Francuska – Oružani ulični sukob Čečena i Arapa

Sukob Čečena i Arapa
47 komentara

U Francuskom gradu Dijon, došlo je do masovne tuče između Čečena i Arapa sjeverne Afrike. Policija se žali da su ih političari napustili. Čečeni su se digli na noge zbog premlaćivanja čečenskog dječaka, a sve je završilo vađenjem oružja kojeg se ne bi postidjeli ni teroristi u Siriji. Čečeni se žele osvetiti za premlaćivanje čečenskog mladića, a Arapi prijete odmazdom. Na snimkama se mogu vidjeti jurišne puške, sačmarice, pištolji i drugi ratni arsenal.

“Ove slike su uvijek šokantne. Međutim, ja i ostali policajci, nismo iznenađeni. Neke kolege iz Dijona objasnili su nam da su već prije petnaest godina slali bilješke da su tamo već bili kalašnjikovi”, objašnjava glavni tajnik nacionalne policije Fabien Vanhemelryck. “Kako smo došli do situacije da nam delinkventi javno pokazuju ratno oružje? Moraju postojati snažne sankcije, snažna represija i snažan kazneni odgovor. Za sva kaznena djela, a ne samo ova”, nastavlja Fabien Vanhemelryck.

ArapiČečenifrancuskasukob
Pretplatiti se
Obavijesti o
47 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ana
3 godine prije

Divljacka izdajnicka imigracija, kroz koju su skupljali sve svjetske probisvjete, diktatura ispravnog misljena i pljackanja na sve nacine potlacenog i lobotomiziranog izvornog stanovnistva dovela je zemlju gdje je sada.
Jos mnogi zive u svijetu medvjeda i lepturova, ljuljuskajuci se u onom sto su nekad bili.

Prc Milojko
3 godine prije

Pa dobro nam dosli… multi kulti …

putnik83
3 godine prije

Evo,zašto mi na Helmu trebamo zbiti redove i zaboravit na neke stare navade.
Nije važno jesmo Hrvati,Srbi,Crnogorci,Bošnjaci,Slovenci – mi smo svoji.Europljani,Arijevci,potomci Atlantide.
Ako nas preplave s ovim ološem – gotovi smo.
Jedino što nas dijeli od Dijona je nekoliko milijuna ilegalnih dugih cijevi zaostalih iz rata.
Da gospodari kaosa i njihove domaće sluge nisu toga svjesni odavno bi ovakve slike gledali u Zagrebu,Mostaru,Beogradu,Sarajevu.

putnik83
3 godine prije

comment image

Borik
3 godine prije

Vrancuska puna smeća. Robovi u svojoj kući. Sve to treba sa DDTjem zaprašiti.

Sarm
3 godine prije

Posljedice demonkracije+ multikulturalizam+neoliberalni kapitalizam+šestokraka bankarska mafija. I, dakako, ljudska glupost koja je sve to omogućila

Lucija
3 godine prije

“The French city of Dijon was rocked by chaotic scenes reminiscent of a war zone as rival gangs clashed following an assault on a Chechen teen – but was it more a “battle of territories” in a drugs war than simple score-settling? …“Look at the map. Dijon is ideally placed on the route of DRUG TRAFFICKING. Between the drug which arrives from Turkey by the east and that which goes up from the south of France, it’s a knot,” the journalist said. He suspects that recent seizures of cannabis near Dijon in May with an estimated street value of €4.5 million ($5.1 million) could have fueled what he calls a “battle of territories,” rather than the recent mayhem being a simple retaliation for the alleged assault on the teenager. …they had noticed that “the comings and goings of cars at drug outlets were much more than usual.” … scenes witnessed… Čitaj više »

piždro
3 godine prije

Evo šta biva sa zemljom koja izgubi svoj nacionalni idetitet!? Kad Soros i negove nevladine udruge i open societies postaju zakon i paralelna vlast. Zemlja postaje živi kupleraj i paralelni geto ..! A tek koja vremena dolaze..

Red Dog
3 godine prije

Nisam ni citao komentare, jer znam sta sledi.
„Necivilozani divljaci“.
Pridike drze civilizovani i miroljubivi srbi i hrvati 🙂

igor🇲🇰
3 godine prije

kod nas albanci ista prica 😤 !!!
oni su sesrdno podrzavali a i jos podrzavaju albance zato mi bas drago sto im se ovo desava. ko je bio u makedoniji kosovu i albaniji zna sta pricam.

Majk Majers
3 godine prije

Kako bi to Francuzi rekli;”Alahu akbar”

Malivz
3 godine prije

Djeca pokazuju guzice, budale novac, a kukavice oružje… Što pucaju u zrak? Neka odu kod druge strane i pucaju na njih. Bi da imaju muda. Policija ih treba sve skupiti na neki vojni poligon i pustiti da se pobiju….

Član terorističke sekte
3 godine prije

Pucaju kompleksi, ratatata. Ali dobro, sta da se radi. Mora neko i taj zadatak da obavlja. Keep calm and keep dreaming. 🙂
Drži se motike prijatelju, za tvoje dobro. Imaćeš više koristi nego od ovakvih izjava. A bićeš i pametniji, veruj mi. Kad već ne možeš/neces/ne želiš da uložis trud i vreme da istražis, naučiš, shvatiš i razumeš nešto što ne poznaješ onda se okani ćorava posla i ne budi ovca. Pomozi komšiji, prijatelju, porodici, očisti ispred zgrade/kuce, digni glas i uradi nesto za nezbrinute, gladne, ometene u razvoju…Izuci nauku i budi koristan sebi, durgima i drustvu…Vidiš prijatelju i to je islam, ali to nećeš da vidiš, čuješ i shvatiš.

S poštovanjem,

Terorista

Bosanac
3 godine prije

Gdje je sad antifa da pravi proteste, protiv fr. policije sto ne dopusti cecenima i arapima da se na miru ‘demokratsk’ obracunavaju po ulici 🙂

Jomla
3 godine prije

Pandurima nikako da dođe iz dupeta u glavu da oni služe samo i isključivo da štite “elitu”, tko j.b. državu i narod…
P.S. S vojskom je skoro pa isto.

Jozo
3 godine prije

Kratko i jasno. Vojska, opkoliti i pucati bez pitanja. Nakon toga ne bude godinama niti jednog takvog okupljanja po Europi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI