Guverner Floride oduzeo zlatnu medalju transseksualnom plivaču

Ron DeSantis
19 komentara

Republikanski guverner Floride Ron DeSantis uskočio je u debatu o transrodnoj plivačici koja je osvojila kolegijsku titulu proglasivši drugoplasiranu plivačicu pravim pobjednikom.

DeSantis je u utorak potpisao proglas kojim je Emmu Weyant rođenu na Floridi proglasio pobjednicom u ženskoj disciplini 500 jardi (457 metara) slobodno na NCAA turniru za žene, umjesto transrodne atletičarke Lie Thomas, seniorke Sveučilišta Pennsylvania.

DeSantis, čije proglašenje nema utjecaja na ishod turnira, koristi dokument u porukama prikupljanja sredstava za svoju kampanju za reizbor.

“Dopuštajući muškarcima da se natječu u ženskim sportovima, NCAA uništava prilike za žene, ismijava svoja prvenstva i vrši prevaru”, rekao je DeSantis na Twitteru.

Njegovo proglašenje dolazi gotovo godinu dana nakon što je potpisao zakon koji zahtijeva da svi koji se bave atletikom za djevojčice moraju imati originalni rodni list u kojem se navodi da su žene.

Na ovo je oštro reagirala Equality Florida, grupa za prava LGBTQ osoba, u priopćenju poslanom e-mailom: “Stanovnici Floride se suočavaju s rastućim troškovima stanovanja, vrtoglavim rastom cijena osiguranja imovine, infrastrukturom koja se raspada i cijelim nizom drugih hitnih kriza. Ali gdje je guverner DeSantis? Koristi svoju energiju kako bi potaknuo podjele u kulturnom ratu i izdao proglase koji ne rješavaju nijedan od problema s kojima se njegovi birači susreću”.

IZVOR: seattletimes.com

FloridaPenna Lia ThomasRon DeSantistransrodne osobeTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Janoš
2 godine prije

Fala tukiju na pametnoj odluci.

Ja to onako
2 godine prije

To je nepravda,vratite Konciti Vurst medalju.

mislim
2 godine prije

“potaknuo podjele u kulturnom ratu”
znači i to je rat, lgbt naspram koga?

Upitnik
2 godine prije

Чуј – “подстицање подела у културном рату”. Тако дегенерици очигледно доживљавају сваки покушај да се сачува било која традиционална вредност и да се абнормалност врати на место које јој и припада – у институте за испитивање менталних поремећаја.

tuf
2 godine prije

LGBTQ – široko vam polje, nitko vas ne tjera živjeti u saveznoj državi Floridi. Imate Kaliforniju, imate New York. Tamo će izgleda razumjeti vaš anti-prirodan, anomalijski, subverzivan i nadasve destruktivan džihad.

Jomla
2 godine prije

Ako ovaj lik ovako nastavi doći će mi na drugo mjesto navijačke rang liste, odmah iza Ferrarija.

Doktor
2 godine prije

Svemir 25, projekt star preko 60 godina je dokazao da drustva populacije miseva na vrhuncu egzistencijalnog raja postaju devijantni i skloni homoseksualizmu, razvratu i drugim oblicima ponasanja koja uticu na reprodukciju. Svaki pokus je zavrsio nestankom populacije miseva. Zasto bi s ljudima bilo drugacije, samo proces duze traje.

Max
2 godine prije

Ima pravo.

abc
2 godine prije

Konj koji se osječa zebra, ostaje konj.

ogo
2 godine prije

Posteno od guvernera neka osnuju svoju ligu za natjecanje

Rimtutituki
2 godine prije

Lgbt su pod zastitom ljevice,kad je pao zid,prestali su ganja prava radnika i presli na elitisticku zadtitu manjina,boja,etnos,gender,sex orijent itd. Juce sam dobar text pročitao sa CH università profesor pise da je to u stvari preko zelenih nastavak elitisticke borbe nacionalsocijalisticke partije njemacke ili kraceNSP,da one adolfove. Mrze zapad,mrze konsumerizam,ali mora im biti nadohvat ruke,teorija im je da je covjek bez rade,spola i istorije,kazu” putnik sa lakšim bagazom” ono” neopterecen sexom,room,novcem,bojom i pogotovu istorijom( povijesti History, na engleskom je text) od te mrznje povijesti se radja cancel culture i radikalni political corect

Ja to onako
2 godine prije

Učitelj drugog razreda škole u Bostonu, koji se na Tick Flowu pojavljuje pod imenom Teacher.Spice, objavio je video u kojem priznaje da je dječake natjerao da lakiraju nokte.
“Moji učenici drugog razreda doslovno su opsjednuti lakom za nokte”, pocrvenio je učitelj pokazujući svoj lak za nokte.

Kleopatra
2 godine prije

Bravo!!! Napokon netko normalan

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI