Bidenova administracija promovira sakaćenje djece tijekom okruglog stola na kojem sudjeluju djeca koja su zbunjena oko svoga spola

Djeca LGBTQ
14 komentara

Administracija predsjednika Joea Bidena nedavno je bila domaćin okruglog stola za “afirmaciju” djece s rodnom disforijom i označavanje nepokolebljive podrške njegovog režima koji koristi kemijske i kirurške postupke kojim mijenjaju živote djeci.

Prema Bijeloj kući: “Okrugli stol o afirmaciji transrodne djece” održan je 31. ožujka kako bi se “izravno čulo o radostima, nadama i izazovima s kojima se transrodna djeca suočavaju” i obilježio se 01. travnja kao “Transrodni dan vidljivosti”. Domaćini sastanka bili su savjetnica za unutarnju politiku, veleposlanica Susan Rice i glavni američki kirurg dr. Vivek Murthy.

“Transrodna djeca i njihovi roditelji podijelili su svoja iskustva života u državama koje su napale njihova prava, razgovarali o tome kako su ti zakoni utjecali na njihovo mentalno zdravlje i naglasili kako roditelji štite svoju djecu”, stoji u priopćenju Bijele kuće.

Jedan sudionik skupa rekao je da je “strašan osjećaj kada političari koji su izabrani da vas predstavljaju ne mare za vašu dobrobit”. Djeca koja su sa svojim roditeljima putovala u Washington bila su iz država koje imaju “zakone protiv prava transrodne djece”, uključujući Arizonu, Teksas i Virginiju.

Rice i Murthy ponovili su tijekom sastanka da je Bidenova administracija predana zalaganju za prava transrodne djece i njihovih roditelja i osporavanju državnih zakona koji im “štete”.

Prijelaz bi mogao dovesti do tragičnog završetka

Bidenova administracija zauzela je tvrdolinijaški stav u korist “tranzicije” maloljetnika i osudila vođe koji se ne slažu kao “blizu grešnika”. Ali nedavni događaji uvjerili su kritičare da američki režim koji podržava sakaćenje djece gubi svoju potporu kada rodno zbunjeni mladi ljudi shvate da se moraju vratiti u tranziciju.

Prema studijama, više od 80 posto djece koja imaju rodnu disforiju prerastu je sama od sebe do kasne adolescencije. Čak ni operacije potpunog “premještanja” ne uspijevaju riješiti njihovu povećanu sklonost ka samoozljeđivanju i samoubojstvu, zapravo, mogu je čak i pogoršati. Također, kirurško ili kemijski pojačavanje ove spolne zbunjenosti nameće nepopravljivu štetu djeci, kao što je neplodnost, oštećenje seksualne funkcije odraslih i smanjen očekivani životni vijek, kao i psihološki danak “zaključanosti” u fizičkim promjenama bez obzira na to mijenjaju li mišljenje kad se zrelo.

Primjer za to je priča Chloe Cole. Ona je bivša transrodna osoba (FTM), koja planira podnijeti tužbu protiv svojih pružatelja zdravstvenih usluga koji su je uvjerili da se podvrgne postupcima “potvrđivanja spola”. Cole je rekla u svojoj namjeri da tuži obavijest da je bila podvrgnuta štetnom postupku u dobi od 13 do 17 godina, što predstavlja kršenje standarda skrbi. Uzimala je blokatore puberteta i hormonsku terapiju koja nije propisana, te je prošla dvostruku mastektomiju kada je imala 15 godina.

18-godišnja tinejdžerica sada pati od dubokih emocionalnih rana, ozbiljnog kajanja i nepovjerenja u medicinski sustav. Patila je fizički, socijalno, neurološki i psihološki i izgubila je društveni razvoj sa svojim vršnjacima, prekretnice koje se nikada ne mogu poništiti ili ponovno postići.

Drugi primjer koji je doveo do vrlo tragičnog završetka bila je priča Yaeli Martinez, 19-godišnjakinje kojoj se “promjena spola” reklamirala kao mogući lijek za njezinu depresiju u srednjoj školi. Odluku je podržala i srednjoškolska savjetnica koja je majci zatajila što je proživljavala. Problematična djevojka se ubila nakon što je tri godine pokušavala živjeti kao muškarac.

Bidenova administracijaDjecaSADTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan Bgd
5 mjeseci prije

Trenutno se u americi agresivno gura trans lgbt agenda u svim ustanovama za decu – vrtici, skole itd.
Cilj je kao sto znamo unistenje porodice i tradicionalnih vrednosti i priprema za novu svetsku satanisticku religiju.
Zlo je rasirilo svoje pipke u sve strukture drustva, a vecina jos uvek spava nesvesna da im se namice omca oko vrata (ne samo u americi vec svuda u svetu pokusavaju to da sprovedu).

Max
5 mjeseci prije

Neka ih Bog zaustavi.

Tito
5 mjeseci prije

Sodoma i gomora,koji bolesno umovi

Ivan
5 mjeseci prije

Smrt Bidenu i njegovoj bagri demokrata..

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Bolje pogledajte što spremaju našoj djeci.
Počinje sa – mjerenjem masnoća prvačićima.
A…onda…
Stavila kod one predstave.

Lucija, prva
5 mjeseci prije

“Ukrajina kritikuje Vatikan jer je dopustio ruskom djetetu da sudjeluje u procesiji Velikog petka Ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova kritiziralo je Vatikan jer je dopustio ruskom djetetu da sudjeluje u rimskoj procesiji Križnog puta na Veliki petak. “Sadašnja povorka ponovno je pokvarena pokušajem izjednačavanja žrtve i agresora”, rekao je glasnogovornik ukrajinskog ministarstva vanjskih poslova Oleg Nikolenko na društvenim mrežama”.

😏🙄🤮

Tim
5 mjeseci prije

Svi imaju pravo na bolest, ali kažnjivo je druge namjerno zaraziti svojom bolešću. Moji znaju da je to bolest i da ih psihopate, LGBTQ ideolozi i sodomiti duginih boja pokušavaju vrbovati na svoju tamnu stranu pocepanih ćmarića, pokakanih glavića i jalovih pićića. Znaju također da je ova naša vlast sodimit frendly i da za soroševe škude zakonito pokušava podati našu djecu Kinsley monstrumima i otrovati ih LGBTQ ideologijom. Znaju također da zakone koji su protiv prirode čovjeka, života, zdravlja, pravde, morala, hrvatskog bića i naše Vjere ne moraju poštivati, već se boriti da se ti zakoni ukinu, a ideolozi tih opačina razotkriju, rasvjetli njihova opačina i zauvjek se udalje iz hrvatskog političkog i društvenog života. Oni koji su radili protiv života i zdravlja Hrvata, osobito oni koji provode istrebljenje naroda eugeničkim cjepivima, za to se moramo potruditi da im se zločin dokaže, da se pohvataju i najstrože kazne. To je… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI