Evo Morales zbog zdravstvenih problema hitno otputovao na Kubu

Evo Morales - Bolivija
4 komentara

Bolivijski predsjednik je bio obrađen u vlastitoj zemlji, ali već pet liječnika nisu uspjeli riješiti njegove zdravstvene probleme u grlu.

Zbog toga je kasno u srijedu predsjednik Bolivije, Evo Morales, hitno otputovao na Kubu. Kao što piše list El Deber, ministar za ruralni razvoj Bolivije, César Cocarico, rekao je “kako, na žalost, čak i pored svih već propisanih lijekova, Evo Morales nije mogao ozdraviti.”

Cocarico je podsjetio da predsjednik ima “probleme u grlu” već neko vrijeme.

“Vi znate da je vrlo promukao u svojim govorima, a ti problemi traju dva ili tri mjeseca. Međutim, unatoč liječenju kod pet liječnika, on se nije uspio oporaviti”, rekao je César Cocarico,

Gabriela Montaño, predsjednica Zastupničkog doma, također se bavila ovim pitanjem i za novine La Razon pojasnila da se Evo Morales “već više od mjesec i pol dana liječio u Boliviji na odjelu otolaringologije, ali bez očekivanih rezultata.”

Gabriela Montaño je naglasila da je šef države “uvijek svoje zdravlje predavao u ruke bolivijskih liječnika, ali kako oni nisu uspjeli, morao je tražiti druge mogućnosti”.

S tim u vezi je istaknula je da je Vlada bila ta koja je predložila da ode na Kubu.

“Vjerujemo da je to važno, jer zdravlje nije igra”, rekla je Gabriela Montaño.

Na kraju je bolivijski ministar Rene Martinez rekao da će se o svemu više znati kada se predsjednik Morales ovih dana vrati u Boliviju.

Vjerojatno ćemo za par dana znati više o zdravstvenom stanju predsjednika, nadamo se u najkraćem mogućem roku“, rekao je Rene Martinez.

bolestanevo moralesproblem s grlom
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Murat
7 godine prije

Dohvatili su i njega. Kao i sve ostale koji odbijaju biti kmetovi anglozionista.

karantanac
7 godine prije

Izgleda da su ove sotone iz wašingtona usavršile metodu za eliminaciju ljudi koji ne svraju po njihovim notama. To za sada najuspešnije sprovode u Latinskoj Americi. Tu im se jedino nije dao Komandant Fidel zahvaljujući izvanrednoj službi bezbednosti Kube. Kubanci, kao prvi komšije su od početka znali sa kakvom bagrom imaju posla pa su se prema tome i pripremili da osujete sve njhove zločinačkenamere.

Murat
7 godine prije

Pitanje je samo da li se koriste visokom tehnologijom i to rade na daljinu, ili dobrim starim trovanjem. Kao i u Chavezovom slučaju, vjerovatno je potkupljen netko iz najužeg kruga oko Moralesa, tko je inače odgovoran za sigurnost.

Jupiter
7 godine prije

Borđije u obliku otimača kapitala sremne su na sve.Stvore,iskoriste i na kraju odbace kao toalet papir Tuđman ,Alija ,Milošević,Sadam, Gadafi, Mubarak, Čavez, Kenedi itd itd lista se ne zatvara.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI