrila je tri bočice, a iz jedne se sadržaj prosuo na rukama, što je izazvalo val panike u ustanovi. Paket je stavljen na terasu pored bolnice, dok se čekala pomoć.

Slučaj je vrlo ozbiljno shvatio javni tužitelj koji je angažirao kriminalističku brigadu pravosudne policije. Doista, od početka zdravstvene krize, profesor Raoult pobudio je isto toliko obožavanja koliko i mržnje, posebno zbog svojih tvrdnji o učinkovitosti hidroksiklorokinina, ali i zbog svojih medijskih intervencija.

Početkom ožujka telefonom mu je zaprijećeno: “Prestani govoriti sranje sutra do 14 sati, inače ćeš vidjeti”. Istraga je utvrdila da je poziv stigao iz sveučilišne bolnice u Nantesu. Najnovije optužbe profesora tijekom njegovog saslušanja pred zastupnicima parlamentarnog istražnog povjerenstva u upravljanju Covid-19 krizom, može lako biti uzrok ovih prijetnji. Profesor Raoult otovoreno govori o sukobu interesa između liječnika i farmaceutskih svjetskih korporacija koje troše velike iznose za lobiranje. Jedna od njih je i Gilead Science koja stoji iza lijeka Remdesivir, a kojeg često spominje Alemka Markotić.

Intervencija NRBC (nuklearne, radiološke, bakteriološke i kemijske) brigade brzo je razrješila tajnu. Nakon analize sadržaja, stručnjaci su zaključili da je riječ o “sumporu, etanolu i raznim aromatičnim ekstraktima biljaka i komorača”, navode izvori u regionalnom dnevniku.

Pismo koje je bilo u paketu, djelomično nečitljivo, također nije otkrilo prijetnje profesoru Raoultu. “Čekamo povratne informacije, ali a priori, ono malo što ćemo dešifrirati ne čini se groznim i još manje prijetećim”, rekao je izvor blizak La Provenceu te večeri, dodajući da se ovom slučaju pristupilo “vrlo ozbiljno”.

Ispada da je paket stigao iz Guadeloupe, 7.000 kilometara od grada Marseillea, otoka koji također okuplja brojne pristaše Didiera Raoulta. Prelazak Atlantika vidno je oštetio paket.

Didier Raoultsumnjiv paket
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Istrazuj
3 godine prije

Uzgred, Zlocinvaka organizacija i privatno vlasnistvo Bill Gatesa i Rockfellera tzv “Svjetska zdavstvena Organizacija” (WHO) – po drugi put je proglasila hidroksiklorokinin, lijek koji se primjenjuje vise od 60 godina i izuzetno je jeftin – “opasnim i neefektivnim” protiv lazne pandemije Covid19. https://www.rt.com/news/493834-who-hydroxychloroquine-covid-trials-stopped/ A novinari na plati kod cionisticke satansisticke bande, kao i zlocinacke “drustvene mreze” (u vlasnistvu iste bande) – i dalje mantraju istu pricu – cenzurisuci i brisuci cak i privatne komentare ljudi koji ukazuju na idiotizam koji se hoce silom nametnuti ljudskoj rasi. Sprdnja od lazi i “novinara” te idiota koji se odazivaju na “doktori i politicari” – je postala stvarno grotskna. (Cast izuzetno minurnom procentu izuzetaka u ovim profesijama)… Izgleda da su cionisti-satanisti stvarno umislili da je SADA – dosao onaj trenutak o kojem su pricali u onim “falsificiranim” – Protokolima sionskih mudraca – jos prije 120+ godina! Ocito je da smatraju – da im sada… Čitaj više »

piždro
3 godine prije

Moćna je medicinska i farmaceutska mafija.. o tom ima izdano dobri knjiga.. tko im stane na put – omrknut će, a osvanut neće..

nessy
3 godine prije

Ako izbacimo sumpor, etanol i “aromatični ekstrakti biljaka i komorača” su sastojci nekih rakija. Mozda mu je netko htio nazdraviti, a panduri napravili paniku.

putnik83
3 godine prije

Društvena dobra i bogatstvo treba preraspodjeliti.Ovo odavno nije kapitalizam već kartelizam. Uvesti čim prije limit bogatstva i moći koju pojedinac može posjedovati.Što će Gatesu 170 milijardi dolara? Sve multinacionalne korporacije treba razbiti na desetke malih jedinica.Zabranit udruživanje u kartele. Novac vodi k moći,a moć ljude dovodi u iskušenje da vladaju nad drugima. Treba uništiti: McDonalds,Visu,Mastercard,Coca-Colu,PepsiCo,BP,Shell,Volkswagen,Bayer,Amazon,eBay,Netflix,Google i druge OPASNE korporacije. Korporacije su postale moćnije od država,postale su prijetnja ljudskim pravima i slobodama! Država ima moć nad vojskom i policijom,a korporacije uz sve to imaju monopol nad medijima,poslovima,”civilnim društvom”,tehnologijom,zdravljem ljudi. Pa vi sad vidite tko je opasniji?? Uz sve to korporacije imaju i privatne vojske kao što su ruski Wagner ili američki Blackwaters.Korporacije prikupljaju naše podatke i znaju sve o nama. Zašto se recimo dozvolilo da dvije izdavačke kuće u Hrvatskoj posjeduju 90% medija?? A da iza stoji jedan vlasnik??? Vidi li danas netko razliku između Večernjeg i Jutarnjeg lista,i agende koju… Čitaj više »

puki
3 godine prije

“Moćna je medicinska i farmaceutska mafija.. o tom ima izdano dobri knjiga.. tko im stane na put – omrknut će, a osvanut neće..”
—-
Vjerujte mi, ma koliko oni izgledali mocni, svi imaju neki panicni strah od velikih ustanaka i nemira narodnih masa…

Svi oni koji zele nas, obicne ljude bocnuti iglicom, znaju dobro da ih jednog dana takodjer ceka igla, ali ona malo veca i malo teza “igla”…. ćuskija, i to kroz glavu, Sve njih: vrhovnu kabalu, njihve placene politicare sirom svijeta, njihove placene lazljive virologe i epidemiologe, farmaceutsku mafiju, i njihove placene novinare i medije, koji su sirili paniku… kao i njihove pop i filmske zvijezde, koje reklamiraju maskice i cjepivo.. kuku, lele, jadna li im majka, svima njima…

Lucija
3 godine prije

Evo: “Velika Britanija i Njemačka jamčile su da imaju dovoljne zalihe antivirusnog remdesivira, prvog lijeka koji se pokazao relativno učinkovitim u liječenju covida-19, čiju su gotovo cijelu proizvodnju od tri sljedeća mjeseca kupile Sjedinjene Države. Američka vlada je objavila u ponedjeljak da je kupila 92 posto cijele proizvodnje laboratorija Gilead od srpnja do rujna ili oko 500.000 tretmana od ukupno 550.000 (za svaki tretman potrebno je prosječno 6,25 bočica). … Lijek je odobren u Sjedinjenim Državama 1. svibnja nakon kliničkih pokusa koji su pokazali da za četiri dana skraćuje oporavak teško oboljelih od covida-19. Europa bi ga uskoro trebala odobriti. … Laboratorij Gilead je naveo da je dao besplatne licence devetero proizvođača generičkih lijekova u Indiji, Pakistanu i Egiptu. Ti laboratoriji imaju dozvolu distribuirati njihove generičke verzije remdesivira u 127 zemalja, uglavnom u Africi, Aziji, na Bliskom istoku i u središnjoj Americi. … najmanje jedan proizvođač generičkih lijekova u Bangladešu… Čitaj više »

počele su likvidacije
3 godine prije

bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/berliner-pastor-getoetet-polizei-bittet-um-hinweise-71705746.bild.html

Armagedon
3 godine prije

Profesor Raoult je moj heroj , posteni naucnik i odlican doktor , Velikog srca i zrtvova je svoj mir i sigurnost za svih i radi istine.

Ostalo smece koji sebe zovu doktorima , neka ih sram bude , da im se nece isto vratit e hoce , Nadam se da nece mirno spavati.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI