Ruski veleposlanik u SAD-u: “Rusija se ne boji sankcija!”

Anatolij Antonov - veleposlanik u SAD i bivši zamjenik Minstra obrane.jpg
6 komentara

Anatolij Antonov, ruski veleposlanik u Sjedinjenim Državama, izjavio je kako su pokušaji Sjedinjenih Američkih Država da nametnu anti-ruske sankcije osuđeni na neuspjeh.

U govoru na Forumu mladih kojeg je organizirao ruski centar u New Yorku, ruski veleposlanik u Sjedinjenim Državama Anatolij Antonov izjavio je da se Rusija ne boji sankcija koje mu nameću Sjedinjene Države.

“Svi pokušaji korištenja tih sankcija protiv Rusije i protiv našeg predsjednika, jasno su osuđeni na neuspjeh. Ne bojimo se sankcija… preživjet ćemo. Ali sam također čvrsto uvjeren da možemo pobijediti bilo kojeg neprijatelja”, rekao je Antonov.

Američki predsjednik Donald Trump potpisao je 2. kolovoza Zakon kojim se uvode nove sankcije protiv Irana, Rusije i Sjeverne Koreje. Između ostalog, dokumentom je predviđeno da američka vlada do studenog pripremi popis fizičkih i pravnih osoba u domenu obrane i obavještajnih službi, a koje bi trebale biti pogođene sankcijama.

Popis objavljen 26. listopada obuhvaća organizacije poput Savezne sigurnosne službe (FSB) i 33 tvrtke, uključujući i rusku agenciju za izvoz oružja Rosoboronexport.

Sankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
basso
6 godine prije

Americka arogancija nema granica,naravno da ce jedna tako znacajna i velika zemlja kao sto je Rusija prezivjeti.

Teodorica
6 godine prije

Sam naslov mi nekako ne lezi. Rusij, ne boji se, sankcije??? Psihologija proradi i blokira sve drugo i ostaje na kraju da je, Rusija ta nad kojom se vrsi nekakva radnjaa a ona uprkos svemu trebala bi da se ipak bar malo boji! Mozda treba i puno da se boji? Sad pitanje tko to uvodi sankcije Rusiji. Tko je gazda pa da Rusija treba da se boji ili ne boji. Osjecaj, povracanja ako si imalo razuman, jer nekome uvoditi sankcije znaci sta? Znaci mnogo toga a najvise znaci onome koji uvodi sankcije jer taj vrsi radnju sankcija na nekome i time de facto, pokazuje svoju nemoc adabi rijesio nekakav problem tipa, gdje je zapelo. Tako to tome biva kada ekonomski najjacu, mozda i vojno, vode drzavu mediokriteti!

Broj 1
6 godine prije

Lažovi ne mogu ništa nama Slavenima. 😉 Besa Rusima!

Jovanović Čedomir
6 godine prije

Rusija je raj na zemlji.

igi
6 godine prije

Rusija je nacija iliti narod kojeg nije pobjedio niti jedan osvajač stoga nema kompleks poniznosti za razliku od ostalih vazala u EU i to je ono što USA ne razumije.

Jupiter
6 godine prije

Šuška se da “Venecuela” uvodi blokadu teritorije i ekonomske sankcije USA.Rusija se suprostavlja toj odluci
koja može da bude pogubna po USA ekonomiju.
Šalu na stranu , dog god ekonomski transveri Amerike i Rusije rastu , zabrinuta može da bude samo EU i male države koje slepo(prisilno) poštuju sankcije.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI