Bivši časnik Bundeswehra traži azil u Rusiji

Berlin
28 komentara

Bivši njemački vojnik, optužujući njemačke vlasti da “sustavno uništavanju njegovu obitelj”, zatražio je azil u Rusiji sa svojim rođacima.

Obitelj Bergfeld, izvorno iz Njemačke, zatražila je u konzularnoj službu ruskog veleposlanstva u Latviji da im odobri azil u Rusiji, javila je press služba veleposlanstva.

Internet stranica Daily Storm donosi priču o bivšem časniku Bundeswehra Markusu Bergfeldu i njegovoj supruzi Soni koji su zatražili azil u Rusiji za sebe i svoju djecu. U Njemačkoj su navodno progonjeni, a vlasti su, prema izvješću, pokušale oduzeti im djecu.

Markus pretpostavlja da su “progoni i sustavno uništenje obitelji” povezani s činjenicom da je 2011. dobio pristup informacijama o tajnom vojnom mjestu na kojem je bilo smješteno američko nuklearno oružje koje bi se koristilo u slučaju izbijanja rata.

Tajne informacije su slučajno došle u ruke Markusa, što je bio početak problema za njega i njegovu obitelj. Markus je dobio otkaz, a petero djece je oduzeto obitelji i smješteno u internat, piše Daily Storm.

azilMarkus Bergfeld
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Travis
5 godine prije

Radio za Ruse pa sad bježi.

čokolino
5 godine prije

Moga je tražit azil u kojoj od “demokratičnih” država i zapadnih partnera……đe baš u Rusiju crni Markuse….đe ćeš u tu bijedu i jad…..

mars
5 godine prije

Nemoguće!!! Tako nešto na demokratskom Zapadu gdje su sloboda i prava pojedinaca sveti gral, zajamčena svim mogućim zakonima, pa čak su i iznad njih!!! Da čovjek ne povjeruje!!! Mora biti da je i tu upetljana duga ruka Kremlja. Kao oni su mu namjestili taj posao, dali mu u ruke “Top secret” materijal, a zatim mu naštimali otkaz i pošto imaju svoje pipke svuda pa tako i među njemačkim vlastima, organizovali mu oduzimanje djece, a sve kako bi kod njih zatražio azil. Mora biti to, jer se tako nešto na Zapadu NE DEŠAVA, jer je za tamošnje vlasti to jednostavno NEZAMISLIVO.

Zax
5 godine prije

Daily storm? Nikad cuo ali me nekako asocira na krajnju desnicu tj. naciste

korisnik_postoji
5 godine prije

Nevezano uz temu, ali…

Ukrajinski pilot koji se nakon pada MH-17 vratio u bazu bez zrak-zrak raketa, ubio se u svom domu za vrijeme dok je obitelj bila u kući.
Nikad ništa nije dokazano, no pretpostavljam da je savjest predugo pekla.

Zvrk
5 godine prije

Vjerojatno je bio dvostruki agent.

Ivo Lola
5 godine prije

Tek posljednjih godina isplivavaju ovakvi slučajevi, a zapad je krcat mračnih slučajeva političkih likvidacija i eliminacija. Samo, svi koji barataju povjerljivim informacijama znaju da nijedna zapadna organizacija za ljudska prava neće ni prstom mrdnuti kada progon počne i zato velika većina šuti. Kad se radi o sličnoj situaciji sa istoka Europe, e onda se svi sa zapada dignu na noge i grakću.

Zvrka
5 godine prije

Nemačka vlada je odbacila ideju da bivši nemački kanacelar Gerhard Šreder treba da bude snakcionisan zbog svojih veza sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i ruskim biznismenima.

Kako je izjavio portparol nemačke kancelarke Angele Merkel Štefan Zajbert nemačka vlada i kancelaraka ne vide razlog da razmatraju tako nešto, preneo je AP.

Ivo Lola
5 godine prije

Eto kakva slučajnost u smislu ovog članka. Ukrajinski pilot Vladislav Vološin, kojeg je Rusija optužila da je oborio malezijski avion MH17 iznad Ukrajine, pronađen je prošlih dana mrtav u svom stanu. Rusiji njegova smrt nije ni u kojem slučaju odgovarala, Rusiji je odgovaralo da bude izveden pred sud, da svijet čuje istinu, a ne samo laži zapadne medijske propagandne mašinerije. Malo je vjerovatno da je istrenirani pilot u tridesetim godinama umro prirodnom smrću. A koliko je tek samo takvih “prirodnih smrti”, “nesretnih slučaja”, “otkazale kočnice”, “sklizak kolnik”, “neprilagođena brzina”, “pijan ili drogiran pao s balkona”, smrti koje su zauvijek sahranile mračne tajne zapada i NATO pakta.

alan ford
5 godine prije

Većina Nijemaca želi približavanje Rusiji. To je rezultat repezentativne ankete “Die Welta”.

https://www.welt.de/politik/ausland/article174648662/WELT-Trend-Mehrheit-der-Deutschen-wuenscht-politische-Annaeherung-an-Russland.html

58% ispitanih izjasnilo se za to da Njemačka treba imati bolje odnose sa Rusijom, a samo 28% od svih ispitanih je bilo protiv toga.
Najviše pobornika za približavanje Rusiji je među glasačima AFD-a (81%), Ljevice (71%) i Liberala-FDP (63%). Ali također i većina glasača CDU-a i SPD, skoro po 50%, želi to približavanje,. Jedino su glasači Zelenih većinski protiv približavanja Rusiji.Što ne čudi, jer su Zeleni stranka, većinom gayeva i sorosevaca.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI