Boksačka legenda Floyd Mayweather Jr. želi rusko državljanstvo

Floyd Mayweather - rusko državljanstvo
31 komentar

Legendarni američki boksač Floyd Mayweather junior objavio je da želi kupiti kuću i živjeti u Rusiji.

“Razgovarao sam sa svojim ruskim timom i veselim se dobivanju ruskog državljanstva. Danas sam vidio nekretninu ovdje. Tražim novu kuću u Rusiji, ali za sve treba vremena. Uvjeren sam da će budućnost biti sjajna za mene”, rekao je 40-godišnji boksač u intervjuu za Rossiji24.

Floyd Mayweath Jr. jedan je od najboljih boksačica 2000-ih godina, koji je ostao neporažen u više od 18 godina profesionalne karijere i 50 borbi, ali i zahvaljujući brojnim naslovima svjetskih prvaka dobivenih u pet različitih kategorija.

Završio je karijeru 27. kolovoza 2017. godine. Osvojio je borbu protiv Victora Ortiza 17. rujna 2011., a zatim “borbu stoljeća” protiv Manny Pacquiao 2. svibnja 2015. te napokon “Money Fight” protiv Conor McGregora 26. kolovoza 2017.

Floyd Mayweather Jr se pridružuje Gérard Depardieu, Ahn Hyun-soo, Jeff Monson, Joy Jones Jr., Teodor Currentzis, Steven Seagalu koji su također tražili i dobili rusko državljanstvo.

Gerard Depardieu
Gérard Depardieu s ruskom putovnicom…

Floyd Mayweather u Rusiji

 

Floyd Mayweather Jrrusko državljanstvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ohrana
6 godine prije

jerovatno mafiji nije isplattio lovu od zadnjeg namjestenog meca sa mekgregorom pa trazi sigurno utociste

Zvrk
6 godine prije

postat će Fjodor Fjodorovič Majvetrov.

PPP
6 godine prije

Ohrana, on novca ima i previše. Vjerojatno traži nešto što novcem ne može kupiti, a što osjeti da može dobiti u Rusiji. Tradicija, solidarnost, nacionalni ponos, određena doza iskrenosti… To je ono što će pobijediti dekadenciju koju nam nudi zapad.

17 novembar
6 godine prije

mogao bi krenuti stopama legendarnog MUHAMEDA ALIJA dobiti poziv za mobilizaciju biti optuzen za neke izmisljene afere

Marshal
6 godine prije

I tata bi sine.

stefano
6 godine prije

ohrana ne zajebavaj, ne postoji mjesto na svijetu gdje si možeš naći sigurno utočište ako si mafiji ostao dužan

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

U ringu se boriš za preživljavanje ili za pobjedu, a Floyd je borac koji odoljeva brutalnim napadima i podlim udarima sa svih strana, koji uzvraća i koji pobjeđuje, baš kao Rusija. Ja bi samo rekao, blago njemu kad može. I ja bi isto iz istih stopa da me globalistička oligarhija nije obogaljila i opljačkala.

basso
6 godine prije

Pametan covjek,u Rusiji ga nece bijeli policajac ubiti bez razloga.

Al-Amaq
6 godine prije

BREAKING NEWS. Vodstvo ‘Islamske države Iraka i Levanta’ odlučilo je istu preimenovati u ‘Islamska država Yarmouk kampa’. Njegova svjetlost, uzvišeni vođa, Abu Bakr Al-Baghdadi je naveo kako su glavni razlog za ovu odluku bili mnogobrojni vojni uspjesi, koje su borci slavnog ‘halifata’ izborili u Svetom ratu. Ovu odluku pratila je i ona o premještanju sjedišta (10-om po redu, u čemu Uzvišena Država drži rekord!) Uzvišene Države u Babin Al-Pripizdhin, naselje na jugu Sirije. Grupa analitičara je primijetila jednu jako neobičnu činjenicu. Naime, novo sjedište Uzvišene Države je geografski visočije od prethodnih, što su komentirali kao mogućnost da se radi o ozbiljnoj taktičkoj umješnosti Vrhovnog Vodstva Uzvišene Države, jer se ‘fizički’ nalaze bliže Njemu. Medutim, drugi tim analitičara je izjavio (ne slažući se sa stavom prvog tima) , da ako se presveti borci ‘fizički’ nalaze bliže Njemu, time ih je lakše i Njemu poslati. Presvijetli vođa Al-Baghdadi je pomenuo mogućnost preuzimanja… Čitaj više »

Vlastimir
6 godine prije

Ovakvi potezi Amerikanaca, kao što to čini ovaj bokser,pokazuju svu uzaludnost Američkih nastojanja da ocrne Rusiju.

samo ćaća
6 godine prije

..ja jednostavno ne vjerujem ..pa vi se gubite..ja vam platju ne bi dao…strašno

oko
6 godine prije

Roj Dzons je najveca faca od svih gore pomenutih a njega ste izostavili

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI