Demonstranti u Hong Kongu brutalno prebili policajca (VIDEO)

Hong Kong protesti
10 komentara

Medijsko izveštavanje o nedavnim sukobima između demonstranata i policije u Hong Kongu fokusirani su na policijsko nasilje, ipak u ovom slučaju se radi o tome da demonstranti brutalno tuku policajca.

Kratak video snimak koji se pojavio na twitteru pokazuje trgovački centar u Sha Tin distriktu u Hong Kongu, gdje grupa demonstranata šutira policajca koji pada na pod gdje grupa nastavlja da ga tuče.

Iako je bilo obostranih poziva na smirivanje situacije, ovaj tvit nije posebno dobro prihvaćen i mnogi “tviteraši” su napomenuli kako je policija Hong Konga više puta snimana u premlaćivanju i zlostavljanju demonstranata.

Prema izvještajima, 28 civila i 10 policajaca je hospitalizovano kao rezultat nasilnih sukoba koji su se desili u nedelju.

Hong Kong je doživeo nekoliko nedelja nemira zbog zakona o ekstradiciji koji bi omogućio da osumnjičeni za kriminal u Hong Kongu budu poslati u Kinu kako bi se suočili sa krivičnim gonjenjem.

RT

demonstracijeprotesti
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Odisea
4 godine prije

Pošto im jr bolja kolon. Engleska repriza tjenmena,neće se kraljica smirit dok ne izazove građanski rat,pa nek je onda snimaju kako majka pije vodu,šeta,oblači cipele itd itd …perverzije današnjeg morala zapada.

Slovenac
4 godine prije

Kinezi ce to srediti za par sati samo se ceka odluka ako se ovi papci ne smire

Dane
4 godine prije

To ce kinezi resiti u sred London’a I vasingtona.kao sto su ubili Beneta,coveka koji je targetirao kinesku ambasadu u beogradu 99 -te.ubili su ga u sred vasingtona dok je dzogirao.ameri izjavili da je motiv pljacka I dosad nisu pronasli krivce.

Vasilij Zajcev
4 godine prije

Pribranost i strpljenje Kine, Rusije, Venezuele, Bjelorusije i drugih slobodnih zemalja na nišanu imperijalizma zapravo su fascinantni. Kada će početi uzvraćati udarce?

palermo
4 godine prije

Policija Hong Konga? Lol, pa ti su likovi kao iz Alan Forda – prebija ih tkogod stigne…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI