Još ništa o smrti novinara koji je istraživao financiranje Sorosevih “antifa” skupina u EU

Antifa
19 komentara

Čini se da smo na putu arhiviranja medijski gotovo nepoznatog slučaja smrti istraživačkog novinara Bechira Rabania, koji se infiltrirao u takozvane “ljevičarske antifa skupine”, nasilne organizacije koje se skrivaju iza “antifašizma” i suzbijaju bilo kakav oblik slobodnog izražavanja suprotan agendi Otvorenog društva.

Bechir Rabani je pronađen mrtav u prosincu 2017. godine, ubrzo nakon što je počeo iznositi optužbe o tajnim fondovima kojima globalistički genij zla Georg Soros financira ove organizacije.

Bechir Rabani (33), palestinskog je porijekla sa švedskim državljanstvom, gdje je i odrastao. Kao nezavisni novinar i bloger je bio široko poznat u Švedskoj po svojim istraživanjima i objavama o sprezi sektora visokih financija i organizacija koje djeluju kao zagovornici imigracije u Europi. Neka su njegova istraživanja izazvala reakcije i napade globalističkih krugova i službenih medija koji su ga javno optužili za “zavjeru”. Objavio je i video u kojem razotkriva dio prljavštine švedske “medijske elite”.

Njegovi su prijatelji o njemu napisali “kako je Bechir bio tvrdoglavi borac koji se nadao pravdi i koji je bez oklijevanja branio sve one koji se nisu mogli ili se nisu usudili usprotivili vladajućoj eliti”.

“Sjećat ćemo se Bechira po njegovoj energiji, njegovoj pokretačkoj snazi, ali ništa manje i po njegovu radu”, napisali su nakon smrti švedskog novinara palestinskog porijekla njegovi prijatelji iz nezavisnih medija.

Neposredno prije njegove misteriozne smrti, Rabani je priopćio kako će uskoro otkriti korupcijsku shemu koja Sorosa povezuje s televizijskim producentom i voditeljem Robertom Aschbergom, vrlo poznatim u Švedskoj. Robert Aschberg je nekoliko dana prije Rabanove smrti rekao da je odbio razgovor s njim i preko svoje supruge prijetio novinaru.

Zapravo, Rabani je obećao da će objaviti dokaze o tajnom radu Sorosa i njegove planove za destabilizaciju Europe.

George Soros
FOTO: George Soros

Popularni televizijski voditelj i zabavljač Robert Aschberg, kojeg je Rabani istraživao zbog njegovih veza sa Sorosem, član odbora Expo Foundation, multimilijunaš i unuk poznatog židovskog bankara Olofa Aschberga.

Robert Aschberg se proteklih godina posvetio potrazi za takozvanim “trolovima anti-imigracije”, koji, prema njegovim riječima, šire laži protiv imigranata, a svojim poslom na televiziji se koristio kako bi upirao prstom u antiglobaliste i pokazivao je nevjerojatnu nesnošljivost protiv bilo kojeg neslaganja protiv globalističkog i imigrantskog kursa švedskog političkog sustava.

Prema riječima policije, novinar Bechir Rabani je pronađen mrtav u “sumnjivim okolnostima“. Kako je prošlo više od pola godine od smrti, istraga o smrti novinara bi se vrlo lako mogla zaključiti s formalnom konstatacijom kako se radilo i samoubojstvu ili prirodnoj smrti. No, obzirom na prirodnu smrt, to će se teško opravdati, jer je mladi Bechir Rabani (33) bio puna energije i želje da se bori u prvi protiv moćnih globalističkoj organizacija u Švedskoj, kao i Europi, protiv onih koji upravljaju velikim medijima, financijama i glavnim političkim strankama.

Prema švedskoj televiziji White, Bechira Rabanija je likvidirao Mossad, budući da mu je prije ubojstva glavna meta bio Robert Aschberg. No ova tvrdnja nema smisla i vjerojatno je skretanje istrage, ako se uopće vodi, u krivom smjeru, obzirom da su aktualni sastav Knesseta i George Soros u ratu i Netanyahu je svim njegovim nevladinim udrugama naredio da se registriraju kao strani agenti i da moraju prikazati sva dobivena sredstva i za što ih misle koristiti. Netanyahu se okomio na židovske nevladine udruge koje, navodno, brane prava Palestinaca, ali tako da im “žele sreću” u njihovoj državi u granicama iz 1967. godine, odnosno ostatku ostataka bivše Palestine. Stoga su u ovom slučaju optužbe protiv Mossada potpuno besmislene, a Bechira Rabani se i nije toliko bavio palestinskim pitanjem, koliko problemima svoje nove domovine i Europe.

U svijetu “novinara” koji se vladajućoj eliti prodaju za relativno sitan novac, Bechir Rabani bio valjan primjer čovjeka koji nije pristao na financijske ponude i blistavu karijeru, nego se, na vlastiti rizik, posvetio traženju istine.

Životno djelo i ciljevi genija zla Georga Sorosa

VIDEO – Posljednje riječi prije nego je pronađen mrtav u misterioznim okolnostima u njegovu stanu 

 

AntifaMossadzaklada otvoreno društvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miki
5 godine prije

Anti-fa je teroristička organizacija u koje vrbuju i plačene teške kriminalce za njprljavije poslove. Neznam jesam li na tom portalu čitao, da su u US kongresu predložili zakon prema kojem bi člani Anti-fa bili osuđeni na 15 godina zatvora.

Dan Dare
5 godine prije

Velika vam hvala što prenosite ovo! Bechir ne smije biti zaboravljen.

Pozdrav,
Daniel iz Stockholma

dinaricus vulgaris
5 godine prije

zanimljivo a baš u to vrijeme je soroš dobio novo srce? kladim se da su mu ga izvadili naživo ko onom navodnom na kosovu

Dan Dare
5 godine prije

Inace, Bechir je bio podrijetlom Palestinac cija se obitelj preselila u Siriju 1948. godine. Otac mu se borio u sirijskoj vojsci (na strani pokojnog Hafeza al-Assada).

wetzer maja
5 godine prije

ima na nasem vrlom zapadu vec podosta ubijenih novinara, samo publika pojma nema…..a o zabrani rada raznim izdavacima, umjetnicima, knjizevnicima da i ne govorimo.

Assir
5 godine prije

Sta reci o Covjeku osim da Bog najbolje uzima prvo
Taj covjek je imao moc da ujedini neprijatelje cionista (u ovome slucaju desn0 orijentirane svedjane i strance koji vole Svedsku) i zato je bio likvidiran sanse za prirodnom smrcu vrlo male pocivaj u miru

bbbb
5 godine prije

Ista ruka je preselila u vječna lovišta Bećira i Palmea.

Ivo Lola
5 godine prije

E sad… Glede i u svezi ovoga slučaja… Europski sud za ljudska prava je jučer financijski kaznio Rusiju zbog neučinkovite istrage ubojstva neke novinarke. I onda se običan čovjek poput mene pita, zašto Europski sud za ljudska prava jednako tako nije kaznio i Švedsku zbog neučinkovite istrage ubojstva ovog novinara? A odgovor se nameće sam od sebe i samo s zdravom logikom, zato što je Europski sud za ljudska prava političko oružje globalista u ratu protiv suverenista i od slučaja do slučaja pravdu dijeli sa dva različita metra, što se u svakom jeziku naziva riječju – LICEMJERJE. Eto zato ja, običan mali čovjek, ne vjerujem u današnje europsko pravosuđe, europske pravne stečevine, pravnu državu i sve te novokomponirane pravne pojmove koje su smišljene samo da nama malim običnim ljudima uliju lažnu sigurnost i lažni osjećaj jednakosti pred pravosudnim tijelima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI