Trump tvrdi da Biden vodi Amerikance u Treći svjetski rat

Trump - Biden
15 komentara

Sjedinjene Američke Države su u opasnosti zbog nesposobnosti Bidena, rekao je republikanski kandidat

Amerika mjesečari i srlja u novi svjetski rat, jer predsjednik Joe Biden nema pojma kako upravljati zemljom, ustvrdio je njegov prethodnik Donald Trump. Pišući u subotu na Truth Socialu, 45. američki predsjednik izjavio je sljedeće: ”Idemo u Treći svjetski rat zbog užasno nekompetentnog vodstva, na čelu s predsjednikom koji nema pojma”. Međutim, Trump je podrugljivo hvalio Bidena jer se pridružio Truth Socialu, desničarskoj platformi koju je osnovao nakon što je zabranjen na Facebooku i Twitteru, koji je sada poznat kao X, 2021., nakon događaja na američkom Capitol Hillu Washingtonu. ”Čestitam Joe, barem na tome”! Našalio se.

Bidenova predsjednička kampanja otvorila je Truth Social račun pod nazivom Biden-Harris HQ s natpisom “Gluposti završavaju ovdje” ranije ovog tjedna. Pišući na X-u, predsjednikov tim rekao je da su to učinili “uglavnom jer smo mislili da bi to bilo vrlo smiješno”.

“Dobro. Da vidimo kako ovo ide. Obraćenici, dobrodošli”! Tako je glasio tekst prve objave kampanje na platformi.

Trump, koji se smatra glavnim kandidatom za republikansku nominaciju na predsjedničkim izborima 2024., često je kritizirao Bidena zbog njegovih vanjskopolitičkih odluka, ponajviše onih koje se odnose na Ukrajinu, upozoravajući da bi isporuke oružja Kijevu mogle izazvati globalni sukob.

Ranije ove godine, bivši američki predsjednik također je sugerirao da, da je on “bio predsjednik, do rusko-ukrajinskog rata nikada ne bi došlo.” Također je tvrdio da bi, čak i da jest, “bio u stanju pregovarati o okončanju ovog užasnog i brzo eskalirajućeg rata u roku od 24 sata”.

Komentirajući ove primjedbe, tajnik Kremlja za medije Dmitrij Peskov primijetio je da Trump “nije daleko od istine”, u smislu da su SAD, koje su se pojavile kao ključna podrška Kijevu, mogle sukob brzo privesti kraju.

3. svjetski ratBidenSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
6 mjeseci prije

Nedvojbeno točno.

Gjuro1977
6 mjeseci prije

Neoboriva činjenica

Schwarze Hunderte
6 mjeseci prije

Sad više niti D.J. Trump nemre tu ništ … Alea iacta est 🎲 ! Sada su sve preuzele druge sile čak potpuno izvan moći Američka Predsjednika …. Ili bilo koja Predsjednika ……

M.r H.F
6 mjeseci prije

Bojim se da bilo koji od vas bude ponovo predsjednik ww3 je vrlo izvjestan!!😡😡 o da fuck you and your wars!!!!

Alex Keller
6 mjeseci prije

Ovajishlapjeli, podgrujani leš, ne vodi nikoga nikamo,najmanje sebe. Vjerojatno ga upravljaju na daljinski, kao drona, oni koji vode svijet propast.

hiber
6 mjeseci prije

Trump je stvarno redikul koji kaska za vremenom. 3. je davno završio. Sada je poceo 4.sv.rat.

Biti-ili-ne-biti
6 mjeseci prije

O sukobu Izrael – Hamas:

Ratna magla je uvijek prisutna stvarnost, definirana činjeničnom neizvjesnošću koju donose nesavršena sjećanja ljudi podvrgnutih stresovima koji su nezamislivi u svakodnevnom životu.
Nije neuobičajeno da suprotstavljene strane u sukobu iznose suprotstavljene priče o određenom događaju, pri čemu svaka strana vjeruje da je točna, ali se njihove pojedinačne činjenice i zaključci izvedeni iz njih ne podudaraju.
Međutim, ponekad jedna ili obje strane imaju nešto što žele skriveno, neugodnu stvarnost koja, iz njihove perspektive, nikada ne bi trebala ugledati svjetlo dana. U tom slučaju, magla rata postaje namjerna dimna zavjesa osmišljena da obmane i krivo usmjeri publiku tako da se istina nikada ne sazna. Ako samo jedna strana sudjeluje u takvoj obmani, činjenica će uglavnom pronaći način da se otkrije. Ali ako su obje strane uključene u namjerno zamagljivanje, postaje praktički nemoguće pronaći istinu.

Svaus Klab
6 mjeseci prije

Kaže škotski lože mason.Isti su svi nema razlike.Naivni misle da postoji razlika tj opozicija.

Martin
6 mjeseci prije

Ništa sa time ne bi dobili, Biden je samo figura u cijelome tome fijasku – točno se zna tko vodi Bijelu Kuću…

Bosanac
6 mjeseci prije

Pa kako je Natanjahu od protesta/ prosvjeda naroda protiv njega ovim ratom uspio doc do vlade nacionalnog jedinstva, tako bi se i Biden mogao na njega ugledat na narednim americkim izborima.

Steve
6 mjeseci prije

Too late! Dollar smo opojali i sahranili…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI