Montal d.o.o. – metalne i aluminijske konstrukcije, proizvodnja aluminijske stolarije

intervju+firme+naslovna
0
0

Tvrtka MONTAL d.o.o. nastala je od bravarske radionice 1995. godine. Ta je tvrtka smještena na samom ulazu u Lepoglavu, u industrijskoj zoni grada, uz obilaznicu Varaždin – granični prijelaz Macelj.

U novi industrijski pogon seli se 2003. godine i stalno se prilagođava potrebama i zahtjevima tržišta. Danas zapošljava 28 djelatnika. Od 2006. sa polovicom kapaciteta proizvodi za inozemno tržište. Tehnološki kapaciteti obuhvaćaju: strojni park za obradu konstrukcijskih čelika, strojni park za izradu INOX bravarije te strojni park za izradu Alu i PVC stolarije.

Proizvodi i usluge su vrlo raznoliki, prema željama kupaca mogu se dati izraditi: prozori, vrata, staklene stijene, brisoleji, zimski vrtovi, rolete, grilje, aluminijske fasade,
INOX stolarija, ograde i razne konstrukcije prema zahtjevu kupca, zatim nadstrešnice, krovne konstrukcije, konstrukcije hala, vrata, prozori, ograde, klizna vrata, stepenice i za veće proizvodne pogone.

Također se proizvodi i specijalan namještaj za posebne namjene kao na primjer: metalne police, razne metalne konstrukcije, regali malih, srednjih i velikih nosivosti, konzolni regali te transportna kolica. Montal d.o.o. vrši također izradu lakših i težih kućišta za razne namjene u strojarstvu te kućišta za centrifugalne i aksijalne ventilatore specijalnih namjena, metalne konstrukcije prema zahtjevu inozemnih kupaca. Također se vrše usluge plastifikacije, rezanja na plazmi, savijanje čeličnih traka i profila na savijačicama.

Tendencija je da se svake godine povećava poslovni uspjeh tvrtke, da postane što veća, bogatija; da može zapošljavati što više djelatnika i pružati još više različitih kvalitetnih usluga, a isto tako da djelatnici dobivaju redovito svoja mjesečna novčana primanja koja će im omogućiti što kvalitetniju egzistenciju.

metalproizvodnja
Pretplatiti se
Obavijesti o
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI