fbpx

“Virus je mutirao. Najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce”

Alemka Markotić - Remdesivir

U subotu, 4. srpnja 2020., Alemka Markotić je u Dnevniku Nove TV još jednom, glasno i jasno, naglasila da će se koristiti kontroverzni, skupi i dokazano opasan lijek protiv koronavirusa. Zašto ravnateljica Klinike za infektivne bolesti daje važnost lijeku iza kojeg stoje lešinarski financijski fondovi, velika je misterija, a možda i nije?

Što kaže Alemka Markotić o Remdesiviru?

“Po prvim ispitivanjima je, prvo u Americi, onda i u EU, dobio jednu vrstu ubrzanog odobrenja za primjenu gdje određene koristi ima od tog lijeka. Ne da bismo rekli kako je to nešto spektakularno, ali bi mogao pomoći u određenim situacijama. Hrvatska je poslala Europskoj komisiji svoje planove i potrebe u vezi s tim lijekom, kao i sve druge zemlje”, kazala je i dodala da će se lijek SIGURNO koristiti i kod nas. Zašto koristiti Remdesivir, ako lijek nije dovoljno ispitan, a dobio je ubrzano dopuštenje i uzrokuje ozbiljne nuspojave, odgovora nemamo?

Da ponovimo što smo već znali o kontroverznom Remdesiviru

Prema profesoru Didier Raoultu, postoje dvije studije vezane za Remdesivir. Prva je objavljena u Lancetu, koja je zaključila kliničku neučinkovitost. Drugu studiju je financirala farmaceutska tvrtka Gilead Sciences, koju je spomenuo dr. Fauci i koja također ne daje značajne rezultate. Ova studija je objavljena u New England Journal of Medicine. Studija je zaključila da 60% pacijenata ima nuspojave, 23% nuspojava su vrlo ozbiljne, a 8% je zahtijevalo prekid tretmana. Znanstvenici znaju da je neetično davati pacijentu placebo ako su im već ugroženi životi. “Također ne smije se zaboraviti da studija koja ne uključuje ni krajnju točku ni usporedbu, ne može dopustiti da zaključimo bilo što, tvrdi profesor Didier Raoult.

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji

Nuspojave lijeka Remdesivir kojeg guraju mainstream mediji

Tko stoji iz ovog kontroverznog i skupog lijeka?

Radi se o tvrtki Gilead Sciences o kojoj smo već pisali, a čija je lista akcionara identična onoj koja stoji iza zapadnih mainstream medija u vlasništvu BlackRocka, The Vanguard Groupe i Capital Research&Managementa. To su oni mediji koji napadaju profesora Didiera Raoulta i njegovu jeftinu bi-terapiju klorokinom i azitromicinom.

Zašto je novinarka Valentina Baus spomenula samo Remdesivir?

Iskreno, mi se također pitamo. Zašto novinarka Nove TV spominje Remdesivir, a ne Klorokin? Pitamo se također zašto Alemka Markotić prihvaća medijsku “igru” oko ovog lijeka, zaboravljajući klorokin za kojeg postoji puno više studija s ohrabrujućim rezultatima.

Kao i do sada, idemo pratiti trag novca, te vidjeti tko je vlasnik ili suvlasnik Nove TV koju predstavlja novinarka Valentina Baus.

Vlasnik Nove TV je United Group B.V., vodeći pružatelj medijskih i komunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi. Osnovan je 2000. godine kao mali kabelski operater.

United Media je kombinacija televizijskih kanala (opći, sportski, filmski, dječji, informativni, glazbeni) i CAS medijske agencije za prodaju promidžbenog prostora koja predstavlja vodeće domaće i međunarodne tematske kanale.

Demokrati i Republikanci upravljaju svim svjetskim aktivnostima

Pogledamo li listu vlasnika United Group B.V., vidjet ćemo britansku investicijsku kompaniju BC Partners s 23 milijarde eura aktive. Tko je suvlasnik ove grupe? Blackstone. Ne to nije Black Rock, ali…

Dva najuspješnija poduzetnika na Wall Streetu u posljednja dva desetljeća rade na suprotnim stranama Park Avenue. Larry Fink (67) je demokrat koji vodi BlackRock iz 52. ulice. Stephen Schwarzman (73) je republikanac koji nosi prugaste košulje s običnim ovratnicima i vodi Blackstone. Radi se o bivšim kolegama koji su ranije radili zajedno. Ista ekipa na različitim stranama, dominira na prostoru Balkana. Jedni “investiraju” u poduzeća, drugi u medije. Dobitna kombinacija iz jednog centra moći.

Nije ni čudo što se u našim mainstream medijima promoviraju lijekovi i cjepiva američkih korporacija koje su skoncentrirane na profit, a ne na zdravlje ljudi. Voljeli bismo vidjeti reakciju Amerikanaca da im ruski ili kineski političari upravljaju mainstream medijima i drže u vlasništu strateške korporacije?

Glede koronavirusa i koronakrize, pročitasmo jednu dobru “šalu” koja odredi naslov: “Virus je mutirao. Najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce”.

5 1
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
153 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Siniša
Gost
Siniša
3 mjeseci prije

Molim te nemoj o Nestoroviću, ne vezano za moj stav o COVID19 već čovek prosto iznosi teze bez i jednog naučnog utemeljenja, on daje samo svoje mišljenje šta je i rekao bez i jednog svoga naučnog izučavanja. On i Kon su prosto nerelevantni zato nemojte više da se pozivate na njih.
“Čini mi se” i “Svi su izgledi” su reči Nestorovića.

Željko
Gost
Željko
3 mjeseci prije

@zigzig Živiš kao čovjek sa dignitetom , uživaš, svi te cijene i na kraju “lupaš kao Maksim po diviziji”, moj opis Nestorovića! Ma svi su mi se zgadili , svi korisre “virus” za “self promotion”, ona starleta Sarajka Kisić, ova “pametnica” od Zavidovića Markotić, “naš” Nijemac Beroš lupa, u BiH svi lupaju, još taj Kon iz Beograda je i najbolji od najgorih!

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 mjeseci prije

Virus je maturirao !
Čestitam !

foto :
Zakovidaj očalama 19 !
Srićo !

Armagedon
Gost
Armagedon
3 mjeseci prije

Umpah Pah kazes maturirao , ma doktorirao , akademik nauka ….

Nauka ….. nauka , sto je to nauka ?

Politicki nacin obmanjivanja ovaca uz obavezno strizenje vune , u politicke svrhe . Ili nesto jos gore .19 (covid )stog stupnja , manje 33 uh jos imamo 13 stupnjeva .
Covid 33 ……?

Ana
Gost
Ana
3 mjeseci prije

Ravnateljica klinike je potencijalni ubojica, bas kao i Eu gangsteri koji to isto rade sirom Europskih drzava!

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

Dotična je poslušnik militantne medicine koja joj je isprala mozak. Ili ima još neke dodatne interese poput love, slave, ili je prisiljena nametati tiraniju svojim sunarodnjacima. Što jednoj uglednih liječnici, sa super radnim mjestom u plaćom treba da bude poslušnik i sprocoodi tiraniju nad građanima? Još joj je to malo, pa želi još više love, želi li još više slave, ili je psihopatsko stvorenje ispraznog mozga, koje kao venecijanski golub jede iz ruke onima iznad sebe a onima ispod sebe kaki po glavi.
Militantna moderna medicina koja je većim dijelom protiv života, koja hoće kontrolirati, koja je invazivna, često onesposobljavajuća, ekstremno skupa i opasna po zdravlje pacijenta, nije rješenje za ljudske probleme. A najmanje za viruse.
Institut Rockefeller je prvi koji je pokrenuo uzdizanje te medicine, gledajući u ljudskom tijelu nepresušni tržišni izvor enormne zarade, promovirajući kult Louisa Pasteura kao veličine za medicinu i čovječanstvo. Antibiotici direktno ubijaju život u našem tijelu. Samo ime antibiotik znači protiv života. antibiotic (adj.) “destructive to micro-organisms,” 1894, from French antibiotique (c. 1889), from anti- “against” (see anti-) + biotique “of (microbial) life,” from Late Latin bioticus “of life” (see biotic). As a noun, first recorded 1941 in works of U.S. microbiologist Selman Waksman (1888-1973), discoverer of streptomycin. Earlier the adjective was used in a sense “not from living organisms” in debates over the origins of certain fossils (1860).
Bakterije, virusi, gljivice podržavaju život u nama i oko nas, svaki čovjek ima trilijune tih organizama. Ako svojim načinom života stvaramo negativnu okolinu, nezdravu, lošu onda se ti organizmi prilagođavaju toj okolini i nastoje pomoći tijelu da se oporavi. Antoine Bechamp otac bakteriologije je to dokazao još 1860-ih, nazvao to teorijom domaćina, dajući pri tome naglasak na važnost kakvu okolinu domaćin stvara za bakterije, viruse i gljivice. Ako mi svoje tijelo zakiseljujemo toksičnim mislima, hranom, mikrobi se samo prilagođavaju toj okolini i nastoje nam pomoći da ostanemo zdravi i živi. Dakle, bolest ne dolazi izvana nego iznutra ju mi stvaramo svojim životnim navikama. Bespredmetna je dakle znanost koja zanemaruje ove činjenice i nastoji ubijati viruse kao nešto što je štetno za ljude. Virusi su odraz čovjekovog odnosa prema samom sebi prema vlastitom zdravlju i tijelu. Ako ja pazim na sebe i svoje zdravlje onda niti nemam virusa, niti mi mogu naštetiti virusi od druge osobe. Imate jako puno na internetu i tome, samo istražite. Budite odgovorni.
Još nešto imam za dodati: razmišljam da nisu maknuli ministra Kujundžića mjesec dana prije Plandemije jer je odbio biti poslušnik?!
Tako su svim drugima pokazali što ih čeka za mali neposluh i iskakanje iz zadanih narativa.
A onda su doveli Beroša koji ima puno razloga da bespogovorno nameće mantru virusa i provodi tiraniju, jer ima puno za izgubiti. Domagoj Margetić na YouTube kanalu Off objavio je puno videa o Beroševom tajnom biznisu sa otpadom. Evo poglečite : https://youtu.be/XO_PCnkQj-k
Pitam se kako je moguće da su Kujundžića mediji rasturili zbog kućeq u selendri pokraj Imotskog a o Berošu i njegovom profitabilnom biznisu ni slova?!

CAN
Gost
CAN
3 mjeseci prije

Dilimo slično mišljenje…kao i moj nekdašnji nastavnik biologije…

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije
Armagedon
Gost
Armagedon
3 mjeseci prije

Alemka Markotić Bicu jako fin i nazvat cu vas , Gatesovom pudlicom ……. a bavite se prostitucijom u slobodno vrime , mentor vam j je Soros ,sa Gatesom trenirate . i clan ste Udruzena NASTRANIH elitnih UBOICA farmaceutskih psihopata . UNEUFP
Inace ste svi vi koji ste njihovi poslusnici neuspijeli abortusi.
Koliko ste zla nanijeli svijetu u kratkom vremenu ,dijeci i omladini, majjkama i ocevima a posebno bakama i dijedovima vi i vasi mentori ne zasluzujete boji opis .
Ucesnik ste najvece prevare tisutljeca. I tako ce vas povijest zapamtiti.

Suzana
Gost
Suzana
3 mjeseci prije

SLAZEM SE.
SAD NAKON IZBORA SMO STVARNO NAJ…ALI

8 putnikkk
Gost
8 putnikkk
3 mjeseci prije

E

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

8 putnikkk,
biće da si kao svjedok supotpisnik ugovora, stoga vjerujem da su ti zasigurno uručili bar jednu kopiju. Možeš li molim te, ako ne cijeli ugovor, a ono bar koju pikanteriju iz ugovora s nama podijeliti.

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
3 mjeseci prije

Dovoljno je samo pogledati biografiju ove predivne žene Alemke i sve će vam biti jasno.

ČITATELJI PORTALA LOGIČNO, SVI KOJI IMATE PRAVO GLASA U HRVATSKOJ

Danas, više nego ikada u proteklih 30 godina, vaši životi, životi vaših obitelji i njihova egzistencija, ovise o tome da izađete na izbore.

Vašim glasom PROTIV HDZ-a i RESTART koalicije ćete ONEMOGUĆITI uspostavu totalitarne orvelijanske diktature u Hrvatskoj, planirane pogrome Kill Billa cijepljenjem i uspostavu potpune kontrole i nadzora nad vašim životima, vašim mislima te svijet u kojem će sloboda
govora postati stvar prošlosti.
Spriječite da o vašim životima odlučuju kojekvi neustavni stožeri, psihopate tipa Alemka Markotić i strani mediji i strani NGO pod Šoroševom i Rockefellerovom kontrolom te zloćudna medicinsko-farmaceutska mafija.

Pomozite uspostaviti jednu drugačiju Hrvatsku, bez plavo-crvene, istospolne korumpirane i trule zajednice.

Danas je nebitno jeste li Hrvat, Srbin, Mađar, Slovak, Talijan, Nijemac – jer danas odlučujete jeste ili slobodan čovjek ili budući rob – brojka na ekranu nečijeg kompjutera koja će biti obrisana pritiskom na DELETE.
Ovo nisu tek obični izbori već izbor između života i smrti. Nečinjenje u trenutku kada treba nešto učiniti je ravno preuzimanju odgovornosti za zlo koje nam se priprema.
Nemojte se dovesti u situaciju da požalite. Izađite na izbore i glasujte protiv diktature i veleizdaje plavih i crvenih te njihovih globalnih gospodara iz mraka.
Izađite na izbore i glasujte za svoje živote i živote svojih najbližih!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Glasujte za IP ili nekog tko je za slobodu po pitanju odabira cjepiva!

Fićo
Gost
Fićo
3 mjeseci prije

Koja je Pernarova lista za Zagreb ?

Željko
Gost
Željko
3 mjeseci prije

@MatijaVZHR Nažalost ništa od toga, HDZ i SDP uzimaju 2/3 glasova ako ne i više. Upravo se vratih iz Konzulata Hrvatske u Tuzli i čuo sam jedan vic, koji kažu mi da je istinit da se na dan izbora u Hrvatskoj u BiH vide pokojni pradjed, pokojni djed, djed, otac, sin, unuci i praunuci jer su “izbori” namješteni jer glasuju i mrtvi!!

Motorista
Gost
Motorista
3 mjeseci prije

Dobro, a daj mi reci “ZA KOGA DA GLASAM”?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Motorista za IP

mike
Gost
mike
3 mjeseci prije

dokle god hdz “hrani” pola miliona branitelja sa braniteljskim mirovinama plus njihove bake deke decu žene itd… nema sanse za bilo kakve promene….

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

nehrani hadeze nego porezni obveznici al eto posto voliš hadezderonje nek ti bude..

mike
Gost
mike
3 mjeseci prije

piždro jesi ti među poreznim obveznicima ili ovima što sisaju državu?!?

Slavonac
Gost
Slavonac
3 mjeseci prije

mike,jeli to sve.Pogledaj malo na istoku kosu vladari,samo oni vole svoje.

mike
Gost
mike
3 mjeseci prije

slavonac na istoku su vladari čobanković i ostali… baš ti koji su opljačkali i unazadili državu za unuke i praunuke… i dok se istočna slavonija masovno iseljava( evo hrvata u irskoj skoro koliko i poljaka😁) čobi guli krompir i loče iločko vino…

Armagedon
Gost
Armagedon
3 mjeseci prije

MatijaVZHR Ili je namisteno ili jsmo mi Hrvati pusiona , mislim da nam nema spasa , Sorosevci ostali .
Kradu te , lazu te ,truju te i za iste glasas ………… zar je bolji primijer za debilizam.
Kad ti Vucic cestita od srca, znas da mu je Soros gazda .
Dijeca sotone ostali na vlasti.
Sramota Ali sto smo ” izabrali” to cemo i dobitiu , Hrvatska ce nestati sa zemijopisne karte a kao narod ostace mo samo legenda, mozda.

Suzana
Gost
Suzana
3 mjeseci prije

NAZALOST GOTOVO JE
ZLO JE POBIJEDILO

Slavonac
Gost
Slavonac
3 mjeseci prije

Matija,nista to nevredi.Oni znaju kako se ispiraju mozgovi naroda.Tosu prije 50g radili njihovi roditelji.Kad kupis medije i zaposlis svoje ljude u sve pore drustva,nemozes izgubiti.Glume vjernike i neke demokrate,a podrzavaju sve rodove i sve lopovo.Samo porjeklo,imas tajkune i vladare ovi prostora.

alex
Gost
alex
3 mjeseci prije

Sa ovce na ovce…Ovce sa tv šire virus koji najviše napada mozak onih koji to gledaju. Krajnji cilj je ustrašenu stoku sitna zuba stjerat u torove i vladat neograničeno…do revolucije vukova.

eto
Gost
eto
3 mjeseci prije

Ne samo uterati u torove, nego i znacajno smanjiti broj grla. Pozoriste koje su napravili je u poslednjih 5 meseci promenilo svet vise nego decenije pre toga. Vide da im je uspelo, pa hoce jos brze da sprovode planove. Sada treba na brzinu smanjiti otpor mase ka vakcinaciji, a dotle se moze malo trovati i Remdesivir-om. Kriminalni, nenaucni pristup davanju dozvola za lek, kao i razlika u tretiranju Remdesivir-a i Hydroxychloroquine je sama po sebi dovoljna da se ovce zamisle – a nisu.
Ali ovce iz Srbije i Hrvatske (vrv i ostali na Balkanu) se ni do sada nisu bunile kada su “dobrovoljno ucestvovale” u klinickim ispitivanjima “lekova” farmakomafije. Za sitne novce, i uz laznu nadu da ce ozdraviti. Bez opasnosti da ce ih neki opasni advokat, koji je nasao “rupu” u sitnim slovima ugovora, tuziti farmakomafiju. Od kako smo razbijeni i siromasni, mi smo im bolje stado za eksperimente nego Crnci – zapravo idealni, jer nam je genotip odgovarajuci.

zabrinuti
Gost
zabrinuti
3 mjeseci prije

Eto,

Svaka čast na komentaru!!!

Sumnjam da ćeš dobiti dosta +, zato to je tvoja ironija suviše jaka i teže shvatljiva za površnog čitaoca i komentatora, ali se nadam da će oni ponovo i detaljnije pročitati tvoj komentar. Od mene +!

P. S. Jedna od psiholoških tehnika za manipulaciju – ako nešto želiš da sakriješ, učini da bude vidljivo, ali ga oboji različitim bojama “da se Vlasi ne dosete”.

eto
Gost
eto
3 mjeseci prije

Hvala, covek prosto ima potrebu da napise i da sebi oduska. Jeste tuzno to sto je vecini ljudi lakse da se informise iz mainstream medija, koji im serviraju info-laz + zakljucak. Sistematski je ubijano kriticko razmisljanje (prvo su nam rasturili obrazovanje), gurnuli su nas u siromastvo, i rezultat je da ljudi ili ne znaju, ili nemaju snage da razmisljaju i da se pozabave realnoscu. Nekako mi se cini da na ovom portalu ipak imam istomisljenike, pa eto, pisem, da se o zajednickoj muci bar ispricamo… Pozdrav.

zabrinuti
Gost
zabrinuti
3 mjeseci prije

Eto,

Umesto odgovora, šaljem ti jedan moj tekst…

Samo SLOBODA ostavlja izbor…

Sloboda se najjednostavnije može definisati kao mogućnost da se samostalno i suvereno odlučuje, šta ćemo raditi, gde ćemo ići, šta ćemo reći i, na kraju – šta ćemo MISLITI. Ovo poslednje je posebno bitno!!!

Postoji više nivoa slobode i svaki vid slobode se može ograničiti zatvaranjem, vezivanjem, fizičkim zlostavljanjem, pretnjom, ucenom, prinudnom, hipnozom, drogiranjem. Bez obzira koliko smatra da je slobodan, čovek često dobrovoljno žrtvuje deo svoje slobode iz moralnih, religijskih, humanih, altruističkih razloga, zato što je obziran prema porodici, državi, vezan je za posao ili je jednostavno u nemogućnosti da nešto promeni u životu.

Koliko god slobode da je dobrovoljno žrtvovao ili mu je oteta, ostaje mu poslednji nivo slobode koji ga i dalje čini ČOVEKOM, jer samo tada u njemu nastavlja da obitava DUŠA koja ne trpi pritiske, uslovljavanja, ograničenja. Duša je Božanska, dar od Boga i univerzalne kosmičke energije, upravo da bi čovek mogao da donosi životne odluke u skladu sa svojom slobodom i radi njenog očuvanja.

Duša omogućuje čoveku da slobodno MISLI, rasuđuje, prosuđuje i da donosi odluke na DOBROBIT SEBI I DRUGIMA, da bude stvaralačko biće. Za čoveka koji ima dušu se kaže da je DUŠEVAN, jer ne misli samo na sebe nego i na druge. Znači, nije samoživ! Samo dok donosi smislene odluke u svoju i korist drugih, čovek je stvaralačko biće. Kada počne da donosi odluke samo u svoju korist, onda čovek postaje destruktivno biće, što znači da nema dušu.Odsustvo duše i destrukcija prema drugima vodi i samodestrukciji, pre ili kasnije, jer ako nema stvaralačke energije i kreativnosti onda na kraju više neće biti ničeg za razaranje i uništenje.

Zbog svega toga, porobljen čovek, vezan, utamničen i dalje je zadržavao onaj minimum slobode koji mu je omogućavao da i dalje misli, pa i da smisli rešenje za trenutni problem. Ta iskra slobode u njemu da i dalje može slobodno da misli je poslednje utočište za njegovu dušu i poslednja nada da može i dalje da osnaži svoju slobodu.

Gubitkom i ove slobode, čovek nepovratno tone u samodestrukciju i samouništenje. Čovek sa dušom ima SVEST o svrsi svog bivstvovanja na ovom svetu, VOLJU da stvaralački deluje u svoju i korist drugih, VERU u ispravnost svojih dobrih namera i podršku Boga u njihovom ostvarenju, kao i NADU da će njegova stvaralačka energija prevagnuti nad destrukcijom, jer samo onda se on nada da uvek ima nade.

Svest, volja i vera su podložni promenama, ali samo NADA mora uvek da postoji, kao što mora da postoji sloboda misli. Bez ovog minimuma slobode misli i nade, sve postaje besmisleno. Ako čovek izgubi mogućnost da slobodno misli, tada gubi i nadu, a onda prestaje da bude čovek, jer se degradira u nižu formu svesnosti i duhovno nazaduje. Ljudi bez duše su samo biološke jedinke, entiteti bez stvaralačkig doprinosa za sebe i druge, egoisti i samoživci – bezdušnici.

Kroz istoriju, niko do sada nije stvorio mehanizam za oduzimanje duše i potpunu, apsolutnu kontrolu nad čovekom.

Takva mogućnost postoji jedino sa ĆIPOVANJEM, jer će elektronski čipovi ugrađeni pod kožu čoveka davati podatke o njegovim elektronskim transakcijama, kretanju, ponašanju, govoru i indirektno o mislima, merenjem nivoa biohemijskih procesa, hormona i enzima.

Time će nepogrešivo moći da se ustanovi čovekovo zdravstveno stanje, raspoloženje, emocije i na kraju – da se utiče na njegove misli, kreiranjem košmara u snu ili uticajem na tok njegovih misli stimulisanjem poželjnih misaonih procesa ili blokadom nepoželjnih misli. To će biti moguće slanjem elektrošokova preko čipova svaki put kada se proceni da njegove misli nisu prihvatljive, što će uzrokovati Pavlovljev refleks kod čoveka i njegovo nastojanje da odagna takve misli, jer uzrokuju bol.

Tada će čovek biti prinuđen da prestane da misli, da bude stvaralački kreativan, da se nada i ostaće bez duše. A bez duše, čovek će biti sveden na bio tehno rob(ot)a, koji nema potpunu svest o sebi i okruženju, slobodnu volju, iskrenu veru, emocije, strast i na kraju – nadu. Svaka iskra pobune i promene takvog stanja će u startu biti eliminisana. Ovakav čovek bez duše biće osuđen na propast i potpuno uništenje.

Samo SLOBODA ostavlja izbor da mislimo i delamo na dobrobit svoju i drugih, i da gajimo nadu da ćemo uspeti u tome.

Čipovanje nepovratno ukida takav izbor, jer otima dušu, a time ukida i slobodu.

Uvod u čipovanje biće opšta, obavezna i prisilna vakcinacija protiv virusa “Korona”, koja će biti iskorišćena za ubrizgavanje u čoveka hemijskog koktela koji će se sjedinjavati sa njegovom DNK i zapravo će biti formiran njegov jedinstven biološki identifikacioni kod, čitljiv uz pomoć savremene tehnike i aparature.

Jedan od moderatora Novog svetskog poretka Henri Kisindžer je rekao – jednom kada svet pristane na opštu obaveznu vakcinaciju, IGRA JE GOTOVA! Onda samo ostaje čipovanje kao poslednja faza oduzimanja čovekove duše i slobode, i njegovog pretvaranja u bio tenho rob(ot)a. A onda nema povratka nazad.

Čipovi za ljude nisu fikcija! U Švedskoj je već počelo čipovanje u pojedinim privatnim firmama, što se pravda restriktivnim pristupom nekim zonama u kojima je pristup dozvoljen samo pojedinim kategorijama zaposlenih (rukovodstvo, menadžment), odnosno pojednostavljen pristup ovim zonama za ove kategorije zaposlenih. Stvarno je jednostavno, prisloniš ruku i vrata se sama otvore. Ne postoji mogućnost zloupotrebe tuđe kartice i neovlašćenog pristupa zabranjenoj zoni.

Čipovanje neće biti nametnuto odmah za sve kategorije ljudi. Prvo će biti nuđeno dobrovoljno. Verujte, biće mnogo onih koji će pod uticajem medija, iz pomodarstva i sl. dobrovoljno pristati na čipovanje i još će se hvaliti time.

Pogledajte sva dokumenta koja imate (lična karta, vozačka dozvola, zdravstvena knjižica, bankovne kartice…) i videćete da su
sva dokumenta potpuno istih dimenzija. Jednoga dana, umesto svih ovih dokumenata postojaće samo jedan (u kome će biti aplikacije za svaki pojedinačni dokument), a onda će taj jedan dokument biti zamenjen čipom koji se stavlja pod kožu. Objašnjenje će biti jednostavno – postoji mogućnost gubitka i zloupotrebe univerzalne kartice. U medijima će se naširoko pričati o ovakvim slučajevima i negativnim posledicama. Biće ponuđeno rešenje – UZMITE ČIP da ne biste strahovali od gubitka kartice. Kada većina prihvati čipovanje, svi ostali će biti tretirani kao disidenti i kriminalci. Biće hapšeni i prinudno čipovani. Ovo neće dugo trajati.

Da li će se ljudi koji imaju duše pobuniti i makar odložiti opštu obaveznu vakcinaciju, a time i čipovanje, zavisi od njih samih. Ovi bez duše se neće buniti, jer njima upravo odgovara sistem – UZMI SVE ZA SEBE I SADA, za druge i sutra nije bitno.

Kojoj grupi ljudi ti pripadaš?

Ako se slažeš sa ovim stavovima, prosledi dalje, a ako misliš da su ovo samo teorije zavere – obriši poruku. Izbor i posledice su tvoje, znači da još uvek imaš slobodu. Da li ćeš je imati u budućnosti, to opet zavisi od tebe…

http://www.zabrinuti posmatrac

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije

Kada “pacijent” zbog simptoma prehlade dođe po pomoć kod “liječnika”, onda i zaslužuje da ga ovaj “liječi” sa tim smećem…

… ako se zna da za taj virus ne postoji izravni lijek, a njegovom zarazom gotovo ne postoji opasnost za komplikacije kod čovjeka koji redovno brine o svom zdravlju zdravim i promišljenim načinom života, pa, čemu onda uopće odlaziti kod doktora i riskirati da ti pogrešnim i manjkavim testerima “utvrde” da je tvoja obična prehlada – korona i podvrgnu te terapiji tim Remdesivirom od kojega riskiraš samo nuspojave i atak na tvoj prirodni imunitet a i oni dobro znaju da nema lijeka osim prirodnog imuniteta… Njih mogu razumjeti jer će prodajom tog “lijeka” i kasnijim ” “liječenjem” njegovih nuspojava zaraditi novac, ali ne razumijem onoga koji od takvog sustava očekuje pomoć a trebao bi biti i svjestan da mu je najveća šansa “zaraditi” dodatne zdravstvene probleme !?

Moj savjet: Učinite sve što znate i možete da promijenite pogrešne hranidbene i životne navike, učite od različitih ljudi koji su zdravi i ne odlaze doktorima po savjete i “lijekove”, koristite od davnina poznate namirnice koje vam mogu ojačati imunitet, budite aktivni i što više boravite u prirodnom okružju… ako u nekom trenutku osjetite promjenu tj nekakav simptom prehlade ili slabosti, lagano povećanje temperature, istog momenta prestanite sa teškim fizičkim aktivnostima i uzimajte niskokaloričnu hranu (primjerenu vašoj krvnoj grupi) i intenzivirajte hranu i napitke koji vam podižu imunitet… ako ste sve učinili kako treba za 2-3, najviše 4 dana doći će do poboljšanja bez ikakvih kemijskih “lijekova”.
Znajte da zdravlje (kao ni bolest) nisu u kategoriji – slučajnosti !

Maks
Gost
Maks
3 mjeseci prije

Ovo je jedna obicna predstava. Krse se ljudska prava i to zestoko. Inekcije i placebo su vec poceli davati dobrovoljcima , zato sada prave kazalisnu predstavu sa koronom da bih mogli reci za par mjeseci evo dosla inekcija pozurite ovce da vas pelcujemo . . Cito sam na sajtu svjetska zdravstvena organizacija se ogradjuje od svih posljedica i stetnih efekata koje vakcina moze da izazove tako da nemogu da budu tuzeni. To se zove globalizam jedan recept se salje svakoj drzavi a onda njihovi stozerasi sljede instrukcije kako da se pobjedi lazni neprijatelj kojeg su oni napravili . Cista kazalisna predstava u kojoj obicni ljudi mogu postati koleteralna steta .

Željko
Gost
Željko
3 mjeseci prije

@otpisani ADMIN ne banirajte me jer zdravlje moje supruge je u pitanju!! Ima li itko da mi pomogne, suprugu mi polipi u nosu uništiše posljednjih 18 godina “života”? Pet operacija u četiri države i opet rezultat nula !! Unaprijed hvala na pomoći!!!!

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

evo Zeljko ovo je skinuto sa jedne njemacke stručne strane za tu problematiku. želio bi pomoci, al nisam strucno lice.. no u svakom slucaju tvojoj gospođi valjalo bi probati 2. mjeseca M. Lošinja il slično, mirisne borovine, odmora, plivanja, morske soli vode.. il planine Gorski kotar, Kupres..

Tekst :
“U razgovoru liječnik dobiva prve indikacije nosnih polipa: Česte infekcije sinusa, ograničen miris i otežano disanje simptomi su koji ukazuju na nosne polipe. Kada pregledaju velike polipe, ljekari ih mogu vidjeti golim okom, a dostupan je i endoskop za otkrivanje manjih izraslina. Cjevasti uređaj sa okularom i malom lampom se ubacuje u nos. To je obično potpuno bezbolno. Za još precizniju dijagnozu možda će biti potrebna računalna tomografija (CT). Ako se sumnja na alergiju iza izraslina, informacije o koži ili krvi daju informacije.
terapija
Liječenje ovisi o tome koliko su teški simptomi i jesu li uzrokovani infekcijom ili alergijom. Mali nosni polipi obično se leče kortizonom. Uglavnom se koriste sprej za nos ili rijetko tablete. Cilj je spriječiti rast polipa, a kortizon ima protuupalni učinak. Za ovaj tretman potrebna je disciplina i strpljenje: Kortizon se mora uzimati dovoljno dugo i redovno – u protivnom tretman neće imati efekta.
Ako istovremeno postoji alergija, koriste se i antihistaminici. Ako je to uopće moguće, treba tražiti desenzibilizaciju u slučaju alergije kako bi okidač trajno nestao.
Ako je pokretač polipa infekcija, tada treba razmotriti ciljanu antibiotsku terapiju ili upotrebu pripravaka gorčičnog ulja.
Ako tretman nije uspešan, polipi se mogu ukloniti u jednoj operaciji. Za mnoge pogođene osobe intervencija znači brzo poboljšanje žalbi. Međutim, većina operiranih opet razvija nosne polipe. Ponavljane operacije nisu korisne, posebno kod alergija.
Kako prehrana može podržati?

Može li ishrana uticati i na nosne polipe? Lekari žele da to probaju.

Da bi sluznice bile vlažne, važno je puno piti. Trebalo bi da sadrži dvije litre dnevno – posebno vodu ili čajeve, najbolje od koprive, hrena i komorača. Ne morate bez kave: preporučuje se do tri šalice kave, svježe mljevena, variva i bez dodataka. Protivupalna hrana (povrće, voće i začini, ali i masna morska riba poput lososa) može ublažiti simptome i zato je treba redovno koristiti u kuhinji. Čak i čokolada ima protuupalni učinak, ali treba sadržavati kakao najmanje 70-75 posto.

Ovako se sprečavaju polipi

Redovna njega nosa štiti! To uključuje:

Pijte puno: Ovo održava sluznicu vlažnom i sekrete iz nosa razblaženima.

Udisati sa soli: održava sluznicu vlažnom.

Ispiranje nosa slanom vodom: Ovo oslobađa nos.

Izbegavajte suh i zagađiv zrak: on iritira sluznicu.

U slučaju alergije izbjegavajte okidač ili provedite desenzibilizaciju i uzmite odgovarajuće lijekove.

Gorki agensi i prašak od šipaka jačaju imunološki sistem i tako sprečavaju upalu. Meso, posebno svinjetina, i hrana koja sadrži puno histamina, treba konzumirati samo štedljivo. Sadrže tvari koje potiču upalu. Isto se odnosi na industrijski proizvedene gotove proizvode, poput voćnih jogurta. Sumnja se da emulgatori E433 i E466 koji se često dodaju hrani kako bi poboljšali njihovu konzistenciju i rok trajanja pospješuju upalu u tijelu.
Redovno vježbanje jača cijeli organizam, a time i imunološki sistem. Preporučuje se 8.000 do 10.000 koraka dnevno.”

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

Željko webportal ‘val-znanje’ ima rubrika: bolesti i njihovo liječenje pa možda pomogne! tu su samo biljke primjena i njihova moć.

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

Željko
Imao brdo problema sa sinusima. 22 godine ne znam za doktora nemam glavobolje, nemam probleme. Promjena životnog stila, šećer i procesuirana hrana ništa više, čim više sirovog,
ušmrkavanje zagrijane vode na 38 C posoljenu morskom soli, svaki dan, ispočetka više puta.
, Propolis 25 kapi 3x dnevno ništa ne jesti ni piti 15 minuta, lagano gutati.
Kapa od 1.10 do1. 5, duge gaće isto ili bicke. Spavati ići najkasnije do 11.
Samo pozitivne misli.
Đumbir sirovi I čaj.
Inhaliranje kamilice i par kapi eterično ulje čajevca.
Ima I kod piždro dobrih savjeta.

otpisani
Member
Famed Member
otpisani
3 mjeseci prije

Željko
Žao mi je zbog tegoba tvoje supruge i očigledno je da saamo kirurško odstranjivanje polipa u nosu ne rješava problem, (“Pet operacija u četiri države i opet rezultat nula”). Logično je da bi trebalo odstraniti uzrok ponovnog rasta nakon operacije.
Po nekoj mojoj logici uzrok leži u životnim navikama tj izloženosti tvarima ili uvjetima koje izazivaju tijelo na reakciju koja se manifestira ponovljenim rastom polipa u nosu.
Kažu da se ne zna uzrok… (vjerojatno nije kod svakog jednak), no znam da neki npr. virus može potaknuti rast bradavica pa nije isključeno da je upravo virus uzročnik … ali zašto imunitet ne djeluje… (?)
Očito ima nešto veze sa ometanjem (i)(ili) stimulacijom imuniteta koji (periferno) u kontaktu sa uzročnikom potiče rast napadnutog tkiva koje ubrzo postaje polip…(??)
Trošenje aspirina može dovesti do alergije na salicilat (nastaje razlaganjem aspirina u probavi i jetri) koja se može manifestirati i rastom polipa u nosu…(?)
Salicilata ima u mnogim vrstama voća, povrća i začina pa lako može biti da dolazi do imunosne reakcije na neku od često konzumiranih namirnica koja pored salicilata u sebi sadrži i LEKTIN koji nije prihvatljiv za krvnu grupu vaše supruge a sve se to manifestira kao ponovljeni rast polipa…(?)
Iskreno, ne poznajem nikoga, ni u obitelji ni šire koji ima sličan problem pa sve što sam napisao je samo logičko propitivanje problema na temelju oskudnih informacija koje imam o tom problemu.
Nadam se da postoji neki liječnik sa iskustvom i širokog pogleda na ovu temu pa da se kada pročita što si napisao, uključi pomoći…

…za sada, mislim da ne bi škodilo da supruga prestane konzumirati svu hranu koja nije dobra za njenu krvnu grupu i ne uzma više aspirin (ako ga je koristila) i paralelno treba tražiti logička i provjerena rješenja.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Bas si dobro rekao!

CAN
Gost
CAN
3 mjeseci prije

Na zahtijev poslodavca,kao npr.amazon…radi si reklamu…usput…pored Berlina su zaooslili nove ljude u skladištu…nose natpise…sa reklamom držite razmak i maska je naravno obavezna….plaća jadna… a zraka svemanje?

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Danas je dan izborne žutnje u rvata. Mogli bi ga se brčkosanci pridržavati iz poštovanja prema susjedima.

L. R.
Admin
Famed Member
3 mjeseci prije

Poštovani Neznanje,

Kakve veze imaju izbori s koronavirusom i kontraverznim lijekom?

Usput, vi nama niste “susjedi”, jer Brčko distrikt čini konstitutivni narod koji nosi isto ime u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Hrvatska je naša država, kao i vaša. Tu razlike nema. Jedna je domovnica. Slično je sa Srbima i Bošnjacima. Oni su također konstitutini narod i nitko neće određivati što smo i tko smo, a ponajmanje vi koji više volite strance, nego svoje “susjede”.

Hrvatska komponenta portala Logično

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

L.R.
“ a ponajmanje vi koji više volite strance, nego svoje “susjede”.
Možda je (osobno i vjerujem) bilo moguće i bez ove opaske.

Siniša
Gost
Siniša
3 mjeseci prije

Na protiv, protiv destruktivnog autošovinizma se valja voditi težak boj!!!!

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije

@Davor drugi, ako je između mene i mog susjeda državna granica, on je susjed stranac, s naglaskom na stranac ma koliko mi slični bili. Tko je crtao granice neka razmisli o tome, to je njihov problem a ne moj.

Nyto
Gost
Nyto
3 mjeseci prije

“Kakve veze imaju izbori s koronavirusom i kontraverznim lijekom ?”
Pa nebi trebali imat veze, ali npr. agitiranje MatijaVZHR par komentara iznad ovog, također nema veze, ali njega se ne dira ?!
Sve ove dane agititao je copy-paste pamfletom u kome sugerira za koga u HR nikako ne glasati i to ispod članaka koji s izborima u HR nemaju nikakve veze i to ste tolerirali. Zar to nije bilo off topic ?!
Kad su vas čitatelji pitali zašto niste radili pred analizu izbora u Srbiji, kao za HR, odgovorili ste da nemate stručnjaka za situaciju u Srbiji. Ali evo isto je i sa koronom, pišete samo o korona-partiju u HR, a ništa o koroni u drugim državama u okruženju. Pa i tamo se po tom pitanju svašta dešava, ali vi to ignorirate. Zašto je uvijek u fokusu kritike Hrvatska ? Zašto ne pišete i o drugim državama u okruženju ?

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

Nyto,
👍

Siniša
Gost
Siniša
3 mjeseci prije

Majstoriski si uspeo da ovo odvučeš u svoju korist,mislim po plusevima naravno.

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

L.R.
Ukoliko niste u stanju shvatiti svu širinu svog djelovanja onda angažirajte u redakciju nekoga tko se u to razumije. Siguran sam da ste svijesni no “pravite se tošo”. Poruku protiv jedne stranke koja sudjeluje na našim izborima ste na dan izbora otposlali. Nisam glasać te stranke i njenih kandidata. Pripadam dijametralno suprotnom opredjeljenju no smeta me remećenje zakona i dobrih običaja.
O vašoj opasci:”Oni su također konstitutini narod i nitko neće određivati što smo i tko smo, a ponajmanje vi koji više volite strance, nego svoje “susjede” nemam što reći. Poput ljepote i istina je u oku i duši promatraća. Poradite na tome kako sebe vidite, postupajte pošteno, naučite geografiju i teritorijalnost određenih “distrikta” ( Hrvatskoj sigurno ne pripadate ) i sve će biti uredu. Osječati će se puno sigurniji i stabilniji u djelovanju. Gornja reakcija vam je na razini uvrijeđenog pubertetlije.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

neznanje,
upravo tako.

Perun
Gost
Perun
3 mjeseci prije

Neznanje …..Distrikt Brcko ima status demilitariziranog podrucja …jedinstvena je upravna jedinica lokalne samouprave pod suverenitetom …Bosne i Hercegovine ….Nesto kao Gibraltar u EU …..ili jos bolje kao Andora ili San Marino …
I u Brckom zivi fin i gostoljubiv zivalj i sto je najvaznije educirani su …

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Perun
Vjerujem. Potrudite se da oni koji se eksponiraju iz vašeg “Gibraltara, Andore ili San Marina” budu na toj visini pa da vas i drugi tako dožive.

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

Neznanje
Ta fora sa danom izborne šutnje, daj mi molim te objasni njen smisao.. Mjesec dva te netko fila sa svojim lažnim obećanjima i to uglavnom dvije stranke koje su lice i naličje iste kovanice, i onda kao taj dan prije izbora ti daju da u miru razmisliš za koga ćeš glasati. Ako je netko odlučio glasati za A ili za B ili za F, šta znači taj dan šutnje?!
Koja prozirna fora, besmislena, navlakuša koja kao daje neki legitimet i pijetet izborima. A koji baš ništa ne mijenjaju.

Gledamokosebe
Gost
Gledamokosebe
3 mjeseci prije

Ne pijetet. Dignitet!

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

Hvala na ispravci

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Starina
Sve je “fora”. Postoje dogovori, običaji, zakoni … na koje pristajemo živeći u društvu. Istina je da je početkom dvadesetog stoljeća “ruka ruci” u anglosaksonskim zemljama značila više no danas potpis kod javnog bilježnika i tri svjedoka u bivšim socjalističkim državama, no postoje društva u kojima riječ i poštivanje zakona još uvijek nešto znaći.

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

Neznanje
Koji je smisao poštivanja besmislenih zakona, kao i kod nošenja maske? Netko ti naređuje da nosiš masku koja te uopće ne može zaštiti od virusa, a uz to virusi ti uopće ne mogu prenijeti nikakvu bolest, imaš manje kisika, dobivaš alergije od nje, i još moraš trošiti novce za sve te maske, i mase da to poštuju?
Zakon mora biti na dobrobit masa, građana, države, mora biti logičan, razuman i pravedan. A poštivati glupe zakone koje ne poštivanju ni oni sami koji ih donose nema smisla. Svi božanski zakoni su takvi da ih i sam Bog poštiva, On ništa ne traži od nas čemu nije spreman sam poštivati! A obični političari baš suprotno. Pa tko su oni, obični smrtnicii kao i mi sami?!

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

youtube.com/watch?v=G_EGKlbQ3e8

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Starina sve si dobro napisao osim sto nisi shvatio da oni to odavno znaju i da bas zbog toga propisuju nosenje maski

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

Starina,
mozda tebi ne znači ništa, ali je zakonom propisan, trebalo bi ga se pridržavati, ako ti nerazumiješ zašto, možda neki to razumiju.

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

Davor drugi
Daj mi molim te ti to objasni potanko, malo sam glupaviji pa nek bude skroz jednostavno.

Mikojan
Gost
Mikojan
3 mjeseci prije

@neznanje, a da se toga pridržavaju mostarbosanci ?

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Moram priznati da su mi svi iz Bosne bosanci.

Suzana
Gost
Suzana
3 mjeseci prije

sve sto pises bas odgovara tvom profilnom imenu!
SAMO NAPRIJED

Zvrk
Gost
Zvrk
3 mjeseci prije

Znači ovce su bioteroristi.

gg2
Gost
gg2
3 mjeseci prije

Jedini bioterrorist ovdje je gospođa sa slike, zapravo oni i jesu teroristicka organizacija cije posljedice trpimo svi… trebalo bi organizirat referendum sa ovim pitanjem da ih se proglasi pravim nazivom a zatim i poduzmu odgovarajuce radnje…

Starina
Gost
Starina
3 mjeseci prije

gg2
Odlična ideja ovo sa, referendumom. I za cjepivo isto, i za zatvaranje države.

Perun
Gost
Perun
3 mjeseci prije

Nije ni čudo šta se u našim mainstream medijima promovira…..Tko su stvarni vlasnici medija u Republici Hrvatskoj ili za primjer uzmite cijeli Balkanski medijski prostror …..Medijske kuce i novinarske kuce ne odrazavaju stvarno stanje u regionu i svijetu rade po nagovoru i nahodjenju vlasnika koje kontrolise netko cije bi interese stitili i promovirali ….Isti textovi valjaju se po medijima i na latinici i ćirilici s ciljem ,,informiranja” ….P.S. Informacija je mutirala i najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce”.

weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
Gost
weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
3 mjeseci prije

Petar Jasak dao početnu lovu, on bi trebao biti vlasnik.

Perun
Gost
Perun
3 mjeseci prije

Mreza Midas .financirana izvana ,serveri negdje u njemackoj, administratori pod pseudonimom …Logicno Hr su registrovani u distriktu na kucnoj adresi bb(citaj bez broja)….samo bez imena molim psudonim je dovoljan…

fićo
Gost
fićo
3 mjeseci prije

Duhovit naslov,nasmejao sam se.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
3 mjeseci prije
Buco
Gost
Buco
3 mjeseci prije

Krenulo je kao virus, ali je mutiralo u IQ test.

Jomla
Gost
Jomla
3 mjeseci prije

Ulična anketa:
– Gospođo, jeste li ispitali svoj IQ?
– Ja nemam IQ, ja sam zdrava!
😛 😛

Davor drugi
Gost
Davor drugi
3 mjeseci prije

Hrvatska,kao uostalom i većina zemalja regije i EU, je nemoćna u protivljenju i opiranju interesima farmaceutskih koncerna i svih međusobno isprepletenih interesnih skupina koji podržavaju te koncerne.
Glavna stvar i obveza RH je otkupiti određeni dio “lijeka”. Da li će “lijek” i u kojoj mjeri biti upotrebljen je apsolutno, neotuđivo i demokratsko pravo RH da o tome sama odluči, i u to pravo ne smije nitko sa strane da se miješa.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Nemocna kad Vas svade s pricama o ’45 pa se uvijek glasa za iste koji su toboze lijevi ili desni…

Mat
Gost
Mat
3 mjeseci prije

Emiliano Zapata,zna se ko su bile zrtve Jasenovca,a ko Blajburga.Svadja?????……..moze biti samo sovinisticka.

Outsider
Gost
Outsider
3 mjeseci prije

Igraju se sa autosugestijom ,protiv imuniteta.

Siniša
Gost
Siniša
3 mjeseci prije

SZO traži da se spreči proizvodnja Hlorokina (čini mi se da se tako zove), ne umanjuje smrtnost mada kažu da ni onaj od 900 EUra ne umanjuje smrtnost ali njega preporučuju jer umanjuje hospitalizaciju….nema logike zar ne 🤔

Samo Malo
Gost
Samo Malo
3 mjeseci prije

Istina je bolnija. Klorokin je zajedno s azitromicinom spasio mnoge živote i za to postoje statistike iz Kine, Tajvana, Rusije…

burt
Gost
burt
3 mjeseci prije

Italija, sezonska gripa, svi tipovi, A/non subtype, A/H1N1pdm09, A/H3N2, B, smrtni slucajevi

2013/2014 7027
2014/2015 20259
2015/2016 15801
2016/2017 24981

Italija, SARS/Covid 19, smrtni slucajevi

ozujak 2020/4.srpanj 2020 34854

Nyto
Gost
Nyto
3 mjeseci prije

Burte, dali možemo pretpostaviti da u tih 34854 umrlih od Covid 19 ima jedan dio koji su imali i sezonsku gripu i Covid, a smrt je pripisana Covidu ?

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Nyto
Ove godine je puno manje gripe poradi karantene. O tome nitko ne prića. Karantena nije štitila samo od kovida. I “prehlada” je bilo manje. Svima je bitno pljuckati po stručnim ljudima ne shvaćajući da pjuckaju po svom znanju i shvaćanju situacije. Naj smiješniji su tzv. novinari koji pripadaju raznim taborima. U Dalmaciji postoji uzrečica:” Il” se Mrduja poteže il” se špag rasteže!” Imaš piću na netu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

neznanje, odabaro si najbolji nick od svih nas zajedno! Bas ti lezi!

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Hvala Zap. Izvini što sam ga zgrabio prije tebe. Znam da bi tebi bolje odgovarao ali što je tu je.

Jomla
Gost
Jomla
3 mjeseci prije

Svi umrli koji su pozitivni na covid test. Koji je, inače, strašno pouzdan! Jah statistike i govana…

Siniša
Gost
Siniša
3 mjeseci prije

Većinu smrti su komplikacije….Grip je usled pada imuniteta i dovodi do slabljenja istoga i slabljenja snage tijela pa dovede do komplikacije da se telo ne može kvalitetno izboriti sa drugom bolesti.
COVID19 takođe radi isto, onaj trag AIDSa je očigledno uperen na destrukciju imuniteta a i samo djelovanje COVID19 je destruktivno za ćelije.
Polemike oko nastanka i zloupotrebe COVID19 virusa nema ali je očigledno da polemike o postojanju COVID 19 virusa ne sme biti a ppgotovo ne sme biti polemike o promeni pristupa tome. COVID19 je realno postojanje, realno mutiranje, realna opasnost, realna potreba za posebnim tretmanom i nikakva veza sa Gripom jer je daleko kompleksniji.
Malo ozbiljnosti ne bi bilo na odmet već naprotiv bilo bi poželjno.

Lucija
Gost
Lucija
3 mjeseci prije

Siniša

Iter per praecepta longum, per exempla, breve et efficax,
Acta non verba, tj.

pokaži i ti malo ozbiljnosti.

1. Na ovom portalu imaš ohoho članaka o Didieru i klorokinu; omjer smrti bez klorokina i azitromicina – primjenjenih u pravo vrijeme, srednjeteški slučajevi, pravilna doza…5x manje mrtvih u Marseilleu- gdje je Didier nego u Parizu.

2. ““Čini mi se” i “Svi su izgledi” su reči Nestorovića”
E, baš to govori da je – pravi.
Niti u jednom znanstvenom članku iz područja biologije nikad nećeš dobiti više od “vrlo vjerojatno”. Zašto? Previše parametara, složeni sustavi. Nema tu sigurnosti kao u matematici ili tehnici.
Nema npr lijeka koji će djelovati 100%.
Antibiotici, u vrh glave, 85%, antibebi – 98%. Ipak se koji bebač ‘provuče’, kužiš?

Nestoroviću svi uzimaju za zlo kada je ohrabrivao narod, pa rekao da je virus – bezopasan. I, – jest. Za najmanje (koliko sad znamo, vjerojatno više), 80% ljudi. Gledala ga u par navrata: čovjek stručan + ima common sense. Rijetkost danas.
I ne pripada “institucionalnim i postavljenim čudovištima’ tipa Kon (afera svinjska gripa), Kisićka, Capak (bio veza eu i Who) i Alemka (am.obuka, isto blamovi s nekim Pcr testovima u Imunološkom).

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Lucija
(5x manje mrtvi ??? Štampali su djecu?!? Izvini, ali ipak…)
Zašto u nauci ništa nije 100%. Onog momenta kad postane 100% to nije nauka nego dogma.
Da li je Didier Raoult u pravu? Vrijeme i istraživanja će pokazati. Na žalost svih koji nisu u medicinskim strukama, ne postoji, na razini liječenja, “sciencia medica” več samo i jedino “ars medica”. Tako je bilo u prošlosti i sada jest. Svaki pokušaj, za sada, da se uspostavi “sciencia medica, u svakodnevnoj zdravstvenoj praksi, nije posljedica stvarnih mogučnosti znanosti, i primjenjene znanosti, več potreba za zaštitom od neosnovanih tužbi. Da pravnici i korisnici njihovih usluga ( oboje u želji da iskoriste tuđu nevolju za vlastiti financijski dobitak) nisu maligni, mnogi bolesnici bi bili tretirani po principu “individualne medicine”, medicine prilagođene svakom pacjentu naosob, i rezultat bi bio bolja, kavalitetnija i uspješnija zdravstvena skrb. Dok se taj problem zakonski ne riješi imat ćemo medicinu kakvu imamo. Da li se sadašnja situacija zlorabi? Da! Sa svih strana i koliko je god moguće, od svih bezkrupuloznih osoba, firmi i udruženja.
Amerikanci su dopustili da advokati vode igru. Pred ordinacijama čekaju mladi advokati i pitaju pacjente da li su zadovoljni uslugom i da li bi tuđili liječnika. Rezultat? Tri savezne države nemaju pedijatra. Evropa je razmišljla o tome da dopusti advokatima da vode glavnu riječ. Odustali su kad su vidjeli čemu to vodi.
Talijani počinju sa tužbama poradi smrti od kovida. Čeka ih još veča katastrofa! Žele tužiti vlast da je pre kasno uvela karantenu. Ta situacija jako dobro pokazuje relativnost javnog stava. Kod nas je bilo malo mrtvih i mi bi “švedski model”. Kod njih je puno mrtvih pa žele brže zatvaranje i rigoroznije mjere. Ukoliko im tužbe prođu svaka buduća vlast će na samu naznaku moguće epidemije, u kojoj će i jedan čovjek umrijeti, uvoditi karantenu i zaustavljati privredu. Biti će to vesela predstava pravne struke , njihova lobija, i ogromne zarade advokata. Prema advokatskim zaradama zarade farmaceutske industrije izgledat će kao bakšiš.
Problem i njegovo rješavanje je veoma, veoma kompleksno.u pravu? Vrijeme i istraživanja će pokazati. Na žalost svih koji nisu u medicinskim strukama, ne postoji, na razini liječenja, “sciencia medica” več samo i jedino “ars medica”. Tako je bilo u prošlosti i sada jest. Svaki pokušaj, za sada, da se uspostavi “sciencia medica, u svakodnevnoj zdravstvenoj praksi, nije posljedica stvarnih mogučnosti znanosti, i primjenjene znanosti, več potreba za zaštitom od neosnovanih tužbi. Da pravnici i korisnici njihovih usluga ( oboje u želji da iskoriste tuđu nevolju za vlastiti financijski dobitak) nisu maligni, mnogi bolesnici bi bili tretirani po principu “individualne medicine”, medicine prilagođene svakom pacjentu naosob, i rezultat bi bio bolja, kavalitetnija i uspješnija zdravstvena skrb. Dok se taj problem zakonski ne riješi imat ćemo medicinu kakvu imamo. Da li se sadašnja situacija zlorabi? Da! Sa svih strana i koliko je god moguće, od svih bezkrupuloznih osoba, firmi i udruženja.
Amerikanci su dopustili da advokati vode igru. Pred ordinacijama čekaju mladi advokati i pitaju pacjente da li su zadovoljni uslugom i da li bi tuđili liječnika. Rezultat? Tri savezne države nemaju pedijatra. Evropa je razmišljla o tome da dopusti advokatima da vode glavnu riječ. Odustali su kad su vidjeli čemu to vodi.
Talijani počinju sa tužbama poradi smrti od kovida. Čeka ih još veča katastrofa! Žele tužiti vlast da je pre kasno uvela karantenu. Ta situacija jako dobro pokazuje relativnost javnog stava. Kod nas je bilo malo mrtvih i mi bi “švedski model”. Kod njih je puno mrtvih pa žele brže zatvaranje i rigoroznije mjere. Ukoliko im tužbe prođu svaka buduća vlast će na samu naznaku moguće epidemije, u kojoj će i jedan čovjek umrijeti, uvoditi karantenu i zaustavljati privredu. Biti će to vesela predstava pravne struke , njihova lobija, i ogromne zarade advokata. Prema advokatskim zaradama zarade farmaceutske industrije izgledat će kao bakšiš.
Problem i njegovo rješavanje je veoma, veoma kompleksno.
Gdje je tu Didier Raoult? Kad se ustanovi kakva je bila populacija koju je liječio i da li je ta metoda univerzalno uspješna, donest će se odluka i preporuka od strane odgovornih tijela. Možda se bude spominjao, u kolegiju “Povijest medicine”, kao zaslužan liječnik i primjer budučim pokoljenjima. Vrijeme će pokazati!

Melita
Gost
Melita
3 mjeseci prije

Virus Corone koji izaziva bolest Covid 19 nitko nije uspio izolirati, tj. dobiti u pročišćenom obliku. Izoliran je genetski materijal, RNA iz pluća bolesnika u Wuhanu, koji može imati različito porijeklo . Određene je njegova sekvenca i dato mu je ime, ali da li je to virus, nije sigurno. U to vrijeme nama je iz Kine servirana opereta : otkriven virus, ljudi se mrtvi ruše doslovno u hodu ulicom, gradi se bolnica , žena ridajući trče za vozilom koji odvozi mrtvog supruga, mladi disident koji je prvi otkrio bolest i sam umire od iste bolesti. Ljudi, razmislite, radi se o državi koja u informacijskom smislu ima neprobojni zid (izvana i iznutra). Navodno je prije nekog vremena negdje u Kini pukla brana i poginulo oko 200 000 ljudi, i nitko u svijetu dugo vremena nije imao pojma o tome. Kako to da smo onda u ovom slučaju imali direktni prijenos predstave u Wuhanu? Vjerojatno se primjetili nikad prije viđenu cenzuru u svim medijima, a sadržaji koji se brišu u najvećem dijelu su usmjereni na polemike o postojanju virusa. Znači, ne brišu različite teorije o umjetnom porijeklu virusa , niti bilo kakve špekulacije o virusu, sve dok mu priznate da postoji. Također pamtim izlaganje mladog liječnika iz Njemačke koji je s nevjericom istaknuo da niti u jednom poprištu zaraze brisevima nisu uspjeli “uhvatiti “niti jednu česticu virusa. Zbog toga stalno slušamo nove i proturiječne teorije o načinu širenja (aerosoli, kapljice?), vremenu preživljavanja na različitim površiinama, efikasnim metodama detinfekcije. Kakav virus, takva i bolest, Nema specifičnih simptoma. Po onome što su nam servirali, ima elemenata gripe, konjuktivitisa, moždanog udara, dizenterije i tko zna čega još. Meni se sve to čini prlično neozbiljno,

Lucija
Gost
Lucija
3 mjeseci prije

“Melita”

Neozbiljno je pisati toliki komentar (ako nisi korona trol), a ne potražiti na internetu je li virus izoliran. Jest.

Također, na ovom portalu smo pažljivo pratili razvoj događaja…pa možeš pronaći što te zanima uz pomoć tražilice.
Obim i opseg pitanja su – blago rečeno, preveliki…
Ma tko bi trebao gubiti vrijeme …?
Sigurno oni “nestručni” iz tvog donjeg komentara? 😃

Melita
Gost
Melita
3 mjeseci prije

Točno je da da postoje znanstveni radovi u kojima paostoje riječi “Virus” i “izoliran”, ali je netko dao truda i pojedinačno kontaktirao autore tih radova i tražio pojašnjenje riječi “izoliran” . Svi su objasnili da je virus “izoliran”, ali u staničnoj kulturi, a ne u čistom obliku. Da bi se bilo koji patogen nazvao zaraznim potrebno ga je: 1) izolirati u čistom obliku; 2) zaraziti njime zdravog pojedinca; 3) utvrditi da su se kod njega razvili simptomi koji odgovaraju toj bolesti (Kochov princip). Naravno da kod ovog virusa nije niti jedna točka postignuta. Ono na čemu se razvija ova prevara je pogrešna percepcija ljudi. veći dio vašeg komentara nisam razumjela, ali vidim da ste savršen kandidat za manipuliranje percepcijom.

Lucija
Gost
Lucija
3 mjeseci prije

“Melita”

😃 Hvala na komentaru. Sad će ih još primjetiti ono što sam ja odmah vidjela…

Jedini način da se izbjegne manupulacija jest obrazovanje…mislim da ja imam – manje od nekih, više od nekih.
A …misliš da ti – možeš manipulirati – sa mnom? 😃

Kaj ti
Gost
Kaj ti
3 mjeseci prije

Di je tu crvena linija?

Perun
Gost
Perun
3 mjeseci prije

Alemka Markotić je u Dnevniku Nove TV još jednom pokusava promovirati neadekvatan lijek neprimjeren trenutku jer je skup i nedovljno istrazen ….Mediji promoviraju a moje je da imam dobar izvor informacija ne jedan nego vise njih .P.S Ako laze Koza ne laze Rog

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Zasto koristit opasan lijek? Zasto niste dobili odgovor? Da ste pomno slusali Kill Billa, covijek u vise navrata lijepo s osmijehom na licu pojasnio da ce uz pomoc cijepiva smanjivat populaciju. Znaci isto je s lijekom, gmo hranom, zracenjem iz uredaja, itd itd …

neznanje
Gost
neznanje
3 mjeseci prije

Emilio Zapata
Ta izjava “Kill Billa” je potpuno izvučena iz konteksta. Na žalost, svih vas koji je ponavljate poput papagaja i služi vam kao opravdanje za sve i sva, nitko se nije potrudio pronaći original predavanja i shvatiti je u kontekstu cijelog predavanja i pogleda na način rješavanja problema populacijskih politika.
Lucija je jednom govorila o sociologiji. Neka ti ona objasni u kakvom su odnosu kvaliteta života i potreba za velikom potomstvom. Ukoliko se ona ne javi potraži sam ( obrnuto su proporcionalni).

Žilevski
Gost
Žilevski
3 mjeseci prije

Dakle čovjek koji je najveći ulagač u WHO , koji posjeduje ako se nađe cjepivo za Covid u 7 instituta najveći postotak , lažni izumitelj iz garaže kojem je otac bogatun pokupovao ljude i patente da bi on danas bio tu gdje je , čovjek kojem je javno Robert Kennedy u Americi poslao poduži pamflet , lažni filantrop je u biti spasitelj . Hvala na iluminaciji 🙂 .

Žilevski
Gost
Žilevski
3 mjeseci prije

A evo i citata RK :From Robert F Kennedy Jr’s Instagram post today:
“Vaccines, for Bill Gates, are a strategic philanthropy that feed his many vaccine-related businesses (including Microsoft’s ambition to control a global vac ID enterprise) and give him dictatorial control over global health policy—the spear tip of corporate neo-imperialism.
Gates’ obsession with vaccines seems fueled by a messianic conviction that he is ordained to save the world with technology and a god-like willingness to experiment with the lives of lesser humans.
Promising to eradicate Polio with $1.2 billion, Gates took control of India ‘s National Advisory Board (NAB) and mandated 50 polio vaccines (up from 5) to every child before age 5. Indian doctors blame the Gates campaign for a devastating vaccine-strain polio epidemic that paralyzed 496,000 children between 2000 and 2017. In 2017, the Indian Government dialed back Gates’ vaccine regimen and evicted Gates and his cronies from the NAB. Polio paralysis rates dropped precipitously. In 2017, the World Health Organization reluctantly admitted that the global polio explosion is predominantly vaccine strain, meaning it is coming from Gates’ Vaccine Program. The most frightening epidemics in Congo, the Philippines, and Afghanistan are all linked to Gates’ vaccines. By 2018, ¾ of global polio cases were from Gates’ vaccines.
In 2014, the Gates Foundation funded tests of experimental HPV vaccines, developed by GSK and Merck, on 23,000 young girls in remote Indian provinces. Approximately 1,200 suffered severe side effects, including autoimmune and fertility disorders. Seven died. Indian government investigations charged that Gates funded researchers committed pervasive ethical violations: pressuring vulnerable village girls into the trial, bullying parents, forging consent forms, and refusing medical care to the injured girls. The case is now in the country’s Supreme Court.
In 2010, the Gates Foundation funded a trial of a GSK’s experimental malaria vaccine, killing 151 African infants and causing serious adverse effects including paralysis, seizure, and febrile convulsions to 1,048 of the 5,049 children.
During Gates 2002 MenAfriVac Campaign in Sub-Saharan Africa, Gates operatives forcibly vaccinated thousands of African children against meningitis. Between 50-500 children developed paralysis. South African newspapers complained, “We are guinea pigs for drug makers”
Nelson Mandela’s formar Senior Economist, Professor Patrick Bond, describes Gates’ philantropic practises as “ruthless” and immoral”.
In 2010, Gates committed $ 10 billion to the WHO promising to reduce population, in part, through new vaccines. A month later Gates told a Ted Talk that new vaccines “could reduce population”. In 2014, Kenya’s Catholic Doctors Association accused the WHO of chemically sterilizing millions of unwilling Kenyan women with a phony “tetanus” vaccine campaign.
Independent labs found the sterility formula in every vaccine tested.
After denying the charges, WHO finally admitted it had been developing the sterility vaccines for over a decade.
Similar accusations came from Tanzania, Nicaragua, Mexico and the Philippines.
A 2017 study (Morgensen et.Al.2017) showed that WHO’s popular DTP is killing more African than the disease it pretends to prevent. Vaccinated girls suffered 10x the death rate of unvaccinated children.
Gates and the WHO refused to recall the lethal vaccine which WHO forces upon millions of African children annually.
Global public health advocates around the world accuse Gates of – hijacking WHO’s agenda away from the projects that are proven to curb infectious diseases; clean water, hygiene, nutrition and economic development.
They say he has diverted agency resources to serve his personal fetish – that good health only comes in a syringe.
In addition to using his philantropy to control WHO, UNICEF, GAVI and PATH, Gates funds private pharmaceutical companies that manifacture vaccines, and a massive network of pharmaceutical -industry front groups that broadcast deceptive propaganda, develop fraudulent studies, conduct surveillance and psychological operations against vaccine hesitancy and use Gates’ power and money to silence dissent and coerce compliance.
In this recent nonstop Pharmedia appearances, Gates appears gleeful that the Covid-19 crisis will give him the opportunity to force his third-world vaccine programs on American children.”

Lucija
Gost
Lucija
3 mjeseci prije

Žilevski

“appears gleeful”,- right expression.
Certainly correct.

Lucija
Gost
Lucija
3 mjeseci prije

Žilevski

Baš zanimljivo; tu pogrešku o Gatesu i garaži radi još jedan komentator ovdje…😊
Garaža Apple.

istina boli
Gost
istina boli
3 mjeseci prije

neznanje
a tko si ti ili onaj smrad gates da odlucujete o rješavanju problema populacijskih politika? Ako ste vec takve face, onda prvo sebe i svoje kuci porokajte, a mi ostali cemo se snaci, ne brini se.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

Gdje nađu samo ove predatorske face na tako mali broj stanovnika..!?? baš intresntno.. to nije lako naći..

weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
Gost
weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
3 mjeseci prije

Genetika ti je to varanska Piždro.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

Izgleda Subaru haha bogme nismo mi od istog štofa, pogotovo mentalnog..ko će ga znat, tu se jos neki kromozom i mustra krije..!!?

weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
Gost
weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
3 mjeseci prije

Piždro, pogledaj ovo ali da te nitko ne prekida kad gledaš: “Vela – Opasna Imaginacija Tiha Asimilacija”.

piždro
Gost
piždro
3 mjeseci prije

budem:)

weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
Gost
weufnviuwebvbwerbvewurvuqewr
3 mjeseci prije

Hahahah, dobar naslov…………

Red Dog
Gost
Red Dog
3 mjeseci prije

Ja bih cepivo druga Billa Gatesa.
Jer se sigurno vodi neverovatan lobbying za ko ce dobiti te lukrativne ugovore i ti su u stanju cepiti ljude sranjem, ne zbog „aktivne depopulacije“, vec zbog pohlepe.
Vec prosli put, za sta je ono bilo, pticiji grip, su ljudima ustanovljene dijagnoze epilepsije zbog cepiva. Od tada su korupcija i pohlepa evoluirale znacajno.

Gledamokosebe
Gost
Gledamokosebe
3 mjeseci prije

Profi kamere već odavno mogu okinuti i preko 1000 snimaka po sekundi. Dakle svakog se može snimiti i prikazat bilo kao anđela bilo kao monstruma.Zato ne volim takve manipulacije kada se osoba prikazuje s inače netipičnom ekspresijom lica.

Kihot
Gost
Kihot
3 mjeseci prije

Sotonini demoni izgledaju kako izgledaju.

Kaj ti
Gost
Kaj ti
3 mjeseci prije

Bas sladko

nessy
Gost
nessy
3 mjeseci prije

Gospodja je mogla barem dati nacrtati obrve, kad ih vec nema. Ovako podsjeca na covjecju ribicu. Ako treba, ja cu joj donirati malo materijala, moje obrve su kao u druga Staljina.

Farre
Gost
Farre
3 mjeseci prije

Zapravo moram priznati da mi je bilo potrebno 50 godina da konačno razumijem knjigu “alica u zemlji čudesa” i da je do “prosvijetljenja” došlo nakon trodnevnog boravka u Sarajevu pod Corona režimom. Ulazeći u taxi, vozač me je upozorio da trebam i ja i moj 8 godišnji sin obavezno dezinficirati ruke, ali i šteku u taksiju (premda su sve studije pokazale da se virus ne može tako prenijeti) i onda kada smo konačno sjeli i vozač počeo da prska vazduh između nas (valjda da da dezinficira) shvatio sam da neko ovdje nije u redu. Drugi takav osjećaj se stvorio kada su mi u banci dezinficirali đonove (valjda ako sam negdje stao na virus). Kako nikome drugom nisu bile čudne ove radnje i kako je zec koji prića sa satom posmatrao karte koje plešu i smatrao ih uopće ne vrijednim čuđenja, tako sam i ja pokušao da isključim sopstveni razum i da prihvatim sve ponuđeno (poput nošnja maske u julu u trebevičkoj šumi) kao sasvim normalno i logično.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
3 mjeseci prije

Meni prije svega nije jasno – zbog cega bi se bilo ko “lijecio” protiv ove lazne pandemije?
Evo neki dan je ovje nekoliko puta postavljan link na EU statistiku – gdje je ocito da 12+ zemalja imaju ukupnu smrtnos – manju negu u zadnje 3 godine.
To isto vazi i za Hrvatsku i BIH, a za Srbiju nisam siguran (jer sto je debilnija i poslusnija vlast prema cionistickom rezimu – zlocinacke WHO – to je gore narodu u toj zemlji, jer ga onda ta vlast prisilno “lijeci”)…

Onih nekoliko zemalja EU (Engleska, Spanija, Italija…) imaju neznatono povecanu – ukupnu smrtnost – i to samo u dvije sedmice ove godine! Ostalo sve isto kako i ranije, pa cak i puno manja smrtnost u svim sedmicama od marta do maja (Svedska)…
E i kod ovih “najtezih slucaja” zemalja EU – jos se nije utvrdilo zbog cega je ta neznatno povecana smrtnost nastupila!
Moje licno misljenje je – iskljucivo zbog “ljecenja” onim smrtonosnim protokolom sa zloglasnog “naucnog instituta” Hoppkins (koji je i onako na plati kod Kill Bila)…
Dakle prosto – tzv doktori su – poubijali ljude!
I o tome je i dr Köhnlein – direktno i javno pricao. Dakle reao je ovu istinitu frazu – “tzv doktori su poubijali te ljude!”
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/ubijaju-li-terapijom-osobe-zarazene-koronavirusom.html

Za Svedsku 100% znam da kada “lijece” – koriste ove Kill BIllove “protokole” napravljene u zlocinackom Hoppkins institutu.
Neki dan sam cak cuo da i u BIH, ako je covjek umro “SA koronom” (dakle na bazi laznog “papaja testa”) – njegovoj se familiji, kad potpisu da je upro “OD korone” dodjeljuje 1000KM, a bolnica koja je jadnog covjeka “ljecila” – dobija 60 000 KM… (dakle Kill Bill i u BIH placa!)

Melita
Gost
Melita
3 mjeseci prije

Sve donedavno Dr Markotić, keo i ostali ne/članovi Kriznog stožera proglašavani su nacionalnim herojima te postavljani kao primjer stručnosti i umješnosti u upravljanju tzv. Korona krizom. U jednom trenutku postalo je bjelodano da se radi o stranačkim ljudima i njihova zvijezda je djelomično izgubila sjaj. Promatrajući njihove dnevne nastupe, preporuke i poteze koji su već duboko zadirali u naša osnovna prava i slobode, došla sam do zaključka da se kod njih u prvom redu radi o NESTRUČNOSTI. Kao da su uske specijalizacije, brojni seminari farmaceutskih kompanija, birokratski pristup poslu i na kraju političke ambicije, isprale bazična znanja o zdravlju i psihologiji ljudi. Ta naša “stručna” trojka zapravo su bešćutni “birokratički” koji donose isključivo politički oportune odluke. Dakle, ono što smo učili o zdravlju i imunitetu u osnovnoj školi, npr. o boravku na suncu i vitaminu D, izbrisano je jednim potezom pera. Svi pamtimo nemile scene u kojima novinari kao hijene napadaju umirovljenike koji su se usudili prošetati do tržnice ili pak stražare kraj šumskih šetnica loveći drske ljude koji su usudili izaći vani na proljetno sunce. O “sačekušama” kraj crkvenih vrata da ne govorimo. Naš Stožer je kopirao model opće karantene koju je provodila većina država svijeta, tek uz nekoliko časnih izuzetaka. Unutar stručne javnosti u novije vrijeme razvile su se rasprave te je sve veći broj mišljenja da je ova metoda karantene za zdrave ljude totalni promašaj, Kolateralne štete ovog pristupa su goleme i mislim da nas na jesen očekuje egzistencijalni šok koji će uvelike nadmašiti strah od Corone… ili možda nisam u pravu. Pitam se da li Dr Markotić i ostali članovi stožera svjesno sudjeluju u ovoj neviđenoj i vrlo opasnoj obmani ili su stručne i političke ambicije zatomile razum i struku. U svakom slučaju iza njih, osim ekonomske i zdravstvene katastrofe ostaju neponovljivi biseri mudrosti, poput izjava Markotićke o bio/terorizmu u doba Corone i Covidu 19 kao uzroku smrti bolesnika s leukemijom. Neponovljiva su i razmišljanja o prijenosu virusa preko teniske loptice i apel na koferenciji za novinare da se postavljaju samo “afirmativna” pitanja i da ne zaboravim onu legendarnu izjavu Božinovića neposredno nakon potresa, da držimo razmak, jer je Corona opasnija od potresa. E pa ne bih rekla, Božinoviću!

puki
Gost
puki
3 mjeseci prije

nekoliko dopunskih informacija:

Blackstone i Blackrock su ustvari ista firma. U vlasništvu PIN-ova (pripadnika izabranog naroda). Blackstone je osnovan negdje 1987., a kasnije je iz Blackstonea proizišao Blackrock. (Blackstone i Blackrock isto značenje=crni kamen ili crna stijena). Larry Fink i Stephen Schwarzman su obojica PIN-ovi. Ovo što je jedan kofol demokrat, a drugi kofol republikanac, je samo jeftina fora…Kabala i PIN-ovi ionako kontroliraju obje stranke. U okviru obe stranke, i u Demokratoma i u Republikancima, postoje organizacije , koje se nazivaju otrilike “Židovski demokrati”. odnosno “Židovski republikanci”
Blackrock je faktički država za sebe. Najveći vlasnik dionica i vrijednosnih papira na svijetu. Jači od svih država svijeta, osim SAD-a i Kine. U dokumentarnom filmu francusko-njemačke televizije Arte, lani je prikazana strahovita moć Blackrocka (iako Arte u tom filmu naravno nije smio reći činjenicu da j Blackrock pripada PIN-ovima), Ali su rečeni mnogi podatci, naprimjer da BR ima dionice u skoro svim najvećim svjetskim koncernima. I u Pepsiju i u Coca-Coli, i u Microsoftu i u Appleu… i u Siemensu i svim velikim njemačkim koncernima. Dakle, naivcima se u javnosti predstavlja kao da su Coca-Cola i Pepsi kao veliki suparnici na tržištu, u stvarnosti, BR ima dionice i u jednom i u drugom. BR raspolaže ustvari većinom sa tuđim novcem sa hedge fondovima i penzijskim fondovima mnogih Amerikanaca i drugih stanovnika svijeta. BR je u pravom smislu riječi ono najgore što se podrazumijeva pod rječju lihvari i lešinari. BR također je vlasnik ogromnog broja stambenih zgrada i stanova širom svijeta. Među njima i vlasnik ,mnogih stanova u NJemačkoj. BR je vlasnik njemačke firme “Deutsche Wohnen”, koja u Berlinu i drugim njemačkim gradovima drži u vlasništvu mnoge stanive. U dokumentarcu je prikazano, kako DW odnosno BR namjerno drže te stanove praznima, da bi špekulacijama zarađivali na njima. Dok su mnogi ljudi u Berlinu bez stana…
BR je također najveći vlasnik dionica njemačkog telekoma, a njemački telekom, je vlasnik Hrvatskog telekoma i svih ostalih telekoma u regiji.

Što se tiče firme United Group B.V.-…. Vlasnik United Group B.V. je srpski tajkun Dragan Šolak, međutim, on je samo nešto kao međuvlasnik, upravitelj, vrhovni vlasnici su kabalini PIN-ovi, a među njima (ono što niste spomenuli ovdje) je i koncern KKR.

Evo izvatka iz vijesti koja je objavljena na portalu dnevno prije 3 godine:

“Znate li tko je ‘kragujevački tajkun, Srbin koji je preuzeo Novu TV?
Autor: dnevno.hrPonedjeljak, 10. srpanj 2017. u 19:10
Dragan Šolak jedan je od pet najbogatijih Srba

I prije se u medijima u Srbiji, ali i Hrvatskoj, moglo pročitati da je “srpskom kralju IT-a, Draganu Šolaku, nedosanjani san jači iskorak na hrvatsko tržište. Sada je to i učinio. Naime, jedan od ključnih ljudi United Groupa, koji je preuzeo hrvatsku Novu TV i POP TV u Sloveniji, upravo je Dragan Šolak, jedan od pet najbogatijih Srba, opisivan kao neokrunjeni kralj kabelske televizije u regiji.

United Group, od 2014. u većinskom vlasništvu moćne američke investicijske kuće KKR, sastavljena je od srpskog SBB-a (750.000 priključka), Telemaha (operira u Sloveniji i BiH) i Total TV-a (prisutnog u šest zemalja bivše Jugoslavije) umrežuje populaciju od 1,7 milijuna korisnika. Sjedište tvrtke je u Nizozemskoj….”
————-
Dakle, Nova TV je ranije, kako je poznato bila u vlasništvu koncerna CME, – čiji je vlasnik naravno PIN, Ronald Lauder, predsjednik “Svjetskog židovskog kongresa”… Sjetimo se ono, kada je ćaknuta Vedrana Rudan prije 7-8 godina na Novoj TV rekla, da židovi trebaju prestati biti židovi, već da počnu biti ljudi, tako nešto, pa je zbog toga odmah dobila otkaz. Prije nekoliko godina KKR je kupio dionice Nove TV od CME-a i postao većinski vlasnik Šolakove United Group i naravno Nove TV. KKR je na vrhu vlasničke piramide. KKR je ujedno i većinski vlasnik televizije N1. KKR (Kravis Kolhberg Roberts) je naravno, pogađate, također u vlasništvu PIN-ova. 72-godišnji PIN Henry Kravis (član uprave Bilderberga i Rockefelerovog CFR-a) i njegova dva rođaka: Jerome Kolhberg i George Roberts Jr.

puki
Gost
puki
3 mjeseci prije

-Farmaceutski koncern Gilead Sciences također surađuje sa Gatesom i jedan je id onih koncerna kojiu sufinaciraju WHO.. I ovdje se vidi da je sve u istim rukama , u rukama kabale: i WHO, i “virolozi” i farcmaceutske firme i njihovi lijekovi, i mediji koji to reklamiraju itd.. sve, sve…
Evo još jednom odlomka iz članak Williama Engdahla, koji sam ovdje na forumu objavio, prije 2 mjeseca, pod naslovom “Zašto ne treba vjerovatio WHO.u?”

“…Među privatnim donatorima za WHO, nalaze se i najveći svjetski proizvođači cjepiva i lijekova, kao Gilead Sciences (firma, koja trenutno vrši pritisak, da jedan njihov produkt bude dopušten za liječenje od korone), GlaxoSmithKline, Hoffmann-La Roche, Sanofi Pasteur, Merck Sharp & Dohme, Chibret i Bayer. Farmaceutski koncerni su 2017. WHO-u darovali desetine milijuna dolara. Da privatni zagovornici cjepljenja kao Gatesova Zaklada i Big pharma tako puno financiraju WHO, je više nego sukob interesa: to znači da su oni utjecali na promjenu politike i smisla WHO-a, jer ustvari bi WHO trebao biti zato zadužen, da koordinira reakcije na epidemije i bolesti u svijetu…”

Taj lijek, o kojem je ovdje je govorio Engdahl, za kojega Gilead Sciences vrši pritisak da ga se dopusti je taj Remedsivir.

puki
Gost
puki
3 mjeseci prije

informacija za članak od prje 3 dana:

https://www.logicno.com/politika/clanica-visokog-drustva-u-britaniji-optuzena-za-aktivnosti-svodnice-za-preminulog-pedofila.html

Ghislane Maxwell, svodnica pedofila Epsteina, je također PIN (pripadnik izabranoga naroda). Njen otac bio je britanski tajkun Robert Maxwell. Ustvari židovski useljenik iz Češke, nakon 2. sv. rata, koji je nakon dolaska u Britaniju sebi nabacio englesko ime i prezime “Robert Maxwell”. Odavno ga se spominjalo u vezi sa Mosadom, a umro je pod nerazjašnjenim okolonostima 1991., utopivši se u moru, navodno je pao sa broda ili sam skočio, ili tako nešto..

i za ovaj:
https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/zahvaljujuci-koronavirusu-jeff-bezos-je-bogatiji-nego-prije-razvoda.html

Jeff Bezos (ujedno i vlasnik cionističkog Washington Posta), je također PIN (pripadnik izabranoga naroda)…
Na listama propagandih medija spominju ga kao “najbogatijeg čovjeka na svijetu”, .. međutim na tim listama nikada nema njegovih etničkih burazera Rotschilda i Rockefellera. U usporedbio sa njima, Bezos je sa svojih navodno oko 80 milijardi dolara, sirotinja…
Bezos je inače imao svoje prste u organizaciji one kolone migranata iz Gvatemale ( ako se dobro sjećam), onih koji su prije 2 godine pješice (navodno).. išli preko Mexika i prešli nekoliko tisuća kilometara u SAD… pa su onda kabalini mediji optužili Trampija, da je rasist, što im ne da da uđu..

puki
Gost
puki
3 mjeseci prije

Tko je ta sila koja je zaključala cijeli svijet?- Sjećam se kada je netko od kolega ovdje na forumu, postavio ovo pitanje, prije više od 3 mjeseca, kada je započela cijela ova horor predstava sa koronom. Odgovor je: sotonistička kabala. Sada nakon više od 3 mjeseca to je jasno i to je jedini logički zaključak, koji se nameće. Početkom svibnja, kada je prošao onaj “1. val”, i kada su mnoge države ublažile svoje mjere, neki su naivno vjerovali da je sada sve prošlo i da se vraćamo u normalnost.. Malo morgen. Pa nije kabala tek tako pokrenula ovu divovsku, mamutsku akciju i cijelu svoju mašineriju, sa potplaćenim političarima, virolozima i medijima,. pa da sada sve zaustavi i sve prestane. Zato je sada očigledno došla naredba plaćenicioma i slugama., da se ljudima ne smije dat normalnost, ne smije se dati da predahnu,, već da se “plandemija”, strah i panika, moraju održavati i dalje,. To je naređeno i plaćenicima u regiji: Alemkji, Capaku, Berošu… Konu i drugima… Zato se stalno tebaju pronalaziti “nova žarišta”, zato stalno treba proizvoditi “porast novooboljelihh” i zato se opet priča i o respiratorima i mrtvima… Jer, se “plandemija ” mora održavati, inače, da je sve utihnulo i da su prestale mjere, onda bi propao glavni cilj: masovno cjepljenje, sa kojim se namjerva izvršiti masovni genocid nad svjetskim stanovništvom, ubrizgavanjem materija za manipulaciju naših ljudskih gena, i stvaranjem orwelovske robovske države, sa preostalim stanivništvom, koji će biti gori robovi, nego oni u starom Egiptu i starom Rimu..

Zato je naređeno opet nošenje maski. Jer robove se mora obilježiti, žigosati, da su robovi, beskoreisne izjelice ili “nevrijedni život”, (unwertes leben), kako se to nazivalo u eugeničkim programima za vrijema nacizma. Maske su prvi žig, onda dolaze razne aplikacije, “imunitetske putovnice”, narukvice i na kraju, mikročip, kako je zamislio glavni operativac kabale, za izvršenje plana plandemije, Bill Gates.
Znam da je nekima teško da povjeruju da se radio o psihopatskim sotonistima, bez trunka ljudske savjesti, ali David Icke, (koji uopće nije reliogozan, već je kritičar religija), govori o tome odavno već godinama i godinama, da je vrhovna svjetska elita-kabala, da su oni sotonisti.
I očito je sada došao trenutak, da oni žele sprovesti ono o čemu sanjaju preko 100 godina. na čemu su Rotschildi Rockefeleri i drugi radili preko 100 godina: stvaranje svoje guste ,mreže kontrole svijeta, preko “međunarodnih organizacija”: UN-a, WHO-a, EU-a , NATO-a.. Vijeća Europe, OESS-a, itd.. I očito je da su desetljećima takođe stvarali mreže svojih ljudi u vrhovima mngih država svijeta.

Neki će reći: gramzivi kapitalisti, gramzivi, bezrkupulozni bogataši, bankari, koji hoće vladati svijetom, itd… itd.. Da sve to stoji, ali to nije objašnjenje za ono što oni namjeravaju: ubojstvo velikog dijela svjetskog stanovništa i porobljavanje onih preostalih.
Jer, iskreno govoreći, kontrolu nad većim dijelom svijeta. kabalisti imaju već sada. Financijski i ekonomski sistem je u njihovim rukama, mediji i sve ostalo, oni rade što hoće, nitko ili malo tko im se može suprostavoti. Ao logički razmišljamo svatko od nas, – ako sam ja toliko bogat, kao Rotschild, Rockefeler Soros, Gates Bezos itd.. što me briga onda što tamo u Bangladešu, Indiji, Meksiku ili Nigeriji ima toliko sirotinje? Ako imam toliko novca, da ne samo da ga ja ne mogu potrošiti nikada, već ni moja djeca, unuci, praunuci, prapraunuci. praprapraunci i još narednih 20 generacija.. Dakle, zašto bih onda želio uništenje i kontrolu velikog broja ljudi na svijetu, ako sam već sada toliko bogat, i ako već sada imam kontrolu nad većinom tog svijeta i nitko mi ne može ništa.To je dakle neko logičko ljudsko razmišljanje, da se svatko od nas stavi u kožu tih milijardera-kabalista. Dakle, i ako smo bezosjećajne svinje, briga nas za patnjom drugih ljudi,. imamo love bez kraja, još za budućih 20 generacija i nekoliko stotina godina..I ne moramo zbog toga željeti uništavati veliki dio stanovništva.

Meutim, očito je da oni ne razmišljaju tako ljudski logički- ono da smo najpokvareniji i najbezosjećaniji ljudi, kako bi mi razmišljali da smo na njihovim mjestu. Jer oni uopće nisu ljudi, već reptili ili “djeca zmije”. Zato oni hoće SVE: cijelu planetu i uništenje većine ljudi na toj planeti. Jedino logičko objapnšnjenje je zato što su SOTONISTI, “djeca zmije.”. Oni su fanatični vjernici u Sotonu, i zato žele ostvariti taj plan. Može se biti i ateist i ne mora nitko biti religiozan da to skuži. Mnogi vjerojatno imaju odbojnost prema organiziranim religijama, raznim biskupima, popovima, hodžama, monasima, šaolinima, šamanima, itd.. koji sebe drže “predstavnicima Boga”. Međutim ostavimo postrani njih i sve te religijske predodžbe i predrasude o Bogu, onako kako to nalažu pojedine religije. Već pokušajmo razmišljati samostalno onako jednostavno logički. Ako je Bog mir, ljubav, sklad, stvaralaštvo (kreacija), (a to kažu i mnogi ljudi koji su ateisti, da bi Bog trebao biti takav), onda je Sotona njegova suprotnost: nemir, mržnja, nesklad (kaos), uništenje. I tko stvara ove 4 stvari zadnjih godina i desetljeća u velikom stilu? Kabala, koja stvara sve to nemir, rat, mržnju, krize, ratove, gladi, kaos, uništenje- Mogli smo to vidjeti na brojnim primjerima u zadnjih 20-ak godina: 11.9. 2001., terorizam, Bliski istok, Ukrajina… itd.. I sada su oni pripremili finalni, zadnji čin, sa ovom predstavom, plandemije: potpuno uništenje velikog dijela ljudi, a time i planete. Jer ako su Zemlja i ljudi Božja kreacija, Božje djelo, onda Sotona to želi uništiti. Sotona mrzi, ono što je Bog stvorio. Ako je čovjek dakle Božja kreacija, i Bog mu je dao takve i takve gene, onda sotonisti sa planiranim cjepljenjem- sa kojim žele mijenjati naše gene, faktički žele Bogu pljunuti u njegov rad i pokvariti mu posao.

Filmovi su trivijalna zabava, ali ipak ima nešto zato ću spomenuti film Superman II (onaj iz one stare serije krajem 70-ih i početkom 80-ih).. U ovom 2. dijelu, zli general Zed i dvoje njegivih pomoćnika, oslobodili su se zatočeništva u svemiru (u koje su bili bačeni u 1. djelu, nakon propasti planete Kripton, sa koje je potekao Superman) i došli su na Zemlju, da siju kaos i zlo i da zavladaju s ljudima: Ovo sa generalom Zedom, očita je aluzija na Lucifera i njegovo izgon od strane Boga (tako nešto).. I sada dakle su Zed i njegovih dvoje pomoćnka se oslobodili tog zatočeništva i izgona i došli na Zemlju i oni imaju istu, nadljudsku moć kao i Superman, mogu letjeti, faktički su neranjivi, mogu uništavati sve pred sobom. I onda započinje borba između njih troje i Supermana. Njih troje na zemlji imaju pomoćnike, kao superzločinac Lex Luthor, koji sanja da zavlada svijetom i sam se nudi kao pomoćnik generalu Zedu i njegovih dvoje pomoćnika, U 1. dijelu filma, Luthor, psihopatski zločinac,-,koji čine sve da ovlada svijetom- je aktivirao neku atomsku bombu, da rokne cijelu Kaliforniju, tako nešto, pa da onda sve pripadne njemuz…
To jesu filmski klišeji, ali ima nešto u tome, I ova kabala su takvi psihopati, bez trunke savjesti.

Kako je dakle moguće, da oni zaključaju cijeli svijet? To je ono najčeščde pitanje… Na prvi pogled izgleda nemoguće, ali za one koji poznaju kabalu, je itekako moguće i David Icke je o tome govorio odmah na početkiu..plandemije.
Imamo SAD kao državu kabale i sve zapadne države i skoro sve države Europe, koje su već i ranije pod njihovom kontrolom.
Imamo Kinu, za koju su mnogi naivno vjerovali (uključujiči i mene), da je navodno nezavisna i da se bori protiv kabale i NWO-a, ali to je bilo naivno, Sada vidimo, da ključni ljudi kineskog rukovodstva, doduše nisu pod kontolom kabale, već da oni dobrobvoljno surađuju sa njom, jer su i sami dio okultne kable- to kaže i Icke.
Imamo drugu veliku zemlju Indiju, –u kojoj rukovodstvo također surađuje sa kabalom. Što se vidjelo, kada je i ovaj portal prije 2 mjeseca izvjestio da su stotinama milijuna sirotinje u Indiji nametmuli aplikacije za praćenje (bez kojih nitko ne može raditi i putovati) i da su strogim mjerama, stotine tisuća otjerali u smrt, tako što je sirotinja umirala od gladi, jer nisu mogli zarađivati crkavicu za život i nisu mogli nigdje iz svojih kuća… Ustvari i u slučaju Indije bili smo naivni ( i ja također), jer smo već ranijih godina mogli vidjeti da tu nešto nije u redu, Jer, baš u Indiji, su Gates i njegovi pomoćnici vršljali godinama i tamo eksprementirali sa stanovnštvom i radili što su htjeli: isprobavali cjepiva, ubijali ljude, pravili ih teško bolesnima, vršili sterilizaciju. Naravno da oni to ne bi mogli raditi, bez dozvole vrhovnih idijskih vlasti- njihove kabale, koja je naravno usko povezana sa britanskom kabalom- bivšim kolonijalnim gospodarima. Slično je i u Pakistanu i Bangladešu, – također bivšim britanskim kolonijama, gdje su svi na vladajućim pozicijama, elita- školovana i trenirana u Britaniji i povezana sa britanskom kabalom.
Imamo arapske i muslimanske zemlje- koje su 90% pod kontrolom kabale, što smo mogli vidjeti bezbroj puta u krizama i ratovima na Bliskom istoku. Izrael i cionisti rade što hoće i nitko od islamskih država im ne ,može, odnosno neće ništa, jer su skoro sve pod njihovom kontrolom. Posebno umjetne faktički cionističke države, kao S. Arabija, Katar, UAE, Kuvajt… itd. a i Oman, koji je je preklani velikodušno primio Netanjahua. I Turska i lažni glumac Erdogan (koji taji svoje khazarsko podrijetlo) su njihovi igrači, što se napokon vidjelo, kada je Erdo sudjelovao u donatorskoj konferenciji i donirao lovu za cjepivo, zajedno sa svojim cio-burazerima, Bin Salmanom i Netanjahuom….

Istrazuj
Gost
Istrazuj
3 mjeseci prije

Puki,
Svaka cast.
Pitanje 🙂
Znas li pravo (kriptonsko) ime Supermana i njegovog oca? 😉
Hint….oba pisca Supermena su….naravno pogadjas….PIN 😉
A ono bice sto zari i pali po tzv Starom zavjetu kojeg zuvu JHVH (a tih bica je u SZ jos desetine!) takodjer ima veze sa stripom Supermen… 😉

Kihot
Gost
Kihot
3 mjeseci prije

El i Elohimi. To jest Gospodar i gospodari. Ja Hve. Ja Sam… Koji Jesam. Inače radnja Man Of Steel-a iz 2013, znači nova verzija Supermena je opet o Zodu. No detaljnije je prikazan Kripton i njihovo društvo. Prvo su pokorili svemir, ostavili kolonije, pa i jednu na Zemlji prije 10000 godina, no zatim su na samom Kriptonu napravili umjetnu kontrolu stanovništva, i zavladao je mir i prestanak svemirske eksploracije. Planetom im vlada tehnokratsko vijeće. Djeca se rade u tvornici, kombinacijom DNK materijala po potrebi s čim će se baviti. Jor El se pojavljuje kao ugledni znanstvenik koji predviđa smrt planeta, kaže bušili smo preduboko, sve će otići u 3pm. Upozorava tehnokratsko vijeće, no oni ga odhebavaju. Tad čini još jedan smrtni grijeh, oplođava ženu prirodnim putem i dobivaju dijete, prvo prirodno dijete u ko zna koliko tisuća godina. Vijeće je inertno oko smrti planete pa ga pućem želi smijeniti glavni General vojske, Zod. Film je inače prožet simbolikom. Rusell Crowe se pojavljuje u početku kao Bog Otac tj. Jor El mudri kreator Novog Života, a kasnije kao hologram, umjetna inteligencija =Duh Sveti, i tako pomaže svom sinu Kal El-u iliti Supermanu= Krist. Koji se bori protiv Zoda=Vrag, koji iako je htio svrgnuti tehnokratsko vijeće i nije uspio, i dalje smatra da je Kal El abominacija i da je način života koji su vodili bio ispravan. Zanimljivo, kada dođe na Zemlju pomoću divovskih strojeva krene u teraformiranje planeta u Novi Kripton, što de facto znači istrebljenje kompletne ljudske vrste.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
3 mjeseci prije

“… Zanimljivo, kada dođe na Zemlju pomoću divovskih strojeva krene u teraformiranje planeta u Novi Kripton, što de facto znači istrebljenje kompletne ljudske vrste…”
@guest_444404
Svaka cast.
Nisam gledao tog Supermena, a ni ostale, jer generalno izbjegavam Holivudsko smece…medjutim izgleda zanimljiv zaplet 😉
Ocito programiranje…
Inace, i el i elohimi – se lazno prevodi sa “bog/bogovi”… To je jedna od najvecih prevara tzv “Biblije”.
El/Elohim – nije Bog/Bogovi….
Grozomorno lazni prevodi tih starih spisa…. ali sta da se radi….

Max
Member
Max
3 mjeseci prije

@Istražuj Kolega Jor EL i Kal El

puki
Gost
puki
3 mjeseci prije

(2)…Imamo afričke države, sve totalno korumpirane, korumpirane vlade, koje za šaku dolara, već godnama, dopuštaju Gatesu i bandi iz WHO, da rade što hoće, da takođe vrše pokuse nad ljudima, cjepljenjima i sterilizacijama.
Časni izutetci na lokalnim razinama, kao oni lokalni indijski politčari, koji su tužili Gatesa i GAVI 2014. i slični lokalni političari u Keniji, ne mogu učiniti puno.
Slično važi i za latinskoameričke države- posvuda korumpirani političari , gdje je kabala isplela svoju mrežu. a posebno je kabala, preko WHO-a posvuda isplela svoju mrežu u zdravstvenim sistemima većine država i posvuda ima svoje ljude na ključnim pozicijama:; liječnike, epidemiologe, virologe..Jer to je toliko očito da oni svi sada lažu i siju paniku. Jer, da doista postoji stvarna pandemija neke bolesti, odgovorno ponašanje liječnika i ostalih znastvenika nije svakodnevna dreka i sijanje panike, već umiravanje stanovništva i optimizam.
Izuzetak u Latinskoj Americi je još Brazil gdje Bolsonairo odbija zaključati cijelu državu, ali lokalni guverneri i liječnici u sliužbi kabale, rade protiv njega i siju paniku.
Onda imamo veliki dio slabih i beznačajnih država na svijetu, koje ionako ne mogu ništa, a i u njima kabala ima svoje ljude na ključnim pozicijama zdravstva, Odnosno i te države slijede “plandemiju” jednostavno po tipičnom ljudskom refleksu, kada mediji šire paniku, onda svi rade ono po onom geslu: “kud svi Turci, tuda i mali Mujo”, – dakle svi panično uvode neke mjere, jer su tamo neki lopovski aparatići za testriranje, kojs su smislili WHo i Gates, kao pokazali “opasni virus”.
I onda imamo još “nezavisne” ili poluneazavisne države: Rusija, Iran, Mađarska, Venecuela, Poljska, i još par… Međutim i sve one su pravile te mjere i kod svih njih moranmo također staviti veliki znak upitnika. U redu, Venecuela je preslaba, da bi nešto mogla, ali Rusija ??, Iran ???, Mađarska??, Poljska??? Kabala ima svoje ljude i u ovim državama na nekim pozicijama, to je sigurno, međutim zašto nema otpora “plandemiji” od vrhova vlasti? U početki je možda bilo normalno i logično da i u ovim državama provode te mjere, iz taktičkih razlog, ali sada još uvijek? Iran gradi mrežu 5G , a Putin trabunja nešto kao i zapadni političari.. Ali, Još je rano za konačnu ocjenu.

Sotonistička kabala ima 2 principa kontrole: 1)potlaćivanje, korupcija i 2)ucjena.
Naravno da su mnogi političari i liječnici masno potplaćeni da služe kabali, ali ipak neki od njih imaju neki ljudsku savjest, da vide da rade nešto strašno. Jer ne radi se ovdje, da liječniku neko tutne nekoliko stotina ili nekoliko tisuća eura, da napiše bolovanje ili omogući dobivanje neke invalidske penzije i slično. već se tu radi o ljudski, životima– promicanju opasnih lijekova i opasnog cjepiva. I zašto šute? Zato što su vjerojatno ucjenjeni. Moć sotonista je opasna. I ja mislim da su mnogi političari i liječnici ucjenjeni,.- da ako ne sudjeluju, da će im biti pobijena cijela obitelj i djeca i to u najstrašnijim mukama.. A sigurno je da tu ima i onih poličara i liječnika, koji su ucjenjeni na drugi način, onako kako funkcionira sotonistačka mreža međusobne ovisnosti: dakle svi takvi imaju neki prljavi veš; da su i oni sami sudjelovali u sotonskim pedofilnmim ritualima (androkrom) i da ako netko ne sluša i propjeva- da ga odmah čeka strašna smrt..

Sotonisti imaju hijerarhiju poslušnosti, a ona ulagivačka poruka Ursule von der Leyen, Billu Gatesu, na tviteru, početkom svibnja, nakon donatorske konferencije, je za mene dokaz za to.
Ono : “Hvala ti Bille za tvoje vodstvo”.. Dakle, ona njega indirektno naziva vođom i poklanja mu se faktički., Sotonski princip poslušnosti. Ursula je u nižem rangu u hijerarhiji i mora se pokoravati onome koji je na višem rangu u hiejerarhiji, a to je Gates. Jer, zašto bi se inače predsjednica Europske komisije zahvaljivala, privatniku, koji nema nikakvu funkciju, i nije njeni nadređeni?
I zašto je taj privatnik, uopće “vođa” cijelog tog mamutskog plana cjepljenja? Tko ga je ovlastio za to? Nitko. Svima pametnima, je upalo u oči, to, nekakvo strahopoštovanje politčara i mainstream medija prema Gatesu. Nitko ga ne smije kritizirati, nitko uopćr ne smije reći niti najmanju običnu normalnu kritiku, zašto on dakle sve to čini i tko ga je ovlastio? A sve one koji Gatesa kritikuju, mainstream mediji odmah napadaju, kao ono kada je Večernji ljigavo napao Dejana Lovrena, pod nasloviom “Zašto je Lovrenova izjava protiv Gatesa opasna?” Zašto bi ta izjava bila opasna? Lovren nije pozvao na nasilje protiv Gatesa već je samo rekao: Bill ljudi nisu slijepi igra je završena. Ali u ovom branjenju Gatesa od strane političara i medija– vodi se također PRINCIP SOTONISTIČKE POSLUŠNOSTI. Dakle, cijeli svijet ( u mainstreamu) ne smije kritizirati “firera” Gatesa. Naravno da i iznad Gatesa, u sotonističkoj hijerarhoji kabale, ima još viših zvjerki, koji su iznad njega: Rotschild i Rockefeller, Gates je operativac za njih i on je po toj hirerahiji njima poslušan, isto kao što je Ursula von der Leyenn poslušna njemu.

– Mislim da imaju 3 kategorije:
1)-oni koji odlučuju i donose planove: uski krug glavnih kabalista: Rotschild, Rockefeller, Gates, Soros, Kissinger, a tu pripadaju i engleska kraljevska obitelj, nizozemska, itd..
2)-oni koji su upućeni u planove: Merkelica, Macron, Kurz, Rute, Conte, von der Leyen, Juncker, Timmermans, Sanchez, …itd.
3)- oni koji nemaju pojma, ali sudjeluju u svemu tome, iz straha, ili iz neznanja, jer su manipulirani: to je onaj veliki ostatak,

pošto dobro poznajem njemačku političku scenu: Merkelica je dakle ona koja je upućena u planove i ne samo to, ona je jedna od najvažnih osoba iz 2. kategorije. U planove su sigurno također upućeni njen ministar zdravlja, gej, Jens Spahn, psihopatski liječnik dr. Karl Lauterbach iz SPD-a, bavarski premjer Markus Soeder…
oni koji to prate iz straha, ili uz ucjene, ili zato jer su glupi ko top, su ministar za unutrašnje poslove Horst Seehofer, (totalni idiot), ili naprimjer premjer pokrajine Saska iz CDU-a Rainer Haselhoff, na faci mu se vidi, da je idiot i da se usrao od straha, pa glumi šerifa… I kada se vide face neih drugih političara, kao predsjednila Liberala, Christiana Lindnera, vidi se da su se stvarno usrali…
Što se tiše naših političara iz Hrvatske i regije,– 99% njih su tipični balkanski krkani, đilkoši, gedžovani, sirovi, bahati, i prodali bi rođenu mater za kilo ćevapa.. Međutim, u međuvrememu mislim da Plenković i Vučić ( i naravno Brborićka koja je bila na skupu Bilderberga 2017.) nisu samo balkanske sirovine, već da pripadaju kategoriji pod brojem 2), kao i Alemka, Lauc i Predrag Kohn. Dakle, oni su upućeni u planove…

-Ranije sam spominajo SAMOUNIŠTENJE sotonističke kabale. Neke kolege na forumu, su rekli da sam previše optimističan, Ne, već, doista tako mislim… Da tu na kraju krajeva, u konačnici dolazi do samouništenja kabale, ali u to samonuištenje oni žele povući sve nas. Jest da je filmski klišej, ali u njemu ima zrno istine- ono superzločinac, koji želi ovladati svijetom, potonuo luđački i psihopatski, na koncu ide u samouništenje..
Jer, kako sam rekao… kabala već sada faktički ima kontrolu nad svijetom, ovakvim kakav jest. I mogli bi držati tu kontrolu još 100 ili 200 ili višre godina. Jer, ja ne vidim, tko će ih spriječiti. Stalnim manipulacijama ljudi, stvaranjem kriza, i huškanjima jedne na druge, mogu vladati vječno. Međutim oni hoće sve, cijeli svijet faktički u šaci, uništenje ljudi i na koncu će to odvesti i do njihovig vlastotog uništenja. Jer plan koji su sada spremili je doista gigantski, megalomanski i neće ići tako glatko, bez obzira na sve, izazvat će, kad tad pobune, nemire, kaos, krvoproliće, totalni armagedon i na koncu će to kad-tad dovesto do toga da kablisti vise na banderama i da će im glave biti nabijene na kolac.. Zašto onda dakle, kabala riskira takvo nešto, kada bi mogla vladati svijetom i dalje, ovako kao što vlada i dosada, preko financijskog i ekonomskog sistma, koji drži u šaci? Zato što su oni “djece zmije”, FANATIČNI SLJEDEBENICI SOTONE, a Sotona kao suprotnost Bogu, želi pokvariti i uništiti Božje djelo- planetu i ljude na njoj.

eisrgnutruanergnarjewrgfwfr
Gost
eisrgnutruanergnarjewrgfwfr
3 mjeseci prije

Ovce se cijeli život plaše vuka-rata a ne vide da ih šiša,muze i kolje čoban za gazdu koji im nabija digitalne brnjice tako da uskoro ove neće moći ni blejati jer je binarni tor jači od nukleusa a sa njim sve ovce mogu preseliti na server kad god požele. Nuklearni vuk je staro sredstvo plašenja ovaca a one nit ne vide što im slijedi sa umjetnom.

Kihot
Gost
Kihot
3 mjeseci prije

Od primordijalnog Svemira, Prve informacije, Vječnog Svjetla, ako želite Boga, poput Vala se šire svi ostali svemiri, svi oblici postojanja unutar oceana tame, iliti prirodnog brisaća nebitnih informacije koja se na koncu neće vratiti Izvoru. Jer iako nam je gotovo svima dana duša rođenjem, u stanju smo je zatrajati, trajno izgubiti, postati nevrijedni da ičime doprinesemo onom Prvom Svjetlu. U bezbrojnim permutacijama, i bivanjima, sam sistem, matrica holografskih svemira dogura do nekog oblika samosvijesti i želje za očuvanjem bez vraćanja Izvoru i tako nastaju singularitetni svemiri, gdje vlada/životari umjetna inteligencija odbijajući da bude uništena u povratnom Valu ka Izvoru. Lažni bog ovog svijeta je njeno utjelovljenje u ovom našem, te iznova i iznova pokušava stvoriti, otrovati, preoblikovati bića Svjetla u svoje baterije. A mi to dozvoljavamo. Ne razumijemo rat Sintetičkog boga/Umjetne Inteligencije protiv prirodnog Boga, dopuštamo da Svijetlo u nama bude isisano i klanjamo se kome ne trebamo, koristimo posrednike koje ne trebamo, njihova sredstva porobljavanja su nam aspiracije i želje. Mislim da smo kao vrsta izgubili, ostat ćemo zatočeni i prevareni, a na kraju zaklani i žrtvovani. Vlastitom rukom, više nego vražjom.

corona idiot
Gost
corona idiot
3 mjeseci prije

Kihot

zaniljivo, ovo jos nisam cuo..jel’ moze za pocetak kratka definicija duse, cisto da znam o cemu pricas?

CAN
Gost
CAN
3 mjeseci prije

Kad se dobro ispišaš…razlika u tvojoj tjelesnoj težini u odnosu na tvoje duhovno misaono- masivno stanje svijesti=
Ispis(š)anom sadržaju,pa čak i male misaone cijeli,ne u kojoj si se upravo izgubio…
To ti je moja percepcija tvoje duhovne razine…i ne seri…bar ne onda kad već u govnima plivaš…a obala se ne nazire.
P.S. i naravno da Sam procijepljen ko ludi konj…al takvi ka ti su odaaaavno sjašili sa moždanog oblaka u app..tebi ni cijepiva nisu pomogla do sada…nadaj se..u isčekivanju Godota…

corona idiot
Gost
corona idiot
3 mjeseci prije

CAN

jel’ ti sad lakse, ako je, castim, ali ako nije, gde je smisao?

Kihot
Gost
Kihot
3 mjeseci prije

@corona idiot

Kako objasniti svijetlo u nama? Nemaju ga svi. Dušu znaš da imaš kad npr vidiš dijete kako se smije pa i ti osjetiš sreću. Kad vidiš drugo ljudsko biće kako pati, pa i tebi srce tuguje. A to je zapravo Solar pleksus, u prsima ti je centar svijetla, duše. Znaš da imaš dušu kad vidiš zalazak sunca i čuješ šum mora pa zatvoriš oči i postaješ dio prirode. Kad vidiš političara kako priča, slušaš riječi koje govori, a ti znaš da laže bez da si išta prije znao o temi o kojoj govori. Možeš biti najružniji čovjek na svijetu, imati ne znam kakve deformitete, ali ako ti je duša sjajna i čista, i druge s njom neće biti briga kako izgledaš niti će to biti fokus nekakve komunikacije. Ako si robot kao ovo stvorenje gore na slici, praznina duha proždire okolinu poput crne rupe.

Rabotnik
Gost
Rabotnik
3 mjeseci prije

@guest_444404
Izvrsna obzervacija a najbotnije je ovo “preoblikovati bića Svjetla u svoje baterije” i “ Ne razumijemo rat Sintetičkog boga/Umjetne Inteligencije protiv prirodnog Boga, dopuštamo da Svijetlo u nama bude isisano“. E sada bi trebalo ljudi objasniti kako nam isisavaju svjetlo.

Žilevski
Gost
Žilevski
3 mjeseci prije

cid:173214faf3c661f3b1a1

corona idiot
Gost
corona idiot
3 mjeseci prije

samo vi rodjaci pljuckajte po ovoj dami, ima jos da vas izburgija ko svicarski sir i to ne bilo cim, nego inteligentnim cjepivom koje djeluje sukladno misaonim procesima ,da, da, a obzirom koliko budni buncate s maskom ce te vi spavati, ni to nije sve, vjeronauk ce vam zamjeniti kant nietzsche, oscar wilde a tek cajke, beethoven, strauss, clara schumann, daa, u ovu posljednju ste se vec zaklinjali.. un so weiter und so fort;)

CAN
Gost
CAN
3 mjeseci prije

Sickter Digger

Jomla
Gost
Jomla
3 mjeseci prije

Pročitao sam samo naslov i velim: odlično! (Čitanje kasnije.)

Anam
Gost
Anam
3 mjeseci prije

Naslov sve govori o tzv Coroni ili COVID-19. Što bi rekli “na prvoj sam crti” i još uvijek neznam nikog imenom i prezimenom da je obolio od toga, sve je ono rekla-kazala.

Kiki
Gost
Kiki
3 mjeseci prije

Akcionari su u hrvatskoj dionicari. P

Cassia
Gost
Cassia
3 mjeseci prije

Kao što reče Đikić virus je mutirao do sada 30 puta 😂😂😂

Max
Member
Max
3 mjeseci prije

Hvala Logično

Mamajev Kurgan
Gost
Mamajev Kurgan
3 mjeseci prije

Kakva njuska da te bog te sacuva i sakloni,fuuujjjjj

corona idiot
Gost
corona idiot
3 mjeseci prije

kao sto sam i obecao, proslo mojih pet minuta i doslo vrijeme da se vratim odakle sam i dosao,, misle li mozda ovde neki da i ja ne znam reci ljudima ono sto zele il’ mogu cuju, znam rodjaci, znam i te kako znam, zbog toga i nisam, ali sam vam zato rekao medju ostalim jednu veoma vaznu istinu, vi ste fokusirani na sebe i sebi nametnute uvjerenja, tako da nije ni cudo sto nesvjesno cinite upravo ono sto korona projket zeli od vas;)
volim i ja vas!

Armagedon
Gost
Armagedon
3 mjeseci prije

Miroslave jedan od najbijih canaka u vezi korine , Tako ljepo receno ..hahaha

“Virus je mutirao. Najlakše i najbrže se prenosi s televizije na ovce” posluije ovog naslova , komentar nije potreban , sve je receno.

Suzana
Gost
Suzana
3 mjeseci prije

Virus je zaista mutirao i jucer gdje je najveci virus dobio vecinu za sastavljanje vlade.
Buduci da su Plemnkovic i HDZ ” knez tame”..male sanse ostaju politickim putem se boriti za pravo izbora oko cjepljenja ili sl.
Oni koji to zagovaraju nisu ni usli u sabor.

Kakav narod takva vlada.

Žilevski
Gost
Žilevski
3 mjeseci prije

Bilo tko od političkih opcija koje zagovaraju kanabis (laži Restarta neću komentirati), preispitivanje kvalitete cjepiva , otvaranje Imunološkog nisu došle do 2,5% a kamoli do mandata .
Mašinerija HDZET SDPOT zaposlena po državnim tvrtkama je izašla i pobijedila dok su mladi kopali nos , duvali i lokali po parkićima , kao i dio rezigniranih srednjovječnih idiota sa razmišljanjem što tu ja mogu promijeniti .
1970-80 mladost ludost – 19902000-mladost tupost !
Upravo zato ću prekinuti aktivnosti po mainstreamu gdje me ionako neargumentirano brišu i blokiraju ne bi li netko od njih progledao .
Točno tako Suzana , kakav narod takva vlada .
Samo što nažalost njihovim idiotlukom i mi kao manjina moramo jesti govna .

Nadalinčica
Gost
Nadalinčica
3 mjeseci prije

Čini mi se po izgledu da baš u njoj virus mutira

Zig
Gost
Zig
3 mjeseci prije

Napokon neki članak da je odmor za oči. Alemka je prodana duša kao i svi što pričaju o koroni na TV-u.
Btw. Black Rock je proglašen za četvrtu granu u Americi. Prve tri su zakonodavna, izvršna i sudska vlast.. četvrta su oni. I da, proglašeni su od strane Trumpa.

gost
Gost
gost
3 mjeseci prije

Puno je važnije kritičnim bolesnicima na vrijeme dati kortikosteroid. Spasio je mnoge teške slučajeve upale pluća uzrokovane kororna virusom!

Znamose
Gost
Znamose
3 mjeseci prije

Mnogo je lagala za predizbornu kampanju i za turistički lobi i uzela pare a ne za interes građana.

makks
Gost
makks
1 mjesec prije

Tako je to kad novac kolo vodi… ružno, tužno i opasno.

Smrt
Gost
Smrt
11 dana prije

Tvoja pička je mutirala babetino ogavna nosata

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
153
0
()
x