Hillary Clinton upozorila je na zabranu proliferacije biološkog oružja s wuhanskim laboratorijem u 2009. godini

Hillary Clinton
12 komentara

The Washington Post, koji je početkom godine u potpunosti ismijao teoriju curenja virusa iz laboratorija kao ”razotkrivenu” teoriju zavjere, napravio je preokret za 180 stupnjeva te sada takve vijesti izvještava kao vjerodostojne.

Novo izvješće potvrđuje da su povjerljiva vojna istraživanja provedena u laboratoriju i da će kineska vlada gotovo sigurno zabilježiti zapise dva desetljeća.

“Tajnost može pomoći objasniti zašto su napori da se potvrdi ili opovrgne teorija curenja virusa iz laboratorija o podrijetlu pandemije postigli malo napretka”, tvrdi se u izvješću.

The Post nadalje opisuje američke obavještajne napore na ispitivanju porijekla pandemije kao “upravo takvu operaciju koju je laboratorij Wuhan pripremio prije više od deset godina, postavljanjem sustava za rukovanje povjerljivim informacijama”.

“Mjere opreza ne znače da laboratorij ima bilo kakve veze s podrijetlom virusa ili da postoji išta podlo u njegovim klasificiranim projektima”, proglašava se u izvješću.

Izvještaj zatim priznaje da su se curenja iz laboratorija događala i ranije u Kini, ali tvrdi: „Do sada se nisu pojavili dokazi koji bi proturječili izjavama istraživača iz Wuhana da prije pandemije nisu naišli na Covid-19 i da se u laboratoriju nisu dogodile nesreće.”

To je u potpunosti u suprotnosti s informacijama kojesu govorile o hipotezi o curenju virusa iz laboratorija, činjenicom da su djelatnici u laboratoriju bili hospitalizirani prije pandemije, pa čak i da su članovi obitelji umrli.

Članak Posta također tvrdi da “Mnogi zapadni znanstvenici favoriziraju teoriju da je pandemija započela u prirodi”, ne ističući niti jednu znanstvenu studiju ili druge dokaze, koji ukazuju na vjerojatnost da je virus proizveden.

Članak također ne ukazuje na koordiniranu kampanju prisiljavanja znanstvenika da ne slijede teoriju laboratorijskog curenja virusa dobitkom financijskog istraživača Petera Daszaka i njegovih kohorti te rezultirajuće odbacivanje hipoteze zasnovane samo na strahu od progonstva.

Ali opet, što bismo drugo očekivali od establišment medija.

hillary clintonPeter DaszakWuhan
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
iefnbvaeiufvnaeurnae
2 godine prije

Samo si još ti trebala…………………….

Maki
2 godine prije

Washington Post, Hilari Klinton i cijeli americki establisment su pod kontrolom vlasnika Fed-a i sve njihova pisanja i izjave su cista manipulacija

onaj najve... Dalton
2 godine prije

Iako se vidi da je znala i za bolje dane, izgleda jadno i ofucano…
Kao neka ruska grofica poslije Oktobarske revolucije.
P.S.
Znate onu babu koju ima svako susjedstvo?
Onu koja zna ko je doš’o, ko je poš’o, ko se skim spanđ’o, ko prosi, ko šta u vrećici nosi…
E pa, ta baba je moj Bill!!
Hillary Clinton je upozorila…

2 godine prije zadnji put uredio onaj najve... Dalton
Družba i Pravda
2 godine prije

Hitlerka

ZriBra
2 godine prije

Reaktualiziran argument u funkciji sijanja straha i opravdanja još oštrijih mjjera za kontrolu uma kukavica.

g1 g2
2 godine prije

molim da se odlucite ko je vladar zapada. po meni oni pravi, iz sjene, su oni koji su financirali otkrice i izgradnju amerika i imperijalizam na zapadu. dakle, prije svih plemstvo tri male talijanske drzavice genove, venecije i firence, zatim burboni i kasnije windsori, i uz njih holandeski trgovcine. eto to je istina. nne oni s bliskog istoka koji su pobjegli iz egipta, oni su samo pijuni u rukama ovih

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI