Belgijske zrakoplovne snage objavile fotografije ruskog Su-34 na nišanu svojih lovaca

Belgijanci ciljali ruski - Su-34
36 komentara

Belgijske zračne snage objavile su fotografije ruskog Su-34 na nišanu lovca F-16. Patrola je u zraku Baltika u sklopu NATO misije ostvarila „susret“ 3. listopada sa Su-34 i Su-24.

Belgijske zrakoplovne snage priopćile su kako su se 3. listopada “sastale” s ruskim Su-34 i Su-24 nad Baltikom, gdje su belgijski lovci F-16 provodili patrolu u sklopu NATO-ove misije.

“Jučer su se naši piloti susreli sa Su-34 i Su-24”, stoji u poruci komande zračnih snaga Belgije. Objavu prate dvije fotografije Su-34, snimljene noćnim nišanom s termičkim slikama.

Belgijska vojska je dodala da je u jednom mjesecu izvela 109 patrolnih letova i ukupno 191 sat letenja,  te osam presretanja. Nije precizirano u koje je svrhe belgijska strana nadzirala ruske zrakoplove.

Belgijska zračna komponenta objavila je da je 17. rujna također poslala svoje lovce koji su sudjelovali u misiji Baltic Air Policing (BAP) za pratnju ruskih zrakoplova Tu-160 i Su-27 koji su letjeli preko Baltičkog mora. Komentirajući incident, ruska obrana izvijestila je da su dva strateška bombardera Tu-160 letjela iznad neutralnih voda Baltičkog mora. Dodali su, da se radilo o zrakoplovima zračnih snaga Belgije, Danske, Poljske, Švedske i Finske.

F-16SU 34
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lucija
4 godine prije

😊 ma kakvi nišani…ovi se dobro zabavljaju…Suhoj se ovdje očito pravi malo važan svojim letačkim mogućnostima…
Sve je to poznato desecima godina…npr bombarder, amer ili ruski, presretnu ga reda radi lovci onih drugih…odmah posada bombardera vadi fotoaparate i daje znak lovcu da napravi neki okret…
Prijeteće ponašanje je ako ti pokaže trbuh s raketicama…

Sirko
4 godine prije

Slavna Belgijska vojska

maksimsi
4 godine prije

Modna pista 🙂

Venom
4 godine prije

Slaba foto montaža !
Ovo nikako ne liči na sliku uzetu iz video zapisa na kameri zrakoplova.

čmrk
4 godine prije

greta će se zgrozit kad ovo pročita… toliko co2.. možda da probaju na balote pokazat ko je jači

radoznali
4 godine prije

Nisam znao da su belgijanci takva velesila

igi
4 godine prije

…puna je rusija trulih kostiju belgijske ss valonske divizije…čitao sam negdje da su 1944. bili u kotlu i nekoliko tisuća izvršili proboj te u jednom trenutku počeli od veselja pucati u zrak pomislivši da su se spasili…da bi u tom trenutku posljednji put u povjesti konjica sovjetske vojske izvršila juriš i sasjekla ih do kraja…mnogi kažu da nikada u životu takav masakr na tako maloj površini se nije desio..

nessy
4 godine prije

Bravo, poznata je snaga Belgijske vojske. Pa oni su doslovno nepobjedivi, Pogotovo kad su bili pod veleuzvisenim kasapinom Leopoldom drugim, i kad su se dokazali u stvarnim borbenim situacijama, sa nenaoruzanim crnackim stanovnistvom, koje su tako surovo maltretirali, da to spada u kategoriju fikcije. Domorodce su prisiljavali, mislim u Kongu, da sakupljaju kaucuk za njih. Tko ne bi ispunio tjednu normu, ostao bi bez ruke, ispod lakta. Nikada necu zaboraviti crno-bijelu fotografiju nacerenog Belgijskog vojnika, sa macetom u ruci, koji sjedi do panja na kojem odsjeca ruke, a kraj njega je “mastilo na tri uva”, ili za neupucene posuda volumena cca 100 litara, puno odsjecenih ruku. Da budem iskren, nisu oni uvijek bili tako okrutni prema domorodcima, znali su biti i njezniji. Oni koji su imali srecu, da ih ‘zaposle’ u rudniku, dobili bi uz sve ostale prednosti, klijestima prekinutu Ahilovu tetivu na obje noge, da mogu hodati, sepati, ali… Čitaj više »

nessy
4 godine prije

Da, da, skoro 36 sati im je trebalo. Toliko je trebalo oklopnim kolonama vozila da prodju taj teritorij. Ali, junacki su se borili, do zadnje kapi…kapi…ne mogu se sjetiti…Znam! Do zadnje kapi kisnice!

eporgfqebrgfbqergfq3rgfquergf
4 godine prije

Svježe pripreme varanske za neurone onih koje treba ovim izazavati, ruse naravno. I kažu neki nebude rata a rat traje od klinastog pisma.

Karanfil
4 godine prije

Vjerojatno bi i Rusi mogli objaviti snimku naciljanog aerodroma s kojega su ti F-16 poletjeli ali ne da im se zaj*bavat sa tim papanima.

tabula
4 godine prije

Ovi objavili da su im ruski avioni bili na nišanu, a tko kaže da belgijski avioni nisu bili na nišanu ruskim?

Ivo
4 godine prije

Belgijanci zaista sporo uče. Zadnja dva puta kad su bili pregaženi i okupirani, to je bio netko mnogo im bliži od Rusije… No, ne treba ni sumnjati da su odmah nazvali rusko ministarstvo obrane i rekli da su samo nevino fotografirali Suhoje, da uostalom nisu uopće bili naoružani, I da se nadaju da se rusi ne ljute.

Jaran..
4 godine prije

U istom trenutku je Satan2 nanisanio Belgiju.

Tvingo
4 godine prije

Kod ove debate na temu belgijske vojne slave sam se odmah setio kako je lepo odgovorio ministar Sergej Šoigu pitomcu vojne akademije na pitanje u vezi jedne glupe izjave tadašnjeg odbrambnog ministra UK u vezi ruske agresije ,citiram : Koliko ja znam u grbu ujedinjenog kraljestvu su tri lava i to me podsječa na staru poslovicu koja kaže ,,svi su lavovi mačke ali nisu sve mačke lavovi ,, .

Kukac
4 godine prije

Dok je ova belgijska budaletina snimala rus ga je od zada zakljucao na start raketu i pjevao pjesmicu hocu necu hocu necu pucati. Vlado kaj cemo sa deckom ? Njemci su ove zgazili u pola sata pa rusi ce za 10 min valjda.
Koje CO2 emisije stetnih plinova di je ona mala svedjanka?

Dopizdilomi
4 godine prije

Nemojte tako pa općepoznato je da Belgija graniči s Rusijom i da mora paziti na svoje Rusko-Američke granice.

Banana
4 godine prije

a su 24 je imao na nisanu f16 :)))

samo tako
4 godine prije

Dakle, nije bile incidenta. Vijest o jednom uobičajenom, rutinskom događaju.

Bata Kole
4 godine prije

Pa kad su ga već nanišanili zašto ga nisu gađali….?! Verovato su se na vreme setili da im Brisel još uvek treba.

Bobi Vranje
4 godine prije

Bravo Belgijo ruse treba drzati na nisanu!!!!!!

Bobi Vranje
4 godine prije

Bravo Belgijo ruse treba obarati!!!!!

nikud nikam
4 godine prije

Da je avion bio na nišanu upalila bi se bar 3 senzira koja bi mu to dojavila. Onda bi i reakcija bila drugačija. Znači ovaj članak je besmislen.

ljuba
4 godine prije

da su ispalili raketu prema ruskim avionima ne bi bilo Belgije!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI