Princu Andrewu ponuđeno 7 milijuna dolara za testiranje na poligrafu, zbog navodnih veza s Jeffreyem Epsteinom

Princ Andrew Poligraf
9 komentara

Prema autoru i novinaru Ianu Halperinu, nije slučajno da se pažnja medija u posljednje vrijeme u potpunosti preusmjerila na vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, koji su prošle godine trajno napustili Veliku Britaniju i otišli u SAD.

Novinar Ian Halperin ponudio je britanskom princu Andrewu pet milijuna funti (ili otprilike 7 milijuna dolara) “kako bi razriješio sve dileme i kako bi polagao testiranje na poligrafu.”

Halperin je rekao da bi želio ”protresti kroz sito” 61-godišnjeg princa, posebice zbog tvrdnji koje je iznijela optužiteljica pedofila Jeffreya Epsteina, posebice onih koje se odnose na to da je u dobi od 17 godina prisilno odvedena iz SAD-a u Veliku Britaniju, kako bi imala spolne odnose s članom kraljevske obitelji.

Kanadski novinar pretpostavio je u svojoj najnovijoj knjizi pod naslovom “Kontroverza: seks, laž, prljavi novac” da je britanska kraljevska obitelj namjerno na ”svjetlo pozornice” dovela otuđenog princa Harryja i njegovu američku suprugu Meghan Markle, nastojeći time skrenuti pažnju s Andrewa.

“Dajem Andrewu priliku da napokon očisti svoje ime”, rekao je o svojoj velikodušnoj ponudi kraljičinom drugom sinu.

Tvrdi da posjeduje obećani novac, inzistirajući da je “dio globalne investicijske grupe za zaustavljanje trgovine djecom”.

Halperinova knjiga govori o Andrewu kao “ovisniku o seksu” i “odvažnom ljubavniku”, pozivajući se na žene koje tvrde da su spavale s princom.

“Jedna od Andrewovih bivših ljubavnica rekla je da je imala ovisnost o seksu jer je uvijek bila druga nakon princa Charlesa. Usporedio je svoj odnos s bratovim, s Williamom i Harryjem”, napisao je Halperin. Rekao je da su, dok je William odavno stekao reputaciju “kraljevskog materijala, baš kao i Charles”, Harry i Andrew “bili su loši dečki”.

“To je dovelo do njegovog raspuštenog načina života. Nije privlačio pažnju; učinilo je da se osjeća posebno kad bi ove lijepe žene smjestio u svoj krevet“, objasnio je novinar.

Obraćajući se u vezi s tvrdnjama da je Andrew spavao s maloljetnim djevojkama, uz nepristojne postupke koje je tražio Epstein, Halperin ih je odbacio, rekavši da nema dokaza da nisu starije od 18 godina.

Ipak, “nema sumnje da je Epstein pružio djevojke Andrewu, i to je bio razlog zašto su bili prijatelji”, rezimirao je Halperin.

Krajem 2019. godine princ Andrew objavio je javno priopćenje, rekavši da bi bio spreman pomoći američkim policijskim tijelima u istrazi optužbi Epsteina i njegovih suradnika o trgovini seksom. Sa svoje strane, energično je negirao navode koje je gurnula optužnica Giuffre, rekavši da se ono o čemu je govorila nikada nije dogodilo.

Unatoč njegovoj izraženoj spremnosti za suradnju sa saveznom istragom zbog njegovih navodnih veza s Epsteinom, agenti FBI-a i savezni tužitelji u New Yorku rekli su da nije bilo odgovora njegovog pravnog tima na njihov upit. Krajem siječnja 2020., američki odvjetnik na Manhattanu Geoffrey S. Berman pozvao je princa zbog kršenja njegove obveze, rekavši da “nije nudio suradnju”.

Ian HalperinPrinc Andrew
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
magi
3 godine prije

kako molim ?😵 nude mu 7 mio da ide na poligraf e pa nemam rijeci ovom brezonrazluku i ljudskoj pokvarenosti nema kraja !!! Dali bi ga molili za to da ima crnu kozu bas me zanima ! E pa Boze budi nam u pomoci od zlog zla 😱

Aeaeae
3 godine prije

Zbljuv

Max
3 godine prije

Imao je on itekakva posla s tim gadom.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Ovo me podsijetilo kad je Canadski novinar svin astronautima ponudio da se zakunu na bibliju kako su bili na mjesecu a on bi u tome slucaju 100k dolara donirao sirotistima.
Naravno ne samo da nisu pristali, vec su ga doslovno tukli i idarali nogom u straznjicu, sakom i sl.

FATIH
3 godine prije

SOTONINA DJECA.
KURVINI SINOVI!!!

3 godine prije zadnji put uredio FATIH
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI