Prema izvještajima, George Soros nedavno je donirao milijun USD PAC-u, koji zagovara raspuštanje američke policije

Dzordz Soros
39 komentara

Zahtjevi da se drastično smanji financiranje policije ili zauvijek ukinu provedba zakona dobili su strahovit zamah tijekom reakcije javnosti, koja je uslijedila nakon smrti Georgea Floyda, nakon što ga je policajac pritisnuo koljenom o zemlju i odbio pustiti unatoč Floydovim prigovorima o tome da ne može disati.

Američki milijarder George Soros donirao je milijun dolara odboru za političku akciju Color Of Change (”Boja promjene”) (PAC), koji vodi kampanju za raspuštanje američke policije, prema snimkama Saveznog izbornog povjerenstva, koje je pribavio Washington Free Beacon. Ovo je jedna od najvećih poznatih donacija Sorosa u političku svrhu ove godine.

PAC Color Of Change, koji sebe naziva najvećom “internetskom organizacijom rasne pravde”, zalaže se za raspuštanje američke policije, tvrdeći da je ta institucija zastarjela i da ne ispunjava svoju funkciju zaštite ljudi, barem kada je riječ o crnačkoj zajednici.

“Ubojstva Georgea Floyda, Breonne Taylor i mnogih drugih koji su stradali zbog policijske brutalnosti ostavili su nas sve ogorčenima […] Znamo da se policija ne brine za našu sigurnost, zajednice to čine. Policija ne dovodi do napretka zajednice, ulaganje čini”, tvrdi se u peticiji Color Of Change, koja poziva na ukidanje policije.

PAC je predložio da vlada, umjesto da “napuhuje” policijske proračune, uloži u “škole, radna mjesta, pristupačan smještaj, parkove, službe za mentalno zdravlje, društvene centre i knjižnice”. Organizacija tvrdi da je ovo bolji način za postizanje prosperiteta od ulaganja u policiju.

Osim što je donirao za Color Of Change, Soros je također potrošio 2 milijuna dolara na potporu okružnog državnog tužitelja u Los Angelesu Georgea Gascona, koji je predložio radikalne reforme, uključujući smanjenje kaznenih djela za prekršaje niže razine, ukidanje novčanih jamstava i ograničavanje mogućnosti tužitelja da zahtijeva povećane kazne zatvora. Gascon se trenutno suočava s opozivima zbog svojih prijedloga.

Soros je također podržao brojne kampanje američkih tužitelja koji su bili skloni dekriminalizirati određena kaznena djela te smanjivanju ili odgađanju izvršenja kazne.

Pozivi na ukidanje policije pojavili su se prošle godine tijekom demonstracija u ime Georgea Floyda, koji su potresli zemlju i do kojih je došlo nakon ubojstva pripadnika crnačke populacije. Mnogi su demokrati podržali ideju koja je sugerirala da će se zajednice crnaca nekako baviti održavanjem sigurnosti i reda bolje od redovne policije. Republikanci su se snažno usprotivili toj ideji i osudili svoje demokratske kolege, koji su taj prijedlog podržali. Američki predsjednik Joe Biden, međutim, tvrdio je 22. srpnja da članovi GOP-a “lažu”, kada su sugerirali da je Demokratska stranka “protiv policije”.

George FloydGeorge Soros
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Драгогост 屋
2 godine prije

Meksički model kartel-policije je pre svega troškovno konkurentan i delotvoran. Smanjuje nepotrebne troškove sudstva a i broj stanovnika.

Čudan lik
2 godine prije

Zašto Soroš želi smanjiti djelotvornost policije?????

Smanjenje učinkovitosti policije će astronomski povećati razine kriminala.
Smanjivanjem kazni za počinjena zlodjela će se takođe povećati razine kriminala.

Više kriminala a manje policije će dovesti do većeg broja obračuna građana sa banditima. I mislim da je tu Sorošev krajnji cilj. Mediji će biti “šokirani” oružanom reakcijom građana i zahtjevati će “zbog sigurnosti” da se građani razoružaju.
Samo mi ova teza ima logike.

Metabaron
2 godine prije

Navodno je onaj mural sa njuskom Georgea Floyjda pogodio grom i uneredio ga ….Ako je istina , onda se valjda i Zeusu zgadilo svo to licemjerje …

ledeno doba
2 godine prije

kabalo-sotnjare… sijači permanetnohg kaosa..
da, da, ukinuti policiju. za obične stvari, ali će zato pojačati naci-gestapo-kovid policiju za mlaćenje onih koji su protiv plandemije

Max
2 godine prije

Soroš želi privatnu policiju elite.

piždro
2 godine prije

Vidi ovog .. pravi reptilko

2 godine prije

Jedni traže ukidanje policije, drugi zdravstva, treći nauke i obrazovanja…

Ako Zemlja nije ravna ploča – postaće.

nessy
2 godine prije

“George Soros nedavno je donirao”.Da cujem da je Soros donirao nekome bubreg, pretpostavio bih da je bubreg pun metastaza.

Mikojan
2 godine prije

Ma može, evo za početak na svakom skupu gdje on sudjeluje zabraniti prisutnost policije, građanima unaprijed javiti da osiguranja nema i slobodno dođu porazgovarati sa njim.
Privatno osiguranje policija će uhapsiti i protjerati u najbližu državu bez mogučnosti izbora.

Throne
2 godine prije

Rekao sam da je cilj globalne elite stvaranje nekakve korporativne paramilitarne policije s teskim naoruzanjem dok nacinalne vojske i policije treba razoruzati i unistiti. To radi se u SAD-u a parralelno u Eu vec godinama stvaraju se zametci europola.

Kolub
2 godine prije

Znači da neće ko imati da brani tvoje carstvo smrti kad krene konačni juriš naroda na tebe?

Scorpiorex
2 godine prije

Sacuvaj me bote Internetseiten irganizacije pravde= rulja

nepoželjni
2 godine prije

comment image

Ovako je izgledao prije 6 godina i nedaj Bog da izgleda kao u naslovnici članka prije 10 i kusur godina… (predugo bi morali čekati da ga vrag odnese) … ovako, možda nam se uskoro posreći ?

Ps.
predlažem Logičnom kada piše o sorošu, da koristi ove ili novije fotografije, tako da svi steknu predodžbu kakve hodajuće lešine kroje Svijetu sudbinu i koga naše u.rane izdajničke vlasti slušaju.

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Ico
2 godine prije

Policajci su prijeko potrebni za “zdravlje” svakog društva. Država sa slabom ulogom policije je “Divlji zapad”!

Njemi svjedok
2 godine prije

Treba reč da pripadnici crnačke zajednice u čemerici u biti ne rade ništa.Žive od novčane skrbi njih bezmalo 90% tako da kada netko kaže da oni rade debelo ne govori istinu.Rade naravno ali teška kriminalna dela tako da vam ljudski život kod njih ne vredi.Moderno društvo bolesno društvo broj kod mlade populacije u usra koji aktivno koriste psihoaktivne supstance premašuje 80% tako da svaka devijacija je poželjna mogo bi reč afirmativna jer dokazuje stepen visoko uznapredovale demokracije. Zaključno sa buljubašičima i njihovim zadnjim namjerama sa decom. Otuda aktivnost ovog vampira i njegovog sina koji su dragi gosti na ovim Balkanskim prostorima lokalnim knezovima. Milo katunar,Šizoje veliki samo proglašeni,i naravno naš ili več čiji premijer Pljekijevič. Koji baštine vrednosti ovih kvazi finacijera. Postoji inicijativa da Fljojda proglase za blaženog prije svega u usra a kasnije diljem svjeta. Da tako je. Diler droge,falsifikovanog novca i makro če bit blaženi. Novo doba nove… Čitaj više »

danko bananko
2 godine prije

dojadili su bogu i vragu s tim BLM dijarejama. mislim da je i babama sa sela jasno da čovjek koji se guši ne može govoriti. ne govorim da pandur nije kriv za namjeru i da je mogao bolje riješiti stvar, ali čovjek je, osim što je bio notorni razbojnik i oružani pljačkaš, ujedno i imao pet kila droge u krvi. prema tome, ova stara podrtina neka se ne zajebava jer ameri za razliku od bezmudih evropejaca još nisu razoružani.

wierviwerifwneufrwfq
2 godine prije

Policija im usoko neće ni biit potrebita jer će borgovi hibridi gmo biti priključeni na skajnet koji će upravljati njihovim životima totalno. Policiju i vojsku neće ukidati dok god svi ne budu skajnet.

Jerkk
2 godine prije

Cionisticka Sorosova sotona rade sve na stvaranju anarhije u svijetu. I izazivanju sukoba i ratova. U haosu oni zaraduju. Ali Bozija je zadnja.

TheBan
2 godine prije

Mnogi se za ovakve vijesti jesti pitaju – da li su istinite?
Pa, zapitajte se da li biste darovali nekome jednu kunu od svojih tisuću kuna?
I onda se ponovo zapitajte to isto ako zarađujete tisuću kuna na svaki dan….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI