Liječnik KBC Zagreb hematološkom bolesniku uvjetovao terapiju cijepljenjem, cijepio se i umro u KBC Split nakon 8 dana problematičnog liječenja

Konferencija za medije
214 komentara

Propusti zdravstvenih djelatnika KBC-a Zagreb i Split su doveli do smrti Josipa Rožića, kaže obitelj Rožić iz Kaštel Sućurca. Obitelj Rožić tvrdi da je njihovu članu rečeno da ako se želi nastaviti liječiti – mora se cijepiti.

 

U Zagrebu je danas ispred KBC Rebro obitelj Rožić održala konferenciju za medije zbog neetičnog i neprofesionalnog liječenja i niza liječničkih pogrešaka koje su dovele do smrti člana njihove obitelji pok. Josipa Rožića.

Pok. gospodin Josip Rožić, hrvatski branitelj, otac i muž članova obitelji Rožić, preminuo je u KBC Split nakon što je hitno zaprimljen sa simptomima moždanog udara koje su možebitna posljedica kombinacije njegove bolesti i Pfizer cjepiva na koje ga je de facto prisilio liječnik KBC Zagreb koji ga je liječio, rečeno je na konferenciji

Pok. Josip Rožić bio je hematološki bolesnik koji je došao iz Kaštel Sućurca u KBC Zagreb kako bi primio svoju redovnu terapiju kojom prilikom mu je njegov liječnik odbio dati terapiju jer nije cijepljen te ga «vratio» kući dok se ne cijepi. Suočen s tom «ucjenom» pacijent je primio cjepivo kako bi mu liječnik dao terapiju o kojoj mu ovisi život.

Nakon primitka cjepiva pok. Josipu Rožiću je pozlilo i imao je simptome moždanog udara te je primljen na hitni prijem KBC Split, a tamo su liječnici ignorirali njegove simptome i medicinsku dokumentaciju koju im je obitelj dostavila te su postavili niz sumnjivih dijagnoza na temelju kojih su mu obavljali nelogične pretrage i upitno ga liječili te je naposlijetku nakon 8 dana preminuo na Jedinici intenzivnog liječenja KBC Split. Po primitku otpusnih pisama obitelj je uočila niz pogrešaka i navoda koji ne odgovaraju stvarnom stanju, a dinamika liječenja bile je nejasna i nelogična. Konačno, uzrok smrti pok. Josipa Rožića nije poznat, a iako je imao neurološke smetnje i simptome afazije i/ili moždanog udara, nikada mu, primjerice, nije napravljen CT mozga.

Tako su liječnik KBC Zagreb svojim neetičnim i neprofesionalnim uvjetovanjem, a liječnici KBC Split svojim spornim dijagnozama i metodama liječenja odveli oca i muža obitelji Rožić u preranu smrt, pri čemu svi navedeni odbacuju vlastitu odgovornost za to.

O uvjetovanju terapije cijepljenjem upoznati su i Ministarstvo zdravstva RH i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, koji obitelji Rožić o tome mjesecima nisu dali nikakvo očitovanje.

Ivana Rožić: Mama i ja smo držale tatin nalaz, na kojem je točno bilo skoro samo njegovo ime i prezime

Kći Josipa Rožića, Ivana Rožić, je rekla:

“Nalazimo se ispred bolnice u kojoj je mom tati, Josipu Rožiću postavljen uvjet da će se prekinuti njegovo liječenje ukoliko se ne cijepi protiv korone. Preminuo je zbog lošeg zdravstvenog sustava, ucjene, liječničkog nemara i pogrešnog liječenja. Imao je samo 57 godina.

Od 2018.g. on je bio hematološki bolesnik koji se u početku liječio u KBC Split, a kasnije u KB Dubrava i KBC Rebro. U 6-2020.g. je dobio lijekove koji su njegovu bolest stavili pod kontrolu.

16.4.2021. su on i mama otišli u Zagreb, u KBC Rebro kako bi primio dogovorenu imunoterapiju. Taj dan mu je njegov liječnik odbio dati imunoterapiju jer nije bio cijepljen i rekao mu je da se vrati nakon što se cijepi. Liječnik je bio vrlo jasan u svom naumu jer je dogovorio imunoterapiju zbog koje je tata došao u Zagreb, odbio mu je dati iako je taj dan saznao za tatin strah od cijepljenja i da se ne želi cijepiti, ali tata se ipak vratio doma bez imunoterapije. Cijepljenje je za njega bila teška, ali jedina opcija. Iako je bio svjestan prisile, njegov strah zbog prestanka liječenja je bio jači. Tata je bio doveden u situaciju da bira između života i smrti. Imunoterapija i lijekovi su njemu značili život i bili su mu potrebni, a on je želio živjeti i izabrao je život, a na kraju je dobio smrt.

Kako bi se, nakon te ucjene, mogao nastaviti liječiti, 23.4. je primio prvu dozu Pfizer cjepiva. Nakon toga se već 26.4. javio telefonski istom tom liječniku koji mu je uvjetovao daljnju terapiju cijepljenjem, obavijestio ga je da je primio cjepivo, nakon čega je bez ikakvih problema dogovoreno da može doći primiti imunoterapiju 7.5. Taj petak, 7.5. nije otišao u Zagreb niti je primio imunoterapiju, taj petak je pokopan.

27.4., 4 dana nakon cijepljenja oko 15h mom tati je iznenadno pozlilo. Srušio se, ostao je paraliziran, nije pričao i samo je gledao “u prazno”. Do tog trenutka on je bio najnormalniji čovjek koji je sa mamom baš taj dan slavio 25. godišnjicu braka.

Liječnici na hitnom prijemu su kao razlog njegovog dolaska naveli afaziju i napisali suda je njegov neurološki status nemoguće ispitati zbog nesuradljivosti.

Unatoč njegovom jasno vidljivom stanju kojeg su bili svjesni i liječnici na hitnom prijemu, njemu nikada nije napravljen CT mozga. 12 sati nakon dolaska na hitni prijem njegovo stanje se još više pogoršalo i prebačen je u JIL gdje je nakon 8 dana preminuo. 12 sati je ležao bez pretraga umjesto da mu je napravljen CT mozga koji je bio potreban za to da mu se, umjesto dijagnoze COVID bolesnika, postavi prava dijagnoza. Pravu dijagnozu i uzrok smrti mog tate još uvijek ne znamo jer nikada nisu napravljene odgovarajuće pretrage s obzirom na njegovo stanje i simptome koje je imao.

Po primitku otpusnih pisama, 17.5., uočili smo brojne i velike pogreške, neoprostive pogreške u liječenju. Taj dan smo ja i mama ispred sebe imale nalaze na kojima je skoro pa jedino ispravno bilo njegovo ime i prezime. Bile su napisane dijagnoze koje on nikada nije imao i neistinit tijek situacije koja se taj dan dogodila.

Obavljeno je nekoliko sastanaka s liječnicima KBC Split kroz 5. i 6. mjesec. Liječnici su davali različite izjave i krivili jedni druge zašto CT mozga nije napravljen.

Naknadno, nakon njegove smrti, na naše inzistiranje i uz dokaze, 3 otpusna pisma KBC-a Split su promijenjena u istinitu verziju s istinitim tijekom i pravim dijagnozama koje je on imao što je dokaz da su pogreške nastale, jer u protivnom oni to ne bi učinili.

Pored ucjene i nemara u liječenju, moj je tata bio i žrtva administracije.

Naime, Ministarstvo i HZJZ su s uvjetovanjem liječenja, odnosno prisilom da se tata cijepi upoznati prije samog cijepljenja, jer smo, u to vrijeme teških odluka i velikog straha, pokušali dobiti odgovore na pitanje je li cijepljenje obvezno te smije li liječnik odbiti tati dati terapiju o kojoj mu ovisi život uz obrazloženje da nije cijepljen.

Budući da u razumnom roku nismo dobili nikakav odgovor niti smjernicu, odlučio je primiti cjepivo jer je želio živjeti. Odabrao je cjepivo koje je, iako rizično i za njegov imunološki sustav vjerojatno preopasno, ipak bolje od prestanka terapije o kojoj mu ovisi život. Između sigurne i vjerojatne smrti odabrao je vjerojatnu. Tako je odabrao jer nije imao slobodan izbor.

Ministarstvo i HZJZ se o našem upitu nisu očitovali niti do danas.

Neprofesionalno i neetično je to što tatin liječnik, jednako kao i tatin liječnik obiteljske medicine koji ga je uputio na cijepljenje iako je znao za prisilu, nije izvršio nikakve pretrage kojima bi se utvrdilo postoji li u njegovom konkretnom slučaju kakav rizik od cijepljenja.

Mi nismo isključivo protiv cjepiva, međutim svako cjepivo je opasna stvar i nosi određene rizike i nuspojave. Njegov organizam je bio je načet teškom bolešću i za njega je cjepivo bilo prevelik rizik, a liječnici su to morali znati i nisu mu smjeli uvjetovati nastavak liječenja cijepljenjem ili su barem trebali provesti pretrage da utvrde može li podnijeti cjepivo.

Od svih uključenih tražili smo naknadu štete za prerani i nepotrebni gubitak voljenog tate i muža. Htjeli smo da nam barem netko barem kaže da je pogriješio i da je moj tata mogao ostati živ da nije došlo do pogreške u liječenju.

Iako je prošlo gotovo dva mjeseca od dostave našeg pisma, svi su se oglušili i nitkonas nije pozvao niti na razgovor.

O svemu ovome posjedujemo neosporivu materijalnu dokumentaciju u vidu liječničkih nalaza i mišljenja, uputnica, pravih i lažnih otpusnih pisama i sl., a iz čega se svega vidi kontinuirana neetičnost, nesavjesnost, neodgovornost i nemar te bijeg od bilo kakvog poziva na odgovornost uključenih liječnika.

Odlučili smo ići do kraja tražeći pravdu za njega jer smo mu to dužni, i mi i ova naša država koju je toliko volio i kojoj je 90-ih već jednom stavio svoj život na raspolaganje kao hrvatski branitelj. Ako mu ga je već odlučila uzeti sada, duguje mu barem istinu. ISTINU I ISPRIKU.

Njega nikada nećemo vratiti, a svima koji su odgovorni, cijelom zdravstvenom sustavu, Stožeru, Vladi RH i svima ostalima ja i moja obitelj poručujemo šah-mat. Želimo ISTINU I ISPRIKU!”

Odvjetnik Novosel: ‘Odluke pojedinaca unutar sustava i odgovornih osoba imaju svoje posljedice’

Obiteljski odvjetnik Karlo Novosel rekao je: “Svaki građanin RH ima pravo na zdravstvenu zaštitu i pravnu sigurnost. U konačnici, što je najbitnije – ima pravo na život. Odluke pojedinaca unutar sustava i odgovornih osoba imaju svoju posljedicu”.

“Imamo čovjeka koji je imunokompromitiran. Naprosto, ovdje se ne radi o priči, nego iz medicinske dokumentacije proizlazi da mu je terapija uvjetovana cijepljenjem”, rekao je odvjetnik.

“Doktor Radman nije dozvolio da se imunoterapija provede bez njegova cijepljenja”, objasnio je odvjetnik. Eksplicitno je rečeno – bez cijepljenja nema imunoterapije. Tada se gospodin Rožić našao u bezizlaznoj situaciji, gdje nije znao što da odabere. Našao se u poziciji straha i nesigurnosti te je bio prisiljen donijeti takvu odluku (da se cijepi)”, zaključuje.

Izvor: Narod

cjepivoCovidhrvatskavakcinaZagreb
Pretplatiti se
Obavijesti o
214 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vendetta
2 godine prije

Hrvatska igra prekosutra tekmu protiv Malte. Ocekujemo u Splitu 30 000 neustrasivih muskarcina sa kovid potvrdama. Ovo u KBC? O tome cemo poslije tekme, ako bude vremena dok se raspravi o četnicima, ustašama, tko je skim bio, ko vozi kaakv auto, di cemo na skijanje i slicno

Dupla Kamilica
2 godine prije

Ova lažna pandemija je do kraja skinula maske nekim profesijama.

BTK
2 godine prije

Zatvor za ubojstvo s predumišljajem.

Jozinjo
2 godine prije

Kako se gad zove?

apa khabar
2 godine prije

kako ono ? misli na druge, cijepi se. toliko mislim na druge da imam žuljeve na mozgu.

Patriot
2 godine prije

Podrška obitelji i nedajte im da se izvuku!Ganjajte bagru do pakla ako treba!!!

Zagor
2 godine prije

“Odlučili smo ići do kraja tražeći pravdu za njega jer smo mu to dužni, i mi i ova naša država koju je toliko volio i kojoj je 90-ih već jednom stavio svoj život na raspolaganje kao hrvatski branitelj. Ako mu ga je već odlučila uzeti sada, duguje mu barem istinu. ISTINU I ISPRIKU.”

Ovdje stvarno treba ići ‘do kraja’.
Rijetko psujem ali. ..

JBO IM PAS MILU MATER SVIMA!!!!!!!

Nadam se da će svi umiješani u ovom ubojstvu skončati u agoniji.

057
2 godine prije

Portal 24,taj broj e vjerojatno največi iq koji osoba smije imati da bi postala novinar i radila tamo

Sticky fingers
2 godine prije

Jadan covjek. Jadna ta obitelj. Ovo je uzas…istina polako, ali sigurno izlazi van

Mladi Duvnjak
2 godine prije

Iskrena sućut obitelji preminuloga. Njima će pogotovo biti jasno da cijepljenje nije radi pandemije, nego da je pandemija radi cijepljenja.

Karma
2 godine prije

Streljat odgovorne za primjer drugima. Tuzno crno nebo nad zemljom. Sotone zaplesale….

Martina
2 godine prije

Slično je prošla moja mama prije 4 mj💔

Gost
2 godine prije

Sve dok netko od ovih fašista koji teroriziraju ljude suludim kovid mjerama, ne oplete zatvor, ovo neće prestati.

Vuk
2 godine prije

Mi smo kao društvo svi moralno krivi….a posebno oni koji ovu situaciju koriste da iskoriste svojih 5 min. ovog ludila…a među takvima ima i kazneno odgovornih…neka se pokrenu institucije drzave krajnje je vrijeme

Alaj Ebe Abdulahman
2 godine prije

Odštampati slike svih odgovornih lekara-ubica i izleiti na javnim mestima.

Damir
2 godine prije

Imena zlotvora javno objavljivati.
Neka budu prokleti u mjeri i do koljena kako odredi naš Bog Stvoritelj.

Ganicus
2 godine prije

Ovi doktori će od sefova još dobiti nagradu na uspješnom provodjenju agende o depopulaciji.Uporno se ovdje govori o izboru da ili ne što je besmisleno.Treba ići na zabranu ovog otrova .Ovo je kao da se staljinu zala zatvorenici u gulagu ili hitleru na uslove u logoru.

ljeto64
2 godine prije

Četiri puta su mi tamo izbrisali profil iz čista mira.

Prof. Matić
2 godine prije

Ovo je samo jedan eklatantni primjer društva i pojedinaca sa kojim živimo. Ovo je ustvari, iza paravana, komunističko fašistička mješavina društva u kojoj doktori trovači imaju zakonitu zaštitu gospodara života i smrti. Korupcija i samovolja pojedinaca koji misle da su Bogom dani savršeno se uklapa u kapitalistički sustav koji je u svojoj biti ozakonjena pohlepna pljačka. Mnogi branitelji sada kada to sve vide žale što pola streljiva nisu poslali na vlastitu stranu. Pitanje je, dokle tako?

Tupko Glupko
2 godine prije

Hvala ti Bože što je narod konačno počeo pričati o posljedicama cijepljenja u javnosti! Veliko hvala obitelji Rožić što je izašla s ovom pričom u javnost. Nadam se da će potaći i druge na isto. Sve smrti i nuspojave od cjepiva prijavljuju se HALMED-u, mogu i cijepljeni, ovdje su podaci kako: Kako prijaviti sumnju na nuspojavu? | COVID-19 .: HALMED Sve upućujem da na kraju ovog teksta piše da je i zdravstveni radnik dužan prijaviti nuspojave cjepiva HZJZ-u! Svi vi koji ste imali teže nuspojave i smrti bližnjih nakon cijepljenja, zatražite od HZJZ-a prijavu zdravstvenog radnika HZJZ-u ako ste upoznali zdravstvenog radnika s time što se desilo nakon cijepljenja ili ako je to i sam vidio tijekom cijepljenja. HZJZ je tijelo javne vlasti i temeljem “Zakona o pravu na pristup informacijama” moraju vam odgovoriti i dati traženo u roku 15 dana. Zakon o pravu na pristup informacijama (nn.hr) Ovdje su… Čitaj više »

Greven
2 godine prije

Sve te šarlatane, zlikovce, ubice, mengele reinkarnacije, “doktore” treba potrpati na Goli Otok doživotno.

Moris
2 godine prije

Sve više se očituju tragovi zvijeri u snijegu.

antikonformist
2 godine prije

Dr. Radmanu zbog ucjene pacijenta sa smrtnim ishodom SUDITI i presuditi. On je ubojica koji će nastaviti dalje s ubijanjem odnosno nagovaranjem na samoubojstvo ako mu se ne sudi zbog ovog počinjenog zločina. U ovom zločinu Radman je ubojica, a Josip Rožić je žrtva.

Tupko Glupko
2 godine prije

Preporučam obitelji Rožić kaznenu prijavu protiv odgovornih:

Članak 181.: Nesavjesno liječenje (Kazneni zakon) (zakonipropisi.com)

Grozomorni
2 godine prije

Sada toga liječnika tužiti za ubistvo sa predumišljajem. I tražiti višemiljunsku odštetu od njega osobnoplus tužiti bolnicu i ministarstvo zdravlja i od svakog tražiti više milijunsku odštetu. Tek teror korumpiranih kurvinih sinova i kćeri u liječničkim uniformama i sadoktorskim titulama mora prestati danas jer sutra je kasno.

Joe
2 godine prije

Za ovo ide metak u glavu.

Narcisa
2 godine prije

I na kraju članka smo napokon saznali prezime doktora Radmana iz zagrebačkog KBC, prezime splitskog i doktora opće prakse nismo uspjeli saznati. ZAŠTO? Zašto skriva identitete onih koji su joj umorili oca?

Smokva
2 godine prije

ISTINA UVIJEK PRONAĐE PUT!! VAŽNO! Struka kaže: Ivan Ganjto, dr.med., spec. anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, subspec. intenzivne medicine, voditelj JIL-a u Virovitičkoj bolnici “Poštovani, ovim putem želim vam reći da sam duboko razočaran izjavama Vaše predsjednice dr.Ivane Šmit, u kojoj ona spominje needuciranost pojedinih udruga ili skupina zdravstvenih djelatnika, koji se uporno ne žele cijepiti ili koji govore gluposti o nuspojavama cijepljenja itd… U njmanju ruku ova izjava me frapirala iz jednostavnog razloga što sam anesteziolog, i subspec. intenzivne medicine koji svakodnevno radim i liječim COVID pozitivne pacijente, te sam do sada vidio mnoge slučajeve tromboembolijskih incidenata nakon cijepljenja (CVI-ja ili AIM-a, DVT-a, PE itd …) koje su mnoge pacijente stajali života. Nemojte mi samo govoriti o tome kako smo sigurni da je od cjepiva, jer mogao bih vam postaviti isto protupitanje, “kako ste vi sigurni da nije??? Molim lijepo doktorice, od kuda vama takva sigurnost o neškodljivosti ovog… Čitaj više »

Doktor Sokrates
2 godine prije

Treba pod hitno ukinuti doktore i bolnice, nepotrebni su, tu je redakcija logicnog pa nek vas oni lijece.

Legendarni Grk
2 godine prije

UPOZORENJE ZA CIJEPLJENE I ONE KOJI SE NAMJERAVAJU CIJEPITI! U Francuskoj se skraćuje trajanje zdravstvene propusnice za 65+ na 6 mjeseci!

Dana 15. prosinca zdravstvena propusnica bit će deaktivirana za osobe starije od 65 godina, koje su uzele drugu dozu prije više od 6 mjeseci i ako u roku od 5 tjedana ne prime treću dozu!“, rekao je glasnogovornik francuske vlade Gabriel Attal.
„Dobiti ćete upozorenje koje će vas podsjetiti na ovu obvezu, a ako odbijete treću dozu zdravstvena propusnica će vam se ukinuti“, dodao je Attal.
Osim toga, početkom prosinca najavljena je kampanja za 3. dozu za populaciju 50-64 godine, kao i najava istog principa ukidanja zdravstvene propusnice.

Sve je otkriveno, plan je da sve svi „cijepe“ svakih 6 mjeseci!
Je li vam i dalje nešto nije jasno?

BTK
2 godine prije

Dok svijetu prijeti da pođe nepovratno u neku stvar, Karolina Vidović Kristo lustrira Slavka Linica. I to netko treba.
Mogu samo pitati je li primila već i treću dozu?

Prle
2 godine prije

Redovna mantra za ovo cjepivo, ali i a druga, je “cijepljenjem štitite sebe, ali i one koji se ne mogu cijepiti, a to su npr. imunokompromitirani. Čak i ako vas nije briga za svoje zdravlje, morate se cijepiti radi imunokompromitiranih”. Sumnjao sam da je sustav jednako brižan prema imunokompromitiranima u praksi kao što je na riječima i pitao se kako takav oblik društvene zaštite ugroženih funkcionira u praksi.
Sada mi je puno jasnije.

Drk
2 godine prije

Glupi doktori jebalo vas to smece od otrova.Pizde prodane

057
2 godine prije

Molim Vas ne zovite taj okot liječnikom,još manje doktorom a najmanje čovjekom. Hvala

Ivermectin
2 godine prije

New Pfizer antiviral and ivermectin, a pharmacodynamic analysis

https://youtu.be/ufy2AweXRkc?t=1311

Ivermectin showed the highest binding affinity to the predicted active site of the protein

Vukašin Mandrapa
2 godine prije

Dr. Radman je zapravo ubica koji je bukvalno izvršio neposredno ubistvo.

Kayser Soze
2 godine prije

Briselski guzo-ljubci, kvazi-liječnici i ostala novinarsko-izdajnička kasta kriva je za smrt ove osobe i svih drugih.
Više je vrijeme da se svi ustanemo i izađemo na ulice, samo sila može djelovati na silu to je čista fizika.
Svi na ulice dokle god treba.

Zabrinuti
2 godine prije

Saucesce obitelji preminuloga.
14 dana nakon cijepljenja osobi se priznaje status cijepljene osobe.
Smrt ove osobe ce sluzbeno glasiti da je umro od prijasnjih bolesti.

Pera Detlic
2 godine prije

Evidentno kršenje zakona. Ljepo piše danema ucjene jednog postupka drugim. Ova naša mala podguzna neokolonija prretvorila se u koloniju glupana. Glupani su najopasnija vrsta na svijetu. Rade štetu sebi i drugima, a bez koristi za njih.

hope
2 godine prije

procitah sve komentare i tuzno se nasmijah!svi se pozivaju na zakonom nam i ustavom zajamcena prava a sustav skupa sa vladajucima ne funkcionira!slazem se da treba sto vise objavljivati ovakve slucajeve i slicne njima ali samo u svrhu da se jednog dana, kada se sve vladajuce psihopate zatvore u hermeticki zatvorene prostorije,da se zrak procisti od tih smradova,da ostane zapisano u povijesti sto su nam radili.

Poznavalac prilika
2 godine prije

Ovdje mogu reći samo jedno. Da je nedaj Bože netko meni drag doživio ovakav tretman i izgubio zbog toga život, taj zločinac koji sebe naziva liječnikom bi to platio na jedini mogući način. Svojim životom.

Max
2 godine prije

Iskrena sućut obitelji a to je ubojstvo za koje netko treba biti kažnjen.

°_°
2 godine prije

Ovce moje čuvajte se same,
ko upita, ne kazujte za me.

Pastir

Nina
2 godine prije

Nista nije strasnije od toga, izgubiti clana porodice na ovaj nacin. To je ubistvo. Nadam se da ce Rozici istrajati, jer sigurno ima jos mnogo takvih slucajeva.

Antinwo HR
2 godine prije

To je đubre a ne liječnik!Smeče Beroševo

VAKCIN IZ BEZNICE
2 godine prije

Šta o ovom doktoru. On je psihički mrtav, pa i na psihički način poubijao i svoju decu.. Nikad neče dolazit na korzo. Kad izađe, to mu je zadnji put. Narod pamti.

Mujo&Haso
2 godine prije

Špranjo plan COVID. Ako je zakon za ubistvo najmanje 30 godina, nema problema. Baš sad PLAN Covid podneo ODLOK, koji je nad ustavom, da ovo nije kaznivo. Šta se sad sa tobom događa. Popušio si, da sam ne znaš.

gigi pinna
2 godine prije

Pod hospitalizirane i umrle “necijepljene” trpaju i one koji su primili do sada samo jednu dozu, ili su dobili drugu dozu prije ne više od 15 dana.
Baš me zanima koliko je među hospitaliziranima i umrlima onih koji se uopće nisu cijepili.

gigi pinna
2 godine prije

90% liječnika je i upisalo taj studij samo zbog love – tako da njihova bešćutnost ne iznenađuje.
Na ucjene nije smio pristati, trebao je u javnost izaći s tim, pa da vidiš kako bi se nastavila imunoterapija.

Smokva
2 godine prije

Nogoooomeeeet
🤩🤩🤩🍺🍺⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI