Žrtve njemačkog eksperimenta kojim se zlostavljaju djeca govorile za RT o nesreći u kojoj žive

zlostavljanje
37 komentara

Prije nekoliko desetljeća, svaki se dan borili za opstanak, sada sami sebe moraju motivirati za život. RT je poslušao bolna sjećanja dvojice Nijemaca koji su bili smješteni u udomiteljstvo kod poznatih pedofila od strane berlinskih vlasti.

Prošlog mjeseca, jezivo izvješće s njemačkog sveučilišta Hildesheim otkrilo je da je berlinski Senat orkestrirao plan pukotine na temelju kojeg su se ranjiva djeca desetljećima ostavljala u skrb poznatih pedofila.

To je bio dio jednog groznog „eksperimenta“ kontroverznog seksologa, Helmuta Kentlera, čija su izopačena učenja tvrdila da seksualni kontakt s odraslima ne šteti djeci. Pedofili koji se brinu o njima samo bi “emancipirali” njihovu “seksualnost”, izjavio je Kentler više puta kroz svoje tvrdnje, u bezbroj knjiga i na TV-u.

Stekao je slavu “progresivnog vizionara” i postao miljenik ljevičarskih političara, uključujući gradonačelnika zapadnog Berlina, Willyja Brandta, budućeg njemačkog kancelara.

Dvije žrtve Kentlerovog „eksperimenta“, identificirane kao Marco i Sven, rekli su za RT da su bili u situaciji kao da su ”bili izloženi za prodaju”.

Njihov budući udomitelj, Fritz H., otkad je postao poznat u njemačkim medijima, bio je ljubazan i „pokušao nas je osvojiti“ kad su se prvi put upoznali, možda poput lovca koji ne želi preplašiti svoj plijen.

Činilo se da je prijateljski raspoložen, za razliku od onoga kakav je on zapravo.

Tada se radilo o tome želi li nas povesti ili ne. Nisu nas pitali, jednostavno smo morali ići”, rekao je Marco. Za njega je višegodišnja noćna mora počela u bolnici u kojoj je prvi put upoznao Fritza, kojeg je Kentler opisao kao “stručnjaka za skrb o djeci”. Mjesec dana kasnije bio sam kod njega. Nisam ni znao da su me poslali tamo”, otkrio je.

Dječaci također nisu znali da je taj čovjek zapravo osuđeni pedofil koji je sam živio u Zapadnom Berlinu. Njegova kaznena evidencija nije spriječila gradske organe za dobrobit mladih da stave ranjivu djecu u njegovu skrb u više navrata, između ranih 1970.-ih i 2003.

Fritzove žrtve, neke od šest ili sedam godina, pretrpjele su neizrecive strahote dok su bile ovisne o njima. Nekoliko ih je seksualno zlostavljano i silovano, a jedan dječak s invaliditetom umro je u njegovoj skrbi.

I Marco i Sven rekli su da je život s pedofilom “svakodnevna bitka za preživljavanje”. “Totalni psihopat” bi zlobno iskoristio naše najveće strahove kako bi ih natjerao na “stvari koje inače ne bismo radili”.

Bilo je: “Ako to ne učinite, vratit ćete se u sirotište” ili: “Ako ne učinite ono što želim, ponovo možete jesti smeće iz kante”.

Žrtvama je rečeno da u zlostavljanju nema ništa kazneno jer je “on naš otac, a mi smo bili mladi”. Vikanje i udaranje bili su dio dječakovih svakodnevica, što je ponekad podsjećalo na prakse ugnjetavajućeg kulta.

“Uvijek je govorio da on nije tukao nas nego vraga koji je bio u nama”, rekao je Marco dodajući da ih je fizičko nasilje još jače povezalo sa zlostavljačem. Obojica su se složila da “što je lošiji tretman, to ste više osjećali da vam je ta osoba važna”; rečeno je da se taktika iz udžbenika totalitarnih sekti primijenila nad njima.

Marco i Sven proveli su godine u potpunoj izolaciji. Fritz im nije pružio odgovarajuće obrazovanje jer bi tako izgubio status njegovatelja; također im je onemogućio stjecanje osnovnih socijalnih vještina poput plaćanja računa ili najma stana. Ali postoji nešto još strašnije što je “zakopano duboko u našoj podsvijesti”, kažu oni.

Svaki dan se borite sa sobom i morate se motivirati na to da želite živjeti dalje. Kad navečer ležite u krevetu i preplave vas ova sjećanja i osjećaji, ponekad ne želite živjeti.

“Naši životi su uništeni, mi ne možemo raditi i postali smo svjesni da smo samo šaka jadnika”, rekao je Marco, a Sven je gorko dodao: “Bio sam i proizvod sam zlostavljača djece”.

Dvojica muškaraca pokušali su smatrati odgovornima one za koje kažu da su sudjelovali u uništavanju njihovih života, posebice rukovoditelji berlinskog Senata. No oni sada vode tešku bitku. Senat im je pokušao ponuditi odštetu od 10.000 eura i izgleda da Senat nema volje podnijeti ikakve druge aktivnosti.

Obje žrtve su sumnjičave prema zloglasnom izvješću Sveučilišta u Hildesheimu. Njihove stručnjake odobrio je sam Senat, što izgleda kao da “razbojnik istražuje vlastitu pljačku”, rekao je Sven. Sven inzistira na tome da se pokrene dublja istraga jednog od najvećih zločina u post-ratnom vremenu koji se dogodio u Berlinu.

eksperimentPedofili
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Planet zemlja
3 godine prije

Kako ovo uopce komentirati…uh.ne znam.sve najludje teorije Davida icke-a,sve price o shtovateljima sotone,kultovi koji se hrane djecjom mukom i njihovoj mreži u vrhovima vlasti..svijet je u tolikoj banani,kada bi ljudi znali kolikoj,pola planete bi završilo na psihijatriji..

Ana
3 godine prije

Gledala sam film Pad Kabale. rRvih 8 dijelova, su strahoviti. U globalu, znam da su istiniti, jer promatram, istrazujem, uporedjujem, provjeravam. Sigurno je da ne znam bas sve detalje, lica, mjesta ( to bi trebao biti posao istrazitelja) ali, ponavljam, mislim da je sveo cemu se govori u tom dokumentarcu istina. Ovaj tekst je dio toga. Zlocinci… ne treba se brinuti, nikad nece platiti, niti malecki dio, bez obzira na 2 zadnja poglavlja filma.

sedban
3 godine prije

Zasto njemacka medija i vlasti kriju
ime ovog pedofila i njegovu sliku?
……………………Njihov budući udomitelj, Fritz H……………….

Slonica
3 godine prije

Sve je lijepo opisano u rečenici “nije im dao obrazovanje,jer bi tako izgubio status njegovatelja,”
Jel moguće zivjeti izvan sistema,i da nitko od nadležnih službi ne dolazi u provjeru?
Zlostavljača ima počevši od roditelja,pa do kojekakvih udruga ,koje same odrede da nekoga štite.,bez ikakog legitimiteta i jadan je onaj tko dođe njima u šake.
A s druge strane ima puno zlostavljanih u djetinjstvu, na poslu, u braku,u društvu kojima to služi kao manipulacija i način da skrenu pažnju na sebe.Takvi su najopasniji.

*Ime
3 godine prije

Dojčland, Dojčland iber ales…

Slonica
3 godine prije

A i kod nas je bilo slucajeva da se uduzimaju djeca radi siromaštva i daju u udomiteljske obitelji uz plaćanje. Apsurd ,ima časnih udomitelja i sigurno ima i onih kojima je to izvor love.Bila je emisija kad udomoiteljicu pitaju dal voli udomljenu djecu kao i vlastitu?
Skrušeno je odgovorila da je ljubav ista,i da se oni vole ko braća .
Dali ih stave i u podjelu imovine?

Istrazuj
3 godine prije

@redakcija Svaka cast da ste pokrenuli ovu uzasnu pricu, koja vec mjesecima se na “kasicice” pojavljuje u Njemackoj i Austriji! Jos je odvratnije, da su i u medijima koji i spominju ovaj skandal – ti naslovi bukvalno skriveni korona smecem na primjer! A skandal je OOOGROOMAN! Vise od 50 godina vlasti Berlina (na pocetku ove uzasne price) – dokumentima dokazano – predavali malu djecu u domove osudjenih pedofila! Iza toga je stajala tzv “nauka”, ali i sudski sistem, i policijski sistem, a iznad svega – politicari! Isti reziseri kao i za ovu laznu “pLandemiju”! Na pocetku su u tom skandalu spominjane samo vlasti i institucije Berlina! Medjutim, kako vrijeme odmice – sve jasnije postaje da je cjelokupna Njemacka (tad Zapadna Njemacka) bila teren ovih satanista – koji su ko zna sta radili desetini hiljada jadne djece – kroz vise od 50 godina. (Prakticno od kad je satanisticka kabala, preuzela vlast… Čitaj više »

karma
3 godine prije

Masonerija voli mladu janjetinu. Jedan drugom srede janje mlado. U paklu gorjeli a ne mogli izgorjeti. Elita gleda na sirotinju sa gadjenjem i onda su sva ludila u igri koje bolesni mozak moze zamisliti.
Tko ce ga suditi kad mu prijatelj sjedi u sudu.

SSK
3 godine prije

Niti u RH nije stanje bolje. Tek kad doživiš zlo pedofilije u vlastitoj obitelji, ulaziš u jedan paralelan svijet za koji nisam znao da postoji i da je toliko zahvatio društvo. Povezanost državnih institucija, zdravstvenog sustava, škola, sudova, … je zastrašujuća. Žrtve i njihove obitelji šute o tome, a to je “ključ” na koji predatori igraju.

Dokurčilomi
3 godine prije

Sve koji su osmislili projekt, sudjelovali u njemu, znali a nisu ništa poduzeli uza zid i stijeljati.

sefvnaoefvnoaenfvnaefvnaefv
3 godine prije

Mogu si misliti kakovi će napis bit od Forda u svezi ovoga, obiman ko roman. Ovi jadnici bi trebali ovoga provesti kroz pakao kroz koji su prolazili, bilo bi poželjno do kraja života…………….

Max
3 godine prije

Jadni ljudi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI