“Virus je mutirao. Najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce”

Alemka Markotić - Remdesivir
154 komentara

U subotu, 4. srpnja 2020., Alemka Markotić je u Dnevniku Nove TV još jednom, glasno i jasno, naglasila da će se koristiti kontroverzni, skupi i dokazano opasan lijek protiv koronavirusa. Zašto ravnateljica Klinike za infektivne bolesti daje važnost lijeku iza kojeg stoje lešinarski financijski fondovi, velika je misterija, a možda i nije?

Što kaže Alemka Markotić o Remdesiviru?

“Po prvim ispitivanjima je, prvo u Americi, onda i u EU, dobio jednu vrstu ubrzanog odobrenja za primjenu gdje određene koristi ima od tog lijeka. Ne da bismo rekli kako je to nešto spektakularno, ali bi mogao pomoći u određenim situacijama. Hrvatska je poslala Europskoj komisiji svoje planove i potrebe u vezi s tim lijekom, kao i sve druge zemlje”, kazala je i dodala da će se lijek SIGURNO koristiti i kod nas. Zašto koristiti Remdesivir, ako lijek nije dovoljno ispitan, a dobio je ubrzano dopuštenje i uzrokuje ozbiljne nuspojave, odgovora nemamo?

Da ponovimo što smo već znali o kontroverznom Remdesiviru

Prema profesoru Didier Raoultu, postoje dvije studije vezane za Remdesivir. Prva je objavljena u Lancetu, koja je zaključila kliničku neučinkovitost. Drugu studiju je financirala farmaceutska tvrtka Gilead Sciences, koju je spomenuo dr. Fauci i koja također ne daje značajne rezultate. Ova studija je objavljena u New England Journal of Medicine. Studija je zaključila da 60% pacijenata ima nuspojave, 23% nuspojava su vrlo ozbiljne, a 8% je zahtijevalo prekid tretmana. Znanstvenici znaju da je neetično davati pacijentu placebo ako su im već ugroženi životi. “Također ne smije se zaboraviti da studija koja ne uključuje ni krajnju točku ni usporedbu, ne može dopustiti da zaključimo bilo što, tvrdi profesor Didier Raoult.

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji
Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji

Tko stoji iz ovog kontroverznog i skupog lijeka?

Radi se o tvrtki Gilead Sciences o kojoj smo već pisali, a čija je lista akcionara identična onoj koja stoji iza zapadnih mainstream medija u vlasništvu BlackRocka, The Vanguard Groupe i Capital Research&Managementa. To su oni mediji koji napadaju profesora Didiera Raoulta i njegovu jeftinu bi-terapiju klorokinom i azitromicinom.

Zašto je novinarka Valentina Baus spomenula samo Remdesivir?

Iskreno, mi se također pitamo. Zašto novinarka Nove TV spominje Remdesivir, a ne Klorokin? Pitamo se također zašto Alemka Markotić prihvaća medijsku “igru” oko ovog lijeka, zaboravljajući klorokin za kojeg postoji puno više studija s ohrabrujućim rezultatima.

Kao i do sada, idemo pratiti trag novca, te vidjeti tko je vlasnik ili suvlasnik Nove TV koju predstavlja novinarka Valentina Baus.

Vlasnik Nove TV je United Group B.V., vodeći pružatelj medijskih i komunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi. Osnovan je 2000. godine kao mali kabelski operater.

United Media je kombinacija televizijskih kanala (opći, sportski, filmski, dječji, informativni, glazbeni) i CAS medijske agencije za prodaju promidžbenog prostora koja predstavlja vodeće domaće i međunarodne tematske kanale.

Demokrati i Republikanci upravljaju svim svjetskim aktivnostima

Pogledamo li listu vlasnika United Group B.V., vidjet ćemo britansku investicijsku kompaniju BC Partners s 23 milijarde eura aktive. Tko je suvlasnik ove grupe? Blackstone. Ne to nije Black Rock, ali…

Dva najuspješnija poduzetnika na Wall Streetu u posljednja dva desetljeća rade na suprotnim stranama Park Avenue. Larry Fink (67) je demokrat koji vodi BlackRock iz 52. ulice. Stephen Schwarzman (73) je republikanac koji nosi prugaste košulje s običnim ovratnicima i vodi Blackstone. Radi se o bivšim kolegama koji su ranije radili zajedno. Ista ekipa na različitim stranama, dominira na prostoru Balkana. Jedni “investiraju” u poduzeća, drugi u medije. Dobitna kombinacija iz jednog centra moći.

Nije ni čudo što se u našim mainstream medijima promoviraju lijekovi i cjepiva američkih korporacija koje su skoncentrirane na profit, a ne na zdravlje ljudi. Voljeli bismo vidjeti reakciju Amerikanaca da im ruski ili kineski političari upravljaju mainstream medijima i drže u vlasništu strateške korporacije?

Glede koronavirusa i koronakrize, pročitasmo jednu dobru “šalu” koja odredi naslov: “Virus je mutirao. Najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce”.

KoronavirusNova TVRemdesivirvirus
Pretplatiti se
Obavijesti o
154 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Umpah Pah
3 godine prije

Virus je maturirao !
Čestitam !

foto :
Zakovidaj očalama 19 !
Srićo !

Ana
3 godine prije

Ravnateljica klinike je potencijalni ubojica, bas kao i Eu gangsteri koji to isto rade sirom Europskih drzava!

MatijaVZHR
3 godine prije

Dovoljno je samo pogledati biografiju ove predivne žene Alemke i sve će vam biti jasno. ČITATELJI PORTALA LOGIČNO, SVI KOJI IMATE PRAVO GLASA U HRVATSKOJ Danas, više nego ikada u proteklih 30 godina, vaši životi, životi vaših obitelji i njihova egzistencija, ovise o tome da izađete na izbore. Vašim glasom PROTIV HDZ-a i RESTART koalicije ćete ONEMOGUĆITI uspostavu totalitarne orvelijanske diktature u Hrvatskoj, planirane pogrome Kill Billa cijepljenjem i uspostavu potpune kontrole i nadzora nad vašim životima, vašim mislima te svijet u kojem će sloboda govora postati stvar prošlosti. Spriječite da o vašim životima odlučuju kojekvi neustavni stožeri, psihopate tipa Alemka Markotić i strani mediji i strani NGO pod Šoroševom i Rockefellerovom kontrolom te zloćudna medicinsko-farmaceutska mafija. Pomozite uspostaviti jednu drugačiju Hrvatsku, bez plavo-crvene, istospolne korumpirane i trule zajednice. Danas je nebitno jeste li Hrvat, Srbin, Mađar, Slovak, Talijan, Nijemac – jer danas odlučujete jeste ili slobodan čovjek ili budući… Čitaj više »

alex
3 godine prije

Sa ovce na ovce…Ovce sa tv šire virus koji najviše napada mozak onih koji to gledaju. Krajnji cilj je ustrašenu stoku sitna zuba stjerat u torove i vladat neograničeno…do revolucije vukova.

nepoželjni
3 godine prije

Kada “pacijent” zbog simptoma prehlade dođe po pomoć kod “liječnika”, onda i zaslužuje da ga ovaj “liječi” sa tim smećem… … ako se zna da za taj virus ne postoji izravni lijek, a njegovom zarazom gotovo ne postoji opasnost za komplikacije kod čovjeka koji redovno brine o svom zdravlju zdravim i promišljenim načinom života, pa, čemu onda uopće odlaziti kod doktora i riskirati da ti pogrešnim i manjkavim testerima “utvrde” da je tvoja obična prehlada – korona i podvrgnu te terapiji tim Remdesivirom od kojega riskiraš samo nuspojave i atak na tvoj prirodni imunitet a i oni dobro znaju da nema lijeka osim prirodnog imuniteta… Njih mogu razumjeti jer će prodajom tog “lijeka” i kasnijim ” “liječenjem” njegovih nuspojava zaraditi novac, ali ne razumijem onoga koji od takvog sustava očekuje pomoć a trebao bi biti i svjestan da mu je najveća šansa “zaraditi” dodatne zdravstvene probleme !? Moj savjet: Učinite… Čitaj više »

neznanje
3 godine prije

Danas je dan izborne žutnje u rvata. Mogli bi ga se brčkosanci pridržavati iz poštovanja prema susjedima.

Zvrk
3 godine prije

Znači ovce su bioteroristi.

Perun
3 godine prije

Nije ni čudo šta se u našim mainstream medijima promovira…..Tko su stvarni vlasnici medija u Republici Hrvatskoj ili za primjer uzmite cijeli Balkanski medijski prostror …..Medijske kuce i novinarske kuce ne odrazavaju stvarno stanje u regionu i svijetu rade po nagovoru i nahodjenju vlasnika koje kontrolise netko cije bi interese stitili i promovirali ….Isti textovi valjaju se po medijima i na latinici i ćirilici s ciljem ,,informiranja” ….P.S. Informacija je mutirala i najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce”.

fićo
3 godine prije

Duhovit naslov,nasmejao sam se.

Buco
3 godine prije

Krenulo je kao virus, ali je mutiralo u IQ test.

Davor drugi
3 godine prije

Hrvatska,kao uostalom i većina zemalja regije i EU, je nemoćna u protivljenju i opiranju interesima farmaceutskih koncerna i svih međusobno isprepletenih interesnih skupina koji podržavaju te koncerne.
Glavna stvar i obveza RH je otkupiti određeni dio “lijeka”. Da li će “lijek” i u kojoj mjeri biti upotrebljen je apsolutno, neotuđivo i demokratsko pravo RH da o tome sama odluči, i u to pravo ne smije nitko sa strane da se miješa.

Outsider
3 godine prije

Igraju se sa autosugestijom ,protiv imuniteta.

Siniša
3 godine prije

SZO traži da se spreči proizvodnja Hlorokina (čini mi se da se tako zove), ne umanjuje smrtnost mada kažu da ni onaj od 900 EUra ne umanjuje smrtnost ali njega preporučuju jer umanjuje hospitalizaciju….nema logike zar ne 🤔

burt
3 godine prije

Italija, sezonska gripa, svi tipovi, A/non subtype, A/H1N1pdm09, A/H3N2, B, smrtni slucajevi

2013/2014 7027
2014/2015 20259
2015/2016 15801
2016/2017 24981

Italija, SARS/Covid 19, smrtni slucajevi

ozujak 2020/4.srpanj 2020 34854

Perun
3 godine prije

Alemka Markotić je u Dnevniku Nove TV još jednom pokusava promovirati neadekvatan lijek neprimjeren trenutku jer je skup i nedovljno istrazen ….Mediji promoviraju a moje je da imam dobar izvor informacija ne jedan nego vise njih .P.S Ako laze Koza ne laze Rog

Emiliano Zapata
3 godine prije

Zasto koristit opasan lijek? Zasto niste dobili odgovor? Da ste pomno slusali Kill Billa, covijek u vise navrata lijepo s osmijehom na licu pojasnio da ce uz pomoc cijepiva smanjivat populaciju. Znaci isto je s lijekom, gmo hranom, zracenjem iz uredaja, itd itd …

piždro
3 godine prije

Gdje nađu samo ove predatorske face na tako mali broj stanovnika..!?? baš intresntno.. to nije lako naći..

weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
3 godine prije

Hahahah, dobar naslov…………

Gledamokosebe
3 godine prije

Profi kamere već odavno mogu okinuti i preko 1000 snimaka po sekundi. Dakle svakog se može snimiti i prikazat bilo kao anđela bilo kao monstruma.Zato ne volim takve manipulacije kada se osoba prikazuje s inače netipičnom ekspresijom lica.

nessy
3 godine prije

Gospodja je mogla barem dati nacrtati obrve, kad ih vec nema. Ovako podsjeca na covjecju ribicu. Ako treba, ja cu joj donirati malo materijala, moje obrve su kao u druga Staljina.

Farre
3 godine prije

Zapravo moram priznati da mi je bilo potrebno 50 godina da konačno razumijem knjigu “alica u zemlji čudesa” i da je do “prosvijetljenja” došlo nakon trodnevnog boravka u Sarajevu pod Corona režimom. Ulazeći u taxi, vozač me je upozorio da trebam i ja i moj 8 godišnji sin obavezno dezinficirati ruke, ali i šteku u taksiju (premda su sve studije pokazale da se virus ne može tako prenijeti) i onda kada smo konačno sjeli i vozač počeo da prska vazduh između nas (valjda da da dezinficira) shvatio sam da neko ovdje nije u redu. Drugi takav osjećaj se stvorio kada su mi u banci dezinficirali đonove (valjda ako sam negdje stao na virus). Kako nikome drugom nisu bile čudne ove radnje i kako je zec koji prića sa satom posmatrao karte koje plešu i smatrao ih uopće ne vrijednim čuđenja, tako sam i ja pokušao da isključim sopstveni razum i… Čitaj više »

Istrazuj
3 godine prije

Meni prije svega nije jasno – zbog cega bi se bilo ko “lijecio” protiv ove lazne pandemije? Evo neki dan je ovje nekoliko puta postavljan link na EU statistiku – gdje je ocito da 12+ zemalja imaju ukupnu smrtnos – manju negu u zadnje 3 godine. To isto vazi i za Hrvatsku i BIH, a za Srbiju nisam siguran (jer sto je debilnija i poslusnija vlast prema cionistickom rezimu – zlocinacke WHO – to je gore narodu u toj zemlji, jer ga onda ta vlast prisilno “lijeci”)… Onih nekoliko zemalja EU (Engleska, Spanija, Italija…) imaju neznatono povecanu – ukupnu smrtnost – i to samo u dvije sedmice ove godine! Ostalo sve isto kako i ranije, pa cak i puno manja smrtnost u svim sedmicama od marta do maja (Svedska)… E i kod ovih “najtezih slucaja” zemalja EU – jos se nije utvrdilo zbog cega je ta neznatno povecana smrtnost nastupila!… Čitaj više »

Melita
3 godine prije

Sve donedavno Dr Markotić, keo i ostali ne/članovi Kriznog stožera proglašavani su nacionalnim herojima te postavljani kao primjer stručnosti i umješnosti u upravljanju tzv. Korona krizom. U jednom trenutku postalo je bjelodano da se radi o stranačkim ljudima i njihova zvijezda je djelomično izgubila sjaj. Promatrajući njihove dnevne nastupe, preporuke i poteze koji su već duboko zadirali u naša osnovna prava i slobode, došla sam do zaključka da se kod njih u prvom redu radi o NESTRUČNOSTI. Kao da su uske specijalizacije, brojni seminari farmaceutskih kompanija, birokratski pristup poslu i na kraju političke ambicije, isprale bazična znanja o zdravlju i psihologiji ljudi. Ta naša “stručna” trojka zapravo su bešćutni “birokratički” koji donose isključivo politički oportune odluke. Dakle, ono što smo učili o zdravlju i imunitetu u osnovnoj školi, npr. o boravku na suncu i vitaminu D, izbrisano je jednim potezom pera. Svi pamtimo nemile scene u kojima novinari kao hijene… Čitaj više »

puki
3 godine prije

nekoliko dopunskih informacija: Blackstone i Blackrock su ustvari ista firma. U vlasništvu PIN-ova (pripadnika izabranog naroda). Blackstone je osnovan negdje 1987., a kasnije je iz Blackstonea proizišao Blackrock. (Blackstone i Blackrock isto značenje=crni kamen ili crna stijena). Larry Fink i Stephen Schwarzman su obojica PIN-ovi. Ovo što je jedan kofol demokrat, a drugi kofol republikanac, je samo jeftina fora…Kabala i PIN-ovi ionako kontroliraju obje stranke. U okviru obe stranke, i u Demokratoma i u Republikancima, postoje organizacije , koje se nazivaju otrilike “Židovski demokrati”. odnosno “Židovski republikanci” Blackrock je faktički država za sebe. Najveći vlasnik dionica i vrijednosnih papira na svijetu. Jači od svih država svijeta, osim SAD-a i Kine. U dokumentarnom filmu francusko-njemačke televizije Arte, lani je prikazana strahovita moć Blackrocka (iako Arte u tom filmu naravno nije smio reći činjenicu da j Blackrock pripada PIN-ovima), Ali su rečeni mnogi podatci, naprimjer da BR ima dionice u skoro svim… Čitaj više »

puki
3 godine prije

-Farmaceutski koncern Gilead Sciences također surađuje sa Gatesom i jedan je id onih koncerna kojiu sufinaciraju WHO.. I ovdje se vidi da je sve u istim rukama , u rukama kabale: i WHO, i “virolozi” i farcmaceutske firme i njihovi lijekovi, i mediji koji to reklamiraju itd.. sve, sve… Evo još jednom odlomka iz članak Williama Engdahla, koji sam ovdje na forumu objavio, prije 2 mjeseca, pod naslovom “Zašto ne treba vjerovatio WHO.u?” “…Među privatnim donatorima za WHO, nalaze se i najveći svjetski proizvođači cjepiva i lijekova, kao Gilead Sciences (firma, koja trenutno vrši pritisak, da jedan njihov produkt bude dopušten za liječenje od korone), GlaxoSmithKline, Hoffmann-La Roche, Sanofi Pasteur, Merck Sharp & Dohme, Chibret i Bayer. Farmaceutski koncerni su 2017. WHO-u darovali desetine milijuna dolara. Da privatni zagovornici cjepljenja kao Gatesova Zaklada i Big pharma tako puno financiraju WHO, je više nego sukob interesa: to znači da su oni… Čitaj više »

puki
3 godine prije

informacija za članak od prje 3 dana: https://www.logicno.com/politika/clanica-visokog-drustva-u-britaniji-optuzena-za-aktivnosti-svodnice-za-preminulog-pedofila.html Ghislane Maxwell, svodnica pedofila Epsteina, je također PIN (pripadnik izabranoga naroda). Njen otac bio je britanski tajkun Robert Maxwell. Ustvari židovski useljenik iz Češke, nakon 2. sv. rata, koji je nakon dolaska u Britaniju sebi nabacio englesko ime i prezime “Robert Maxwell”. Odavno ga se spominjalo u vezi sa Mosadom, a umro je pod nerazjašnjenim okolonostima 1991., utopivši se u moru, navodno je pao sa broda ili sam skočio, ili tako nešto.. i za ovaj: https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/zahvaljujuci-koronavirusu-jeff-bezos-je-bogatiji-nego-prije-razvoda.html Jeff Bezos (ujedno i vlasnik cionističkog Washington Posta), je također PIN (pripadnik izabranoga naroda)… Na listama propagandih medija spominju ga kao “najbogatijeg čovjeka na svijetu”, .. međutim na tim listama nikada nema njegovih etničkih burazera Rotschilda i Rockefellera. U usporedbio sa njima, Bezos je sa svojih navodno oko 80 milijardi dolara, sirotinja… Bezos je inače imao svoje prste u organizaciji one kolone migranata iz Gvatemale (… Čitaj više »

puki
3 godine prije

Tko je ta sila koja je zaključala cijeli svijet?- Sjećam se kada je netko od kolega ovdje na forumu, postavio ovo pitanje, prije više od 3 mjeseca, kada je započela cijela ova horor predstava sa koronom. Odgovor je: sotonistička kabala. Sada nakon više od 3 mjeseca to je jasno i to je jedini logički zaključak, koji se nameće. Početkom svibnja, kada je prošao onaj “1. val”, i kada su mnoge države ublažile svoje mjere, neki su naivno vjerovali da je sada sve prošlo i da se vraćamo u normalnost.. Malo morgen. Pa nije kabala tek tako pokrenula ovu divovsku, mamutsku akciju i cijelu svoju mašineriju, sa potplaćenim političarima, virolozima i medijima,. pa da sada sve zaustavi i sve prestane. Zato je sada očigledno došla naredba plaćenicioma i slugama., da se ljudima ne smije dat normalnost, ne smije se dati da predahnu,, već da se “plandemija”, strah i panika, moraju održavati… Čitaj više »

puki
3 godine prije

(2)…Imamo afričke države, sve totalno korumpirane, korumpirane vlade, koje za šaku dolara, već godnama, dopuštaju Gatesu i bandi iz WHO, da rade što hoće, da takođe vrše pokuse nad ljudima, cjepljenjima i sterilizacijama. Časni izutetci na lokalnim razinama, kao oni lokalni indijski politčari, koji su tužili Gatesa i GAVI 2014. i slični lokalni političari u Keniji, ne mogu učiniti puno. Slično važi i za latinskoameričke države- posvuda korumpirani političari , gdje je kabala isplela svoju mrežu. a posebno je kabala, preko WHO-a posvuda isplela svoju mrežu u zdravstvenim sistemima većine država i posvuda ima svoje ljude na ključnim pozicijama:; liječnike, epidemiologe, virologe..Jer to je toliko očito da oni svi sada lažu i siju paniku. Jer, da doista postoji stvarna pandemija neke bolesti, odgovorno ponašanje liječnika i ostalih znastvenika nije svakodnevna dreka i sijanje panike, već umiravanje stanovništva i optimizam. Izuzetak u Latinskoj Americi je još Brazil gdje Bolsonairo odbija zaključati… Čitaj više »

corona idiot
3 godine prije

samo vi rodjaci pljuckajte po ovoj dami, ima jos da vas izburgija ko svicarski sir i to ne bilo cim, nego inteligentnim cjepivom koje djeluje sukladno misaonim procesima ,da, da, a obzirom koliko budni buncate s maskom ce te vi spavati, ni to nije sve, vjeronauk ce vam zamjeniti kant nietzsche, oscar wilde a tek cajke, beethoven, strauss, clara schumann, daa, u ovu posljednju ste se vec zaklinjali.. un so weiter und so fort;)

Jomla
3 godine prije

Pročitao sam samo naslov i velim: odlično! (Čitanje kasnije.)

Kiki
3 godine prije

Akcionari su u hrvatskoj dionicari. P

Cassia
3 godine prije

Kao što reče Đikić virus je mutirao do sada 30 puta 😂😂😂

Max
3 godine prije

Hvala Logično

Mamajev Kurgan
3 godine prije

Kakva njuska da te bog te sacuva i sakloni,fuuujjjjj

corona idiot
3 godine prije

kao sto sam i obecao, proslo mojih pet minuta i doslo vrijeme da se vratim odakle sam i dosao,, misle li mozda ovde neki da i ja ne znam reci ljudima ono sto zele il’ mogu cuju, znam rodjaci, znam i te kako znam, zbog toga i nisam, ali sam vam zato rekao medju ostalim jednu veoma vaznu istinu, vi ste fokusirani na sebe i sebi nametnute uvjerenja, tako da nije ni cudo sto nesvjesno cinite upravo ono sto korona projket zeli od vas;)
volim i ja vas!

Armagedon
3 godine prije

Miroslave jedan od najbijih canaka u vezi korine , Tako ljepo receno ..hahaha

“Virus je mutirao. Najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce” posluije ovog naslova , komentar nije potreban , sve je receno.

Suzana
3 godine prije

Virus je zaista mutirao i jucer gdje je najveci virus dobio vecinu za sastavljanje vlade.
Buduci da su Plemnkovic i HDZ ” knez tame”..male sanse ostaju politickim putem se boriti za pravo izbora oko cjepljenja ili sl.
Oni koji to zagovaraju nisu ni usli u sabor.

Kakav narod takva vlada.

Nadalinčica
3 godine prije

Čini mi se po izgledu da baš u njoj virus mutira

Zig
3 godine prije

Napokon neki članak da je odmor za oči. Alemka je prodana duša kao i svi što pričaju o koroni na TV-u.
Btw. Black Rock je proglašen za četvrtu granu u Americi. Prve tri su zakonodavna, izvršna i sudska vlast.. četvrta su oni. I da, proglašeni su od strane Trumpa.

gost
3 godine prije

Puno je važnije kritičnim bolesnicima na vrijeme dati kortikosteroid. Spasio je mnoge teške slučajeve upale pluća uzrokovane kororna virusom!

Znamose
3 godine prije

Mnogo je lagala za predizbornu kampanju i za turistički lobi i uzela pare a ne za interes građana.

makks
3 godine prije

Tako je to kad novac kolo vodi… ružno, tužno i opasno.

Smrt
3 godine prije

Tvoja pička je mutirala babetino ogavna nosata

Hrvoje
3 godine prije

Žena je od ugledne liječnice svojim prozirnim zagovaranjem farma mafije postala omražena babetina koja iz izjave u izjavu sama sebe demantira

Martin
3 godine prije

MOZE LI ITKO VISE RASVIJETLITI:
HAITI SIROMASNI KARIPSKI OTOK NEMA NOVACA ZA ZASTITU OD CORONE.
11 000 000 STANOVNIKA ZA GODINU DANA 252 MRTVA.
BEZ MASKI, DISTANCIJE, LOCKDOWN-a ,VAKCINE.
//covid19.who.int/region/amro/country/ht
Hvala

Jery
2 godine prije

Šteta svake riječi o tom izrodu ljudske vrste! Laž, laž i samo laž! Što mora biti u toj debilnoj glavi te socipatke? Razum i mozak sigurno nije!

Cobra
2 godine prije

To da su i pošteni novinari prešli na tamnu stranu,vidim i po ŠPRAJCU. Ono okruglo pa sve na čošak.Nekad veliki kritičar vladajučih a ono sada uvlakač. Sram ga bilo,ono ako se cijepite (ubijete) vidjet čete štrumphove. Bijedno…..

Cobra
2 godine prije

Volim žene,i jako sam rado u njihovom društvu ali kad vidim alemku i još kad onako zdušno LAŽE,zgadi mi se život. Pa zar ta žena nije nečija majka,baka (Vjerojatno i nije) da lažnim izjavama ubija ljude. Kakav je to lijećnik,gje je i trunka morala. Fuj…

Josip Skok
2 godine prije

Pazi ovo! Naša Zagrepčanka godine Alemka iz Sarajeva umjesto na sud i u ćorku otplesala na bolji položaj u komisiju EU komisije. Bravo Plenki!!! Sve griješnike i griješnice unaprijedi da budu što više da obična raja ne može iste dohvatiti rukom pravde.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI