Elon Musk dobio tvornicu, Zeleni tri puta veću šumu, a LGBT aktivisti rodno neutralno dijete

Fabrika Tesla industijski robot sklapanje
15 komentara

Nakon prvotne zabrane, kompanija Tesla će ipak moći nastaviti krčiti veliku šumu u blizini Berlina kako bi napravila mjesto za svoje novo postrojenje.  Odluku je donio najviši upravni sud Brandenburga, prenosi Handelsblatt. Napominje se da su predstavnici ekoloških organizacija bili razočarani ovom odlukom. Čitava šuma, čija je površina 155 hektara, planira se iskrčiti do jeseni.

Vrhovni upravni sud savezne države Brandenburg je ipak dopustio američkoj kompaniji Tesla da nastavi krčenje šume na mjestu svoje buduće tvornice u blizini Berlina, prenosi Handelsblatt.

Brandenburška Zelena liga i Bavarsko udruženje za zaštitu i očuvanje okoliša su zatražili i privremeno uspjeli zaustaviti sječu, ali je konačnu presudu na kraju dao Vrhovni sud Brandenburga.

Sud je obrazložio svoju odluku rekavši da su ispoštovane sve sudske naredbe vezane za izgradnju tvornice.

Navodi se da je u prvoj fazi planirana sječa 92 hektara velike šume u blizini općine Grünheide do kraja veljače, a ukupna šumska površina je 155 hektara. Preostali dio planira se posjeći do kraja sezone rasploda životinja i očekuje se da će proizvodnja električnih automobila započeti sljedeće godine.

Njemačka vlada je odahnula, piše Handelsblatt. Prema ministru ekonomije Peteru Altmayeru, „izgradnja tesline tvornice je od velikog značaja i uz njezinu pomoć Njemačka će pokazati da okoliš i ekonomija nisu međusobno isključivi koncepti“.

Što se tiče Zelene lige, ona je razočarana odlukom suda. Odvjetnik Deer Tessmer napomenuo je da se organizacija nadala drugačijem ishodu. Prema njemačkom listu, Tesla u novom pogonu planira proizvoditi oko 500 000 električnih automobila godišnje.

Istovremeno, predstavnici kompanije kažu da će Tesla voditi brigu o okolišu u blizini tvornice i diljem Brandenburga.

Konkretno, planira zasaditi novu šumu koja će biti tri puta veća od površine tvornice. Uz to, nova šuma neće biti isključivo bor, poput stare, već miješana. Internetska stranica kompanije također izvještava da će tvornica u Brandenburgu biti opremljena solarnim pločama, što bi trebalo smiriti strasti među „Zelenim križarima“.

Ne samo za „Zelene križare“, ima Elon Musk poklon i za LGBT tabor

I da ne ostane sve na šumi kod Berlina, istovremeno s odlukom Vrhovnog suda u Brandenburgu i obećanjima kako će pošumiti tri puta veću površinu od one koja se mora posjeći, trudna partnerica Elona Muska, osnivača kompanije SpaceX i vlasnika Tesle, Claire Elise Boucher, najavila je da će omogućiti svom djetetu da odabere svoj spol.

Na pitanje korisnika Twittera čeka li dječaka ili djevojčicu, žena je dijete nazvala neutralnom zamjenicom “ono”.

Prema njezinim riječima, roditelji neće tjerati dijete u „okvire“ ako se ne osjeća predstavnikom svog biološkog spola.

Boucher, poznata i po scenskom imenu Grimes, rođena je u Kanadi, ali prije šest godina je u intervjuu za Exberliner rekla da je djetinjstvo provela s ukrajinskom bakom provela po majčinoj strani i često je govorila ruski jezik.

I eto, svi će na kraju biti sretni i zadovoljni, od „Tesle“ do Zelenih, od njemačkog ministra Petera Altmayera do zagovornika rodne ideologije, osim, možda, djeteta koje će biti zbunjeno „neutralnim“ okruženjem i Desnog sektora u Ukrajini, koji vjerojatno nisu sretni što je baka dopustila da Claire Elise Boucher postane to što jest, ali kako je Grimes spomenula da je baka „govorila ruski“, to će lako pripisati “zlotvorima iz Kremlja”, koji Ukrajince, čak i one porijeklom, guraju u LGBT i rodno neutralni tabor.

„Zeleni križari“ jašu i gaze milijardere i njemačke savezne sudove

Ekologijatesla
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kile
4 godine prije

Bolest

Fabijan
4 godine prije

eto, lijepi primjer kako se uz malo tolerancije moze dogovoriti da svi na kraju ispadnu sretni i zadovoljni
nesretni ostaju samo oni netolerantni
sa djetetom ce biti sve u redu, u tolerantnoj obitelji pustiti ce da samo odabere da li zeli lutkice ili autiće za igračke,
to se ionako stječe genima a ne odgojem

Crodaemon
4 godine prije

Vidim rusku urotu u tome 🙂

Kgfjč
4 godine prije

Dijete im je Ono? Jel otac Musk ili S. King?

Alex
4 godine prije

A šumu će zasaditi jednog dana…a možda i prije…🤣🤣🤣

nepoželjni
4 godine prije

“Na pitanje korisnika Twittera čeka li dječaka ili djevojčicu, žena je dijete nazvala neutralnom zamjenicom “ono””

Pih! … pa u Dalmaciji oduvijek koriste rodno neutralnu zamjenicu kada se rodi kćer, ono – pitaš Dalmatinca što mu je žena rodila, pa ako nije sin, on odgovara ” A što bi rodila, Gospe ti, pa dite je rodila!

Mis
4 godine prije

Važno je napomenuti da će nova mlada suma biti starija od posječene… 155ha potrebno iskrciti da bi se napravila tvornica, nigdje drugdje nema mjesta

Mario
4 godine prije

Nije ni Musk-u lako.

Frenky
4 godine prije

Da svi sretni i zadovoljni onim jadnog djeteta koje ni samo neće znati što je, jer je normalno da sin imitira oca i kćer majku(naravno samo u određenoj mjeri) , pa će na kraju početi imitirati psa i mačku

Lucija
4 godine prije

😃 A ja dobila – 2 minusa kad sam to napisala, tj prenijela vijest, pred 3 dana u komentarima na tekstu o “zelenim križarima”…

Buh
4 godine prije

Ameri trebaju iskrciti cijelu njemacku I tu instalirati svoje tvornice kako bi vrijedni njemci mogli biti njihovo roblje i tako da zeleni nemaju vise problema.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI