Teroristi su razvili biološko oružje koje cilja određene države, tvrdi kinesko Ministarstvo sigurnosti

Biolosko oruzje
51 komentar

Prema kineskom Ministarstvu državne sigurnosti (MSS), teroristi su “naoružani” genetskim oružjem koje je stvorila umjetna inteligencija i koje će ciljati određene rase.

Ranije u listopadu, MSS je objavio izjavu na WeChatu upozoravajući da su neke nevladine organizacije regrutirale kineske “volontere” za prikupljanje podataka o distribuciji bioraznolikosti pod krinkom istraživanja bioloških vrsta.

Izjava je otkrila da ti entiteti razvijaju oružje koje će ciljati na genetske razlike povezane s etničkom ili rasnom pripadnošću.

Ministarstvo je upozorilo da je, za razliku od tradicionalnog biološkog oružja i kemijskog oružja, “genetsko oružje lakše prikriti, varljivo, lako se širi i dugoročno štetno, teško ga je teško spriječiti, izolirati i jeftino je”.

Treći svjetski rat vodit će se biološkim oružjem

Kada se koristi u ratu, genetsko oružje imat će “razorne” posljedice, reklo je ministarstvo. Također se tvrdilo da bi neke strane nacije mogle napasti njihove ljude jer je organizacija koristila Kineze za krađu podataka o vrstama, koji su zatim učitani u aplikaciju za pametni telefon.

Podaci sugeriraju da ako se AI modelu unese dovoljno ljudskih genetskih uzoraka, može analizirati i razumjeti jedinstvene genetske karakteristike svake etničke skupine.

Kinesko ministarstvo savjetovalo je da je održavanje biosigurnosti “zajednička odgovornost cijelog društva”, dodajući da bi svatko trebao uspostaviti “osjećaj biološke sigurnosti i izvući mudrost iz lekcija naučenih u suočavanju s rizicima biološke sigurnosti, poput hitnih slučajeva javnog zdravlja”.

Vijest dolazi dvije godine nakon što je izvješće sugeriralo da se kineski znanstvenici pripremaju za Treći svjetski rat koji će se voditi biološkim i genetskim oružjem.

Šokantni dokument upozorio je da će biološko i genetsko oružje biti “ključno oružje za pobjedu” tijekom Trećeg svjetskog rata, a autori su također detaljno opisali savršene uvjete za oslobađanje biološkog oružja.

Autori su čak dokumentirali utjecaj takvog razornog oružja na “neprijateljski medicinski sustav”.

Ovaj posljednji dokaz da je Peking razmatrao vojni potencijal SARS koronavirusa još 2015. također je izazvao zabrinutost oko uzroka COVID-19, a neki dužnosnici inzistiraju da je virus pobjegao iz kineskog laboratorija.

Dosje znanstvenika Narodne oslobodilačke vojske i zdravstvenih dužnosnika analizirao je manipulaciju bolestima za izradu oružja na jedinstvene načine.

Priopćenje Ministarstva slijedi nakon upozorenja RFK Jr

Izjava ministarstva dolazi nakon tvrdnje predsjedničkog kandidata Roberta F. Kennedyja Jr. (RFK Jr.) da je COVID-19 bio “‘etnički ciljan” kako ne bi utjecao na Kineze ili Židove.

RFK Jr. je to rekao na događaju u restoranu Tony’s Di Napoli na Upper East Sideu u New Yorku. Nezavisni kandidat okupljenima je iznio i svoj stav o cjepivima.

Prema RFK. Jr., COVID-19 bio je “etnički ciljan”, a oni koji su bili najimuniji bili su “Aškenazi Židovi i Kinezi”. Dodao je da tek treba vidjeti je li koronavirus “bio namjerno ciljan ili ne, ali postoje dokumenti koji pokazuju rasnu ili etničku razliku i utjecaj”.

RFK Jr. također je sugerirao da vlasti trenutno razvijaju biološko oružje koje će učiniti da COVID-19 izgleda “kao šetnja po parku”.

Glasnogovornik Lige protiv klevete (ADL) bio je uvrijeđen izjavom RFK Jr.

“Tvrdnja da je COVID-19 bio biološko oružje koje su stvorili Kinezi ili Židovi za napad na bijelce i crnce duboko je uvredljiva i potiče se na sinofobične i antisemitske teorije zavjere o COVID-19 koje smo vidjeli da se razvijaju u posljednja tri godine”, rekao je glasnogovornik ADL-a.

RFK Jr. također je rekao da javnost već zna kako Kina troši stotine milijuna dolara na razvoj etničkog biološkog oružja, baš kao što SAD razvija etničko biološko oružje. Tvrdio je da prikupljaju ruski i kineski DNK kako bi “gađali ljude po rasi”.

Predsjednički kandidat istaknuo je da je studija o virusu COVID-19 iz 2021. otkrila kako se čini da bolest “neproporcionalno utječe na određene rase budući da je mjesto spajanja furina najkompatibilnije s crncima i bijelcima, a najmanje s etničkim Kinezima, Fincima i aškenaskim Židovima .”

“U tom smislu, služi kao neka vrsta dokaza koncepta za etnički ciljano biološko oružje.” Međutim, RFK Jr. inzistirao je na tome da nikada nije implicirao da je etnički učinak bio “namjerno projektiran”.

Kennedy je tvrdio da su optužbe o tome da je antisemit dio klevetničke kampanje u skladu s uputama glavnih medija kako bi ga se diskreditiralo kao luđaka, a time i povezanosti, kako bi se diskreditiralo navodna “otkrivanja istinske korupcije i tajnog dogovora”.

Biološko oružjekinaTeroristi
Pretplatiti se
Obavijesti o
51 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
5 mjeseci prije

zato su i sluzili prc-testovi , DNK uzet svima radi “potvrda ” i svi to odradili “dobrovoljno” ..

Keki
5 mjeseci prije

To se radilo u ukrajinskim laboratorijima koji su bili zna se čiji.

M.r H.F
5 mjeseci prije

A tko su ti teroristi!?!?🤔😕🤔😕

Гавран
5 mjeseci prije

Kovid 19 je binarno oružje.
Jedna komponenta je virus čiji cilj su široke genetski raznolike grupe.
Druga komponenta je antivirus koji može da cilja na manje grupe ili pojedinačno, štiti ili povređuje.
.
Po Kineskoj reakciji se videlo kako uređena država reaguje na biološke pretnje.
.
Kada smo od naših prijatelja Kineza dobili tradicionalno pravljen antivirus Vučić ga je nudio i regionu.
.

noppo
5 mjeseci prije

Zombi apokalipsa nas čeka.

Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

Mozda ovo “nevidljivo biolosko oruzije” nekako pocne ubijati bas sve one koji su primili spasonosnu gensku terapiju? Koje li slucajnosti da bas njih pobiju nekakvi nevidljivi teroristi! Jos da napisu malo detaljnije kako su teroristi ostali nezamjeceni uz samo 820 mil. nadzornih camera u Kini!?

Graciela
5 mjeseci prije

nakon atomskih ratova i AI apokalipsi ovo je kamilica……šta je sljedeći tjedan?

Biti-ili-ne-biti
5 mjeseci prije

Reggie Littlejohn, osnivačica i predsjednica organizacije Women’s Rights Without Frontiers, objavila je ključnu poruku na Life Forumu u Rimu 2023. oglasivši uzbunu zbog globalističkih planova za uspostavu biotehnološke države nadzora koja će koristiti digitalne osobne iskaznice i digitalne valute središnje banke (CBDC) za zaključavanje svjetske populacije.
Littlejohn otkriva globalističke sile, kao što su Svjetska zdravstvena organizacija, Ujedinjeni narodi i Svjetski ekonomski forum — svi moćni ogranci Novog svjetskog poretka — i njihove planove za stvaranje globalne mreže nadzora za kontrolu nekoć slobodnih ljudi.
Svijet je na rubu usvajanja sustava društvenog kreditiranja komunističke Kine – integralnog špijunskog softvera Komunističke kineske partije – koji će onemogućiti normalan život bez nadzora vlade.
Klaus Schwab, Bill Gates, Vatikan i drugi naporno rade iza kulisa kako bi vam oduzeli slobodu.

NOME
5 mjeseci prije

baš kinezi to objavili….mora da su prisluškivali razgovor starih prijatelja xija i bila, a i melinda je imala sigurno što za reći….njihova zaklada je vrlo aktivna u kini, između ostalog i u istraživanju boleštara…. kina i globalisti se vole javno…..

Ivan Bgd
5 mjeseci prije

Smesno, kinezi rade na tome godinama, razvijaju ta bioloska oruzja, a sad odjednom to su “neki teroristi”. Da crknes od smeha, i masa ce da poveruje u to, progutace svaku laz koju im zvanicno uvale vlade!
I niko nece ni da pomisli da Klaus Smrad (hazari) ima neke veze sa sa tim… ne oni to nisu ni smislili ni finansirali, ma totalno su nevini, kao i naucnici, koji bi u cilju nauke i mnogo $ sprzili i sopstvenu majku, jer to je napredak i progres: zar to nije fenomenalno, bolest koja cilja samo odredjene narode, a izabrani narod ostaje bezbedan, nece na njega!

NOME
5 mjeseci prije

za slijedeću plandemiju će okrivit teroriste…..pazi petarde nemožeš kupiti bez da znaju, a teroristi će pustiti virus….naravno da če ih ubiti na licu mjesta, ali slučajno će se naći putovnice nacije već prema potrebi i trenutku….kako zgodno….

Max
5 mjeseci prije

Putin je na to upozotavao puno prije.

Pera Detlic
5 mjeseci prije

Pričam ti priču. Kovid sranje razvijeno u Usra i prebačeno u Kinu jer tamo nitko ne smije zucnut. Nisu li upravo Kinezi ti kojima svi šalju testove u trudnoći i skupljaju dnk nerođenih vojnika. Roki i ostale bogataške budale zaslijepljene pohlepom i moći ne kuže da će i oni lagano i brzo popušit od vrha piramide. Neće oni vladati ničim. Kao ni naši kleptomani što ne vladaju ničim i najebaće prvi ako ne bude naroda koji će branit sebe i njih. Dok se netko ne zaljulja na vjetru zbog tih labosa i tajnih projekata kakice će biti sve više. Davno sam napisao dok strah ne postane lakši od zraka i počne se dizati prema gore onima dolje bit će nemoguće preživit.

Tim
5 mjeseci prije

Koja država? Jedini teroristi su države, pa pitam.

Logicar
5 mjeseci prije

Da je bar istina,pa da Palestinci bace medju izraelce biolosko i kemisko oruzje.Bilo bi mnogo mrtvih medju Arapima i Palestincima,ali bi cionistickih fasista nestalo.

noppo
5 mjeseci prije

bio genetsko oružje, koje napadne samo one “koje ne volimo”. To su vlažni snovi rasista, supremacista in fašista, a znamo koji su ti.

yoco ono
5 mjeseci prije

J.F.Kanady ista manipulacija kao i Biden…isti kurac samo prepakiran…trumpeta isti kriminalac u mafiji koja vlada…….tko god u ameri dodje je zidovska vlas putem Havarda ….svi putevi vode na havard ne u RIM……………..dobro prouci sto pisem

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI