Victoria Nuland poziva i huška na Treći svjetski rat protiv Rusije

178 komentara

Victoria Nuland, šefica američkog State Departmenta, službeno je izjavila u videokonferenciji s Kijevom da će Treći svjetski rat efektivno započeti 11. srpnja, navodeći da će se SAD i njegovi partneri boriti koliko god bude potrebno, 16 godina ili više. Zakazani datum je bio odabran kako bi se podudarao s NATO summitom, jednodnevnim sastankom u Litvi. Pitam se koliko će ovaj RAT utjecati na klimatske promjene… Što se dogodilo s 2030. godinom kao rokom za Veliki Reset ”svega”?

Do NATO-ovog summita je dva mjeseca, a NATO tek treba odrediti temu. Ali pretpostavljam da će to uključivati Treći svjetski rat i kako zaštititi Europu od neizbježnog protuudara. Koliko će F-16 stići do Ukrajine, a da se ne sruše ili ne ‘eksplodiraju’ u zraku, također bi moglo biti predmet rasprave.

Čini se da odustajanje od Ukrajine jednostavno nije na stolu za blagovanje u Soroševoj enklavi. Sama veličina njegovih uništenih investicija diljem Ukrajine broji se u stotinama milijardi. Otplaćuje mu se američkim poreznim dolarima, ali ne bez gornje granice otvorenog duga. A Zelenskij je očito proširio svoj posjed nekretnina tako da sada uključuje vilu u Italiji iz koje vodi rat. De facto SAD i EU koji se pokušavaju pretvarati da nisu uključeni su pali. Karte su pale, uz izjave Nuland koja je otvoreno potvrdila sudjelovanje SAD-a i NATO-a. Događajem na kojem je govorila Nuland su-predsjedalo je Atlantsko vijeće SAD-a, čiji je predstavnik izjavio da “transatlantsko ujedinjenje i snažna potpora mogu pomoći Ukrajini da porazi Rusiju i obnovi europsku sigurnost”.

Atlantsko vijeće sebe naziva nestranačkim, jer je to jedini način kako se može registrirati dobrotvorna organizacija 501©(3). Oni su sve samo ne ‘dobrotvorni’. Iako NE daju zakonski potreban obrazac 990 na uvid javnosti, njihovi nerevidirani financijski izvještaji otkrivaju da uopće NISU dobrotvorna organizacija. Uz to, posjeduju i Poreznu upravu. Izvori financiranja Vijeća dolaze iz zajedničkog niza ljevičarskih izvora; Rockefeller, Goldman, Facebook, Google, US State Depart, tj. Nuland, međutim, jedan od financijera koji se ističe je Burisma Holdings. Ista ona Burisma koja je plaćala Hunteru Bidenu i ”Velikom tatici”.

Krug je zatvoren

Razlog zašto se nevladine organizacije zalažu za gornju granicu duga jest taj što je većina njihovog financiranja diskrecijska potrošnja. Primatelji diskrecijske potrošnje trebali bi biti zadnji koji će dobiti sredstva nakon obveznih dugova, što uključuje socijalno osiguranje i veteranske plaće. Goldman Sachs je izjavio da Ministarstvo financija SAD-a ima samo 30 milijardi dolara u svom trezoru, odnosno barem toliko. Ali to uopće nema smisla s obzirom na to da smo usred porezne sezone koja je prošle godine prikupila 4,9 trilijuna dolara u državnim fondovima. Gdje su američki porezni dolari? John Rogers predsjednik je odbora Atlantic Councila dok je bio izvršni potpredsjednik Goldman Sachsa. Njegova supruga je novinarka Huffington Posta, a prethodno je radila u Clintonovoj administraciji. Zgodna skupina.

Tako smo povezali Clintona, Soroša, Rockefellera, State Department, Atlantsko vijeće i trenutni establišment WH s planom atentata na Putina. Sve to uz prizivanje mira i korištenje sredstava američkih poreznih obveznika za postizanje ovog cilja.

Iako je Nuland nadolazeći napad 11. srpnja nazvala ‘protuofenzivom’, meta je Moskva. Poanta je vojno ukloniti Putina i ubaciti privremenu vladu s Navaljnim na čelu stola. Globalni odgovor na Putinovo ubojstvo bio bi doista zanimljiv. Iako se ne spominje Lavrov, Putinova desna ruka, on vjerojatno ima pristup ‘crvenoj tipki’. Rusija je sasvim svjesna tko može biti pošteđen, a tko ne u opstanku Rusije kao samostalne države. Ruski predsjednik Medvedev izjavio je da će se preventivni nuklearni napad poduzeti samo ako zapadne zemlje Kijevu isporuče nuklearno oružje. Inače će svaki napadi biti uzvraćanje za prvotne napade.

Ono što je začuđujuće NIJE na stolu jest bilo kakva rasprava zapadnih vlada o mirovnom sporazumu. Suprotno intervjuu, kojeg je objavio general Milley, u kojem izjavljuje da protuofenziva neće uslijediti, Richard Hooker, Jr. iz Atlantskog vijeća detaljno opisuje sredstva: Napad na Krim u lipnju koji utječe na goleme civilne gubitke kako bi se moralno oslabili Rusi uz korištenje specijalnih operacija, koje bi predvodile SAD i Velika Britanija. Uklanjanje kopnenog mosta, koji povezuje Krim i ostatak Rusije. Zatim pokretanje ofenzive napredovanja prema sjeveru, kako bi se ponovno zauzeo teritorij kojeg je okupirala Rusija. Bez F-16.

Najveći strah od napada na Medvjeda je mogućnost odmazde nuklearnim bombama, koje bi bile usmjerene na različite točke diljem EU-a, a možda i na sam Washington. Nasuprot tome, ispaljivanje nuklearke na rusko tlo NIJE poželjno, s obzirom na to da se ti kabalisti još uvijek natječu za ogromno rusko bogatstvo resursa: crno plodno tlo kao i jezero Bajkal.

rusijaSADTreći svjetski ratukrajinaVictoria Nuland
Pretplatiti se
Obavijesti o
178 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Entoni Fauci
10 mjeseci prije

Nije ga nikad dobila a i nece

Ziv je Geza
10 mjeseci prije

Armagedon nona mijesi kolacice od joda i sanja treci svjetski rat.

No umjesto nuklearnog rata dobit ce obicnog raka i nahraniti crve kao da je nikada bilo nije, ni pas se popisati njen grob nece.

burt
10 mjeseci prije

Putin je optužen pred međunarodnim sudom a Trump pred američkim sudovima, zato su sada u igri zajedno, Zelensky, Biden, Sunak, Graham, Nuland, Rubio, Bolton, ovo je njihovo vrijeme

Lucija, prva
10 mjeseci prije

Vidjela naslov iz balkaninfo: USA uložile 600 i nešto milijuna $ u “eliminiranje ruskog utjecaja na Balkanu”.

Dakle, ne samo onih sada 100 milja, kao što je rekao tiho.
Ne, neznam u kojem razdoblju.

Lucija, prva
10 mjeseci prije

Postoji li mogućnost stavljanja neke druge fotografije, iako je o ovoj riječ?
Nešto me ‘ćapne’ u želucu kad je vidim…

I, da. Sada i Ameri vide koja je ura i koji su ovo tipovi.
Navodno i Sullivan spada u tu kategoriju.

kaznitelj
10 mjeseci prije

Možda sve to i bude istina,ali Vi u redakciji ovog portala definitivno ne možete sakriti činjenicu da poprilično uživate u sijanju straha i panike među narodom.Nadam se da Vam je LOGIČNO zaključiti da tako činite uslugu upravo onima protiv kojih se borite,zar ne?

nekoime
10 mjeseci prije

Jedna dobro odmjerena bomba na Washington (ne mora biti nuklearna), naglo bi probudila mirotvorne pokrete širom Amerike.

Ivan
10 mjeseci prije

Ludu americku krmacu treba sto prije pospremiti dva metra duboko..

hiber
10 mjeseci prije

To Rusija pokusava nazvati svjetski rat zbog kolonijalne veličine. Kad provede dekolonizaciju, ako ostane pola, puna šaka brade.

Tako treba
10 mjeseci prije

U Prijedoru je na današnji dan Hrvatima i Bošnjacima naređeno da nose bijele trake

Zvone
10 mjeseci prije

Bravo Rusi, vi samo čekajte da zapad skupi dovoljno naoružanja i vojske pa da vas pobedi. Ovo stvarno ne mogu razumjeti osim da je Putin tajno dogovoren sa zapadom. A narod, ko ga je*e.

10 mjeseci prije

Proroštvo govori ovako:” Jedan od znakova poslijednjeg vremena je taj da će jedna velika zemlja (država) biti totalno izbrisana sa zemljopisne karte”!
Je li to Rusija ili SAD, saznat će oni koji prežive.

Tupko Glupko
10 mjeseci prije

Nuland je amerikanizirano prezime.

Victorijin otac rođen je kao Shepsel Ber Nudelman u New Yorku.
Dijete židovskih emigranata. Bjelorusko-moldavskih korijena.
Poznatiji kao Sherwin Bernard Nuland. Kirurg.

Taj se po vlastitom priznanju liječio od teške depresije u ranim sedamdesetima.
Kada nisu pomogli narkotici, razmišljao je o lobotomiji, ali je na koncu primjenjena elektrošok terapija.
Victoria Nuland, znana i kao Toria, se rodila desetak godina prije Shepselovih psihičkih problema.

Kosir i Bat
10 mjeseci prije

Krv nije voda….

Max
10 mjeseci prije

Sotonistička bagra vjerojatno planira veliki rat ali ograničen samo na tlo Europe i drugih kontinenata kao što su bili i prvi i drugi svijetski rat ali znaju se nalogodavci i ne bi izbjegli odmazdu.

NECIJEPLJENI PUTINOV OBOZAVALAC
10 mjeseci prije

hiber i burt, dva ujkana uboga, guze jedan drugoga…

Crni Golf 4 vrata
10 mjeseci prije

.. termonuklearni udar na Fort Knox – Vatikan i možda na vražju praonicu novca Švicarsku pa da se “karte na stolu” malo pomiješaju………… 🎃…. Kao i na tvornice gdje se proizvode avioni i ostalo naoružanje IV. Reicha (vatikan/london/washington)..

Neko ime
10 mjeseci prije

Onda je svizac babi zamotao kolače…

Komentator
10 mjeseci prije

Zabavna činjenica.
Azov bataljon – Igor Kolomoisky
Wagner Group – Yevgeny Prigozhin
Free Russia Legion – Mikhail Khodorkovsky
“Različiti” interesi, isto pleme.

Jadranka S.
10 mjeseci prije

A ja pozivam na budenje/svjesno osvjestavanje… za kreiranje svijeta u miru i blagostanju.
Promatrac nije vas osobni oblik, vec vas univerzalni oblik. Kao uzivalac, svi smo odvojeni, kao cinitelj, svi smo odvojeni – ali kao promatrac svi smo jedno. Moj promatrac i vas promatrac nisu odvojeni, moj promatrac i vas promatrac jedno su. Onog dana kada postanete promatrac vi postajete…… tog dana vi postajete sve. Kad postanete promatrac vi postajete centar svemira. Vi nestanete s ove strane, ispunite se s one strane. Gubite taj mali “Ja”, tu malu kap – i dobivate beskrajni ocean.

bruegel the elder
10 mjeseci prije

“Miss Piggy” u punom sjaju……..a Kermit je zeleni…. 🙂

marmel
10 mjeseci prije

krmaca, metak medju rogove

Wenn
10 mjeseci prije

Engleski The Telegraph je nasao nekog analiticara, rusofoba pa ga citira.
Prema ovom analiticaru
Susjedi Rusije ce pozderati Rusiju…
Russia may be devoured by its neighbours
Inace od sto clanaka iz ovih novina svih sto su Goebbels ova propaganda
Dalje od naslova nisam citao.
Englezi pumaju narod mrznjom

alexosijek
10 mjeseci prije

Ovo vrijedi čuti – YT – John Pilger on depleted uranium from Iraq to Ukraine….lp

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

Bumo vidjeli ! Ili su dovoljno tupavi , takvo što najaviti 😁 ili su ( kao i do sad 😉) jeftini bleferi … Kako bilo … Pravo pitanje je i ako bi uopće sve i bilo istina , kako misle i sa čim uopće , onemogućiti Ruski odgovor , koji će sasma sigurno uslijedit i uopće neće bit selektivan kao u slučaju Ukraine a što sve sobom nosi , silnih patnji — civilima ! Imaju li unutar zapadnih društava, kohezionih snaga , dovoljno stabilnih da na dugi rok , održe stabilnost , vlastita sustava , kud dalje ako ne ?! Tko bi po njima bio – udarna snaga napada i koliko mogu izdržati uzvratni udar …?! Puno je toga a valjanih odgovora – malo …

ime
10 mjeseci prije

zgodna žemska.
za izbjegavat.

eks
10 mjeseci prije

Prekjuče je uništen još jedan “Patriot” u blizini aerodroma Žuljani. Olupine “Patriota” padale su na saobraćajnicu u centru Kijeva. Na telegram kanalu su snimci. NATO-Ukro mediji ćute o tome, ali snimke su napravili blogeri u Kijevu .

10 mjeseci prije

Polako dolazi vreme direktnog odgovora. Dobro je što su Rusi do sada bili uzdržani i nisu odgovarali na očigledne provokacije Zapada ali je već vreme da i Zapad snosi direktne posledice. Sada bi rusko rukovodstvo trebalo javno “da saopšti” (da pripreti) da će za raketiranje krimskog mosta srušiti London Bridž i Golden Gejt!

Tek posle toga bi bili ozbiljno shvaćeni od strane zapadne populacije koja više ne bi propuštala ruska saopštenja – a to je značajan napredak u psihološkom ratu. Iako bi to značilo početak pravog rata sa Zapadom, on dolazi bez obzira šta Rusija uradila ali je bitno ne početi prvi sa nuklearkama… vremena za izbor je sve manje.

Jimbo
10 mjeseci prije

Nece bit nikakav treči svetski rat 11tog srpnja, to moze samo logicno izjaviti.

Jadranka S.
10 mjeseci prije

“Hoces mir, budi mir!”

10 mjeseci prije

Ovoj fali pi.čke izgleda..

10 mjeseci prije

Još jedan masovni udar Vazdušno-kosmičkiһ snaga Rusije, zapravo je potvrdio bespomoćnost zapadniһ sistema PVO pred ruskim udarnim sistemima.

i’m sorry miss jackson 😂👍

Miro
10 mjeseci prije

Dogovoren rat gde će Rusija da prodaje svoj gas a Amerika svoje oružje.

10 mjeseci prije

Video pada američkog PAC-3 MSE protuzračnog navođenog projektila SAM Patriot u blizini Gavanskog mosta u Kijevu, koji vodi do sjedišta Glavne obavještajne uprave ukrajinskog Ministarstva obrane na otoku Rybalsky. Podsjećam da je jučer rusko Ministarstvo obrane objavilo da je izvelo udare na pojedine središnje točke odlučivanja u Ukrajini. Tako padaju američki protuzračni projektili koji pokušavaju odbiti precizni udar ruskih “Bodeža” na prometnu cestu i stambene četvrti u Kijevu.

😂😂😂

goran
10 mjeseci prije

dragi ameri i nato nacisti budete li započeli rat sa rusijom kunem vam se u sve živo i mrtvo nećete ratovati samo protiv rusije nego protiv svih naroda europe koji če se dignuti protiv vas.
kako budete praznili države sa vojskom očekujte partizanske odrede koji če se borit protiv vas u tim istim državama koje ste ispraznili sa vojskom.
ni jedan političar i ni jedan časnik i vojnik koji ostanu u tim državama če spavati sa pištoljem ispod jastuka

Mrčikola
10 mjeseci prije

Maloj su, još dok je bila pripravnica, tj. još dok je čistila puške “višem” birokratima SD, rekli da je rat dobar za “biznis”.
Iz njenih bistrih nastupa bi se dalo zaključit da to “znanje” nije nikad propitivala nego je to, zdravo za gotovo, uzela za životnu mantru…a Bog te vidio koji su to šišmiši.

македонец
10 mjeseci prije

ova mi odvratna isto ko ona veštica olbrajt 🤮

gigi pinna
10 mjeseci prije

Ali odakle ovoj nakazi tolika i politička i vojna i financijska moć? Tko je uopće financirao Majdan, koji je koštao više od 5 milijardi eura? Na kojim je to ona izborima uopće pobijedila?

UnoF
10 mjeseci prije

Kina ulazi u sukob protiv fasizma izjevio je Xi

So baby talk to me
10 mjeseci prije

Koji psycho pogled taman u horor film da je staviš

Karma
10 mjeseci prije

Kucka kabale prokletog plemena

Up.
10 mjeseci prije

Rusija ostaje glavna sigurnosna prijetnja Ujedinjenom Kraljevstvu, upozorava šef obavještajne službe

Adrian Bird kaže da je Moskva prioritet do 2030. Tada će se fokus prebaciti na izazov koji predstavlja Kina.

Ivan
10 mjeseci prije

Krava je samo za psecu pastetu 🙂

abc
10 mjeseci prije

Ovu smrdušu nebi ni majmuni jebali..

Ma nije nego
10 mjeseci prije

Nema od toga ništa. Agenda ide svojim tokom. Svi su u igri. Ukrajina biće prva NWO teritorija

Karma
10 mjeseci prije

Kabala vjesstica iz pakla. Hazarusa lucifera

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI