Sve je više dokaza da je teroristički napad na Sjeverni tok izvršila Američka mornarica

Sjeverni tok 2 napad
156 komentara

Nakon što smo jučer objavili tekst sa videom u kojem Joe Biden i Viktoria Nuland prijete zaustavljanjem Sjevernog Toka, čime su u neku ruku priznali ovo zlodjelo, danas vam donosimo još nekoliko vrlo direktnih indicija koji upućuju na to da Američka mornarica stoji iza ovog terorističkog napada bez presedana.

AMERIČKA MORNARICA NALAZILA SE U BLIZINI ESKPLOZIJA

Upravo za vrijeme tih eksplozija u neposrednoj blizini nalazila se Američka ratna mornarica sa amfibijskim transportnim brodovima i minolovcima. To je utvrđeno pomoću aplikacija koje prate kretanje brodova kao što su Vessel Finder i slične.

Upravo takvi brodovi bili bi najpogodniji za ovakvu operaciju, transport mina, ronilaca, mini-podmornica itd. Apsolutno je teško povjerovati da bi se bilotko drugi mogao u takvoj atmosferi prišuljati i učiniti takvo nešto dok su Američki brodovi svuda okolo.

Osim toga, napad se desio na samoj granici Danske, ako bi Rusi takvo nešto radili, potpuno je nejasno zašto bi to radili tako blizu NATO granice, kad to isto mogu napraviti puno sjevernije i bliže Rusiji. Osim toga, Zašto bi Rusi uopće sabotirali plinovod na tako komplicirani način kad mogu jednostavno zavrnuti ventil, ili dići u zrak transportnu stanicu.

AMERIČKA VOJNA VJEŽBA

Jako je zanimljivo da je upravo u tom području oko Danske, Američka mornarica u 6-om mjesecu, dakle prije samo par mjeseci, provodila vježbu koja je uključivala upravo vježbe s roniocima i minske radove, odnosno lov na mine. Ova vježba se zvala BALLTOPS 22 i možete o njoj saznati u ovom tekstu koji je tada objavljen.

Tamo piše:

Značajan fokus BALTOPS-a svake godine je demonstracija NATO-ovih sposobnosti lova na mine, a ove godine američka mornarica nastavlja koristiti vježbu kao priliku za testiranje tehnologije u nastajanju, priopćeno je 14. lipnja Odjela za odnose s javnošću američkih pomorskih snaga za Europu i Afriku.

Kao podrška BALTOPS-u, 6. flota američke mornarice udružila se s istraživačkim i ratnim centrima američke mornarice kako bi donijela najnovija dostignuća u tehnologiji lova na mine bespilotnih podvodnih vozila u Baltičko more kako bi demonstrirala učinkovitost vozila u operativnim scenarijima.

Eksperiment je proveden uz obalu Bornholma, u Danskoj, sa sudionicima iz Naval Information Warfare Center Pacific, Naval Undersea Warfare Center Newport, i Mine Warfare Readiness and Effectiveness Measuring, a sve pod vodstvom US 6th Fleet Task Force 68.

BALTOPS je idealno mjesto za provođenje eksperimenata traženja mina zbog jedinstvene ekološke provodljivosti u regiji kao što su niska slanost i različite vrste dna.

Ponovimo još jednom, ta vježba je održana u junu 2022, taman par mjeseci prije napada, i to točno na istom području, i uključivala je upravo ronioce i specijaliste za podvodne eksplozive, kakvi bi bili potrebni za napad na naftovod. Čak i fotografija koju je mornarica objavila skupa sa ovom obavijesti sadrži ronioca sa eksplozivnom napravom u ruci. Je li to zbilja sve slučajnost?

MornaricarusijaSADSjeverni tok 2ukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
156 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
rade
1 godina prije

Ma to je svima jasno,Amerikanci ko bi drugi.

Jednostavno receno
1 godina prije

Pa zar treba više dokazo od zahvale poljskog političara amerima zato što au uništilil sjeverni tok???

LZN
1 godina prije

Tucker Carlson: This is an atrocity
Tko i sad ne progleda….neće nikad…..nema mu pomoći, glup je ko toćak….
Ali eto, opet neki uperili prst u Rusiju.

aroki
1 godina prije

Uvijek prethodi neka vježba … hehe

Гавран
1 godina prije

Ruski analitičari predlažu kao odgovor uništenje podvodnih kablova, podvodnih plinovoda i plinskih terminala napadača. Ipak mislim da Rusi odgovaraju u drugim dimenzijama. Kao u vicu “Imate li šibice? Ne ali znam koliko ima sati.” Verovatno će otkazati sateliti ili će se Rusi iskrcati na Aljasku.

Jednostavno receno
1 godina prije

Sljedeće pitanje je, gdje je s. tok osiguran u čijoj osiguravajućoj kući? Ako dobijemo odgovor na to pitanje možemo i zaključiti tko stoji iza. Jer sad nije mala cifra naplate osiguranja od terorističkog napada… glat može osiguravajuću kuću poslati u bankrot.

Ringo10
1 godina prije

Amerika, Britanija i NATO su zlo koje mora biti uništeno
Oni su karcinom svijeta

Josip
1 godina prije

Vrijeme je da termonuklearne zasipaju Ameriku i unište u temelju to najveće svjetsko zlo..

Valter
1 godina prije

Primjetio sam masovnu medijsku operaciju preko socijalnih mreža da se optuži Rusija.
Kao i kod covid podvale, ljude to puše. Bez obzira koliko je nešto nebulozno i besmisleno, masa se može programirati. Zato je “demokracija” uvijek bila šala.

Zek
1 godina prije

Ma to su samo špekulacije. Najvjerojatnije su ribe pregrizle plinovod.

borjana
1 godina prije

Pa zar je tu i bilo kakve dvojbe?
Neposredni počinitelj nebitan, ali se dobro zna pod čijim patronatom.
Sve se više ćini i ukazuje na to da nam se sprema kaos i to baš onakav kakavim ga zamisli majstor švab.

Hirohito
1 godina prije

Nakon sto je objavljen ovaj tekst portal nije radio 3 sata. Pametnom dosta. Americki teroristi ocito su angazirali i cyber diviziju

tata mata
1 godina prije

i interesantno je to da nije bilo moguce pristupiti portalu pola dana danas ,Djuro worm lansirao napad na portal?

Maxim Gorki
1 godina prije

Sas je odradio prljavi posao za Ameriku

SIRIUS
1 godina prije

pod krinkom svih ovih nimalo slučajnih događanja, svjedočimo neviđenom transferu bogatstva sa zapada na istok. kulminacija prebacivanja proizvodnje i industrije sa zapada u kinu, zahvaljujući nekoliko desetljeća potihog prodavanja najboljih tehnologija kinezima, jedan od načina kako se političari bogate kad uvode privatizacije u svoje zemlje. jer ideja globalista je da cijeli svijet preuzme model kojim kina kontrolira milijardu i po kineza. velke banke, dakle poznate bankarske nakaza familije i super bogate amerićke obitelji i sve monarhije svijeta, blackrock i vanguard sada prebacuju investicije na istok. rusi nisu izuzeti od kontrole velkih kazarsko-židovskih familija, zna se da putin kontaktira sa chabad-om, najradikalnijom zionistićkom židovskom organizacijom na svijetu. treba imati na umu da svaka zemlja ipak prilagođava način i stil manipulacije svojoj populaciji, i u svakoj to ovisi o kompetentnosti kadra koji se time direktno bavi. a po svim informacijama koje su uspjele iscuriti, ne mislim pritom na psy-op il dezinformacije, vidi… Čitaj više »

tata mata
1 godina prije

i odmah su lansirali vjest da su u blizini ruski brodovi i podmornice

SIRIUS
1 godina prije

smiješno kak su se švedi pravili blesavi… globalisti su stvaaaarno očajni neurotični klaunovi psihopati.

zbljuvvv
1 godina prije

ma daaajte, sta stvarno?

ANTIPROTIVNI
1 godina prije

Idemo fiksirati USA podmornice za dno.

Sardelino
1 godina prije

Ako nešto gače kao patka, hoda kao patka i izgleda kao patka. Onda je to patka.
Više nema dvojbe.

xyx
1 godina prije

Jeste li vi sa tim sritni ili nesritni?Ako je USA to izvršila onda je Njemačkoj makla drugu katridu ispod guzice.To je OK.

Brzipuz
1 godina prije

Nitko osim Amerikanaca to nije mogao napraviti, jer nitko od toga ne može imati više koristi od njih. Rusi su na puno jednostavniji način mogli zaustaviti distribuciju plina tim putem. Jednostavno zatvoriti ventil. Ovo je u stvari najbolji dokaz da je ovo rat protiv EU, a Ukrajina je samo kolateralna žrtva i potpuno nevažna u cijeloj priči. Cilj je oslabiti Europu, a Ukrajina je krasno sredstvo za ostvarenje tog cilja. Nemušti EU političari to ili ne razumiju što je teško povjerovati ili jednostavno što je vjerojatnije su igrači SAD protiv vlastitih zemalja. Krasno

Max
1 godina prije

Jedino su oni imali i interesa i mogućnosti a i najavili su to. Mislim da će im biti uzvraćeno.

bruegel the elder
1 godina prije

An expeditionary detachment of US Navy ships led by the universal amphibious assault ship USS Kearsarge days ago was in the Baltic Sea
It was 30 km from the site of the alleged sabotage on the Nord Stream-1 gas pipeline and 50 km from the threads of Nord Stream-2 gas pipeline
Ekspedicijski odred brodova američke mornarice predvođen univerzalnim amfibijskim jurišnim brodom USS Kearsarge prije nekoliko dana bio je u Baltičkom moru
Bio je udaljen 30 km od mjesta navodne sabotaže na plinovodu Sjeverni tok-1 i 50 km od niti plinovoda Sjeverni tok-2

bruegel the elder
1 godina prije

The U.S. military is not the only force that was near the area of the pipeline damage. Just a 100 kilometer south is the Polish naval base Kolobrzeg (the former German Kolberg) which harbors mine laying ships and the 8th Kołobrzeg Naval Combat Engineer Battalion. Naval combat engineers are experts in blowing up anything that is under water, be it mines or pipelines.
Američka vojska nije jedina snaga koja je bila u blizini područja oštećenja naftovoda. Samo 100 kilometara južnije nalazi se poljska mornarička baza Kolobrzeg (bivši njemački Kolberg) u kojoj se nalaze brodovi za postavljanje mina i 8. Kołobrzeg mornarička inženjerijska bojna. Pomorski borbeni inženjeri stručnjaci su za dizanje u zrak svega što je pod vodom, bilo da se radi o minama ili cjevovodima.

ZAC
1 godina prije

interesantno je koliko su glupi anglosaxonci, tj usa i gb, toliko su prozirni da ih ameba skuzi sta rade i kako djeluju, prosto nemos vjerovat, kao i ono da ce svijet provarit price o kennedyu ili twintowers 2001 ili o bajci kako nije bilo rasizma u usa, ili kako su oni divna, demokratska nacija, podrig, podrig, pljuc, pljuc, patetik na kubik… ili, bla bla bla, smrt americi, pod hitno, kad se amerika dovede u domenu djelovanja samo na sjevernoamerickom kontinentu, zavladat ce mir na kugli ZEMLJI…

mrdo
1 godina prije

Ćek’ ba. Ako su kauboji muljali, zašto nisu isključili AIS? Čak i civilni brodovi isključe transponder kad nešto muljaju. Ovo mi dismr na crvenu haringu. Smio bih se kladit na mahnite Poljake koji su iskoristili priliku. Nerado branim kauboje, ali ovo nema logike.

bruegel the elder
1 godina prije

Ha,zablokirao je prije 2 dana i moon of alaba**.Opet Rusi?Tamo ima puno
lipih stvari i komentara / i poveznica……..

bruegel the elder
1 godina prije

Moguće i teroristi iz HR.Kaže El Bahati da u HR ima puno terorista.A moguće da je
mislio na svoje financijske teroriste….INA….Agrokor,Krš – Pađene…..

bruegel the elder
1 godina prije

Ha,odoše neki komentari i plusevi ?????!!!!!!!!!!

Rexon
1 godina prije

Amerika je objavila rat Rusiji

gigi pinna
1 godina prije

EU je najavila da će kazniti počinitelje, hahaha! Alan Ford, Monthy Python…

gigi pinna
1 godina prije

A mogu se kasnije očekivati i “havarije” američkih LNG brodova, mada ne vjerujem da će se Rusija upuštati u takve avanture – invazijom na Ukrajinu digla je ruke od ove retardirane Europe i Zapada općenito.

goran
1 godina prije

ja sam u startu rekao da su za to krivi britanija i amerika

rz brzotrz
1 godina prije

Za ekipu iz Navy Seal je to rutinska operacija, kao nama čačkalica poslije ručka.

tihobl
1 godina prije

U vezi zabrintosti za sajt – nije neosnovana.
Visoki podprestavnik za Brcko je muz zamjenice amarickog ambasadora. Kazu da tu nema nepotizma vec da su u pitanju kvalifikacije njih dvoje. Da vidimo kakve su kvalifikacije:
ona – specijalizrala obavjestajni rad, upravljanje masama, obojene revolucije i kontrolu stete,
on – prethodno radio u crnim operacijama, specijalizirao se za uklanjanje elemenata.

Eto vidite vi kakvi se tracevi sire uz kavu u Brckom o cestitim americkim gradjanima koji su ovde samo da nam pomognu.

tihobl
1 godina prije

To sto je Njemacka ostala bez gasa, a morace ga placati je uvertira. Pogledajte Bugarsku, zemlju napradniju od Njemacke – prije pola godine odreki su se ruskog gasa, a i dalje ga placaju. Obecani americki LNG jos uvijek ne dobijaju. Ali zato je vlada narucila jos F-16 (neke nove modele po jos vecoj cijeni). Narod se pita kako ce to zagrijati njihove stanove.

ZriBra
1 godina prije

A da nije možda to izvršila mornarica USA,uz suglasnost RUSA.Novo normalno se i dalje normalno odvija uz neke nebitne probleme.

Realno
1 godina prije

Američki jewbretari su i službeno ovim aktom objavili rat evropi.

sebastian
1 godina prije

1000% Ameri.Gdje god stignem cijelo vrijeme to pišem.Tačno u gornjem tekstu lijepo piše da su Rusi mogli samo elegantno i komforno zavrnuti ventil bez ikakvih podvodnih eksplozija i kraj priče.Jedino one najteže budaletine i dalje vjeruju da su to baš Rusi učinili jer Rusi su jako loši ljudi pa je onda za njih sasvim logično da su to ipak oni uradili.

Croatia
1 godina prije

Amerikanci i Englezi , sa ovim rušenjem plinovoda pokazuju da su teroristi. Sada kad su prvo kastrirali Francuze došli Njemci na red. Još sam da objave opijumski rat Europi i bit će veselo.

Mačak u tenisicama
1 godina prije

Portal Logicno je cijelo popodne nedostupan, očito su američki teroristi odlučili uništiti i portal i plinovod i cijelu europu, evo čitam Volswagen odlazi iz Njemačke, alo, Volkswagen! ……Oni prokleti banditi i teroristi u onoj špijunskoj tvrđavi u buzinu koju zovu ambasadom – e to su naši neprijatelji. Tek kad to shvatimo možemo dalje

ogo
1 godina prije

Lepi plinovodi lepo gore

Osam Šezdeset
1 godina prije

Ja mislim da je korona virus odgovoran. Mutirao je, a pun je šiljaka!

Hogar
1 godina prije

Bit ce fino retardiranim eu vazalima na minus 20 C zimi. Biden vam salje topli prdez.

Promatrac
1 godina prije

Nema sumnje tko je, samo ove interpretacije ne valjaju jer kad tvrdite “Amerikanci” onda ssugerirate da iza toga stoji američki narod. Istina je da njih duboka država ne pita ništa.
Usput, zabavne su medijske splačine duboke države koje naslovnicama sugeriraju još gluplju stvar, da je Putin osobno ušaao u podmornicu i sam izazvao napad. Tako doznajemo da je ruska bulumenta sama uništila plinovood u čijem je financiranju sudjelovala. Baš Putin osobno je to izveo, evo ga na naslovnicama u podmornici.

Nego, smatraju li to ovi iz Davosa ako su za predsjednika pomoću krađe izbora instalirali zombificiranu biljku da svi smo svi toliko prozirno mutavi?

tihobl
1 godina prije

Ako mislite da je busenje gasovoda lose evo jos gore vijesti za EU – Brisel uvodi sankcije za ruski wc papir. Svabe su do sada 60% papira dobijali iz Rusije, a sad ce morati preci na visekratni perivi wc papir.

tihobl
1 godina prije

Талибанска влада је објавила договор постигнут са Москвом о годишњем откупу од Руске Федерације по сниженим ценама:

– 2 милиона тона пшенице,
– 1 милион тона бензина
– 1 тона дизел горива
– 500 хиљада тона гаса.

Pravo je pitanje sta ce talibani dati rusima za ovo spasavanje ekonomije, kako ce im uzvratiti uslugu?

Змај од Змијања
1 godina prije

На неком гласилу су објављени подаци из уговора између Њемачке и Газпром-а према којима је Њемачка у обавези платити годишње утврђени износ за гас повукла га или не!
То сада добија сасвим ново значење, сваке године закључно са 2030 Њемачка је дужна по уговору платити плин пуно за празно.
САД и ВБ руше Њемачку али и друге моћне државе како би спасили властита пропала господарства, оптерећена бесмисленим јавим трошењем, још већим дугом те тискањем новца без покрића.
$ је пропао. Тренутно га вјештачки одржавају у животу мада неће још дуго. Како је $ наметнут као средство размјене у међународној трговини и то првенствено међу развијеним земљама запада, Једини излаз из оваквог стања је подјела САД на самосталне или више заједница независних држава и упоредна објава државног стечаја као и пренос обавеза на новонастале државе.
Или то или 3СР.

А Алах једино зна шта је најбоље 🙏

BTK
1 godina prije

ma to ste vi napuhali priču. rusi su krivci jer vodka, mrze nas i tako.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI