Epsteinove veze s princem Andrewom navodno se koriste kao ometanje, kako bi se zaštitio Bill Clinton

Bill Clinton
14 komentara

Društvena i televizijska ličnost Lady Colin Campbell pokrenula je nedavnu reakciju javnosti, kada se činilo da u intervjuu princa Andrewa 2019. godine BBC Newsnightu, brani osramoćenog financijera Jeffreyja Epsteina vezano za “automobilske nesreće”, tvrdeći da “zahtijevanje spolnog odnosa od maloljetnika nije pedofilija”.

Lady Colin Campbell ponovno je započela kontroverzni govor oko Jeffreyja Epsteina i princa Andrewa dok se pojavljivala na GB News.

Princ Andrew, koji je bio prisiljen odstupiti od kraljevskih dužnosti nakon sve jače reakcije nastale nakon BBC-ovog intervjua 2019. godine o njegovom prijateljstvu s pokojnim seksualnim predatorom Jeffreyem Epsteinom, u SAD-u je postao “žrtveno janje”, tvrdila je spisateljica i televizijska ličnost u večernjoj emisiji Dana Woottona.

Veze osramoćenog princa s osuđenim pedofilom Epsteinom, koriste se kako bi se skrenula pažnja s bivšeg predsjednika Billa Clintona, tvrdi Lady C.

Princ Andrew optužen je da je boravio u pedofilskom domu u trenutku kada navodna Epsteinova žrtva trgovine ljudima, Virginia Roberts Giuffre, tvrdi da je bila prisiljena na spolni odnos s princem kada je imala 17 godina.

Bombastični izvještaji pojavili su se prošle godine, što je vojvodu od Yorka natjeralo da ponudi intervju o “automobilskoj nesreći” na Newsnightu, kako bi negirao optužbe.

Princ Andrew žestoko je inzistirao da nikada nije boravio u kući osuđenog seksualnog prijestupnika u New Yorku, tijekom trodnevnog putovanja u travnju 2001. godine.

Lady C je u emisiji dobila pitanje o tome je li princ Andrew svojim skandaloznim intervjuima, poput onog kojeg je obavio s Oprah Winfrey u ožujku, dodatno naštetio ugledu kraljevske obitelji od Meghan Markle i princa Harryja.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su napustili svoja viša kraljevska mjesta u Buckinghamskoj palači u siječnju 2020. godine kako bi krenuli u “financijski neovisni” život u Americi sa svojim sinom Archiejem, bacali su “bombe istine” o svom životu u kraljevskoj obitelji.

Lady C odgovorila je tako što je prvi put naizgled branila Epsteina, koji je umro u zatvoru u kolovozu 2019. godine, tvrdeći da nije bio pedofil, već ”efebofil” (odrasla osoba koju adolescenti seksualno privlače). Ovu je tvrdnju iznijela ranije, 2019. godine, nakon intervjua princa Andrewa s BBC-om.

Ovom je prilikom donekle ublažila izjave, dodavši da “nije govorila” daEpstein nije bio “loš čovjek”.

Osuđeni pedofil Jeffrey Epstein otkriven je mrtav u svojoj saveznoj zatvorskoj ćeliji u New Yorku u kolovozu 2019. godine, dok je trajalo njegovo suđenje zbog optužbi za seksualnu trgovinu maloljetnicima.

“Sve je slojevito i odmjereno i sve treba gledati proporcionalno. Sjetimo se, Bill Clinton, koji je daleko veće ime i daleko teži udarac na svjetskoj sceni, bio je daleko veći prijatelj i puno dulje od princa Andrewa, rekla je Lady Colin Campbell.

Bill Clinton viđen je na nekoliko fotografija s JeffreyemEpsteinom tijekom godina, kako komunicira na večerama prikupljanja sredstava.

Dokumentarni film koji se pojavio na Netflixu prošle godinepod naslovom, Jeffrey Epstein: Filthy Rich (Jeffrey Epstein: prljavo bogat), pokazivao je da je Clinton vrijeme provodio na otoku seksualnih prijestupnika, Little Saint James.

Četverodijelni dokumentarac ponudio je svjedočenja brojnih navodnih preživjelih Epsteinovih seksualnih prijestupa.

Clinton, obnašatelj dužnosti 42. predsjednika Sjedinjenih Država od 1993. do 2001., uvijek je bijesno negirao optužbe.

Lady C je dalje rekla:

„Samo da stvari stavimo u kontekst, njujorški državni odvjetnik krenuo je prema princu Andrewu jer su oni zapravo politički imenovani u Americi. Nije kao ovdje gdje je državni odvjetnik zakonski imenovan. Oni se igraju politike. Princ Andrew u velikoj je mjeri distrakcija, pa će Bill Clinton zapravo biti izvan okvira.”

Domaćin je dodao da “iako su postojale slike Clintona s Epsteinom, uvijek je poricao da je postojao bilo kakav oblik neprimjerenog ponašanja, kao i princ Andrew.”

Bill Clintonjeffrey epsteinPrinc Andrew
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
2 godine prije

Nije lako Bilu. Normalno je da ce traziti nesto suprotno od one vjestice sa kojom je ozenjen.

Stara kuka
2 godine prije

Pa od početka je jasno da je ne baš previše intelgentni i popularni britanski princ žrtveni jarac kojeg su “bacili lavovima” da bi se zaštitili neki puno važniji igrači.

VasilisaPremudra
2 godine prije

Mda.
Lady…osoba s kredibilitetom.
How yes no.
Jedina “Lady” kojoj priznajem “titulu” i koja bere moje simpatije je šogoričina zlatna retriverka.

gfbsnugtnspeugrnpsue
2 godine prije

Koji je popis “umrlih” poslje pisanja o ovom dvojcu, ja sam davno prestao brojati sa 50…………..

Red Dog
2 godine prije

Epstein je nevin!
Pravda za Epsteina!

2 godine prije

17 godina nije pedofilija. promijeniti definiciju.

Kalle balle
2 godine prije

KLASICNE MASONSKE ZABAVE. DJECA, KRV, ZDERANJE I SLIKA STVORA

Scorpiorex
2 godine prije

Clinton najveci Nosferatu zadnjih 40godina. Jako pomijesana prica da bi bila nelogicna. Djevojje,starletice,imaju pravila,stariji bogatuni ili dame,sex za novac,sada otkrivaju nesto jace od novca,moć interneta. Gledam juce Doku u njemackoj,tinejdzerice 15,16,17 svaki dan prihe skoke sastanci sa schuger daddy,vec postalo normalno blowjob u zamjenu za Taschengeld ( dzeparac). Pita novinar kako sa 70godisnjim likovima,twbi 16god,kaze das ist nur Sex, znaci to je samo Sex,cudna ova generacija milenials, svasta znaju,svasta rade,operisani od osjecaja,a glupi,misle da su geniji.bumovideli za 20godina

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI