Razotkriven glavni plan Bidenovog režima za krađu izbora 2022: Ponavljanje krađe iz 2020. već je u tijeku kako se približava prijevremeno glasanje

Biden - Izborna manipulacija
9 komentara

Amerikanci koji su bili ogorčeni zbog izravne krađe izbora 2020. od predsjednika Donalda Trumpa od strane demokratske duboke države ponovno će se razbjesniti ako se Bidenov režim izvuče sa svojim planom da otme izbore 2022. godine. Uz rejting odobravanja Joea Bidena u kanalizaciji i demokrate uvjerene da će visoka inflacija, stalna kriza opskrbnog lanca, kaos duž granice između SAD-a i Meksika i nestašica dječje formule i tampona uništiti njihovu većinu u Kongresu u studenom, režim je već pokrenuo shemu za krađu pobjede iz ralja sigurnog poraza.

Prema WorldNetDaily:

”Zamislite samo da je neki izborni promatrač ili regulator uočio stotine milijuna dolara Marka Zuckerberga koji teku kroz njegovu ljevičarsku zakladu lokalnim izbornim dužnosnicima kako bi im “pomogli” u vođenju izbora 2020. Prije nego što su isporučeni.

Sjećate se da je 420 milijuna dolara identificirano u analizi kao vjerojatno uzrok da se rezultati te predsjedničke utrke okrenu za Joea Bidena, umjesto za predsjednika Donalda Trumpa.

Ali ako je taj novac preusmjeren? Zaustavljeno? Ostalo neisporučeno? Kakvi bi bili rezultati”?

Sigurni smo da bi Trump pobijedio pospanog Bidena koji pati od demencije, budući da je Trump uspio osigurati više stvarnih glasova nego bilo koji aktualni predsjednik prije njega. Znamo da nije ”pobijedio” jer su demokrati i njihovi pristaše poput Zuckerberga financirali masovne inicijative ubacivanja glasačkih listića koristeći pandemiju COVID-a za provedbu univerzalnog glasovanja poštom nakon što su glasački listići poslani na zastarjele popise za registraciju.

U isto vrijeme, kao što je dobro dokumentirano u filmu “2000 Mules,” koji je producirao Dinesh D’Souza, Zuck Bucks je platio stotinama ljudi da doslovno pokupe montažne glasačke listiće na određenim središnjim lokacijama i onda, često u gluho doba noći, odvezli se do desetaka glasačkih kutija, od kojih su mnoge nadzirale video kamere  i unutra ubacili glasačke listiće koje su dobili (za Bidena).

WND je izvijestio da se sada zna da su “stotine milijuna dolara” koje je Zuckerberg podijelio “bili dio sheme koja je također uključivala suzbijanje točnog i negativnog izvještavanja o međunarodnim poslovnim poslovima kartela obitelji Biden, što je još jedan faktor koji je mogao utjecati rezultate izbora.”

Mediji su primijetili da nakon što su demokrati bili neuspješni u svom pokušaju ”reforme glasanja” da sve izbore namjeste tako da budu na saveznoj razini, kao i pravila koja bi jamčila demokratske pobjede odavde do sudnjeg dana, “Biden je poslan na rezervni plan za izborno preuzimanje, jer su ukradeni rezultati iz 2020. bili dobri samo do ove jeseni, kada je polugodište”.

Mediji su izvijestili da novi plan uključuje da je Biden izdao izvršnu naredbu svakoj saveznoj agenciji i svakom saveznom uredu u cijeloj zemlji da rade s ”lokalnim organizacijama” kako bi poboljšali iskustvo glasanja za Amerikance, plan koji, naravno, zapravo uključuje samo demokrate terenske grupe. Putem ove sheme, savezne bi agencije radile na tome da prijave više birača, stvarnih i izmišljenih, u okruzima s velikim brojem demokrata.

Taj plan, međutim, sada nailazi na poteškoće, zahvaljujući naporima da razotkriju prijevaru republikanaca u Kongresu.

Prema priopćenju za javnost zastupnika Teda Budda (R-N.C.), on je “uveo Zakon o promicanju slobodnih i poštenih izbora”, koji bi “zabranio saveznim agencijama korištenje sredstava poreznih obveznika za provedbu ili sklapanje sporazuma sa stranačkim organizacijama koje provodi aktivnosti mobilizacije birača.” Susponzori prijedloga zakona su predstavnici Claudia Tenney (R-NY), Ralph Norman (R-SC), Ronny Jackson, Marjorie Taylor Greene (R-GA), Mary Miller (R-IL), Scott Fitzgerald (R- WI) i Alex Mooney (R-WV).

“Izvršna uredba predsjednika Bidena kojom se ovlašćuje svaka savezna agencija da se uključi u izbornu kampanju na novčić poreznih obveznika izaziva ozbiljnu etičku i pravnu zabrinutost. Ova sveobuhvatna direktiva je inherentno stranačka i usmjerena prvenstveno na skupine za koje se očekuje da će glasati za jednu stranku umjesto za drugu”, rekao je Budd.

Tenney je dodao: “Glasanje je jedno od naših najsvetijih prava kao američkih građana i ono mora biti zaštićeno. Predsjednik Biden nema posla pretvarati savezne agencije u stranačke operacije glasovanja za demokrate. To je protuustavno i dodatno bi potkopalo povjerenje u integritet naših izbora. Danas ustajem kako bih okončao ovaj pretjerani napor i cijenim kontinuirano vodstvo kongresmena Budda po ovom pitanju.”

Demokrati su znali da ni s jednim kandidatom ne mogu pobijediti Trumpa, pa su nominirali jednog kompromitiranog demencijom (kako bi ga mogli kontrolirati) i pokrali izbore. Čini se da stranka juri za izbornim udarom u studenom, oni rade na tome da ukradu dovoljno izbora kako bi zadržali vlast.

BidenIzborikrađaSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
pokositelj muha
1 godina prije

I Trump i Biden su sprdačina a ne političari, svi američki predsjednici od JFK) su marionete, ali mi nikak nije jasno ćemu to otvoreno sprdanje s biračima, gurajući im takve likove da ih “biraju”…
Kak je to napiso Bukowski, prije 50tak godina, “ne glasam jer mi nude da biram između toplog govna ili hladnog govna”, to je odavno jasno, ali baš takvi likovi… senilni deda od Beavisa i Buttheada, ili onaj naranđesti klaun, pa stvarno ne kužim, da nemaju boljih kandidata… idiokracija već živi.

Josip
1 godina prije

Ameri će učiniti veliko djelo ako ubiju sami ovu ništariju Bidena i skinu s vlasti vlast demokrata. Kako ih nije sram te mafije?

tata mata
1 godina prije

vidi vidi cime se stara lesina bavi ,,nema sta moze mu zena biti ponosna sa muskarcinom sa sa kojim zivi

Vendetta
1 godina prije

Izmedju dva zla oba su zla. Ali kako itko normalan moze dati i misao da glasa za ovog lika nakon svega, covjek se rukuje sa zrakom ine zna gdje je

tihobl
1 godina prije

Sta je tu cudno sto u SAD palniraju pokrati izbore?
Americka ambasada priprema pokrasti izbore i u BiH.

Max
1 godina prije

Oni ae ne libe krasti ali ni ubiti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI