Odličan intervju novog gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića

Draško Stanivuković
101 komentar

Draško Stanivuković, novi i najmlađi gradonačelnik Banja Luke, dao je prvi intervju televiziji BN. Umjesto likovanja i konflikta, novi gradonačelnik Banja Luke je odabrao riječi pomiranja i smirenja situacije. Obvezno poslušati.


Banja LukaBiHDraško StanivukovićGradonačelnikRS
Pretplatiti se
Obavijesti o
101 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Siniša
3 godine prije

Ne vjerovatno koliko ovaj mladi čovek zrelo i jasno priča, bez i malo moga prejudiciranja njegovim rezultatima ali mnogo se narod nada da će rezultati biti barem 70% od onoga šta priča. Meni se posebno svidelo što na njegovoj pobedničkoj konferenciji za novinare nije bio niko od starih matuzalema/prdonja iz njegove stranke, sve su mladi ljudi bili i za nadati se da će da ih/prdonje otera iz svoga okruženja ako već neće sam da krene. Iznad svega mi je drago što SDS propada i svima je smjehotresno kada se stara baraba, lopina i matuzalem Mirko Šarović hvali izbornim uspjehom a u BL ima 4,5%. Banja Luka je dobila glavnog revizora sa mogućnosti pristupa sve i jednom papiru, za mene idealna kombinacija jer suštinska vlast ostaje u rukama jednih a drugi imaju mogućnost javnosti svega šta se radi. Elem…koliko sam vam puta skrenuo pažnju na njega, dobro je da ovo činite.Izdvojio… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Sinisa
eks
3 godine prije

Mladost, kao ni starost, nije dovoljna kvalifikacija za visoke položaje . Najvažnije je radno iskustvo, školovanost, životno iskustvo , mudrost i onoga ŠTA JE DO SADA URADIO . Pitam se : šta od toga ima Stanivuković ? Ima lepu priču. Sud o njemu treba doneti na osnovu njegovih dela , kojih on još nema. Zato, bolje sačekati i videti šta će uraditi. Meni mnogo liči na novog budućeg Pašinjana , ili budućeg Guaida .

Zvrk
3 godine prije

Malo izvan teme. Preminuo glavni patrijarh u susjedstvu od posljedica kovida. Drugi u mjesec dana. Cini se da se zarazio na sahrani prvoga. Tako su susjedi ostali bez dvije najvažnije religojske figure u kratko vrijeme.
Pa baš tolika slučajnost?
Ili mislite da ovo netko.gura da dovede susjede u red s ovakvim postupcima? Da je plandemija ipak pandemija i da budu poslušni?

Zvrk
3 godine prije

U vezi mladca. Ocogledno je da ga strane udruge guraju i forsiraju kao nekakvog laznog lidera lisenog okova proslosti. Ili ce slucajno momak koji nema ni tri banke ovako na visoku funkciju.

Mölltaler
3 godine prije

Nije mi baš jasno zašto logično promovira ovog soroševca, a inače piše negativno o istom.

LZN
3 godine prije

Logično bi trebao dati više medijskog prostora ovim mladim ljudima kao što su Draško Stanivukovič, Dritan Abazovič, i slični. Ima još pameti na balkanu samo se treba riješiti metuzalema za koje 2 svjetski rat još nije završio.Kako se čini, ljudima po cijelom regionu polako dolazi iz g. u glavu da ovako ne ide više. Idemo omladino, dosta je bilo……..

Draško čestitke na uspjehu, sve dobro i čuvaj se.

Mr.Coffee
3 godine prije

Ja kao Musliman, pratim ovog mladog covjeka. On je za citavu Bosnu i narod zajedno i da pomire regiju. Moramo zivjeti skupa jer zivot je kratak…

iefvneirviefviewcvwe
3 godine prije

Dodiga kao programatora pučanstva u Srpskoj su potrošili, sad uvode ove mlađe operativce da omađijaju mlađi naraštaj. U Crnoj Gori su uvalili Krivog da se narod ponada eto srušiše Đuku. Tu prevaru sam ovdje opisao a Medojeviću je trebalo dotično vrijeme da to shvati, da se sa instaliranjem Krivog ništa u Crnoj Gori ne mijenja. Tako i instaliranjem ovog programatora u Srpskoj sve ostaje po starom samo je različita gluma a oba glumca rade za istoga, svog stvoritelja.

3 godine prije zadnji put uredio iefvneirviefviewcvwe
Saladin
3 godine prije

U BiH, a time i u RS postoji daleko pametnijih, obrazovanijih i postenijih mladih ljudi. Samo sto nisu “zlatni decko” kao ovaj koji se politikom bavi iz dokonosti. A upitno je koliko se uopce pilitikom bavi jer je sve od njega do sada vise bilo igranje za raju, populizam, show i spektakl. Dobio je priliku da nesto konkretno i uradi. Licno malo sta ocekujem…po mome sudu ne moze visoko dobaciti.
Smatram da je on svoj kraj ubrzao upravo ovim izborom, jer ce s rijeci morati preci na konkretna djela gdje ce se pokazati blijedim i tankim.
A ako pak odluci ici kad visoj politici slijedi njegova preobrazba kakvu je “nada medjurodne zajednice” dozivjela prije njega.

Hattori Hanzo
3 godine prije

Da nije jos jedan Soroš projekt nebi bio di jest.A svi oni fino pricaju,baš svi.

Saladin
3 godine prije

Ja rekoh da ce se mali “balavac” brzo preobraziti. I to bi brze nego sam ocekivao. Kome nije jasno nek’ pogleda njegovo gostovanje na N1.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI