“Ukrajinu može spasiti samo diktatura”

Georgij Borisović Tuka
20 komentara

Zamjenik čelnika ukrajinskog Ministarstva za okupirane teritorije i raseljene osobe, Georgij Borisovič Tuka, rekao je kako u Ukrajini treba uspostaviti diktaturu.

“Ovaj sustav vlasti kojeg imamo danas našu zemlju nije u stanju izvesti iz duboke krize u kojoj se nalazimo. Ja sam pobornik oštrije mjere – diktature”, rekao je ukrajinski dužnosnik.

Prema njegovim riječima, sadašnji politički sustav u zemlji nema nikakve veze s demokracijom, baš kao što nijedna politička skupina nemaju nikakve veze s politikom.

“Ono što imamo danas su nam nametnuli, nazvavši to demokracijom. Pogledajte, imamo izbore koji se prodaju i kupuju u izbornim jedinicama, zatim pravosuđe, a svi zajedno gomilaju novac na svojim računima. Je li to ta naša svijetla budućnost?”, sažeo je Georgij Borisovič Tuka za televiziju News One.

diktaturaGeorgij Borisovič Tukarješenje
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan1
6 godine prije

Najkorumpiranija zemlja na svijetu.
Nulland je samo lešinar, s tom zemljom nešto od prije je bilo trulo kad joj se to moglo dogodit.

fenix
6 godine prije

Nespasi vas niti Bog kako vrijeme bude odlazilo tonucete sve dublje.

gostgost
6 godine prije

ovaj fasista samo place sto njihova diktatura nije uspostavljena u potpunosti

Podravec
6 godine prije

Idite jesti Nulandičine kekse! Možda pomognu! Možda……

bruno
6 godine prije

Vratimo se na Siriju

Damascus: According to The Financial Times, Qatar spent over $3 billion (Dh11 billion) to $4 billion in funding the Syria war and has paid up to $50,000 per year to defectors from the Syrian army and their families. The Stockholm International Peace Research Institute estimated that over 70 weapons cargo flights were made within 12 months, carrying Qatari arms to Syrian rebels between April 2012 and March 2013. The Syrian National Council (SNC), the main political opposition, was Qatar’s brainchild and was given a warm welcome in Doha, where it allowed its leadership to use the building of the shuttered Syrian embassy to operate.

Antonio
6 godine prije

Ukrainu moze da spasi samo razvod sa Vasingtonom. Taj brak je rasturio buducnost ova velike a na zalost sada jako oslabljene zemlje. Neutralnost ne spas za pocetak. To ce proci i u Moskvu i i u EU. Samo da nije kasno?

Undertaker
6 godine prije

Ukrajina je odavno ex-Ukrajina. Kao i ex-Yu. Što prije to prihvate to bolje. Ili će doći do novog državnog udara. Ovaj put “pro-ruskog”.

Osoba C
6 godine prije

Krivo. Ovakvu Ukrajinu nitko i ništa ne može spasiti. Još nije dotaknula dno. Mora se urušiti da bi nastalo novo. Nažalost.

Andrej
6 godine prije

Ne bih rekao, da ce Ukrajinu spasiti diktatura, jer je Ukrajina osudjena na propast. Na jednoj su strani brojne vojne postrojbe koje pronalaze uzore u fasistickim ikonama, a na drugoj su strani poltroni i marionete USA administracije koji su spremni prodati zemlju za saku $. I sada vi mene uvjerite kako marionete i fasisti mogu iznjedriti nesto sto je vrijedno, kvalitetno i po mjeri covjeka. Ma ides!
Volio bih da vecina gradjana RH izvuce pouku iz ukrajinske price i to tako, te da se prepoznaju kao potrosna roba americke vanjske politike.

Karlo Stajner
6 godine prije

Ukrajina mora da se vrati svojim korenima ako misli da opstane kao drzava.Izdaja velikog brata u sprezi sa korumpiranim politicarima skupo ce je kostati. Pozicija gde SAD i Rusija drze malj a njima je glava na
nakovanju,moze samo ukrajinskom narodu da donese zlo.

Rosnjeft
6 godine prije

Diktatura prolazi samo u severnoj koreji i rusiji.

anarho
6 godine prije

U prevodu … “sjasi kurta da uzjase murta”

Nil1
6 godine prije

Druga Bosna postali hahahah

Nil1
6 godine prije

Postali druga Bosna hahahahaha

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI