Hrvatski “stručnjaci”, koga pravite budalama? 15.000.000 pozitivnih na koronu, a 0 (nula) mrtvih – Covid-potvrde i cjepivo su totalno beskorisni – Ukidajte sve

Plandemija - Hrvatska - Plenković - Beroš - Jonjić
176 komentara

Dok koje-kakvi stručnjaci Trobonjače, Jonjići, Ivići, Mićovići i slični… upozoravaju na opasnost koronavirusa Omicron, zadnje statistike iz Francuske, koje objavljuju mainstream mediji, govore sasvim suprotno. Od 15.000.000 pozitivnih na koronu, do sada nitko nije završio na respiratoru, a niti je preminuo. Radi se o osobama ispod 50 godina. Da prevedemo, više pogine osoba od udara groma, nego od Omicrona.

Toliko o našim stručnjacima. Postoje tri mogućnosti kako bi objasnili ovaj hrvatski apsurd. Hrvatski, nazovimo ih, stručnjaci, ne znaju čitati stranu literaturu ili su potplaćeni licemjeri koji za škude izdaju svoje ljude. Postoji i treća mogućnost da se radi o totalnim nestručnim idiotima. Hrvatski liječnički sustav je takav, progoni najbolje kao što su dr. Lidija Gajski, a u prvi plan stavlja nestručne i licemjerne. Hrvatsku liječničku komoru će trebati posebno istražiti, jer ono što je činila tijekom plandemije, nije zabilježeno u povijesti. Tko tamo sjedi i što radi, odavno istražujemo, a analiza će biti uskoro objavljena.

Očito je Omicron pomeo sve planove. Umjesto da ga iskoriste za dodatni pritisak na cijepljenje, Omicron je prirodnim putem cijepio veći dio svijeta i bar za trenutak spriječio masovno cijepljenje kontroverznim cjepivima.

Zato sada čitate po svim mainstream medijima, kako se navodno nije dobro namjerno zaraziti Omicronom. A onda “stručnjaci”, ne ovi hrvatski-prepisivači, objašnjavaju zašto se ne trebamo zaraziti bezopasnim Omicronom, te izmišljaju niz nuspojava koje su blaže od obične gripe.

Statistike su toliko pozitivne glede Omicrona, da ih manipulatori više ne mogu iskoristiti pogrešnim interpretacijama. Običan čovjek polako izlazi iz hipnoze stvorenom zločinačkim izvještavanjem mainstream medija, a i onih manjih medija koji se zadovoljavaju mrvicama.

Nemojte se previše radovati. Ovaj soj virusa je vjerojatno nastao u laboratoriji, o čemu govore mnogi izvještaji i objavljeni tajni dokumenti. Prirodnom virusu su vjerojatno genskom modifikacijom promijenjene određene funkcije, kako bi lakše zarazio čovjeka, a možda i razbolio. Vjerojatno se radi o globalnom testu za neke buduće “ratove”. Možda biološke?

Zamislite što će se dogoditi kada se i njihovim laboratorijama pronađe djelotvorno cjepivo protiv koronavirusa? Do sada takvo cjepivo nikada nitko nije proizveo. Što mislite što mogu bolesni umovi napraviti? Zamislite da zaraze cijeli svijet, a djelotvorno cjepivo ponude samo odabranima? Podsjećali vas ova priča na “teoriju zavjere” o depopulaciji Planeta na kojem će “beskorisne radnike-izjelice” zamijeniti robotima i umjetnom inteligencijom? Takvim bolesnim umovima je profit puno bitniji od ljudskih života. To nikada ne smijete zaboraviti.

Iako svi državnici, čast izuzetcima, dobrovoljno ili planski, igraju globalnu igru, dan kada se svode računi nije daleko. Danas globalni sluga, sutra možda postanu svjetlo u tunelu. Takvih zasigurno ima, ali se kriju i glume poslušnost, a u sebi sanjanju o ostavljanju pozitivnog povijesnog traga. Ona narodna je baš dobra: “Daj čovjeku vlast, da vidiš kakav je”.

Na svim budućim političkim izborima, koji su u startu lažirani zbog neobjektivnosti medija, glasajte za one koji nikada nisu bili u vlasti. Oni koji su bili na vlasti i mogli su odlučivati, a ništa nisu uradili, običan su mućak. A dobro znamo što se s mućcima radi. Svojim glasom za nove političke igrače nećete promijeniti svijet, ali će te omesti i odgoditi agendu. Dok oni obrade tj. korumpiraju nove igrače, prođe par godina, a onda im izaberete još novije. Cijelo to vrijeme se treba samoorganizirati, o čemo portal Logično sanja. Trebamo raditi na raznim vrstama autonomije (prehrambene, obrazovne, tehološke, komunikacijske, zdravstvene…).

Evo vam ideje kako se može djelovati. Naravno, nove igrače pažljivo birajte, možda naletimo na časnog pojedinca koji će ipak nešto učini.

CjepljenjemanipulacijaPlandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
176 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Patriot
2 godine prije

Grom ih ubio.

Peter Tosh
2 godine prije

9mm po grlu

Toni
2 godine prije

Trio fantasticus (slika gore). Slugani farmakološke mafije i borci protiv vlastitog naroda i vlastite domovine. Veleizdajnici prve kategorije.

MKD
2 godine prije

Apsolutno dobar tekst.

Pjesnik narodni
2 godine prije

Godine su dvije prošle
Mase nisu pameti došle
Još se uvijek hoće cijepit
Al će sad za život strijepit.

Neka rade kako žele
Pa neka se još vesele
Kad ugrušak neki dođe
Možda im i život prođe.

Govorili smo njima svud
Oni nama “ti si lud”.
Kako sada stvari stoje
Prehlade se oni boje.

Sunseeker
2 godine prije

Meni nesto tu nije jasno vise….
Sad svaki virus u prirodi treba reklamirati kao ubojicu I jbti ljude u zdrav mozak da se mora cijepiti I brnjicu nositi cijeli zivot. Pa zar nisu I prije postojali ti virusi te kako smo uopce zivjeli zadnjih 60 godina bez brnjica I cjepiva ?? Opet neki sismis jbe cijelu zemlju ili je sad neki stakor🤷‍♂️

Vox
2 godine prije

Cilj je ustvari uvodjenje DIGITALNOG IDENTITETA……..kroz DIGITALIZACIJU ka DIGITALNOM AUSCHWITZU i SOTONISTICKOM NWO.

Strava_i_užas
2 godine prije

Mislim da se radi o nestručnim idiotima. Sve ostalo bila bi pohvala.

max
2 godine prije

Ovo što su nam uradile prodane duše (političari, liječnička komora , tzv stručnjaci itd) je jednostavno čin veleizdaje.

pero
2 godine prije

Majmune. najedi se govana.

hate
2 godine prije

za tu garnituru vojni sud i strelijački vodovi imat če šta raditi !

Mali Ivica
2 godine prije

Bože spasi nas i zaštiti od zlih umova .

Lemy
2 godine prije

E moj debeli duro kao da je točno toliko umrlih ok korone , to je svi oni i od karcinoma i od svih drugih smrtnih bolesti su prijavljeni pod sifrom umrli od korone. A kad si toliko pametan zasto oni cijepljeni idu u bolnicu kad su zasticeni od korone , a da li znate da je vise cijepljenih umrlo nego necijepčjenih.

Promatrač
2 godine prije

mentalni invalid

Ja to onako
2 godine prije

Zato su na pocetku kad se krenulo sa tim sranjem od corone rekli da se na preminulima od corone nesme uraditi obdukcija da se ne bi videlo od cega su umrli mamu im jbm.

Ibra
2 godine prije

Koji Hrvatski stručnjaci, da nije možda Blento Blentavi von Anemični, koji je dokazani i prokazani stručnjak da zadnji izlaz prenamjeni u ulaz.

Ibra
2 godine prije

Gjuro pušiš li racku, da dođem i ja da te zadovoljnim i napunim.

nepoželjni
2 godine prije

Hrvatski “stručnjaci”, koga pravite budalama?
Mislave !?…pa nas prave budalama ! (a zadatak im uopće nije težak)

John C
2 godine prije

Lijepe praktične ideje. Možda je njihov rezultat apstraktan i neostvariv na prvu, ali lagano polagano iz misli u riječi pa u djela. Na taj način se radi promjena.

Faust
2 godine prije

Svi umrli u bolnicama,nitko kod kuće.kakva je to bolest od koje se umire isključivo u bolnicama?Na jednom drugom portalu jedan lik je se prije par mjeseci pohvalio kako će primiti booster da bi bio “još zaštićeniji”.Od tad se ne javlja,ima teške probleme sa hertzom.

A neg.
2 godine prije

Ako ukinu c potvrde nitko nece na pikanje ni u red za test. Pandemija by by, uvoz maski, testova, mjeraca temp. i pratece opreme by by. Pa nece valjda medicinari brinuti o pacijentima; bolje je visiti dan noc na rezimskim medijima i crtat viruse…

Alaj Ebe Abdulahman
2 godine prije

Šimpanza,pavijan,orangutan.

2 godine prije

Hahahaaa.. a tko tebe vise shvaća ozbiljno i reagira na tvoju jednu te istu mantru,veca je konjina od tebe.aj Zivio mi,debilu.i pazi na zdravlje.hvala.

2 godine prije

A ja se ponadao nekom textu o Fulmišovoj tužbi na onom ljevom sudu pa da opletemo o “zakonskim” pokušajima rušenja ovog ludila.
Jer je na jednoj temi, sada pokopanoj drugim, Itd postavio dobra pitanja na koja bi se dalo razviti priču.
Možda i dodje…taj text.

Jadranka S.
2 godine prije

“Hrvatski ” strucnjaci” koga pravite budalama? “…..

Hrvatski ” strucnjaci” pokusavaju napravit budalama neduzne ljude (kao i ostali zemaljski “strucnjaci”), sto se mene tice ne prave oni ljude budalama, jer budale ne mogu praviti budalama one koji nisu budale, samo mogu budale praviti budalama one koji su vec budale, pa ni to jer budalu se nemoze praviti budalom jer vec je budala, budali se ni ne moze objasniti da je budala jer je budala.

Ovdije se radi o neduznim hipnotiziranim ljudima………..koji se moraju trgnuti iz hipnoze i probuditi………….

mrdo
2 godine prije

Đe ti je onaj tvoj pajdo Malomorgen? Pelcovo se, pa ga strefio iznanaditis? Doći ćeš i ti na red.

Vele
2 godine prije

Petljaju sa covid potvrdama, zapliću se u informacijama, odugovlače sa brojanjem potpisa za referendum…

Ništa bez kamiona i totalne blokade…

DEDA
2 godine prije

ODGOVORAN JE ISKLJUČIVO NAROD I SAMO NAROD GLOBALNO.GLADAN SITOM NEVJERUJE TAKO BI TRENALO BIT JER SE SVE VRTI OKO NOVCA.IDUĆI PUT GLASAJTE NA IZBORIMA ZA PREVIŠE A NE PREMALO NOVCA I PRESTANITE VJEROVAT U OBEĆANJA.

DEDA
2 godine prije

TKO ĆE I DALI ĆE NETKO OD OVIH NEPISMENIH ODGOVARATI ZA OVU PREVARU?

Inteligencija
2 godine prije

Đuro kako ti se da raspravljati s njima?
Da im zbrojiš iq svima zajedno nije veći od temperature dnevnog boravka tijekom ljetnih mjeseci!!!

Inteligencija
2 godine prije

I moram priznati da navratim jednom tjedno nekad i češće dok pijem kavu da se nasmijem komentarima ovih “pametnih” ljudi

Emiliano Zapata
2 godine prije

Nije ovo nikakav idiotizam vec povod za mjere uz pomoc kojih ce osiromasit i unistit sve koji su neovisni.
Kad ljudu budu ovisni o radu vlada i politicara morat ce pristat na sve za koricu kruha pa i da ih lagano ubijaju, a oni koji misle da su pametni jer su trenutno na selu ce izludit kaznama jer npr.svinja nema u svinjcu odgovarajucu igracku!
(Da dobro ste procitali tko nevjeruje nek provjerava ima takvih primjera previse)

Lara
2 godine prije

Stanovnici Rotterdama pozivaju na gađanje Bezosove superjahte trulim jajima.
Još se ne zna ima li uhićenih i hoće li se zatražiti savjet od drugih članica EU koje su se već susrele s takvim prijetnjama i efikasno ih riješile.
p.s. Prošli je tjedan objavljeno da će se povijesni most u Rotterdamu morati razmontirati kako bi brodogradilište mogla napustiti nova luksuzna jahta američkog milijardera Jeffa Bezosa, koja je u njemu izgrađena. Most je visok 39.9 metara, zbog čega će Bezosovu superjahtu vrijednu 500 milijuna dolara i visoku 39.6 metara biti teško
izvesti iz brodogradilišta.

2 godine prije

zasto to rade?
_ karijera: pridruzi se jakomu, ne strsi, ne prigovaraj, istakni se podrskom, sudjeluj u hajci
_ kukavlicuk: prikrij kukavlicuk pretvarajuci se da podrzavas
_ njeguje dojam pametnoga: skolovao se, ima status pametnoga, ne smije riskirati opoziciju
_ zatupljenost: godine ispiranja mozga su ucinile svoje

pirat sa kariba
2 godine prije

muci pogrdo ,za tebe je veterinar kao i za ovu i ,, inteligenciju …. revete u duetu ,jel?

bumbar
2 godine prije

Bez obzira što se plandemijski narativ urušava, EU Komisija je jučer predložila produljenje covid potvrda do 30.06.2023. https://euraxess.ec.europa.eu/worldwide/south-korea/coronavirus-commission-proposes-extend-eu-digital-covid-certificate-one
Doslovno kažu: “Omogućiti da se potvrde mogu izdavati OSOBAMA KOJE SUDJELUJU U KLINIČKIM ISPITIVANJIMA CJEPIVA PROTIV COVID-19 
Druge države članice tada mogu prihvatiti EU digitalni COVID certifikat koji se izdaje sudionicima ispitivanja. Ova mjera ima za cilj potaknuti nastavak razvoja i proučavanja cjepiva protiv COVID-19.“
Dakle, ako ne pristaješ biti zamorac u kliničkim istraživanjima, nema ti ni slobode.
Nevjerojatno kako su eksplicitni, ništa ne kriju.

ZriBra
2 godine prije

“MANIPULACIJA ILI IDIOTIZAM?”
U modernom visokorazvijenom društvu zakržljalih timotičkih poriva kojeg oblikuju poltronsko,oportunistički oblici ponašanja manipulacija i idiotizam su komplementarni,kompatabilnia ,a ne oprečni pojmovi.

ledeno doba
2 godine prije

he, he, he…

….U Hrvatskoj se zarazio veliki broj cijepljenih građana, evo koliko ih je…

Zasigurno ste puno puta čuli kako se netko cijepljen ipak zarazio koronavirusom i to nije iznenađujuće. Naime, prema podatcima koje je objavio HZJZ u Hrvatskoj je zabilježena zaraza djelomično cijepljenih u brojci od čak 20.356, a nakon potpunog cijepljenje koronavirusom zarazilo je se 166.621.

Među onima koji su potpuno cijepljeni i primili booster, u Hrvatskoj se zarazilo 15.288 ljudi. Bilo je tu i onih građana koji su se zarazili koronavirusom između dvije doze cjepiva, prema zabilježenim podatcima takvih je 7131 građanin.

Pozitivnih između cjepiva Janssen (koje se prima u jednoj dozi) i booster doze bilo je zanemarivo malo – 59 (0.0002%), a između dvije kompletne doze i boostera 2621 (0.067%). Unatoč protokolu zabilježeno je 3115 neispravnih, odnosno nepotpunih zapisa od početka pandemije, piše Index.

Lenko
2 godine prije

Neovisno o temi.
Jučer sam bio zajedljiv prema @Wolfcanislupus.
Zmaju, ono pisanje o blejanju izričito sam na sebe osobno mislio. Ne želim se opravdavat.
Sve ono napisano nisam smija niti trba napisat. OPROSTI.
S Poštovanjem.

Tadija
2 godine prije

Represija ce prestati kad drzave ozakone obvezno cijepljenje 4 puta godisnje.

ledeno doba
2 godine prije

“koga pravite budalama? ”

takozvani narod, koji je većinski ghlup ko hurac i dozvoljava da ga se pravi budalama

“..Kako je lepo biti glup
Stoka ume da nervira
Gutaj šta ti se servira
Kako je lepo biti glup
Kako je lepo biti glup
Bolje mozak sakrivati
Pa ćutati i plivati
Kako je lepo biti glup
Ne bavi se politikom
Spavaj, radi, ćuti, jedi
I ne veruj više nikom
Lezi, dig se, ustaj, sedi!..”

Josip
2 godine prije

OVO SE NESMIJE ZABORAVITI !
OVAJ ZLOČIN MORA BITI KAŽNJEN . Oni koji na izborima zaokruže bilo koju opciju HDZ-a ili SDP -a i ovi novi iz različiti udruga , Zeleni ili novi Ljevičari ili Desničari pucaju sebi i svojim najmilijima u glavu. Ova Covidomafija gubi igru sad gledaju kako će se izvući. Počeće oni i drukati jedni druge. Možeš vragovat ali nećeš vjekovat. Ovi što misle stvoriti novi svijet, robote umjesto ljudi , ne razumiju da nemogu i neče vječno živjeti , jednom riječju oni nisu normalni. Zato čovječe , ljudi moramo se probuditi dok nebude kasno jer nam je to dužnost. Oni to rade žele uništiti čovjeka jer nemogu pronači kako sebi produžiti život pa žele sve uništiti.

ledeno doba
2 godine prije

evo kako se napuhava broj “umrlih od kovida”

slučajni primjer sa ms portala, odlomak iz vijesti iz istarske županije:

"..Preminule su četiri COVID-19 pozitivne osobe (1936., 1939., 1945. i 1955. godište), s pridruženim kroničnim bolestima..."

—-
dakle; ustvari, čitaj: preminule s u 4 osobe (86 , 83, 77 i 67 godina) od kroničnih bolesti koje su imale. ali prije toga, im je svima pravljen naranča test, (jer svatko tko bude primljen u bolnicu, mora se podvrgnuti tom prevarantskom testu) koji ih je proglasio pozitivnima..
i tako će ove 4 osobe biti ubrojene u “umrle od kovida”

Keki
2 godine prije

Samo je jedno objašnjenje. Novac. Ok, i sadizam.

Max
2 godine prije

Kod njih je u pitanju manipulacija a nije neznanje.

ledeno doba
2 godine prije

” Zamislite da zaraze cijeli svijet, a djelotvorno cjepivo ponude samo odabranima? ..” — ma hurac će oni moj, u dva ne može stati.. oni ne mogu zaraziti cijeli svijet, tojest ne mogu proizvesti nikakav ubojiti zarazni virus, jer inače da mogu , davno bi ga proizveli i pustili u opticaj.. to da se može napraviti nekakav vještački virus, koji se razmnožava i širi sam od sebe je horor bajka, — sa kojom kabala plaši neuku i naivnu javnost. pa cijela poanta luciferijanske kabale, – je da oni svim silama i željno žele stvoriti ŽIVOT. Dakle, živo biće, koje se razmnožava samo od sebe… pa i navodni virus bi trebao biti takvo nekakvo biće. Ali nije. Ali oni to nemogu i zato su, pored svih gadosti i podlosti, mnogo frustrirani… Cijela poanta fanatičnih satanista je dakle– stvaranje života, živog bića–koje bi se onda razmnožavalo samo od sebe. Zato su obsjednuti… Čitaj više »

Uskok Marko
2 godine prije

Korisni su kao i HDZ.

hzjz-Javni poziv
2 godine prije

Nekada ste bili TOO OLD TO ROCK,TOO YOUNG TO DIE.Uz upotrebu naših proizvoda to više ne vrijedi.Od naših vakcine i stariji se tresu,a za ono drugo nikad niste premladi.
Uz naše vakcine niti GODINE NISU VAŽNE.Uz naše vrhunske proizvode možete završiti kao Janis Joplin,Amy Winehouse,Jim Morrison,Kurt Cobain i to bez konzumacije zabranjenih supstanci.Za naše korisnike.SAMO NEBO JE GRANICA i to sve bez ikakve naknade.
uvijek Vaš HZJZ

niki
2 godine prije

Covid potvrde i tako odlično obavljaju svoju neepisemiološku ulogu punjenja stožeraških liječničkih i Šiptarskih džepova HDZovskih filijala.To je samo inovacija pražnjenja blagajne osiguranja bez rada i usluga.Prava tradicija.

Lara
2 godine prije

“Nema govora niti razmišljanja o ukidanju covid-potvrda” kaze Branko Bačić

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI