Tko od političara glasa za oporezivanje e-cigareta, taj je budala ili korumpirani kriminalac

WHO - Zabrana e-cigareta
31 komentar

WHO traži da se e-cigarete porezno i zdravstveno tretiraju kao klasične, prenose mainstream mediji PR članke mafijaške duhanske industrije koja više ne zna kako se boriti protiv gubitka profita.

Kontraverzna Svjetska zdravstvena organizacija u rukama krupnog kapitala, pozvala je na promjene, uključujući zabranu svih aroma poput mentola i primjenu mjera kontrole duhanskih proizvoda na parilice. To uključuje visoke poreze i zabranu korištenja na javnim mjestima.

“Neke tvari iz parilica uzrokuju rak”, tvrde mafijaši iz WHO. Dobro znaju da te neke stvari ne postoje na legalnom tržištu tj. ne mogu se legalno kupiti. Par idiota ili možda plaćenika duhanskog lobija su koristili ulje kanabisa i slične tvari, što je bilo dovoljno da se stigmatiziraju e-cigarete koje su spasile mnoge živote spriječavajući razne vrste karcinoma.

WHO nema ovlasti nad nacionalnim propisima i može samo davati smjernice, no njegove se preporuke često “dobrovoljno” prihvaćaju, jer ista ruka financira WHO, medije i lokalne korisne idiote.

WHO i neke druge organizacije koje se protive duhanskim proizvodima zalažu se za strože propise za novije nikotinske proizvode, ciljajući na alternativne opcije na kojima neki duhanski divovi, poput Philip Morris Internationala i British American Tobacca, temelje svoje buduće strategije. Ovo je također laž.

E-cigarete nisu nastale u laboratorijama Philip Morris Internationalai British American Tobacca, nego su ih proizvele kreativne osobe iz Kine koristeći sabotažu zapadnih koropracija, te ih za vrlo male novce stavile na tržište.

Koncept elektronske cigarete osmislio je Herbert A. Gilbert 1963. godine, a patent je podnesen 1965. godine s planom elektronske cigarete koja “zamjenjuje duhan i papir zagrijanim i aromatiziranim zrakom”. Gilberta su kontaktirale tvrtke koje su željele proizvesti ovu cigaretu, ali njegov izum nikada nije komercijaliziran. Znamo i zašto. Jak duhanski lobi koji kotrolira politiku umješao je tada svoje prste.

Prvi koncept e-cigarete napravio je Hon Lik, bivši kineski farmaceut i inženjer, 2003. godine. On je 2005. godine podnio patent za “elektronički raspršivač bezdimne cigarete”. Međutim, taj prvi uređaj tada koristi tehnologiju ultrazvučne nebulizacije. Hon Lik se kasnije pridružio tvrtki Golden Dragon Holdings kako bi u Kini 2004. godine komercijalizirao svoju elektronsku cigaretu. U studenom 2007. godine, Golden Dragon Holdings promijenio je ime tvrtke u Ruyan, što na kineskom znači “kao cigareta”. Ime se ponovno mijenja u kolovozu 2010. godine u Dragonite International Limited.

Tekućine u e-cigaretama su bezopasne i već se koriste u prehrambenoj industriji, tako da je nemoguće staviti bilo kakvu zabranu na iste. Ovdje ćemo izuzeti nikotin, koji doista stvara ovisnost, ali u e-cigaretama ne izaziva karcinom.

Velike duhanske kompanije nadaju se stvoriti nove izvore prihoda od alternativnih proizvoda jer sve stroža pravila i pad stope pušenja pritišću njihovo tradicionalno poslovanje na nekim tržištima. Sada žele ukinuti jeftinu alternativu i u tome im pomažu mafijaši iz WHO, korumpirani domaći liječnici i političari. Lopovi uvijek ostaju lopovi, a u što smo se uvjerili tisuću puta.

Tko od političara glasa za oporezivanje e-cigareta, taj je budala ili korumpirani kriminalac.

e-cigareteporeziwhoZabrana
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pušač
4 mjeseci prije

Istina sve što je napisano. Nakon 20 godina pušenja konačno sam se skino sa cigara. Prodisao sam.

antim
4 mjeseci prije

pušenje je zdravije od fašizma

Jadranka S.
4 mjeseci prije

“Lopovi uvijek ostaju lopovi.”

Dodala bi da i lažovi uvijek ostaju lažovi.
Laži su temelj svih uništavanja.
U istini sve postoji i radi zajedno.
Kad pogledamo naše tijelo, svaka stanica ima svoju funkciju, ali svojom funkcijom pomaže čitavom tijelu dok sve druge stanice rade za tu stanicu. To je savršen sustav. Aboridžani to zovu kanjini. U predajama afričkih naroda to se zove ubuntu.

Samo U Prolazu
4 mjeseci prije

Samo ako taj porez/trosarina bude isla direktno u zdravstvo a ne u proracun!

Max
4 mjeseci prije

To i jesu.

jelka
4 mjeseci prije

WHO trebaga uništit

roberto
4 mjeseci prije

Ili možda jednostavno vjeruje znanosti..hehehe..službenoj..iliti ko i ovdje vrlo poznata virusologinja Kurcija (prima prva) i poznati anallizator sa ovih prostora..epidemijolog Šlomo..hehehe
Evo za njih jedna pridgodna,,,

jubito-ZOKA BOSANAC-DJE SI RUZO….(stavio bi naslov do kraja,ali ne bi prošao..hehe) udri..zoka..

xxx
4 mjeseci prije

kad se nema argumente onda se ide na argument kao zastita djece, marihuana je zabranjena jer se kao stite djeca pfff, stos je u tome da su e cigarete toliko napredovale da su i oni ostali zateceni odlijevom love, pola svijeta ima vec potpunu zabranu e ciga, u europi su englezi malo spasili stvar ,ali ide se na otezavanje koristenja putem poskupljenja i raznih drugih ludih propisa kao ogranicavanje kapaciteta isparivaca ili kolicine nikotina, velicine bocica, zabrane aroma itd. mafija brale

tihobl
4 mjeseci prije

Naravno da treba oporezovati.
Kad ja mogu da placam porez i akcize mogu i pederi koji duvaju alko-test.
Kad su meni uvodili porez nepusaci su govorili da je to pravilno i da tako treba. Sad kad su krenuli korak po korak oprezivati sve redom sad cu ja vikati da tako treba. I kad budu uvodili poreze i akcize na pelene i bebi hranu reci cu da je to u redu i da bebe imaju neoporezivo mlijeko iz sise i pelene sto se otkuvavaju. Dosta su im troje pelene, a mama i baba neka odkuvavaju.

PS. na banjaluckoj onkologiji leze samo dvojica duvandzija. Zato pustite izlizane price o stetnosti duvana, benzina i CO2.

Schwarze Hunderte
4 mjeseci prije

Obzirom da su pušenje ovi liberaši , stavili u vrh ” grijehova ” spram woke ideology … Cigaretu ne vadim iz usta a također i svi moji prijatelji 😁 !

goran
4 mjeseci prije

svi političari su kriminalci,ali ima i onih koji su i osudjeni pa se opet bave politikom

Emiliano Zapata
4 mjeseci prije

Neka puse!

Miro
4 mjeseci prije

Sve je smišljeno da bi novac išao na račune bogatih

nessy
4 mjeseci prije

Dok god je kill Bill glavni financijer, to je zlocinacka organizacija, i sve njene ‘savjete’ treba zanemariti.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI