Za dlaku izbjegnuta nesreća na 45. INA Delta rally-u

ina-delta
10 komentara

Ajnštajn je rekao kako glupost i svemir nemaju granice, mada za ovo drugo nije siguran. Prenosimo vam događaj koji se dogodio na najpopularnijem automobilskom takmičenju u Hrvatskoj, “Zagreb Open – 45. INA Delta Rally-u” kada je trkački dvojac sa Rok Turkom za volanom i Blankom Kacin na mjestu suvozača u krivini na zatvorenoj stazi naišao na putnički automobil iz suprotnog smjera pri brzini od 130 km/h a nesreća je izbjegnuta samo spretnošću rally vozača.
Ostaje nedoumica da li je vozač u drugom vozilu “galamio na današnju omladinu kako brzo i nesmotreno vozi po lokalnim putevima”!!!

Automobilihrvatskarally
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čudo jedno
4 godine prije

Gdje su redari, osiguranje na sporednim cestama??
Umalo izbjegnuta tragedija, tu vozač ne bi puno mogao da mu je auto iz suprotnog smjera bio više na sredini, izletio bi van ceste. Ovako se držao desne strane, zbog zavoja u lijevo.
Šta da kažem, čudo jedno!

Kile
4 godine prije

Strašno koja budaletina

Zvrk
4 godine prije

po komentarima ispod videouratka čini se da je riječ o pijancu koji je maknuo pregrade bez јеbanja žive sile.

octopus
4 godine prije

Pijani prigorec. On bu vozil gde hoče!

HEKPCT
4 godine prije

Da su se dokačili svi bi izginuli i cijeli svijet bi pisao o tome.

UvikKontra
4 godine prije

Zašto je čovjek budaletina? Ako cesta nije bilo propisno zatvorena, sa policijom ili redarima NA SVIM prilazima cesti na kojoj se odvija rally, zašto bi to ovaj vozač morao znati. Ne mora znati ni da je tu rally. U stvari, rally smeta njemu u obavljanju svakodnevnih zadataka, znam iz iskustva kad u mom kraju zatvore neku cestu za rally. Meni su budaletine oni koji rally rade u naseljenom mjestu, nadjite neku cestu koja ne prolazi kroz naseljeno mjesto.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI